עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tascam,

לא מספיק שיש בעיות עים התושבת של הציפסט הזה וגם עים מייצבי הזרם עכשיו יש גם בעיות עים תאימות עים הטלפון הכי פופולרי: http://www.macnn.com/articles/09/11/02/connection.failures.report.on.p55.components/

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בן הצ'יפסטים האלה P35, ו EP35, תודה מראש עריכה, אני חושב שמצאתי, P35 תמיכה ב 1066 EP תמיכה ב 1333 נכון ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. אני עתיד לקבל מעבד +AMD 6000 עם פליטת חום (TDP) של 89W. מלבד הסימון על הצ'יפ (תמונה) ניתן לוודא זאת באמצעות תוכנה כלשהי? יש מעבד +6000 דומה עם 125W ואני מקווה שאכן בפועל יהיה מדובר ב-89W. ב-CPUZ למשל יש אינדיקציה לטכנולוגיה (90nm במקרה זה) אבל לא לפליטת החום. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  4. שלום, דוד שלי הביא לי את המעבד Intel Core 2 Quad Q9550. עכשיו אני רוצה שאתם תציעו לי איזה לוח אם טוב לקנות ואם אפשר שיהיה של אסוס זיכרונות וכרטיס מסך. כמות הכסף כרגע לא חשובה אז תיתנו את המוצרים הטובים ביותר.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by Sphere2k,

שלום, אני עוד שניה קונה לוח אם וזכרונות חדשים עבור מעבד שקיבלתי לא מזמן... המעבד הוא Intel QX9770.. אני מתכנן לקנות לוח אם של Gigabyte GAX48-TDQ6 וזכרונות DDR3 של Kingston HyperX 1625mhz CL7 קיט של 2x2GB. יש באפשרותי להשיג עוד קיט של 4GB של OCZ Platinum במהירות 1600Mhz CL7, השאלה היא האם הלוח יתמוך בהוספה של עוד שני סטיקים ? האם הוא יזהה 8GB ? כי קראתי שחלק מהזכרון יופעל במהירות יותר איטית ? ןהאם יש גם השפעה על Dual Channel.. ? בקיצור, אני ממש מבולבל, אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד אם זה יעבוד או לא, ולמה, זה מאוד יעזור לי.. תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. שלום לכולם, אז ככה מצאתי את הזיכרונות האלה: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - עכשיו השאלה האם הם טובי לOC ובכללי הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤1019 לוח אם: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS ¤649 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1291 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤310 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤126 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי ¤296 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤531 קרור למעבד: OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER - זמין במלאי ¤233 ק…

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  7. שלום חברים. קניתי מחשב חדש ובאישור ההזמנה האיש טכני\מכירות המליץ להחליף את הלוח אם למשהו שיעעבוד יותר טוב עם המעבד ושאר החלקים ללוח מדגם dfi lanparty jr790gx-m2rs. המעבד הוא AMD Phenom II X4 920 Box והלוח אם הקודם אותו הם "הורידו" הוא GIGABYTE GA-MA790FX-DS5. בעינייני חומרה אני לא כל כך חזק ושאיש טכני ממליץ אז אני לא יודע אם זה באמת לטובתי או שמנסים להיפטר שם מהמלאי אבל אני לא לוקח צ'אנסים.. אני אשמח אם מישהו יתן חוות דעת אם אני יכול להישאר רגוע או להתקשר מיד לשנות.. תודה עידן

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. היי חבר'ה בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב סלוני בסוף העיסקה הוא הציע לי לשדרג את המעבד בתוספת של 95 ש"ח במקום מעבד athlon dual channel 250 3ghz למעבד triple core 425 יש במחשב מאוורר scythe big shuriken rev b הלוח אם הוא של גיגהבייט 785GMT-UD2H האם המעבר למעבד הזה יגביר את הרעש מהמחשב? האם תהיה תוספת בביצועים ואם כן בכמה בערך? ורציתי לשאול... בגלל שזה מחשב HTPC אין צורך ביותר מדי זיכרון ולכן רציתי 2 גיגה. והאופציה היחידה שהייתה לו עבור 2x1gb הייתה של החברה הבאה : JetRam TranScend DDR 1333mhz X2 תזמונים 9-9-9-21 (21 או משהו כזה לא זוכר). זו בחירה טובה? או שכדאי לי להחליף?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, נתקלתי בבעיה בלוח האם הישן שלי ASUS CUV4X-C. הבעייה היא שבביוס מוגדרת תמיכה ב AGP כפול 4 ואני יודע שהלוח תומך, אך בדרייור כתוב שהאפיק עומד על AGP*2. הדבר פוגם משמעותית במבחני ביצועים ומוריד מן הסתם בחצי את יכולת ניצול הכרטיס. הביוס מעדכן לגרסא האחרונה (בטא) 1008 בטא 3 (לא הצלחתי לאתר ברשת תיעוד על בעייה דומה) וגם לצ'יפסט (VIA) התקנתי את הדרייברים האחרונים. אני אובד עיצות האם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה ???

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  10. יש לי במחשב 4 סלוטים עכשיו 2 תפוסים... אני מעוניין להוסיף עוד אחד של 256 אבל אין לי מושג איזה חברה אלה שכבר יש לי ואיזה חברה זה שאני רוצה להוסיף... עכשיו השאלה: אם הם מחברות שונות זה יכול להשפיע איכשהו על המחשב שלי? אולי זה בכלל לא יעבוד??? אני אשמח אם תעזרו לי (שלושתם DDR ) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by MtK,

הי, אני מחפש כרטיסי הרחבה ללוח אם של ASUS. כרטיסים כמו: DVI-ADD2 S/PDIF iPanel WiFi-g B&W PCI Cards שאפשר למצוא כאן. מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ? (אם בכלל)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by Satlan,

איזה לוח הכי עדיף ל-3700+ SAN DIEGO ? שלא עובר את ה-1000 שקל ... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by MasterGal,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מסוג amilo l7300 עם מעבד celeron M 1.4GHz אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שני המעבדים והאם כדאי לי לרכוש את המחשה הנ"ל... תודה מראש... גל.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  14. שלום לכולם הזמנתי היום מחשב חדש וכשהגעתי הביתה התעוררו בי שתי שאלות: 1) ראיתי באתר של DFI את הלוח אם שקניתי ULTRA D עם המון פיצרים כולל כבלים עגולים וכו'. כאשר מרכיבים את המחשב אני מקבל את כול הפיתרים מורכבים נכון? (לא עוקצים בדברים האלה אני מקווה) 2) הזמנתי שני סטיקים של 512 של PQI ב DUAL CHANNEL CAS3 האם הזכרונות הללו איכותיים או שעלי למהר וביום ראשון לבקש שיחלפו למשהו אחר (סכום שברצוני להשקיע 600 +-)? 3) האם ARTIC COOLER SILENCER 64 הוא יחידת קירור טובה או להחליפה בגוף אחר? (שוב אני לא OC אבל מחפש יחידה טובה בסביבות ה 60 ש"ח) תודה רבה ושבת שלום לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by AVI.S.T,

אפשר מדריך איך לחבר חלקים ללוח אם כמו : זיקרון דיסק קשיח וכרטיס מסך...

• 11 תגובות
    • 596 צפיות
  16. כל החנויות באשקלון לא מוכרות לוחות אם של אביט או DFI כי זה מה שאני רוצה יש להם רק של אסוס וג'יגה בייט ובאחד מהחנויות אומרים לי שהם יותר טובים מ- DFI ואביט הציעו לי את הלוח אם הבא : GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4081 האם הוא טוב מבחינת אמינות , איכות , OC חזק ? נ.ב אני רוצה לקנות את ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D מהאתר נועה אבל יש לו רק שנה אחריות ולוחות יותר יקרים ממנו מאותה החברה יש 3 שנים אחריות האם משתלם לי להזמין משם בשנה אחריות כי אני מפחד לקחת את הסיכון וגם אני רחוק מהחנות? וגם יש שתי סוגים של הלוח הזה בנועה אחד 820 ש"ח ואחד 860 ש"ח מה ההבדל בינהם?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by Bar1234,

האם התיזמונים האלה של הזכרונות שלי הם טובים ?? תיזמונים 2-3-3-6

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  18. מצטער אם זה לא קשור לפה אז ככה אני מצאתי לוח אם שתומך גם ב AGP וגם ב PCIE זה הלוח אם ?939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? של החברה ASROCK לינק למוצר אפשר למצוא באתר KSP תחת קטגוריה לוחות אם למעבדי AMD איך הלוח אם הזה לפי מה שהבנתי הוא תומך גם ב AGP וגם ב PCIE האם שווה לקנות אותו?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  19. אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by אברם מהמכולת,

ניסיתי לנתק הכל (חיבורי חשמל, הכבלים האפורים, זכרונות וכו' וכו' - וחיברתי הכל מחשב - לא עוזר). כשאני מדליק את המחשב, הוא כביכול נדלק, אבל לא דבר בעצם לא קורה. 2 דברים חשודים : 1. משום מה המנורה של כונן A תמיד דלוקה (חיבור החשמל והנתונים שלה בסדר...) 2. כשאני רוצה לכתוב את המחשב - צריך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי על מה זה מעיד ?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by nimda,

שלום רב, על הלקוח שלי יש כבר זכרון DDR 333 512MB האם אני יכול להוסיף זכרון DDR 266 בנוסף לקיים? תודה

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by hal,

מישהוא שמע עליהם?האם הם גנרים?טובים? יש הצעה ל 512mb ddr400 cl2.5448 תודה.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by h.misha,

ברצוני לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי מסוג RDRAM. נכנסתי לאתר הקניות זאפ וראיתי שלזכרונות RDRAM בשם הדגם והנתונים רשום CL3. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר CL3 כי הזיכרון שיש לי הוא די ישן ואני לא לא יודע אם זה סוג חדש של טכנולוגיה או מה שזה לא אומר ואני לא יודע אם זה מתאים או לא למחשס שלי והאם תיהיה תאימות עם הזיכרון שיש לי עכשיו. יש לי עכשיו RDRAM Kingston 2*128 pc800 בקיצור השאלה היא מה זה אומר CL3. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by roeiw,

מזה הלוח הזה בדיוק לא הבנתי... http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=310

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by most,

לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה

• 9 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.