מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת אני רוצה מאוד לעדכן את הביוס של הלוח לF8 ולקבל עוד הרבה אפשרויות לOC ועוד דברים נוספים אבל אין לו DUAL BIOS ואם במהלך העידכון יש בעיה והמחשב לא ידלק יותר ביגלל שהביוס יהרס אז יש לי אחריות עדיין שיתקנו לי את זה?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי את הלוח Asus A8N-SLI ואני רוצה לעדכן את הביוס האם אני צריך לעדכן אותו? זה יעזור לי במשהו? זה יעשה נזק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לו מזמן בערך חודשים שיש לי אותו והיה לי האפשרות לקחת 3.8 של amd באותו מחיר של ה 3.7 ולקחתי את ה 3.7 כי יש לו 1 מגה זיכרון מטמון זה היה משתלם ...ותם יכולים להגיד לי כמה זמן הוא יוכל לשרת אותי?? אה וקיבלתי איתו מאורר amd שמגיע ל5000 rpm לפי מה שאומר הביוס האורסת והissftrware
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת לאיזה סוקט יתיאמו ועם יתאמו גם ללוחות של היום ...ואני רוצה שנדבר פה ונשער מה המחיר שלהם ועם הם יתאימו לסוקט שונה משל היום אז למה אף חברה של לוחות לא מוציאה לוחות חדשים??
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
עם המחשב קניתי זוג קינגסטונים CL2.5(ווליו) וגילית שהצ'יפים שלהם הם CH-5... האם זה הגיוני שCH-5 יעבוד על 1.6?(או 2.6 אני אפילו לא זוכר...המחשב שלי בתיקון....) והאם הם אוברקולקרים טובים?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? אני עכשיו רוצה לקנות מחשב.. והלכתי לחנות מחשבים.. בהתחלה רציתי לקנות את הלוח של אביט - האולטרה - ב610 שקל.. ועכשיו בחנות הציעו לי את הלוח הזה.. ואמרו שהוא יותר טוב בגלל שהוא תומך בsli וזה חשוב לי כי יש לי את ה7800 gt? תגובות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הבנתי שיש מגבלה מסוימת (או על הגודל או על המהירות אני לא בטוח) על לוחות של המעבדים הנ"ל. אני לא מדבר על Dual Channel שידוע לי שלא נמצא. הסיבה: אני רוצה להוסיף עוד 1GB של זכרון אבל לא בטוח איך זה ישפיע על הביצועים. נ.באני עכשיו בOC של -<מפרט בצד .2400MHZ
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מתכונן לרכוש מחשב חדש שיעודו המרכזי עיבוד תמונה (פוטושופ) וללא שמוש במשחקים או 3D. ככל הנראה אלך על מעבד AMD 64, ובכל מקרה המערכת צריכה לתמוך ב 64 ביט. אני מחפש לוח טוב במחיר סביר, אשמח להמלצות ללוח. כמו כן האם מעבד AMD בטכנולוגיית 64 ביט מגיע בסוגים שונים של סוקטים או רק סוג אחד ? (939?) תודה
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם לוקחים את המעבד הכי חזק היום בשוק וגם את הכרטיס מסך הכי חזק.....מה משניהם יצור צוואר בקבוק?........
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה A64 3000+ ליבת ה-Venice וזיכרון TwinMOS PC3200.. נעשה את זה מסודר, 1-2-3.. 1) יש לי כבר GeForce 3Ti200 ונבעה שאלה מאחד הת'רדים שבמקרה קראתי קודם לכן, השאלה היא האם בInfinity NF4 ULTRA של DFI יש כניסה של AGP או דווקא PCI-E? כי בת'רד הקודם דובר על לוח מבוסס הצ'יפסט המדובר של nVidia. 2) העניין הוא שמחיר SATA-II כלומר 300Mbps (אגב זה MBps או Mbps?) זהה ובמקרים מסוימים אפילו זול יותר מכוננים קשיחים בתקן SATA150.. זה פאקין מוזר כי אני מניח שזה יותר מהיר, ועוד יותר מוזר לי הוא היעדר של לוחות אם התומכים בזה.. לפחות באתרים של חנויות, PCH וכאלו. הסבר כלשהו? 3) אני תוהה לגבי משהו שראיתי באחד האתרים לגבי המעבד. ראיתי אותו עם סטפינג ספציפי שכנראה טוב יותר לאוברקלוק…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אז ככה. נכנסתי לזיגזג, ראיתי שני מעבדים שונים בעלי אותם יכולות : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 ו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3249 ככה, בראשון כתוב שזה עם גוף קירור של AMD והוא עולה יותר . בשני אין גוף קירור והאחריות היא לשנה אחת . הבעיה: ב KSP יש את אותו מעבד amd athlon64b 3000+ venice במחיר שדומה למחיר של זה שמופיע בזיגזג בלי הגוף קירור (קצת פחות מ800) . אז זה אומר שמה שיש בKSP זה אותו אחד?, ז"א לא מקורר ? וכמה זמן אחריות יש בKSP על המעבד ? ובכלל, מה עדיף לקנות וכמה קריטי זה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני זקוק להמלצה בין הזכרונות הבאים: כולם ddr 512 mb 3200 cl2.5 1. samsung 2. A-data 3. twinmos תודה
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה ליקנות DDR רגיל או DDR II??? \ אשמח אם תביאו לי את דעתכם ואיזה ביקורת משו שאני אבדוק מה ההבדלים... תודה רם
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון פעם אבל אל מצאתי... למה משמש המולוקס שיש על הלאן פרטי? תודה יונתן
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
חבר שלי מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס Dothan 730 עם הסונומה 915 שתומכת בDDR 2, השאלה היא מה יתן יותר ביצועים בסטוק, זכרונות PC2-4200 בדואל צ'אנל או זכרונות PC2-5700 בדואל צ'אנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה עזרה בבחירת לוח אם למחשב החדש שאני הולך ליבנות. ההצעה אשר קיבלתי היא: Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL PDP PDC1G3200LLK 1GB (2*512MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory או Patriot 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) System Memory - Retail - יוצא אותו כסף רק יותר זיכרון. Thermaltake VB6000BWS SWING + Window + 430W Case ואת לוח האם הזה: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard -עכשיו - הבנתי שבלוח האם הזה יש כרטיס קול 7.1 מובנה. האם זה נכון? בעבר היה לי לוח אם עם כרטיס קול מבנה וזה עשה לי מלא אבל מלא בעיות.…
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5? מה עדיף? כאשר הראשון יקר ב20 ש"ח ,תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך שתי המלצה לזכרונות שיתאימו לאוברקלוק !! אני צריך המלצה אחת על 2*256MB של חברה טובה במחיר סביר והמלצה שניה על 2*512MB של חברה טובה במחיר סביר תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי אשכול זה אני חדש פה ואני מנסה להבין כמה שיותר שבעתיד אני יוכל לעזור לאנשים פה. אני רוצה לדעת כמה דברים על חלקים אצלי במחשב. יש לי לוח מבית gigabyte ששמו: ga-8s655fx(ultra/l) אני רוצה לדעת מהיא מהירות הבאס של לוח זה וגם האם אני יכול לשדרג את הזיכרון שיש לי שהוא adata 256 mb 400 mhz לזיכרון 1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme OCZ אני צריך תשובה דחוף תודה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין האם GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תומך ב sata II
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
השאלה היא האם הלוח תומך במעבד הליבה הכפולה , ?AMD 64 X2 3800 Dual Core
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיימת אצלי התצורה הבאה: מעבד ATHLON XP 2400+ לוח EPOX 8RDA+ זכרונות 2 * TWINMOS 256MB PC2700 מכיוון שאני לא בכיוון של להחליף למחשב חדש בשלב הזה, והמחשב עצמו נותן ביצועים סבירים לצרכים שלי בנתיים! אז חשבתי לשדרג מעבד בשביל לעלות קצת את הביצועים. לפי האתר של EPOX , הלוח שקיים אצלי תומך במעבדי AMD סדרת ATHLON XP עד למהירות 3200+ האם לפי דעתכם שווה ללכת על השדרוג הזה מבחינת הביצועים שאני אקבל מהמעבד החדש יחסית לישן? לא כל כך מעניין אותי המחיר כרגע כי יש אפשרות שמישהו יביא לי את זה מחו"ל, כך שזה יהיה זול יותר מהארץ... תודה!
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-