מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום! האם תוכלו לכוון אותי למפרט עדכני של הלוח הנ"ל ? באתר הראשי שלהם הלוח רשום בגרסא המקורית שלו כתומך רק ב DDR 333 ? אני מבין שהלוח בא עם MCP-T אבל במפרט הישן רשום שיש צ'יפ של CMI, האם הכוונה רק לחיבורים או שזה אומר שאין שם SoundStorm? תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים .. (דרך אגב, כתבתי את ההודעה גם בפורום מפרטי מחשב כי זה די קשור לבניית מפרט מחשב ... לא הייתי סגור על זה ..)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם המעבד הזה מספיק טוב בשביל לפעיל משחקים כמו battlefield 2 ,fear,q4 וכדומה ברמה סבירה?
-
- 14 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ערב טוף.. כרגע יש לי במחשב שני סטיקים של 256MB כ"א (לינק) שרצים בדואל, וחוצמזה יש לי עוד זיכרון 256MB של סמסונג (שחיפשתי באתר החברה אבל לא מצאתי אותו.. אבל אני יודע שהוא PC2100 אם זה עוזר..) שסתם שוכב בבית.. בזמנו רציתי להוסיף אותו למחשב אבל שאלתי פה וממה שבהנתי זה יבטל לי את הדואל ובסופו של דבר זה לא ישתלם לי.. עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני אקנה עוד זיכרון של 256MB ויוסיף עם ה-256 הישן, אני אקבל דואל 512X2? (קיצור ג'יגה שפועל בדואל?) מה שרציתי לדעת גם אם זה לא משנה איזה חברה אני אוסיף?.. או שאני חייב את אותם זיכרונות בדיוק?.. כי אם אני יכול לקנות ב-300 שקל בערך סטיק של 256MB ולקבל בעצם 512, זה יהיה סבבה (: מצטער שסיבכתי ותודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
דיונים על AMD Killers לא כ"כ פופולרים בפורום הספציפי הזה. יש כאן הטייה גלויה לכיוון AMD אז זה לא כ"כ מפתיע.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הכינו לי מפרט למחשב בפורום מפרטים... הזכרונות שרציתי להזמין לא נמצאים כרגע (http://tms.co.il/product/5929).. במקומם הוחלט להתקין 2 סטיקים של הזכרונות האלה (http://tms.co.il/product/6663). האם אלו באמת אותם זכרונות בסופו של דבר? אגב, האופציה השניה זולה ב30 שקל. האם מספר החריצים שיתפסו זהה?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
היי. אז ככה. נכנסתי לזיגזג, ראיתי שני מעבדים שונים בעלי אותם יכולות : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 ו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3249 ככה, בראשון כתוב שזה עם גוף קירור של AMD והוא עולה יותר . בשני אין גוף קירור והאחריות היא לשנה אחת . הבעיה: ב KSP יש את אותו מעבד amd athlon64b 3000+ venice במחיר שדומה למחיר של זה שמופיע בזיגזג בלי הגוף קירור (קצת פחות מ800) . אז זה אומר שמה שיש בKSP זה אותו אחד?, ז"א לא מקורר ? וכמה זמן אחריות יש בKSP על המעבד ? ובכלל, מה עדיף לקנות וכמה קריטי זה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד הנ"ל במתנה. האם אני צריך להחליף לוח ? (לא אכפת לי אם ה-FSB יהיה בתדר נמוך יותר מ-1600) האם עדכון ביוס פשוט יעבוד ? ועוד שאלה. אין לי וינדוס, רק לינוקס. האם אני יכול לעדכן ביוס, או שאני צריך להתקין וינדוס בשביל זה ?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 דיסקים קשיחים ו-2 כוננים אופטיים מחוברים. יש לי חיבור SATA 2 לא מנוצל. ניתן לחבר גם אליו דיסק קשיח או שארבעה התקנים זה המקסימום?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בקרוב רוצה לשדרג את המחשב שלי הקיים . אני קונה רק שילוש ואחרי שנים רבות ונאמנות יש לאמר עם INTEL החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה AMD . יש לי אליכם כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה את השילוש שבוע הבא. 1 ) הגיע ל KSP מעבד 3400 בסוקט 939 שעולה 2490 ש"ח. הלוח היחידי שאפשר להתאים לו כרגע ב KSP הוא ABIT AV-8 . רציתי לדעת איך לדעתכם השילוב הזה ? האם הלוח יהיה בסדר או שכדאי לחכות עוד קצת ללוח אחר או לחילופין לקנות לוח בחנות אחרת.. 2 ) ההפרש בין המעבד הנ"ל לבין 3200 בסוקט 754 הוא 900 ש"ח. האם זה מצדיק את ההשקעה ? 3) איזה זיכרונות כדאי לי לקנות עבור המחשב ? DDR500 או שזה לא יתן לי הרבה ואפשר להסתפק ב 400 או 433 ? תודה לעוזרים. עריכה - לפי מה שאני מבין KSP התבלבלו כיוון…
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בין סוקט 1366 לבין 1156 האים אני יכול לשים מעבד I7 בלוח 1156 או מעבד I5 ב1366 ולמה יש שני סוקטים שונים למעבדים חדשים מוזר?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.7GHZ אינטל והמתח שאני רואה שהוא מקבל זה 1.820 זה נורמלי? כי המעבד מגיע ל40 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ובלי אוברקלוק בקשר לשאר המתחים, ה12V עובד בערך ב12.5 ואילו ה5V עובד על 5.2 בערך... זה תקני? הלח אם הוא GA 8ST800
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
חבר'ה היום צהלתי ושמחתי לשמוע שיוצאת גירסת AGP של 6600GT כך שאני לא יצטרך חיבור PCI-E ולכן לא אצטרך Nforce 4 אז אני רוצה לשאול אתכם.. האם יש יתרונות לNforce 4 והוא טוב בהרבה מהלוחות אם שיש היום בשוק? ואם לא אז תמליצו על על לוח אם לAMD 64 3000 שהוא AGP שיש אותו בKSP..
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש הבדל בין שני הלוחות אם האלה? GIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין GIGABYTE GA-P43-DS3L?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול d3 128 הייתי מעוניין שתציעו לי זכרון ולוח אם חדשים במקום מה שיש לי עכשיו, שיתאימו ביניהם ויתאימו למפרט שיש לי עכשיו כך שלא יעשו בעיות, חשוב שהזכרון יהיה בנפח של ג'יגה אחד. בסכום של עד 2800 ש"ח. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם יש צורך לקנפג משהו לגבי הזכרון - על מנת שהשימוש בו יהיה יותר אפקטיבי? או שזה Plug & Play? שדרגתי ת'לוח אם/מעבד/זכרונות (ASUS M2A+Athlon 4800X2+2GB) - ואני תוהה... למה הeverest מראה CPU type=Unknown? מבחינת utilization, נראה שרק core#2 עובד... מה צריך לעשות לטובת העניין? למה ה - Motherboard Name = Unknown? תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 האם עדיף לקחת CL4?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים האלה^ בעיקר בין X38\X48 ל- P45 ולצ'יפסט החדש של NVDIA (לא זוכר איך קוראים לו). ממש תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, התוכנה מראה לי שהזכרונות עובדים על frequency של 333mhz ב dual למרות שהם במהירות של 667, האם זה תקין? למה זה רשום כך? קיים מפרט, תודה,
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
באיזה תאריך תהייה הירידה הבאה ובכמה אחוזים? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אם אני מוציא את הקרור של המעבד מהמעבד ובמעבד יש מישחה אני חייב להחליף מישחה?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמעתי משהו על PAGEFILE וששיש 2GB לא צריך אותו. בכל מכרה נכנסתי לזיכרון ורטואלי והגדרתי על 0 ז"א כלום. האפשרות האחרונה מטה. אבל אחרי זה משחקים לא עלו לי והיה כתוב שאני צריך זיכרון וירוטאלי.טוב מה לעשות?בנתיים שמתי את זה על 2 מינימלי ו3069 מקסימום כי היה הויינדוס המליץ לי על זה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן! מדוע אני לא מוצא בחנויות את המעבד amd X3 720 SOCKET
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את הזכרונות הנ"ל ב-400 ש"ח לשני מקלות של 4GB, לא עושה OC האם הם עדיפים מה-MUSHKIN שנמכרים ב350?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-