עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה יש לי את הלוח אם הנ"ל (Intel Westchester DG965WH) קניתי תמחשב לפני שנה וחצי בערך אז אמרו לי שהלוח הזה תומך בSLI היום לא יודע למה בדקתי את זה ולא ניתקלתי בשום דבר שקשור לSLI על הלוח הזה וקראתי פה איפה שהוא שרק הלוחות של NVIDIA תומכים בSLI האם זה נכון? זה דחוף ביותר תודה מראש לעוזרים (יש לי סיבה טובה לישאול את זה גם אחרי שנה וחצי לא משנה כאן כרגע)

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by אברם מהמכולת,

ניסיתי לנתק הכל (חיבורי חשמל, הכבלים האפורים, זכרונות וכו' וכו' - וחיברתי הכל מחשב - לא עוזר). כשאני מדליק את המחשב, הוא כביכול נדלק, אבל לא דבר בעצם לא קורה. 2 דברים חשודים : 1. משום מה המנורה של כונן A תמיד דלוקה (חיבור החשמל והנתונים שלה בסדר...) 2. כשאני רוצה לכתוב את המחשב - צריך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי על מה זה מעיד ?

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by AVI.S.T,

אפשר מדריך איך לחבר חלקים ללוח אם כמו : זיקרון דיסק קשיח וכרטיס מסך...

• 11 תגובות
    • 622 צפיות
  4. תודה לעוזריםםם

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by smounche,

צהריים טוביים, יש לי שאלה. איזה לוח אם של חברת Msi, כיום תומך במעבד החדש של אינטל: QX9775 ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by שרטק,

מחפש זכרון 128Mb SDRAM 133mHz איפה אפשר למצוא ? מה טווח מחיר ? אם מישהו מוכר, אפשר להתקשר אלי 052-8338946 אריה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. מתי ייצא הגשר הדרומי של ATI ה- SB600 תוך כמה זמן להערכתם ישולב כבר בלוחות האם הוא יהיה בעצם חלק מערכת השבבים Xpress 3200 או שתקרא בשם חדש ומה בעצם יהיו החידושים בו לעומת הקודמים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by bluz,

היי, יש לי את הלוח אם המדובר, ויש בו 2 חיבורי PCI-E עם 16 נתיבים. השאלה שלי היא, האם אני יכול להשתמש בו בקונפיגורציית SLI או CF? ואם כן, בכמה נתיבים יעבוד כל כרטיס?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן לקנות מחשב במחיר כמה שיותר זול ולכן מתעניין במוצרים יד שניה... לאחרונה ראיתי פרסומים באתר yad2 שאנשים מוכרים מעבד E6300 במחיר של 800 ש"ח.... כמובן שישר אני חושב שחייב להיות קאצ...אבל המחיר מפתה ותמיד ישנה אפשרות לייבוא אישי מחו"ל בעבור רווחים... אם יש לאנשים דברים להניע אותי מהמחשבה על כך...מוזמנים להעלות טענותיכם... במקרה ואני כן רוצה לקנות.. מה אני צריך לבדוק בזמן הקניה? אם זהו מעבד box עם מאוורר והכל בעצם אני יכול לקבל אחריות מאינטל מכל ספק מורשה? תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  10. קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי התקנים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by Yossi1981,

אשמח לקבל תשובה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. Started by WillieT,

הלוח הזה : http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=278 השאלה היא האם ניתן לחבר לו HD SATA רגיל או רק HD של SATA II? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  13. אהלן, המחשב מספק מתח לUSB תמידת וזה משגע אותי (קורא הכרטיסים דולק, העכבר, הלד על מצלמת הרשת וכו') איך קוראים להגדרה בביוס שמנטרלת את זה? אני לא מצליח למצוא... הלוח הוא ep43-ds3l של ג'יגהבייט... ת'נקס

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. יש לי A-DATA VITESTA PC4000 DDR500 512X2. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להוריד את ה heat spreaders בשביל לבדוק איזה צ'יפים יש להם? אלו הזכרונות: http://www.adata.com.tw/en/p-d1-03.htm תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by Sepsis,

אהלן, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג המעבד ולוח האם שלי (ראו במפרט שלי). לאחרונה אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי כבר לא כלכך טובים. במיוחד במצבי Multi-Task (לדוגמא פתיחת קובץ ZIP גדול + גלישה באינטרנט). מה גם אני די בטוח שיש לי צוואר בקבוק במשחקים. הייתי רוצה לשפר את הביצועים (בלי לבצע אוברקלוק). מה לדעתכם כדאי לעשות? האם שווה לשדרג את המעבד ולוח האם? האם שווה לשדרג רק את לוח האם לאחד שיתמוך בזכרונות מהירים יותר? מצפה לתגובותיכם. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. עם גודל L2 Cache 256Kb והשני: Athlon XP 2500+(512k 333) כלומר פי 2 L2 Cache המהיר יקר יותר ב-50 שקל, אבל מה יותר טוב? ועוד שאלה לגבי זכרון בתדר 333 לעומת 400, האם זכרון של 400 מתאים את עצמו לבד ויודע לעבוד גם ב-333?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by nsheep,

אני צריך להרכיב מעבד Pentium 4 Presscot ללוח Abit, מישהו יכול לתת לי כמה טיפים לגבי איפה, כמה, ואיך משתמשים במשחה הטרמית ? (יש לי משחה שנקראת Arctic Silver 5, ויש לי ממש מעט ממנה כך שיש לי ניסיון אחד בלבד)

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by mtao21,

היי מערכת שלי 3930K לוח אם DX79SI ספק 1250W זיכרונות הם F3-17000CL9Q-16BHZ רציתי לעשות ל2133 זה לא עובד כאילU לא נותן לי רק עד 1866 או 1600 הרי זיכרונות אכן תומכות בלוח אם אז מה אני צריך לעשות? כדאי לי לעכדן ביוסהכי חדש גרסה שלי 0460. תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בן הצ'יפסטים האלה P35, ו EP35, תודה מראש עריכה, אני חושב שמצאתי, P35 תמיכה ב 1066 EP תמיכה ב 1333 נכון ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  20. יש לי ג'יגה של של TWINMOOS PC- 3200 עם גופי קירור של VENTEC בצבע זהב לזכרונות לא מובצע אובר קלוק והמערכת עובדת יציב.. הקטע שאני נוגע בגוף הקיקור הוא ממש חם! חשבתי שהוא אמור לקרר את הזכרונות האם זה נורמלי שהגוף כזה לוהט עוד מישהו שיש לו גופי קירור יכול להגיד לי אם הגוף קירור שלו גם מתחמם?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מעבדים חדשים,הכל חדש זכרונות ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה מעבדים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את הe8400 של intel.מה היום ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by Thunder^,

שלום! לפני כמה זמן הלך לי הלוח אם אז אמרו לי שאני צריך להחליף אותו. היה לי: Gigabyte 8pe800 והם שמו לי: Gigabyte 8iexp הם טוענים שהם שמו לי לוח יותר טוב ואני לא מבין בזה כלום אבל בכל זאת הלכתי לאתר של החברה שמייצרת אותם להשוואה וניראה לי לפי הפיצרים שהחדש יותר טוב אבל חבר שלי שמבין בזה אמר לי שהקודם יותר חדש מבחינה טכנולוגית ואני לא יודע מה לעשות...... בבקשה עזרה מישהו! הנה הלינקים ללוחות בדף הבית שלהם למי שרוצה לעזור: החדש http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-8IEXP(2.0) הישן http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE800.htm תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. אני קודם אפתח בהודעה שאני מבקש שהדיון לא ידרדר לריבים של "מי יורת טוב", סבבה? אוקי, אז אני יודע שהפנטיום EE840 יצא עוד יומיים, אבל מכיוון שהוא לא ממש בתקציב שלי אז רצית ילשאול מתי מתוכננים לצאת הפנטיום D כפולי הליבה ה"רגילים" ומתי יצאו הA64X2? אני לא צריך שתנחשו, אם למישהו יש השערה או עדיף מידע שיתן. תודה!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים