עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי את זה Field Value Memory Module Properties Serial Number None Module Size 1024 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) הציעו לי את החברה Aeneon? ב590 ש"ח או את Corsair ב660 ש"ח שניהם 5.5.5.12 יש לי עכשיו PQI TURBO והמחיר שלו עלה ל700 שקל אחרי שעלה לי לפני 4 חודש 500 כדאי לחכות שהמחיר שלו ירד ואז יהיה לי 2 זכורנות עם אותה חברה או שזה לא משנה אני יקנה את אחת החברות שצייני…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by ofird,

אני מעוניין לרכוש זיכרון בגודל של GIGA 1 למחשב הMEDIA CENTER החדש שלי. יש המלצות, לא זול מידי ולא יקר מידי.

• 11 תגובות
    • 624 צפיות
  3. יש לי לוח ASUS P4C800 E DELUX. שמתי לב שה PAT, וה ECC נמצאים ב DISABLE. האם להפעיל אותם? אם כן מה זה ייתן לי, במילים אחרות, מה ההבדל ?(תיאורטית ופיזית). זה יכול לגרום לאי יציבות? תודה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

???

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by tigery,

מה זה מתי זה יוצא? ואיזה לוחות יתמכו בזה.

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by tombraider,

שלום, תסבירו ל בבקשה מה ההבדל בן ה ציפסטים X38\X48\P45\ יום טוב

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Tzion,

ולעומתו לAMD2400 יש 2.0 GHZ וב-AMD 2600 המהירות קופצת ל-2.083 GHZ

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  8. היי אני ממש בדקה ה90 של אישור הזמנת מחשב חדש עד היום >>> לא ממש נגעתי ב OC >>> אבל לא רוצה לחסום את עצמי בעתיד לכן החלטתי להוסיף עוד קצת היום(כשזה חדש) מחפש לדעת איזה צירוף מיביין השניים כלכלי וטוב יותר AMD מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=3151 לוח כזה http://www.iqpc.co.il/Home/buildComputer.asp?Kind=AMDSEMPRONAM2dc עולה ב IQPC ביחד >>> 1880 ש"ח לבין הצירוף הזה = אינטל מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2875 לוח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1036 עולה בIQPC ביחד >>> 1973 ש"ח מה אתם אומרים? 1. כצירופים מיבחינת ביצועים 2. כצרופים מבחינת אופצייה לOC 3. לא ממש סגור לגבי SLI בשניהם…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, עקב תקלות חוזרות אני נאלץ לשדרג את מחשב ה-P3 הזקן והאהוב שלי. בגלל שמצבי הכלכלי די גרוע כרגע (ולא נראה שהולך להשתפר בקרוב) אני רוצה לקנות לוח אם טוב שתהיה לו תאימות עתידית גבוהה ומעבד ישן וזול כי כרגע אני לא צריך ממש הרבה. ככה אוכל לשדרג בעתיד רק את המעבד. יש למישהו המלצות ?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. איך אני יכל לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיסי זכרון? יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הזכרונות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. רוב הזמן הוא מראה לי 2.0 עם 6 MULTIPLIER, ולפעמים הוא מראה 2.66 עם X8 MULTIPLIER אז השאלה שלי היא, א. האם זה משפיע על המהירות (נראה לי שכן כי זה מראה את המהירות של המעבד במצב נתון). ב. כמובן איך לתקן את זה. תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. DDR-SDRAM PC2700 -זה מה שהלוח תומך באם אני אחבר זכרון מהיר יותר למשל DDR 512Mb 400MHz Elixir האם זה יעבוד בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by טל,

המעבד (AMD Athlon 64 3000+ (S-939 שמוכרים בKSP בא עם מאוורר, אם כן איך המאוורר שהוא בא איתו? ועוד שאלה מה ההבדל בין מעבד AMD רגיל לvenice , ומה עדיף לקחת?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by matant13,

ראיתי באתר של KSP את הזיכרון הזה: ‏DDR 400Mhz‎ - ‏1GB DDR1 400Mhz CL3 G.Skill ‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10209 ובפרטים הטכנים כתוב: ‎ M/B Chipset‎: ‎ nVidia nForce 4 series (For 939),‎ ‎ nVidia GeForce 6xxx series (For 939, IGP)‎ מה זה אומר? שהזיכרון הזה עובד רק בלוח אם בעל הצ'יפסט הזה? אם כן איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by Omri643,

יש לי כרגע E6550 במערכת. הגיע לידי E7200, ואני יכול להחליף את המעבד שלי בו בחינם. כדאי? אפילו אם יש שיפור בביצועים של רבע אחוז- תגידו. הוא נחשב טוב ב OC, נכון? אני יכול להגיע איתו לסביבות ה 3.7-4.0 בלי יותר מדי בעיות? עם קירור סטנדרטי כמו AC FREEZER 7. בבקשה לענות די מהר, ההחלפה חייבת להתבצע היום(אם תתבצע)

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. שלום יש לי לוח של אסוס P9X79 מעבד I7 3930K וזכרונות של CORSAIR VENGEANCE 32 GB ניסתי לעשות בדיקה של MEMTEST והופיעו לי הרבה שגיאות השאלה היא האם הבדיקה הנ"ל עדיין רלווניטית לזכרונות האלו והאם יכול להיות שזה בגלל אוברקלוק שעשיתי למעבד והאם זה יכול להיות קשור למיקום של הכרטיס או לבעיה בלוח

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  17. יש לי לוח אם של אסוס P4T .שהביוס מולחם בלוח. עשיתי עידכון לביוס והתברר שהעדכון לא מתאים. המחשב לא עולה. מה עושים.נדפק לי הביוס עזרתכם בבקשה!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח אם ומעבד בתקציב של 1000 ש"ח אליהם יתחברו 7600GT PCIE וזכרון 2X1G SAMSUNG DDR2 800MHZ וספק HEC 300W חשוב שהמוצרים יהיו במלאי כי אני חייב לקנות מחר. חשבתי על לוח ASUS P5QPL-AM (G41) - mATX ומעבד Q8200 מזיגזאג. המחשב מיועד לאינטרנט,סרטים וקצת משחקים.בעתיד גם הכרטיס מסך ישודרג

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  19. יש לי כרגע 512 DDRAM . אם אני אוסיף עוד 512 זיכרון תואם זה ישפר בכלל את הביצועים של המחשב במשחקים או שרק בזה שאני אוכל להעלות יותר ישומים ביחד ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. Started by bd,

רציתי לקנות ביום ראשון ת AMD64 3000 אבל ירדו המחירים רצח רק השאלה מתי זה יהיה תקף בארץ בערך? ???

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by kozimus,

שלום,אני רוצה להדכן את הביוס שלי לגרסה החדשה שלו שלפי מה שקראתי גורמת ליציבות טובה יותר בOC . אבל לפני שאני עושה זאת רציתי לגבות את מה שיש לי תודה על העזרה. P.S אין לי כונן דיסקטים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by oded15,

שאלה לי אליכם איזה לוח אם כדאי לי של msi או pqi רציתי לשמוע את הדעה שלכם

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by retriver,

אני חייב להוסיף זכרון למחשב שלי אבל לא יודע איזה זכרון לקנות ? כרגע יש לי זכרון של mushkin pc3000 2.5-3-3 256mb לוח אם -msi kt3 ultra מעבד AMD Athlon xp1800 אני לא חושב שניתן עדיין לקנות זכרון מאותו הסוג בדיוק (לא מצאתי) בבקשה אם משהוא יכול לייעץ לי איזה זכרון יעבוד בתאימות מלאה עם הזכרון הקיים שלי ? תודה!

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  24. תראו, אני גיימר, ואני חורש משחקים אבל אני מיחליף מחשב כל -4 שנים. אז אני חושב להביא 98GTX + E84\Q93 . מה יותן ביצועים עדיפים? E84 ---- 4 Q93 ------ 3.5

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. קניתי זוג זכרונות מסוג OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision ואני לא מצליח להגדיר אותם בביוס אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אני צריך לשנות בביוס יש לי לוח של ג'יגהביט מסוג GA-MA770-DS3 המון תודה מראש למי שיעזור קישור לדף הזיכרון http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel

• 5 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים