מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
בוטן רוצה לדעת ? הוא ראה שיש לוחות אם ממש חמודים לחברת אסרוק מבית שאסוס-טק אבל זה רק 945G ASRock ConRoe945G-DVI האם בוטן מאבד מהיכולות שלו במעבד שבמילא לא עושה OC ו עובד מול זיכרונות של MHZ667 . תודה בוטן.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם קהילת HWzone אני מחפש לוח אם לAGP 939 64 bit ATA/ide האם יש דבר כזה בכלל ? ואם כן איפה אני קונה אותו או כמה הוא עולה כי אני רוצה לקנות מעבד של Amd 3200 64 939 ואני צריך מעבד ד"א יש מישהו שמוכר בזול 3200 + לוח? שישלח לי הודעה
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב.. ובתור התחלה אני קונה לוח אם שיתאים לחלקים שאני משדרג.. אני צריך שהלוח אם יתמוך בחלקים של המחשב שלי(כרגע) וגם יתמוך בחלקים שאני הולך לשדרג : מעבד: Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX זיכרונות: DDR2 - 2GB -800MHz כ.מסך: עדיין לא החלטתי ..אבל בטוח שהוא יהיה של nvidia ------------------------------------------------- המחשב שלי (כרגע) מעבד: ------------------------------------------------ אני צריך שהלוח אם יתאים לחלקים שאני הולך לשדרג. וגם יתאימו למחשב שלי כרגע.. התקציב של הלוח : 300 שקל. רצוי מאוד שהלוח יהיה מחברת gigabyte תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן לחבר הלך לוח אם - GA-G33M-S2H - , ובמעבדה אמרו לו שנגמרו הלוחות מהסוג הזה, והם מציעים לו אחד אחר - INTEL DG33FB. ממה שהבנתי וממה שאמרו לו, ההבדל הוא שאין תמיכה ב HDMI וכל מה שנלווה לזה (high definition audio ..). עכשיו השאלה שלי היא , בהנחה שאין צורך בhdmi , האם.....הוא יכול לאשר את ההחלפה? או שעדיף לקנות משהו אחר ע"י הזיכוי? תודה רבה! :]
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני קצת חדש פה ולא בידיוק ידעתי איפה לפתוח את הדיון אז פתחתי בשתי מקומות 2 דברים : אני רוצה להוסיף 2 מאוורים למארז שלי, כרגע יש לי קירור למעבד, ועוד שתי מאוריים אחד בצד הקידמי( בפנים ) ואחד בצד האחורי. על המארז יש לי עוד 2 מקומות למאוורים ( בידיוק על החלון שלו ) רציתי לדעת איזה כדאי לי לשים ? עד גבול ה100 שקל למאוור ( 150 שניהם יהיה עדיף ) - הדבר השני, כרגע יש לי 2 גיגה של KINGSTONE, 800 MHZ מחולק ל 2 כרטיסים של 1 G, יש לי WINDOWS XP 32 BIT ( אני כמעט בטוח שזה 32 ), רציתי לדעת, אם אני יוסיף עוד גיגה אני ירגיש אותו ? המפרט שלי הוא כזה : INTEL QUAD EQ6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ …
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם 2 הזכרונות שקניתי פועלים? לא חלילה שהם יד 2 או מחודשים אלא האם 2 הזכרונות פועלים או רק 1 מהם? למה אני שואל? כי שמעתי מחבר שקנה גם מחשב עם 2 זכרונות ואחרי שנה התברר לו שרק אחד מהם עובד. בתודה מראש לכל העונים. נ.ב-הזכרונות הם: TWINMOS 512MBx2 667mhz .
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
:-[ קניתי את הלוח אם של אסוס P4P800 ולא ידעתי שבחנות יש לו גם את ה SE נדפקתי!? ואיך מה שקניתי זה לוח טוב!? :-\
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, דוד שלי הביא לי את המעבד Intel Core 2 Quad Q9550. עכשיו אני רוצה שאתם תציעו לי איזה לוח אם טוב לקנות ואם אפשר שיהיה של אסוס זיכרונות וכרטיס מסך. כמות הכסף כרגע לא חשובה אז תיתנו את המוצרים הטובים ביותר.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3P תומך ב-SLI?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
-
http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO4800IAA5DD http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4800IAA6CS יש את הצריכת חשמל, שבאחד מהם היא 65w ובשני 89w, ויש הבדל של 100 Mhz ביניהם (זה מורגש בכלל?) ויש 65NM לעומת 90NM האם זה משנה אם אני יקח את המעבד הפחות טוב מבין השניים? כי יש לי כרגע בעייה להשיג את הENERGY EFFICIENT 65W
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 זכרונות A-DATA VIETSA 512 או GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3500 Golden Dragon Series Memory אני חייב החלטה מהירה היום חה"צ אני הולך לקנות.... אני גם רוצה לעשות אוברקלוק...יש לי קירור מים בדרך. פשוט ksp גם לא נותנים אחריות נניח הזכרון לא מתאים לי ללוח, נדפקתי הם לא מקבלים בחזרה ארררר אם מישהו יוכל לבדוק כי לא מצאתי עם ה-adata מתאימים לי ל- epox 8rda+ תודה חברים!!
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אוקיי חברים אחרי התייעצות החלטתי שאני חייב קירור למעבד הזמנתי מעבד BOX ומשום מה קיבלתי מאוורר של EVERCOOL שחור ולא די גדול אז עכשיו במנוחה המעבד מגיע לרמות כאלה 58 57 55 55 ובמאמץ (משחק או המרת וידאו ) יכול להגיע ל80+ פעם הגעתי איתו ל 90+ ובעת העתקה או העברת קבצים מגיע לכ- 61 מעלות עכשיו למרות שחרשתי קמת באינטרנט ומצאתי מאוורר BOX של אינטל מקורי הנה http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=BOX-FAN-775&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 הוא עולה 40 שקל אז אני לא מבין מה בחנות ניסו לחסוך עליי או יותר נכון לעבוד עליי. מצאתי גם מאוורר של ZALMAN http://www.skypc.co.il/pl_product~20203~18~0.htm אני מצטט את אחד המשתמשים : המלך של מעבדי QUAD 65nm. עבודה איתו פשוט חלקה. איך שהתקנתי א…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אוקי אז הלכו לי הזיכרונות\עושים בעיות אז החלטתח לקנות חדשים. המערכת: Q6600 Gigabyte EP45-UD3LR COrsair VX550W 9800GT 1GB XSPC Rasa kit RS360 watercooling Samsung spinpoint F3 1TB אני רוצה לעשות OC ל 4GHZ תקציה עד 360 שקל. 4GB. כמובן שיוכלו לעמוד במתחים טובים מספיק ובתדר בערך 100-200 גבוהה מהרגיל. אגב אם ה NB כשאני נודע בגוף קירור רותח. כדאי לי לעלות לOC מ.3.7 ל 4? זה רותח אבל אני לא בטוח כי בHW MONITOR זה מראה עד 50 במקסימום. אבל זה מממממשמששש רותח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ולעומתו לAMD2400 יש 2.0 GHZ וב-AMD 2600 המהירות קופצת ל-2.083 GHZ
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון אני מזמין מחשב מFOXPC. הזכרונות שבניתי עליהם הם אלה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1386. אני חושד בהם בגלל מחירם הזול (רק 130 שח). מספיק להשוות את מחירו לזכרונות אחרים באתר כדי לראות שמחירו זול פי 2 ממחיר זכרון 2 גיגה טיפה טוב. האם מישהו התעסק עם הזכרון ויכול להגיד שהוא טוב ולא איזה דרעק? שאלה שנייה. נכנסתי לאתר הרישמי של הזכרון הנ"ל והלוח אם שלי לא מופיע ברשימת הלוח אם הנתמכים רישמית (P5QL PRO). האםזה אומר שהוא לא מתאים או רק "לא מתאים רישמית". דרך אגב המעבד הוא Q6600 שיומהר ל3 GHZ. הזכרונות לא יעצרו אותי נכון? לא הצלחתי לתת קישור לאתר הרישמי אבל בדף של פוקס פיסי יש קישור.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח ABIT AB9 PRO שעליו יש 2 ג'יגה זכרון (2 *1 ) של חברת Twinmos מסוג PC2-6400 Twister (DDR2-800( .CL-5 יש עליהם גם צלעות קירור כאלה (לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להוסיף עוד שני ג'יגה (יש לי ויסטה 64) אבל הבנתי שחברת Twinmos פשטו את הרגל לכן אני לא יכול לקנות בדיוק את אותו הזכרון לכן אני צריך לבחור אלטרנטיבה. אז אני צריך שני סטיקים של ג'יגה שיתווספו ל 2 הקיימים שלי ויעבדו יחד איתם בצורה מוצלחת, התקציב לא ממש שיקול למעט זה שיתנו את התמורה הכי טובה לכסף (לא מחפש איזה שם מפוצץ שסתם יעלה הרבה) איזה זכרון יתאים לי ? האם כל DDR2 800 CL5 יתאים וזה לא משנה כלום ? תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כנראה בלי OC, ובלי להתתחשב בכסף. מה עדיף? לגימיינג ואינטרנט
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
ויודע אם הPCI-E שם הוא כפול 16? ואם כן P4-3ghz לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך PCIE מודרני? (סדרת 8800 )?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום! ברשותי לוח אם 945P של Abit,אך הופתעתי לגלות שיכולות הOC שלו בביוס בכלל לא קיימות. השאלה היא: האם אני יכול להחליף ללוח אחר שעולה אותו הדבר והלוח שברשותי לא עבר OC בלי הוספת כסף?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. זה נמצא ב BIOS, ואני סקרן מאוד להבין מה המשמעות של הפקודה הזאת [Enable/Disable] תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד.. הוא 2X512 של סופרטלנט 667MHZ הם פועלים בDC.. אני רוצה לקנות עוד 2 כאלה כדי לקבל 2GB... אבל אין יותר את הדגם הזה... יש רק 2X1024.. אם אני יקנה של GSKILL 2X512 667MHZ הם לא יפעלו לי בDC נכון? כדאי שיהיה DC? או שזה לא כ"כ חשוב..? *כל הזיכרונות שאמרתי הם פועלים באפיק DDR2* תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-