עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במה ישפר הלוח החדש של אינטל הפנירין הזה?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. מעבד Q6600, 4GB זכרון, לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R : http://tms.co.il/product/3769 א. לוח האם תומך 1333/1066/800 MHz FSB האם יש טעם לרכוש לוח שתומך במהירויות גבוהות יותר, ע"מ שאוכל לשדרג בעתיד ? (יש בכלל מהירויות גבוהות יותר כיום ?) ב. הזכרון הוא 4 ג'יגה 800MHZ, האם לא עדיף זכרון מהיר יותר, בהתאם לתמיכת הלוח ? ג. לפי לינק המפרט, אני רואה שהוא תומך במקסימום 4 ג'יגה זכרון DDR3 וב 8 ג'יגה זכרון DDR2, האם זה אחד על חשבון השני, או בנוסף ? האם זה לא יגביל אותי בעתיד ? Thanks

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by DL,

שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte 965P-DS3 rev 3.3 אבל אני לא בטוח שקיבלתי את ה rev הנכון. על האריזה של הלוח אם כתוב שהוא תומך ב FSB1333 ככה שזה אמור להיות ה 3.3 , החוברת הוראות לעומת זאת היא של גירסה 2.0 , וב CPU-Z כתוב שזה C2 האם יש דרך פיסית לבדוק מה הרויסיון של הלוח אם, כלומר זה כתוב איפשהו על הכרטיס? אם לא אז איך אני יכול לדעת בוודאות מה קיבלתי?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Kukishin,

קניתי רכיבים למערכת, מעבד 6600, P5B וזכרונות וכו, האם אני צריך להיכנס לביוס כדי לכוון את הוולט או שהלוח מזהה אוטומטית.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. שלום, ברשותי מעבד 6420 2G זיכרון 800MHZ והכרטיס מסך 512 8800GT המטרה להפעיל את GTA IV לא מושלם, אבל חלק ועל HIGH במצב של עכשיו כשאני מפעיל את המשחק ה FPS מתחיל להיות נמוך טיפה, באופן מפריע אבל לא גדול מדי האם שדרוג ל 4G יעזור? או שהבעיה לא שם?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. Started by ciauai,

Core 2 E6300 1.8 בערך לכמה שווה בפנטיום? נגיד P4 4.5 לכמה?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by yarin153,

שאלתי פה כבר בעבר אבל לא קבלתי תשובה אני רוצה לקנות את הלוח הזה ( אני עקשן קצת על ASUS ואני מודע לזה שאני מוסיף סתם בשביל השם לעומת GIGABYTE) Asus P8H77-V LE עכשיו .. במידע על הזכרון כתוב לי ככה: 2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz Non-ECC בדגש על זכרון 1600 ... שעליו רשום (OC) מה זה בדיוק אומר OC ? אני חייב OC כדי להשתמש במהירות הזאת?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. שמעתי מאיפה שהו שישנה בעיית תאימות עם שבבי INTEL 975X כאשר עובדים עם 4GB זיכרון בתדר 800MHZ האם מישהו כאן מכיר משהו כזה ? בכל מקרה מה עדיך למשחקים זכרונות 800MHZ או 667 ? אני לא מתכוון לאוברקלוק. תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by j,

פתחתי כבר בפורום של "כל השאר" אבל רק אחרי זה נראה לי שכאן יהיה יותר טוב.. אז סליחה.. הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!! תודה לעוזרים!! (אני צריך להחליף מארז או לוח אם..)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by composite,

טוב, אני מתכוון לשדרג את המחשב, אז אני צריך מידע על כמה מעבדים, בעיקר מה המכפלה שלהם ומה מהירות הבאס שלהם: 2.4C, 2.6C, 2.8C, 3.0C, 3.2C ויש לי שאלה, שקשורה יותר לאוברקלוקינג אבל חבל לפתוח עוד ת'רד - מה זה מחלק (1:1)? אני יודע שזה קשור איכשהו לזכרונות. אני חושב שזה הזיכרון שמושפע מהבאס, לא? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  11. תודה לעוזריםםם

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by tascam,

לא מספיק שיש בעיות עים התושבת של הציפסט הזה וגם עים מייצבי הזרם עכשיו יש גם בעיות עים תאימות עים הטלפון הכי פופולרי: http://www.macnn.com/articles/09/11/02/connection.failures.report.on.p55.components/

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by lazygecko,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב HTPC זול. האם קיימים לוחות אם עם יציאת TV ? מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם ל P4 מתאים ? עדיפות לגודל פיזי קטן. את המארז אני בונה לבד. תודה ! שחר.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by smounche,

צהריים טוביים, יש לי שאלה. איזה לוח אם של חברת Msi, כיום תומך במעבד החדש של אינטל: QX9775 ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by שרטק,

מחפש זכרון 128Mb SDRAM 133mHz איפה אפשר למצוא ? מה טווח מחיר ? אם מישהו מוכר, אפשר להתקשר אלי 052-8338946 אריה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=284 איך הוא??..ובאובר??..מגיע לבאס 300+?? מתחים הכל טוב??

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by The_overclocker,

קניתי 8KDA3-J (EPOX) הוא נשרף לי פעמיים. היום אחרי חודש של המתנה קיבלתי לוח מתוקן, אך הדגם שלו 8KDA3-I. נכנסתי לאתר של EPoX וגיליתי שהלוח קצת מסורס :-\: (מה שהיה לי) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8KDA3j (מה שיש לי עכשיו) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8KDA3I לJ היו 8 ערוצי קול לI יש 6 (לא ממש רלוונטי) לJ היה 1GB LAN לI יש 10\100(גם זה לא כזה קריטי) לJ היה "800MHz (Hyper-Transport)" אצל I זה לא מופיע :-[ *ראוי לציין, שהחנות החליפה לי את הלוח בפעם הראשונה מכיוון שהוא נשרף לגמרי. ובפעם השניה מBIOS פלאש לא מוצלח. אך בכל זאת זאת לא סיבה לתת לי לוח אחר ממה שקניתי -ועוד מבלי להודיע לי. אני לא יודע אם זה מפאת בורות הטכנאים, או בגלל שהם "לא חייבים" …

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. מה המצב אנשים ?! האם יש לוח אם תומך ב - PCI-E ושיש לו לפחות (אם לא יותר) 2-3 יציאות של IDE ?.. ושיתמוך במעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BOX ובזכרונות מסוג DDR2 ושהספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יחזיק אותו ואת כל המערכת (כשעוד יש כרטיס מסך מסוג RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 HDCP Edition PCI-E) ?.. תביאו לוח אם כזה מפנדה מחשבים (מהאתר שלהם pandas.co.il) תודה מראש, משה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by jeyjey,

KSP עושים לי בעיות... נגמר להם ה8KDA3J ויש שמועות שהם לא יחדשו את המלאי אז יש לי שתי אפשרויות 1. לקנות את ה8HDA5J ב560 מKSP 2. 8KDA3J ב660 מזיגזג מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הלוחות? חוץ מזה שה8KDA3J עדיף

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  20. הת'רד היה על נושא שונה לגמרי בהתחלה, אך לאחר שמצאתי את מה שחיפשתי בחיפוש שיניתי אותו, מכאן התגובה הראשונה לגבי הזכרונות. 1. קודם כל, רציתי לדעת מה אומר כל סנסור ב-MBM5 יש לי את הסנסורים הבאים לבחירה ביניהם: ITE8712F-1 ITE8712F-1 Diode כנ"ל לגבי 2 ו-3 (רגיל ודיודה) LM84-9 (local) Lm84-remote 2. הבעיה היא, שלפי ITE8712F-1 הטמפ' עומדת על 26 מעלות, מה שדי מתאים ל-27 מעלות שהביוס אומר שיש ב-CPU. לעומת זאת, הדיודה שלו מצביעה על כ-70 מעלות (!!) מספר 2 מצביע על 27 מעלות, והדיודה שלו מצביע על מעל 90 מעלות אני חושב (!!!). ברגע שאני מעביר שהתוכנה תנטר את הדיודה של 2, המחשב מתחיל לצפצף לי (לא האלרם של התוכנה אותו ביטלתי) עד שאני עושה ריסטרט. מספר 3 מצביע על 70 מעלות, שוב מטורף לגמרי.…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by WillieT,

הלוח הזה : http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=278 השאלה היא האם ניתן לחבר לו HD SATA רגיל או רק HD של SATA II? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  22. -אני יודע שנפתח דיון עליו אבל לא מצאתי אותו - התקנתי את הדריבר על לוח MSI NEO 4-F . התקנה נקייה והראה שיפור בבנצ'מארק של סנדרה של 200 MB/S ממליץ על הדריבר החדש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by hwforcer,

שלום, לאחרונה בדקתי את הנושא של איזה לוח הכי טוב ל QUAD ומצאתי את BAD AXE2 כמנצח וקניתי אותו.... עובד אכן הכל מצוין! אפילו שהQUAD שלי הוא ES B1 .... מה דעתכם על המפרט שלי?

24. שמועות על רכישה צפויה של nVidia ע"י Intel גרמו לעליות תלולות במחיר המניה של nVidia אמש. מאינטל סירבו להגיב על הענין. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4440

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. מתוך גלובס: http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000202879&fid=1603 מה זה אומר לנו? 1. הרווח הנקי (כלומר כמה הרוויחה החברה בתכלס) הוא 1.61 מיליארד דולר ב3 חודשים (!!). זה אומר שהרבה מאוד מהסכום הזה ילך למחקר ופיתוח המעבדים החדשים. 2. אינטל קיבלה 300 מיליון דולר לא צפויים עקב הטבת מס. נסו לדמיין מה אתם הייתם עושים אם פתאום ההורים שלכם היו נותנים לכם 5,000 שקל בשביל לשדרג את המחשב.. 3. מחזור המכירות של אינטל נשמר. הביקוש למוצרי החברה נשמר ואף עלה קצת (אם לוקחים בחשבון שמחירי המוצרים של החברה ירדו). בשורה התחתונה: הכסף שאינטל הרוויחה ישמש אותה לפיתוח מהיר ואיכותי יותר של הדור הבא של המעבדים. הרווח הלא צפוי (לטובה) של החברה עשוי לזרז את הדדליין ש…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים