עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למי שזוכר ומי שלא, יש לי בעיה שאחד הסלוטים בלוח "לא עובד". הזכרון לא מזוהה במערכת (רשום שיש 2GB, אפילו לא כתוב שיש 3GB ו1GB לא ניתן לשימוש..). בBIOS הוא גם לפעמים זוהה ולפעמים לא (ממה שבדקתי פעם, עכשיו עדיין לא בדקתי.). מה שמוזר לי זה שCPU-Z מזהה שיש לי 2 כרטיסים, מזהה את שניהם, ומעבר לכך, אפילו מזהה את הפרטים (חברה, נפח, סיריאל, דגם וכו') של שניהם (בעוד אחד מהם בכלל לא עובד לי..). מה הקטע פה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by Ariels27,

למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. יצרנית לוחות האם הגדולה ביותר תספק ערכות תוספי קירור שינסו להתמודד עם הקפיצה למעבדים עם כמות כפולה של ליבות עיבוד לכתבה

4. שלום, אלו זכרונות ומעבד אתם ממליצים לי לקנות ? אני צריך זכרונות של 4gb. כדי לי לשפר למעבד i3 ? אני צריך מחשב למשחקים בעיקר מפרט נוכחי: מעבד: core 2 duo e6600 זכרונות: לא זוכר דגם ספציפי אבל יש לי 1.5 gb בסה"כ כרטיס מסך: ati 5770 מבחינת תקציב עדיף כמה שיותר נמוך אבל לא זבל.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. http://hwzone.co.il/news/136224 בכתבה שלכם לפי תמונה ימין מצויין CORE I3 יש תוספות למעבד CVT-HD QSV / INTR 3D ולמעבד הבכיר CORE I7 לא נוסף דבר ? ביכולת עיבוד ?

6. Started by soboli,

שלום לכולם היציאות למסכים של הלוח אם שלי הלכו ויש לי לפעמים מסכים כחולים. קניתי לצערי את המחשב ב סקאיי פי סי שפשטו רגל ולכן אין לי אחריות על כלום. פניתי לחברה אחרת שאומרת שהיא תומכת באחריות לנפגעי סקאיי פי סי. הם בדקו לי את המחשב ואמרו שצריך להחליף את הכרטיס מסך ושהם ינסו לדבר עם היבואן - מה שלא הצליח ולכן הם אומרים שלדעתם אין לי ברירה אלה להחליף לכרטיס חדש MB GIGABYTE GA-H55M-D2H L1156/6.4GT RETAIL במחיר של 450 שקל היום יש לי GIGABYTE GA-H55M-USB3 נראה שהוא עולה יותר. מה אתם אומרים? לנסות לדבר עם היבואן? להחליף לכרטיס אחר? אני לא יודע מה לעשות תודה

7. Started by pumbatal,

זיכרון שלי PDP XBLK+ פועל מאוד מאוד מוזר (אבל בכוונה) יש למישהו הסבר ????

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. באתר של גי'גה בייט לא מצאתי זכר לאופציה הזאת אך גם לא בלוח של הNF4ULTRA....מצד שני באחת מהביקורות שבדקתי כתוב שהוא כן תומך NCQ...בקיצור מה לעשות?על מה לסמוך?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by le011,

איך הלוח הנ"ל לגבי לוחות אולטרה אחרים?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. יש לי מחשב די טוב בשבילי יש שם מעבד פ4 3 גיגה ו1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך שאותו אני רוצה להחליף הכרטיס מסך הוא GFORCE FX 5700 LE 225@310 400@450 הכרטיס פשוט מרגיש כמו גיפה שתיים שיש לי בסלון אני מעדיף אותו כבר קיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג GEFORCE 6600 GT לAGP אבל זה מה שרציתי לדעת ראיתי שיש לוחות אם של אסוס שתומכים במעבד שלי SOCKT 478 ויש להם CHIPSET 915P או 915PL חשבתי אולי לשדרג ללוח אם ולקנות כרטיס מסך PCI EXPRES אם המעבד שיש לי עכשיו מצאתי 2 לוחות אם כאלה Asus P4GPL-X וAsus P4GD1 מה עדיף קיצר לקנות לAGP או לעבור ללוח האם אם הPCI EXPRES ללא שדרוג מעבד

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. אני מקבל את החשיבות שיש לשאר הרכיבים במערכת , חוץ מזכרונות לעניות דעתי , בכל מבחן ביצועים שיצא לי לראות , התרומה של זכרונות (יקרים) מאוד קטנה לשלם סכומים של 1000 ש"ח ו-2000 ש"ח על זכרונות , נראה לי אווילות, חוסר שכל, אטימות, חלמאות, שטחיות, כסילות, חוסר תבונה, בורות, חוסר-דעת, אידיוטיות תקנו אותי אם אני טועה

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  12. אני רואה השוואת מולטיסטינג ומשחקים ואני רואה שפנטיום 4 פרסוקט 3.2 (32 ביט) קרוב מאוד ל כפול ליבה של אטלון 3800 למה זה ככה?הם משתמשים בווינדוס 32 ?ואם הם ישתמשו ב64 יהיה הבדל גדול?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אם אני מוסיף עוד 256 MB זיכרון אני ירגיש הבדל? נגיד במישחקים?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by poltergeits,

היי יש לי שני סלוטים של 256 והם עובדים בדואלי הבעיה היא שאין לי כסף לקנות ישר עוד שניים נוספים ורציתי לדעת אם אפשר לשים עוד אחד רק והמחשב יעבוד בצורה תקינה כלומר ינצל טוב את הזיכרון או שמא אני חייב שיהיה זכרון תואם בכל צד וזה יכול להיות רק עוד הרבה זמן

15. ניראה לי שהכי כדאי זה 2 זכרונות של 512... אבל אני לא כל כך יודע את ההבדלים... איזה זיכרונות הכי כדאי ושיעבדו הכי טוב עם המפרט הזה... מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 1 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670 1 670 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 285 2 ביחד 570 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB 595 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 מסכים? SAMSUNG Price Units Total TFT 17'' 730B 8MS +DVI 1670 1 1670

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  16. עבדתי על המחשב הזה... Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard =512 X2 DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory קידדתי סרטים עם המערכת הזאת... לקח לי בערך קידוד של סרט ממוצע של שעה וחצי > כ 40 דקות אני רוצה להזמין מחשב ורציתי לדעת אם אני יקנה 1G DDR=512X2 זה ישנה תזמן של הקידוד ...בהרבה..?.. ואם אני יקח מעבד AMD.. שבערך תואם במחיר ובמהירות עבודה.. עם 512 ..זה יתן אותם ביצועים.. כי 40 דקות לסרט זה מספיק טוב בשבילי (עם המחשב שבחתימה שלי לוקח לי 10 שעות שזה הבדל ענק חח ..)

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. יש לי לוח אם K8NS ULTRA 939 של GIGABYE יש עליו כרטיס קול מובנה כמובן, אז ככה הבעיה היא שגם אם אני שם את העוצמה של ה VOLUME על הכי חזק... זה לא ממש חזק.. במחשבים ישנים אם אתה שם את זה על הכי חזק.. אתה שומע פי 3 יותר חזק מאשר בלוח האם החדש הזה.. האם זה בעיה מוכרת? האם זה בכוונה ככה? מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by nesber,

אני מדבר על רכיבים לא נעים, כמו זיכרון מעבד, לוח או כרטיס מסך(בלי להתייחס למאווררים כמובן): האם יכול להיות רכיב שעובד, אבל מדי פעם יש "בעיות" כמו ירידה בביצועים, קריסה או פעולה לא תקינה של תוכנה כלשהי? זה 100 אחוז תקין או לא תקין בכלל או שיש מצבים באמצע? ראיתי תוכנה שבודקת את יציבות הזכרון...למה הכוונה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by iCe_bLaSt,

זה הולך לגרור הרבה פליים . Sudhian לקחו את המעבד Geode GX 533 של AMD שמיועד לשוק הLowend לבדיקה ... הביקורת עליו קשה מאוד , AMD ככל הנראה נתנה לחברת צד שלישי להריץ בדיקות על המעבד ולפיכך קבעה את הPR של 533 למעבד שעובד ב400 מה"ז . המעבד נקרא 533 מכיוון שהוא לטענת החברה משתווה בביצועיו למעבד VIA Centaur במהירות זאת - הבעיה ? אין כזה מעבד VIA Centaur בכלל. בנוסף לזה , המעבד העיקרי שמתחרה בו הוא הVIA נחמיה ב667 מה"ז אבל ההבדל בין הביצועים שלהם הוא הרבה יותר גדול מה25% הבדל בין 667 ל533. הביצועים של הגאוד לפי הביקורת - במקרה הטוב משתווים לשל VIA נחמיה תאורטי(לא קיים נחמיה איטי כל כך) ב400 מה"ז ובמקרה הרע והמצוי יותר גם לזה לא . האתר מותח ביקורת חריפה מאוד על המדיניות של AMD שכ…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות 512*2 מ-KSP אזה זיכרון כדי לי לקנות עד 500 לשני הזכונות?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  21. אני צריך להחליט על אחד בין שני הלוחות האלה. השיקול הכספי לא משחק (אני יכול להשיג אותם במחיר כמעט זהה), מה שחשוב הוא הביצועים, איכות ,אמינות ופיצ'רים... (מעבד 3000+ 939, כ. מסך Leadtek 6200, זכרון 1G) אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי! תודה רבה! DOM

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by Ben_G,

שלום קניתי את הלוח הנ"ל - GA-K8N Ultra-9 ב-GIGA-BYTE.COM אומרים X1 PCI-Express X 16 slot, supports PCI-Express interface Graphics car X 2 PCI-Express X 1 slots X3 PCI slots (PCI 2.3 compliant אבל תאכלס על המכשיר עצמו יש 3 PCI לבנות + אחת למסך ואילו חשבון פשוט יראה כי אמורים להיות 6 יציאות מישהו יכול להסביר לי את זה? קישור לאתר : http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm# תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  23. שמעתי על קך שיש בעיות עם זיהוי ה USB 2 בסדרת הלוחות של האנפורס 4 מתוצרת DFI. כך זה נראה אצלי האם זה תקין או שיש צורך בהתקנת דרייבר חיצוני? (אם כן, אפשר קישור בבקשה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. הוא עולה 199 שקל שווה לקנות?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום אני מאוד מעוניין ללמוד את התחום שבו עוסק הפורום והאתר בכלל, אך אין לי עוד את הידע הדרוש להבנה בסיסית של המונחים הבסיסים האלו. אני מחפש מדריך שיסביר לי מה המונחים האלו בדיוק, הגדרתם, המאפיינים שלהם, וסוגיהם השונים, עדיף בצירוף איזו דוגמא או שתיים, ועוד יותר עדיף בעברית.. תודה ענקית מראש לעונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.