מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תודה למי שיעזור. הנה השאלה- אני חסכתי למחשב חדש, אני מוכן להשקיע בערך 6000 ש"ח, אולי גם יותר. אבל אני רוצה לחכות שיתחלפו הטכנולוגיות.. 4 ליבות כבר יש במחיר סביר, וגם DX10, השאלה היא מתי זכרונות DDR3 יכנסו, וימכרו במחירים סבירים? כן, אני יודע שאי אפשר לדעת במדויק, אבל אני רוצה הערכה ממי שמבין בזה.. ואני מוכן לחכות עם קנית המחשב שנה, אם עד אז זה יקרה, (כי אם אני אקנה מחשב עכשיו, ואעשה שדרוג בעתיד לזכרונות DDR3 אני אצטרך להחליף גם את הלוח אם :-\)
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי לפנטיום 4 2.6 Ghz 800 Mhz ואני צריך לבחור בין שתי הלוחות אם הבאים NEO2-S 865PE של MSI או ?ROCKLAKE 865PE של INTEL הטכנאי אמר לי שעדיף לקחת את הלוח אם של אינטל בגלל שהלוח של MSI נשרף אחרי כשנתיים ויש לו כמה שרופים כאלה זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
כשהדלקתי את המחשב שלי הופיע הודעה שאוברקלורינק נכשל ולא עשיתי בכלל אוברקלוקינק מה זה יכול להיות הלוח שלי זה ASUS P4 S800D והביוס שלי הוא AMERICAN MEGATRENDS גירסת הביוס היא 1011.004 יכול להיות שזה ווירוס או MALWARE או כל אחד מה"חברים" שלהם?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אחד הדברים החשובים ביותר בamd זה מכפלה פתוחה, ושמעתי שיש לוחות(של אביט) שעושים את זה באוטומט, אם מישו יודע? שני לוחות שאני חושב עליהם בתור אופציה למפרט הם הNF7-SL וה AN7 אז אם אפשר דגש עליהם.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה ההבדל בין Chipset 865 ל- Chipset 875? כלומר ברור שה-875 יותר טוב (כאילו דאאא ;D ;D), אבל השאלה היא למה הוא יותר טוב ובמה זה מתבטא?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התלבטתי בין X700Pro 256MB X800GT 256MB של Sapphire
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שני זכרונות של 512 זהים במהירות של 500MHZ. הם עובדים dual-ddr. ברצוני לשים עוד זכרון של 512 המהירות של .400MHZ האם זה יהווה שיפור משמעותי למהירות המחשב? או שמא זה אף עלול לפגוע מהירות? נ.ב. יש מצב שלוח האם שלי תומך מהירות מקסימלית של 400MHZ. האם זה ישנה את התשובה? תודה
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD ההתלבטות שלי היא בין 939 ל 754 הבנתי שהמעבדים החדשים פחות מהירים ,אבל מצד שני ראיתי שממליצים עליהם. מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בבאלגן תודה מראש כולם
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הוא לא אמור לצאת רק עוד חצי שנה? http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=8882
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש מעבד q9450 עם לוח האם של gigabyte GA-EP43-DS3L ויש לי זכרונות במהירות 667MHz. לפי אתר היצרן הלוח עובד עם זכרונות במהירות 800MHz מינימום. האם הוא יוכל לעבוד גם עם זכרונות במהירות 667MHz ? תודה
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח , זיכרון 512 ומארז למעבד 2.4с . לא מיועד להרצה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
נכון להיום זה הלוח הכי חזק של אינטל. איך הוא באובר קלוק? האם הוא מומלץ? יש איזו ביקורת עליו? הבנתי שהוא לא תומך ב DDR2 800MHz, זה נכון? בכלל על הלוח הזה מה אתם אומרים? יש תמורה טובה יותר למחיר שהוא עולה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-אני מרכיב מערכות מחשב, ובזמן האחרון אני מקבל הרבה לוחות אם חדשים של GIGABYTE שפשוט לא עובדים, יצא לי להחליף פעמים אותו דגם של לוח עד שהתייאשתי והזמנתי דגם תואם של ASUS ונפתרו הבעיות, הבעייה הנפוצה בלוחות שלהם היא שהלוח לא "מתניע", המעבד קר והגשר הדרומי רותח. עד לפני כחודשיים לא היו לי שום בעיות עם הלוחות שלהם ואני מעדיף אותם בגלל האיכות של המוצרים של החברה ובגלל המחירים הנמוכים בשוק המקומי כתוצאה משני ייבואנים של החברה. נתקלתי בבעיות מסוג זה בלוחות SOCKET 478 ו SOCKET 775. בסוקטים של AMD עוד לא נתקלתי בבעייה מסויימת. האם עוד מישהו נתקל בבעיות מסוג זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לא עושה אני רוצה לדעת יש לי ATI RADON 9700 PRO עד כמה אני יכל לעשות לו אוברקלוק ?!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בכמה שווה למכור Intel Pentium 4 3.0Ghz C 800Mhz 512K Box נתנו לי אותו מתנה מחו''ל אז ככה שאין אחריות :s05:
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כתוב לי ב AIDA32 שיש לי סוג זיכרון : ddr sdram חשבתי שsdram זה חידוש של rdram אבל שזה בכלל לא קשור לDDR וSDR 1. האם SDR=SDRAM ?? 2. האם RDR=RDRAM ?? 3. מה אומרים המושגים האלה ??? 4. כמה בדיוק משפיעה מהירות הזיכרון על המערכת, ועל משחקים ? ולמה ההפרש הכספי בין מהירויות זיכרון נמוך ???? 5. הבנתי את עקרון פעולתו של dual ddr אבל במה זה מועיל, האם יש לי עוד סיבה (חוץ מ-dualddr) לקנות 2 256 ולא 1 512, והאם יש בכלל יתרונות ל 1 512 6. זאת השאלה שתהיה בטח הכי פשוטה למי שקצת מבין: מבנה הDIMM - מה זה "בנק" ; האם row זה חייב להיות צד שלם או רווח בין הגוקים אומר שורה חדשה, double-sided נותן לי משהו ?? דוגמא לשאלה 6 : יש לי מודול זיכרון חד-צדדי 128 mb עם 8 גוקים רצופים (בלי רווח) בצד א…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בעל אופי ממוצע של אינטרנט, תוכנות ממוצעות, סרטים והורדות. לפי קריאה בדפי הפורום והאתר הבנתי שבחירת הלוח היא מאוד חשובה. אני מעוניין להשקיע בלוח טוב שישמש אותי לאורך זמן ויהיה ניתן לשדרג איתו את המערכת כמה שניתן עם ההתקדמות האדירה של החומרה. יש לי ידיעות של טכנאי PC מתחיל אך הן לא ממש עוזרות לי כי אני לא ממש מתמצא בשמות ומותגים. אל תתייחסו למחיר. התקציב לא מוגבל. אני פתוח להצעות. אני מעוניין בלוח המתאים לפנטיום. תוכלו בבקשה לעזור?
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפני חמש חודשיים קניתי מחשב עם המפרט בצד... לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם, אז הלכתי להחליף בחנות ממנה קניתי (לא יודע אם מותר להגיד את שמה) ואחרי יומיים קיבלתי חדש, כאשר חיברתי הכול הוא נפתח למס' לכמה שניות ואז נכבה הלכתי להחליף אותו בחנות ולא נתנו לי להחליף כי אמרו שהפינים עקומים (ואני קיבלתי אותם עקומים!!!!!!!!!) והם מסרבים לקבל את הלוח. זה יעזור אם אני יפנה לספקי ג'יגה בייט או אפילו להרחיק לבית משפט לטביעות קטנות?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עד כמה מורגש ההבדל בין dual core לcore2due באיזה ישומים במיוחד ובאיזה ישומים לא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, תסלחו לי על הבורות בנושא (לא בורות טכנית אלא חוסר ידע בנושא הליכי יבוא) אם אני רוכש כרטיס רשת מחוו"ל - נניח מאמזון (או דרך סוכן של אמזון) המחיר הוא כ 150 דולר האם עלי לשלם מס יבוא עליו ? אל תצחקו, אני בור גמור בנושא. שמעתי שאין מסי יבוא כשרוכשים משהו במחיר נמוך מ-1200 ש:ח http://www.amazon.com/Intel-I350-T2-Ethernet-Adapter-Express/dp/B0099PBOAC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1370107275&sr=8-3&keywords=intel+server+card+%22sr-iov%22 בברכה דן
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מערכת הפעלה ווינדוס7- 64 ביט לוח אם p8z68 asus מעבד core i7 2600 האם המערכת הזאת מתאימה ל64 ביט? זיכרון 8GB בברכה מושיק
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הגיע לידי אתמול מעבד אינטל פנטיום 4 1.8 פרטים: 1.8GHZ/512/400/1.5V SL63X COSTA RICA 3209A366-0174 INTEL(M)©01 איך אני יכול לדעת איזה תושבת המעבד?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עד 500 ש"ח (ללא חריגה), שייתן לי OC של Q6600 2.4GHz @ 3.4GHz. אפשרי בתקציב?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-