מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מתלבט בבחירת מעבד למחשב חדש, לא משהו יקר. המחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט. בהנחה שהכרטיס מסך שיהיה הוא 6600GT או 6800GS עם 256 מגה זיכרון, וזיכרון פנימי 1GB לפחות. איזה מעבד עדיף? 1. AMD Athlon 64 3200+ 2. Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB EM64T 630 תודה....
-
- 10 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך אני מוודא שהזכרונות עובדים טוב וב-Dual ? בתוכנה CPU-Z אני רואה שהמהירות הכי גבוהה שלי היא 200MHZ והזכרונות הם 400MHZ .
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קיבלתי לידי מחשב די ישן של IBM הוא P2 מיכוון שחסרים לו כמה חלקים אני לא יכול להפעיל אותו אבל אני צריך לשים לו זיכרונות איזה זיכרונות פועלים עם P2? ואיך אפשר לברר את הדגם המדויק של הלוח אם כדי להתאים לו זיכרונות והרד דיסק חדש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
קניתי 8600gt/512mb ויש לי לוח ציפסט 945g בשלב של ספירת הזכרון של כרטיס המסך המחשב עושה ריסטרט הציפסט אמור להיות בעיה? נ.ב-ביטלתי כרטיס מסך מובנה בביוס
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הורדתי BIOS ואני לא סומך על האתר שממנו הוא בה האם הביוס יכול להכיל ווירוס והצריבה שלו לג'וק תהיה אם וירוס? (טרויני למשל) והאם האנטי ווירוס יגלה את הוירוס בסריקה של הקובץ לפני ההתקנה??? ועוד שאלה האם ניתן להוריד וירוס מהביוס??? (אם ניתן להחדיר לו בכלל)
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channe 200 שקל, 1066 MHZ 1GB Kingston Value שניים כאלו עולים 150 שקל, 800MHZ 2x1GB Patriot Signature 160 שקל, 800MHZ 2x1GB Patriot Signature 190 שקל, 800MHZ בשני הסלוטים השניים שלי יש לי זכרונות של KINGSTON אם זה משנה.. תודה מראש =0 whats better
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שבת שלום לכל עם ישראל! יש לי שאלה לעם... איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות בשביל AMD 2500 שהמחיר שלו לא מופרז (מקסימום 600 שקל)? אני לא רוצה כרטיס מסך משולב... רק כרטיס רשת וUSB כמובן! בעקרון לא משנה לי אם יש או אין כרטיס קול משולב... זה ממש לא משמעותי לי. אני גם לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני פשוט צריך לוח אם עמיד וטוב! תודה לכל העונה!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך קראתי בכמה מקומות בפורם הזה שצפויה ירידת מחירים והתפתחות של שוק הלוחות שתואמים את הקונרו. האם יש לצפות לירידת מחירים, או ליציאת לוחות טובים וזולים (לא לOC) בקרוב? ובהקשר זה, האם אפשר לצפות לירידת מחירים כזו או אחרת של מעבדי הקונרו בעתיד הקרוב (נאמר בתוך שבוע שבועיים)?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
ראיתי את הלוח הנ"ל באתרי מכירות - ויחסית לכל הלוחות מבוססי צ'יפסט 680I, הלוח הנ"ל זול בכ 100 דולר מכל לוח אחר בשוק - מה הקאטץ'? לא יכול להיות 100 דולר הפרש ללא שום הסבר...
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד.. הוא 2X512 של סופרטלנט 667MHZ הם פועלים בDC.. אני רוצה לקנות עוד 2 כאלה כדי לקבל 2GB... אבל אין יותר את הדגם הזה... יש רק 2X1024.. אם אני יקנה של GSKILL 2X512 667MHZ הם לא יפעלו לי בDC נכון? כדאי שיהיה DC? או שזה לא כ"כ חשוב..? *כל הזיכרונות שאמרתי הם פועלים באפיק DDR2* תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני קונה את הE6300 ביחד עם לוח אם וזכרון איזה זכרון כדאי לי לקנות (מדובר ב-1ג'יגה) בסכום של 600 שקל לא מתוכנן OC רק שיעבוד פצצה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי חברים, אני מזמין מחשב חדש בשבועיים הקרובים וצריך ייעוץ לגבי בחירת הלוח אם המחשב יהיה - CORE 2 DUO E6420 2GB G. skill GEFORCE 8800 640 MB LEADTEK (כנראה). עכשיו אני לא יודע איזה לוח אם לקחת...יש לי אסוס בP4 כבר שלוש וחצי שנים - סוס עבודה, ולעומת זאת אני רואה הרבה הרבה מלצות על לוח של ג'יגהבייט שאני יודע שבזמנו לא היו כל כך פופולריים בלוחות אם...אתם יכולים להמליץ לי על לוח טוב של אסוס? והאם כדאי לי יותר אסוס או גי'גהבייט? ואם כן איזה לוח של GB? אני לא מתכנן OVERCLOCK בזמן בקרוב אולי אני ארצה מתישהוא בעתיד...ואין לי צורך בSLI. תודה.
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ערב ההכרזה של אינטל על מעבדי Core 2, הפתיעה AMD והוזילה את המעבדים השולחניים שלה בעשרות אחוזים. בישראל יגרום המהלך להוזלה של עד 1,600 שקלים לערך במחירי המחשבים מבוססי הטכנולוגיה של AMD ! ההוזלה הגדולה ביותר היא במעבד Athlon 64 3800+, שמחירו צנח ב-71 אחוזים מ-400 ל-116 דולר בלבד. הגירסה כפולת הליבה, Athlon 64 X2 3800+, הוזלה ב-51 אחוזים ותעלה מעתה 158 דולר בלבד. Athlon 64 X2 5000+, מעבד המיינסטרים החזק ביותר של החברה, הוזל ב-55 אחוזים ויעלה עתה 312 דולר בלבד. המעבדים הניידים של החברה, ממשפחת Turion 64, הוזלו בשיעורים נמוכים יותר של 5-25 אחוז. המעבדים החדשים מדגמי AM2 (ארכיטקטורת הלוח החדשה המשתמשת ברכיבי זיכרון מסוג DDR2) הוזלו בשיעור ממוצע של 47 אחוזים. על-פי טק דטה, מע…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום מה המלצתכם לשדרוג המחשב עד 2500 ש"ח ? אני חשבתי על : AMD 2500 ABIT NF SL rev 2 512 MB DDR 3200 מארז קומפיוקייס או סימבדה סה"כ כ 2450 ש"ח יהיה OC אבל לא רצחני. יש אפשרות ל P4 או להישאר עם AMD ? תודה מראש לעונים שלומי
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה פרוש האות E בשמות של הלוחות של Gigabyte ? למשל GA-EP35-DS3L. תודה.
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח אם ומעבד בתקציב של 1000 ש"ח אליהם יתחברו 7600GT PCIE וזכרון 2X1G SAMSUNG DDR2 800MHZ וספק HEC 300W חשוב שהמוצרים יהיו במלאי כי אני חייב לקנות מחר. חשבתי על לוח ASUS P5QPL-AM (G41) - mATX ומעבד Q8200 מזיגזאג. המחשב מיועד לאינטרנט,סרטים וקצת משחקים.בעתיד גם הכרטיס מסך ישודרג
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הלוח צריך להחליף לוח אם ישן של ASUS מדגם P5GC -MX המעבד שיש לי זה INTEL CORE TO DUO 2.2GHZ חסרים עוד פרטים ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, אלו זכרונות ומעבד אתם ממליצים לי לקנות ? אני צריך זכרונות של 4gb. כדי לי לשפר למעבד i3 ? אני צריך מחשב למשחקים בעיקר מפרט נוכחי: מעבד: core 2 duo e6600 זכרונות: לא זוכר דגם ספציפי אבל יש לי 1.5 gb בסה"כ כרטיס מסך: ati 5770 מבחינת תקציב עדיף כמה שיותר נמוך אבל לא זבל.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מאוד טובה על מחשב Dual Xeon 2.4 עם 2 gb ram ddr ecc reg אני יודע שמפרט זה אמור לשמש כשרת, אך המחיר פה באמת טוב, רציתי לדעת אם לXeon ולecc יהיו ביצועים טובים גם כמחשב ביתי (קידוד וצפייה של סרטים, משחקים וכו'), האם פנטיום 4 כלשהו עדיף על מעבד Xeon בשימוש ביתי? ועוד דבר אחד, המחשב הנייד שלי שיש לי כבר איזה 5 שנים התקלקל לגמרה, לוח אם, כונן DVD, כמעט הכל חוץ מהכונן הקשיח. האם יש דרך להשתמש בו? אין בו חיבור לספק כוח אלא רק חיבור ללוח אם, מה אפשר לעשות איתו?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היתחדשתי בשידרוג AMD 9850 לוח גיגה בייט ציפסט 790 DS5 זיכרון 2 יחידות OCZ 1066 גיגה כל אחת כ. מסך רדיאון 3870 איזו קונפיגורציית זיכרון עדיפה ולמה ? unmanaged or nmanaged !
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שבוע הבא מחלקים חדשים הכל..., אחרי שאני מחבר את כל החלקים למקומות שלהם האם יש דברים ספציפיים שאני צריך לעשות שלא נתקלים אחרי פירמוט נגיד? האם יש מדריך להרכבת מחדש קומפלט מחלקים ועד השימוש בו? תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהו הדגם מבוסס צ'יפסט ATI ותואם לפנטיום D? ומהו הגשר הדרומי שלו? האם הוא מבוסס ULI או שהוא מבוסס על R450 הבעיתי של ATI ? האם הם כבר הוציאו את הגשר הדרומי החדש שלהם? אני לא רוצה המלצות על משהו אחר מכיוון שזה מחשב לעבודה שבא עם מפרט קבוע אבל אני רוצה לברר קודם כל על הלוח: המחשב הוא מחשב HP דגם DX2200 והלוח מבוסס על צ'יפסט ATI . http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=469780
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום! האם תוכלו לכוון אותי למפרט עדכני של הלוח הנ"ל ? באתר הראשי שלהם הלוח רשום בגרסא המקורית שלו כתומך רק ב DDR 333 ? אני מבין שהלוח בא עם MCP-T אבל במפרט הישן רשום שיש צ'יפ של CMI, האם הכוונה רק לחיבורים או שזה אומר שאין שם SoundStorm? תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה שהיא בין הפורום הזה לפורום תוכנה ואני מקווה שזה בסדר לישאול פה אני מחפש דריברים ללוח- ECS M810DLU אני צריך דריבר לכרטיס מסך שאני ב99% בטוח שהוא מובנה (לא פתחתי תמארז אבל לפי המיקום אני חושב שהוא מובנה) ולכרטיס קול המובנה בתודה STONE (דריברים לWINXP בבקשה) ולמי שרוצה לדעת זה מחשב של אחותי והיה לה וירוס שאפילו NOD32 לא הצליח ליפטר מימנו אז אני פירמטתי והתקנתי WIN מיחדש ודרך אגב למישהו יש לינק לפרטים של הכרטיס מסך המובנה?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. די מתלבט בבחירת מעבד.. בנוסף לשימושים הרגילים אני גם עובד עם תוכנות יצירה\עריכה למוסיקה.. להלן ההתלבטויות: העדפתי את ה- E8400 על פני ה- Q6600 (באותו טווח מחיר של כ- 900 ש"ח) בגלל: 45NM לעומת ה-65NM 3GHZ לעומת 2.4GHZ 1333MHZ לעומת 1066MHZ מומלץ יותר לשימושים רגילים.. לעומת זאת ה- Q6600 עם BUFFER 8MB לעומת 6MB + ומרובע ליבה בכלל מומלץ יותר לעיבוד אודיו.. ואם לכוון יותר גבוה.. ה- Q9450 הרבה יותר טוב מה- E8400 בהכל מלבד התדר 2.66GHZ לעומת 3GHZ. השאלה האם התדר ה-Q9450 יהווה חיסרון בשימושים הרגילים ???? והאם היתרונות שלו מצדיקים את המחיר הכפול ?? האם עדיף לקנות את ה E8400 ולחכות שמרובעי הליבה אפילו היותר חזקים מה- Q9450 ירדו במחיר וא…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-