מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המעבד הנ"ל עם לוח של גיגהבייט K8NF , עכשיו בווינדווס אני רואה שהמעבד הוא עם ליבה של 1.8 ג'יגה . השאלה שלי היא האם המעבד שקניתי עדיף על האינטל 3000MHZ המקביל מכיוון שהמחירים בערך זהים ואיך זה שמהירות הליבה של הAMD כזאת נמוכה?. 2. כשאני מדליק את המחשב כתוב לי את סוג המעבד כמו שצריך וכתוב לי מתחת 200 מגהרץ . בלוח אני יכול לשחק בין 200 ל 500 מגההרץ על כמה MHZזה צריך להיות במקור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מצאתי איזה זיכרון אחד וכתוב לי שם שהLatency שלו זה2 אז זה 2.0.0.0 או שפשוט זה לא מדויק או משהו?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יש מצב שאני קונה BOX אז אני יקבל מאוורר לא מקורי של AMD וגם מה ההבדל בין גרסאות אחרות ששונות מ- BOX מה יש כאלה שבאים רק כמעבד בלי קופסה?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
צריך 1 ג'יגה הכי זול שיש לא בישבילי בישביל דוד תודה מראש לכל העוזרים אלי
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של אינטל מסוג D845GRG http://www.intel.com/design/motherbd/rg עליו קיים מודול יחיד של זכרון בעל הפרטים הבאים: Samsung M368L3223DTL-CBD DDR SDRAM PC2100(133MHZ) 64Bit SSTL 2.5 NON ECC אני מעוניין להוסיף מודול נוסף של 256MB זכרון. זכרונות PC2100 קשה למצוא כיום - האם ניתן להתקין DDR400? מה עוד יש לבדוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כמה יעלה דות'ן 1700 בדירוג 740 + מתאם ל478?? תודה יונתן
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סטיקים של 512MB, אחד של קינגסטון ואחד של a-data, אחרי הרבה נסיונות ושינויי תזמונים, אני רואה שאין מצב להפעיל אותם ב1T (יש לי מערכת AMD 939) וגם באותה הזדמנות אני רוצה כבר זכרונות שיעבדו בDC. מה הזכרונות המינימליים שאני יכול לקנות שיעבדו בT1 בתזמונים סבירים? יש לי 600 שקלים, אני פשוט אמכור את שני הסטיקים הנוכחיים, אז אני אוסיף קצת כסף (בקיצור יש לי 600 שקלים לג'יגה שיעבוד ב1T וDC). ויש לי עדיפות לKSP (צריך משהו באיזור תל-אביב). תודה (:
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני הולך לעבוד הרבה עם התוכנת סרטוט AUTOCAD, המעבד שאני רוצה לקנות הוא Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE האם מעבד של אינטל יסתדר טוב יותר עם תוכנת סרטוט כבדה ?
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב למערכת AMD השאלה האם לחכות ל SOCKET M2 שאמור להכנס בתחילת השנה או לשדרג עכשיו ל 939 תודה
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום נכנסתי דרך האתר ל"חדשות מרחבי הרשת" קישור שמודיע על ירידת מחירים של AMD http://www.hardwarexl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=685&Ite רציתי לשאול תוך כמה זמן הירידה אמורה להגיעה אלינו? ואיך אני יכול לחשב לפי המחירים ב$ שמופיעים שם, כמה אותו מעבד בערך יעלה פה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת האם הלוחות אם הבאים רק אלה שאני מציג הם לוחות שהם SLI ואל תתיחסו לתמונה כי אמרו לי שבחנות אחת הלוח של DFI שאני מציג לכם הוא SLI הנה הקישורים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4159 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 תאמרו לי אם שתיהם SLI כי אני לא רוצה SLI בלוח אם
-
- 15 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום. מבקש לדעת איזה מעבד של intel מקביל ה amd athlon 64 3700 (939) san diego האם הוא טוב לעבודה עם תוכנות גרפיות שונות ,כגון:photoshop,paint shop pro וכדומה. שאלה אחרונה- האם זה נכון שמעבדי amd עדיין לא תומכים ב DDR2? תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיות בקניית המעבד AMD SAMPRON 3000 128 64 bit 745 BOX מישהו יכול לתת לי קישור (עדיף אזור המרכז)
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
Ok אז לאחר בעיות רבות ושונות החלטתי לבדוק את הזכרונות בmemtest86+ , זוג סטיקים של CRUCIAL Ballistics PC4000 512MB שהזמנתי מחו"ל אני לא מבין כלכך בזה אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לתוצאות... ולהלן התוצאות : =========================================== Stick 1: slot 1 - no errors slot 2 - (no boot) slot 3 - errors only in test #5 -------------------------------------------------------- Stick 2 slot 1 - Holy shit ! errors errors errors in al the test's slot 2 - (no boot) slot 3 - lot's of errors like in slot 1 ============================================ אז ככה , כנריאה שהסטיק השני דפוק לגמרי אבל מה עם הסטיק הראשון? הוא מראה לי שגיאות רק בסלוט אחד (וגם אז רק במבחן החמישי…
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! הבאתי כאן פרטים חדשים על המעבד AMD Athlon FX-60!!!: קודם כל המעבד יהיה כפול ליבה (!!!). המהירות שלו תהיה 2.6GHZ. 1MB קאש לכל ליבה... :xyxthumbs: מתוך AMDZONE.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חוץ מהעובדה שהוא מבזבז יותר מהבטריה שמבחינתי זה לא משנה, כיון שאני ישתמש בו כמעט תמיד כאשר הוא מחובר לחשמל. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא amd 3200 venice 1gb a-data cl 2.5 6800gt hec400 k8n ultra 9 השאלה שלי האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון בשביל שמחשב יהיה יותר מהיר בכללי ובמשחקים כבדים מאוד עם פילטרים האם אני ארגיש הבדל? עוד שאלה קטנה, אם אני מוסיף זיכרון אני חייב שיהיה בדיוק אותו זיכרון כדי שיעבוד בדואל?
-
- 5 תגובות
- 441 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באיזה מקום בתוכנה בודקים טמפרטורה לחלקים כמו לוח אם מעבד וכו' כי אני רוצה להשוות בין ה- SPEEDFAN לאוורסט אז תעזרו לי בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם התיזמונים האלה של הזכרונות שלי הם טובים ?? תיזמונים 2-3-3-6
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תגידו איזה מעבד יותר טוב Athlon 3200 64Bit Socket 939 או 3.2GHz 64 BIT 2MB 640 אני צריך את המעבד למשחקים אז מה יותר טוב ?
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש ברשותי כזה לוח אם http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-17048298--_JM מישהו יודע מה שמו ? מה אפשר לעשות איתו ? רעיונות משהו ? רשום באתר הזה שהוא של קופמפאק והוא Micro ATX
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי כרגע אצל אבא שלי מחשב 2.4 סלרון לוח של אסוס שאי אפשר לעשות לו אובר... מה יתן לי תוצאות יותר טובות באובר!(אחוזי שיפור במגה הרץ) לקנות סוקט 775 לוח + מעבד באיזה 2000 או לקנות ל478 לוח אם עד 1100 1000 הזכרונות זה כרגע אל משנה ואני חייב שאני יוכל דרך הלוח להביא תזכרונות לככה 700 מגה הרץ כלומר שהמכפלה תהיה פתוחה האם בסלרון היא פתוחה? אה והקירור הוא סוניק טוואר או משה וכזה... תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי בערך קניתי מחשב עם 2 סטיקים זיכרון Geil 256mb DDR 400mhz עכשיו כשהתחלתי לעבוד ולהרוויח כסף, החלטתי להוסיף עוד 512mb ואני לא בטוח מה לקנות, למה? כי 2 הכרטיסים של 256mb מחוברים על הסלוטים הכחולים של הDual. ולכן רציתי לדעת, מה עדיף, כרטיס אחד של 512mb שיהיה מחובר במה שנשאר, או עוד 2 כרטיסים של 256mb? והאם זה ישנה את מהירות השעון שלהם? ואני לא יודע מה ה-CL של הזיכרון הקיים שלי, אז זה משנה מה ה-CL של הזיכרון החדש? עוד משהו: הלוח אם שלי הוא: Asus P4P800 והמעבד P4 2.6Ghz HT ועוד שאלה אחת, זה ישפר בהמון את הביצועים? אני אודה לכם מאוד על תשובות. דוד.
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-