מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם הייתי צריך לרשום את ההודעה פה.. הרצתי memtest במשך 8 שעות והתוצאות הן: test 4 שגיאה אחת test 6 3000 שגיאות יש לי מידי פעם מסכים כחולים הזכרון נדפק? זה סטיק של 256 מגה תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אהלן לכולם, בטווח 600-800 ש"ח איזה לוח יהיה עדיף(מערכת מבוססת AMD כמובן,SATA2,קירור טוב,מאורר לא מרעיש או משהו,NF4 U). 1. ABIT AN8 Ultra 800 ש"ח. 2. FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS NVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 600 ש"ח. 3. ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 730 ש"ח. מה כדאי לו לקחת?או שאולי יש משהו אחר טוב במחירים ההלו שעונה על הדרישות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
Ok אז לאחר בעיות רבות ושונות החלטתי לבדוק את הזכרונות בmemtest86+ , זוג סטיקים של CRUCIAL Ballistics PC4000 512MB שהזמנתי מחו"ל אני לא מבין כלכך בזה אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לתוצאות... ולהלן התוצאות : =========================================== Stick 1: slot 1 - no errors slot 2 - (no boot) slot 3 - errors only in test #5 -------------------------------------------------------- Stick 2 slot 1 - Holy shit ! errors errors errors in al the test's slot 2 - (no boot) slot 3 - lot's of errors like in slot 1 ============================================ אז ככה , כנריאה שהסטיק השני דפוק לגמרי אבל מה עם הסטיק הראשון? הוא מראה לי שגיאות רק בסלוט אחד (וגם אז רק במבחן החמישי…
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
צריך המלצה על זיכרונות טובים 2 GB סוג 667. תודה מראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היה לי קודם 256X2 NANYA שראיתי שקיבלתי תוצאות בבנצ'ים של כ-500 נקודות יותר לפני שהוספת 2 זכרונות של 256 שונים , כלומר יש לי סה"כ 3 סוגים של זכרונות בלוח אם ב 1 ג'יגה, הזכרונות עובדים סבבה עם איזשהיא התאמה שעשיתי להם ב BIOS, וגם ב DUAL CHANNEL, אבל יש ירידה במהירות של המחשב.. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להגיד עד כמה זה משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
AMD הציגו (באופן לא רשמי) את פלטפורמת ה 4X4 שלהם בתערוכה. המערכת שכללה (כנראה) שני FX-70 בתדר 2.6Gha הריצה במקביל את הישומים הבאים: - שני מופעים של City of Heroes - שתי תצוגות של וידאו High-Definition - ובנוסף קידוד וידאו ולמרות זאת הכתב מדווח שעדיין המערכת הגיבה מהר מאוד למעברים בין החלונות. נחכה למבחנים. http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?page=3&articleid=884&cid=9
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לגבי Hynix בתור יצרנית DDRI - האם המוצרים שלהם שווים את המחיר וכמה הם טובים יחסית לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד קונרו 6300 איזה לוח הכי טוב יהיה בשבילו עד 800 ש"ח(לא לO.C)
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תראו יש לי כרגעField Value Memory Module Properties Module Name Kingston K Serial Number 912C6266h (1717709969) Manufacture Date Week 47 / 2004 Module Size 512 MB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh ואני רוצה לשדרג לג'יגה זיכרון אז אתם יכולים לתת לי עוד כרטיס כזה שיתאים לי גם של 512 מגה?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם הלוח אם ASUS P5WD2 Premium - Chipset 955 תומך בקונרו לצורך העניין ב- Core 2 Duo E6300 וב-E6600 ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה ... המעבדים האלה הם כפולי ליבה , נכון ? אז מה בעצם עדיף? לשים Pentium D 960-3.6GHz או E6600-2.4GHz ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בימים הקרובים. ראשית, שאלתי היא האם מוטב להשקיע 200 שקלים בלוח אם על מנת להשתמש בזכרונות 800MHZ במקום 667MHZ? במידה וכן, איזה לוח עדיף? Abit ab9 או הGigabyte S3 965P. הערה: אני לא מתכנן אוברקלוקינג.
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי רק שתי סלוטים של זיכרון על לוח האם ושלושה סטיקים של זיכרון. יש לי אפשרות לעבוד בדואל צאנל עם שתי סטיקים של 256 או לעבוד עם שתי סטיקים שונים אחד 256 והשני 512? תודה!
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני עומד לקנות 2גיגה של זיכרון יש לי אפשרות לבחור בין 667 ל800 האם ה 800 שווה את ההפרש? או כדאי לחסוך את ההוצאא ומעבר לכך אני יכול לבחור בין kingston ל pqi מה ההבדל ומי עדיף(ה pqi זולים ב 20 דולר) תודה!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי. עד לפני כשלושה שבועות בערך היה לי מחשב שהיה ברשותי בערך כארבע שנים (קצת "זקן" לא?). עכשיו קניתי מחשב חדש עם Duel Core 2.8 ועם זכרון ג'יגה. פתחתי היום את המחשב הישן לראות איזה רכיבים אולי אני יכול לקחת משם לשים אצלי (כי יש לי ויסטה אז אני רוצה עוד קצת זיכרון). יש לי שם שני כרטיסי זכרון שבאחת השורות על המדבקה שלהם רשום ככה: האם אני יכול להכניס את הזיכרון הזה למחשב החדש שלי ולהפעיל אותו רגיל והזיכרון הזה יעבוד? אני פשוט לא מבין בזה כל כך אני רק יודע לאיפה מכניסים את הזיכרון בלוח-אם. אני לא יודע אם צריך איזה דרייברים או לעשות משהו לפני שהמערכת הפעלה עולה ואם בכלל הזיכרון הזה מתאים למחשב שלי. אשמח לקבל קצת תשובות. בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
עם תמיכה ב-ddr-1 וכרטיס agp היכן ניתן לקנות כזה חדש ? (ואם אין ברירה משומש) בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
{השאלה בכותרת} זאת אומרת, אפשר לא לקנות כרטיס מסך, ולחבר את המסך ללוח האם הזה? (ז"א, יש חיבור לכבל מסך? וחיבור דיגיטלי DVI?) אם לא, אז יש לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך? (ומתאים ל-Intel Duo E6750).
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ביחד עם כרטיס מסך 8800gt GA-M6S-S3 http://skypc.co.il/pl_product~38485~83~0.htm או GA-MA69G-S3H http://skypc.co.il/pl_product~38476~83~0.htm
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה. בביקורות שקראתי עליו, רשמו שיכולה להיות בעיה עם כמה קירורים שיחסמו את הסלוטים של הזכרון. הקירור שאני רוצה לקנות הוא OCZ VENDETTA2. מישהו יכול לאמת לי אם הקירור יחסום את הסלוטים או לא? אם יש פה מישהו עם השילוב הזה או אפילו לוח אחר של DFI שדומה מבחינת המידות עם הקירור הזה אני אשמח לתשובות ממנו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הלוח הראשון הינו של asus : asus k8v se delux והלוח השני הוא של gigabyte : gigabyte k8nsnxp מה יותר שווה לצרכי משחקים ומה יותר לצרכי משרד, סרטים ואינטרנט ואם אפשר מה המחיר של כל אחד מהם מה היתרונות של האחד על פני השני תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
נכון להיום ברשותי מחשב פנטיום 4 3.0Ghz HT אשר תומך ב-DDR2 עד למהירות 553Mhz, ומותקנים עליו 512MB X 2 במהירות הזו. לאחרונה קניתי כרטיס מסך 8600GT שנתן תאוצה רצינית לביצועים, אך עדיין נוצר לפעמים צוואר בקבוק בגלל חוסר הזיכרון. הלוח שברשותי הינו Gigabyte 8I925X והוא לא מאכזב אפילו אחרי 3 שנים... לאחרונה שמתי לב שהזכרונות ירדו במחירים ירידה תלולה (כיום ראיתי 2 ג'יגה זיכרון ב-200 ש"ח), אז רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את המערכת שלי ובאיזו צורה? הלוח בעל 4 סלוטים לזכרונות, כאשר 2 מנוצלים. ואני מסתבך במה כדאי לעשות עם זה... 1. לקנות עוד 2 באותה תצורה ובסך הכל להגיע ל-2 ג'יגה זיכרון. 2. לקנות 1Ghz X2 שיתפסו רק 2 מקומות ואת הישנים לזרוק למגירה. 3. לקנות עוד 2 ולהגיע ל-3 ג'יגהב…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני חושב שהם מאוד אמינים. מבחינת אמינות, האם אתם חושבים כך?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי התלבטות בין AMD 5600 ו-6000 לבין Intel E6600 תוך התחשבות באיכות ומחיר. אני רוצה גם המלצה ללוח אם חזק למעבד AMD, במידה ואני הולך עליו, תלוי מה אתם ממליצים לי, ומה עדיף, ASUS או GIGABYTE?
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ויש בידי כבר מארז, זכרונות, הארדיסק ושאר ציוד היקפי. אני מתלבט בין אינטל לAMD מכיוון שאני חושב על השדרוג העתידי, כלומר, אני רוצה שמתי שמהחשב כבר יתחיל לא לסחוב אני אוכל לשדרג את המחשב בלי לקנות מערכת חדשה [בעיקר תלוי במעבד]. אני משחק בעיקר במשחקים, וOC זה הדבר השני שחשוב לי. ההתלבטות היא מכיוון שעוד מעט יצאו הPHENOM של AMD ואמרו שהם יתמכו בAM2. האם זה נכון? 2 המפרטים שאני מתלבט ביניהם: E6600 gigabyte 965p-DS3 rev 3.3 corsair hx520w או amd x2 6000+ gigabyte M59SLI-S4 corsair Hx520w הדבר היחיד שאני לא מוכן לשנות הוא הספק. אני פתוח להעצות שונות. ושוב, מה שחשוב לי במערכת היא אפשרות השדרוג העתידית. תודה רבע לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-