עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 7omaHawk,

מהו Registered Mem ומהו Registered ECC Mem תום.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. Started by sroolik,

תיכננתי לקנות אתלון 64 3 ג'יגה ולעשות לו קצת אוברקלוק, אבל המחיר של אינטל 64 ביט 3 ג'יגה פרסקוט ירד כמעט למחיר של amd וראיתי שזו לא בעיה כזו גדולה לעבור איתו באוברקלוק (עם הפרסקוט) את ה- 4 ג'יגה עם קירור אוויר (שזה מה שאני מתכנן לקנות) אני יודע של כל העניין של AMD נגד INTEL נחרש, אבל אני רוצה לדעת ספציפית לגבי השניים האלה השאלה שלי היא: איזה מבין השניים עדיף? כמובן שרוב השימושים במחשב יהיו לגלישה ומשחקים ואני כנראה יבצע גם אוברקלוק

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  3. מחשב שכרגע בנוי על : מעבד : AMD ATHLON X2 64 bit 5200 socket AM2 2.66GHz 90nm לוח אם : ASUS M2N-MXCE NFORCE 6100 DDRII 1066MHz זכרון : TRANSCEND 2G DDRII 800MHz המחשב כמו שהוא היום משמש לעריכת וידאו עם ADOBE PREMEIRE ולא ממש סוחב (הCPU על 80-90% רוב הזמן, 100% בזמן רינדור). מה אפשר לשדרג במינימום השקעה ומקסימום תועלת למטרה הזאת ? (לא משמש למשחקים).

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by rubin180,

שלום אנשים. יש לי שאלה: P5Q או P5Q PRO אנא תמליצו לי על אחד מהם ,האם יש הבדל משמעותי? אם הבנתי נכון ההבדל הוא רק באפשרות לcf לי אין שום כוונה לcf, אם צריך אני אוציא את ה50 שקל האלה בכיף אבל אם אין שום טעם אז חבל.... ד'א אגב אם זה משנה בכלל אז אני מזמין לוח ואת המעבד E8400 תודה רבה והמשך ערב נעים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. במה ישפר הלוח החדש של אינטל הפנירין הזה?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. המפרט שלי בצד.. הוא 2X512 של סופרטלנט 667MHZ הם פועלים בDC.. אני רוצה לקנות עוד 2 כאלה כדי לקבל 2GB... אבל אין יותר את הדגם הזה... יש רק 2X1024.. אם אני יקנה של GSKILL 2X512 667MHZ הם לא יפעלו לי בDC נכון? כדאי שיהיה DC? או שזה לא כ"כ חשוב..? *כל הזיכרונות שאמרתי הם פועלים באפיק DDR2* תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by zabal12,

הלוח צריך להחליף לוח אם ישן של ASUS מדגם P5GC -MX המעבד שיש לי זה INTEL CORE TO DUO 2.2GHZ חסרים עוד פרטים ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. AMD הציגו (באופן לא רשמי) את פלטפורמת ה 4X4 שלהם בתערוכה. המערכת שכללה (כנראה) שני FX-70 בתדר 2.6Gha הריצה במקביל את הישומים הבאים: - שני מופעים של City of Heroes - שתי תצוגות של וידאו High-Definition - ובנוסף קידוד וידאו ולמרות זאת הכתב מדווח שעדיין המערכת הגיבה מהר מאוד למעברים בין החלונות. נחכה למבחנים. http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?page=3&articleid=884&cid=9

9. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש : המפרט הוא : מעבד amd athalon 2700 , לוח אם gigabite kt600 , זכרונות 512 במהירות 400 mg , בקיצור נכנסתי למנהל התקנים במחשב ושם הופיע שמהירות המעבד 1500+ , ואני לא יודע מה לעשות האם המעבד עובד במהירות 2700 או במהירות 1500 , השאלה שלי האם במנהל התקנים צריך להופיע המהירות המדוייקת או לא אנא עזרו לי בבדיקה הזאת , ותודה.......

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  10. שלום, אלו זכרונות ומעבד אתם ממליצים לי לקנות ? אני צריך זכרונות של 4gb. כדי לי לשפר למעבד i3 ? אני צריך מחשב למשחקים בעיקר מפרט נוכחי: מעבד: core 2 duo e6600 זכרונות: לא זוכר דגם ספציפי אבל יש לי 1.5 gb בסה"כ כרטיס מסך: ati 5770 מבחינת תקציב עדיף כמה שיותר נמוך אבל לא זבל.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by zilkanir,

שלום, מותקנים לי במחשב 4X512 DDR2 667 cl5 תוצרת Twinmos סה"כ 2048 המחשב רץ ללא דופי לא נתקלתי עדיין בשום בעייה באף הרצה, גם בשימוש מוגבר שצרך את את כל הסטיקים אך בכל זאת החלטתי לעשות בדיקת memtest שהעלת המון המון שגיאות! מה יכולה להיות הסיבה? אולי התוכנה מזייפת? או שמספר תדרי עבודה בזיכרון אכן תקולים? כמו כן , רציתי חוות דעתכם לגבי החלפת הזכרונות הללו(אלה ילכו למחשב אחר בבית) בזכרונות הבאים: OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 במחיר 300ש"ח 1.האם הזכרונות טובים ואיך המחיר, האם משתלם? 2.האם בריא יותר ופחות סיכוי לתקלות, כאשר 2048 זיכרונות מותקנים על גבי 2 סלוטים ולא על 4? 3.Twinmos- איך בכלל החברה הזאת? נחשבת אמינה בשוק או ג'נרית לחלוטין? שווה להת…

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by R L,

יש לי Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y120L0 120GB Ultra ATA/133 7200RPM Hard Drive w/Fluid Dynamic Bearing Motors Chaintech 9CJS ZENITH Asus GeForce FX5900 ULTRA Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP, Model "V9950U/TD" זכרונות אין לי מעבד אני מבולבל מה זה 2MB קאש L3? נ.ב. קישורים, מחירים ושמות מלאים זה סבבה

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  13. אז ככה,המליצו לי מפרט טוב אבל אני לא כזה מבין במעבדים יודע שהמומלץ כיום הוא q9300 והחזק אחריו הוא הq9450 אבל המוכר פתאום אמר לי שנכנס עכשיו מעבד חדש e9400 מישהו שמע עליו?? הבנתי שהe אלו גירסאות מוחלשות (כגון "סלרון" של פעם)לא? וזה בכלל 2 ליבות לא 4... ובכלל מהמידע שחישפתי מצאתי שה9400 e הוא מעבד לניידים זה נכון? מה פשר הדבר ,אגב לא יצא לי לשוחח שוב עם המוכר מכיון שאני בבסיס ואין לי את הטלפון שלו...הוא שלח לי את המפרט בפקס. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. Started by ZenMaster,

מתכוון לרכוש: Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5B Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 קיים: Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD Plextor CD-RW Premium Nec CD/DVD-RW ND-3551A TEAC 1.44 Termaltake Silent PurePower 560W Logitech MX-1000 Wireless Laser Microsoft Windows XP compatiable Samsung SyncMaster 172T האם הזכרונות האלו טובים או שיש משהו יותר טוב במחיר (אולי OCZ למרות נסיון מר איתם ?) האם באמת יש חשיבות לCL בין 4-4-4-12 ל 5-5-5-15 אם אני לא אוברקלוקר ? (כי יש הבדל לא קטן במחיר)

• 11 תגובות
    • 621 צפיות
  15. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם הנתונים הבאים: motherboard: Intel 945p chipset MS-7176 Memory: 1G RAM CPU: Intel Pentium 4 3.2 Mhz ברצוני לשדרג אותו ולהוסיף לו זיכרון. השאלה שלי היא: האם קיים הבדל מבחינת ביצועים בין אם אני אוסיף 1G לבין אם אני אוסיף 2G והדגש הוא האם ביצועי המעבד יהיו זהים/יותר טובים במקרים הנ"ל? כלומר האם אני מנצל עד תום את ביצועי המעבד (האם זה יהיה אפקטיבי עם 2G) עם תוספת של 1G ואז עוד תוספת של 1G מיותרת?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by tascam,

לא מספיק שיש בעיות עים התושבת של הציפסט הזה וגם עים מייצבי הזרם עכשיו יש גם בעיות עים תאימות עים הטלפון הכי פופולרי: http://www.macnn.com/articles/09/11/02/connection.failures.report.on.p55.components/

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by lazygecko,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב HTPC זול. האם קיימים לוחות אם עם יציאת TV ? מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם ל P4 מתאים ? עדיפות לגודל פיזי קטן. את המארז אני בונה לבד. תודה ! שחר.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. אהלן, פחדתי לשאול את השאלה הזאת כיוון שבטח כולכם יודעים מה זה. אז שאלתי היא כזאת: מה זאת ליבה? מה ההשפעה שלה על המחשב? ומה זה חד ליבה וכפול ליבה ומה ההבדלים ביניהם? תודה, ארז.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת איך אדע בוודאות שהמעבד התקלקל ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. שלום יש לי לוח ASUS P4P 800 אני רוצה לקנות זכרונות A-Data 512MB AD512M533 PC4200 DDRII 533MHz שתי שאלות: 1. האם אלו יעבדו אצלי??? 2. אם כן מה צריך לשנות כדי שיעבדו ב 400MHZ או יותר באוברקלוק סביר??? תודות מראש

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ויש בידי כבר מארז, זכרונות, הארדיסק ושאר ציוד היקפי. אני מתלבט בין אינטל לAMD מכיוון שאני חושב על השדרוג העתידי, כלומר, אני רוצה שמתי שמהחשב כבר יתחיל לא לסחוב אני אוכל לשדרג את המחשב בלי לקנות מערכת חדשה [בעיקר תלוי במעבד]. אני משחק בעיקר במשחקים, וOC זה הדבר השני שחשוב לי. ההתלבטות היא מכיוון שעוד מעט יצאו הPHENOM של AMD ואמרו שהם יתמכו בAM2. האם זה נכון? 2 המפרטים שאני מתלבט ביניהם: E6600 gigabyte 965p-DS3 rev 3.3 corsair hx520w או amd x2 6000+ gigabyte M59SLI-S4 corsair Hx520w הדבר היחיד שאני לא מוכן לשנות הוא הספק. אני פתוח להעצות שונות. ושוב, מה שחשוב לי במערכת היא אפשרות השדרוג העתידית. תודה רבע לעוזרים

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by evman007,

כנראה שאני ילך עליו בגלל המחיר האטרקטיבי-560 שקל אפשר בבקשה חוות דעת עליו? לאיזה מעבד הוא מקביל מסדרת האתלון xp?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by idan,

איזה זכרון אתם ממליצים בתקציב של כ 550 שקל בערך... חשבתי על סמסונג אבל חסר במלאי של PCH מה אתם אומרים על KINGSTON לא ה HYPER X הרגיל... 512 MB 3200 המלצות נוספות בתקציב זה יתקבלו בברכה! תודה מראש עידן..

24. הת'רד היה על נושא שונה לגמרי בהתחלה, אך לאחר שמצאתי את מה שחיפשתי בחיפוש שיניתי אותו, מכאן התגובה הראשונה לגבי הזכרונות. 1. קודם כל, רציתי לדעת מה אומר כל סנסור ב-MBM5 יש לי את הסנסורים הבאים לבחירה ביניהם: ITE8712F-1 ITE8712F-1 Diode כנ"ל לגבי 2 ו-3 (רגיל ודיודה) LM84-9 (local) Lm84-remote 2. הבעיה היא, שלפי ITE8712F-1 הטמפ' עומדת על 26 מעלות, מה שדי מתאים ל-27 מעלות שהביוס אומר שיש ב-CPU. לעומת זאת, הדיודה שלו מצביעה על כ-70 מעלות (!!) מספר 2 מצביע על 27 מעלות, והדיודה שלו מצביע על מעל 90 מעלות אני חושב (!!!). ברגע שאני מעביר שהתוכנה תנטר את הדיודה של 2, המחשב מתחיל לצפצף לי (לא האלרם של התוכנה אותו ביטלתי) עד שאני עושה ריסטרט. מספר 3 מצביע על 70 מעלות, שוב מטורף לגמרי.…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by Fir3DragoN,

שלום, אני קונה מערכת מחשב חדשה ואני צריך עזרה בבחירת זיכרון למחשב.. איזו חברה , איזו מהירות וכו' אני קונה מעבד i5-2300 ולוח אם GA-Z68AP-D3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp ואני צריך להתאים להם זיכרון, השימושים שלי במחשב זה משחקים כבדים וסרטים,בפורמט FHD על זאת אני מעדיף 8GB להימנע משדרוג בקרוב. מישהו יכול למצוא לי זיכרונות מתאימים מהחנות TMS? http://tms.co.il/cat/57 אני גם מוטרד מהיעילות של הרצועות קירור על הזכרונות כמה הם קריטיים, וגם אני מבין שככל שהMhz עולה הזיכרון יותר מהיר? ככה שאני צריך למצוא זיכרון זול ואיכותי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים