מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם! התלבטות קשה בין שני לוחות: 1. ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 ו- 2. Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 VIVO 256 mb Retail Dual DVI או LEADTEK nVIDIA Geforce PX7900GS 256MB PCIe Enermax Liberty 400W Active PFC Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS Plextor DVD-ROM X16 Plextor PX-760SA/T3 Dual Layer DVD±R/RW X18 SATA ל-OC חזק
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתלבט אילו זכרונות לקנות עבור ה E6600 שאני מתכוון לקנות עוד מעט. קניית הזכרונות תתבצע ב newegg (המחירים שם הם 50% ממה שיש בארץ!!!). התקציב הוא עד 2000 ש"ח (למרות שאני לא משוכנע שאני צריך זכרונות כאלה יקרים). אני מתכוון לחכות ללוח עם RD600 -> מניח שהוא יתמוך ב 1066. מתוכנן OC בינוני. שווה ללכת על PC2 8000 או להשאר במסגרת PC2 6400? כמה ישפיעו התזמונים? אשמח לשמוע המלצות.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי את המעבד והזיכרונות הרשומים אני מחפש לוח אם טוב ואמין עם כמה שיותר USB עם SERIAL ATA LAN ON BOARD ועוד שאלה האם יש בעיה לחבר על אותו לוח דיסק serial ata ודיסק ide בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי כרגע E6550 במערכת. הגיע לידי E7200, ואני יכול להחליף את המעבד שלי בו בחינם. כדאי? אפילו אם יש שיפור בביצועים של רבע אחוז- תגידו. הוא נחשב טוב ב OC, נכון? אני יכול להגיע איתו לסביבות ה 3.7-4.0 בלי יותר מדי בעיות? עם קירור סטנדרטי כמו AC FREEZER 7. בבקשה לענות די מהר, ההחלפה חייבת להתבצע היום(אם תתבצע)
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי, ולאחר שבניתי מפרט מבוסס I5 שמיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, גיימינג ו OC, שמתי לב שחרגתי מהתקציב בכמה מאות שקלים טובים שאלתי היא: בהנחה שאני מתכוון לבצע OC על קירור אוויר טוב, כמה גדול יהיה ההבדל בין ה I5 הבסיסי ביותר (מהסדרה החדשה) שנקרא 3450 או משהו כזה, לבין אחד מתקדם יותר כמו ה- 3570 ? חשוב לציין שהמחשב הנוכחי שלו ישן, כך שאני ארגיש שיפור ניכר גם אם אני אקנה E5400. נוסף על כך, המעבד הנוכחי שלי, שהוא ATHLON 3000 חד ליבה, עובד ב- OC של 50% כבר 6 שנים ברצף, ותמיד הייתי מאוד מסופק מכך שקניתי מעבד זול והפקתי ממנו מוצאות של מעבד שעולה פי 4. אם כבר פתחתי שרשור, כדי לא להעמיס על הפורום, אשאל שאלה לגבי לוח: אני מחפש לוח תקציבי ל…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי, ראיתי היום נייד של חבר מבוסס על בניאס 1.5. שמתי לב שה-FSB שלו הוא 100, ואילו הבאס של הזכרון הוא 133 (יחס 4:3). האם ככה זה בדרך כלל? לפי CPUZ, ה-SPD של 133 הוא 2.5-3-3 ושל 100 הוא 2-2-2... לעבוד בלא סינכרוני זה בדיפולט במחשבים האלו?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי לוח אם 8i945p-pro של gigabyte . קניתי מארז של קומפיוקייס עם 2 מאווררים אך אין מקום לחיבור חשמל של מאוורר אחד מכיוון שהביגטייפון דורש גם חיבור חשמל. השאלה אם יש דבר כזה מתאם 5 פינים ל- 3 פינים? (כי לפי הטכנאי צריך מתאם כזה)
