עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gil_k,

קיבלתי מחשב חדש. הורדתי CPU-Z ונכנסתי זה מה שזה הראה לי: http://img528.imageshack.us/img528/8536/e6600xo7.jpg לפעמים זה הגיע ל 2.4GHz ועלה איתו גם ה Voltage, זה אמור להיות ככה? כי לפעמים גם ה CPU ב Task Mannager מגיע ל 100%, זה קרה אחרי שהתקנתי כמה משחקים אבל בעיקרון לא היה עומס ממש על המחשב. יש לי ג'יגה אחד בנתיים (RAM) ביום ראשון-שני אמור להגיע עוד אחד. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  2. היי לאחר התקנה של של מערכת הפעלה XP על שניי סוגיי הדיסקים הקשיחים +התקנות של מישחקיי FPS שונים לא ראיתי כל שינוי בביצועים , כל המישחקים פועלים באותם הביצועים , אני לא מבין למה אומרים שSATA מהיר יותר מATA , אולי בדברים אחרים , אבל במישחקים הם שווים, לא יודע יכול שאני טועה בזאת , מה תגובתכם ? רוני

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה ללוח אם זכרונות ומעבד (עדיפות AMD) למחשקים שיהיה תואם לAGP כי יש לי 9800XT ואני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש... ולהתחשב בזה שאני לא מתכוון לעשות OC! בחיים!! :*) אז ככה שזה לא יהיה פרמטר.. תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. מעבד ה-Alder Lake החזק ביותר של אינטל מתחיל להופיע אצל משתמשים ברחבי הרשת, והם משתפים אותנו בכמה פרטים מענייניםלכתבה

5. Started by BIGWOLF,

האם מעבד Athlon Dual Core 7850 יכול להוות צוואר בקבוק ל ATI 4870 ? תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. טוב אז שמתי לב שלוחות האם של פלייט הגיעו לארץ! איך זה http://tms.co.il/product/4760 בהשוואה ל p35-sl של ג'יגה בייט? וואיך הכרטיס קול של הפלייט? ובונה כתוב שהוא תומך בcf ! זה אומר שלא צריך לקנות לוחות ב1200? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  7. http://www.ncix.com/products/index.php?sku=14237&vpn=MS-7125-030&manufacture=MicroStar מחירו כ 400 ש"ח תודה MSI K8N NEO4-F MOTHERBOARD ATX S939 NFORCE4 DDR PCI-E16 PCI-E4 PCI-E 4PCI SATA RAID SOUND LAN

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by Bone-Breaker,

יש לי Abit nf7 גרסא 2.0 ואמרו לי פעם שחיישן הטמפרטורות של המעבד מזייף ומעלה את הטמפרטורה ב10 מעלות ורציתי לדעת אם זה נכון. יש לי עכשיו את הקירור הרגיל של המעבד (AMD 2500 BARTON) עם דלת פתוחה והוא כותב שהוא על 48 מעלות זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by Check_Point,

שלום. אני מתלבט בין שתי לוחות אם לקונרו, שההבדל ביניהם הוא 100 שקל: ?IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? של אביט ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? של גיגהבייט הקונפיגורציה איתם הם יעבדו היא E6300 וג'יגה זיכרון בדואל צ'אנל DDRII667. איזה לדעתכם עדיף, אם לרגע לא נתייחס למחיר? וכשכן מתייחסים למחיר, לאיזה מהם תמורה יותר גבוהה לכסף? תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. שמעתי משהו על PAGEFILE וששיש 2GB לא צריך אותו. בכל מכרה נכנסתי לזיכרון ורטואלי והגדרתי על 0 ז"א כלום. האפשרות האחרונה מטה. אבל אחרי זה משחקים לא עלו לי והיה כתוב שאני צריך זיכרון וירוטאלי.טוב מה לעשות?בנתיים שמתי את זה על 2 מינימלי ו3069 מקסימום כי היה הויינדוס המליץ לי על זה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  11. אז ככה.. המחשב שלי אמור להגיע היום (בלי המסך-VP930, שעוד לא הגיע למלאי החנות), אבל גיליתי שלכרטיס מסך (X1950Pro של SAPPHIRE) אין כניסת VGA.. המסך הנוכחי שלי אינו בעל יציאת DVI.. לכן מאוד חשוב לי לדעת אם בלוח האם P35 DS3L ישנו כרטיס מסך VGA מובנה.. האם כך הדבר? אם לא, מה יהיה עלי לעשות? תודה מראש~

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by kikkler,

מחפש לוח אם מבוסס (RDRAM (PC1066 ושתומך במעבדי אינטל עם 800MHz FSB לא הצלחתי למצוא אפילו אחד - למישהו בא לעזור ?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by Booobb,

שלום, אני מתלבט איזה מהמעבדים הבאים עדיף: AMD PHENOM X4 945 AMD PHENOM X4 940 BE מבדיקה הבנתי שזה אותו מעבד בדיוק רק שה945 עם תושבת AM3 המאפשר עבודה עם DD3 (וגם תואמת לאחור בתושבת AM2 עם DDR2)וה940 בעלת מכפלה פתוחה המאפשרת OC בצורה קלה\טובה יותר ומיועדת לתושבת AM2 בלבד. מכיוון שאין לי כוונה לבצע OC, האם יש סיבה אחרת\נוספת שה940 עדיף על ה945 (המחיר הוא בהבדל של שקלים בודדים) ? כי זה נראה כאילו שבתכנון לטווח ארוך ה945 עדיף כי הוא מאפשר שדרוג טוב יותר. *המעבד מיועד למשחקים וירוכב על Gigabyte MA770-UD3 עם 4850 ככרטיס המסך. תודה ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. בדיוק לפני יום הזמנתי לו מפרט עם 3000+ (s754) עדיף לחכות ל939 ?? זה תלוי גם בזמן עד שיגיעו המעבדים וגם במחירים? ואם בכלל יש לוחות טובים היום או שצריך לחכות גם לNF4 בקיצור הרבה בלאגן

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by wArezm0n,

שלום, בקרוב אני קונה סטיקים DDR עם צ'יפים TCCD ויש לי תקציב עד 2000 שקל עכשיו אני מתלבט בין Geil ONE לבין G.Skill Extreme PC4800 TCCD FR לבין OCZ EL Platinum Elite Edition PC4800 TCCD רציתי לדעת איזה זכרונות מבין השלושה נותן הכי הרבה ביצועים והכי הרבה תדר לOC מכוון שהזכרונות מיועדים לOC כבד עם מעבד Opteron 148 ולוח LANPARTY Ultra-D שיש ברשותי כבר

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by docho,

שלום, יש לי מחשב שכולל - מעבד Athlon XP 1700+ Thunderbird לוח אם +Gigabyte GA7VTX-H זכרון Mushkin 256MB PC2100 DDR 266 המעבד נשרף אחרי שבכל התקופה עשה המון בעיות של התחממות (למרות שקניתי מאוורר טוב ומישחה טרמית) ואני נאלץ להחליף אותו. אני רוצה לתקן את המחשב, אבל אני מבין שאי אפשר יותר להשיג מעבדי SocketA שנתמכים בלוח הזה (Thunderbird, עד XP2600) ולכן כנראה אאלץ להחליף גם את לוח האם. אני מחפש המלצה לשילוב מעבד ולוח אם במחיר הכי זול שאפשר שייתנו לי לפחות את אותם הביצועים של המחשב הישן (כולל במשחקים). אני צריך שהלוח יתמוך בזכרון הזה ושיהיה בו סלוט AGP. * והכי חשוב - שלא יעשה לי בעיות של התחממות! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by Ashand,

יש לי ANTECH 550 W מהמחשב הישן יתאים? הלוח אם הזה כנראה שיש לו 24PIN לחשמל....אפשר לחבר את ה-ANTECH ?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  18. אני צריך לוח של אסוס שיתאים לQ6600 GO +שיתאים ל4 גיגה זיכרון-בכפול 4 ושיתאים לHD2900פרו ובנוסף שיהיה לו לפחות כרטיס PCIE קטן חוץ מהX16 לא צריך SLI או CF רק חריץ נוסף קטן לכרטיס רשת אלחוטי

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by yhhx,

מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by ace_low,

בוקר טוב. אני רוצה לעשות יציאה קידמית לUSB, לוח האם הוא GA-7ZM של Gigabyte. אני מבין את פירוט הפינים הנמצאים על הלוח היכולים לשמש לחיבור של פורטים נוספים לusb. איזה מחבר משמש לחיבור הכבל ללוח האם? באיזה כבל מומלץ להשתמש למטרה? תודה רבה, בוקר טוב וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by AMS2,

אני רוצה לשדרג ל:מעבד: I5-2500 לוח אם: Intel DH67BL ויש לי כרגע: ספק כוח: Enermax NoiseTaker 2 420W כרטיס מסך: HD5770 עכשיו השאלה היא אם הספק כוח הזה יספיק כדי להחזיק את המערכת עם המעבד החדש והאם יש אפשרויות יותר טובות שכדי לי לשקול במקום הלוח אם והמעבד הללו. כמו כן האם כאשר מופעל הטורבו של המעבד הספק כוח יגביל אותו, או שהוא יהיה בסדר? אשמח לחוות דעת על השדרוג ותודה על העזרה

22. Started by HoLy4EvEr,

האם יש הבדל משמעותי בין 6400 ל 6600? עד כמה הוא? והאם כבר שווה להוסיף 500 שח ולקחת 6600 במקום 6400? אני פשוט חייב לדעם יש לי שני אופציות: E6400 +DDR2 800MHZ או E6600 + DDR2 667MHZ מה עדיף ומשתלם מבחינת ביצועים? שאלה שבגללה אני לא יושן בלילה(חוץ מנפילות טילים ) תודה!

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  23. אני הולך לשדרג את המחשב.. ובתור התחלה אני קונה לוח אם שיתאים לחלקים שאני משדרג.. אני צריך שהלוח אם יתמוך בחלקים של המחשב שלי(כרגע) וגם יתמוך בחלקים שאני הולך לשדרג : מעבד: Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX זיכרונות: DDR2 - 2GB -800MHz כ.מסך: עדיין לא החלטתי ..אבל בטוח שהוא יהיה של nvidia ------------------------------------------------- המחשב שלי (כרגע) מעבד: ------------------------------------------------ אני צריך שהלוח אם יתאים לחלקים שאני הולך לשדרג. וגם יתאימו למחשב שלי כרגע.. התקציב של הלוח : 300 שקל. רצוי מאוד שהלוח יהיה מחברת gigabyte תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  24. יש לי 2 חיבורים מקדימה במארז לUSB ואני לא בדיוק יודע איך לחבר אותם. יש לי חוט שבא מהחיבורית בקדמת המארז ויש עליו כמה חיבורים קטנים יותר: חיבור של שלוש פינים שכתוב עליו: (2) +5V (2) -D (2) +D עוד חיבור של שלוש פינים: (1) +5V (1) -D (1) +D עוד חיבור של 2 פינים: (1) Ground (1) Ground ועוד חיבור של פין אחד: (2) Ground התסכלתי בחוברת שבא עם הלוח אם (Abit NF7-SL) ובכל זאת לא הבנתי מה מחברים לאן, תמונה:

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. קיבלתי את החלקים שלי מחו"ל סוף סוף ....(E8400 4GB) לוח החלטתי לקנות בארץ . האם ללכת עדיין על ה DSL3 ? כי יצאו כל החדשים ה X38 ...וה P45 מה ההבדלים ? (לא משתמש ב CF או SLI ) תודה .

• 8 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים