עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iem,

האם הזיכרון של KINGSTON 512MB DDR 400MHZ PC3200 CL3 יעבוד על המחשב שלי במפרט הנתון בקובץ המצורף ?? והאם הוא יוכל לעבוד גם בהרמוניה עם הזיכרון הקיים היום ? (מקסימום הוא יעבוד לבד לא קרה אסון אבל לפחות חשוב לי שיעבוד גם אם לבד...) תודה רבה מראש !! מצ"ב נתוני הלוח והזיכרון הקיימים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by tibia,

אני צריך לבחור מעבד למשחקים.... אני צריך לדעת מה עדיף בשביל משחקים 3000 754 או 939 3000 אם תוכלו תיעצו לי על לוח אם(gigbayte עדיף ? ) וזיכרון (512) אולי adata תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by clown,

אהלן, המחשב שלי ברשותי כבר שנתיים וחצי, בזמן האחרון אני מרגיש שהוא הולך ומתעייף יותר ויותר. המחשב שלי משמש לשמיעת מוזיקה, ראיית סרטים, קידוד סרטים (MPG, DivX), אימיול, יישומי אופיס ושאר תוכנות קלות כמו ICQ... א-ב-ל, מדי פעם (לא בהתמדה יש לציין) אני משתמש בפוטושופ. המחשב שלי: Intel P4 2.4GHz לוח אם MSI 645 Combo LD 256MB DDR 333MHz CL2.5 nVidia GeForce4 MX 440 128MB (צריכים עוד פרטים?) אני חושב שהמחשב שלי זקוק לעוד זכרון, כמה להוסיף? בקשר ללוח אם, הוא תומך בזכרונות PC2700 (333MHz, CL2.5) ובקשר לתקציב, אני יוצא מנקודת השערה שאני לא צריך להוסיף יותר מ512 מגה, אז אני מרשה לעצמי עד 400 ש"ח. ועוד משהו, המקסימום שאני מרשה לעצמי להוציא זה 400 ש"ח, אבל אני מעדיף לחסוך כמה שיותר.

• 13 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by Tal-T,

חבר שלי רוצה לקנות E5200 יש לו לוח נראה לי של ASUS , צ'יפסט 945 , ואני לא בטוח שזה תומך ב45nm (הוא מתכנן להחליף לE5200) כרגע יש לו E2140 , שזה 65nm והמוכר בחנות מחשבים שהיום הייתי בה (קניתי E5200 , מגיע לי תתחדש, ואגב זה מוכר שמבין,לא כמו הטמבלים שיש בהרבה חנויות מחשבים) אמר שרוב הסיכויים שהלוח יתמוך ב-45nm אחרי עדכון BIOS . מה אתה חושב ?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. אני מנסה להבין כמה דברים לגבי מהירות הזיכרון בעבודה עם מעבדי אינטל מעבדי אינטל כמו ה-E6420 עובדים בבאס של 1066Mhz איזה מהירות זיכרון מומלץ במקרה כזה? האם המעבדים הנ"ל יודעים לעבוד ביחס של 1:1 עם זיכרונות במהירות 1066Mhz? האם ההבדל יהיה מורגש לעומת 800Mhz או 667Mhz האם יש סיבה לקנות 800 או 1066 חוץ מ-OC? כל מידע או הפניה למאמר יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by NIR36,

אהלן חברים מתלבט לגבי מערכת מבוססת קונרו E6600 לגבי שתי הזיכרונות הבאים: 1.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 2.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817&products_id=11907 לגבי האחרון יש אותו במלאי של החנות שאני אקנה מערכת ממנה ב1720 ש"ח אין להם מין הסתם את הMUSHKIN הדילמה היא אם לקנות את הזיכרונות שאני מעונין בהם יותר(MUSHKIN) ולהביא אותם לחנות שאקנה ממנה לצורך הרכבת המערכת(מארז ספק וכו הכל משם) דיברתי שם עם בחור שאמר שזה אפשרי-השאלה אם חיסכון של 430 ש"ח בזיכרונות(1720-1290) לא יפגע במשהו מבחינת אחריו…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asus P4SC מעבד Celeron 1.7 לצערי יש לי זכרון 128 דפוק אז יש לי בעצם רק 96 RAM. אני מחפש המלצה לזכרון של 256-512 (עדיפות 512) עם דגש על מחיר זול, אין אוברקלוקינג אין ביצועים העיקר שיהיה זול ואמין שלא יהרס או ישרף אחרי חודשיים. מחכה לשמוע תגובותיכם. תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה פרסקוט

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by coolmeen,

לפי מה שאני יודע המכפלה במעבדי אינטל נעולה ולכן אינה ניתן לשנותה אבל ראיתי בכמה תמונות מהתוכנה cpu-z של כמה אנשים בעלי אינטל עם מכפלה פתוחה? האם המכפלה נפתחת אחרי מהירות מעבד מסויים נגיד אחרי ה 3.2 ghz המכפלה נפתחת? האם יש דרך לפתוח את המכפלה ? אני מתכוון לקנות intel 3.0 ghz האם המכפלה הגבוה -15 יפריע לי להגיע לבאס רצוי 265 ?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by בולי,

