מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
עם תמיכה ב-ddr-1 וכרטיס agp היכן ניתן לקנות כזה חדש ? (ואם אין ברירה משומש) בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מישהו מכם בכלל עושה שימוש בחריצים האלה ?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי, ולאחר שבניתי מפרט מבוסס I5 שמיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, גיימינג ו OC, שמתי לב שחרגתי מהתקציב בכמה מאות שקלים טובים שאלתי היא: בהנחה שאני מתכוון לבצע OC על קירור אוויר טוב, כמה גדול יהיה ההבדל בין ה I5 הבסיסי ביותר (מהסדרה החדשה) שנקרא 3450 או משהו כזה, לבין אחד מתקדם יותר כמו ה- 3570 ? חשוב לציין שהמחשב הנוכחי שלו ישן, כך שאני ארגיש שיפור ניכר גם אם אני אקנה E5400. נוסף על כך, המעבד הנוכחי שלי, שהוא ATHLON 3000 חד ליבה, עובד ב- OC של 50% כבר 6 שנים ברצף, ותמיד הייתי מאוד מסופק מכך שקניתי מעבד זול והפקתי ממנו מוצאות של מעבד שעולה פי 4. אם כבר פתחתי שרשור, כדי לא להעמיס על הפורום, אשאל שאלה לגבי לוח: אני מחפש לוח תקציבי ל…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי בעיה מאוד מוזרה עם מערכת הקירור של המעבד שמורכב על לוח (Gigabyte GA-X38-DS5) דבר ראשון שקורה. יש לי קירור מסוג Thermaltake Big Typhoon בעל ווסת מהירות על גוף המעבד כשחיברתי תמאוור ללוח המאורר פועל מאוד איטי גם שאני מרים תווסת למקסימום מהיר. בבדיקה שעשיתי על ידי מתח חיצוני (שנאי) המאוור פעל טוב מאוד והווסת מהירות תקין. הלוח עובד מצוין .שעולה הווינדוס לפעמים המאוור מפסיק לפעול מבדיקה בחוברת ההסברה של הלוח עולה כי הלוח נותן מתח למאוור רק שהוא מרגיש בהתחממות ושהוא לא צריך הוא מוריד תמהירות של המאורר ושמתי לב שהטמפרטורה של המעבד נמוכה ממש המאוור מתכבה לפעמים . וממשיך לפעול שהמעבד מתחמם. זה לא נורא עכשו הבעיה בכול זה שכל תוכנה שאני מתקין לבדיקת טמפרטורות…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת זיכרונות וכמו כן תוכנה שתוכל לבדוק את כל המערכת . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היום קיבלתי מ GIGABYTE עדכון ביוס חדש גירסה F13A ללוח G7VRXP הבעייה: תוכנת הפלאש לא מזהה את הצ'יפ ואת קובץ העדכון. מדובר בגירסת פלאש 867 העדכון אמור לפתור בעיית תאימות ל 48bit LBA למרות שהלוח אמור לתמוך בכך אך כנראה עדיין יש בעייה. להלן הקישור לעדכון http://ggts.gigabyte.com.tw/FileList/9065/7vrxp_f13a.exe אשמח לשמוע אם למשהו אחר זה עובד. אני אכתוב להם בחזרה אבל סביר שיקח להם מספר שבועות לענות כפי שהיה במייל האחרון.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ואני מדבר במשחקים,כי ה-mhz של האיאמדי יותר נמוך אז איך זה משפיע??
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי בתוך המחשב רק RDRAM 128 800MH 45 עכשיו חשבתי לי להוסיף עוד 256 כדי שמחשב יראה כמו מחשב ולא כמו מחשבון.. חפשתי זיכרון יד שניה ומצאתי זיכרון RDRAM 128 800MH 40 האם זה תואם כאילו הם יעבדו על הלוח שניהם בייחד כאשר אחד 40 ואחד 45 ?!
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, מותקנים לי במחשב 4X512 DDR2 667 cl5 תוצרת Twinmos סה"כ 2048 המחשב רץ ללא דופי לא נתקלתי עדיין בשום בעייה באף הרצה, גם בשימוש מוגבר שצרך את את כל הסטיקים אך בכל זאת החלטתי לעשות בדיקת memtest שהעלת המון המון שגיאות! מה יכולה להיות הסיבה? אולי התוכנה מזייפת? או שמספר תדרי עבודה בזיכרון אכן תקולים? כמו כן , רציתי חוות דעתכם לגבי החלפת הזכרונות הללו(אלה ילכו למחשב אחר בבית) בזכרונות הבאים: OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 במחיר 300ש"ח 1.האם הזכרונות טובים ואיך המחיר, האם משתלם? 2.האם בריא יותר ופחות סיכוי לתקלות, כאשר 2048 זיכרונות מותקנים על גבי 2 סלוטים ולא על 4? 3.Twinmos- איך בכלל החברה הזאת? נחשבת אמינה בשוק או ג'נרית לחלוטין? שווה להת…
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רציתי לקנות ביום ראשון ת AMD64 3000 אבל ירדו המחירים רצח רק השאלה מתי זה יהיה תקף בארץ בערך? ???
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא כזה: אצלי במחשב ישבו זיכרונות 2X2GB DDR2 800MHZ CL4 של GSKILL, הם נדפקו והחלטתי ללכת לקנות זוג חדש, הלכתי על ה CL5 (לא קריטי בשבילי, היה מחיר טוב ולקחתי), לאחר מכן נודע לי ש GSKILL נותנים אחריות לכל החיים, ועכשיו יש לי אופציה להחליף אותם לחדשים, ועכשיו השאלה, 2 הזוגות יפעלו טוב ביחד? ה 8GB יבואו לידי ביטוי? תודה, אביב.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב ישן קצת, פנטיום 3 סלרון 500 שהחלטתי להפוך אותו לפעיל. כל שחסר לו בשביל לעבוד זה זכרון SDRAM, אז החלטתי לקנות כזה. אבל מה? גיליתי שיש כמה סוגים, ואין לי מושג מה יתאים לי. ה-16? ה-8? או ה-4? אני אשמח גם לקבל לינקים לאתר שמוכר את המוצר בזול (אני רוצה 128, שלא יעקוף את ה170 שקלים) תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם יש הבדל מהותי בין שני הזכרונות הללו: DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Mushkin 512MB PC2700 Basic Green תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כיום יש לי 2140 ,עם ג'יגה זכרון,די חלש למען האמת,שעה עד שזה עולה וכל פעולה איטית בתוכנות חדשות כמו פוטושופ,אופיס וכאלה,ובכלל ,לפתוח אותם ועוד תוכניות ברקע,המחשב מת... השאלה אם כדאי ללכת על 8400,שלפי מה שהבנתי הכי טוב כרגע גם למשחקים ,ושיריץ טוב את התוכנות ,או שעדיף מרובע ליבות זול (Q6600?)? תודה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מה החוזקות והחולשות שלהם? האם הם תומכים בFIRMWIRE? המחיר שלהם די דומה, והם 2 הלוחות המומלצים בפורום מפרטים מומלצים. SATA לא חשוב לי, אבל חשוב שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול ONBOARD. המעבד יהיה XP2500. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ערב טוב! יש לי מעבד ליבה כפולה E6420 של אינטל הורדתי את התוכנה CORE TEMP התוכנה מראה לי ששני המעבדים כאשר הם במנוחה הטמפ' שלהם נעה בין 30 ל-32 מעלות האם זה תקין? אני רוצה לציין שקר בבית עכשיו בחורף האם זה גם משפיע על הטמפ'? אולי אם היה עכשיו קיץ הטמפ' היתה יותר גבוהה של המעבדים? תודה ליאור
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
דגם המעבד: 375 MHz POWER3-II with 4MB L2 cache אם אפשר לקבל לינק להשוואת כוח עיבוד ל אינטל או לAMD מדובר בשרת
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
כיום יש לי מעבד שאין לי מושג איזה לוח אם הוא יושב, אני רק יודע שזה של חברת ASUS והמעבד שלי זה AMD 1200, ואני רוצה לשדרג למשהו יותר מתקדם, בסביבות ה - 1200- 1500 שח, מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הזמנתי היום את המחשב החדש שלי שהלוח הזה כלול בתוכו רציתי לשאול אלת דעתכם עליו.. לינק לפירוט הלוח הוא תומך ב PCIe2.0 ? eSATA? והאם הלוחות האחרים עדיפים עליו כדוגמת.. Asus P5QL PRO http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2307&modelmenu=1 Gigabyte GA-EP43-DS3L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2847 אם יש לוח שתומך ברכיבים שרשמתי למעלה בסביבות ה 500-400 ש"ח שירשום בבקשה המפשרט שלי הוא כזה intel Core 2 Duo E8400 nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIeוInnovision Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Seagate ST3500320AS 500G תודה אנשים!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עלה בדעתי, אני עומד לקנות A64 939 בעוד כשבועיים אבל אין לי מושג מוחלט איזה לוח לבחור אז עשיתי סקירה קטנה: יש את KT800PRO טובים עם מחירים עד 700 ויש את NFORCE4 טובים המחירים 1000+ אבל יש עוד משהוא שלא חשבתי עליו ורק עכשיו הבנתי כרטיסי מסך PCX מול AGP כרטיס AGP הוא במחיר של PCX+סכוםX מכאן המסקנות הבאות: KT800PRO + סכוםNFORCE4= X PCX + סכוםAGP = X למי שהבין , האם שווה להשקיע את הסכום X בלוח אם או בכרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש למישהו אתר שמסביר על המעבדים ולוחות האם החדשים של אינטל? או רק כשהם יושקו יהיו הסברים?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי P.4 2000 A עם ליבת Willamette השאלה : האם צ'יפסטים של היום intel 865/intel 875/sis 655tx תומכים ב-Willamette ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הנה תמונה מתכנת PC WIZARD 2006 והיא גם אומרת Thermal Information : Thermal Design Power : 65 W Core Power : 43.29 W (estimated) מה זה ה43 W? מה זה ה 65W ומה זה ה 45W? מה זה ה 1.598G - תדר של מה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לוח אם שקניתי חדש ASUS PS800 מעבד 2.8 אינטל SOCKET 478 זכרונות K 256 400MHZ יש למישהו תשובה בבקשה? מראה לי BUS SPEEDשל 533 / וFSB של133.5 על מכפלה של 21.0X
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם DQ6 מגיע עם קירור לציפסט הדרומי והצפוני? במידה וכן מגיע האם הוא נחשב איכותי?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-