עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nimale,

מה המצב חברה?? אני צריך עזרה.. אני מאלה בערך כמו כולם שכשהם קונים מחשב הם משקיעים המון כסף שהמחשב יחזיק להם שנים הנה אני עדיין עם מחשב פנטיום 3 667Mhz שבזמנו היה הכי טוב. בכל אופן מה שאני מנסה להגיד אני יודע שלקנות עכשיו מחשב יהיה טעות כי ממש בקרוב יצאו לשוק מעבדי ה64Bit במחיר סביר יותר. אז מה אתם אומרים כדאי לי לחכות לטכנולוגיה שתתפתח ויגיעו מעבדי שתי הליבות? או לקנות עכשיו מחשב טוב יחסית לתקופה הנוכחית. נ.ב. חשוב לציין שאני ממש לא לחוץ למחשב אני בקרוב מתגייס ולא יהיה לי זמן לשבת על המחשב שלי ולהנות ממנו. תודה על העזרה. :]

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. מקור: http://tinyurl.com/axwmw

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by unknown man,

איזה מהם עדיף ל AMD? אם יש לכם עוד לוח אם בטווח מחירים שלהם (עד 700 שקל) תציעו בשמחה =]

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. שלום לכולם ! יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה ימים ואני על סף יאוש. אז כך, התקנתי מערכת הפעלה נוספת windows xp 64, ונתקלתי בשני בעיות בלתי פתירות. 1.אני לא מצליח להגדיר את ה-game port ,יש לי שורה שרשום בה "unsupported standart game port" תחת "sound video and game controler ",מה שמוזר זה שב-windows xp הרגיל אין שום בעיה. 2.ועוד בעיה שיש לי ב-device manger זה שב-"other devices" מופיע שורה "unknown device",ואני לא מצליח להבין איזה רכיב אינו מותקן, לדעתי הכל מותקן. הלוח שלי זה asus a8n-sli deluxe ,גם שלחתי mail ל-אסוס והם לא חוזרים אליי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי, ולאחר שבניתי מפרט מבוסס I5 שמיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, גיימינג ו OC, שמתי לב שחרגתי מהתקציב בכמה מאות שקלים טובים שאלתי היא: בהנחה שאני מתכוון לבצע OC על קירור אוויר טוב, כמה גדול יהיה ההבדל בין ה I5 הבסיסי ביותר (מהסדרה החדשה) שנקרא 3450 או משהו כזה, לבין אחד מתקדם יותר כמו ה- 3570 ? חשוב לציין שהמחשב הנוכחי שלו ישן, כך שאני ארגיש שיפור ניכר גם אם אני אקנה E5400. נוסף על כך, המעבד הנוכחי שלי, שהוא ATHLON 3000 חד ליבה, עובד ב- OC של 50% כבר 6 שנים ברצף, ותמיד הייתי מאוד מסופק מכך שקניתי מעבד זול והפקתי ממנו מוצאות של מעבד שעולה פי 4. אם כבר פתחתי שרשור, כדי לא להעמיס על הפורום, אשאל שאלה לגבי לוח: אני מחפש לוח תקציבי ל…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by ilanb0,

כרגע מתוך 4 סלוטים, 2 מאוישים בשני זכרונות DDR2 במהירות 1 גיגה כל אחד. מבקש להגדיל ל - 4 גיגה. האם עדיף 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, או שהאפקט יהיה זהה אם אוסיף סטיק אחד של 2 גיגה כך שביחד עם הקיים יהיה 4 גיגה?

7. Started by SoundingBro21,

שלום,שמתי לב שבלוחות החדשים אין southbridge , היכן הוא עבר בלוח?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. משפחת ה-Raven Ridge הניידת של AMD טרם הוצגה רשמית, אך נראה כי ביצרנית המחשבים האמריקאית כבר מוכנים בהחלט לבואה לכתבה

9. כמו שכתבתי אני רוצה לקנות במחשב החדש שלי את הזכרונות החדשים PC-4000 500Mhz אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות.........אז בבקשה אם מישהו מבין בזה אז שימליץ לי על איזה חברה ללכת. לפי מה שקראתי במדריך הזה שיש בעמוד הראשי של האתר הבנתי שכדאי לי לקנות את הזכרון של A-Data, אבל בכל זאת אני רוצה אמלצות מכם. נ.ב אני רוצה לקנות 256X2 Dual Chanel תודה מראש לכל העוזרים!

10. Started by computer_freak,

1. מעבדי 32 ביט (מתייחס לנורטווד לדוגמה) מעבדים 32 ביט ומעבירים 64 ביט אז למה צריך להעביר 64 ביט למה המעבד לא פשוט מעביר מידע ברגע שהוא סיים לעבד אותו? 2. מעבדי 32 ביט עושים חישובים מתמטיים על מספר של 32 ביט מה זה אומר 32 ביט? 32 ספרות? ומה הקטע של ה 32 בחזקת 2? תודה

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by shloosh,

מה עדיף לי, בשביל משחקים. יש לי בעיה עם תאימות בזיכרון במחשב ובגלל זה יש לי תקיעות במשחקים שלא מתפקדים כמו שצריך.... לכן אני רוצה להחליף ולשנות את הזיכרון במחשב שלי. מה עדיף שיהיה לי 768 ראם במהירות 333 או 512 במהירות יותר גבוה של 400...??? ואיך התאימות של סאמסונג ו-geil?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by anri,

הלוח החדש של ASUS A8V איך הוא ?? (מבחינת הכול ) האם ייצא ייצאו כבר לוחות אחרים לתושבת החדשה 939 ? והאם הם יותר טובים מה A8V של ASUS ?

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  13. שלום לכולם , אני בקרוב רוצה לשדרג את המחשב שלי הקיים . אני קונה רק שילוש ואחרי שנים רבות ונאמנות יש לאמר עם INTEL החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה AMD . יש לי אליכם כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה את השילוש שבוע הבא. 1 ) הגיע ל KSP מעבד 3400 בסוקט 939 שעולה 2490 ש"ח. הלוח היחידי שאפשר להתאים לו כרגע ב KSP הוא ABIT AV-8 . רציתי לדעת איך לדעתכם השילוב הזה ? האם הלוח יהיה בסדר או שכדאי לחכות עוד קצת ללוח אחר או לחילופין לקנות לוח בחנות אחרת.. 2 ) ההפרש בין המעבד הנ"ל לבין 3200 בסוקט 754 הוא 900 ש"ח. האם זה מצדיק את ההשקעה ? 3) איזה זיכרונות כדאי לי לקנות עבור המחשב ? DDR500 או שזה לא יתן לי הרבה ואפשר להסתפק ב 400 או 433 ? תודה לעוזרים. עריכה - לפי מה שאני מבין KSP התבלבלו כיוון…

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי NF7 ובארטון 2500 ואני מעוניין לעבור ל-64 ביט. 1 האם אני ארגיש הבדל משמעותי בביצועים? 2 מה ההבדלים חוץ ממגהרץ כמובן בין ה-+3000 לבין ה-+3200 והאם זה שווה את התוספת כסף (ועל כמה מדובר) 3 יש לי 2 סטיקים של זיכרון קורסייר 512MB 3500 433MHZ וטווינמוס 512MB 3200 400MHZ - האם הזיכרונות האלו יהיו טובים לי? ואה,אם אפשר עזרה בבחירה של לוח. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by wow,

אני שומע שמדברים פה על סוגים שונים כמו הסטפינג JIUHB וכו'. מה זה בדיוק?

16. Started by sasha_iq,

מבקש המלצה ללוח , זיכרון 512 ומארז למעבד 2.4с . לא מיועד להרצה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. Started by dogday,

אני רוצה זיכרון לאוברקלוק וגם שמעתי ש twinmos עושה בעיות תאימות או משהו כזה אז אני צריך את עזרתכם לבחור זיכרון. זה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 1 CD-ROM / DVD-RO…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by Dr@gon,

איזה לוח אם כדי יותר של ABIT IC7 MAX 3 או של Chaintech 9CJS ??? ???

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by The Ball,

אמממ אני רציתי לעשות אפדייט לדרייבר של הלוח אם כי אף פעם לא עשיתי מאז שקניתי אני מצאתי דרייבר באתר של NVIDIA http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13 אבל אני לא יודע אם להוריד אותו ובאתר של ASUS לא מצאתי כלום אז מה לעשות? להמשיך לחפש באתר של ASUS כי עדיף דרייבר שלהם או שהדרייבר של NVIDIA יותר טוב? ד"א הלוח אם שלי זה rev 2.0

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by roma,

שלום רב! הזמנתי מחשב וזו שאלה שמאוד מתרידה אותי: יש ללוח אופציה של דואל די די אר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. לשדרוג לוח אם מעבד זכרון וכרטיס מסך... איפה אפשר לקבל המלצות בתקציב שלי? אני לא רוצה AMD כי הוא יכול להשרף אם לא עובד המאוורר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמה שווה מחשב נישא של IBM: INTEL PENTIUM2 300MHZ 192MB RAM 4MB VIDEON-CARD 4GB HD WD כמה שווה כל המחשב הזה? יש כמובן סידירום וכל השטויות שאמרוים לקבל... ;D

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by ilya83,

מה לוח אם הכי טוב asus או gigabyte? בשביל amd תושה מראש ???

24. Started by MoRtZkInG,

שוטטתי היום בגלריה וראיתי באחד הפרוייקטים לוח של ASUS עם כניסה למולקס עליו. למה? http://www.hwzone.co.il/gallery/albun28/aal

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  25. הוכחות אם לינקים בבקשה! והאם זה נכון של SQ800 יש DUEL DDR יותר גבוה במגהרץ מ ASUS P4G8X ??? ??? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.