שאלה די דחופה, שגם שיטוטים רבים באתר לא הועילו לה... נתקלתי בתשובות שונות שרק בילבלו אותי. למעבד קונרו E6300 מתאים לוח אם עם צ'יפסט 946G או שעדיף לקחת 945G? ובכלל, מה בערך ההפרש במחיר ל965? לגבי המאיץ הגרפי המובנה בסדרה, Intel GMA X3000- יש לו יציאת dvi? ובנוסף, עדיף לוח מקורי של אינטל או של ג'יגהבייט? לגבי הזיכרון, אפשר להסתפק בtwinmoss נכון? תודה מראש!!

11. Started by SamurAchzar,

Athlon 64 3200 עם MSI K8 Neo Platinum ב2000 שקל (במקום 2600, כך נטען). איפה? אה, זאת הבעיה היחידה - זה בפנדה.. אני לא אוהב להתעסק איתם מכלמיני סיבות (חלקן הופיעו בשער האתר עד לא מזמן), אבל נראה לי שזה דיל מעניין בהחלט, לא? מישהו מכיר משהו מתחרה במחיר הזה? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. מקור: http://tinyurl.com/axwmw

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by Radeon38,

אחרי קריאת מאמרים על מעבדי פנום 2 נוכחתי לדעת שלא כולם תומכים ב DDR 3 ורק שני דגמים הם בעלי בקר מובנה ואלה הם הדגמים 955 - נמצא בכל חנות 925 - אינו זמין כלל שאלתי היא מדוע הדגם המוחלש יותר אינו זמין והאם זה גימיק שיווקי לקדם את הדגם החזק יותר. http://ixbtlabs.com/articles3/cpu/amd-phenom-2-x4-925-955-p1.html הנה מאמר המשווה בינהם והרבה הבדל מלבד כמה מגצים אינו פונקציה בעיני. בברכה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by adamkat,

אני קונה מחשב עוד מעט וחשבתי לעצמי למה צריך, המשתמש הממוצע, מעבד כפול ליבה? או אפילו מרובע ליבות כמו שאינטל הולכים להוציא בעתיד. האם ריבוי הליבות הזה יכול להשפיע על אפליקציות שלא כתובות באופן יעודי (multi-threading)? האם בן אדם ממוצע שמשתמש 95% מהזמן באינטרנט ובתוכנות אופיס יכול להפיק תועלת מהתכנולוגיה הזאת? אני מבין שזה הכיוון שהטכנולוגיה הולכת אליו ואני לא רוצה לתקוע את עצמי על העקרון אבל אם מישהו יסביר לי קצת מה קורה פה אני אשמח. תודה

15. רגע לפני שאני זורק את המחשב שלי כמפגע לבנה בלחימה בעזה, החלטתי לעשות משהו מועיל ולשדרג את ה- 3200+ שלי בקיצור ההתלבטויות הין כפולי הליבה הנפוצים: X2 3800\X2 4200\X2 4400 או חד ליבתי מפלצתי מדגם ה- FX 60 , 55 , 57 מה דעתכם ידידיי ??

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by icebreak,

http://www.anandtech.com/IT/showdoc.aspx?i=2523&p=2 הגוגל מיני מפורק לחלקים, עם קצת הסבר על השימוש בו... http://www.google.com/enterprise/mini/

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by killer2004,

שלום לכולם, כרגע ברשותי מחשב חזק אבל עם זכרונות לא משהו (2 ג'יגה) פשוט לא מספק אותי.. Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 יש לי VISTA שהיא בעצמה לוקחת לי ג'יגה מהזיכרון ולא נשאר לי הרבה לשאר הדברים, בהתחלה הציעו לי לקחת עוד 2 סטיקים של הזכרונות האלו ז"א 4 ג'יגה אבל העדפתי ללכת על משהו יותר רציני אז הציעו לי ללכת על 4 סטיקים כל אחד ג'יגה של DOMINATOR שזה הזיכרון הכי טוב כיום ב - DDR2 תמורת 670 ש"ח כולל החזרת הזכרונות של 2 ג'יגה שיש לי כעת במחשב, השאלה שלי כזאת האם כדאי לחכות שהמחרים של DDR3 ירדו ולקנות 4 סטיקים? כי כרגע המחירים נורא יקרים ! מה אתם אומרים? מה עלי לעשות ? מפרט המחשב שלי : מארז:Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower לוח:ASUS STRIKER EXTREME (LGA775) NFORCE 6…

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by amd@ati,

שלום לכם, הבעיה שלי דחופה כי פשוט אין לי מחשב.. ניסיתי לעשות אובר קלוקינג אך העלתי את התדר גבוהה מדי ביחס למתח, לכן המעבד פשוט לא נדלק וכשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק (מסך שחור) לפחות אני יודע שלא שרפתי את המעבד מכייון שלא העלתי את המתח בצורה קיצונית, איך לעזאזל אני מאפס את הגדרות הביוס? ניסיתי להוציא ולהכניס את הבטריה אך זה לא עזר (אני מקווה שלא הזיק). מה עליי לעשות, תודה מראש לעונים אני מעריך זאת מאד

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by idanmal,

אני רוצה להוסיף עוד זכרון ,רציתי את עזרתכם מה כדאי מאיפה ומה המחיר. ועוד משהו האם כדאי להוסיף 2 ג'יגה או שבמסתכם אם יהיה לי 3 ג'יגה זכרון זה לא יהיה אפקטיבי. פרטי הזכרון שלי רשומים בחתימה שלי למטה.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by kaisersoze,

טוב אז, קודם כל ברשותי לוח P4B533 של ASUS למיטב הבנתי הלוח תומך עד 2GB של זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה). כמו כן ברשותי סלוט של 512MB של חברת NANYA להלן המספר של הזיכרון מנתוני אברסט Nanya M2U51264DS8HB1G-6K מפירוט המידע עולה כי הכרטיס 333MHZ CL2.5 DDR נסיתי לאתר את נתוני החברה אך ללא הצלחה (כלומר הגעתי לאתר החברה אך ללא הועיל) אני מעוניין להוסיף סלוט של 512MB אבל מקריאה של נושא הזכרונות בדביק התוודעתי לנושא הצ'יפים של הזכרונות ולכן אני מעוניין לדעת : 1. איזה צ'יפים יש בכרטיס הזכרון המפורט? (הבנתי שיש מספר חברות עיקריות עוסקות בייצור צ'יפים) 2. איזה כרטיס זיכרון יכול להתאים תוך ניצול המהירות המקסימלית (איזה חברה ומהירות )? 3. האם מקסימום הזיכרון שלוח האם יכול לתמוך נכון ל…

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by ronbs100,

יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2.8G של דל לוח אם 875I יש שם 2 סטיקים של 512M 333MHZ - כנראה DDR האם אוכל להוסיף סטיק אחד של 1 GB אבל של DDR2- יש שם 4 סלוטים- של משהו חדש יותר שנקנה עכשיו כדי להרחיב ל 2 G ? תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by liiight,

התקנתי עכשיו מחשב חדש ללקוח. P4 530J. הכל סבבה, הווינדוס שמתי לו MCAFEE, עדכונים. הכל עבד עשר וחלק. אני בסוף נכנס לBIOS ורואה שהוא אומר שהטמפ' של המעבד היא על 140 מעלות (צלזיוס למתחכמים). ופעם ראשונה שהדלקתי אותו, זה עמד בערך על 50, ככה שאני יודע שהBIOS לא היה דפוק מהתחלה. טוב, מדובר בלוח אם INTEL LUXEMBURG, אז ניסיתי לעדכן את הBIOS עם התוכנה שלהם, אבל היא נכשלה משום מה. המחשב עדיין עובד מצויין. בEVEREST דרך אגב, לא רשומה הטמפ' של המעבד. בBIOS זה מוצג בתור PROCESSOR ZONE, וTEMPARTURE ZONE 1 ו-2. ובEVEREST הוא לא מציג לי את הPROCESSOR ZONE, אלא רק את שאר הדברים. המחשב אני מזכיר עובד בסדר גמור, בלי עומס על המעבד או משהו והכל עובד חלק. אני מניח שאם המעבד היה מגיע ל140 מעלות…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by CyberBot,

אני רוצה לקנות DDR2 2GB עכשיו מה שיש לי עכשיו זה 512DDR2 533 ואין במלאי 533 אז ניסיתי 667 וזה עבד עד שזה התקלקל ויש במלאי רק 800 השאלה האם זה יזהה אותו?

24. Started by weinman,

היום קיבלתי מ GIGABYTE עדכון ביוס חדש גירסה F13A ללוח G7VRXP הבעייה: תוכנת הפלאש לא מזהה את הצ'יפ ואת קובץ העדכון. מדובר בגירסת פלאש 867 העדכון אמור לפתור בעיית תאימות ל 48bit LBA למרות שהלוח אמור לתמוך בכך אך כנראה עדיין יש בעייה. להלן הקישור לעדכון http://ggts.gigabyte.com.tw/FileList/9065/7vrxp_f13a.exe אשמח לשמוע אם למשהו אחר זה עובד. אני אכתוב להם בחזרה אבל סביר שיקח להם מספר שבועות לענות כפי שהיה במייל האחרון.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. יש לי לוח אם של אסוס P4T .שהביוס מולחם בלוח. עשיתי עידכון לביוס והתברר שהעדכון לא מתאים. המחשב לא עולה. מה עושים.נדפק לי הביוס עזרתכם בבקשה!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים