מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי E6300 שהFSB שלו הוא 1066, לחלק ל4- 268 (בערך) וזה בעצם הFSB שאמור להיות לו. אני רואה את זה במחשב בתוכנות כמו CPUZ וכו' אבל בביוס ה FSB על 200. איך זה יכול להיות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אתמול מישהו פה אמר לי שAMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX וAMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY הם אותם מעבדים. עכשיו קראתי בכל מיני אתרים וגיליתי שגירסת הbox מגיע עם מאוורר למעבד ואילו הTRAY לא מגיע עם מאוור למעבד, האם זה נכון? ובכל מקרה על מה שווה להשקיע?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום... במחשב החדש שאני קונה אני לוקח מעבד CORE 2 Duo E8500 BOX איזה לוח אם הכי כדאי לקחת? אין לי בדיוק הגבלה בתקציב... אז תציעו כל מיני והאם הזיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 יתאים למעבד?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך לוח האם FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS יש איזה אתר שרשמו שם מפרט של הלוח ואני לא מבין כלום בבקשה יש מישהו שיוכל לעזור לי האתר הוא http://www.foxconnchannel.com/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRS
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב AMD מבוסס Athlon 939. ברשותי 1 ג'יגה זכרון DDR2 533 ממחשב אחר. האם אוכל להשתמש בזכרון זה? כלומר, אני יודע שAMD תומכים רק ב-DDR בקצב 400, אך האם זה יעבוד? או שאני צריך לקנות זכרון חדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביא מחו''ל מעבד OPTERON 939 הלוח שברשותי הוא DFI INFINITI עם הביוס החדש ביותר (עדכנתי ) האם המעבד יעבוד על הלוח ?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
למעבד q9550 אני מעדיף לוח אם של GIGABYTE התקציב שלי הוא בין 500-700 תודה
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
נמאס לי לחכות ל RD600 (ששוב מתעכב) והחלטתי לקנות מחשב עכשיו. אני זקוק ללוח עבור CF (יש לי כבר Radeon 1900XT). מעבד E6600. מתוכנן OC בינוני. תקציב עד 1500. מועמדים : 1. P5W DH Deluxe http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1198&l1=3&l2=11&l3=0 2. P5WD2-E Premium http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=981&l1=3&l2=11&l3=248 3. GA-965P-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 4. GA-G1975X-C http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2234&ProductName=GA-G1975X-C על הנייר P5WD2-E Premium נראה הכי מרשי…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ואם כן מתי הם מגיעים וכמה הם יעלו..!? :s05: תודה...
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עם אני מחליף לוח אז צריך לעשות פורמט? קניתי מחשב לפני חודש אז הלוח לא תקין ני שולח לאחריות אז היתנו לי לוח חדש (אותו לוח) צריך לפרמט מי חדש את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב לא בשימוש והחלטתי לעשות אותו מחשב סופר מהיר אני לא מבין בזה כלכך אבל הבנתי מכל המדריכים באתר שלכם שהמהירות של המחשב תלויה בזיכרון הRAM של המשחב וסוג זיכרון הRAM תלוי בלוח האם ואם אני גם ארצה לשנות את לוח האם אני אצטרך לבדוק את המעבד אם הוא מתאים בקיצור סלט שלם אני אשמח אם תושיטו פה יד.. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z על המחשב שלי: הבנתי שהלוח אם שלי קורא DDR2 וזיכרונות DDR2 הם לא הכי מהירים וכדאי לי לקנות לוח אם שקורא זיכרון DDR3 אבל אצטרך לקנות לוח אם מתאים למעבד שלי ופה זאת הבעיה שלי אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות ואם אני הצטרך לקנות לוח אם חדש איזה לוח אם לקנות?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 איך זה שהם היחידים שמוכרים את הדגם הזה ב300 שקל? בכל שאר המקומות זה מינימום 400 שקל. אני מפספס משהו?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה הולך וסליחה על הבורות מראש... אם יש נגיד לוח שיש עליו שני חריצי PCI-E אבל רשום שזה מיועד ל-SLI אז זה גם יתמוך CF או רק מערך SLI? בקיצור אם מישהו לא הבין עד עכשיו מה שניסיתי להסביר אז מה שהתכוונתי אפילו אם יש ללוח שני חריצי כרטיס מסך מודרני (PCI-E) אז זה לא מספיק הוא גם צריך להיות בלעדי לטכנולוגיה? (CF או SLI?) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD Athlon 3200 64bit וזיכרון 512MB DDR (משני סטיקים של 256) נכנסתי למאפיניי המחשב שלי וזה מה שכתוב: זה מתאים למה שקניתי או מה? למה כתוב 448MB???? ולמה 2.0 GHZ? זה לא אמור להיות 3.2? יהיה טוב אם תענו לי בהקדם האפשרי.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://img412.imageshack.us/img412/2487/memtestad9.jpg יש לי 4 סטיקים 2 של 512 ו-2 של ג'יגה
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סטיק אחד של 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עכשיו יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR2 עכשיו עם אני יוציא סטיק אחד של 512MB DDR2 וישים את הסטיק של 2GB DDR2 אז יהיה לי 2.5GB DDR2 נגיד ויהיה לי 2.5 GB DDR2 זיכרון פנימי יהיה לי עדיין צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לא? הנה המפרט: GEFORCE 8800GTS640MB 2.5GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ העם שיהיה לי 2.5GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עדיין יהיה לי צוואר בקבוק לכרטיס מסך או שמשחקים ירוצו לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק מאוד תחזירו לי תשובה ותגידו לי מחירים לגבי 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב תודה רבה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הורדתי BIOS ואני לא סומך על האתר שממנו הוא בה האם הביוס יכול להכיל ווירוס והצריבה שלו לג'וק תהיה אם וירוס? (טרויני למשל) והאם האנטי ווירוס יגלה את הוירוס בסריקה של הקובץ לפני ההתקנה??? ועוד שאלה האם ניתן להוריד וירוס מהביוס??? (אם ניתן להחדיר לו בכלל)
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המפרט בצד ואני רוצה להחליף את הלוח אם ומעבד ליותר טובים וחשבתי כבר על הe6750 כי הוא טוב ביחס למחיר שלו ואני צריך לוח אם שיהיה עליו את הרכיבים שכבר יש לי: 4*512mb ddr2 667 xfx 7600gt sata2 wd 120gb tv card pci firewire מפצל pci
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד זכרון ,רציתי את עזרתכם מה כדאי מאיפה ומה המחיר. ועוד משהו האם כדאי להוסיף 2 ג'יגה או שבמסתכם אם יהיה לי 3 ג'יגה זכרון זה לא יהיה אפקטיבי. פרטי הזכרון שלי רשומים בחתימה שלי למטה.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה ימים ואני על סף יאוש. אז כך, התקנתי מערכת הפעלה נוספת windows xp 64, ונתקלתי בשני בעיות בלתי פתירות. 1.אני לא מצליח להגדיר את ה-game port ,יש לי שורה שרשום בה "unsupported standart game port" תחת "sound video and game controler ",מה שמוזר זה שב-windows xp הרגיל אין שום בעיה. 2.ועוד בעיה שיש לי ב-device manger זה שב-"other devices" מופיע שורה "unknown device",ואני לא מצליח להבין איזה רכיב אינו מותקן, לדעתי הכל מותקן. הלוח שלי זה asus a8n-sli deluxe ,גם שלחתי mail ל-אסוס והם לא חוזרים אליי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כל הזמן אני ניתקל בין שני חלקים זהים אך שונים בחברה מכדי מבחינת יהילות ורמה gskill 2gb 800 cl5 cross 2gb 800 cl5 gskill יקר יותר בכ30 שח
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו מחשב חדש ללקוח. P4 530J. הכל סבבה, הווינדוס שמתי לו MCAFEE, עדכונים. הכל עבד עשר וחלק. אני בסוף נכנס לBIOS ורואה שהוא אומר שהטמפ' של המעבד היא על 140 מעלות (צלזיוס למתחכמים). ופעם ראשונה שהדלקתי אותו, זה עמד בערך על 50, ככה שאני יודע שהBIOS לא היה דפוק מהתחלה. טוב, מדובר בלוח אם INTEL LUXEMBURG, אז ניסיתי לעדכן את הBIOS עם התוכנה שלהם, אבל היא נכשלה משום מה. המחשב עדיין עובד מצויין. בEVEREST דרך אגב, לא רשומה הטמפ' של המעבד. בBIOS זה מוצג בתור PROCESSOR ZONE, וTEMPARTURE ZONE 1 ו-2. ובEVEREST הוא לא מציג לי את הPROCESSOR ZONE, אלא רק את שאר הדברים. המחשב אני מזכיר עובד בסדר גמור, בלי עומס על המעבד או משהו והכל עובד חלק. אני מניח שאם המעבד היה מגיע ל140 מעלות…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-