מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום רב, על הלקוח שלי יש כבר זכרון DDR 333 512MB האם אני יכול להוסיף זכרון DDR 266 בנוסף לקיים? תודה
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מישהוא שמע עליהם?האם הם גנרים?טובים? יש הצעה ל 512mb ddr400 cl2.5448 תודה.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי חברים, נתקלתי בבעיה בלוח האם הישן שלי ASUS CUV4X-C. הבעייה היא שבביוס מוגדרת תמיכה ב AGP כפול 4 ואני יודע שהלוח תומך, אך בדרייור כתוב שהאפיק עומד על AGP*2. הדבר פוגם משמעותית במבחני ביצועים ומוריד מן הסתם בחצי את יכולת ניצול הכרטיס. הביוס מעדכן לגרסא האחרונה (בטא) 1008 בטא 3 (לא הצלחתי לאתר ברשת תיעוד על בעייה דומה) וגם לצ'יפסט (VIA) התקנתי את הדרייברים האחרונים. אני אובד עיצות האם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה ???
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איזה לוח הכי עדיף ל-3700+ SAN DIEGO ? שלא עובר את ה-1000 שקל ... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מסוג amilo l7300 עם מעבד celeron M 1.4GHz אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שני המעבדים והאם כדאי לי לרכוש את המחשה הנ"ל... תודה מראש... גל.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אפשר מדריך איך לחבר חלקים ללוח אם כמו : זיקרון דיסק קשיח וכרטיס מסך...
-
- 11 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כל החנויות באשקלון לא מוכרות לוחות אם של אביט או DFI כי זה מה שאני רוצה יש להם רק של אסוס וג'יגה בייט ובאחד מהחנויות אומרים לי שהם יותר טובים מ- DFI ואביט הציעו לי את הלוח אם הבא : GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4081 האם הוא טוב מבחינת אמינות , איכות , OC חזק ? נ.ב אני רוצה לקנות את ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D מהאתר נועה אבל יש לו רק שנה אחריות ולוחות יותר יקרים ממנו מאותה החברה יש 3 שנים אחריות האם משתלם לי להזמין משם בשנה אחריות כי אני מפחד לקחת את הסיכון וגם אני רחוק מהחנות? וגם יש שתי סוגים של הלוח הזה בנועה אחד 820 ש"ח ואחד 860 ש"ח מה ההבדל בינהם?
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא קשור לפה אז ככה אני מצאתי לוח אם שתומך גם ב AGP וגם ב PCIE זה הלוח אם ?939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? של החברה ASROCK לינק למוצר אפשר למצוא באתר KSP תחת קטגוריה לוחות אם למעבדי AMD איך הלוח אם הזה לפי מה שהבנתי הוא תומך גם ב AGP וגם ב PCIE האם שווה לקנות אותו?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיסי הרחבה ללוח אם של ASUS. כרטיסים כמו: DVI-ADD2 S/PDIF iPanel WiFi-g B&W PCI Cards שאפשר למצוא כאן. מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ? (אם בכלל)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ניסיתי לנתק הכל (חיבורי חשמל, הכבלים האפורים, זכרונות וכו' וכו' - וחיברתי הכל מחשב - לא עוזר). כשאני מדליק את המחשב, הוא כביכול נדלק, אבל לא דבר בעצם לא קורה. 2 דברים חשודים : 1. משום מה המנורה של כונן A תמיד דלוקה (חיבור החשמל והנתונים שלה בסדר...) 2. כשאני רוצה לכתוב את המחשב - צריך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי על מה זה מעיד ?
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות זיכרון עם cas 2.5 וראיתי זיכרון אחד כנ"ל וזיכרון שני עם cas 2.5-3-3-6 מי מהם יותר טוב ויכול להיות שלאחד יהיה קאס קבוע ולשני כמה?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הי, אני מנסה לבנות לעצמי מחשב משחקים חזק, כזה שגם יחזיק שנתיים לפחות. התלבטות הקשה שלי היא לגבי המעבד. האם לקנות AMD עם ליבה אחת חזקה, או ללכת על ה-Intel 920? או בכלל האם כדאי לחכות קצת ל-Intel Pentium-M , כי אחרי שהוא יצא ה- Pentium-D יהיה מיושן.... התקציב לא ממש בעייתי, אני רק רוצה להיות בטוח שאם אני משקיע 6000 ש"ח(920), קיבלתי מחשב הרבה יותר טוב בביצועים מאשר מחשב ב-4000 ש"ח (AMD 3200+ venice) . יש עצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני משתגע כבר, אני עומד לקנות מחשב ואין לי מושג מה לעשות. חשבתי ללכת על הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe ולשים עליו כרטיס מסך eVGA 7900GT 256Mb אבל מסתבר שכמעט ואין הבדל בין SLIX16 לבין SLI מה שאומר שאני אבזבז המון כסף על לוח שלא שווה את זה... תנו עצה, זה המפרט שלי נכון לעכשיו, איפה הגזמתי? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 GEIL 1GX2 PC3200 400MHz DDR SDRAM Aluminum Blue Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS eVGA 7900GT 256Mb PCIe LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black Thermaltake Swing VB6000 Black No Psu Window Enermax Liberty 400W Active PFC
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL P4 2.8 NORTHWOOD אני לא יודע עם זה יעזור אבל העתקתי את כל מה שרשום על המעבד הינה: INTEL '01 2.4GHZ /512/533 SL6RZ MALAY Q320A044 T320A110 0507 מה הפוטנציאל שלו? לכמה אני יכול להגיע איתו? והאם שווה לקנות בשבילו לוח- אם חדש בשביל לעשות אוברקלוק, כי הלוח שיש לי כעת לא מאפשר אוברקלוק.
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 זכרונות A-DATA VIETSA 512 או GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3500 Golden Dragon Series Memory אני חייב החלטה מהירה היום חה"צ אני הולך לקנות.... אני גם רוצה לעשות אוברקלוק...יש לי קירור מים בדרך. פשוט ksp גם לא נותנים אחריות נניח הזכרון לא מתאים לי ללוח, נדפקתי הם לא מקבלים בחזרה ארררר אם מישהו יוכל לבדוק כי לא מצאתי עם ה-adata מתאימים לי ל- epox 8rda+ תודה חברים!!
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני יודע שהם לא תומכים ב Dual Core האם ניתן לשים מעבד "רגיל" ( לא Dual ) בלוח עם צ'יפסט 945P ולשדרג בעתיד ל Dual ??? תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביא מחו''ל מעבד OPTERON 939 הלוח שברשותי הוא DFI INFINITI עם הביוס החדש ביותר (עדכנתי ) האם המעבד יעבוד על הלוח ?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) זיכרון: 128 MB (DDR) NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk Windows XP Pro, SP2 המחשב כרגע עובד מאוד מאוד לאט ואני יודע שזה בגלל הזיכרון הנמוך... רציתי לדעת כמה לדעתכם אני צריך לקנות בשביל השימושים האלה: גלישה סרטים מוזיקה אופיס (בלי משחקים ותוכנות כבדות) האם לקנות 512 או 1024 ולהוסיף אותם לזיכרון שיש לי כרגע? 1024 יהווה כצוואר בקבוק ויהיה מיותר או עדיף בכל זאת? וכמובן מכיוון שהלוח שלי לא תומך בדיואל צ'אנל, האם כדאי להשאיר את הסטיק של ה128 גם או רק את החדש? אם אפשר, אבקש לינקים לסטיקים איכותיים, עד למחיר של 600 שקל בערך... (אלא אם זה לא 1024) תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון טוב איתם? או שכדאי לדבוק לGIGABYTE,DFI,MSI,ABIT,ASUS? האם הצ'יפסטים 9xx של אינטל יותר טובים מה NForcex למיניהם של NVidia? לא מדובר בלוח אם למחשב של גיימר כבד, אבל גם לא למחשב של מקודד סרטים סדרתי, אני מחפש משהו שיהיה בתחום האפור בין שני אלה...
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 איך זה שהם היחידים שמוכרים את הדגם הזה ב300 שקל? בכל שאר המקומות זה מינימום 400 שקל. אני מפספס משהו?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי אני לפני סגירת הזמנה של מחשב ובמחשבה שניה אני חושב ללכת על מעבד ולוח בסוקט 939. השאלה שלי היא אם כדאי להחליף את הלוח MSI NEO PLATINUM בסוקט 754 בלוח של GIGABYTE GA-K8NS שעולה 100 שקל פחות אבל הוא בסוקט 939. ואני פחות או יותר לא יעבור את התקציב שלי. דרך אגב מישהו יודע אם יש ללוח של GIGABYTE יציאה דיגיטלית חיצונית?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חודש הבא חבר טס לארה"ב ואני מביא לו 100 דולר לזכרונות אז בואו נתחיל מנתונים: ;D תקציב: 100 דולר בלי חריגות בבקשה לוח אם: epox 8kda3j או dfi lanparty ut (אני עוד לא יודע מה לקנות) מעבד: a64 +3000 (754 כמובן) הזכרונות שלי עכשיו: 512mb a-data אז ככה, אני רוצה שתמליצו לי על זכרונות שיהיו טובים לאוברקלוק, 1GB או 512MB תחליטו אתם מה עדיף במסגרת התקציב ואם כדאי לי להוסיף תזכרונות לA-DATA או להעיף תדאטא? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי לוחות אם למחשב משרדי הראשון הוא MSI K8N Neo4-F NFORCE4 והשני Gigabyte GA-K8NF-9 השאלה היא מה יותר טוב מבין שני הלוחות האלה בלבד אין כמעט הפרש כספי { הבדל של 30 ש"ח יותר ל MSI }
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-