עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iakovl,

אני מתלבט בין GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm ל ALBATRON K8X890 PRO II http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 אין בינהם הבדל מחיר משמעותי יש למישהוא מושג איך ביצועי הOC של שניהם , אני מחפש OC בינוני ולא קיצוני מידי

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש לוח למעבד amd 939 3200+ ואני מתלבט אך ורק ביין שלושה דגמים (גם לאובר קלוק) 2 דגמים שהם nforce4 sli (אוליי אני ישתמש בזה בהמשך): asus A8N-SLI Deluxe giga-byte GA-K8NXP-SLI ודגם אחד שהוא nforce4ultra: giga-byte GA-K8NXP-9 איזה מביין הצ'יפים האלה נותנים יותר ביצועים כללים ול oc? ואיזה מביין הלוחות האלה הכי טוב? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  3. הת'רד היה על נושא שונה לגמרי בהתחלה, אך לאחר שמצאתי את מה שחיפשתי בחיפוש שיניתי אותו, מכאן התגובה הראשונה לגבי הזכרונות. 1. קודם כל, רציתי לדעת מה אומר כל סנסור ב-MBM5 יש לי את הסנסורים הבאים לבחירה ביניהם: ITE8712F-1 ITE8712F-1 Diode כנ"ל לגבי 2 ו-3 (רגיל ודיודה) LM84-9 (local) Lm84-remote 2. הבעיה היא, שלפי ITE8712F-1 הטמפ' עומדת על 26 מעלות, מה שדי מתאים ל-27 מעלות שהביוס אומר שיש ב-CPU. לעומת זאת, הדיודה שלו מצביעה על כ-70 מעלות (!!) מספר 2 מצביע על 27 מעלות, והדיודה שלו מצביע על מעל 90 מעלות אני חושב (!!!). ברגע שאני מעביר שהתוכנה תנטר את הדיודה של 2, המחשב מתחיל לצפצף לי (לא האלרם של התוכנה אותו ביטלתי) עד שאני עושה ריסטרט. מספר 3 מצביע על 70 מעלות, שוב מטורף לגמרי.…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by n-0ne,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכת וידאו בעיקר.. אמרו לי שINTEL עובד קצת יותר טוב בעריכה. אז רציתי לדעת מה הפורום ממליץ.. האם ללכת על מעבד 32ביט או על 64? אולי בכלל AMD יענה לדרישות שלי בכלל.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by BEN903,

לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00 ¤650.00 כרטיס מסך Gigabyte GV-RX70256D Bulk ¤710.00 כדי ?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  6. שלום, אני מקווה שזה לכאן , אם לא ,אנא העבירו לפורום אוברקלוקינג קראתי קצת בפורום וראיתי שמי שרוצה לוח ל-OC , לא מומלץ לו לקחת עם כרטיס מסך מובנה ,בגלל יכולת מוגבלת ב-OC אלא לקנות לוח+כרטיס מסך נפרד. השאלה שלי , האם במידה והמגבלה ב-OC נובעת מכך שהכרטיס OB מוגדר בביוס כ-ENABLED או שזה פשוט כך המגבלה של הלוחות הללו ל-OC . כך שבמידה ובשלב אחר (כשאני אקנה כרטיס מסך נפרד)אני עושה DISABLED לכרטיס ה-OB בביוס , יפתחו בפניי אפשרויות ה-OC ? תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by guya2007,

היי... זו הודעה ראשונה שלי בפורום... מקווה שתעזרו לי, מהתכנים שקראתי כאן, יש פה אנשים מאוד מוכשרים ואני בטוח שאני אלמד פה המון. בכול מקרה, אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לברר איזה לוח עדיף לי לקנות, לוח שמתאים לאינטל Core 2 Duo האם Abit או Giga Byte אבל חשוב לי שתהיה לו יציאה אופטית, כי אני מחבר בדרך זו למערכת. בתודה גיא..

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by Crazy Angel,

שלום רב, המפרט שלי נכון להיום כולל מעבד A64+ 3500 , לוח אם בטכנולגיית AGP ו1GB RAM. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בטכנולגיית Pci-e. השאלות שלי: * האם חוץ מלוח האם אצטרך לשדרג משהו? * האם בעת החלפת לוח האם המידע שיהיה במחשב יימחק (בדומה לפרמוט), או שאין עם זה בעייה, ובדומה להחלפת כרטיס מסך כל המידע נשמר קומפלט? * אפשר המלצה ללוח אם בטכנולגיית Pci-e? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by hwforcer,

שלום, לאחרונה בדקתי את הנושא של איזה לוח הכי טוב ל QUAD ומצאתי את BAD AXE2 כמנצח וקניתי אותו.... עובד אכן הכל מצוין! אפילו שהQUAD שלי הוא ES B1 .... מה דעתכם על המפרט שלי?

10. קצת גלשתי בIQPC ופתאום מצאתי לוח אם מוזר של אסוס: ASUS P5W64 WS PRO (http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1035) בכל מקרה אפשר לחבר אליו 4 כרטיסי מסך, האם זה נכון?! אם כן, באיזו תכנולוגיה, ואם אני יקח 7950GX2 וישים 4 כאשל יהיה לי 8 כרטיסי מסך?, ואם אני יחבר עוד 2 כרטיסים בחיבור PCI יהיה לי במחשב 10 כרטיסי מסך?! בכל מקרה אני רוצה שתספרו לי עליו קצת, תסבירו ותמליצו. בתודה, אור כהן (הנה הקישור שלו באתר היצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1341&l1=3&l2=11&l3=248)

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Psychedelic,

ביצעתי חיפוש ולא הגעתי לתוצאות חד משמעיות,אני כן מתכנן OC על הלוח יהיו זכרונות 800MHZ (עוד לא בחרתי דגם) אז מי יותר טוב אני מתכוון לנסות להגיע לתדר של 6600 וטיפה מעבר (המעבד הוא מעבד 6400) ובדרך אני צריך המלצה על זיכרונות 800 (עדיפות לסטיק של גיגה כי אני בעתיד הלא רחוק יביא לו עוד חבר) - תקציב של גג 750 שח לסטיק אחד ועוד שאלה קטנה... הכרטיס מסך שאני מתכוון להביא הוא 1950 PRO לא עדיף לי לקחת איזה7300GT DDR3 ולחכות לDX 10? כי חבל לי לקנות כזה כרטיס ולהחליף אותו כמה חודשים בודדים אחרי

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by ZenMaster,

מתכוון לרכוש: Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5B Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 קיים: Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD Plextor CD-RW Premium Nec CD/DVD-RW ND-3551A TEAC 1.44 Termaltake Silent PurePower 560W Logitech MX-1000 Wireless Laser Microsoft Windows XP compatiable Samsung SyncMaster 172T האם הזכרונות האלו טובים או שיש משהו יותר טוב במחיר (אולי OCZ למרות נסיון מר איתם ?) האם באמת יש חשיבות לCL בין 4-4-4-12 ל 5-5-5-15 אם אני לא אוברקלוקר ? (כי יש הבדל לא קטן במחיר)

• 11 תגובות
    • 591 צפיות
  13. http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/am2_x2_4200/

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. אוקיי.. אני מעויין לשדרג את המערכת שלי שיהיה בה 2 ג'יגה זיכרון. בתמונה הבאה אתם תראו את מה שיש לי: http://img301.imageshack.us/img301/6205/untitledfw8.jpg שני הכרטיסים שיש לי דומים ואני רוצה לקנות עוד שניים כאלו. אני יכול לקבל בבקשה מאיזשהו אתר לקנות? תודה. את הכרטיס הקודם שלי קניתי בנעה מחשבים אז זה יהיה נוח יותר אם אני אקבל את הכרטיסים משם שוב. עריכה: האם הכרטיס הזה שמצאתי שם מתאים ומשתלם?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=645 אם לא משתלם אז בבקשה תמצאו לי משהו אחר.

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by pavelr,

מה ההבדל העיקרי בין הלוחות שבכותרת, והאם הוא משמעותי עבור מערכת רגילה (לא SLI)? איזה לוח יותר כדאי מבחינת עלות/ביצועים? יש לציין שאני מעוניין לקנות מ-skypc ואין להם מבחר גדול של לוחות, וגם בבקשה לא להתחכם יותר מדי ולהציע לוחות ב-700 ש"ח רק בגלל המותג.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. Started by mistaarvim,

אני לפני קניה של המעבד הנל, ואני מעוניין לדעת איזה סטפינג הכי כדאי, ואם יש משהו ששווה להתעקש עליו

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by dlazard,

הציעו לי מפרט שכולל: לוח אם D945PSNLK- SANDUSKY Intel מעבד Intel® Core2 Duo 2.4GHZ 4MB 1066MHZ E6600 זיכרון (KINGSTON DDR II 1G 533 ( x2 האם הלוח אם תומך במעבד? אני שואל כי מקריאה באתר של אינטל קיבלתי את הרושם שזה לא נכון, אבל אני לא מבין בזה ואשמך אם אנשי המקצוע יעזרו לי באישור או בשלילת ההרכב הזה. Your help is appreciated , כמו שאומרים.... דניאל

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  18. שלום הלוח אם שלי הוא K8NF-9 של ג'יגהביט הורדתי בעבר עדכון של nvidia גירסא 6.70 עכשיו אני לא מוצא איפו אני בודק אצלהם אם יש להם עדכון חדש יותר.... הם שינו שם או משהו אז אתם יכולים להגיד לי לאיפו להיכנס אצלהם כדי לבדוק תודה מראש

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by -Blaze-,

לפני כמה ימים רציתי להוסיף את הOC שלי למאגר, וראיתי שיש אחד עם E6600 שנמצא שם, אבל כשרציתי להוסיף פרוייקט ראיתי שאין מעבדי C2D ברשימת מעבדים, אז רק רציתי להסב את תשומת הלב לזה, שידעו שצריך להוסיף. וגם לשאול איך יכול להיות שיש שם E6600?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by m.l,

אני רוצה לשדרג את הזיכרון עוד קצת.....הלוח שלי לא תומך DUAL ויש לי סטיק של ג'יגה....אני רוצה להוסיף את זה כדי שיהיה ג'יגה וחצי....הזיכרון הוא מסוג DDR 512Mb 400MHz CL2.5 Super Talent האם זו חברה טובה לזכרונות והאם כדאי לקנות את הזיכרון הזה במחיר של 360 שקל?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. שבת שלום לכולם , אני רוצה להתקין vista ואני רוצה להוסיף למחשב 2GB זכרון (כרגע יש לי 512MB). יש לי את הלוח אם הזה: http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm עכשיו אצלי יש 2 מקומות להכניס את הזכרונות הנה דוגמא: איפה שמסומן איקס אין לי את בלוח שלי .. אתה יכולים להמליץ לי על זכרונות טובים ומתאימים? תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  22. אני מתכוון ללוח אם אם שתי תושבות CPU שתומכות בכפולי ליבה...? יש למישהו לינקים לחברות? תודה

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  23. טוב אז יש לי בלאגן בסכל כבר!! מצאתי בחיפוש שהקונרו יוצא ב-23/7 אז זאת אומרת שאני יכול לקנות את המחשב בדיוק ב-23/7?? וגם איך שמכריזים פה על ההורדות מחירים אז אני יכול ללכת יש ל ksp ולקנות.... פשוט אני צריך לקנות את המחשב כמה שיותר מהר.. ~תודה מראש~

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  24. כי אני עוד מעט קונה זיכרון 1 gb ddr2 אז רק רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה בתחום

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by moshon,

שלום לכולם אני קצת בבעייה-טבעתי בים האפשרויות של לוחות האם המוצעים אני מחפש לוח אם ל6400 למטרת שימוש כללי, משחקים, קצת גרפיקה--(הוא יבוא עם x1950xt 256) ו2 גיגה זכרון 667 או 800 OC? להתחלה לא--אבל ככל שהזמן יחלוף אני ארצה שתהיה האפשרות התקציב--1K תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.