מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
AMD הציגו (באופן לא רשמי) את פלטפורמת ה 4X4 שלהם בתערוכה. המערכת שכללה (כנראה) שני FX-70 בתדר 2.6Gha הריצה במקביל את הישומים הבאים: - שני מופעים של City of Heroes - שתי תצוגות של וידאו High-Definition - ובנוסף קידוד וידאו ולמרות זאת הכתב מדווח שעדיין המערכת הגיבה מהר מאוד למעברים בין החלונות. נחכה למבחנים. http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?page=3&articleid=884&cid=9
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום ה-Intel Core 2 Quad QX6700 Extreme 2.66GHz 8Mb BOX שהוא 65NM עולה בארץ בסביבות 6000 שקל!! ראיתי באתר טיוואני שהם מוכרים את אותו מעבד ב-600 דולר!!!! שזה 2400 שקל!!! ואת המעבד:Intel Core2Extreme QX9650 3GHz 1333 שהוא 45NM קוד Penryn עולה שם 1000 דולר...מעניין כמה יעלה בארץ... עכשיו...ברור לי מה ההבדל בביצועים אבל למה ההבדלים במחירים האלו!? ד"א אני יהיה בטיוואן חודש הבא...מה אתה אומרים לקנות את QX9650 ? עכשיו יש לי את ה-Q6600 עם לוח ABIT IP35 PRO שהוא תומך ב-45NM ... שווה להשקיע 1000 דולר?? (אין לי בעייה של כסף) אני רוצה סופר ביצועים בקידוד ווידאו ובאודיו ביחד עם משחקים...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
הלוח הכי זול ל I5 שראיתי זה הלוח הזה Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU והוא גם לא כזה זול אבל הכי זול לעומת הלוחות של גיגבייט ואסוס האם שווה לקנות i5 עם הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש למישהו מושג האם לוחות ה Asus P4P800 הנוכחיים שכרגע נמכרים בישראל עדיין מסוגלים להפעיל את ה PAT ? הייתה איזו חדשה שהאפשרות מבוטלת בלוחות החדשים, אבל קשה לי להאמין שהסטוק מתחלף עד כדי כך מהר
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אל תתייחסו ב-כ-ל-ל למחיר !! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9387&catid=697
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הראשון הוא ABIT IP35 PRO השני הוא GIGABYTE GA-P35C-DS3R Intel® P35 Express או מה מבין הלוחות של גיגהבייט שווים מבחינת תועלת כספית וביצועים... יש לכם המלצות?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי מעבד ליבה כפולה E6300 2.8 , בבדיקות שעשיתי ראיתי שיש הבדל מעלות של 5 מעלות בין כל מעבד , האם זה תקין? רוני
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1) אבקש את המלצתכם לכרטיס PCI-X עד 500 ש"ח הצורך להפעלת משחקים קלים ובעיקר בעיקר לעריכת וידאו. קראתי בכמה מקומות שלעריכת וידאו אין צורך בכרטיס מסך חזק ומשופר ביותר. אם יש כרטיס פחות מסכום דלעיל והוא ישמש אותי לצרכים אלו אשמח לשמוע בעיקר זה הסכום. 2) המלצה חברת זיכרון מחשב! המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חברה איך הלוח הזה יש למישו נסיון איתו ? הוא טוב ? הP35 לאן פארטי של DFI עדיף ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22145
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
דגם המעבד: 375 MHz POWER3-II with 4MB L2 cache אם אפשר לקבל לינק להשוואת כוח עיבוד ל אינטל או לAMD מדובר בשרת
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
האים המעבד הזה יריץ מישחקים כבדים כגון crysis cod4 bioshock ?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חבר'ה אני הולך לקנות לוח אם חדש כי אבא שלי רוצה את הישן איזה אתם מציעים לי משהו לא יקר וטוב ... למעבד amd 2500 athlon xp?
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן, המחשב מספק מתח לUSB תמידת וזה משגע אותי (קורא הכרטיסים דולק, העכבר, הלד על מצלמת הרשת וכו') איך קוראים להגדרה בביוס שמנטרלת את זה? אני לא מצליח למצוא... הלוח הוא ep43-ds3l של ג'יגהבייט... ת'נקס
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחפש לוח עד 800 שקל שיתמוך בעתיד במעבדי Penryn יש לציין שאני עושה אוברקלוק בקטנה חשבתי על GA-P35DS3P ,GA-P35-DS3 , GA-P35-S3 או בכלל ללכת על ASUS P5K רק שאני לא כל כך מצליח להבין את ההבדלים ואני לא רוצה " אביט " אני רוצה לקנות כבר מחר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי מערכת שלי 3930K לוח אם DX79SI ספק 1250W זיכרונות הם F3-17000CL9Q-16BHZ רציתי לעשות ל2133 זה לא עובד כאילU לא נותן לי רק עד 1866 או 1600 הרי זיכרונות אכן תומכות בלוח אם אז מה אני צריך לעשות? כדאי לי לעכדן ביוסהכי חדש גרסה שלי 0460. תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 יש לו את ה SLI שאני ירצה לעתיד .. זה מחשבה יפה לעתיד עקרונית אני כבר הזמנתי מחשב שאמור להגיע השבוע עם ה DS3 שהוא בן זונה לOC קיצוני .. אז מה שאני מחפש עכשיו זה לוח אם עד 800 שקל +- טיפה גמיש .. שייתמוך SLI (במחשבה לעתיד שהGTS8800 יעלו 800 שקל אני יקנה עוד אחד וישפר את הביצועים ב כ - (!) 70% ) וחשוב מאוד שיהייה חזק מאוד (!) ל OC קיצוני (E6420) ל 3.5GHZ MIN תודה ועזרה בבקשה OCELOT
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מה עדיף יותר מבחינת הביצועים, זכרון DDRII במהירות 1066MHz עם CL5 או זכרון DDRII במהירות 800MHz עם CL4? קראתי את הדיון הזה באתר Tom's Hardware, וגם שם הדעות חלוקות... http://www.tomshardware.com/forum/255174-30-ddr2-1066 יש למישהו תובנות בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת מחשב להפקת מוסיקה המבוססת על Q9550, והייתי שמח לדעת על איזה לוח אם אתם ממליצים מבין שני אלו. אני מכוון לזכרונות DDR3, והייתי שמח לשמוע המלצות גם על זה, ואם בכלל שווה לשים DDR3 על המעבד הזה. תודה רבה למגיבים !!!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום...אז ככה.. אני מעוניין בימים הקרובים לקנות מחשב שיהיה מורכב מזה: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1GB Twinmos DDR II 667 וכרטיס מסך: Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E Sapphire ועכשיו ככה....האם יש לוח אם עם אותם הבצטעים פחות או יותר אבל במחיר יותר זול? ויש לי עוד דילמה...יש מצב שבמערכת הזאת אני יוכל להכניס כרטיס מסך ישן...כמו (RADEON 9500PRO)? ובכול מקרה תתנו הצעות ודעות מה כדי מה לא כדי... נ.ב אם אני מזמין מפנדס יש להם את המעבד כבר במלאי?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין ערכות השבבים השונות למעבדי ה Conroe? האם ההבדלים משמעותיים? עבור אדם שלא מתכנן OC, האם יש חשיבות לאיזה ערכת שבבים אני אקח?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אודה על המלצתכם ללוח אם למעבד פנטיום 4 שעובד עם זיכרון DDR 333/400 בנוסף איזה ערכת שבבים (ציפסט) נחשבת למובילה בתקציב סביר?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התקשרתי לנעה ושאלתי אותם אם יש להם את גרסאת הלוח P5LD2 שתומכת בקונרו הם אמרו לי שיש להם את הלוח P5LD2 SE שתומך בקונרו עכשיו, זה קצת מבלבל אני יודע שיש את גרסאת ה VM שמגיעה עם כרטיס מסך תמיד חשבתי שיש את הDeluxe , את הVM שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, ואת את הגרסא הרגילה המוכר בנעה אמר צדק, ואמר דבר נכון ? V V V V V V *הגירסא הרגילה היא P5LD2 SE י? אין כזה לוח שקוראים לו רק P5LD2 י? *אני אקנה את כרטיס הקול X-FI , איך אני יבטל את הכרטיס קול המובנה?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התסכלתי בתמונות ברשת של לוחות אביט NF7 וראיתי שיש לוחות בצבע אדום ויש לוחות בצבע בז'/חול/שלשול... למה יש את ההבדל הזה? (יכול להיות שזה קשור לגרסה של הלוח?)
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש. מעבד: ?Core2 Duo E6300 רציתי לוח אם טוב, שיש בו את כל הדברים הרגילים: SATA2 (שיש היום כבר בכולם) FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). עריכה : צריך שיתמוך גם בזיכרונות DDR2 800 . חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 הלוח הזה עולה 1126 ש"ח. אני לא כל כך מבין בצ'יפסטים ובשאר הדברים... האם אני עושה בחירה טובה ? האם הלוח הזה טוב ? האם יש לכם הצעות אחרות טובות יותר/כדאיות יותר ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-