עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tdavidi,

מה ההבדל בין המעבדים הקיימים היום בשוק? Intel Pentium D Dual Core Intel Core 2 Duo Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core מה יותר כדאי? מישהו יכול לתת לי קישור להשוואה בניהם (בעברית)?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

האם amd 3000+ venice יריץ טוב את הכרטיס מסך ? הנ"ל? וזה עוזר שהוא יהיה EW-B6?

3. היי יש לי שתי מקלות של 256 מגה בייט שרצים בדואל די די אר.. ואני טס לאמריקה אז חשבתי כבר להביא עוד זכרון... שווה? או שעדיף לשמור על הדואל די די אר... או שבכלל הוא יעבוד פשוט לא על כל המקלות..?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  4. עם אני מחליף לוח אז צריך לעשות פורמט? קניתי מחשב לפני חודש אז הלוח לא תקין ני שולח לאחריות אז היתנו לי לוח חדש (אותו לוח) צריך לפרמט מי חדש את המחשב?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

מה ההבדל בין הלוח ASUS P5B Deluxe הרגיל לבין ה - WiFi-AP ?? חוץ מההפרש של ה - 200 שח כמובן .... ומה יותר משתלם ? אני מחפש את הלוח ה"אידיאלי" והמשתלם ביותר ל - E6600 אם אפשרות ל - OC ... תודה !!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. Started by yz101,

באתר של אינטל: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27254 מופיע שהמעבד נתמך בשני סוקטים:PBGA479, PPGA478 הם זה אומר שיש שתי גרסאות שלו, אחת ל479 ואחת ל478 או שאותו מעבד מתאים לשני הסוקטים?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. Started by NDickler,

שלום לכולם... לאחר שבחרתי את המעבד והלוח הגיע הזמן לבחור זכרונות, הלוח הוא ASUS P5E3 Premium WiFi והמעבד הוא Q9450 הזכרונות שאני מחפש: שני סטיקים של 2048 (סה"כ 4 גיגה). DDR3 1600 Mhz מחברה טובה ומוכרת התקציב הוא 1600 - 2000 שקל המחשב הולך לעבוד אוברקלוק קטן, אשמח לשמוע מהם הזכרונות המומלצים בשבילי ( אם אפשר להוסיף לינקים זה יהיה מעולה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  8. E8400 4GB HD4870 עם אפשרות להוספת עוד אחד 320GB ו TT600W ספק ומה ההבדלים בינו לבין הDS5 לבין הלוחות הדומים של ASUS DFI וכו' ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by Vodkaboy,

רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by sh_idan,

הזמנתי מחשב חדש לפני מספר ימים, עם זכירונות של ADATA 500 מגהרץ בנפח 2*512. היום הבחור בחנות ממנה אני קונה אמר לי שהייתה לו בעיה להזמן אותם והוא הזמין לי זיכרונות של TwinMOS שלטענתו הם יותר טובים. דבר ראשון, הם הוא צודק? האם ביצועיהם טובים יותר? (אני מתכנן אוברקלוקינג עוד שנה בערך) ודבר שני, האם יש הבדל מחירים ? אם הם יותר זולים הוא רימה אותי אם יותר יקרים אז הוא יצא גבר רצח תודה

11. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי שאלה, האם מעבד ATHLON 64BIT 939 שהסטפינג שלו הוא: 0602EPMW שזה אומר שהוא ממש חדש, יכול להיות סטפינג E3 ? כי מאיפה שקניתי אותו רשום שזה E3 וזה מוזר לי, כי לפי מה שאני יודע ה E3 כבר לא מיוצר וכרגע מיוצרים E4 שחדשים מ E6... שוב השאלה אם הגיוני הדבר ?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  12. אילו זכרונות הכי יתאימו לי לDUAL? (באזור 500 שקל). האם יש לי אפשרות להתקין זכרונות מעל 3200?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by thebestof2005,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה אומר המספר של ה CL? אם זה 2.5 או 4 או 5.... תודה מראש.....

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by idanmal,

אני רוצה להוסיף עוד זכרון ,רציתי את עזרתכם מה כדאי מאיפה ומה המחיר. ועוד משהו האם כדאי להוסיף 2 ג'יגה או שבמסתכם אם יהיה לי 3 ג'יגה זכרון זה לא יהיה אפקטיבי. פרטי הזכרון שלי רשומים בחתימה שלי למטה.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  15. אהלן. לאחר שחיפשתי זיכרון לחבר שלי , הוא הבין כי הוא מעדיף זיכרון יותר איכותי מ-value רגיל , ולכן הוא העלה את התקציב מ-1000 ש"J , ל-1500 . והרי ההתלבטות : מאשקין , שאני יודע שהם מעולים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3191 ו-ocz , שאותי לא איכזבו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4816 עזבו את התיזמונים , הם אותו דבר . שאלתי היא מה יותר טוב בכלליות ? מה יביא יותר ביצועים ? והכי חשוב !!! מה יותר יציב ?! תודה רבה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  16. יש לי את המעבד והזיכרונות הרשומים אני מחפש לוח אם טוב ואמין עם כמה שיותר USB עם SERIAL ATA LAN ON BOARD ועוד שאלה האם יש בעיה לחבר על אותו לוח דיסק serial ata ודיסק ide בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Omri-z,

כנסו בבקשה לתמונה פה: http://planet.nana.co.il/omri222/AMD64.JPG ותראו את הcore speed הוא על 1800 ולחבר שלי יש אינטל הוא אומר שאצלו רשום 3000 ויש לו כולה סלרון די 2800 איך זה שאצלו יש יותר?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  18. המפרט שלי בצד.. הוא 2X512 של סופרטלנט 667MHZ הם פועלים בDC.. אני רוצה לקנות עוד 2 כאלה כדי לקבל 2GB... אבל אין יותר את הדגם הזה... יש רק 2X1024.. אם אני יקנה של GSKILL 2X512 667MHZ הם לא יפעלו לי בDC נכון? כדאי שיהיה DC? או שזה לא כ"כ חשוב..? *כל הזיכרונות שאמרתי הם פועלים באפיק DDR2* תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by lipa,

אחי רוצה לקנות מחשב בחודש הבא (מבוסס אינטל) עם ערכת שבבים 865 השאלה מה עדיף 2.8 Prescott או רגיל ? הבנתי שהם גם יעלו אותו דבר

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. מישהו מכם בכלל עושה שימוש בחריצים האלה ?

21. Started by cyberX,

אם יש זכרון אחד של CL4 ואחד של CL5 אז הם יעבדו על CL5 ? (כל השאר כמובן אותו דבר, 800MHZ וכולי...)

22. ערב ההכרזה של אינטל על מעבדי Core 2, הפתיעה AMD והוזילה את המעבדים השולחניים שלה בעשרות אחוזים. בישראל יגרום המהלך להוזלה של עד 1,600 שקלים לערך במחירי המחשבים מבוססי הטכנולוגיה של AMD ! ההוזלה הגדולה ביותר היא במעבד Athlon 64 3800+, שמחירו צנח ב-71 אחוזים מ-400 ל-116 דולר בלבד. הגירסה כפולת הליבה, Athlon 64 X2 3800+, הוזלה ב-51 אחוזים ותעלה מעתה 158 דולר בלבד. Athlon 64 X2 5000+, מעבד המיינסטרים החזק ביותר של החברה, הוזל ב-55 אחוזים ויעלה עתה 312 דולר בלבד. המעבדים הניידים של החברה, ממשפחת Turion 64, הוזלו בשיעורים נמוכים יותר של 5-25 אחוז. המעבדים החדשים מדגמי AM2 (ארכיטקטורת הלוח החדשה המשתמשת ברכיבי זיכרון מסוג DDR2) הוזלו בשיעור ממוצע של 47 אחוזים. על-פי טק דטה, מע…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  23. שלום יש לי לוח של אסוס P9X79 מעבד I7 3930K וזכרונות של CORSAIR VENGEANCE 32 GB ניסתי לעשות בדיקה של MEMTEST והופיעו לי הרבה שגיאות השאלה היא האם הבדיקה הנ"ל עדיין רלווניטית לזכרונות האלו והאם יכול להיות שזה בגלל אוברקלוק שעשיתי למעבד והאם זה יכול להיות קשור למיקום של הכרטיס או לבעיה בלוח

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by SHLOMI71,

שלום מה המלצתכם לשדרוג המחשב עד 2500 ש"ח ? אני חשבתי על : AMD 2500 ABIT NF SL rev 2 512 MB DDR 3200 מארז קומפיוקייס או סימבדה סה"כ כ 2450 ש"ח יהיה OC אבל לא רצחני. יש אפשרות ל P4 או להישאר עם AMD ? תודה מראש לעונים שלומי

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח אם ומעבד בתקציב של 1000 ש"ח אליהם יתחברו 7600GT PCIE וזכרון 2X1G SAMSUNG DDR2 800MHZ וספק HEC 300W חשוב שהמוצרים יהיו במלאי כי אני חייב לקנות מחר. חשבתי על לוח ASUS P5QPL-AM (G41) - mATX ומעבד Q8200 מזיגזאג. המחשב מיועד לאינטרנט,סרטים וקצת משחקים.בעתיד גם הכרטיס מסך ישודרג

• 4 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים