מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, רציתי לשאול בכמה אחוז הביצועים של AMD Athlon 3500 X2 AM2 נחותים יותר מהביצועים של Core 2 Duo E6400? והאם זה שווה את ההפרש של המחיר?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הגיעו אלי כל החלקים של המחשב החדש פרט לזיכרון (אנשים תפסיקו לקנות את כל הADATA PC4000 מKSP :'( ) ולכרטיס מסך שאמור להגיע מחר מחרתיים אם אני יריץ את המחשב בלי זכרון בכלל ועם כרטיס מסך נגיד גיפה 2... המערכת תרוץ? ז"א התקנת ווינדוס והכל? או אפילו רק פוסט?
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי את זה Kingston DDR2 667MHZ 1GB Dual Channel CL5 רציתי להוסיף או להחליף שיהיה לי 2 GB וטעיתי אם אני צריך להוציא את הישן ולקנות Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 או שלהוסיף על ה2 סלוטים שנשארו את הסטיקים החדשים שיהיה אפשר עוד דואל צאנל ואז יהיה לי 3 GB יש לי לוח של Gigabyte GA-8I945P-G
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות עדכון לביוס של הלוח בכדי ששיתמוך FSB 1600 ורציתי לדעת מה הדרך הכי בטוחה ? ASUS EZ FLASH או Afudos (או איך שקוראים לזה ) ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 2, והלוח אם כנראה נשרף, הוא לא מגיב, ניסיתי הכל. עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם יד שניה למחשב הזה שימש את אח שלי הקטן למשחקים ממש לא רציניים. אז מאיפה אני יכול למצוא לוח אם מתאים לנטיום 2 סלוט, איזה לוח אם אני צריך? והאם מישהו כאן מוכן למכור? אני מאזור הצפון (כרמיאל).
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD עם זכרון DDR 1GB - שני דימים של 512 כל אחד (PQI). כשאני בודק בוינדוז XP כמה זכרון עש לי, המחשב מראה רק 512. בדקתי את הדימים, הם יושבים בסדר, וב-BIOS אני לא מצליח לראות נתוני זכרון (לוח של MSI k8n neo4). האם זה בגלל שהדימים מסונכרנים בכוונה (מהמפעל), בעייה של וינדוז, או בעייה בזכרון? מישהו יודע? תודה
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לוח אם של asus p4p533 זה לוח אם טוב? ומה אתם אומרים על הסוג זכרונות ld או lg?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לצערי הרבה אני צריך להחליף אותם... החנות היא פנדה ואין שם זכורנות ocz. ההורים שלי כבר רוצים שאני יגמור עם זה והם לוחצים עליי לצערי הרבה ומאיימים עליי עם זכרונות של מושקין... בבקשה עזרה!
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שאלה אחרונה בהחלט בנושא לפני שמאשפזים אותי :-[ לגבי לוח למחשב HTPC באתר של ג'יגהבייט הבדל בין שני הלוחות בכרטיס הקול. ויציאות. 1. GA-G33M S2L באחד 5.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה. לא תומך בסאונד טכנולוגיית בלו ריי. על הלוח אפשרות רק ליציאת OUT של SPDIF בסאונד. http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2692 2. GA-G33M S2 כרטיס קול מובנה 7.1 ערוצים. תומך בסאונד בלו ריי. אפשרות ליציאה וכניסה של SPDIF http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2557 האם ההבדלים קריטיים עבור מחשב HTPC? האם להתאזר בסבלנות ללוח השני? כרגע אמרו לי שלא ניתן להשיג. אשמח לדעת את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הוא מעבד שעושים יש לו מכפלות גבוהות נכון? זה טוב לOC נגיד שאני עושה OC ל3GHZ לאיזה ביצועים אני יגיע בהשוואה לE6400??
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם! מה דעתכם על הלוח הזה?? הוא שווה משהו?? ??? http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום קודם בקשר למעבדים: מה ההיתרונות של Intel Core 2 Quad Q9450 על Intel Core 2 Duo E8400 האם Q9450 נותן ביצועים יותר טוב שאני יראה לעומת E8400? שני ליבות על ארבע ליבות האם ההבדל שביניהם - שהוא מחיר כפול שווה את זה? ובקשר ללוחות P45 - אני מתכנן מערכת מחשב עם אחד המעבדים הנ"ל ועם כרטיס מסך- ATI 4870 . איזה לוח הכי טוב של החברות השונות לחלקים הנ"ל, אני רוצה לוח שיהיו לו יציאות לחיבורים שונים? (כרגע לא מתכנן OC )
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום, מישהו מכיר משהו כזה? לא משנה לי החברה, כן משנה ה chipset אבל קודם שנדע אם קיים בכלל. אני מחפש לבנות מחשב קומפקטי ולינקים או הפניות לחנויות יעזרו לי מאוד. מחשבי HTPC הם בעייתיים לי (כי הם גדולים, וגם לא מכילים מספיק חריצי PCI לצרכים שלי. תודה על העזרה, מקסים.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב 1.P7H55-M PRO 2.P7H55-M 3.P7H55D-M EVO
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למה למעבדי AMD יש רק 1MB CACHE ולאינטל יש 2/4MB CACHE? מה הזיכרון הזה עושה? והאם זה משפיע על הביצועים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש. מעבד: ?Core2 Duo E6300 רציתי לוח אם טוב, שיש בו את כל הדברים הרגילים: SATA2 (שיש היום כבר בכולם) FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). עריכה : צריך שיתמוך גם בזיכרונות DDR2 800 . חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 הלוח הזה עולה 1126 ש"ח. אני לא כל כך מבין בצ'יפסטים ובשאר הדברים... האם אני עושה בחירה טובה ? האם הלוח הזה טוב ? האם יש לכם הצעות אחרות טובות יותר/כדאיות יותר ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הלוח של גיגבט K8NSC..........השאלה שלי עם הוא טוב.......והאם הוא יעבוד טוב עם הAMD ATLON 64 BIT 3000+ 939 ועוד שאלה........המעבד והלוח אם שרשמתי+זיכרון 512 של digma שווה לקנות את זה ב1580ש"ח .???? תודה מראש לעונים...........
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לאח שלי מעבד 2.4 p4 1mb פרסקוט HT עכשיו הוא רוצה מחשב למשחקים הוא רוצה להחליף לוח אם לASUS P4GD1 LGA478 אם תמיכה בpciex 16x ורוצה לקנות גם כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך ינוצל טובעל הלוח הזה ועל המעבד הזה יש זכרונות 512 וגם ספק טוב מחכה לתושבה זה דחוףף תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות מעבד AMD 3200 ואני רוצה לדעת אם יש מעבד AMD בטווח המחירים של אלף שקל שיותר משתלם לקנות?
-
- 11 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים יהיה יותר טוב למחשב החדש שלי? המחשב הוא בעיקר למשחקים .. ואתם יכולים בנוסף למעבד להציע לי לוח אם טוב לכל אחד מהמעבדים? תודה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן, שוב אני לא ידעתי איך לערוך את הכותרת אז עשיתי חדש.. השאלה היא איזה לוח אם עדיף ולמה (מדוע ולא בשביל מה)? gax48dq6 chipset ddr2 lga intel cpu? gaep45extreme? ga-x48t-dq6? מעבד:intel q9550 זיכרון:DDR2 2GB 900/1066 MHz בלי שום אוברקלוק[br]פורסם בתאריך: 20.10.2008 בשעה 10:44:13 טעות שליזיכרון 4GB[br]פורסם בתאריך: 20.10.2008 בשעה 10:44:52 תודה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
לאינטל 14 NM יש PCI - Express 4.0 ן-DDR4 and SATA Express Intel Skylake 14nm CPUs have PCI - Express 4.0 , DDR4 and SATA Express While Intel plows its way through the upcoming flagship processor release called Ivy Bridge E, Intel has been on a constant rampage releasing new products to satisfy the appetite of the enthusiasts and overclockers. Without underlining what special features the Intel i7 4960X will bring, and they have already sprung around revealing what to expect in the next generation processors codenamed: Skylake.Skylake would be built around a totally new 14 nm process design as an update over the Tri – gate architecture. Instead of featuring the Gen 8 GP…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש בחודשים הקרובים מחשב חדש . המחשב יהיה מסוג C2D וברצוני לדאוג שהוא יהיה מה שנקרא VISTA READY (גם לגרסת הULTIMATE). עקב בעיות תקציב אני חושש שבשלב הראשון יהיה לי כסף רק ל1GB זכרון במהירות 800MHZ. האם כדאי שהזכרון יהיה מורכב מסטיק אחד של ג'יגה או משני סטיקים של 512 . בשלב השני אני מתכוון להוסיף עוד ג'יגה זכרון. האם ניתן להוסיף לשני הסטיקים עוד סטיק אחד של ג'יגה או שהדבר בלתי אפשרי? או שעדיף לי לרכוש סטיק אחד של ג'יגה בשלב הראשון.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-