עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אמממ... בקיצור אני רוצה לקנות מעבד חדש... כרגע יש לי פנטיום D עוד על המפרט אתם יכולים לראות בפרופיל... בקיצור הסוקט שלי 775 אני מחפש משהו בעיקר בגלל המשחקים... אין הגבלת תקציב תכלס אבל אני מעדיף משהו גג סביבות ה1000 אבל כמובן שבשביל 100 פה 200 שם אני לא אתווכח אבל לא צריך להגזים להביא לי תאחרון שיצא.... אגב אפשרי גם 4 ליבות ואם אני צריך להחליף לוח אם זה גם אפשרי(עדיף שלא) וזהו בעיקרון עכשיו בטח תשאלו על OC אני לא בטוח שאני יעשה אבל יהיה נחמד אם תהיה תאופציה(לא חובה) תודה מראש לכל העוזרים ואחלה יום...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  2. שלום לכולם. האם יש הבדל בביצועים בין מעבד פרסקוט למשל 530 עם 1 מגה זיכרון מטמון לעומת פרסקוט 630 עם 2 מגה זיכרון מטמון? האם התוספת הזאת משמעותית?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  3. אני חושב שזה נושא כאוב ומפחיד להרבה מאיתנו, עניין ההדבקות של המעבד להיטסינק, והיציאה הלא מתוכננת מהלוח. בסלרון זה קרה לי, עברו מאז הרבה ליוותנים בקישון, היה לי בארטון ככה שזה לא הפריע לי. עכשיו בA64 המעבד יצא החוצה בצורה הזאת, ופס אחד של פינים היה טיפה מעוקם ככה שהמעבד לא רצה לחזור ללוח, כמובן שישר שכולי הזעתי בכיתי מלמלתי "אממא.. אאממא..." "אני רוצה את פבלל... איפה פבל שלי..." ושוב בכיתי ושוב הזעתי, ובסוף שהצלחתי להחזיק את עצמי בשארית כוחותי, וישרתי איכשהו את הפינים בקונטרה עם ההיטסינק. השאלות שלי הם, מה בעצם אפשר שזה לא יקרה, מה גורם לזה? ומה לעשות במצב וזה קורה (עוד שמרגישים שההיטסינק תקוע, לפי המשיכה הגורלית) ? תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. אני רואה שיש פה הרבה חברה עם לוחות של NFORCE2 איפוקס אביט אסוס וכו'. מה אתם אומרים אל הכתבה שהתפרסמה אל זה שיש הרבה נפילות בצ'יפסט כגון ריסטים ותקיעות בPOST ועוד? נתקלתם במשהו דומה? כי אני מעוניין לרכוש לוח של איפוקס NFORCE2 עקב האפשרות של הנעילה של PCI ו AGP. תודה .

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by AMS2,

אני רוצה לשדרג ל:מעבד: I5-2500 לוח אם: Intel DH67BL ויש לי כרגע: ספק כוח: Enermax NoiseTaker 2 420W כרטיס מסך: HD5770 עכשיו השאלה היא אם הספק כוח הזה יספיק כדי להחזיק את המערכת עם המעבד החדש והאם יש אפשרויות יותר טובות שכדי לי לשקול במקום הלוח אם והמעבד הללו. כמו כן האם כאשר מופעל הטורבו של המעבד הספק כוח יגביל אותו, או שהוא יהיה בסדר? אשמח לחוות דעת על השדרוג ותודה על העזרה

6. שמעו מה זה הדבר הזה: http://www.ordikaz.com/images/annonces/206903.jpg מצאתי את זה על איזה לוח אם ורציתי לדעת מה זה? דרך עגב יש על זה קירור מגניב כזה עם מאוררון קטנטנן וצלעות קירור אז זה בטח חשוב...אז מה זה?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההאפשרויות הזמינות בארץ? ומה מהם טובות? אני מחפש משהו לOC...ומשחקים..

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום! יש לי כרגע לוח אם מתוצרת ASUS מסוג P4S533-MX וזכרונות 768 MB מסוג PC 2100, אני לא יודע של איזו חברה ומעבד P4 2.4B. אני רוצה להעלות את הביצועים של המחשב שלי. רציתי לשאול כמה דברים: 1. בוא נניח שאני לא קונה לוח-אם, כמה יעלה לי להחליף את הזכרונות הישנים שלי ב-512 MB חדשים. מכיוון שהלוח שלי תומך עד 2700, רציתי לשאול האם השידרוג לזכרונות אלה כדאי או לא? האם כדאי לקנות בסטיק אחד או 256X2? 2. אם לא יהיה שיפור ניכר אז אני אצטרך גם להחליף לוח אם, אז הדרישות הם ככה: לוח אם: 1.כנראה לא לOC, אולי עתידי... אם זה לא חורג ממסגרת התקציב אז שהלוח יהיה עם יכולות OC בסיסיות+. 2. צריך תמיכה ב-FSB533. 3. AGPX8 4. תמיכה בזכרונות מסוג PC3200+ 5. אין צורך בVGA, SOUND,1394 מובנים... 6. USB…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by byn007,

סלרון 1700 או פנטיום 3 667 ?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by trek227,

מתלבט האם לרכוש מעבד Q9550 שהוא מעבד עם 4 ליבות או ללכת על E8400 שיש לו רק 2 ליבות ושאלה נוספת כרגע בחרתי לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H האם הוא יתאים למעבד 4 ליבות שציינתי?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  11. כנ"ל

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by triple_maxim188,

האם זיכרון זה יכול לעבוד עם מעבדי AMD או שזה רק לאינטל

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by lior5725,

רציתי לדעת איזה חברה כדאי לקנות זיכרונות 2000 מגה הרץ ערוץ משולש למעבד I7. אני אהבתי אלו: http://www.tdsd.co.il/htmls/GSkill_F3-16000CL9T-12GBTDD.aspx?c0=16641&bsp=14547 או את אלו למרות שהם באים עם ערוץ כפול ולא משולש ואני לא יודע האם זה קשור או שאפשר פשוט לקנות שלושה כאלו http://www.gskill.com/products.php?index=372 כולם אומרים לי לא תקנה רק קינגסטון בלבד כי זאת חברה יותר מוכרת שדרך אגב יש לה טכנולוגיית HyperX המיועדת לחום במתח גבוה. http://www.valueram.com/datasheets/KHX2000C9AD3T1K3_6GX.pdf מה אתם ממליצים לי, אשמח לשמוע... תודה וחג שמח

14. אז ככה הלך לי ה לוח של אסוס שלי P4P800 יש לי מעבד 2.8 פרסקוט 478 אני מיתלבט בין אלו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1863&ModelName=GA-8IPE1000-G http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 אם יש לך הצעות יותר טובו בישבילי או שמעתם על לוח בן זונה תגידו לי תודה חשוב שיהיה לי רק 4 חריצים של זיכרון DUAL וכמובן SATA הוצים של אינטל ממש ממש תודה למי שעוזר בי בנתיים

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין במחשב חדש וכבר הציעו לי מפרטים בפורום הרלוונטי אבל רציתי להבין בנושא יותר. ידוע לי שישנם סוגים שונים של חומרה (בין אם מעבדים, זכורנות וכו'), כאשר ההבדל בין סוג חומרה אחד לסוג אחר בביצועים הוא אינו גדול במיוחד. לעומת זאת, ישנו פער במחירים. כך שאם יש לי תקציב מסוים, לא תמיד משתלם לי לקנות את מה שנראה הכי טוב (לעין "לא מיומנת", לדוגמא כי המספר גבוה יותר) אלא אני יכול לקנות את אותם יכולות, פשוט עם שמות אחרים והמחיר זול יותר. לכן, השאלה שלי (שאני מטנצל על כך שודאי מורכב לענות עליה) היא מה ההבדלים בין המוצרים המרכזיים. לדוגמא, אם אני רוצה מחשב משחקים חדש האם שווה להשקיע בI7 או ש Quad 2 Core עדיף? ואם המשחקים שאני רוצה לא דורשים משאבים עצומים - האם …

