מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי Asus P5N-D עם צ'יפסט 750I האוורסט מזהה - Motherboard Chipset nVIDIA nForce 650i SLI North Bridge nVIDIA nForce 650i SLI (C55) South Bridge nVIDIA nForce 430i (MCP51)
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הלוח אם שלי: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1866&modelmenu=2 אני יכול לעשות SLI? אני מבין שיש לי שני PCI-E אבל אחד הוא 16X(הכחול) ואחד הוא 4X(השחור). מזה 16X 4X? ואם אני כן יכול לעשות SLI אז האם ה-4X לא יתן את כל הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
גם היום וגם אתמול זה קרה לי. הלכתי לישון והשארתי את המחשב דלוק בבוקר אני קמה ואני מגלה שהוא עשה ריסט. חשבתי אולי סתם התחממות חד פעמית. ואז כל היום במשך היום הוא עשה ריסט כל שעה או חצי שעה. בדקתי את הטמפ' של המחשב והחום של המעבד נע בין 50-60 מעלות, ואפילו הגיע לי ל67 מעלות!!!!! יש לי e6500 ליבה כפולה. יש לי 4 מאווררים אחד על המעבד,אחד בכרטיס מסך, בספק וליד ההרדיסק. קיצר אין לי מושג מה לעשות... לקנות עוד מאורר? תייעצו לי, תודה שיר.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת זיכרונות וכמו כן תוכנה שתוכל לבדוק את כל המערכת . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך איך לפתוח את כל סוגי המאוררים של כל התושבות של המעבדים.יש למישהו?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ויודע אם הPCI-E שם הוא כפול 16? ואם כן P4-3ghz לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך PCIE מודרני? (סדרת 8800 )?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למחשב הבעיה שיש מלא סוגים DDR3 -2-1 וכל אלה אני יודע שלי יש SDRAM שתי סטיקים של 512 עכשיו אני חושב לקנות עוד אחד של גיגה או של 2 גיגה לא החלטתי עדיין מישהו יכול לעזור לי לבחור סוג של כרטיס טוב ? גם אם יש יד שנייה סבבה התקציב של יעבור ממש ת250 ואם יש הבדל קריטי ואפשר להביא אחד אם הבדלים ממש רצינים ב300 אז סבבה זה הלוח אם שלי - Asus A8N5X ATX Motherboard with NVIDIA nForce4 (Socket 939 ויש לי מעבד של AMD 3800 DUAL CORE תודה
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, תסבירו ל בבקשה מה ההבדל בן ה ציפסטים X38\X48\P45\ יום טוב
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי שאלה: P5Q או P5Q PRO אנא תמליצו לי על אחד מהם ,האם יש הבדל משמעותי? אם הבנתי נכון ההבדל הוא רק באפשרות לcf לי אין שום כוונה לcf, אם צריך אני אוציא את ה50 שקל האלה בכיף אבל אם אין שום טעם אז חבל.... ד'א אגב אם זה משנה בכלל אז אני מזמין לוח ואת המעבד E8400 תודה רבה והמשך ערב נעים
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי E8400 עם לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון וקולר של גיגהבייט על המעבד מעוניין לעשות OC כרגע המעבד עומד על 23 מעלות מה את ממליצים???
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הי, קניתי לוח של gigabyte p3d-ds4 ומעבד q6600, והמחשב האחרון שהרכבתי היה לפני 3 שנים, אני רוצה לדעת האם יש צורך לגמפר משהו על הלוח, או להגדיר שם תדר פעולה? משהו כזה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרגע 512mb אני חושב ddr 400 . האם זה מספיק? או צריך להוסיף זכרון? ואם להוסיף , להוסיף אחד של 512 , אחד של 1 gb או בכלל 2 של 512 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי חברים, נתקלתי בבעיה בלוח האם הישן שלי ASUS CUV4X-C. הבעייה היא שבביוס מוגדרת תמיכה ב AGP כפול 4 ואני יודע שהלוח תומך, אך בדרייור כתוב שהאפיק עומד על AGP*2. הדבר פוגם משמעותית במבחני ביצועים ומוריד מן הסתם בחצי את יכולת ניצול הכרטיס. הביוס מעדכן לגרסא האחרונה (בטא) 1008 בטא 3 (לא הצלחתי לאתר ברשת תיעוד על בעייה דומה) וגם לצ'יפסט (VIA) התקנתי את הדרייברים האחרונים. אני אובד עיצות האם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה ???
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 סלוטים עכשיו 2 תפוסים... אני מעוניין להוסיף עוד אחד של 256 אבל אין לי מושג איזה חברה אלה שכבר יש לי ואיזה חברה זה שאני רוצה להוסיף... עכשיו השאלה: אם הם מחברות שונות זה יכול להשפיע איכשהו על המחשב שלי? אולי זה בכלל לא יעבוד??? אני אשמח אם תעזרו לי (שלושתם DDR ) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיסי הרחבה ללוח אם של ASUS. כרטיסים כמו: DVI-ADD2 S/PDIF iPanel WiFi-g B&W PCI Cards שאפשר למצוא כאן. מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ? (אם בכלל)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איזה לוח הכי עדיף ל-3700+ SAN DIEGO ? שלא עובר את ה-1000 שקל ... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מסוג amilo l7300 עם מעבד celeron M 1.4GHz אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שני המעבדים והאם כדאי לי לרכוש את המחשה הנ"ל... תודה מראש... גל.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי היום מחשב חדש וכשהגעתי הביתה התעוררו בי שתי שאלות: 1) ראיתי באתר של DFI את הלוח אם שקניתי ULTRA D עם המון פיצרים כולל כבלים עגולים וכו'. כאשר מרכיבים את המחשב אני מקבל את כול הפיתרים מורכבים נכון? (לא עוקצים בדברים האלה אני מקווה) 2) הזמנתי שני סטיקים של 512 של PQI ב DUAL CHANNEL CAS3 האם הזכרונות הללו איכותיים או שעלי למהר וביום ראשון לבקש שיחלפו למשהו אחר (סכום שברצוני להשקיע 600 +-)? 3) האם ARTIC COOLER SILENCER 64 הוא יחידת קירור טובה או להחליפה בגוף אחר? (שוב אני לא OC אבל מחפש יחידה טובה בסביבות ה 60 ש"ח) תודה רבה ושבת שלום לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אפשר מדריך איך לחבר חלקים ללוח אם כמו : זיקרון דיסק קשיח וכרטיס מסך...
-
- 11 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם התיזמונים האלה של הזכרונות שלי הם טובים ?? תיזמונים 2-3-3-6
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא קשור לפה אז ככה אני מצאתי לוח אם שתומך גם ב AGP וגם ב PCIE זה הלוח אם ?939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? של החברה ASROCK לינק למוצר אפשר למצוא באתר KSP תחת קטגוריה לוחות אם למעבדי AMD איך הלוח אם הזה לפי מה שהבנתי הוא תומך גם ב AGP וגם ב PCIE האם שווה לקנות אותו?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ברצוני לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי מסוג RDRAM. נכנסתי לאתר הקניות זאפ וראיתי שלזכרונות RDRAM בשם הדגם והנתונים רשום CL3. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר CL3 כי הזיכרון שיש לי הוא די ישן ואני לא לא יודע אם זה סוג חדש של טכנולוגיה או מה שזה לא אומר ואני לא יודע אם זה מתאים או לא למחשס שלי והאם תיהיה תאימות עם הזיכרון שיש לי עכשיו. יש לי עכשיו RDRAM Kingston 2*128 pc800 בקיצור השאלה היא מה זה אומר CL3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מזה הלוח הזה בדיוק לא הבנתי... http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=310
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה
-
- 9 תגובות
- 596 צפיות
-