מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום זה והייתי מעוניין להיעזר בידע שלכם לצורך רכישת זכרון נוסף למחשב שלי. מפרט: CPU:AMD ATHLON XP 2600 לוח אם: PCCHIPS M8636G SIS 741GX זיכרון קיים : 256 מגה בייט PC3200 בעל תיזמון : 2.5-3-3-8 אני מעוניין לרכוש זכרון נוסף בעל נפח של 256 מגה בייט 400 DDR ולשאלתי: מה חשיבות תאימות ה CL בזיכרון החדש לזיכרון הישן ? ובמידה ובכל זאת אין תאימות והזכרון החדש יהיה בעל CL=3 , מאשכולות קודמים אני מבין כי הדבר ייפגע ביכולת העבודה של הזכרון בעל CL=2.5 אך האם יהיה צורך לבצע איזשהו פעולת התקנה נוספת מעבר להכנסת הסטיק לחריץ ? תודה מראש על העזרה , אופק.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין 2 מעבדים 1.AMD 3700 ליבת סאן דייגו-1 קאש 3.AMD3800 כפול ליבה (3 מעבדי 3200) מבקש לקבל המצלצה ,נא להתייחס לכל הפרמטרים (טווח ארוך,יכולת עבודה ביישום אחד/2 ישמוים וכל מה שאתם יכולים) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? :} אני שואל כי אני קונה לוח אם חדש , מעבד חדש, וזכרונות חדשים.. אבל אני לא רוצה להחליף כרטיס מסך בגלל שיש לי 6600gt.. אבל הוא ל AGP :[ אם אין מתאם כזה ויש לכם פתרון אחר אשמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם יש לתזמוני זיכרון השפעה על ביצועי המחשב?,משהו שממש אפשר להרגיש בו? או שזה יתבטא בכמה פריימים ב 3DMARK אני לא מתכוון לעשות OC רק רוצה להשקיע בכמות גבוהה של זיכרון לשפר את ביצועי המחשב (בעיקר במשחקים) זה הזיכרון שאני מתכוון לקנות ( 2 צ'יפים של ג'יגה) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 תודה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שמעתי מלא פעמים את הצוואר בקבוק הזה מה זה אומר לדוגמה שהמעבד מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? תסבירו לי בכללי מה זה צוואר בקבוק?
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון למחשב עד 500 ש"ח יש לי סקוט 478 מעבד intel P4
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר את הלוח ASROCK DUAL SATA 939 למי שלא יודע, יש תושבת לא גרנית למעבד, ובשביל להתקין את רוב סוגי ההיטסינקים צריך להחליף ב BACKPLATE רגיל למזלי קיבלתי את ה BACKPLATE יחד עם ההיטסינק שבא עם המעבד. אבל שלא כמו רוב התמונות של הפלטה הזאת, יש לי מין ציפוי לבן שדבוק לחלק שבא במגע עם הלוח אם (זה מתחבר מלמטה) http://www.svartberg.com/link/backplate_coat.jpg כפי שאתם רואים יש צד מטאלי, וצד עם ציפוי לבן, מה שאני לא יודע זה, אם אני צריך להשאיר את זה ככה, או להוריד את הציפוי הזה ?? אני לא רוצה לדפוק משהו פה, כי זה מה שמחזיק את ההיטסינק, ובמקרה שיש בעיה אתם יודעים מה נפגע פה.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מעוניין להגדיל את זכרון הראם שלי ולא ברור לי מה סוג הזכרון הקיים במחשב כרגע. ידוע לי רק שהוא 256 מגה. אני יודע שאני צריך ללוח אם שלי זכרון מסוג: DDR 266HRZ CL2.5 השאלה מה יקרה אם הזכרון המותקן כרגע במחשב הוא מסוג אחר, נגיד CL3 ? האם אפשר סוגים שונים של זכרון ?
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה חלקים למחשב חדש, יש לי כמעט הכול בבית(מפרט צד ימין <--) הזמנתי את החלקים האחרונים ב30.10.. אחד מהמוצרים שהזמנתי הוא המעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ (2.2GHz) Retail BOX המחיר שלו בחנות הוא: 2,670 ש"ח ולפי מה שרשום בעדכון האחרון שלכם כאן באתר: http://hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1131819586,77286, יש הורדה במחירי המעבדים.. עכשיו לפי מה שאני רואה המעבד אחרי ההורדה אמור לעלות בין 1900 ל 2000... (לא יודע בדיוק על כמה עומד הדולר..) בכול מקרה השאלה שלי היא כזאת: המעבד אמור להגיע השבוע ואני לא מעוניין לשלם את 2,670 ש"ח שאני יכול לשלם 1900 2000... כי חבל.. אני יכול להשקיע את זה על משהו אחר.. ולפי מה שראיתי רשמת שAMD עדכנו את המחיר…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. האם המונח "סיבובי שעון" זה בעצם כמה תנודות HZ (הרץ) המעבד עושה בשניה אחת? 2. מהם תזמוני מערכת? כל השבת ישבתי ו"השלמתי חומר", ונשארו לי רק שתי השאלות האלו בראש, לא הכי מובנות מספיק. תודה רבה מראש לעונים תשובות מספקות וממצות
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על הזיכרון הזה אני צריך 2G הציעו לי את זה:Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory האם יש יותר טוב? (לא משנה המחיר אבל שלא יהייה גבוה מאוד) DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (זה הלוח אם)
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי היום מתאילנד וקניתי שם את הזיכרון של CORSAIR 1024 דגם CMX-3200 XMS3200V5.1 עכשיו לא מצאתי מקום שמוכרים אותו בארץ אז רציתי לדעת אולי יש אותו למישהו כמה הוא עולה פה ועם הוא שוהה 540 שקל?
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
1. שמעו אני רציתי לקנות את הלוח אם A8N-SLI Deluxe אבל לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים ומהפורום שיש בו באגים ולכן רציתי לשאול אם בלוח A8N-SLI Premium תוקנו הבעיות שהיו ב-deluxe? ואם הוא יותר טוב....ושאלה בקשר לקירור שלו תגיד איך עובד בקירור הנוזלי ואם אני צריך להחליף את הנוזל או משהו בבקשה זה חשוב.... 2. אני מלבט הין ה- A8N-SLI Premium לבין DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זה מפרט: מעבד : amt athlon 3200+ box מארז : sunbeam transformer זיכרון : geil 512m פעמיים כ.מסך : leadtek px7800gt ספק : Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply לא ניראה לי ממש לפי המפרט שאני יצתרך overclock בשנתיים הקרובות (בגלל המפרט) 3. ידוע שהלוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D טוב לאוברקלוק אבל הוא טו…
-
- 56 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אנשים יקרים, אני זקוק לעזרתכם הקלה... אני בקטע של שדרוג המחשב שלי ולכן אני מחפש לוח חדש אני רוצה לוח שתומך במעבדי AMD 64bit (3000/3200) אני מחפש משהו בסגנון ה GA-k8nf-9 רק שיתמוך בSATA2 וDDR2... קיים משהו בסגנון? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מהם השינויים שיש בין הכרטיס: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2631 ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=11125 מבחינת ביצועים, אורך חיים ואמינות. כי אני ממש בדילמה - אני רוצה לקנות AMD 3800+ Dual Core ויש לי כרטיס מסך AGP דיי חדש שאני לא רוצה להחליף כל כך ביינתים. האם ה ABIT תומך טוב יותר בליבה כפולה? האם כדאי לחכות קצת עם הקנייה ולקנות את ה ABIT + כרטיס מסך חדש או שעדיף לקנות עכשיו את הלוח אם של ASrock ולחכות שיהיה לי כסף בעתיד לכרטיס מסך חדש? אני ירגיש שינויים משמעותיים אם יהיה לי כפול ליבה ו ABIT או שיהיה לי כפול ליבה ו ASrock? (בהתיחסות לדגמים שהבאתי כמובן למעלה) 10X
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם בכל מעבדי סוקט:lga775 intel יש 64ביט? אם כן?ייש אפשרות לבדוק באמצצעות תוכנה ניסיתי הכל אפילו רשמתי בהפעלה dxdaig =\לא עזר יש איזו דרך או תוכנה אחרת!?
-
- 14 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מעונין לקנות לוח אם תומך pci-e למעבד intel עד 500 ש"ח. הודה מאוד לכל העונים
-
- 21 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בקידוד למשל ? או מתי ולאיזה יישומים כדאי לקנות זוג מעבדי Xeon ? אני יודע שעקרונית מעבדי Xeon זה לשרתים , אבל באיזה מקרים כדאי לאדם פרטי לקנות אותם ? והאם יש הבדלים משמעותים בביצועים לעומת Pentium D Dual Core ?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1) מה יותר טוב ה Pentium D 840, 3.2 GHz או AMD Athlon 64 X2 4400+, 2.2 GHz ולמה? 2)מה יותר טוב ה Pentium D 840, 3.2 GHz או AMD Athlon 64 X2 4200+, 2.2 GHz ולמה? בבקשה תענו לי מהר כי אני מזמין מחול ו Pentium D 840, 3.2 GHz יוצא לי אותו מחיר כמו ה AMD Athlon 64 X2 4200+, 2.2 GHz ואני לא יודע מה לקנות..
-
- 12 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני חושב ל oc בינוני אני לא צריך יותר.. אם אפשר בגבול המחירים של 800.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי. אחרי שהובהר סופית שלוח האם מת נתבקשתי למסור לטכנאי שלי איזה לוח אם יש לי. פתחתי וניסיתי לקרוא ולא מצאתי אלא את זה: זהו פנטיום 3 600 MHZ על הצ'יפסט כתוב : via vt82c694x 0016CE 14E4N0651 ישנה על המארז מדבקה שכתוב עליה MSI וזהו ! האם יש דרך לדעת איזה לוח זה ? (לפחות איזה סוקט?) אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
קניתי זיכרון PMI 2.5-3-3-7 האוורסט רושם Field Value @ 200 MHz 2.5-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS)
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המטרה: משחקים, אמינות, יציבות. מומלץ: תמיכה ב OC, אפשרויות קירור טובות יותר, בנדל עשיר יותר. אני רוצה לקנות לוח אם חדש אחרי שהתיאשתי מה asus a8n sli דלוקס שלי. אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים על שתי אלו. ABIT KN8 Ultra http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=285 GIGABYTE K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-