מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
1. במי הייתם בוחרים מבין הלוחות הבאים (לא צפוי OC) : AV8 (s939) sata,GBL KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) K8T Neo2 (s939) (k8t800pro 2. רציתי לדעת אם יש בעייה לעבוד עם סטיק אחד של זכרון באחד מהלוחות האלה (ככה"נ מדובר ב- 512MB 400MHz V-DATA) תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איזה זכרונות הכי טובים לאוברקלוק חזק בתקציב של עד 900 שקל ?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של אינטל מסוג D845GRG http://www.intel.com/design/motherbd/rg עליו קיים מודול יחיד של זכרון בעל הפרטים הבאים: Samsung M368L3223DTL-CBD DDR SDRAM PC2100(133MHZ) 64Bit SSTL 2.5 NON ECC אני מעוניין להוסיף מודול נוסף של 256MB זכרון. זכרונות PC2100 קשה למצוא כיום - האם ניתן להתקין DDR400? מה עוד יש לבדוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה זה אומר תזמונים של זכרונותולפי מה שהבנתי כמה שהתזמון יותר נמוך זה יותר טוב ואיך אני בודק התוכנות סנדרה או אוורסט תיזמונים של זכרונות?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני ממש חייב עזרה האם הGEIL ULTRA X יעבוד בתאימות טובה עם ה FATALITY .שמעתי שה GEIL מאד בררנים בנושא לוחות האם. נא לענות לי תודה!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום , רציתי לשאול מהו מעבד Prescott ? זה P4 ?? זה מהיר זה איטי , זה חדש ?? מזה ?? זה טוב .. אני מבין במחשבים אבל אין לי מושג על ה Prescott לא יודע איך מצב כזה קרה.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תסלחו לי אם זאת שאלה מפגרת... השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר כרטיס מסך תומך SLI(כרטיס בודד) ללוח אם לא תומך SLI?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב HTPC זול. האם קיימים לוחות אם עם יציאת TV ? מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם ל P4 מתאים ? עדיפות לגודל פיזי קטן. את המארז אני בונה לבד. תודה ! שחר.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הרי הזיכרונות שבכתבה הם DDR2 שתואמים רק לאינטל וכפי שכולם יודעים AMD הם הטובים במישחקים... אז בעצם AMD 3000 עם DDR1 יתן יותר לגיימרים מאשר אינטל 3.0 עם DDR2 לא?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מתי ייצא הגשר הדרומי של ATI ה- SB600 תוך כמה זמן להערכתם ישולב כבר בלוחות האם הוא יהיה בעצם חלק מערכת השבבים Xpress 3200 או שתקרא בשם חדש ומה בעצם יהיו החידושים בו לעומת הקודמים
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קיצור היתי אמור לקנות מחשב ב7000-8000 ככה עוד איזה שבועיים ואז אמרו לי תחכה לam2 תחכה לקונרו אמרתי טוב זה לא הרבה זמן אז נגיד אני יחכה לקונרו ואז כמה חודשים אחרי הויסטה יוצאת בתחילת 2007 נראה לי וכל מיני אומרים שהיא תיתמוך רק בdx10 וכל מיני שטויות כאלה אז אני לא מבין מה עדיף לי לחכות עד שהויסטה תיצא כי זה עוד חצי שנה ככה וכבר אין לי כוח אני רוצה מחשב חדש או שסתם זיינו תשכל ואני יוכל לקנות כבר מחשב מתי שהקונרו יצא :s05:
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים אנשיםםםםם. קניתי מחשב חדש ואני צריך Driver לS-ATA ללוח אם EPOX 8KDA3J. אני יודע שאני אמור לקבל דיסקת מהחברה שקניתי או שיש על הדיסק של של הלוח אם... אבל לא מצאתי את הDriver על הדיסק של הלוח אם וגם לא קיבלתי מהחברה שום דיסקת... אשמח אם עזרו לי למצוא Driver מתאים. בתודה מראש אלדד כהן
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול d3 128 הייתי מעוניין שתציעו לי זכרון ולוח אם חדשים במקום מה שיש לי עכשיו, שיתאימו ביניהם ויתאימו למפרט שיש לי עכשיו כך שלא יעשו בעיות, חשוב שהזכרון יהיה בנפח של ג'יגה אחד. בסכום של עד 2800 ש"ח. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מפרט למחשב מבוסס אינטל ומחפש לוח אם עם צ'יפסט 865PE שיש בו יציאת FIREWIRE. חשוב שהלוח יהיה של חברה טובה כמו אסוס ג'יגהבייט אביט או אפוקס. מישהו מכיר? דותן
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! שאלה כללית שמאוד מציקה לי ואני אשמח לקבל עליה תשובה: כשמרכיבים מפרט מחשב באתרים, יש אפשרות לבחור זיכרון של 4 ג'יגה בייט (2X2048) במחיר מסוים, אבל הרבה יותר זול לקנות 2 יחידות של זיכרון אחד בגודל 2048 מגה בייט. אז למה שמישהו יקנה את ה"ערכה" של השניים כאלה ולא פשוט יקנה אחד ויסמן 2 יחידות? לדוגמה: SKYPC מציעים זיכרון MUSHKIN במחיר של 119 ש"ח יחידה אחת של 2048 מגה בייט. אבל אם אתה רוצה לקנות 2048X2 אז זה עולה 291 (הכי זול) עכשיו ברור שהרבה יותר משתלם לקנות 2 יחידות שכל אחת עולה 119 כי אז המחיר הוא 238 ש"ל ואתה מקבל את אותו הדבר ב-ד-י-ו-ק בפחות 60 שקלים!!
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תראו אני קונה מחשב עכשיו הוא לצורך משחקים חדשים ואני רוצה שהוא ישמש אותי טוב גם שייצאו המשחקים שדורשים 4 ליבות. אני לא כל כך מבין בתחום הזה ת'אמת אבל ראיתי 3 הצעות תגידי לי מה הכי משתלם Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB פה בפורום קראתי שזה מעבד טוב אני רוצה לדעת למה הרי הוא מסדרה ישנה והוא עולה 890 שקל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB שלא יודע מה הסיבה אבל בפורום זלילזלו בו עוד פעם אני לא מבין בזה אבל מעניין אותי אם הוא באמת לא משו פשוט הוא עולה יותר.. 930 שקל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB או המעבד הזה שפשוט ראיתי פה השוואה ואמרו שהq6700 אפילו יותר טוב ממנו ולא יודע למה הוא עולה 1220 שקל.. אני אשמח לדעת מה משרת הכי טוב בשביל משחקים ומה הפערים ביניהם…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
לא מתכנן OC, מחשב מיועד לגרפיקה ומשחקים כבדים. (כ.מסך HD4870)
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה המעבד הכי טוב שאפשר להרכיב למערכת AM2 (לא +AM) ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כשנתיים וחצי כשרק יצאו מעבדי ה CONROE. הוא מכיל את השילוש הבא (את הכרטיס מסך נעזוב כרגע): מעבד Core 2 duo E6600 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זיכרון OCZ Platinum 2GB 800Mhz (לא זוכר את שאר פרטי הזיכרון). השימושים שלי הם 50% תיכנות (כולל לפעמים הרצת תוכנות שרת על המחשב שלי), 30% עבודה משרדית ואינטרנט, 20% משחקים. כמובן שבגלל שמיהרתי לשדרג לדור הראשון של מעבדי ה CONROE מיד כשהם יצאו, נשארתי עם מעבד קצת מיושן. בסך הכל המחשב עובד סבבה אבל שד השדרוג התחיל להרים את ראשו. עכשיו עומדות בפני שתי אופציות וקשה לי לבחור: 1. ע"י שידרוג ביוס פשוט אני יכול להוסיף ללוח שלי תמיכה במרובעי ליבות, כך שאני יכול לשמור את לוח האם הקיים, לחבר אליו מעבד Q9550 ולהוסי…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני מעוניין לקנות זכרונות נוספים למחשב. ברשותי כרגע 2GB DDRII 800MHZ שלKINGSTONE אשר מורכב על לוח DG41TY שישלו שני כניסות והוא יכול לתמוך עד 8GB. בימים האחרונים עברתי ל-WIN7 32BIT בעיקרון אני רוצה להשאר עם ה- 32 ולא מעוניין לעבור ל- 64BIT. עכשיו האם כדאי לקנות עוד זכרון נוסף תואם למה שישלי?(לא נראה לי שישלי משהו כ''כ טוב) או לקנות שניים חדשים אותו דבר? התקציב הוא עד 400-500ש''ח.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש (כרגע הוא בבדיקות ובתיקון) עכשיו אחת הבעיות שקיימות שהיא שהתוכנות SPEEDFAN ו-EVEREST מציגות לי שהמעבד על טמפ' של כ-82 C , דיברתי עם הטכנאי היום והוא אומר שזה בעיה שקיימת בחיישני טמפ' בכל הלוחות אם מדגם זה, זה נכון? נ.ב ה-EVEREST וה-SpeedFan הן מהגרסאות הכי חדשות!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 ספק 550W 4GB זכרון ולוח אם G41M-ES2H שהתברר כלוח קקי שנהרס מהר. אני קונה מSKYPC אז לבחור משם. ראיתי את הלוחות האלה: GA-EP41-UD3L GA-EG41MF-US2H האם אלה לוחות מומלצים? יש משו עדיף עד 400 שקל? אני צריך להחליף אותו בלוח אחר ומחר אני נוסע לSKYPC ואני גר בחיפה ואין לי הרבה הזדמנויות להגיע לשם אז אם אפשר לעזור כמה שיותר מהר, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
על המעבד I5 מורכב גוף קירור מוגן 2 שבשל גודלו יהיה ממש צמוד לכרטיס המסך אם הוא יחובר בסלוט העליון. בשל כך חשבתי לחבר את הכרטיס בסלוט הPCI-E התחתון, אמנם מעל הצ'יפסט, אך בטוח שיהיה קר יותר מצמוד למעבד. יש חשיבות לבחירת הסלוט בו ישב הכרטיס? הכרטיס הוא, HD5850. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שתומך רשמית במעבדים עם 800MHz FSB. התקציב שלי הוא 700-800 ש"ח, אז תמליצו על אחד טוב.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להוריד CAS LATENCY בלוח אם של ג'יגה בייט שלו והוא לא יודע איפה האפשרות בביוס. הוא אומר שאמרו לו שבלוחות האם של ג'יגה בייט מסתירים את האופציה הזאת כדי שמשתמשים ממוצעים לא יתעסקו עם זה. משהו יודע איך להגיע למקום המסתורי שבו זה מוחבה? ;D :-* תודה מראש! :-X
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-