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by assaf990,

הציעו לי לרכוש את אחד המעבדים האלה, באותו מחיר. איזה מעבד עדיף? אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים ומהירות. (המחשב מיועד לתיכנות .NET ) בפרט: האם נכון שהמהירות של החדש (1.6) זהה למהירות הישן (2.6)? (כלומר החדש לפני הכפלה?? :s05:)

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by moskitos,

לוח-אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 וכשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה או משהו ויוצא החוצה. אז ניסיתי לפתוח את הדיסק ע"י קליק ימני ואז התקנתי רק את הדרייבר של NFORCE 2 אבל את השאר זה לא מתקין לי. האם אני יכול להוריד את השאר ומה בדיוק כי אני צריך גם את ה-LAN וכו'.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by wooper,

אני רכשתי זכרונות g skill עם תזמונים 2.5-3-3-6 בגלל שלחנות לא היה את הדגם הנ"ל אז במקום רכשתי זכרונות ocz 3-4-4-8 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2682 מדובר פה בזכרונות 2 גיגה של ddr האם יש פה נפילת ביצועים רצינית ? תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by NDickler,

שלום לכולם... לאחר שבחרתי את המעבד והלוח הגיע הזמן לבחור זכרונות, הלוח הוא ASUS P5E3 Premium WiFi והמעבד הוא Q9450 הזכרונות שאני מחפש: שני סטיקים של 2048 (סה"כ 4 גיגה). DDR3 1600 Mhz מחברה טובה ומוכרת התקציב הוא 1600 - 2000 שקל המחשב הולך לעבוד אוברקלוק קטן, אשמח לשמוע מהם הזכרונות המומלצים בשבילי ( אם אפשר להוסיף לינקים זה יהיה מעולה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  20. אני משדרג את המחשב ואני מחפש זכרונות המתאימים לזכרונות ה G.SKILL שבמפרט שלי. מצאתי כמה אפשרויות: OCZ DDR2 2048MB 800Mhz CL 4-4-4-15 reaper ,פלטיניום או Nvidia Crucial Ballistix DDR2 2048MB 800MHZ CL4 לא מצאתי יותר מדי אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  21. אז ככה הסתבר לי שאני אוכל להזמין תA64 שלי מחול אז אני צריך זכרונות טובים מפה - http://www.newegg.com/app/manufactory.asp?catalog=147&DEPA=0 אנלא עושה OC והתקציב הוא בערך 80 דולר אפשר קצת לחרוג .. תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. Started by barce,

אני מתלבט בין שני המעבדים האלה E8400 או Q6700 למחשב חדש. המחשב הוא בעיקר לסרטים ומשחקים... והפעלת מס תוכניות בו זמנית. תנו את דעתכם מבחינת ביצועים, התחממות, ואובר קלוקר יותר טוב...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by tinkerball,

יש לי את הלוח אם של אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם זה עם דואל 2 מה זה דואל ומה זה נותן בביצועים(ללא OC) 3 כמה סטיקים של זיכרון אני יכול לשים בלוח הזה? 4 האם יש דואל ב-AND

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by shaiofir,

שלום לכולםתא יש לי בעיה אם זכרונות. כרטיס זיכרון pc2-4200-533 512mb המחשב מזהה רק 447 mb ויש אותו עוד כרטיס אותו הדבר רק 1gb והמחשב מזהה רק 447 mb הזמה יכולה להיות הסיבה שהוא לא מזהה את כול הזיכרון? תודה שי

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. Started by EpoXi,

שלום, אני מחפש רשימה השוואתית של מעבדי AMD מול INTEL החל מ AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ אני מתכוון לרשימה של כל מעבד והמקביל לו בחברה השניה כמו שיש עם הכרטיסי מסך בפורום כרטיסי מסך. תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים