מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
כמה אמור לעלות לי מעבד 1800 של אינטל?????
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, ביטוי כמו 2-2-2-5 מתייחס למאפיינים בסדר הבא: 1) Cas# Latency 2) Ras# to Cas# delay 3) Ras# Precharge 4) Cycle time השאלה שלי היא כזאת.. בביוס שלי השמות לא מופיעים ככה, אז לפני שאני אשנה משהו (הכל על אוטו', אני מקבל בcpu-z תזמונים של 2.5-3-3-8, עם הזכרונות שבמפרט. אני רוצה להדק זכרונות ל2-2-2-6 או אפילו 2-2-2-5. אתם יכולים להגיד לי בבקשה איזה מאפיינים בדיוק אני אמור לשנות? מצורפת תמונת מסך של הביוס. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מבולבלים בין הממשקים? באנו לעשות לכם סדר במדריך טכני להבנת תקשורות מבוססות PCI-Express בלוחות אם והשפעתן על היצע המחברים השונהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם אני קונה מערכת הפעלה ווינדוס7- 64 ביט לוח אם p8z68 asus מעבד core i7 2600 האם המערכת הזאת מתאימה ל64 ביט? זיכרון 8GB בברכה מושיק
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עד 500 ש"ח (ללא חריגה), שייתן לי OC של Q6600 2.4GHz @ 3.4GHz. אפשרי בתקציב?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-K8NS ועד כמה שיודע לי יש לי עליו סטיק זיכרון אחד בודד של MICRON DDR 512 PC3200 מכיוון שאני לא בטוח העתקתי לפה את מה שרשום באוורטס. השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף עוד סטייק של 512\1024 (יש לי עוד שני חריצים פנויים) שהוא DDR PC3200 ומחברה אחרת בעל תיזמונים אחרים? לדוגמא 512MB A-DATA שיש בKSP ב370שקל או שעכשיו אני תקוע עם המיקרון הזה? Memory Module Properties Module Name 51046732119 Serial Number None Manufacture Date Week 33 / 2003 Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rat…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את'לון 2600+. הוא עובד בתדר של 1917מה"צ ובאס של 166 , עד כמה שאני יודע הוא אמור להיות barton, או שאני טועה? בbarton הליבה היא מלבנית ? איזו צורה יש לליבת tbred? תוכלו אולי לשים תמונות של גרסאות barton/tbred...? תודה.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1 )סתכלו הייתי אמור לקנות מחשב חדש עוד איזה שבוע ככה ואז נכנסתי לפורומים וראיתי שאינטל מוציאה מעבד חדש תקונרו ועכשיו אינטל הורידה תמחירים ואני רואה ה950 D עולה כולה 2200 ככה אז נגיד הקונרו e6600 יהיה בהרבה יותר טוב מ950 D או שלא יהיה כל כך הבדל גדול ואני יכול לקחת כבר ת950 D? 2)הוינדוס ויסטה יהיה חייב מעבד כפול ליבה או שהוא יכול לעבוד עם אינטל 2.8 ghz? 3)נגיד קניתי ת950 D ושיוצא הקונרו אני קונה אותו ומחליף לקונרו אז יהיה צריך להחליף גם לוח אם?ואת ה950 D אני מעביר למחשב האחר עם ה2.8 ghz אז גם לו יהיה צריך להחליף לוח אם? זהו תודה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכרטיס זיכרון הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 יתאים ללוח אם מסוג ECS P4S5MG/GL ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
היי... אני רוצה להחליף את ה Motherboard ואת הזיכרון... אז כהה אני מעוניין להחליף ללוח הזה: ASUS P4C800-E DLX INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA100 ATX FORM FACTOR 1xAGP (PRO/8X)/5xPCI/1xWIFI/4xDDR W/SATA,RAID,1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL CELERON, PENTIUM 4 - 400/533/800MHZ) את הלוח הזה אני יכול להשיג ב-965 שקל...וישלי התלבטות אולי כדאי לי בכלל לקחת את הגירא הפחות מאובזרת של אותו הלוח הלא היא: ASUS P4C800 DLX INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA100 ATX FORM FACTOR 1xAGP(PRO/8X)/5xPCI/4xDDR W/RAID,1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL CELERON, PENTIUM 4 - 400/533/800MHZ) שאותה אני יכול להשיג ב 780 שקל... השאלה היא האם אני באמת צריך את מה שהלוח המשופר נותן ואם באמת כדאי…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי זכון אחד של CORSAIR 4 גיגה והשני של קינגסטון 2 גיגה .הבעיה שהוינדאוס קולט רק 4 גיגה לא 6 . התוכנה HWINFO מזהה שיש 2 כרטיסים ואת הנפח שלהם. שני הכרטיסים הם DDR3 (ומחוברים טוב) 1.5V יש לי וינדואז 64BIT לוח אם ASUS P7P55-M תומך עד 16 גיגה מעבד I5 760
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני חושב שזה נושא כאוב ומפחיד להרבה מאיתנו, עניין ההדבקות של המעבד להיטסינק, והיציאה הלא מתוכננת מהלוח. בסלרון זה קרה לי, עברו מאז הרבה ליוותנים בקישון, היה לי בארטון ככה שזה לא הפריע לי. עכשיו בA64 המעבד יצא החוצה בצורה הזאת, ופס אחד של פינים היה טיפה מעוקם ככה שהמעבד לא רצה לחזור ללוח, כמובן שישר שכולי הזעתי בכיתי מלמלתי "אממא.. אאממא..." "אני רוצה את פבלל... איפה פבל שלי..." ושוב בכיתי ושוב הזעתי, ובסוף שהצלחתי להחזיק את עצמי בשארית כוחותי, וישרתי איכשהו את הפינים בקונטרה עם ההיטסינק. השאלות שלי הם, מה בעצם אפשר שזה לא יקרה, מה גורם לזה? ומה לעשות במצב וזה קורה (עוד שמרגישים שההיטסינק תקוע, לפי המשיכה הגורלית) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רואה שיש פה הרבה חברה עם לוחות של NFORCE2 איפוקס אביט אסוס וכו'. מה אתם אומרים אל הכתבה שהתפרסמה אל זה שיש הרבה נפילות בצ'יפסט כגון ריסטים ותקיעות בPOST ועוד? נתקלתם במשהו דומה? כי אני מעוניין לרכוש לוח של איפוקס NFORCE2 עקב האפשרות של הנעילה של PCI ו AGP. תודה .
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חוץ מהתוכנות cpu-z ואוורסט שלא מראות לי תזמונים מסויימים, איזה עוד תוכנות מראות את התזמונים המלאים של הזכרונות?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש הבדלים בין 8RDA+ לבין 8RDA3+ אם כן מהם? ביצועים? יכולות OC? פיצ'רים? ציינו אותם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ברשותי יש כרגע את הזכרון הנ"ל: OCZ EL DDR PC-3200 1024MB Dual Channel Plt Rev 2. אני מרוצה ממנו, מספק ביצועים טובים אבל בכל זאת אני מרגיש צורך בעוד ג'יגה של זכרון, הבעיה היא שהזכרונות של Ocz ידועים בתור כאלה שלא מוכנים לעבוד עם שום זכרונות של חברה אחרת ואפילו עושים לעיתים בעיות כאשר מנסים להריץ זכרונות של Ocz מדגם אחר במקביל לאלו הקיימים. לא הייתי פותח את הדיון הזה אלמלא היה ניתן להשיג פשוט את אותם זכרונות שיש לי עכשיו אך הם כבר לא ביצור לפי מה ששמעתי ולא מייבאים אותם לארץ יותר ולא משנה איפה שלא חיפשתי לא מצאתי מקום שבו ניתן להשיג אותם בארץ. השאלה שלי היא אם ניתן בכל זאת לשלב זכרון של חברה אחרת עם הצ'יפ הזה או זכרון מדגם אחר של Ocz(וכן אני יודע שבזכרונות זה בעייתי ובדרך כ…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שוטטתי היום בגלריה וראיתי באחד הפרוייקטים לוח של ASUS עם כניסה למולקס עליו. למה? http://www.hwzone.co.il/gallery/albun28/aal
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אביט הוציאו עדכוני ביוס חדשים החודש, השאלה היא האם גם בביוסים האלו יש את אותו נושא כמו בביוסים של MSI שהגבילו את המתחים למעבד בגלל החום הרב של המעבדים החדשים והחשש שתוספת מתח תצלה אותם
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מתלבט האם לרכוש מעבד Q9550 שהוא מעבד עם 4 ליבות או ללכת על E8400 שיש לו רק 2 ליבות ושאלה נוספת כרגע בחרתי לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H האם הוא יתאים למעבד 4 ליבות שציינתי?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי מחשב חדש שקניתי .. וקניתי כרגע 2G זכרון פנימי עכשיו השאלה שלי .. אם אני לא מגיע למצב שאני משתמש בכל ה-2G זכרון ומעמיס את כולו (דרך המנהל משימות אני בודק) אם אני אוסיף לו עוד 2G , זה אומר 4G זכרון המחשב יעבוד יותר מהר או שזה לא קשור ? נגיד ככה.. אם אני רוצה לעבוד עם וינדוס ויסטה וברקע עובדים לי אנטי וירוס וכמה תוכנות שדי מכבידות על המחשב מה אני צריך בשביל שזה יעבוד עם כל אלה חלק וירוץ רגיל ? מה משפיע על זה? ומה ההבדל בין DDR2 לDDR3? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל בין זכרונות Pi ל Pk של g.skill? (אם זה קשור אני לא עושה oc..)
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שמעתי שבמחשבים נידים המהירות יותר גבוהה ממה שרשום אז איך משוים את המהירות של המעבד במחשב הנייד להומת המהירות של המעבד הנייח (אני מדבר על מעבדי אינטל )
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מדובר ביישום ה 90 ננו מטר דור ב עבור מותג הסמפרון עם תוספות ושיפורים כמו של הווניס אבל כמובן ללא תמיכה ב AMD64 וזכרון מטמון קטן יותר. קשור למפת הדרכים של AMD: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_608,00.html מהירות שעון מקורית של המעבד 1800 מגה הרץ (סמפרון 3100+), ללא שינוי מתח מגיע על לוח טוב ל 2,574 מגה הרץ, עם הגדלת מתח מגיע ל 2,682 מגה הרץ, הטמפרטורה של המעבד לא עלתה על 55 מעלות. כלומר תוספת של 50% בערך לביצועי במעבד. מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100e.html
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזכרונות עם תזמונים ממש טובים ומחברה טובה עבור OC למחשב. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את השילוש הנ"ל מKSP סניף אשדוד. חשבתי על Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray לוח אם: MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E או זה:M4A78-HTPC/RC AM2+, AM3, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI או כל לוח אם אחר שתמליצו בתקציב. וזכרונות: 2x2GB Patriot Signature Dual Channel. וקירור למעבד או של AC או SCYTHE 150-200 שקלים. המחשב מיועד למשחקים, ברשותי HD4870 של סאפיר, ספק CORSAIR HX520 שיחזיק הכל בלי בעיה, מארז ANTEC 900 2. אם יש לכם רעיונות לשינוי הכל מתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-