עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kikkler,

יש למישהו מושג האם לוחות ה Asus P4P800 הנוכחיים שכרגע נמכרים בישראל עדיין מסוגלים להפעיל את ה PAT ? הייתה איזו חדשה שהאפשרות מבוטלת בלוחות החדשים, אבל קשה לי להאמין שהסטוק מתחלף עד כדי כך מהר

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by Gohan,

יש לי חבר שרוצה לקנות את הלוח והמעבד שלי ב600שקל gigabyte ga-7vtxh + axp1800+ שווה לי למכור ? תודה רבה. ;D

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by or_cool,

בלוחות של ג'גבייט?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by Tzion,

התסכלתי בתמונות ברשת של לוחות אביט NF7 וראיתי שיש לוחות בצבע אדום ויש לוחות בצבע בז'/חול/שלשול... למה יש את ההבדל הזה? (יכול להיות שזה קשור לגרסה של הלוח?)

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

תודה.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  6. יש משהו שקשה לי להבין וזה חשוב לי מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב נייד. ברור לי שפנטיום M בא עם חבילת סנטרינו. אבל יש מעבד נוסף ולא סנטרינו שנקרא פנטיום 4M שמגיע עד מהירויות של 2.6 מגההרץ (בדרך כלל על הסמל של אינטל תופיע האות M). חלק גדול מהניידים החדשים הם עם מעבד מסוג זה--- אבל חלק אחר של הניידים יכילו מעבד אינטל פנטיום 4 רגיל ללא M. אין לי מושג מה ההבדל הטכני ובביצועים. מישהו יודע יותר ממני? אשמח לקבל הפנייה למקום שבו אפשר לקבל מידע! למשל מה דעתכם על המחשב הבא שלא מכיל 4M ושם הדגם הוא HP PAVILION ZX5010 שעולה 8000 ש"ח: מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: 15.0 inch XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Co…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by nivrob123,

יש הבדל בין G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION לOCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Platinum 5-4-4-15 OCZ2P8004GK?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  8. מפרט: מעבד: AMD ATHALON X2 6000+ זיכרון: TRANSCEND DDR2 CL5 667MHZ 1GB X 2 קשיח: WD 250GB 16MB 7200RPM SATA2 כרטיס מסך: NVIDIA BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT ספק: ENERMAX LIBERTY 400W תודה חברה...

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by dima_ga,

שלום לכולם. ביום ראשון אני מזמין מחשב מFOXPC. הזכרונות שבניתי עליהם הם אלה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1386. אני חושד בהם בגלל מחירם הזול (רק 130 שח). מספיק להשוות את מחירו לזכרונות אחרים באתר כדי לראות שמחירו זול פי 2 ממחיר זכרון 2 גיגה טיפה טוב. האם מישהו התעסק עם הזכרון ויכול להגיד שהוא טוב ולא איזה דרעק? שאלה שנייה. נכנסתי לאתר הרישמי של הזכרון הנ"ל והלוח אם שלי לא מופיע ברשימת הלוח אם הנתמכים רישמית (P5QL PRO). האםזה אומר שהוא לא מתאים או רק "לא מתאים רישמית". דרך אגב המעבד הוא Q6600 שיומהר ל3 GHZ. הזכרונות לא יעצרו אותי נכון? לא הצלחתי לתת קישור לאתר הרישמי אבל בדף של פוקס פיסי יש קישור.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  10. המחשב של אבי בעבודה התקלקל ואני מחפש בנרות מעבד סלרון (לא רלוונטי הדגם) + לוח אם תואם עם שתי יציאות COM מאחור (המחשב מתחבר למכונה ולכן יש צורך ביציאות הללו), אין תקציב מוגבל בגלל שאם אני אמצא חנות שמוכרת את שתי הדברים הללו הם לא יעלו יותר מדי, חיפשתי באייבורי (ידוע שהם אנטי מחשבים אבל הם היבואנים הבלעדיים של MSI ולכן החלטתי להתחיל איתם) ובKSP, וגוגלי מחשבים... אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא חנות שיש לה את שתי הדברים הנ"ל אני אודה לו מאוד (עדיפות לאזור המרכז). נ.ב. מצאתי לוחות אם בטרייד זון אבל אני לא בטוח שאבי יקח יד שנייה, אז אני אברר איתו ויחזיר פה תשובה למרות שלא נראה לי. בברכה.

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by danielhasan,

Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM- הלוח אם הנ"ל יתמוך? (8800GT)

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. Started by amd@ati,

שלום לכם, הבעיה שלי דחופה כי פשוט אין לי מחשב.. ניסיתי לעשות אובר קלוקינג אך העלתי את התדר גבוהה מדי ביחס למתח, לכן המעבד פשוט לא נדלק וכשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק (מסך שחור) לפחות אני יודע שלא שרפתי את המעבד מכייון שלא העלתי את המתח בצורה קיצונית, איך לעזאזל אני מאפס את הגדרות הביוס? ניסיתי להוציא ולהכניס את הבטריה אך זה לא עזר (אני מקווה שלא הזיק). מה עליי לעשות, תודה מראש לעונים אני מעריך זאת מאד

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  13. הכרטיס זיכרון הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 יתאים ללוח אם מסוג ECS P4S5MG/GL ? תודה מראש .

14. Started by dlet,

היי כולם, לא ידעתי איפה לשאול את השאלה, אז אני שואל כאן... בימים האחרונים קרה לי כל פעם שסגרתי את המחשב והפעלתי מחדש שה- Boot השתנה בצורה רנדומלית (פעם ל- CD, פעם ל- USB) ולא העלה את ההארד דיסק, למרות שכל פעם אני נכנס לביוס ומשנה את הכל שיעלה מההארד דיסק.. למישהו יש אולי פתרון לבעיה הזו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by abarbotel,

לוח אם Intel דגם Whitesburg מבוסס על INTEL DP55WB למעבדי INTEL I5 מה חושבים על הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. Started by ofir981988,

קודם כל איך החברה בזכרונות? דבר שני, אני קונה מחשב עם kingston 2GB , כי פשוט ב-ksp לא מציעים kingston 2X2GB וה- crusair 2X2GB מאוד יקר לעומת ה- kingston, הבדל של 200 שקל בערך, תכננתי לקנות את המחשב עם 2GB זיכרון ולקנות בזאפ רכיב נוסף של 2GB ולהוסיף לבד, מומלץ או לא?

17. Started by אופק008,

חברה אין לי מושג ברכיבים ולא מצאתי איפשהו מידע טוב בבקשה תנסו להסביר לי מעבדים: א. מה זה אומר המהירות תאכלס 2.8Ghz 2.6 3.0 --- וכן הלאה ב. מה זה אומר הליבות מה זה משנה כמה ליבות יש לי? ג. מה עוד אמור לעניין אותי במעבדים? זכרונות: א. מה זה אומר DDR DDR2 DDR3 ג. מה זה אומר המהירות תאכלס 800Mhz וכן הלאה ג. נפח ברור לי מה זה לוח אם: א. חוץ מהעניין שהם יתמכו ברכיבים שאני קונה מה עוד אמור לעניין אותי בלוח ולמה יש הפרשים בכל סוג וסוג?? ב. מה זה אומר הHD4000 HD3200 כרטיסי מסך: א. מה זה אומר ה512MB 1GB ב. מה עוד מעניין אותי בכרטיס מסך או איך אני יודע מה לבחור? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. שלום חברה,אני מעוניין לשדרג את המעבד+ל.אם+ זכרונות שלי ,התקציב לכך-1300ש"ח. מפרט קיים: E4400 2.0GHz Gigabyte GA-965P-S3 nVidia 9800GT 1024MB KINGSTONE 3GB RAM 800MHz 2+1^ Benq 19" 320GB Huntkey 350W שימוש עיקרי-גיימינג. האם תוכלו לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by ovadiasha,

יש לי על הלוח 2 זכרונות של 256MB. האם חייב להוסיף שניים של 1GBאו אפשר 1 של 2GB. יש 4 חריצי זכרון בלוח.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by kalda01,

אני מעוניין להרכיב מחשב לשימושים ביתיים ולא למשחקים. מעבד בסדר גודל של ה5200 ואפשר גם AMD לוח מאיכות טובה עם גרפיקה וסאונד מובנים. בעיקרון התקציב עד 1000 למעבד+לוח

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. אהלן, המחשב מספק מתח לUSB תמידת וזה משגע אותי (קורא הכרטיסים דולק, העכבר, הלד על מצלמת הרשת וכו') איך קוראים להגדרה בביוס שמנטרלת את זה? אני לא מצליח למצוא... הלוח הוא ep43-ds3l של ג'יגהבייט... ת'נקס

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by UNDERDOG,

האם יש הבדל במשחקים כשמתמשים בזיכרון DDR2 CL6 לעומת CL5?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. Started by gerdamen,

שלום לכם.. יש לי כמה שאלות שעומדות לי בראש ומציקות לי.. בתכלס.. חוץ מהרכיבים.. מה יצרנית אחת מיוחדת מיצרנית אחרת למשל .. מה גיגהביט מציאה שאין לאסוס או לאינטל? או למשל אלו דברים יחודיים יש לגיגביט שאין לאיטל? תודה לעוזרים.. עמית

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by Bug,

שאלה כמה שאלות ואני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני. האם DDR2 אומר בהכרח צורה שונה מDDR1 לפינים של הכרטיס? האם ניתן להריץ DDR2 וDDR1 יחד? האם נותן לשדרג לוח אם אשר תומך אך ורק בDDR1 לDDR2? לוח האם שלי הוא Gigabyte NForce4 GA-K8NF-9, האם הוא תומך ב DDR2? תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4326 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4325 האם שווה להשקיע את ה 100 ש"ח? מה עוד ההבדל בין הלוחות פרט לכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.