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים, אולי קצת OC , מחשב ל-3 שנים הבאות לפחות. מתלבט בין ה-Q6600 ל-E8400 לפי מה שהבנתי, 8400 יותר טוב למשחקים ואם אני רוצה אותו אז לחכות טיפה שהמחירים ירדו, למרות שהרבה עדיין ממליצים על ה6600... קיצר אני חייב את עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה עם לוח התומך בשני סוגי הזיכרונות תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אם מישהו מבין בעבודת המעבד יש לי כמה שאלות. מה משפיע על כמות המחזורים לפקודה? כלומר למה מעבדים שונים בהינתן להם אותה פקודה,יבצעו אותה בזמנים שונים גם עם מהירות השעון שלהם שווה? עוד שאלה שבעצם שקשורה לשאלה הקודמת,אם יש לי נניח דגם מסוים של AMD ודגם של INTEL איך אני אדע איזה מעבד טוב יותר(מבחינת המהירות וכמה מחזורים פקודה מסוימת צורכת),הרי הם משתמשים בסטנדרטים שונים ומהירות שעון נמוכה יותר של AMD תיתן ביצועים שווים לINTEL בעל שעון גבוהה יותר. והאם יתכן דבר כזה שישנם 2 מעבדים מאותה חברה אבל בעלי דגם שונה ואחד מהם יקח פחות מחזורים לפקודה מאשר השני? ולבסוף האם מישהו יכול להביא לי כמה דוגמאות לפקודות שונות וכיצד הם לוקחות מחזורים שונים(בקיצור איך כל העסק הפקודתי עובד)!! בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ישן שיודע לקבל מודול זכרון של DDR2 במהירות של 533MHZ . מכיוון שהמודולים האלה כבר נדירים יחסית הם גם יקרים יותר. שאלתי היא האם ניתן להשתמש במודול מהיר יותר כמו למשל DDR2 667MHZ במקום זה של ה533MHZ ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
השאלה היא כזאת: איך מעבד עם 2 ליבות יודע לפצל את המשימות. איך זה בדיוק עובד. כלומר, איך המערכת ההפעלה או המעבד יודעים שלמעבד הזה אני שם אימיול ולמעבד הזה אני מריץ פיפא. אם יש לכם לינק לקרוא על זה אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם הזיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 Pl Black מתאים ללוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 באתר של GSkill כתוב על הזיכרון: M/B Chipset: Intel X48, Intel P45, Intel X38, Intel P35, Intel 965, nVidia n6xx I (For Intel series), nVidia nForce 5 series (590SLI, 570 Ultra. Others For AM2) קישור: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=126 לא כתוב שם P43 אז בגלל זה אני שואל
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש בפני 2 אפשרויות ואני לא יודע איזו מהן עדיפה... לקחת Q9400 עם קירור AC 7 freezer Pro/ocz vendetta ולוח שמתאים יותר לOC כלומר P45-DS3L ולבצע OC רציני או לקחת Q9550 עם קירור סטוק ולוח סטנדרטי P43-DS3L.. ולהישאר איתו ככה או לבצע OC קטן עד כמה שמאפשר הקירור והלוח אם. האפשרות השנייה יקרה ב60 שקל תודה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הקיצוץ לרבעון הרביעי של השנה של אינטל ב 26 לאוגוסט http://www.legitreviews.com/article/545/1/ קיצוץ צנום ביותר במספר קטן של דגמים שלא ברור לי מדוע אינטל לא הפסיקה לייצרם + הצהרה של אינטל שלא תיהיה מלחמת מחירים כזואת בעתיד http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2096&Itemid=35 המפה לרבעון הראשון של 2008 גם די מייבשת ככה שעד לאמצע 2008 זואת התמונה אצל AMD כנ"ל ב 13 לאוגוסט הקיצוץ לרבעון האחרון די דומה לאינטל יחול רק בדגמים 4000-4600 כמה אופטרונים כבר קוצצו http://www.theinquirer.net/?article=41526
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
היי ראיתי שברגע שחיברתי את הקירור עם הלחצנים , לוח האם קיבל קצת כיפוף כמו בטן באיזור של המעבד , האם זה לא מסוכן ללוח? לאחר זאת חיברתי הכל והמחשב עובד תקין , אבל הכיפוף הזה מפריע ליץ רוני
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עלה בדעתי, אני עומד לקנות A64 939 בעוד כשבועיים אבל אין לי מושג מוחלט איזה לוח לבחור אז עשיתי סקירה קטנה: יש את KT800PRO טובים עם מחירים עד 700 ויש את NFORCE4 טובים המחירים 1000+ אבל יש עוד משהוא שלא חשבתי עליו ורק עכשיו הבנתי כרטיסי מסך PCX מול AGP כרטיס AGP הוא במחיר של PCX+סכוםX מכאן המסקנות הבאות: KT800PRO + סכוםNFORCE4= X PCX + סכוםAGP = X למי שהבין , האם שווה להשקיע את הסכום X בלוח אם או בכרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן חברים חדש בפורום אבל לא חדש בתחום, ההתלבטות היא כזו: בין מעבד Q9550 ל Q9650 ההפרש במחיר הוא כ300 ש"ח עשיתי חיפושים חוזרים ונשנים באתר ובביקורות וכו'.. ועדיין אני לא סגור על הבחירה. המחשב מתוכנן לשרת אותי בעתיד קרוב ל5 שנים (עד כמה שעתיד קיים בעולם זה) ידוע לי שלמשחקים אתם ממליצים על E8400 אבל המחשב לא הולך לשמש רק למשחקים,מי יודע למה ישמש בעתיד. התלבטות נוספת היא לגבי ספק מבקש המלצתכם שהנתונים הטכניים החשובים השלו הוא: מעבד הנ"ל+כרטיס מסך מסוג GTX 260 וזיכרון 4 גיג'ה והשאר סטנדרט. בתודה מראש לעוזרים, דודי.
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז הלוח אם של אשתי מת (קבל נפוח) ויש צורך להחליף אותו. להחליף שילוש לא בא בחשבון כי המחשב לא מספיק בשימוש כדי להצדיק הוצאה כזו, אז אני מחפש לוח אם באיזור ה300-350 שקל שיהווה מחליף. הדרישות: תאימות למעבד AMD 6000+ AM2 תאימות לDDR2 אפשרות לשילוב כרטיס מסך מודרני (שיקנה בהמשך) אפשר למצוא משהו שיעמוד בדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הגיעו אלי כל החלקים של המחשב החדש פרט לזיכרון (אנשים תפסיקו לקנות את כל הADATA PC4000 מKSP :'( ) ולכרטיס מסך שאמור להגיע מחר מחרתיים אם אני יריץ את המחשב בלי זכרון בכלל ועם כרטיס מסך נגיד גיפה 2... המערכת תרוץ? ז"א התקנת ווינדוס והכל? או אפילו רק פוסט?
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הם גם תומכים ב ddr 1 ? יש משהו בשם שלוח שאני יכול לדעת מבלי להכנס לפרטים שלו שהוא תומך ddr 2 ? עכשיו שאלה קצת שונה מה זאת אומרת Pc 3500 למעבד amd ?זה רק לאוברקלוקינג?אותו דבר למעבדי אינטל עם אני קוטנה Pc 3500 ddr 1 אבל הלוחות תומכים עד pc 3200 ב ddr 1
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD עם זכרון DDR 1GB - שני דימים של 512 כל אחד (PQI). כשאני בודק בוינדוז XP כמה זכרון עש לי, המחשב מראה רק 512. בדקתי את הדימים, הם יושבים בסדר, וב-BIOS אני לא מצליח לראות נתוני זכרון (לוח של MSI k8n neo4). האם זה בגלל שהדימים מסונכרנים בכוונה (מהמפעל), בעייה של וינדוז, או בעייה בזכרון? מישהו יודע? תודה
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים .. (דרך אגב, כתבתי את ההודעה גם בפורום מפרטי מחשב כי זה די קשור לבניית מפרט מחשב ... לא הייתי סגור על זה ..)
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-