עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חבר שלי טוען שהלוח אם שלו, ASUS M2N-SLI Delux, תומך ב16 גיגה זיכרון, אבל לפי מה שידוע לי, מעבד מוגבל לפי מספר הסיביות שלו, כל שמעבד 64 סיביות יכול לפנות רק ל4 גיגה זיכרון. אז איך זה ייתכן שהלוח תומך ב16?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  2. מחשב בן 5 או 6 שנים בערך, האם הוא יעמוד בעומס של סרט HD ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by see4,

מישהו יודע מה הם התזמונים של הזכרונות האלה שמוכרים ב KSP והאם הם נחשבים לטובים למען OC ....

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by alex125,

היי לכולם ככה אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב עכשיו יש לי 256*2 DDR ונראה לי ש400HZ ולוח אם שלי P5GD1-VM האם אני יכול לקנות חברה אחרת. לדוגמה יש לי עכשיו חברה א' ואני קונה חברה ב' האם זה יעשה לי בעיות ?? האם לא אותו גדול רק מה מגה ואותו HZ יעשה לי בעיות?? תודה ממי

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by oleg85,

מעבד 2.66 הלוח- MSI 865PE S לאחרונה גליתי שהטפ' של המעבד גבוה מדי במנוחה 50-52 במאמץ מגיע ל 68.(יש 4 מאווררים) נכנסתי לאתר של MSI וגיליתי שיש תיקון ביוס לזה ולעוד כמה דברים חיוניים. http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=543 אחרי קריאה על עידכון הביוס דרך דוס והתוצאות שיכולות להיוצר,אני מעדיף להתקין דרך התוכנה של MSI, אך לא מצאתי חומר על התוצאות שיכולות לבוא דרך התקנת ביוס דרך התוכנה שלהם(MSI). מה אתם מציאים לי לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by manga05,

מחשב עם 4 סלוטים שתומך ב DUAL האם יעבוד בתצורה של 2x 512mb DS 2x 256mb SS ? SS=single side DS=double side

7. Started by FPSbanana,

הוא מעבד שעושים יש לו מכפלות גבוהות נכון? זה טוב לOC נגיד שאני עושה OC ל3GHZ לאיזה ביצועים אני יגיע בהשוואה לE6400??

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by anri,

הלוח החדש של ASUS A8V איך הוא ?? (מבחינת הכול ) האם ייצא ייצאו כבר לוחות אחרים לתושבת החדשה 939 ? והאם הם יותר טובים מה A8V של ASUS ?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  9. אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה אודה לו מאוד יש לציין שכרגע יש לי פנטיום 4 2.4 533 לוח אינטל סילבר כרטיס מסך ATI 9700 PRO זיכרון 512 MB קינגסטון SB LIVE 5.1 ואם יש טעם לשדרג את המחשב ל פנטיום 2.4 באס 800 HT

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. אחרי כמה שעוות בפיפא זה 41C כמה צריך להיות במנוחה ומאמץ?? (המעבד ללא אוברקלוקינג ובא אם מאורר BOX רגיל מהחברה)!

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  11. אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה. בביקורות שקראתי עליו, רשמו שיכולה להיות בעיה עם כמה קירורים שיחסמו את הסלוטים של הזכרון. הקירור שאני רוצה לקנות הוא OCZ VENDETTA2. מישהו יכול לאמת לי אם הקירור יחסום את הסלוטים או לא? אם יש פה מישהו עם השילוב הזה או אפילו לוח אחר של DFI שדומה מבחינת המידות עם הקירור הזה אני אשמח לתשובות ממנו. תודה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by nitro_6,

טוב אז הלוח אם שלי (intel dp55wg) התקלקל ואני צריך אחד חדש אין צורך ב- SLI , ואני מתכנן לעשות המהרה. לא מתכנן לעשות שידרוגים אולי להוסיף כונן SSD מפרט: מעבד core i5 750 ספק כוח 650 וואט כרטיס מסך: GTX 570 ושאר הדברים הרגילים, אם צריך עוד מידע אני אספק אם אפשר אז לנסות לחסוך תודה מראש

13. או לפחות להגיד לי מה הערך באינטל של המעבדים הבאים: athlon xp 2500 athlon xp 3200 וכל מה שביניהם. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by puki,

איזה זכרונות כדאי לרכוש ל-ADM 3000, יש את ה-KINGSTON,SAMSUNG,GEIL, ל-GEIL יש גוף קירור, הכי יקר, אחריו הקינגסטון ואז הסמסונג. הבנתי של-AMD כדאי זכרון עם LATENCY נמוך ולאו דווקא מהירות גבוהה (אני לא ממש מבין בזה...). מה לבחור ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  15. ....ובאיזה תוכנה אני יכול לבדוק עם החלקים שקניתי טובים כאילו מבחני כוח המפרט שלי זה ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? ?KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E? 2 זיכרונות של 512 DDR 2 כרטיס מסך גיפורס 7300GT מגה 256 מגה DDR2

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. אני סטודנט לקולנוע שמעוניין לקנות מחשב שיתמוך בAVID , השאלה אם D820 יהיה משמעותי או שאפשר להסתפק ב פנטיום 4 3.0 ?, ואיזה קירור איכותי למעבד אתם ממליצים? ולוח אם טוב? התקציב של לוח אם בסביבות 1000 ש"ח . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by tal_levi1000,

המודולים החדשים של קורסייר http://www.theinquirer.net/?article=32276 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by gerdamen,

שלום לכם.. יש לי כמה שאלות שעומדות לי בראש ומציקות לי.. בתכלס.. חוץ מהרכיבים.. מה יצרנית אחת מיוחדת מיצרנית אחרת למשל .. מה גיגהביט מציאה שאין לאסוס או לאינטל? או למשל אלו דברים יחודיים יש לגיגביט שאין לאיטל? תודה לעוזרים.. עמית

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  19. מתלבט בין: זיכרון: (א) OCZ DDR2 2048MB 800MHz 3-4-4-15 (ב) G.Skill DDR2 2048MB 800MHz 4-4-3-5 לוח אם: (א) Asus P5N-E SLI (ב) Asus P5N-D המחשב מיועד למשחקים, עם CPU של Intel Core 2 Duo E8500 ו-SLI של שני Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by arbily,

שלום, היו לי במחשב זיכרונות של 4G ועכשיו אני קיבלתי עוד 4G רק סוג שונה.... האם אני יכול להכניס בלוח זה GA-EP45-DS5 שני זיכרונות של 4 (כאילו 4 של 2 ) ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. קניתי מעבד מKSP, והם רשמו על גב המעבד את השם שלו עם טוש. חשבתי שזה יכול להפריע קצת למגע של גוף הקירור עם המעבד (ממש קצת, אבל עדיין...). האם זו באמת בעיה? ועוד שאלה: האם אפשר לגעת בגב המעבד ובמשטח המגע של גוף הקירור עם המעבד עם ידיים חשופות בלי בעיה, למרות שיש טביעות אצבעות, או שזה מפריע למגע ביניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. היי. אני מתכנן להוסיף 2 GB , ומצאתי סטיק של 2 GB ב165 שקל בפנדה. אני משתמש "משרדי", שלא מבצע שום מאמץ בזכרונות. הרצתי חיפוש בפורום, מצאתי ת'רדים קצת ישנים שממליצים עליהם, אז רציתי לשאול כדי לראות שזה עדיין רלוונטי להיום. תודה לעוזרים.

23. שלום, המפרט שלי: Intel Q9400 @ 3.6 Gigabyte EP45-ds3r Kingston 3x2gb ddr2 800mHZ Sapphire HD6950 2Gb Seasonic x-760W gold 3XDell ips 2312hm המטרה לחבר 6950 נוסף למערכת מכיוון שאני עובד ברזולוציה של 5760X1080 עם 3 מסכים, שאלתי האם המעבד הזה יוכל להחזיק את המערך למטרת משחקים בעיקר. כגון BF3 Skyrim וכו' ולא יגביל ניצול מלא של שני הכרטיסים הגרפיים.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by zaroor,

מישהו יכול להסביר מה זה ה STEPPING באתר של אינטל יש בטבלאות נתוני מעבדים ויש סוגים שונים בינהם מה זה קובע או משפיע ?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  25. יש לי את הלוח gigabyte ga-ma790fxt-ud5p (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3005&ProductName=GA-MA790FXT-UD5P) וזכרונות של G.SKILL שאמורים לעבוד במתח סטנדרטי של 1.5V. בדף המידע על הלוח מצוין מפורשות שחריצי הזכרונות הם 1.5V, יש לי את הביוס האחרון, אך אין לי אפשרות להוריד מתח מ-1.6V לא בביוס ולא בתוכנת ה-OC שמגיעה עם הלוח (להעלות אין בעיה). אני מניח שלא יהיה נזק כלשהו אם הזכרונות ירוצו ב-0.1V יותר, אבל אני ממש לא מצליח להבין את העניין (בעיקר אחרי שחיכיתי שבועיים לזכרונות 1.5V שמצאתי במחיר זול).

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים