עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ניסיתי להריץ חיפוש בפורום, לא ממש מצאתי את ההבדלים בין הלוחות אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי. ( חוץ מערכת השבבים ) מה יותר טוב/ממולץ.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. ועוד שאלה למפרט משחקים ב- 9000 ש"ח, לא לאובר קלוק, מה הייתם ממליצים? שיש בו 8800GTS 640 MB ו 2 GB זיכרון ומסך 20 של DELL?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. Started by EladBr,

לחבר שלי יש את הלוח הבא: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=850M_PRO&class=mb יש לו זיכרון מסוג RDRAM שהוא יותר מהיר מה-DDR אך גם יותר יקר. רציתי לדעת אם הלוח תומך ב-DDR. תודה מראש לעוזרים אלעד

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. לא מתכנן OC, מחשב מיועד לגרפיקה ומשחקים כבדים. (כ.מסך HD4870)

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי בבקשה ייעוץ מקצועי ואמין איזה לוח וחברה יותר אמינים וכדאי לרכוש? ASUS או GIGABYTE? אם יש לי כמובן דגם זהה ל- 2 החברות, איזה כדאי לי לקחת, שיהיה עם איכות באמת טובה ויספק ביצועים אמינים וחזקים? נ.ב. האמת היא של- GIGABYTE יש כ"כ הרבה לוחות ל- P35, שלכן לא הבאתי דגם ספציפי, אך אני שואל בהנחה שיש לי דגמים זהים ל- 2 החברות. אני מאוד מודה מראש לכולם. נ.ב. היה לי מספר פעמים ASUS, אך לא GIGABYTE, ואיני יודע אם לרכוש GIGABYTE או ASUS.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by danielhasan,

Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM- הלוח אם הנ"ל יתמוך? (8800GT)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. Started by avidan28,

קראתי בדביק שיש תיזמונים בזכרונות לפי בדיקה של הזכרונות שלי הם T2 ובביוס יש לי אפשרות שניקראת כמו הכותרת שלי.ששמתי את זה על T1 המחשב השתגע. רק אחרי שהורדתי את הזכרונות ווהרכבתי במקום 1 גיגה (2 X512) יכולתי להחזיר את המצב ל T2 ולהרכיב אותם מחדש. אשמח אם מישהו יסביר לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. כאלה שיעלו באזור ה1000 שקל?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. יש לי את זה Field Value Memory Module Properties Serial Number None Module Size 1024 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) הציעו לי את החברה Aeneon? ב590 ש"ח או את Corsair ב660 ש"ח שניהם 5.5.5.12 יש לי עכשיו PQI TURBO והמחיר שלו עלה ל700 שקל אחרי שעלה לי לפני 4 חודש 500 כדאי לחכות שהמחיר שלו ירד ואז יהיה לי 2 זכורנות עם אותה חברה או שזה לא משנה אני יקנה את אחת החברות שצייני…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by koby058,

http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000%20Pro-G.htm

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

???

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  12. יקרה משהו עם אני לא יחליף מייד את המאורר של הצ'יפסט עם הוא לא עובד ?????? המאוורר הפסיק לעבוד ונישאר רק הצלעות קרור מותר לי להפעיל את המחשב ומה יקרה איתו מקסימום ??? [עוד לא קראת את חוקי הפורום ? אתה באמת חושב שכל סימני השאלה האלו באמת מועילים ?]

• 11 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by abarbotel,

לוח אם Intel דגם Whitesburg מבוסס על INTEL DP55WB למעבדי INTEL I5 מה חושבים על הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. אז ככה, אני קונה מחשב חדש והכל כבר מוכן אבל פיתאום התעוררתי לעינין כרטיס רשת. בפעם האחרונה שקניתי לוח אם שמתחבר לראוטר עם כבל ולא אל-חוטי היתה בזמן ה56K, (ואז היה מודם), ואני זוכר שאז היו צריכים לקנות כרטיס רשת בנפרד... השאלה אם גם היום זה ככה? זה מה שאני קונה: ASROCK H61M-HVS אם כן אני אשמח להמלצה זולה וטובה. עוד שאלה, אני לא מחליף עכבר ומיקלדת (אני מאד מרוצה מהנוכחים שלי) והם דגם ישן שלא מתחבר בUSB, אלא בחיבור העגול הזה של פעם, השאלה אם בלוח הזה עדיין יש לי כזה חיבור או שאני צריך לקנות מתאם\עכבר ומיקלדת חדשים. תודה לכולם, ואני מקווה שזאת השאלה האחרונה שאני אשאל אותכם עד המחשב הבא

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by tombraider,

שלום, תסבירו ל בבקשה מה ההבדל בן ה ציפסטים X38\X48\P45\ יום טוב

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by sd1,

אני מעוניין לקנות מעבד חדש+לוח אם+זיכרון פנימי אני מעוניין לקנות בחנות KSP בלבד! חשבתי על מעבד מרובע ליבות INTEL Q6600 2.4GHZ זיכרון 4GB DDR2 800MHZ ורק לוח אם אני לא יודע איזה לקנות אשמח לעוד הצעות שלכם לגבי מה לקנות.

17. Started by sh_idan,

הזמנתי מחשב חדש לפני מספר ימים, עם זכירונות של ADATA 500 מגהרץ בנפח 2*512. היום הבחור בחנות ממנה אני קונה אמר לי שהייתה לו בעיה להזמן אותם והוא הזמין לי זיכרונות של TwinMOS שלטענתו הם יותר טובים. דבר ראשון, הם הוא צודק? האם ביצועיהם טובים יותר? (אני מתכנן אוברקלוקינג עוד שנה בערך) ודבר שני, האם יש הבדל מחירים ? אם הם יותר זולים הוא רימה אותי אם יותר יקרים אז הוא יצא גבר רצח תודה

18. Started by amd@ati,

שלום לכם, הבעיה שלי דחופה כי פשוט אין לי מחשב.. ניסיתי לעשות אובר קלוקינג אך העלתי את התדר גבוהה מדי ביחס למתח, לכן המעבד פשוט לא נדלק וכשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק (מסך שחור) לפחות אני יודע שלא שרפתי את המעבד מכייון שלא העלתי את המתח בצורה קיצונית, איך לעזאזל אני מאפס את הגדרות הביוס? ניסיתי להוציא ולהכניס את הבטריה אך זה לא עזר (אני מקווה שלא הזיק). מה עליי לעשות, תודה מראש לעונים אני מעריך זאת מאד

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by sroolik,

תיכננתי לקנות אתלון 64 3 ג'יגה ולעשות לו קצת אוברקלוק, אבל המחיר של אינטל 64 ביט 3 ג'יגה פרסקוט ירד כמעט למחיר של amd וראיתי שזו לא בעיה כזו גדולה לעבור איתו באוברקלוק (עם הפרסקוט) את ה- 4 ג'יגה עם קירור אוויר (שזה מה שאני מתכנן לקנות) אני יודע של כל העניין של AMD נגד INTEL נחרש, אבל אני רוצה לדעת ספציפית לגבי השניים האלה השאלה שלי היא: איזה מבין השניים עדיף? כמובן שרוב השימושים במחשב יהיו לגלישה ומשחקים ואני כנראה יבצע גם אוברקלוק

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by or_cool,

שלום!! חיפשתי מידע ולא מצאתי רציתי לדעת של איזה חברה הלוח. מה המחיר שלו? ואם הוא טוב תודה מראש למי שעוזר ???

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  21. רוב הזמן הוא מראה לי 2.0 עם 6 MULTIPLIER, ולפעמים הוא מראה 2.66 עם X8 MULTIPLIER אז השאלה שלי היא, א. האם זה משפיע על המהירות (נראה לי שכן כי זה מראה את המהירות של המעבד במצב נתון). ב. כמובן איך לתקן את זה. תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. היי לכולם! התלבטות קשה בין שני לוחות: 1. ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 ו- 2. Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 VIVO 256 mb Retail Dual DVI או LEADTEK nVIDIA Geforce PX7900GS 256MB PCIe Enermax Liberty 400W Active PFC Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS Plextor DVD-ROM X16 Plextor PX-760SA/T3 Dual Layer DVD±R/RW X18 SATA ל-OC חזק

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by kalda01,

אני מעוניין להרכיב מחשב לשימושים ביתיים ולא למשחקים. מעבד בסדר גודל של ה5200 ואפשר גם AMD לוח מאיכות טובה עם גרפיקה וסאונד מובנים. בעיקרון התקציב עד 1000 למעבד+לוח

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. בשביל ידע כללי... סתם מעניין אותי הנושא. אשמח אם תתנו לי. מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. ממה שהבנתי מכניסים את הזיכרונות באותו הצבע כלומר לא אחד ליד השני-זה נכון?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים