עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by barhanin,

הזמנתי היום את המחשב החדש שלי שהלוח הזה כלול בתוכו רציתי לשאול אלת דעתכם עליו.. לינק לפירוט הלוח הוא תומך ב PCIe2.0 ? eSATA? והאם הלוחות האחרים עדיפים עליו כדוגמת.. Asus P5QL PRO http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2307&modelmenu=1 Gigabyte GA-EP43-DS3L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2847 אם יש לוח שתומך ברכיבים שרשמתי למעלה בסביבות ה 500-400 ש"ח שירשום בבקשה המפשרט שלי הוא כזה intel Core 2 Duo E8400 nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIeוInnovision Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Seagate ST3500320AS 500G תודה אנשים!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by jeyjey,

KSP עושים לי בעיות... נגמר להם ה8KDA3J ויש שמועות שהם לא יחדשו את המלאי אז יש לי שתי אפשרויות 1. לקנות את ה8HDA5J ב560 מKSP 2. 8KDA3J ב660 מזיגזג מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הלוחות? חוץ מזה שה8KDA3J עדיף

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  3. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4326 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4325 האם שווה להשקיע את ה 100 ש"ח? מה עוד ההבדל בין הלוחות פרט לכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. Started by HeroesCut,

מה ההבדל בינהם והאם ההבדל שווה תוספת של 130? אני קונה היום מפרט עם I5 ורציתי לדעת אם התוספת של ה130 שווה(מטרת משחקים), בעתיד מקווה לשני כרטיסי מסך, אם זה משנה..

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by Bartleby,

האם הלוח בקישור כאן יתמוך בזכרונות DDR 400Mhz? במפרט שלו (כפי שכתוב בלינק) יש תמיכה ב200-266Mhz. מה יקרה אם אני ינתק את הזכרונות הישנים ויחבר זכרונות DDR 3200 400Mhz? אני ישרוף ת'זכרונות או ת'מחשב? או שפשוט הזכרונות יעבדו בתדרים של 266? אל תסתמכו על מה שכתבתי, תקראו בבקשה את המפרט של הלוח בלינק. תודה. http://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx260/en/ug/specs.htm#1112456

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by nimda,

שלום רב, על הלקוח שלי יש כבר זכרון DDR 333 512MB האם אני יכול להוסיף זכרון DDR 266 בנוסף לקיים? תודה

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  7. הנה תמונה מתכנת PC WIZARD 2006 והיא גם אומרת Thermal Information : Thermal Design Power : 65 W Core Power : 43.29 W (estimated) מה זה ה43 W? מה זה ה 65W ומה זה ה 45W? מה זה ה 1.598G - תדר של מה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by beekiller,

האם DQ6 מגיע עם קירור לציפסט הדרומי והצפוני? במידה וכן מגיע האם הוא נחשב איכותי?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by Doron.C,

אני מעוניין לעשות עדכון לביוס של הלוח בכדי ששיתמוך FSB 1600 ורציתי לדעת מה הדרך הכי בטוחה ? ASUS EZ FLASH או Afudos (או איך שקוראים לזה ) ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. שלום נכנסתי דרך האתר ל"חדשות מרחבי הרשת" קישור שמודיע על ירידת מחירים של AMD http://www.hardwarexl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=685&Ite רציתי לשאול תוך כמה זמן הירידה אמורה להגיעה אלינו? ואיך אני יכול לחשב לפי המחירים ב$ שמופיעים שם, כמה אותו מעבד בערך יעלה פה ? תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by bneli,

הזמנתי מאייבי ביוס ללוח שלי (asrock fatal1ty p67 professional ) מתוך מחשבה שאם איי פעם התקלקל לי הביוס אז לא ימות לי הלוח (עכשיו קל למצוא אותם אחרי כמה שנים זה בטח יהיה בלתי אפשר) מישהו יודע איך אני מחליף? יש כיוון לרגליים(כי זה ביוס נישלף לא מולחם) כשיגיע הביוס אני פשוט רוצה לשים אותו כדי לבדוק שהוא תקין ומתאים. יש עוד משהו שאני צריך לדעת ? כללי זהירות? (פעם הלך לי לוח בגלל ביוס שנידפק בעדכון אז בגלל שזה לוח כזה יקר אז אני מנסה לנקוט באמצעי מנע) תודה לכולם =]

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. שלום רב! איזה לוח מומלץ ל INTEL Pentium 4 3 Ghz Socket 775? אני לא רוצה שיהיה כרטיס מסך מובנה. אם זה אפשרי עד 600 שקל. ועוד שאלה: מה ההבדל בין Socket 478 ל 775 ומהמומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. שאלה אחרונה בהחלט בנושא לפני שמאשפזים אותי :-[ לגבי לוח למחשב HTPC באתר של ג'יגהבייט הבדל בין שני הלוחות בכרטיס הקול. ויציאות. 1. GA-G33M S2L באחד 5.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה. לא תומך בסאונד טכנולוגיית בלו ריי. על הלוח אפשרות רק ליציאת OUT של SPDIF בסאונד. http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2692 2. GA-G33M S2 כרטיס קול מובנה 7.1 ערוצים. תומך בסאונד בלו ריי. אפשרות ליציאה וכניסה של SPDIF http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2557 האם ההבדלים קריטיים עבור מחשב HTPC? האם להתאזר בסבלנות ללוח השני? כרגע אמרו לי שלא ניתן להשיג. אשמח לדעת את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. יש דבר כזה ?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  15. אני מתלבט בין שני מעבדים לקנייה: 1. Core 2 Extreme Quad Q6600 Box אינטל. מחיר נמוך בזאפ: 1500 ש''ח 2. Core 2 Duo E6600 Box אינטל. מחיר נמוך בזאפ: 1150 ת'כלס הכסף לא מהווה גורם ענייני בהחלטתי אלא החימום שהמעבד פולט, מתגובות רבות שקראתי מעבד ארבע הליבות של אינטל ממש חם וצריך קירור ממש טוב בשביל לשמור על טמפ' סבירה. האם אני אוכל להגיע איתו לטמפ' של 30-40 מעלות (ללא קירור מים) בהתחשב בזה שאני אקנה מאורר מובחר של ZALMAN ויש לי מארז של THERMALTAKE KANDALF שכולל בתוכו 4 מאוררים. האם זה יספיק? האם אני אוכל להגיע לטמפ' שציינתי (30-40) במעבד הליבה כפולה E6600 ? המחיר של מעבד ארבע הליבות ממש קורץ לאחר ירידת המחירים של אינטל אך מצד שני אני לא רוצה שהמעבד שלי יעבור את הטמפ' של 40 מע…

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by most,

לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by puki,

איזה זכרונות כדאי לרכוש ל-ADM 3000, יש את ה-KINGSTON,SAMSUNG,GEIL, ל-GEIL יש גוף קירור, הכי יקר, אחריו הקינגסטון ואז הסמסונג. הבנתי של-AMD כדאי זכרון עם LATENCY נמוך ולאו דווקא מהירות גבוהה (אני לא ממש מבין בזה...). מה לבחור ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. מחפש לוח אם לשדרוג מדורג מ AGP...

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  19. חודש הבא חבר טס לארה"ב ואני מביא לו 100 דולר לזכרונות אז בואו נתחיל מנתונים: ;D תקציב: 100 דולר בלי חריגות בבקשה לוח אם: epox 8kda3j או dfi lanparty ut (אני עוד לא יודע מה לקנות) מעבד: a64 +3000 (754 כמובן) הזכרונות שלי עכשיו: 512mb a-data אז ככה, אני רוצה שתמליצו לי על זכרונות שיהיו טובים לאוברקלוק, 1GB או 512MB תחליטו אתם מה עדיף במסגרת התקציב ואם כדאי לי להוסיף תזכרונות לA-DATA או להעיף תדאטא? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Asus P4P800 + INTEL Pentium IV 3.2E Prescott 1MB כי יש לי עכשיו Pentium IV 2.4C ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לקנות מעבד יותר חזק ולהחליף :] תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  21. נתוני המחשב שלי: לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) זיכרון: 128 MB (DDR) NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk Windows XP Pro, SP2 המחשב כרגע עובד מאוד מאוד לאט ואני יודע שזה בגלל הזיכרון הנמוך... רציתי לדעת כמה לדעתכם אני צריך לקנות בשביל השימושים האלה: גלישה סרטים מוזיקה אופיס (בלי משחקים ותוכנות כבדות) האם לקנות 512 או 1024 ולהוסיף אותם לזיכרון שיש לי כרגע? 1024 יהווה כצוואר בקבוק ויהיה מיותר או עדיף בכל זאת? וכמובן מכיוון שהלוח שלי לא תומך בדיואל צ'אנל, האם כדאי להשאיר את הסטיק של ה128 גם או רק את החדש? אם אפשר, אבקש לינקים לסטיקים איכותיים, עד למחיר של 600 שקל בערך... (אלא אם זה לא 1024) תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  22. שלום לכולם... החלטתי לבצע שידרוג קל למערכת שלי. יש לי את לוח האם של ASUS מדגם P4PE.. כרגע יש לי 512MB RAM ומעבד 2.4GHZ P4 INTEL. לגביי כרטיס מסך כבר החלטתי. אבל מכיוון שכרטיס מסך בלבד לא יהווה שידרוג משמעותי, אני רוצה לשדרג גם ל1GB זיכרון שזה דרישה די חשובה היום למשחקים. רציתי לדעת אם יש אופצייה כזו של לשדרג ל1GB RAM בP4PE ואם כן איזה דגם מדוייק אני צריך? מכיוון שיש את המגבלות של הלוח אם והוא לא מסוגל לקבל סוגי RAM חדשים עד כמה שאני יודע. בנוסף אני רוצה לדעת לאיזה מעבד ניתן לשדרג במסגרת הלוח אם הזה והאם זה יצור בכלל הבדל ומה המחיר. תודה רבה על העזרה! אריאל

• 11 תגובות
    • 624 צפיות
  23. לי יש לוח asus p4b266-c קניתי kingston ddr 256mb 333 בתקווה שהוא יתאים את מהירותו ל 266.... בכל מקרה בהתחלה עשה לי בעיות בהרצה של וינדואז ואז ריסט כל שניה לא נתן למחשב לעלות אפילו.. אחרי כמה משחקים בביוס וכמה ריסטים הצלחתי לעלות את הוינדואז עם הזיכרון, שיחקתי קצת במשחק, ראיתי עובד סבבה ולא קופא המשחק, אחרי כמה דקות של משחק אני מקבל את המסך הכחול הזה בשם הידוע לשמצע "blue screen of death" שעושה לי dumpcache בכל מקרה כנראה שהזיכרון לא יציב..... יש אפשרות לסדר זו שהוא יעבוד יציב במהירות המתאימה ? חשבתי שהזכרונות מתאימים את עצמם.. ככה הרבה מאוד אנשים אמרו, עזרו לזבוב ישיש וחלוש שכמותי :-*

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  24. מפרט: cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb המעבד שלי אמור להיות 2000ghz אבל בתוך משחקים הוא כותב לי 1004mhz המשחקים לא רצים כמו שהיו אמורים לרוץ: cs:s רץ חלש יחסית למה שהמחשב שלי מוסגל (אפילו על אופשריות ברמה של middle) והרשימה עוד ארוכה השאלה היא מה הבעיה למה זה לא רץ כמו שצריך לרוץ על מחשב כזה ולמה המעבד מראה לי רק 1004mhz הוכחה:

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  25. אני יודע שיש הרבה יותר טוב אבל אני רוצה אינטל בסביבות המחיר הזה המחשב לא עאמור להריץ משחקים כבדים יותר מדי יש לי 512DDR כרטיס מסך AGP ואני רוצה כונני SATA בעתיד כנראה.. מה דעתכם על שני הפריטים הללו? ואם אפשר לקבל המלצה על מארז מהאתר גלוב-נט וכמה שיותר זול תודה...הסר כמות מוצר\ים כולל ABIT IS7-E2 429.99 ¤ Intel Pentium 4 2.4 Ghz, Socket 478, 533fsb, Cache 1mb, Box 748.38 ¤

• 3 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים