עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by talevi,

שלום רציתי לדעת עד כמה זכרון SDRAאפשר לשים בלוח DG850 של סוקט 478? יש מצב זה תומך עד גיגה?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by alphadog,

שלום אני צריך לוח אם חדש למחשב משהוא נורמלי עד 600 שקל יש לי מעבד AMD אטלון 1200 יש לכם הצעות טובות??

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. Started by ofsher,

לפי מה שאני יודע 3800+ יותר טוב בהרבה מהכפול ליבה בכל הקשור למשחקים אז למה להוסיף כסף לכפול ליבה... ? ובלי קשר... זה לא ש ב - 3800X2 יש שני מעבדי 3800 לא? :s05:

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by Ronll,

מה זה OEM RETAIL TRAY אני חושב אני יודע מה הם אומרים פשוט לא קיבלתי פירוש ברור אתם מבינים...

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  5. למחשב שכל מטרתו היא: א. גלישה באינטרנט. ב. עריכת מסמכים וגליונות ומצגות. ג. לראות סתם סרטים / DVD על המחשב. ד. לשחק מקסימום ב THE SIMS 2 / FIFA / משחקי ילדים. ה. להתמודד עם כמות בסיסית של רוגלה וחרא או בקיצור לעשות את כל הדברים הרגלים שלא דורשים יותר מדי מחשב. האם בשביל XP צריך משהו יותר מהבסיס של הבסיס שנמכר כיום בשוק ? (איזה מעבד / ערכה הם הכי נמוכים שיש היום) ? ואיזו המלצה בשביל VISTA ?

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  6. בכמה שווה למכור Intel Pentium 4 3.0Ghz C 800Mhz 512K Box נתנו לי אותו מתנה מחו''ל אז ככה שאין אחריות :s05:

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by nik55,

כי ראיתי באתר שלהם שיש רשימה מיוחדת ליצרני הזיכרונות.. מישהו יכול לעזור? אני מחפש 1024X2 667 עבור לוח האם הנל תודה.. תקציב עד 500

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by le011,

איך הלוח הנ"ל לגבי לוחות אולטרה אחרים?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. Started by moshel7,

האים מעבד זה מספיק חזק למישחקים כגון: crysis + call of duty 4?

10. קודם כל מה בעצם ההבדלים בין תזמונים לבין CAS LATENCY? לא יכולתי שלא לשים לב שזכרונות עם CL2 או בעלי תזמונים יותר טובים עולים פי כמה וכמה מזכרונות רגילים..מתחילים מ1000 הדגמים של ה512 מגה...בעוד ש512 רגילים עולים 500-600 שקל.. במה משמעותיים התזמונים של הזכרונות השונים?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  11. מישהו פה יכול להסביר לי על הסוגים השונים של כרטיסי זיכרון?? כמו למשל DDR 3 וכו'...

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by allen,

בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה איכשהו להתגבר על נושא ההתחדשות המהירה של הרכיבים, ולקנות לוח אם כמה שיותר שדרוגי, כך שאני אוכל להסתפק באותו לוח לתקופה כמה שיותר ארוכה. מה ז"א? שהלוח יתאים מראש לחלקים עתידיים והכי חדישים שקיימים, לדוגמה תמיכה מעבד מרובע ליבות (או מה שזה לא יהיה) - מהדור הבא אחרי ה due 2 core, תמיכה במהירויות זיכרון כמה שיותר גבוהות, תמיכה מעולה בקרוספייר של ATI... וכדומה. ראיתי בKSP את הלוח הזה במחיר סביר: http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D הוא ממצה את מה שאמרתי? אם לא, אשמח לקבל הסבר ומשהו אחר (עדיף מKSP). וניסיתי להבין בדיון פה לגבי ערכות השבבים, אבל עדיין אני לא מבין מ…

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by clown,

אהלן, המחשב שלי ברשותי כבר שנתיים וחצי, בזמן האחרון אני מרגיש שהוא הולך ומתעייף יותר ויותר. המחשב שלי משמש לשמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, קידוד סרטים (MPG, DivX), אימיול, יישומי אופיס ושאר תוכנות קלות כמו ICQ... א-ב-ל, מדי פעם (לא בהתמדה יש לציין) אני משתמש בפוטושופ. המחשב שלי: Intel P4 2.4GHz לוח אם MSI 645 Combo LD 256MB DDR 333MHz CL2.5 nVidia GeForce4 MX 440 128MB (צריכים עוד פרטים?) אני חושב שהמחשב שלי זקוק לעוד זכרון, כמה להוסיף? בקשר ללוח אם, הוא תומך בזכרונות PC2700 (333MHz, CL2.5) ובקשר לתקציב, אני יוצא מנקודת השערה שאני לא צריך להוסיף יותר מ512 מגה, אז אני מרשה לעצמי עד 400 ש"ח. ועוד משהו, המקסימום שאני מרשה לעצמי להוציא זה 400 ש"ח, אבל אני מעדיף לחסוך כמה שיותר.

• 13 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by dvirf1,

טוב אז אני לא ממש בטוח אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לא אבל אני אנסה..: הולכים לקנות לי לוח אם Intel 865PE שלא תומך ב LAN וב Firewire. מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by ronenn1,

שלום, רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך אחד ליציאה האנלוגית ואת השני לדיגיטלית (כמובן בלוחות שיש את שתיהן) ולעבוד בו זמנית על שני מסכים כ extended displays?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by Vidati,

רק עכשיו גיליתי שP35 בעצם לא תומך בSLI ואנשים מציאים לי פה לוח קרוספייר עם 88GTX... למה? אולי אני טועה אבל SLI ו-CROSSFIRE לא עובדים ביחד על אותו לוח... אז עוד פעם: מה כדאי לי לכרטיס מסך של נווידיה שתומך גם ב45NM של אינטל (הדור הבא) וגם SLI? ללכת כבר על ה680i?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by Omerole,

זה יתרום? ועם כן זה חייב לבוא על חשבון הבאס? אני די בוטח בזכרונות האלה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by tombraider,

ולמה אין אותו בצ'יפסט X48 של אינטל יום טוב :yelclap: :hi: :hat: :jump:

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  19. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314636.new#new לוח - GA-P35-DS3L מישהו יודע אם בחיבור שני מאווררי מארז ללוח (FAN1/2) הלוח שולט על המהירות שלהם ? או שזה סתם חיבור מתח. כרגע שמו לי שניים מחוברים ישירות לספק הראשי. במידה והלוח בעל יכולת כזו - כל מאוור יתאים ? או נדרש מאווררים מיוחדים? ןמנסיונכם - האם אכן יש אכן הורדה של מהירות הסיבוב והפחתה בפועל של רמת הרעש, נניח בנצב של שימוש להקרנת סרט - HDTV ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. אני מתכנן לבנות מערכת עם שימוש עיקרי של עיבוד וידאו ותמונה. כיום יש לי 4 כוננים ואני מתכוון להשתמש בהם גם במערכת החדשה ואצטרך בעתיד הקרוב עוד. לא מתכוון להשקיע ב-NAS חיצוני לעבודה יומיומית. מבדיקה של הלוחות היום נראה שיש התקמצנות במספר חיבורי ה-SATA: 4 עבור לוחות B660, ו-6 עבור לוחות Z690. יש לי כיום לוח ישן נושן (Asus P8H67-M LE) שתומך ב-6 חיבורים... המעבד יהיה כנראה רגיל (לא K, לא F) ובכל מקרה אין לי שום עניין לבצע OC ידני. אין לי בעיה עקרונית לשים מעבד K על לוח 660B אם זה עדין נותן לי שיפור ביצועים בערכית וידאו (פרמייר פרו) אבל אני מניח שזה לא קורה (אם מישהו מכיר בדיקה כזו אשמח לקישור). ז"א שאין לי סיבה מיוחדת להעדיף לוחות Z690 מלבד ע…

21. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by dante123,

מה אתם חושבים על הלוח הזה:S775,PCI-E,DDR2,SATA2,S8Ch,GigaByte P4 GA-8I945PG בבקשה דעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by eyarit,

לצורך עריכת וידאו ברמה הגבוהה ביותר מבחינת מעבד מהם ההבדלים בין מעבדי I7 למעבדי ה- Quad? יתרונות מול חסרונות אם ישנן? אני מתלבט לפני רכישה ואשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3711 435 ש"ח ל2GB

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by Danny_Malis,

איך אני מוודא שהזכרונות עובדים טוב וב-Dual ? בתוכנה CPU-Z אני רואה שהמהירות הכי גבוהה שלי היא 200MHZ והזכרונות הם 400MHZ .

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים