מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
QX6850 לבין מעבד Q6600 UNGCS ומעבד E6750 מבחינת איכות מהירות וחום
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה לגבי עדיפות וסידור זכרונות.. יש לי שני סטיקים בdual של 256 כל אחד 400 מהירות. הבאתי עוד סטיק של 256 אבל הוא פועל על מהירות נמוכה יותר של 333. מה עדיף? dual, מהירות 400 אבל 512 , או תוספת של 50 אחוז בכמות אבל להפסיד את המהירות והdual? צירפתי תמונה מeverest! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להוסיף למחשב HTPC שלי דיסק קשיח ומסתבר שהלוח אם שלי לא תומך יותר מ - 2 דיסקים קשיחים ולכן נאלצתי לוותר על הכונן דיסקים. הלוח אם שלי הוא: GA-73PVM-S2H אני מחפש לוח אם עם תמיכה בכמה שיותר דיסקים קשיחים. מה שכן, הבנתי שבלוח אם שלי יש מעין כרטיס מסך מובנה שמאפשר לי לצפות בתכני HD והחשש שלי הוא שלוח אם חדש לא יאפשר לי. התקציב הוא עד 500 שקל בשאיפה לפחות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ויודע אם הPCI-E שם הוא כפול 16? ואם כן P4-3ghz לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך PCIE מודרני? (סדרת 8800 )?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ASUS יוציאו לוחות לשבבים של ATI אני יודע שMSI הוציאו לוח שתומך אבל הוא ממש קטן וצפוף, ונראה כאילו שלא הכניסו בו הרבה מחשבה. לעומת זאת הלוחות של ASUS מקבלים הרבה יותר תשומת לב לפרטים ובמיוחד עם הקונפיגורציות של ALife. רציתי לקבל את דעתכם איזו חברה עדיפה יותר מבחינת לוחות אם. אני יודע שאי אפשר להשוות כל כך וזה תלוי בהמון פרמטרים אבל בכל זאת. שתי תמונות שתוכלו להבין על אילו הבדלים אני מדבר *לא מדובר בלוחות 3200 אלא בציפסט החדש של nvidia 570. זה של MSI http://www.msi.com.tw/program/products/show_photo/spo/pro_spo_view.php?UID=729&KIND=1 ולהשוואה מנגד זה של ASUS http://www.asus.com.tw/prog_content/middle_enlargement.aspx?model=1160 תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם האדיבה בבחירת זיכרון מומלץ בנפח של 2GB כלומר 1024X2 מעוניין בסוג זיכרון DDR2 במהירות 1066 לא מצאתי הרבה זיכרונות בדרישות שלי באתר זאפ שמתי לב למחירים הזולים של חברת OCZ בסביבות 1110 ש''ח לעומת המחירים הגבוהים של Corsair שווה ללכת על OCZ ? או להשקיע קצת יותר וללכת על חברה מובילה כמו GAIL, KINGSTON,CORSAIR והאם יש הבדל בין מהירות של 800 ל- 1066 אני ארגיש את ההבדל? זה שווה את ההשקעה? אודה לכם אנשי פורום יקרים אם תוכלו לעזור בהמלצה חמה לדרישה שלי בדרך לבנות את מחשב על (ארבע ליבות) נ.ב אולי אתם מכירים אתר טוב לביקורות של זיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים, אולי קצת OC , מחשב ל-3 שנים הבאות לפחות. מתלבט בין ה-Q6600 ל-E8400 לפי מה שהבנתי, 8400 יותר טוב למשחקים ואם אני רוצה אותו אז לחכות טיפה שהמחירים ירדו, למרות שהרבה עדיין ממליצים על ה6600... קיצר אני חייב את עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
SKY PC שברו את IQPC במחיר הזה על הזכרונות.. =] וואי זה כ"כ מצוין ליייייייייייייי ^^ אני חוסך לזכרונות האלו וחכיתי שסקאי פיסי ישנו את המחיר כי הם הכי קרובים אלי! http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-5400PHU2-2GBNT~15~0.htm
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, מותקנים לי במחשב 4X512 DDR2 667 cl5 תוצרת Twinmos סה"כ 2048 המחשב רץ ללא דופי לא נתקלתי עדיין בשום בעייה באף הרצה, גם בשימוש מוגבר שצרך את את כל הסטיקים אך בכל זאת החלטתי לעשות בדיקת memtest שהעלת המון המון שגיאות! מה יכולה להיות הסיבה? אולי התוכנה מזייפת? או שמספר תדרי עבודה בזיכרון אכן תקולים? כמו כן , רציתי חוות דעתכם לגבי החלפת הזכרונות הללו(אלה ילכו למחשב אחר בבית) בזכרונות הבאים: OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 במחיר 300ש"ח 1.האם הזכרונות טובים ואיך המחיר, האם משתלם? 2.האם בריא יותר ופחות סיכוי לתקלות, כאשר 2048 זיכרונות מותקנים על גבי 2 סלוטים ולא על 4? 3.Twinmos- איך בכלל החברה הזאת? נחשבת אמינה בשוק או ג'נרית לחלוטין? שווה להת…
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם איזה לוח אם כדאי לי של msi או pqi רציתי לשמוע את הדעה שלכם
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי את ה Abit nf7-SL ואני מעונייין לעשות לו עדכון לביוס.. אבל באתר של אביט אין שום התייחסות לדגם הזה! על הקופסא של הלוח רשום nf7-s אבל על הלוח עצמו SL מאיפה אני משיג עדכון ביוס?!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, קניתי זכרונות של חברת A-DATA DDR 500. בדקתי עם התוכנה CPU-Z וראיתי שהם שווים למחשב השני שלי שהוא DDR 400. רשום בתוכנה בלשונית ה- MEMORY שה- FREQUENCY הוא 200 MHZ. יכול להיות ששמו לי בתוך האריזה של ה- DDR 500 בעצם זכרונות של DDR 400?? נ.ב. זה שתי סטיקים של 256 MB ועוד משהו שלא מפתיע אותי.. זה שקניתי אותם מ- KSP ושמעתי שעבדו על עוד מישהו (לא מהפורום הזה). עזרה בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא כזה: אצלי במחשב ישבו זיכרונות 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 של GSKILL, הם נדפקו והחלטתי ללכת לקנות זוג חדש, הלכתי על ה CL5 (לא קריטי בשבילי, היה מחיר טוב ולקחתי), לאחר מכן נודע לי ש GSKILL נותנים אחריות לכל החיים, ועכשיו יש לי אופציה להחליף אותם לחדשים, ועכשיו השאלה, 2 הזוגות יפעלו טוב ביחד? ה 8GB יבואו לידי ביטוי? תודה, אביב.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בלאגן בסכל כבר!! מצאתי בחיפוש שהקונרו יוצא ב-23/7 אז זאת אומרת שאני יכול לקנות את המחשב בדיוק ב-23/7?? וגם איך שמכריזים פה על ההורדות מחירים אז אני יכול ללכת יש ל ksp ולקנות.... פשוט אני צריך לקנות את המחשב כמה שיותר מהר.. ~תודה מראש~
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לא מספיק שיש בעיות עים התושבת של הציפסט הזה וגם עים מייצבי הזרם עכשיו יש גם בעיות עים תאימות עים הטלפון הכי פופולרי: http://www.macnn.com/articles/09/11/02/connection.failures.report.on.p55.components/
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב ישן קצת, פנטיום 3 סלרון 500 שהחלטתי להפוך אותו לפעיל. כל שחסר לו בשביל לעבוד זה זכרון SDRAM, אז החלטתי לקנות כזה. אבל מה? גיליתי שיש כמה סוגים, ואין לי מושג מה יתאים לי. ה-16? ה-8? או ה-4? אני אשמח גם לקבל לינקים לאתר שמוכר את המוצר בזול (אני רוצה 128, שלא יעקוף את ה170 שקלים) תודה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ראיתי מחשב נייד עם 3 ג'יגה זיכרון ראם עם ווינדוס ויסטה רגיל..אבל ממה שהבנתי המערכת משתמשת רק ב2 ג'יגה מקסימום אז למה זה ? ורציתי לדעת עוד משהו אחד...מה ההבדל בין זיכרון DDR2 ל DDR3 ? (נגיד שתיהם 1066MHz) והאם זיכרון משפיע מאוד על תלת מימד ?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נראה איזה הבדל ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עלה בדעתי, אני עומד לקנות A64 939 בעוד כשבועיים אבל אין לי מושג מוחלט איזה לוח לבחור אז עשיתי סקירה קטנה: יש את KT800PRO טובים עם מחירים עד 700 ויש את NFORCE4 טובים המחירים 1000+ אבל יש עוד משהוא שלא חשבתי עליו ורק עכשיו הבנתי כרטיסי מסך PCX מול AGP כרטיס AGP הוא במחיר של PCX+סכוםX מכאן המסקנות הבאות: KT800PRO + סכוםNFORCE4= X PCX + סכוםAGP = X למי שהבין , האם שווה להשקיע את הסכום X בלוח אם או בכרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום רב, על הלקוח שלי יש כבר זכרון DDR 333 512MB האם אני יכול להוסיף זכרון DDR 266 בנוסף לקיים? תודה
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקחת: intel p4 3Ghz presscot 2 mb cache 64 bit או amd athlon 64 bit המחשב ישמש אותי למשחקים, אבל לא רק, חשוב לי שהמעבד יהיה מהיר, חזק, כל החיים הייתי עם אינטל והייתי מרוצה, אבל עכשיו amd פרחו, ואומרים שהמעבדים שלהם יותר טובים, מה אתם אומרים ? איזה מעבד עדיף לי ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם DQ6 מגיע עם קירור לציפסט הדרומי והצפוני? במידה וכן מגיע האם הוא נחשב איכותי?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הלוח הוא P4S800... מחשב נחמד מאוד רק הספק לא מוצא חן בעיניי רשום עליו ATX-300W לא ניראה לי שהוא מספק מספיק חשמל... לפני פירמוט היה אפשר להשתמש בוא עם עכבר אופטי עכשיו אחרי פירמוט כבר לא... ב-POST הוא רושם INTILAYZ USB....DONE משהו כזה זה מהראש...לא ככה רושמים אבל בכל מקרה הוא לא מזהה לי את העכבר... ניסיתי בביוס הכל על ENABLE... זה יכול להיות הספק.??? :
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום נכנסתי דרך האתר ל"חדשות מרחבי הרשת" קישור שמודיע על ירידת מחירים של AMD http://www.hardwarexl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=685&Ite רציתי לשאול תוך כמה זמן הירידה אמורה להגיעה אלינו? ואיך אני יכול לחשב לפי המחירים ב$ שמופיעים שם, כמה אותו מעבד בערך יעלה פה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-