עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DanielHatuka,

עשיתי בדיקה עם memtest ועצרתי אחרי שעה וקצת וזה מה שיצא: Uploaded with ImageShack.us יש לי בעיות בכללי במחשב שהווינדוס עולה ואז לוקח זמן להפעיל תוכניות שונות וגם ב Task Manager בחוצץ Processes לוקח משהו כמו דקה עד שמופיע שמות בטבלה מתחת user name וכל זה גרם לי לחשוב שהבעיה בזכרון.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. http://img412.imageshack.us/img412/2487/memtestad9.jpg יש לי 4 סטיקים 2 של 512 ו-2 של ג'יגה

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by QQQ,

תסתכלו בבקשה בלינק הבא: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01 זה הלוח אם שיש לי ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין עליו כרטיס מסך PCI-E x16, ושהוא יעבוד מן הסתם... תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by thebestof2005,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה אומר המספר של ה CL? אם זה 2.5 או 4 או 5.... תודה מראש.....

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by eegg,

כרגע יש לי את המפרט בצד ואני רוצה להחליף את הלוח אם ומעבד ליותר טובים וחשבתי כבר על הe6750 כי הוא טוב ביחס למחיר שלו ואני צריך לוח אם שיהיה עליו את הרכיבים שכבר יש לי: 4*512mb ddr2 667 xfx 7600gt sata2 wd 120gb tv card pci firewire מפצל pci

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by דרומי,

אהלן לכולם, בטווח 600-800 ש"ח איזה לוח יהיה עדיף(מערכת מבוססת AMD כמובן,SATA2,קירור טוב,מאורר לא מרעיש או משהו,NF4 U). 1. ABIT AN8 Ultra 800 ש"ח. 2. FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS NVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 600 ש"ח. 3. ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 730 ש"ח. מה כדאי לו לקחת?או שאולי יש משהו אחר טוב במחירים ההלו שעונה על הדרישות? תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by israelnba,

המעבדים האלה פחות או יותר באותו מחיר ואפשר אפילו 4000x2 וזה גם פחות או יותר אותו מחיר.... השאלה שלי היא מה הבדל הביצועים ביניהם, שאלתי כבר בפורום הזה ולא קיבלתי תשובה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  8. בשביל ידע כללי... סתם מעניין אותי הנושא. אשמח אם תתנו לי. מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. זה נמצא ב BIOS, ואני סקרן מאוד להבין מה המשמעות של הפקודה הזאת [Enable/Disable] תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by ofer40,

היי אני לפני סגירת הזמנה של מחשב ובמחשבה שניה אני חושב ללכת על מעבד ולוח בסוקט 939. השאלה שלי היא אם כדאי להחליף את הלוח MSI NEO PLATINUM בסוקט 754 בלוח של GIGABYTE GA-K8NS שעולה 100 שקל פחות אבל הוא בסוקט 939. ואני פחות או יותר לא יעבור את התקציב שלי. דרך אגב מישהו יודע אם יש ללוח של GIGABYTE יציאה דיגיטלית חיצונית?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  11. מעבד Q6600, 4GB זכרון, לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R : http://tms.co.il/product/3769 א. לוח האם תומך 1333/1066/800 MHz FSB האם יש טעם לרכוש לוח שתומך במהירויות גבוהות יותר, ע"מ שאוכל לשדרג בעתיד ? (יש בכלל מהירויות גבוהות יותר כיום ?) ב. הזכרון הוא 4 ג'יגה 800MHZ, האם לא עדיף זכרון מהיר יותר, בהתאם לתמיכת הלוח ? ג. לפי לינק המפרט, אני רואה שהוא תומך במקסימום 4 ג'יגה זכרון DDR3 וב 8 ג'יגה זכרון DDR2, האם זה אחד על חשבון השני, או בנוסף ? האם זה לא יגביל אותי בעתיד ? Thanks

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. שלום לכולם ! יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה ימים ואני על סף יאוש. אז כך, התקנתי מערכת הפעלה נוספת windows xp 64, ונתקלתי בשני בעיות בלתי פתירות. 1.אני לא מצליח להגדיר את ה-game port ,יש לי שורה שרשום בה "unsupported standart game port" תחת "sound video and game controler ",מה שמוזר זה שב-windows xp הרגיל אין שום בעיה. 2.ועוד בעיה שיש לי ב-device manger זה שב-"other devices" מופיע שורה "unknown device",ואני לא מצליח להבין איזה רכיב אינו מותקן, לדעתי הכל מותקן. הלוח שלי זה asus a8n-sli deluxe ,גם שלחתי mail ל-אסוס והם לא חוזרים אליי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by cyberX,

אם יש זכרון אחד של CL4 ואחד של CL5 אז הם יעבדו על CL5 ? (כל השאר כמובן אותו דבר, 800MHZ וכולי...)

14. צריך את עזרתכם האדיבה בבחירת זיכרון מומלץ בנפח של 2GB כלומר 1024X2 מעוניין בסוג זיכרון DDR2 במהירות 1066 לא מצאתי הרבה זיכרונות בדרישות שלי באתר זאפ שמתי לב למחירים הזולים של חברת OCZ בסביבות 1110 ש''ח לעומת המחירים הגבוהים של Corsair שווה ללכת על OCZ ? או להשקיע קצת יותר וללכת על חברה מובילה כמו GAIL, KINGSTON,CORSAIR והאם יש הבדל בין מהירות של 800 ל- 1066 אני ארגיש את ההבדל? זה שווה את ההשקעה? אודה לכם אנשי פורום יקרים אם תוכלו לעזור בהמלצה חמה לדרישה שלי בדרך לבנות את מחשב על (ארבע ליבות) נ.ב אולי אתם מכירים אתר טוב לביקורות של זיכרונות?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  15. יש לי AMD 2600 עם לוח של Abit NF7-S ו1GB זיכרונות של 400MHZ שביחד אמורים להפיק 800MHZ תמיד היה רשום לי בביוס DDR 400MHZ והכל היה תקין. איפסתי את הביוס לאחרונה וכשאני מפעיל את המחשב הוא רושם DDR 333MHZ איפה הבעיה? מה צריך לשנות?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  16. ואני מדבר במשחקים,כי ה-mhz של האיאמדי יותר נמוך אז איך זה משפיע??

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by ifs2003,

כמה שאלות : ביזה תדירויות עובדים זכרונות DDR400 ובאיזה תדירויות עובדים DDR2 ואיזה יחס ביצועים אני אקבל ביניהם ? האם המעבדים בתושבת AM2 של AMD יתנו ביצועים טובים יותר אם זכרונות DDR2 תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by j,

פתחתי כבר בפורום של "כל השאר" אבל רק אחרי זה נראה לי שכאן יהיה יותר טוב.. אז סליחה.. הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!! תודה לעוזרים!! (אני צריך להחליף מארז או לוח אם..)

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by shirNoshe,

SYSTEM MEMORY: 2 x DDR DIMM Sockets Max. 2GB unbuffered PC2700 / PC2100 /PC1600 non-ECC DDR זה העתק ממחשב של חבר.הוא רוצה להגדיל את הזכרונות ל-1GB. הוא יכול לקחת 2*512 DDR?ורשום לו שיש לו DDR SDRAM.אז מה הוא יכול?הוא מחפש משהו זול למחשב P4.

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by X-It,

שמעו חברה אני מתכנן לשדרג ל 2GB זיכרון כדי שויסטה יעבוד על המחשב שלי יותר חלק... : : וחסכתי כסף כדי לקנות זיכרון מה שכרגע במחשב שלי זה Geil 1GB 667 Mhz 512X2 ואני רציתי לקנות את זה... KingSton 1GB 667 Mhz Cl5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 וגם איך זה יעבוד עם זה? ויש לי על לוח האם(P5LD2-Deluxe) עוד שני מקומות... כאילו בדיוק... מה אתם חושבים יספק אותי? וגם הוא יחסית זול מישהו ניסה או משתמש בו המלצות,משהו? אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי מה... אשמח לקבל תשובה מהירה תודה....

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by Evil_Mind,

יש לי את ה Abit nf7-SL ואני מעונייין לעשות לו עדכון לביוס.. אבל באתר של אביט אין שום התייחסות לדגם הזה! על הקופסא של הלוח רשום nf7-s אבל על הלוח עצמו SL מאיפה אני משיג עדכון ביוס?!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. Started by idan1836,

שלום, קניתי זכרונות של חברת A-DATA DDR 500. בדקתי עם התוכנה CPU-Z וראיתי שהם שווים למחשב השני שלי שהוא DDR 400. רשום בתוכנה בלשונית ה- MEMORY שה- FREQUENCY הוא 200 MHZ. יכול להיות ששמו לי בתוך האריזה של ה- DDR 500 בעצם זכרונות של DDR 400?? נ.ב. זה שתי סטיקים של 256 MB ועוד משהו שלא מפתיע אותי.. זה שקניתי אותם מ- KSP ושמעתי שעבדו על עוד מישהו (לא מהפורום הזה). עזרה בבקשה!

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  23. היי חבר'ה בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב סלוני בסוף העיסקה הוא הציע לי לשדרג את המעבד בתוספת של 95 ש"ח במקום מעבד athlon dual channel 250 3ghz למעבד triple core 425 יש במחשב מאוורר scythe big shuriken rev b הלוח אם הוא של גיגהבייט 785GMT-UD2H האם המעבר למעבד הזה יגביר את הרעש מהמחשב? האם תהיה תוספת בביצועים ואם כן בכמה בערך? ורציתי לשאול... בגלל שזה מחשב HTPC אין צורך ביותר מדי זיכרון ולכן רציתי 2 גיגה. והאופציה היחידה שהייתה לו עבור 2x1gb הייתה של החברה הבאה : JetRam TranScend DDR 1333mhz X2 תזמונים 9-9-9-21 (21 או משהו כזה לא זוכר). זו בחירה טובה? או שכדאי לי להחליף?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by Shlomiooster,

שלום רב ברשותי מעבד 2.2GHZ AMD ATHLON XP 3500+ לפני כשבוע רכשתי geforce 9500 gt 512 m DDR2 2GB 800MHZ ברשותי ספק 500 W שאלה ראשונה אני מעונין להפעיל משחקים אך המעבד מגביל אותי ( אני מפעיל את GTA IV רואים שהכרטיס מסך מריץ אך מוגבל על ידי המעבד החד ליבתי החלש ) אני חפץ במעבד חדש אך בסיסי ביותר למשחקים הכרטיס מסך טוב והזכרון מספיק זהו הלוח אם שלי שתומך בהרבה דברים Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 איזה מעבד אוכל להרכיב עליו על מנת להגיד לתוצאות טובות במשחקים תקציב 350 שקל

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by Noam0101,

טוב, אז העניין הוא שאני יכול לקבל מחירים טובים מאוד עבור לוחות של ASUS, והלוח חייב להיות שלהם. המחיר משחק כאן תפקיד ואני מעדיף לא ללכת על הלוחות היותר יקרים, אבל אני ממש מעדיף לא לאבד אפשרויות לביצועים ולoverclock. חוץ מזה, יש לי כרטיס קול והתקן רשת אלחוטי ואני לא מתכוון להשקיע בדיסק קשיח שעובד בSATA, ככה שהתכונות האלה ממש לא חשובות לי. יש לי גם geforce TI 4400 ואני לא מתכוון להשקיע בהחלפה למשהו שתומך בAGP 3. וכמו שציינתי בנושא - אני הולך על Barton 2500+ ועל זכרון אני עוד לא סגור (זה שדרוג של לוח-מעבד-זכרון בלבד, לא יותר מזה) עכשיו לתכלס - הבאתי רק מחירים של לוחות nforce 2, אבל יש מצב גם ללוחות עם KT600 או KT880 (יש טעם בכלל לשקול אחד כזה?) A7N8X 50 דולר A7N8X Deluxe 80 ד…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים