עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ^Z^,

הוא לא אמור לצאת רק עוד חצי שנה? http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=8882

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  2. http://www.digitimes.com/mobos/a20060825VL201.html שתי היצרניות SIS ו VIA צופות שיוכלו לספק יותר ערכות שבבים זולות למעבדי אינטל עקב יציאתה של ATI בהדרגה מהשוק של אינטל ב 2007.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. זה יעני לא 64 ביט אמיתי אלא טכנולוגיה אחרת? שמעתי פה בפורום שאצל AMD ה64 ביט יותר טוב (אין לי דרך אחרת לנסח את זה)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by DL,

שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte 965P-DS3 rev 3.3 אבל אני לא בטוח שקיבלתי את ה rev הנכון. על האריזה של הלוח אם כתוב שהוא תומך ב FSB1333 ככה שזה אמור להיות ה 3.3 , החוברת הוראות לעומת זאת היא של גירסה 2.0 , וב CPU-Z כתוב שזה C2 האם יש דרך פיסית לבדוק מה הרויסיון של הלוח אם, כלומר זה כתוב איפשהו על הכרטיס? אם לא אז איך אני יכול לדעת בוודאות מה קיבלתי?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן לקנות מחשב במחיר כמה שיותר זול ולכן מתעניין במוצרים יד שניה... לאחרונה ראיתי פרסומים באתר yad2 שאנשים מוכרים מעבד E6300 במחיר של 800 ש"ח.... כמובן שישר אני חושב שחייב להיות קאצ...אבל המחיר מפתה ותמיד ישנה אפשרות לייבוא אישי מחו"ל בעבור רווחים... אם יש לאנשים דברים להניע אותי מהמחשבה על כך...מוזמנים להעלות טענותיכם... במקרה ואני כן רוצה לקנות.. מה אני צריך לבדוק בזמן הקניה? אם זהו מעבד box עם מאוורר והכל בעצם אני יכול לקבל אחריות מאינטל מכל ספק מורשה? תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by redead,

האם להתקין זיכרון חדש מספיק להכניס אותו בחרצים בלוח אם ונגמר הסיפור או שיש עוד משהו לעשות בהגדרות ביוס או משהו?

7. Started by Randy Orton,

הלוח הזה עולה 430 ש"ח וראיתי אותו באתר של KSP ב 250 !!! מה אתם אומרים ? הבעיה היחידה שם שאין לו VGA OB הוא תומך בטכנולוגיה DUAL CORE עריכה : ומה אתם אומרים על הלוח התקציבי הזה ? 400 ש"ח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=807&l1=3&l2=11&l3=240 הקטע שאין שם VGA OB

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

לילה טוב מדובר בלוח IC7-G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4 הייתי רוצה לדעת האם המעבד שלי יתאים לו http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/IC7/IC7-01.php

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by ifs2003,

כמה שאלות : ביזה תדירויות עובדים זכרונות DDR400 ובאיזה תדירויות עובדים DDR2 ואיזה יחס ביצועים אני אקבל ביניהם ? האם המעבדים בתושבת AM2 של AMD יתנו ביצועים טובים יותר אם זכרונות DDR2 תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. באתר של tom הזה יש רק לQuake 3 אז אני באמת צריך לQ4 של מעבדים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by dante123,

מה אתם חושבים על הלוח הזה:S775,PCI-E,DDR2,SATA2,S8Ch,GigaByte P4 GA-8I945PG בבקשה דעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by lior46,

איזה מעבד מומלץ לתקציב הזה?(עכשיו יש לי של אינטל דגם 531)

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  13. אני לפני קניית לוח חדש ואני כנראה הולך על הGigabyte GA-P35-DS3L ובעצם בעוד ב65 שקל ככה אפשר לשדרג ל P35C שתומך בDDR3 עד 4GB וגם יש לו כרטיס קול של ACL889 לעומת ה888 של הP35 הרגיל. אז כמה שאלות: 1.השאלה העיקרית - האם ניתן יהיה לפצות על הרוחב פס הגדול של הDDR3 בכמות זיכרון גדולה יותר של DDR2 מבחינת ביצועים?כלומר האם הביצועים של 2GB DDR3 יהיו שווים לכמות מסויימת(גדולה יותר כמובן) של זיכרון מסוג DDR2? מתי אתם מעריכים שמחירי DDR3 עם תזמונים טובים ותדר טוב יהפכו לנורמליים? אני יודע שרובכם פה לא ממליצים לקנות לוח שתומך בDDR3,אבל למה לא בעצם?האם זה לא יהפוך את המחשב ליותר מותאם לעתיד וייתן למשתמש זיכרון הרבה יותר מהיר בעוד 2-3 שנים ככה? 2.לגבי הכרטיס קול...האם זה נכון שהACL888 לא…

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  14. שלום אני הולך לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת סופית איזה לוח אם כדי לקנות של ABIT או של ג'יגה בייט . אני לא עושה ולא מתכוון לעשות שום OC כי אני אפילו לא יודע מה זה... זה המפרט של המחשב: Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive NZXT LEXA Read LINE NO PSU PCP&COOLING Silencer 470W ATX ועכשיו החלק שאליו השאלה הגדולה במה לבחור? Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 או GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 כי ראיתי שההבדל במחירים לא כזה גדול השאלה אם שווה את זה..…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. שלום חבר שלי טוען שהלוח אם שלו, ASUS M2N-SLI Delux, תומך ב16 גיגה זיכרון, אבל לפי מה שידוע לי, מעבד מוגבל לפי מספר הסיביות שלו, כל שמעבד 64 סיביות יכול לפנות רק ל4 גיגה זיכרון. אז איך זה ייתכן שהלוח תומך ב16?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by Saikodan,

מבחינת ביצועים, מה יותר כדא?י? ה E4500 או ה AMD 5000 הבנתי שבגלל שהE4500 הוא Core 2 Dou אז הוא איכותי יותר. אבל אם אני רוצה לחסוך בכמה שקלים, לא עדיף לי לקחת את הAMD שהביצועים שלו כמעט זהים לזה של intel? כעיקרון אני די מתלבט וחשבתי שכאן יוכלו לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. אם כן אני צריך ששהם יהיו מאותו הסוג? יהיה בכלל הבדל משמעותי? צריך לפרמט את המחשב בשביל זה? קראתי משהו על WINXP 32BIT שלא מאפשר 4GB של זכרון ולא הבנתי כ"כ. בעעע אני כ"כ מבולבל

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  18. היי, אני רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב שלי ל2 ג'יגה. כרגע יש לי חצי ונמאס לי לחכות לו בזמן שאני מחליפה בין יישומים או מפעילה יישומים כבדים. אני פשוט מפעילה הרבה מאוד יישומים במקביל, ויישומים יחסית כבדים, והוא לא עומד בהם. לדגומה, אני משתמשת בויז'ואל סטודיו עם שרת SQL ברקע וכמה דפדפנים (אני מפתחת אפלקציות אינטרנט במקצועי) והמחשב לא מחזיק בזה מספיק טוב. אני צריכה המלצה לזיכרון איכותי ולא יקר ממקום אמין, שיתאים לדרישות המערכת שלי. אני מצרפת את המפרט של המחשב המאוד ישן שלי כפי שנאסף ע"י EVERSET, בבקשה לא לצחוק..: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name HAD…

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by TheSexy,

כרגע יש לי זכרון:OCZ DDR2 1024MB CL4 667MHZ אני רוצה לקנות תזכרון הזה הוא יעבוד טוב עם הזכרון הנוכחי שלי http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-4GBPQ~15~0.htm

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש במחשב שלי כרגע שני סטיקים של 512MB ddr 400mhz ויש לי סטיק של ddr 256mb בצד במהירות של 333mhz אם אני יוסיף אותו זה יזיק למהירות או לפעולה של ה DUAL CHANNEL ? אני שואל כי חבר הביא לי סתם ככה את הסטיק הזה של ה 256 תודה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 18:14:29 מצטער שאני מקפיץ פשוט ערכתי את ההודעה עם פרטים חדשים

21. למשל האם הוא משתלם? והאם הוא עדיף על ה e8400 של אינטל?. למה לא ראיתי שמצעים אותו במפרטים? איזה דגמים יש

22. רוב הזמן הוא מראה לי 2.0 עם 6 MULTIPLIER, ולפעמים הוא מראה 2.66 עם X8 MULTIPLIER אז השאלה שלי היא, א. האם זה משפיע על המהירות (נראה לי שכן כי זה מראה את המהירות של המעבד במצב נתון). ב. כמובן איך לתקן את זה. תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by tombraider,

ולמה אין אותו בצ'יפסט X48 של אינטל יום טוב :yelclap: :hi: :hat: :jump:

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. אמממ... בקיצור אני רוצה לקנות מעבד חדש... כרגע יש לי פנטיום D עוד על המפרט אתם יכולים לראות בפרופיל... בקיצור הסוקט שלי 775 אני מחפש משהו בעיקר בגלל המשחקים... אין הגבלת תקציב תכלס אבל אני מעדיף משהו גג סביבות ה1000 אבל כמובן שבשביל 100 פה 200 שם אני לא אתווכח אבל לא צריך להגזים להביא לי תאחרון שיצא.... אגב אפשרי גם 4 ליבות ואם אני צריך להחליף לוח אם זה גם אפשרי(עדיף שלא) וזהו בעיקרון עכשיו בטח תשאלו על OC אני לא בטוח שאני יעשה אבל יהיה נחמד אם תהיה תאופציה(לא חובה) תודה מראש לכל העוזרים ואחלה יום...

• 4 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.