מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
בביקורת זאת אנו מביטים בביצועי המעבד החדש Ryzen 7 7800X3D - האם ההמתנה הארוכה הייתה שווה את זה? בדקנו את ההבטחה הגדולה של AMD עבור היורש ל-5800X3D המוצלחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
למחשב E6600, 8800GTS, המחשב הוא להרבה זמן אז על הלוח להיות טוב ויהיה נחמד אם הוא יתמוך בשדרוגים לכל מקרה.. אני לא מתכנן לעשות OC אבל אם זה לא מעלה את המחיר אז זה לא יזיק לכל מקרה.. תודה..
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך לוח של אסוס שיתאים לQ6600 GO +שיתאים ל4 גיגה זיכרון-בכפול 4 ושיתאים לHD2900פרו ובנוסף שיהיה לו לפחות כרטיס PCIE קטן חוץ מהX16 לא צריך SLI או CF רק חריץ נוסף קטן לכרטיס רשת אלחוטי
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב לבן שלי (בן 6 ) לאינטרנט , FIFA וקצת שטויות עד 1300 ש"ח (אני יודע .....) ראיתי ב IVORY ו ב KSP שתי דגמים עכשיו אני מתלבט בין AMD 5200 ל E2200 של אינטל Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore עם לוח של ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz לבין Athlon 64 4200+ GIGABYTE M61PME-S2 AM2 תודה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D850 EMV2 ואני מעוניין לרכוש את כרטיס הקול החיצוני: CREATIVE SOUND BLASTER DIGITAL MUSIC LX על מנת לשמוע משחקים בסראונד או דולבי דיגיטל. האם לוח האם שלי בכלל מתאים לכרטיס קול כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אמממ... בקיצור אני רוצה לקנות מעבד חדש... כרגע יש לי פנטיום D עוד על המפרט אתם יכולים לראות בפרופיל... בקיצור הסוקט שלי 775 אני מחפש משהו בעיקר בגלל המשחקים... אין הגבלת תקציב תכלס אבל אני מעדיף משהו גג סביבות ה1000 אבל כמובן שבשביל 100 פה 200 שם אני לא אתווכח אבל לא צריך להגזים להביא לי תאחרון שיצא.... אגב אפשרי גם 4 ליבות ואם אני צריך להחליף לוח אם זה גם אפשרי(עדיף שלא) וזהו בעיקרון עכשיו בטח תשאלו על OC אני לא בטוח שאני יעשה אבל יהיה נחמד אם תהיה תאופציה(לא חובה) תודה מראש לכל העוזרים ואחלה יום...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני בדיוק מסיים להרכיב את המפרט שלי בסקאיפיסי.ונתקלתי בהתלבטות בין 2 לוחות אם. http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~10~0.htm - ג'יגבייט http://www.skypc.co.il/pl_product~31540~10~0.htm - אסוס לשניהם יש אותה ערכת שבבים כמדומני,רק שהג'יגבייט תומך בשדרוג עתידי של עד 16 ג'יגה זכרון פנימי. שניהם סה"כ אותו מחיר,האם יש העדפה לגבי איזשהיא מהמפרטים?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אחרי זמן והרבה בירורים בנושא בחרו בשבילי לוח אם : לוח אם: MSI Z77MA-G45 Sata3 Usb3 DVI/VGA/HDMI כמות: 1 מחיר575 1)האם קירור למעבד מדגם מוגן 3 של scythe (אם ככה כותבים) מתאים על לוח האם הזה מבחינת אי הפרעה לחיבור RAM או חיבורים אחרים? והאם הוא לא כבד מדי ועלול לשבור את לוח האם מפאת משקלו? 2) האם הלוח תומך בסמרט ריספונס? 3)האם תוכלו להמליץ לי על לוחות עם תכונות דומות במחיר דומה, של גיגביט אסוס וכד' (פשוט בחלק מהחנויות אין לוחות מדור Z77 של MSI)? אני מניח שזה סוף הבירור שלי בנושא ושלאחר קבלת התשובות לא אציק לכם בשאלות של בורים (לפחות בתקופה הקרובה)
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
צריך הסבר בנוגע ל BH-5 ,TCCD מה מיוחד בהם איך הם בידיוק משפיעים על הזיכרון מהירות , תיזמונים ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה בימים שעברו נשרפ לי המחשב אז חשבתי יש לי כסף למחשב חדש! אז ביקשתי הצעה במפרטים וננתנו לי הצעה ל 64 BIT של AMD אז רציתי לדעת האם כול הישומים התוכנות והמשחקים שלי יעבדו שם והכי חשוב האם ווינדוס יעבוד כרגיל או שאני יצטרך להוריד ווינדוס 64 BIT????????
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תראו, יש לי מסך 19" ואני לא בטוח אם אני ישדרג, אבל אם אני אשדרג אז זה יהיה מקסימום ל22" (אני מאמין שזה מקסימום בשבילי)... לגיימינג!! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך של ATI... אז השאלה היא: האם לקנות לוח אם התומך בCF כמו צ'יפסט X38 ולקנות איתו RADEON HD4850 יחיד ובעתיד כאשר אני אשדרג את מסכי ל22" אני פשוט ישים עוד HD4850 כערכת CF או שיש גם את האפשרות השניה: לקנות לוח אם מעפן כמו P45 ואז פשוט לקנות HD4870 יחיד (הלוח אם לא תומך בCF) ובעתיד פשוט לשדרג כרטיס מסך? מה אתם אומרים?? ואיזה חברה מומלצת לי לאיזה צ'יפסט? ASUS וGIGABYTE לדעתי הכי טובים אבל מה זה הABIT האלה? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מאז הרכבת המחשב, כל פעם שאני מרסטרט את המחשב נראה כאילו המחשב כבה לשתי שניות בערך ואז הוא מאתחל את עצמו כרגיל. לא ייחסתי לזה חשיבות אבל זה מתחיל להטריד אותי. ככה זה אמור להיות עם הלוח הזה? יש איזו אופציה שאמורה לבטל את זה?
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
באיה מהלוחות כדאי לי לבחור, אני רוצה לעשות אוברקלוק אז להתחשב בבקשה. 1. ABIT IS7-E http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket+478 2. Chaintech 9PJL1 865PE http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=171 מבחינת מחיר הם אותו הדבר +-20ש"ח שמעתי שיש בעיה בסאונד בלוחות של ABIT זה נכון לגבי הלוחות על בסיס Nforce2 או גם בצ'יפסטים של אינטל?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מידע על זה..אולי מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה יותר טוב שיש יותר CL או פחות ומה זה בכלל CL תודה מראש אדיר
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
אז ככה הלך לי ה לוח של אסוס שלי P4P800 יש לי מעבד 2.8 פרסקוט 478 אני מיתלבט בין אלו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1863&ModelName=GA-8IPE1000-G http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 אם יש לך הצעות יותר טובו בישבילי או שמעתם על לוח בן זונה תגידו לי תודה חשוב שיהיה לי רק 4 חריצים של זיכרון DUAL וכמובן SATA הוצים של אינטל ממש ממש תודה למי שעוזר בי בנתיים
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב חדש וכבר הציעו לי מפרטים בפורום הרלוונטי אבל רציתי להבין בנושא יותר. ידוע לי שישנם סוגים שונים של חומרה (בין אם מעבדים, זכורנות וכו'), כאשר ההבדל בין סוג חומרה אחד לסוג אחר בביצועים הוא אינו גדול במיוחד. לעומת זאת, ישנו פער במחירים. כך שאם יש לי תקציב מסוים, לא תמיד משתלם לי לקנות את מה שנראה הכי טוב (לעין "לא מיומנת", לדוגמא כי המספר גבוה יותר) אלא אני יכול לקנות את אותם יכולות, פשוט עם שמות אחרים והמחיר זול יותר. לכן, השאלה שלי (שאני מטנצל על כך שודאי מורכב לענות עליה) היא מה ההבדלים בין המוצרים המרכזיים. לדוגמא, אם אני רוצה מחשב משחקים חדש האם שווה להשקיע בI7 או ש Quad 2 Core עדיף? ואם המשחקים שאני רוצה לא דורשים משאבים עצומים - האם …
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש והוא אמור להגיע מחר עם הרכיבים הבאים; Intel E8400 Giga-Byte P35-DS3L Corsair 2gb (1gbx2) dual channel DDR800 CL-4 רציתי לדעת איך הם אמורים להיות מסונכרנים בביוס שיעבדו בצורה הטובה ביותר. איך אני בדוק שהם באמת עובדים בתדר ובמהירות שהם צריכים לעבוד, ובכמה הם אמורים לעבוד? תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
לוח-אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 וכשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה או משהו ויוצא החוצה. אז ניסיתי לפתוח את הדיסק ע"י קליק ימני ואז התקנתי רק את הדרייבר של NFORCE 2 אבל את השאר זה לא מתקין לי. האם אני יכול להוריד את השאר ומה בדיוק כי אני צריך גם את ה-LAN וכו'.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין שני הקונקטורים שמוגדרים כנשלטים ע"י "GIGABYTE SATA2 ובין ה4 שנשלאים ע"י INTEL ICH8 ובמה כדאי להשתמש? כמו כן האם יש חשיבות לאיזה מספר SATA אני מחבר את הכוננים שלי (יש לי 2)?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רכשתי זכרונות g skill עם תזמונים 2.5-3-3-6 בגלל שלחנות לא היה את הדגם הנ"ל אז במקום רכשתי זכרונות ocz 3-4-4-8 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2682 מדובר פה בזכרונות 2 גיגה של ddr האם יש פה נפילת ביצועים רצינית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שבחרתי את המעבד והלוח הגיע הזמן לבחור זכרונות, הלוח הוא ASUS P5E3 Premium WiFi והמעבד הוא Q9450 הזכרונות שאני מחפש: שני סטיקים של 2048 (סה"כ 4 גיגה). DDR3 1600 Mhz מחברה טובה ומוכרת התקציב הוא 1600 - 2000 שקל המחשב הולך לעבוד אוברקלוק קטן, אשמח לשמוע מהם הזכרונות המומלצים בשבילי ( אם אפשר להוסיף לינקים זה יהיה מעולה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
E8400 4GB HD4870 עם אפשרות להוספת עוד אחד 320GB ו TT600W ספק ומה ההבדלים בינו לבין הDS5 לבין הלוחות הדומים של ASUS DFI וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-