עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש לוח למעבד amd 939 3200+ ואני מתלבט אך ורק ביין שלושה דגמים (גם לאובר קלוק) 2 דגמים שהם nforce4 sli (אוליי אני ישתמש בזה בהמשך): asus A8N-SLI Deluxe giga-byte GA-K8NXP-SLI ודגם אחד שהוא nforce4ultra: giga-byte GA-K8NXP-9 איזה מביין הצ'יפים האלה נותנים יותר ביצועים כללים ול oc? ואיזה מביין הלוחות האלה הכי טוב? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  2. יש משהו שקשה לי להבין וזה חשוב לי מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב נייד. ברור לי שפנטיום M בא עם חבילת סנטרינו. אבל יש מעבד נוסף ולא סנטרינו שנקרא פנטיום 4M שמגיע עד מהירויות של 2.6 מגההרץ (בדרך כלל על הסמל של אינטל תופיע האות M). חלק גדול מהניידים החדשים הם עם מעבד מסוג זה--- אבל חלק אחר של הניידים יכילו מעבד אינטל פנטיום 4 רגיל ללא M. אין לי מושג מה ההבדל הטכני ובביצועים. מישהו יודע יותר ממני? אשמח לקבל הפנייה למקום שבו אפשר לקבל מידע! למשל מה דעתכם על המחשב הבא שלא מכיל 4M ושם הדגם הוא HP PAVILION ZX5010 שעולה 8000 ש"ח: מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: 15.0 inch XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Co…

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  3. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=GIGABYTE+GA-P35-DS3L חייב תשובה מיידית עוד היום אם אפשר מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? 10X

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by zeevfl,

התכוונתי לקנות מחשב עם מעבד AMD ליבה כפולה 3800*2 .בעקבות ירידת מחירי המעבדים ,המחיר צפוי לרדת ב100 ש"ח בערך. האם כדאי לקנות במקומו 2*4000 (באותו מחיר) או לקבל את ההנחה.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  5. רכשתי מחשב חדש ולבסוף אחרי בירורים לקחתי את המעבד E8400 ואני בחשיבה לההחליף אותו לQ8200 אבל לפי מה שקראתי הE8400 עדיף,יש סיבה להחליף אותו על מנת שבעתיד הוא יתמוך ב4 ליבות? או להשאר עם הE8400. תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  6. אהלן, יש לי מחשב זקן (בן 5+,p3 733),מצרף פרטים אודות לוח האם שבו,הזכרונות וכ"ו. (יודע שזה ארוך ומתנצל מראש. פשוט נראה לי שזה הכרחי) קבלו: Entire System Manufacturer : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD Model : MS-6199 Version : 1.X System Mainboard Manufacturer : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MP Support : No Model : MS-6199 (VT693) Version : 1.X BIOS ID : 01/01/2000-692-596-W977-2A6LGM4EC-00 Chipset : VIA VT82C693 Apollo Pro Plus Chipset Memory Controller Error Detection Method : None Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 4-way / 1-way Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 768MB Maximum Module …

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by kaki356,

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2284&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& מה יש לכם להגיד? מחליף לP35-DS3? למה הוא עולה יקר כול כך בגלל הכרטיס קול שיש עליו?

8. Started by nimrodim,

האם קניית מעבד בחו"ל משתלמת יותר? אני חושב על AMD 3500 סוקט 939. אם כן מה קורה בנוגע לאחריות? היכן הייתם ממליצים לקנות למשל בארה"ב? במידה ומביאים אותו ארצה בטיסה האם הוא חייב במכס? אותם שאלות בקשר לכרטיס מסך 6800 GT?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by wArezm0n,

שלום, בקרוב אני קונה סטיקים DDR עם צ'יפים TCCD ויש לי תקציב עד 2000 שקל עכשיו אני מתלבט בין Geil ONE לבין G.Skill Extreme PC4800 TCCD FR לבין OCZ EL Platinum Elite Edition PC4800 TCCD רציתי לדעת איזה זכרונות מבין השלושה נותן הכי הרבה ביצועים והכי הרבה תדר לOC מכוון שהזכרונות מיועדים לOC כבד עם מעבד Opteron 148 ולוח LANPARTY Ultra-D שיש ברשותי כבר

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  10. (אם זה לא הפורום המדוייק העבירו את זה) בזמנו כאשר קניתי את המחשב קניתי זכרונות 256MB DDR במהירות 333. הלוח אם שלי (מבוסס צ'יפסט אינטל 845E) אינו תמך בהם באופן רשמי אך קניתי אותם בכל זאת בשביל אוברקלוקינג עתידי והסתפקות במהירות 266 בינתיים. לפני מס' התחלתי לעשות OC אבל נתקעתי ממש מהר כאשר הבאס עלה רק ב10 והזכרונות עמדו על מהירות של 270 ומשהו. לעומת זאת כאשר העברתי את יחס הזכרונות מ2.6:1 ל1:1 הצלחתי להעלות ביותר מ25 את הבאס כאשר המהירות של הזכרונות היא 250. בשלב זה חשבתי שאולי עבדו עלי כאשר קניתי את המחשב אבל אז בSANDRA ראיתי את מה שמצורף בתמונה למטה. מה קורה כאן? מדוע הזכרונות לא יכולים לעבוד במהירות 333 ותוקעים את המערכת עוד לפני זה? ??? (ועבדתי על CAS 2.5)

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Swed,

שלום.. יש לי לוח אם EP35C-DS3R יש לי אפשרות ל-8 גיגה DDR2 ו4 גיגה DDR3 עכשיו יש לי את זה http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm ואני רוצה לקנות את זה http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPI~15~0.htm האם תהיה לי איזה שהיא בעיית תאימות ? או שאני צריך לקנות אותו זכרון ?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  12. מה יקרה אם אני אשים מעבד שיש לו באס 800 על לוח שתומך עד 400/533 ?(תושבת 478 ישנה וגם המעבד 478). :

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

לילה טוב מדובר בלוח IC7-G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4 הייתי רוצה לדעת האם המעבד שלי יתאים לו http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/IC7/IC7-01.php

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by Satlan,

איזה לוח הכי עדיף ל-3700+ SAN DIEGO ? שלא עובר את ה-1000 שקל ... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by toofast.m,

מי יכול להסביר לי מה זה עושה תודה ואים A DATA? חברה טובל לזכרונות

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by laredo,

אני ממש לפני קנייה ועדין לא ברור לי מה עדיף. AMD 64 3200 עם 1G פנימי או אינטל פנטיום 4 3.0

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. רציתי לדעת איך אני משנה את היחס ל 1:1? כי מה שאני רואה זה :auto 3:3 4:4 5:5 6:6 אם אני זוכר נכון , 1:1 לא נמצא שם. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by Kenny,

יש לי שני סטיקים של זכרונות מסוג : Winbond BH5 400\3200 כל אחד מהם 256 לא מזמן העלאתי את ה fsb שלי ל195 והמערכת הפעלה לא עלתה , בקיצור היתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. התקנתי קודם את 98 והכל עבד כמו שצריך. אחר כך שניסיתי להתקין את XP המחשב הביא לי מסכים כחולים בזמן ההתקנה . לפעמים הם הגיעו 20 דקות לאחר ההתקנה לפעמים אפילו אחרי שעה.. התברר לי שזה הזכרון , הוצאתי סטיק אחד של הזכרון והוא הצליח להתקין. עכשיו שאני מחבר את שני הסטיקים , המחשב מזהה אותם , וכתוב לי שיש לי 512 מגה בייט (בפוסט ובווינודס עצמו) אבל בכל פעם שאני מבצע באנץ מארק לזכרון המחשב פשוט נופל ומפעיל את עצמו מחדש. מה שמוזר , שאפילו שאני מפעיל את המחשב על הסטיק שכנראה גורם לבעיות , הכל עובד לי. וגם הו…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by trxman,

אהלן לחבר הלך לוח אם - GA-G33M-S2H - , ובמעבדה אמרו לו שנגמרו הלוחות מהסוג הזה, והם מציעים לו אחד אחר - INTEL DG33FB. ממה שהבנתי וממה שאמרו לו, ההבדל הוא שאין תמיכה ב HDMI וכל מה שנלווה לזה (high definition audio ..). עכשיו השאלה שלי היא , בהנחה שאין צורך בhdmi , האם.....הוא יכול לאשר את ההחלפה? או שעדיף לקנות משהו אחר ע"י הזיכוי? תודה רבה! :]

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by clown,

אהלן, המחשב שלי ברשותי כבר שנתיים וחצי, בזמן האחרון אני מרגיש שהוא הולך ומתעייף יותר ויותר. המחשב שלי משמש לשמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, קידוד סרטים (MPG, DivX), אימיול, יישומי אופיס ושאר תוכנות קלות כמו ICQ... א-ב-ל, מדי פעם (לא בהתמדה יש לציין) אני משתמש בפוטושופ. המחשב שלי: Intel P4 2.4GHz לוח אם MSI 645 Combo LD 256MB DDR 333MHz CL2.5 nVidia GeForce4 MX 440 128MB (צריכים עוד פרטים?) אני חושב שהמחשב שלי זקוק לעוד זכרון, כמה להוסיף? בקשר ללוח אם, הוא תומך בזכרונות PC2700 (333MHz, CL2.5) ובקשר לתקציב, אני יוצא מנקודת השערה שאני לא צריך להוסיף יותר מ512 מגה, אז אני מרשה לעצמי עד 400 ש"ח. ועוד משהו, המקסימום שאני מרשה לעצמי להוציא זה 400 ש"ח, אבל אני מעדיף לחסוך כמה שיותר.

• 13 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by lior46,

איזה מעבד מומלץ לתקציב הזה?(עכשיו יש לי של אינטל דגם 531)

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by sos,

היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני תסבירו לי על כל הלוחות אם הזיכרונות וכל שאר הירקות כי אני ממש מעונין לדעת עליהם. ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי איך אני יוכל להתחיל להיות משתמש חומרה טוב ולהגיע לרמה גובהה של מידע כמו שאתם יודעים. תודה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by ashkenazone,

מה אתם אומרים עליו? באיזור ה600 שקל יש עדיפים עליו?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום לכם ידידי 1. בלוחות החדשים יש תמיכה ב-MB 16 FLASH ROM , מה זה אומר ? למה אני צריך 16 MB בביוס ? מה זה נותן לי ? 2. q - shield - מה זה ? 3. q - connector - מה זה ?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by Imtheman,

הלך לי החלוח אם שלי מה שהיה לי זה P4VMM2 אני מחפש לוח אחר ראיתי את הלוח הזה הוא נראה לי די זול יחסית למה שהוא נותן מה אתם אומרים עליו ? ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לקבל ... מה שנששאר לי זה ... HDD- 80GB HDD- 40 GB 512-DDR פנטיום 4 1.8 ואל תצחקו ...כרטיס מסך - VOODOO 3 מה אתם אומרים כדי לי לקנות את אותו הלוח שהיה לי ?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים