מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה, האם מעבד ATHLON 64BIT 939 שהסטפינג שלו הוא: 0602EPMW שזה אומר שהוא ממש חדש, יכול להיות סטפינג E3 ? כי מאיפה שקניתי אותו רשום שזה E3 וזה מוזר לי, כי לפי מה שאני יודע ה E3 כבר לא מיוצר וכרגע מיוצרים E4 שחדשים מ E6... שוב השאלה אם הגיוני הדבר ?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה אומר המספר של ה CL? אם זה 2.5 או 4 או 5.... תודה מראש.....
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך אני יכל לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיסי זכרון? יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הזכרונות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני לפני סגירת הזמנה של מחשב ובמחשבה שניה אני חושב ללכת על מעבד ולוח בסוקט 939. השאלה שלי היא אם כדאי להחליף את הלוח MSI NEO PLATINUM בסוקט 754 בלוח של GIGABYTE GA-K8NS שעולה 100 שקל פחות אבל הוא בסוקט 939. ואני פחות או יותר לא יעבור את התקציב שלי. דרך אגב מישהו יודע אם יש ללוח של GIGABYTE יציאה דיגיטלית חיצונית?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
במידה ותיהיה לי אפשרות, זה משתלם ושווה ? אני מקבל רק 5300 עם הזכרון הזה על באס 200 . זה ציון של ג'נרי
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם האדיבה בבחירת זיכרון מומלץ בנפח של 2GB כלומר 1024X2 מעוניין בסוג זיכרון DDR2 במהירות 1066 לא מצאתי הרבה זיכרונות בדרישות שלי באתר זאפ שמתי לב למחירים הזולים של חברת OCZ בסביבות 1110 ש''ח לעומת המחירים הגבוהים של Corsair שווה ללכת על OCZ ? או להשקיע קצת יותר וללכת על חברה מובילה כמו GAIL, KINGSTON,CORSAIR והאם יש הבדל בין מהירות של 800 ל- 1066 אני ארגיש את ההבדל? זה שווה את ההשקעה? אודה לכם אנשי פורום יקרים אם תוכלו לעזור בהמלצה חמה לדרישה שלי בדרך לבנות את מחשב על (ארבע ליבות) נ.ב אולי אתם מכירים אתר טוב לביקורות של זיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איזה מהמעבדים טוב יותר AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Winchester Socket 939-pin, 1.8GHz, L1 Cache 128KB, L2 Cache 512KB, DualChannel 128-bit controller או AMD Athlon 64 3000 754-pin 2.0 GHz/512KB ?? ראיתי כמה הבדלים שיש ביניהם אבל רציתי לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים.. ההבדל במחיר הוא 120 שקל יותר ל WINCHESTER.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
SYSTEM MEMORY: 2 x DDR DIMM Sockets Max. 2GB unbuffered PC2700 / PC2100 /PC1600 non-ECC DDR זה העתק ממחשב של חבר.הוא רוצה להגדיל את הזכרונות ל-1GB. הוא יכול לקחת 2*512 DDR?ורשום לו שיש לו DDR SDRAM.אז מה הוא יכול?הוא מחפש משהו זול למחשב P4.
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להדכן את הביוס שלי לגרסה החדשה שלו שלפי מה שקראתי גורמת ליציבות טובה יותר בOC . אבל לפני שאני עושה זאת רציתי לגבות את מה שיש לי תודה על העזרה. P.S אין לי כונן דיסקטים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מתחיל להזדקן והחלטתי לבצע שידרוג שיחזיר אותו לעלומיו. המערכת הנוכחית שלי: AMD Athlon +XP2000 Asus A7V133 Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro 2x256MB SDRAM 133 Kingston Sound Blaster Live! Maxtor 40GB 7200RPM Pioneer DVD 106S Plextor 24/10/40A ThermalTake Volcano 7+ Arctic Silver 3 Chieftech Dragon 01-SLD Aluminum Case x4 80mm Case Fans IIYAMA Vision Master Pro 454 Enermax EG365P-VE חשבתי להתחיל בהחלפת הלוח והזיכרון שהם הרכיבים המיושנים ביותר אצלי. אני חושב ללכת על פתרון של nForce2 Ultra. איזה לוח מומלץ? חשבתי על gigabyte GA-7N400 או על Abit NF7-SL v.2. מה דעתכם? אולי ה Epox עדיף? בנוגע לזיכרון, מה אני צריך - 266MHz או 333MHz? אני רוצה זיכרון טוב עם CAS 2 ול…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם איזה לוח אם כדאי לי של msi או pqi רציתי לשמוע את הדעה שלכם
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ניסיתי לנתק הכל (חיבורי חשמל, הכבלים האפורים, זכרונות וכו' וכו' - וחיברתי הכל מחשב - לא עוזר). כשאני מדליק את המחשב, הוא כביכול נדלק, אבל לא דבר בעצם לא קורה. 2 דברים חשודים : 1. משום מה המנורה של כונן A תמיד דלוקה (חיבור החשמל והנתונים שלה בסדר...) 2. כשאני רוצה לכתוב את המחשב - צריך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי על מה זה מעיד ?
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה בנועה מחשבים יש זכרונות gskill 800mhz ddr2 יש סטיק של 1 ג'יגה וסטיק של 2 ג'יגה עכשיו השאלה שלי האם כדי לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה ולעבוד על דואל צ'אנל או לקנות סטיק אחד של 2 ג'יגה למקרה שבעתיד אני ירצה לקנות עוד סטיק כזה שאני ירצה 4 ג'יגה בדואל צ'אנל מה אתם אומרים? אם יש אפשרות לעשות דואל צ'אנל גם עם 4 סטיקים? כאילו דואל צ'אנל לכל זוג? הלוח המדובר 975x החדש של dfi מעבד conroe E6300 תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, קניתי זכרונות של חברת A-DATA DDR 500. בדקתי עם התוכנה CPU-Z וראיתי שהם שווים למחשב השני שלי שהוא DDR 400. רשום בתוכנה בלשונית ה- MEMORY שה- FREQUENCY הוא 200 MHZ. יכול להיות ששמו לי בתוך האריזה של ה- DDR 500 בעצם זכרונות של DDR 400?? נ.ב. זה שתי סטיקים של 256 MB ועוד משהו שלא מפתיע אותי.. זה שקניתי אותם מ- KSP ושמעתי שעבדו על עוד מישהו (לא מהפורום הזה). עזרה בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי זוג זכרונות מסוג OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision ואני לא מצליח להגדיר אותם בביוס אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אני צריך לשנות בביוס יש לי לוח של ג'יגהביט מסוג GA-MA770-DS3 המון תודה מראש למי שיעזור קישור לדף הזיכרון http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח אם המדובר, ויש בו 2 חיבורי PCI-E עם 16 נתיבים. השאלה שלי היא, האם אני יכול להשתמש בו בקונפיגורציית SLI או CF? ואם כן, בכמה נתיבים יעבוד כל כרטיס?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כבר כמה זמן לקנות מחשב במחיר כמה שיותר זול ולכן מתעניין במוצרים יד שניה... לאחרונה ראיתי פרסומים באתר yad2 שאנשים מוכרים מעבד E6300 במחיר של 800 ש"ח.... כמובן שישר אני חושב שחייב להיות קאצ...אבל המחיר מפתה ותמיד ישנה אפשרות לייבוא אישי מחו"ל בעבור רווחים... אם יש לאנשים דברים להניע אותי מהמחשבה על כך...מוזמנים להעלות טענותיכם... במקרה ואני כן רוצה לקנות.. מה אני צריך לבדוק בזמן הקניה? אם זהו מעבד box עם מאוורר והכל בעצם אני יכול לקבל אחריות מאינטל מכל ספק מורשה? תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם והאם ההבדל שווה תוספת של 130? אני קונה היום מפרט עם I5 ורציתי לדעת אם התוספת של ה130 שווה(מטרת משחקים), בעתיד מקווה לשני כרטיסי מסך, אם זה משנה..
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג המעבד ולוח האם שלי (ראו במפרט שלי). לאחרונה אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי כבר לא כלכך טובים. במיוחד במצבי Multi-Task (לדוגמא פתיחת קובץ ZIP גדול + גלישה באינטרנט). מה גם אני די בטוח שיש לי צוואר בקבוק במשחקים. הייתי רוצה לשפר את הביצועים (בלי לבצע אוברקלוק). מה לדעתכם כדאי לעשות? האם שווה לשדרג את המעבד ולוח האם? האם שווה לשדרג רק את לוח האם לאחד שיתמוך בזכרונות מהירים יותר? מצפה לתגובותיכם. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקחת: intel p4 3Ghz presscot 2 mb cache 64 bit או amd athlon 64 bit המחשב ישמש אותי למשחקים, אבל לא רק, חשוב לי שהמעבד יהיה מהיר, חזק, כל החיים הייתי עם אינטל והייתי מרוצה, אבל עכשיו amd פרחו, ואומרים שהמעבדים שלהם יותר טובים, מה אתם אומרים ? איזה מעבד עדיף לי ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת סופית איזה לוח אם כדי לקנות של ABIT או של ג'יגה בייט . אני לא עושה ולא מתכוון לעשות שום OC כי אני אפילו לא יודע מה זה... זה המפרט של המחשב: Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive NZXT LEXA Read LINE NO PSU PCP&COOLING Silencer 470W ATX ועכשיו החלק שאליו השאלה הגדולה במה לבחור? Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 או GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 כי ראיתי שההבדל במחירים לא כזה גדול השאלה אם שווה את זה..…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות עדכון לביוס של הלוח בכדי ששיתמוך FSB 1600 ורציתי לדעת מה הדרך הכי בטוחה ? ASUS EZ FLASH או Afudos (או איך שקוראים לזה ) ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי ג'יגה של של TWINMOOS PC- 3200 עם גופי קירור של VENTEC בצבע זהב לזכרונות לא מובצע אובר קלוק והמערכת עובדת יציב.. הקטע שאני נוגע בגוף הקיקור הוא ממש חם! חשבתי שהוא אמור לקרר את הזכרונות האם זה נורמלי שהגוף כזה לוהט עוד מישהו שיש לו גופי קירור יכול להגיד לי אם הגוף קירור שלו גם מתחמם?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הלוח הוא P4S800... מחשב נחמד מאוד רק הספק לא מוצא חן בעיניי רשום עליו ATX-300W לא ניראה לי שהוא מספק מספיק חשמל... לפני פירמוט היה אפשר להשתמש בוא עם עכבר אופטי עכשיו אחרי פירמוט כבר לא... ב-POST הוא רושם INTILAYZ USB....DONE משהו כזה זה מהראש...לא ככה רושמים אבל בכל מקרה הוא לא מזהה לי את העכבר... ניסיתי בביוס הכל על ENABLE... זה יכול להיות הספק.??? :
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לצערי הרבה אני צריך להחליף אותם... החנות היא פנדה ואין שם זכורנות ocz. ההורים שלי כבר רוצים שאני יגמור עם זה והם לוחצים עליי לצערי הרבה ומאיימים עליי עם זכרונות של מושקין... בבקשה עזרה!
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-