מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי חבר ויש לו כרטיס זכירון של KINGSTON 256 MB מהירות 266MHZ (pc 2100). אני רוצה להוסיף לו עוד כרטיס אחד באותה מהירות והכל וגודל של 256 MB אבל זה של חברה בשם NCP (נראה לי משהו ישן) האם כדאי להרכיב שני כרטיסי זכרון מחברות שונות. האם זה יכול לפגוע בכרטיס הנוכחי שלו? לשרוף אותו לגרום לנזק למעבד ללוח אם? אם יש סיכוי שמשהו יכול לקרות למחשב שלו אני לא רוצה לנסות אבל אם אפשר לנסות ובמקרה הגרוע זה פשוט לא יעבוד אז בסדר. אפשר את דעתכם בבקשה בהקדם? תודה רבה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מתי יצואו לוחות אם עם התושבת החדש?? כמה הם יעלו בערך?? יש שיפור משמעותי בביצועים מPCI-E הראשון?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש עליו כרטיס קול AC97, לא משנה עם איזה דרייברים לא הצלחתי להוציא שום סאונד מהכרטיס קול, היציאה הירוקה פשוט דפוקה. למרות זאת היציאה של המיקרופון כן עובדת ואפשר להקליט אז אני חושב שהבעיה פיזית. יש עוד אפשרויות?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כתוב לי ב AIDA32 שיש לי סוג זיכרון : ddr sdram חשבתי שsdram זה חידוש של rdram אבל שזה בכלל לא קשור לDDR וSDR 1. האם SDR=SDRAM ?? 2. האם RDR=RDRAM ?? 3. מה אומרים המושגים האלה ??? 4. כמה בדיוק משפיעה מהירות הזיכרון על המערכת, ועל משחקים ? ולמה ההפרש הכספי בין מהירויות זיכרון נמוך ???? 5. הבנתי את עקרון פעולתו של dual ddr אבל במה זה מועיל, האם יש לי עוד סיבה (חוץ מ-dualddr) לקנות 2 256 ולא 1 512, והאם יש בכלל יתרונות ל 1 512 6. זאת השאלה שתהיה בטח הכי פשוטה למי שקצת מבין: מבנה הDIMM - מה זה "בנק" ; האם row זה חייב להיות צד שלם או רווח בין הגוקים אומר שורה חדשה, double-sided נותן לי משהו ?? דוגמא לשאלה 6 : יש לי מודול זיכרון חד-צדדי 128 mb עם 8 גוקים רצופים (בלי רווח) בצד א…
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחיר לחלקים הללו : מעבד : AMD Athlon 64 3200+ CPU BOX 1 לוח אם : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) 1 זיכרון : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 2 כרטיס מסך : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card 1 סה"כ 3000 שח האם המחשב יהיה מספיק חזק להריץ משחקים כבדים כגון סימולטורים ואם לא מה כדאי לשפר תודה
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כיום יש לי מעבד שאין לי מושג איזה לוח אם הוא יושב, אני רק יודע שזה של חברת ASUS והמעבד שלי זה AMD 1200, ואני רוצה לשדרג למשהו יותר מתקדם, בסביבות ה - 1200- 1500 שח, מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מעבד אינטל 2.8ghz Prescott איזה לוח אתם ממליצים לי ליקנות או יותר טוב לי ה AMD 64 BIT ועם כן אז איזה לוח מה יותר טוב בביצועים בגרפיקה חזקה ובמישחקים (יש לי radeon 9600 pro)
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT IT7 MAX לפי המדריך של הלוח (שיצא רק כשקניתי את הלוח) הלוח תומך בזכרונות DDR עד למהירות של 266. רציתי לשאול האם ע"י עדכון הביוס לגרסה עדכנית הלוח יוכל לתמוך בזכרונות יותר מהירים. נכנסתי לאתר החברה וראיתי שיש עדכון ל-BIOS שמשפר תאימות של זכרונות של עד 400: http://www.abit-usa.com/downloads/bios/bios_revision.php?categories=1&model=33 אבל בגלל שאני לא בטוח שהבנתי - אני רוצה לשאול אתכם. אז מה אתם אומרים - ניתן או לא? ואם כן - לאיזה גירסת BIOS לעדכן? - להכי עדכנית או לאחת ספציפית. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הורדתי BIOS ואני לא סומך על האתר שממנו הוא בה האם הביוס יכול להכיל ווירוס והצריבה שלו לג'וק תהיה אם וירוס? (טרויני למשל) והאם האנטי ווירוס יגלה את הוירוס בסריקה של הקובץ לפני ההתקנה??? ועוד שאלה האם ניתן להוריד וירוס מהביוס??? (אם ניתן להחדיר לו בכלל)
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי ג'יגה של של TWINMOOS PC- 3200 עם גופי קירור של VENTEC בצבע זהב לזכרונות לא מובצע אובר קלוק והמערכת עובדת יציב.. הקטע שאני נוגע בגוף הקיקור הוא ממש חם! חשבתי שהוא אמור לקרר את הזכרונות האם זה נורמלי שהגוף כזה לוהט עוד מישהו שיש לו גופי קירור יכול להגיד לי אם הגוף קירור שלו גם מתחמם?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה, הנה המפרט שלי: AMD 2000 Athlon XP + Volcano 6 GA-7VAX 512DDR 266MHZ Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x 40GB 7200RPM ואני רוצה לקנות AMD 2600 Athlon XP Barton אבל אני רוצה לדעת אם אני יקנה, זה ישפיע על הביצועים שלי? ואם כן בכמה? אני משחק משחקים כבדים, זה ישפיע על FPS ? כי אני רוצה FPS גבוה יותר.. אבל כמה אנשים אמרו לי שזה לא יכול להשפיע בגלל שיש לי זכרונות לא טובים, ה-266MHZ, וגם משהו בלוח, מישהו יכול להסביר לי על מה האנשים מדברים? ורציתי לדעת אם ה-Thermaltake Volcano 6-המערכת קירור שיש לי כרגע תוכל להחזיק גם את ה-AMD 2600 Barton, ואם לא אני יצטרך גם קירור חדש... וגם אם הספק מספיק טוב כדי להחזיק את כל המערכת? ואיך אני בודק אם הספק שלי טוב? בבקשה תענו …
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני רוצה לעשות יציאה קידמית לUSB, לוח האם הוא GA-7ZM של Gigabyte. אני מבין את פירוט הפינים הנמצאים על הלוח היכולים לשמש לחיבור של פורטים נוספים לusb. איזה מחבר משמש לחיבור הכבל ללוח האם? באיזה כבל מומלץ להשתמש למטרה? תודה רבה, בוקר טוב וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! מה דעתכם על הלוח הזה?? הוא שווה משהו?? ??? http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מpc-spot - http://www.pc-spot.co.il/index.php#EpykpVEyZECrBHkOst
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי את ה Abit nf7-SL ואני מעונייין לעשות לו עדכון לביוס.. אבל באתר של אביט אין שום התייחסות לדגם הזה! על הקופסא של הלוח רשום nf7-s אבל על הלוח עצמו SL מאיפה אני משיג עדכון ביוס?!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה ההבדל בין Chipset 865 ל- Chipset 875? כלומר ברור שה-875 יותר טוב (כאילו דאאא ;D ;D), אבל השאלה היא למה הוא יותר טוב ובמה זה מתבטא?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן אנשים.... אני רוצה לקנות עוד זיכרון למחשב שלי וביררתי מחירים והבנתי שיש איזה מאה שקל הבדל בין - Samsung 512MB DDR 400MHz לבין Elixir 512MB DDR 400MHz הייתי רוצה לדעת אם באמת כדאי לשלם מאה שקל יותר בשביל שזה יהיה Samsung ולא Elixir ????? תודה לכולם...
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי זכון אחד של CORSAIR 4 גיגה והשני של קינגסטון 2 גיגה .הבעיה שהוינדאוס קולט רק 4 גיגה לא 6 . התוכנה HWINFO מזהה שיש 2 כרטיסים ואת הנפח שלהם. שני הכרטיסים הם DDR3 (ומחוברים טוב) 1.5V יש לי וינדואז 64BIT לוח אם ASUS P7P55-M תומך עד 16 גיגה מעבד I5 760
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
באתר הרישמי רשום 24GB אבל בכמה פורומים אנשים דיווחו על לוחות X58 ובניהם P6T SE של אסוס שמריצים 48GB זכרון...יש פה מישהו שיש לו את אותו הלוח שמריץ מעל ל 24 GB זכרון?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לדוגמא על לוח האם : ASRock - Z68-Extreme4 כתוב : Max. shared memory 1759MB השאלה שלי על חשבון איזה זיכרון זה .
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי כרגע בעיה במחשב ואני קצת חושד בכיוון הלוח אם. אם באמת החשדות שלי מוצדקים והבעיה היא בלוח אם, רציתי לדעת מהם האופציות שלי ללוח אם חדש. אם למישהו יש המלצה ללוח אם בסביבות המחיר 400-600 ש"ח אני אשמח לשמוע. זה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core +5200 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: G.Skill 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 ספק כוח: Crossair 520W מארז: Antec P90 מערכת הפעלה: Windows 7 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לצד עיכובים נוספים ושיאי הכנסות נוספים - יצרנית השבבים מספקת לנו פרטים חדשים אודות דור ה-Alder Lake המסקרן במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אודה בבחירת זכרון איכותי ללוח z390-a prime,אני צריך 32 gb ,אפשרי גם 4 סטייקים של 8 לוח : https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-Z390-A/ זכרון i7 9700k כרגע ללא כרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
- 1 follower
-
-
איטיות וגמגומים בשילוב מעבדי AMD ומערכת ההפעלה העכשווית של מיקרוסופט? עדכון קרוב מבטיח לשפר את המצב עבור משתמשים בפלטפורמת האבטחה הנפוצה שגורמת לכךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אולי מספיק אם הקרקס הזה של אינטל נגד AMD ולהיפך וחוזר חלילה ? ואני מצפה גם מליאור ומהאתר בכלל לא לדלג / להתעלם מהפיל שבחדר - אפל. כי כל ההכרזות האלה, כמו זו האחרונה היום, אולי מציגות שיפור כזה או אחר, אבל בואו, לא ממש מדגדגות את מה שמציעה אפל בניידים, בטח לא בזמן סוללה וביצועים עם סוללה. אז חלאס, העיני האנשים תנקרו ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
- 2 followers
-