עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ואם כן מה דשתך ומדוע הם זולים.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. Started by TrancEnergY,

שלום לכול התותחים של הפורום ...... רציתי לדעת אם תהיה תאימות בין שתי הרכיבים האלו: - ASUS - P5B Deluxe - Kingston - 1GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-8500 השאלה נובעת מכך שהזיכרון 1066MHZ והלוח תומך עד 800 ולא מתוכנן OC מה שהתקיל אותי הוא שמפורסמת המלצה של חברת אסוס על שילוב של שניהם : Memory Features Dual-Channel DDR2 800 DDR2 is the next generation memory technology to replace the current DDR. With the highest speed up to 800MHz, DDR2 memory provides great performance for 3D graphics and other memory demanding applications. Kingston® HyperX® PC2-8500 Ready (default overclock at 1066 MHz) The Kingston HyperX PC2-8500 is high-frequency memory that delivers outstanding per…

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=577

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by דניאל52,

לוח אם יכול להשפיע על FPS?? http://www.vr-zone.com/?i=4602&s=13 :-X

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  5. שלום לכולם. שדרגתי למישהו זיכרון יש לו פנטיום 4 2.66 עם 256 מ"ב זיכרון 333 והוספתי לו עוד 256 מ"ב 266 כמובן שכל המערכת עובדת עכשיו ב266. האם הביצועים יפגעו כי בסה"כ המעבד עובד ב 133X4 ?

6. Started by nsheep,

אני צריך להרכיב מעבד Pentium 4 Presscot ללוח Abit, מישהו יכול לתת לי כמה טיפים לגבי איפה, כמה, ואיך משתמשים במשחה הטרמית ? (יש לי משחה שנקראת Arctic Silver 5, ויש לי ממש מעט ממנה כך שיש לי ניסיון אחד בלבד)

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. ואיזו גירסא של ויסטה כדאי להתקין בכדי שהוא יריץ בצורה היעילה ביותר תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. Started by tigery,

האם חייב שהזכרון יהיה אותה חברה? בשביל דואל צ'אנל? ושיהיו אותם תיזמונים?

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by kobi10,

איך הזכרונות של OCZ? הם יותר טובים מ-TWINMOS, G.SKIL, GEIL וכו'? אני לא מעוניין לעשות OC.

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  10. יש את אלה -MUSHKIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7066 ויש את אלה - SUPERTALENT http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 כמובן שתי סטיקים שתיהם לא במלאי והבנתי מSKY שקשה להם להביא תSUPERTALENT הם אמרו שאפילו היבואן לא יודע מתי הוא ישיג אבל הם אמרו "אנחנו מקווים לאמצע-סוף השבוע" -שיהיה עוד דבר מוזר כשנכנסתי ללמיר וחיפשתי תזכרון הזה(לא דרך חיפוש) הוא לא היה שם.. מוזר

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by israelnba,

kingston 512mb DDR266Mhz כמה זה בערך צריך לעלות לי?? ההצעת מחיר שקיבלתי בינתיים היתה 400ש"ח ואני חושב שזה מוגזם...

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by yosi299,

איך הזכרון שלהם? זאת חברה טובה? הפריט הוא PATRIOT 512MBX2 DDR 667

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by Skippy,

אני קונה את הE6300 ביחד עם לוח אם וזכרון איזה זכרון כדאי לי לקנות (מדובר ב-1ג'יגה) בסכום של 600 שקל לא מתוכנן OC רק שיעבוד פצצה

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  14. כמו שרשום למעלה איזה חברה כדי לקנות אינטל \AMD מעבד כפול וגם איזה מעבד יותר חם חבר שלי אומר שהמעבדים של AMD חמים?.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  15. יש לי שאלה. אני מעוניין לקנות לוח Asus A8V-MX VIA K8M800 939 ולפי מה שראיתי הלוח תומך ב SATA 2. הבעייה שהדיסק קשיח שלי הוא SATA 1.(הרגיל) אז השאלה האם הם יוכלו לעבוד יחד??

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. Started by lmlm,

האם אני אצליח לעבור איתו את ה FSB 400? האם זה תלוי בזיכרונות? כי יש לי 667MHZ עם CL5 או CL4 (לא זוכר) תודה.

• 12 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by shayyzz,

אני מתלבט בין 2 לוחות אם שיעבדו אם Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB 1: Abit KN9 SLI KN9SLI 2: Gigabyte M59SLI-S4 AM2 GM59SLIS4 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. Started by ZASUS,

אני רוצה לקנות עוד 1 GB זכרון מה אתם מציעים לי לקנות בהתאם למה שיש לי? יש לי לוח אם של ASUS P4XP-X ושתי כרטיסים של 256 MB DDR. מה עדיף SDR או DDR? והאם עדיף שתי כרטיסים של 512 או אחד של 1 GB? והאם אני יכול לשים את הDDR לדוגמא במקום של הSDR כי כבר יש לי DDR? 2 x 168-pin SDR DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory 2 x 184-pin DDR DIMM Sockets support max. 2GB PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory (Note: DDR and SDR memory can not be used on P4XP-X simultaneously) תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by roie,

אני פה מחשב עכשיו פעם היה לי את ה MSI K4NEO PLATNIEOM עכשיו היה לי בעיה במחשב והחליפו לוח אם עכשיו הלוח החדש ששמו זה נראלי הרגיל לא הפלטניום איך אני יכול לבדוק את זה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by HuGeMouTh,

המחיר שלהם הוא בסביבות ה 750 שקל ל DC של 1G ו 1500 לשל 2G הם שווים את הכסף או שבמחיר שלהם יש זיכרונות טובים יותר ל OC?

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by ThaOG,

יש פה מישהו שיודע למה יש הבדל של כמעט 100$ בינהם. מבחינת תוצאות ב3DMARK06 היתרון של הW64 הוא דיי זניח. מה שכן אני יודע שמחינת רייד לW64 יש תוצאות מאוד מרשימות אבל אני דיי בטוח שזו לא הסיבה לכמעט 100$ הפרש בינהם. גם בOC לא שמתי לב להבדלים רציניים בינהם. ככה שאם מישהו יודע מה היתרונות של הW64 או לחילופין של הDH אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by SharonSx,

כמו בכותרת.. פשוט לדעת אם אני יכול להחליף את מה שיש לי במשהו יותר טוב, ואם אני ארגיש בשינוים בביצועים? תודה,

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by y_a_n_i_k,

שלי, אפשרי???

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by bubba70,

אהלן, סוף סוף אני מרכיב לעצמי מחשב טוב, מה שכבר בנמצא זה: intel E6600 XFX 8800 GTS Corsair 2x1GB xms2 (800MHz) אני רק לא מצליח להחליט איזה לוח לקנות: אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד טוב גם עוד שנה ומשהו ככה שאני בונה על SLI ככה שאני חייב צ'יפסט של NVIDIA אבל אני גם רוצה לוח שייתן אפשרויות אוברקלוק טובות הבעיה היא שהלוחות עם ה 680I החדשים פשוט יקרים בטירוף! יש המלצות ללוח שייתן לי תמיכה בSLI אבל גם FSB של איזה 380 וגם מחיר שפוי ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by RonTwins,

שלום! ברשותי לוח אם 945P של Abit,אך הופתעתי לגלות שיכולות הOC שלו בביוס בכלל לא קיימות. השאלה היא: האם אני יכול להחליף ללוח אחר שעולה אותו הדבר והלוח שברשותי לא עבר OC בלי הוספת כסף?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.