מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדלים בין שני אלה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7285 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7629
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש וקיבלתי המלצות על מעבד AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוח אם GIGABYTE K8N51GMF-9 וזיכרון DDR400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 ואז אומרים לי שזה בכלל לא DDR2 ושהלוח לא תומך ב DDR2 ושכדאי לי לבחור באחר אז מה בדיוק קורה פה?!
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי לוח an8 nf4 ultra abit אני שם שתי סטיקים של 256mb בסלוטים 1 ו 3 של הלוח כדי שזה שהוא יעבוד ב dualchannel וכשאני בודק ב cpu-z בmemory #channels הוא רושם single למישהו יש מוסג למה אני עובד על סינגל ולא דואל
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חבר'ה..אני פועל עכשיו עם 512 mb של זיכרון פנימי(256*2 שפועלים על dual) ורצית לשדרג ל ג'יגה זיכרון,אז יש לי אפשרות לקנות סטיק אחד של 512 או שתי סטיקים של 256 שיעבדו על dual . מה אתם ממליצים לקנות? ולמה?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש, והוא בקונספט שאומר כשקונים צריך לקנות מבין המתקדמים ביותר! אני חושב שזה ממש מיותר לרכוש מחשב חזק כאשר כל מה שאתה עושה זה INTERNET וOFFICE, בקיצר מחשב לעבודה ביתית סטנדרטית. חשבתי לקנות לו2800 Semaphron על SOCKET 754 האם יש לכם המלצה ספיציפית על שילוב טוב של מעבד+לוח בסדר גודל הזה? או שאולי בכל זאת אכנע לרצונו ונלך על 939 (רק בשביל הקידמה) אבל הכי פשוט שיש ! זקוק לעצתכם תודה.
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שיטת סימון המעבדים בשתי החברות די מקשות לפחות בתחום ההשוה של הביצועים. איפה אפשר למצוא מידע שיאפשר הבנה בסיסית של הנושא. אחרי שנים של שימוש בפנטיום 4 מתכוון לעבור ל AMD אבל יש בעיה בבחירת מעבד שיתאים לשימושי. מדובר במחשב בסיסי לעבודות משרדיות ללא תוכנות כבדות או עיבודים מורכבים ובנוסף גלישה רגילה ללא משחקים .
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
גרסא CK8UDA19 השיפורים הם fix dualcore 3800+ S3 fail show CPU current frequency in POST. fix USB keyboard can't be used אני לא הרגשתי שום שיפור אחרי העדכון אם מישהו הרגיש שיפור הוא מוזמן לשטף
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
התלבטתי אם זה מיועד הנה או לפורום לוחות אם. מנסה לתפור למישהו מחשב בסקלת המחירים הלא יקרה. לוח האם Gigabyte K8U תפס לי את העין. הצ'יפסט זכה לפחות ב- Anandtech לביקורות מצויינות על אף המחירים הזולים של הלוחות שמבוססים עליו. מצד שני די התקשתי למצוא חוות דעת משמעותיות על לוח האם הנ"ל באינטרנט. במפרט הלוח רשום AGP slot, support AGP 4x/8x AGP3 compatible, support only 1.5 volts display cards. זה משהו שאני לא לגמרי מבין את המשמעות שלו. AGP3 אמור לעבוד עם מתח של 0.8 וולט, ולא 1.5. אז מצד אחד הוא תואם AGP3 ומצד שני הוא מיועד רק לכרטיסי מסך של 1.5 וולט. האם אני יכול לתפור לו כרטיס מסך רגיל מבוסס FX5200 של NVIDIA או ATI 9250 והוא יעבוד בלי בעיות ב- AGP x8 ? או אולי עלי לברור היטב ר…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה, ומפאת חוסר תקציבהתעניינתי בלוח SAPPHIRE PURE PERFORMANCE שמגיע עם X300SE מובנה וסלוט PCI-E פנוי, במחיר סביר לגמרי, מה שיאפשר לי לקנות כרטיס מסך טוב מאוחר יותר כשיהיה לי כסף או זמן לשחק... לאחר חיפוש ביקורות קראתי את הביקורת על ה-INNOVATION באננדטק, והתרשמתי מהלוח מאוד לטובה, הן מבחינת ביצועים, פיצ'רים, סאונד איכותי אונבורד, אופציות OC וכן הלאה. מה שמצחיק זה שלא ראיתי אותו נמכר בשום מקום בארץ בחנויות המוכרות, אין לי מושג מה המחיר שלו יחסית ללוחות NFORCE 4 ULTRA והאם הוא בכלל כדאי. בנוסף תהיתי על ההבדלים בינו לבין הPURE PERFORMANCE, שכן הגשר הדרומי שלהם שונה, והסאונד אונבורד גם הוא שונה, וגוגל לא הניב תוצאות כשחיפשתי ביקורות. האם מישה…
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
עדכון: שופו על הסייל הזה !!! נראה לי מציאה ! http://cgi.ebay.co.uk/GeIL-1GB-PC3200-DDR400-Memory-PC-Mac-G5-512MB-X-2-NEW_W0QQitemZ6820634158QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem מה אתם אומרים ? שווה ? יוצא 500 שקל כולל משלוח לארץ, כאילו 250 שקל לסטיק... אני משער שבארץ זה עולה 350 שקל אחד __________________________________ יש לי כרגע זוכ זכרונות של TWINMOS בנפח 512 מגה כל אחד עם CAS2.5. נראה כי זה לא מספיק ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה מינימום (בשני סלוטים, DUAL CHANNEL)... אז ככה, אני משער שמומלץ שגם ה2 הנוספים יהיו אותו דגם של TWINMOS, ואני לא יכול, מהסיבה שתפורט בהמשך... אבל בקשר לCAS, אם זוג זכרונות יעבדו ב3 והאחרים ב2.5 אז כולם יעבדו ב3 ? (בדומה למהירויות שעון) יש לי…
-
- 13 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב שלי היום והייתי רוצה לשאול משהו במעבד שקיבלתי שמתי לב מתוך החלון של המארז שהמעבד בא עם מאוורר של טרלמטק גדול השאלה שלי היא יש הבדל גדול בין המאוורר הזה לבין המאוורר המקורי של AMD כי אני מפחד שסידרו אותי .... (אני ביקשתי שיביאו לי מאוורר מקורי ).. ??? והאם הטמפרטורות גבוהות מידי במצב מנוחה לחלקים של המחשב שמראה האוורסט ??
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות זכרונות טובים וזולים לOC, חשבתי על הADATA ויטסטה שיש בKSP...(שני מודלים של 256 כי זה פשוט יוצא יותר זול מאחד של 512:|) רציתי לדעת האם הזכרונות האלה TCCD?? האם הם שוים קניה או שיש זכרונות אחרים עדיפים ובאותו המחיר אולי גם מחנות אחרת...? האם למישהו יש אותם?אפשר להגיע איתם רחוק? מה התזמונים שלהם? הלוח שלי הוא ASUS p4p800se לא יהיו בעיות נכון? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשיחה עם מישהו, הוא העלה הערה שהלוח Gigabyte k8nf-9 לוח גרוע, ומקרטע, ולא מתאים למשחקים. וביחד גם כל סדרת GIGABYTE. זה נכון? (יש לי לוח GIGABYTE K8NF-9 אבל אני לא נהנה מימנו, בגלל שצריך להחליף אותו.. הוא פגום ואיטי)
-
- 65 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. רציתי לדעת איזה לוח מומלץ מהלוחות הבאים ואם יש הבדל משמעותי בינהם DFI NF4 ULTRA INFINITY Gigabyte GA-K8N Ultra-9 939 ASUS A8N-E MSI K8N Neo4-FI ABIT AN8 ULTRA GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תודה מראש!!!
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה 1024 בשני סטיקים במחיר 600 שקלים עכשיו יש את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=347 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3743 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=70 מה יותר טוב מביניהם?
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם מומלץ שישתלב במחשב למשחקים בתקציב של 4500 ש"ח לערך ולא יתבצע אוברקלוק בכלל.. Abit kn8 ultra הוא כזה?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
רציתי לקבל דיעה על לוח אם מסוג comanache creek 915
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון 512 של RAM בזול אמרו לי שיש ב 290 ויש ביותר זול אז אני רוצה לברר
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
-
אני מצליח להעלות למעבד רק עד 1.55 v אי אפשר יותר כי אני לא מוצא את האופציה הזאת?!? אמרו לי שאפשר להעלות את המתח של הזיכרונות בלוח הזה עד ל- 4v אבל אני מצאתי אפשרות שאפר להעלות רק עד 3.2 למה זה?? אולי כל הבעיות האלו הם בגלל שיש אופציות מוסתרות??(בלוח הקודם שלי עם הייתי לוחץ f1 בביוס אז היו לי יותר אופציות!)ואם כך אז רואים אותם??
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם יש איזה אתר שמפרט מה ההבדלים ביניהם.. אני מתכוון כמובן ל- venice, newcastle, winchester וכד'...
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נדמה לי שאין אבל אני לא ממש מעודכן...+ זה רק לגבי ארצות הברית או שזה נכון גם לגבי עוד ארצות? אנגליה למשל?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-