עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by cold-fire,

http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm חבר שלי רוצה לקנות את הלוח הזה אז הוא שואל אותי אם הלוח טוב ואיזה ספק כוח הוא צריך 20 או 24 פינים וכמה הספק צריך להיות הספק יש לו כרטיס מסך 6800GS אחד ? יש לו ספק hec 400w אבל 20 פינים אז אני שואל אותכם כי אני לא יודע

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  2. זה מה שכתוב החוברת : The CPU supports 100MHz system bus. The SDRAM DIMMs and DDRs can synchronously work with 100 MHz or operates over a 266 MHz system bus. זה או 100 או 133? ואם כן אז לה כשאני שמתי ddr 400 זה עובד רק על 100? תודה אחים שלי!

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  3. שמעו חברים אני ממש צריך עזרה אני נואש מכל הבנצ'מארקים קשה להסיק משם מסקנה! אני צריך שתגידו לי מה עדיף amd dual core או amd לא dual core כך גם לגבי אינטל מה עדיף pentium D או pentium רגיל בקיצור איזה מעבד אתם ממליצים לקחת להצת משחקים כבדים הכל כולל הכל כגון doom 3 hl2 וכו אבל שלא יחרוג ממחיר של 2500 שח בבקשה ממכם תעשו לי קצת סדר בראש... בסך הכל יש לי ככה Amd Athelon X2 3800+ או משהו בסגנון ויש את Amd athelon הרגיל כל מהירות שהיא ויש את אינטל Intel pentium d 2.8 או 3.0 שוב משהו כזה... ויש את Intel pentiunm 3.6 למשל וכו... מה עדיף בלי קשר לכרטיס מסך בוא נגיד שאת כולם אני בודק על כרטיס מסך שווה וזיכרונות שווים למשל כרטיס מסך של n6800gt

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by DOR_2911,

http://cgi.ebay.com/AMD-64-FX-53-Athlon-Processor-with-Asus-A8V-Board_W0QQitemZ6822897273QQcategoryZ80140QQrdZ1QQcmdZViewItem

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by xBlAdE,

האם הלוח שלי (MSI 915P COMBO) מספק מספיק מתח כדי להשתמש בזיכרון Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory ואני אשתמש בשניים כאלה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  6. Started by NJorl,

לינקים למוצרים קיימים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by Wood-Elf,

יש? אני יודע שיש ל S939, אבל האם ל-S754 (או מה שזה לא יהיה, כבר שכחתי) יש גם כן? פשוט אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני צריך קודם לקנות לוח אם עם PCI-E. אבל אז לא יהיה לי כסף לכרטיס מסך חדש, ויש לי כרטיס ב-AGP, אז חשבתי אולי לקנות לוח משולב ואז כשיהיה לי כסף לקנות גם כרטיס מסך בPCI E.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by m0sh,

טעיתי בפורום

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  9. ששמתי את הכרטיס בחריץ התחתון לא קיבלתי BOOT, אבל ב SLI-DR אני יודע שזה אפשרי (גם עם כרטיס ATI). רב תודות (:

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  10. שלום חברים, אני צריך לשפר מחשב מסויים שהוא די ישן (שנתיים).... בלוח אם, AGP, ישנו באס של X2 או X4 , האם כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200 שעובד בבאס X8 יקלט... * מיותר לציין ולהגיב שהוא לא יעבוד, מן הסתם, במהירות X8. ומכאן באה השאלה הבאה: הלוח תומך 333 מגה הרץ מהירות זיכרון, ניתן להרכיב כרטיס זיכרון במהירות 400? וכן הלאה, 333 על 266..... *מיותר לציין שהזיכרונות חייבים להיות מאותו סוג: DDR... וכו.... תודה רבה על תשומת הלב... שבת שלום..

11. Started by qpalzm,

בהשוואה ל-318mhz עם SLI-DR: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2620&p=10

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ מעבד 733 מגה הרץ SOCKET 370 וקניתי מחנות מחשבים מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ ושהחלפתי מעבדים ראיתי שעל המעבד שלי יש מדבקה שחורה למטה שרשום 733/256/133/1.65V ולמעבד פנטיום 3 1000 לא היה את המדבקה הזאת? האם המעבד מזויף איך אני יכול לדעת? הדלקתי אוורסט והראה לי שזה מבד פנטיום 3 1000 של אינטל האם זה מקורי או לא?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  13. הלוח הוא DFI LANPARTY 875 סוקט 478. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2724 יכול להיות שיש חנויות בהן הוא נמכר ביור זול..מה שאני צריך זהשתגידו כמה הוא שווה כיד שניה.. תודה..

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר אפולו פרו 133 ציפס'ט של VIA מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ שני סטיקים של זכרונות כל אחד אחד 256 של חברת IBM סך הכול 512 זיכרון ויש לי סטיק פנוי ועכשיו לא מזמן הוספתי עוד סטיק של זיכרון והמחשב עשה לי ציפצופים מוזרים כאלה ושהוצאתי את ה128 המחשב חזר לעבוד הזיכרון תקין בדקתי אותו אצל מחשב של חבר האם הלוח שלי לא תומך יותר מ512 זיכרון? האם יש דרך לבדדוק עד כמה זיכרון הוא תומך? כי חיפשתי באתר של PCPRATNER ואל מצאתי ועוד משהו המעבד שלי הוא סוקט 370 ורציתי לשדרג את את המעבד ל1 גיג'גה גם סוקט 370 האם הלוח שלי תומך במהירות הזאת? ואם אני יתקין את המעבד החדש האם זה יעשה בעיות בווינדוס? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  15. שלום המפרט שלי בצד ימין אני רוצה לדעת האם יכול להיות שבביוס המאוורר של המעבד (THERLEMATEC TR2) משהו כזה פועל בביוס על 50 אחוז? אם כן איך זה אמור להיות כתוב בביוס מהירות המאוורר של המעבד? והאם ניתן לעלות אותה קבוע ל- 100 אחוז כדי שיהיה טמפ' נמוכות יותר?

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  16. חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?

17. Started by ofird,

אחרי סקר נרחב ועזרה אדיבה שלכם אני החלטתי שזה הMB שלי : ASUS A8N-VM CSM Socket 939 NVIDIA GeForce 6150 Micro ATX AMD Motherboard השאלה איפה אני משיג בארץ? ואם לא בארץ איך אני שולח לי מחו"ל, רוב האתרים שראיתי לא עושים international shipping לדוגמא - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813131570 תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by omrit,

שלום, קיבלתי לא מזמן את הזכרונות שלי- Twinmos Speed Premium 3500. נחרדתי לגלות שאני לא מוצא את הכיתוב BH5 על הצ'יפים... הוספתי תמונה של הצ'יפ, מישהו יוכל להגיד לי איזה צ'יפ זה? כמו כן גם הוספתי תמונה של הצ'יפ עם הכיתוב BH5 שמצאתי פה בפורום (לצורך השוואה????). תודה מראש. עמרי. [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה ! זה מטריף פשוט הבעיה הזו ! אני אשמח לעזרה המהרה תודה

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  20. יש לי מעבד 3200 וניס, אני עומד להתקין את הWIN64BIT, והשאלה שלי אם צריך להתקין דרייברים כלשהם, כי אני יודע על הרבה שלא התקינו אבל באתר של AMD יש את זה: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP x64 Edition and Windows Server 2003 x64 Editions Version (exe) 1.2.2.1 - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. Download this Setup Installation program (EXE) to automatically update all the files necessary for installation. This package is recommended for users whom desire a graphical user interface for installation. This .EXE driver is a user friendly localized software in…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yotam.m,

יש לי שתי שאלות בקשר לזכרונות האלו... קודם כל כמובן שרציתי לברר איפה אפשר לקנות אותם כי בחנויות מוכרות אני כבר לא רואה שמוכרים אותם האם זה יכול להיות? כמה עולה כל סטיק 256 512 128 או מה שיש היום? והשאלה השניה שלי בקשר אליהם האם יש RDRAM ב DUAL CHANEL?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by cold-fire,

אני יכול לחבר את הלוח הזה אם ספק 20 פינים? או שאני חייב 24? ורציתי לדעת אם זה sata 2 ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U הלוח של abit קישור ללוח http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=KN8+Ultra&fMTYPE=Socket%20939

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by eranRohatyn,

שיניתי את ה-SDRAM Command Lead-off Time מAuto ל-1T לפני, קיבלתי ב-super_pi 1.12 . אחרי 1.13 זה לא אמור לשפר?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by tom_k85,

איזה דגם+חברה הכי טובים לOC רציני(DDR)? ולמה הם יותר טובים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  25. Started by Gal84,

האם יש צפי ליציאת מעבדי סוקט M2 ?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים