מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מעבד I5 750 בOC ל3.6 הזכרונות הם של ADATA 2000MHZ 4GB אני רוצה לשדרג את הזכרון ל8 אבל לשמור על הOC זה אפשרי בכלל? ואם אני מחליף חייב שיהיה באותם תדרים ואותה חברה? ד"א הלוח הוא של ג'יגהבייט GA-P55 UD3
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. כי זה לא בדיוק קשור לסוגי מעבד או משהו.. קיצר המעבד שלי (אינטל 2.6C) התחיל לא לעבוד כמו שצריך. דבר ראשון למי אני צריך להביא אותו, לחנות שקניתי ממנה את המעבד או לאינטל? דבר שני אני לא ממש רוצה להסחב עם כל המחשב ואין לי את הקופסא של המעבד, איך להביא אותו? הדבר האחרון שאני רוצה זה שיגידו לי שדפקתי אותו בזמן שהבאתי אותו לחנות\אינטל. אז מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לשתי חנויות לקבל הצעת מחיר על המחשב(פנדה ואייבורי), ושתיהן הזהירו אותי על לוחות אם של Gigabyte וRAM של 2x2GB 800MHz CL4. יש דברים במה שהם אומרים?זה מאוד מפחיד אותי..... כי בינתיים הלוחות של ג'יגהבייט נותנים דיי הרבה יחסית לאסוס,וזולים בכמה מאות שקלים אז אני מאוד מתלהב מהלוחות שלהם.....
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
מה עדיף לי, בשביל משחקים. יש לי בעיה עם תאימות בזיכרון במחשב ובגלל זה יש לי תקיעות במשחקים שלא מתפקדים כמו שצריך.... לכן אני רוצה להחליף ולשנות את הזיכרון במחשב שלי. מה עדיף שיהיה לי 768 ראם במהירות 333 או 512 במהירות יותר גבוה של 400...??? ואיך התאימות של סאמסונג ו-geil?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אני קונה מחשב חדש.. כדאי לשדרג את ה-Q6600 ל-Q9300 ב-210 ש"ח??
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רציתי להוסיף את הOC שלי למאגר, וראיתי שיש אחד עם E6600 שנמצא שם, אבל כשרציתי להוסיף פרוייקט ראיתי שאין מעבדי C2D ברשימת מעבדים, אז רק רציתי להסב את תשומת הלב לזה, שידעו שצריך להוסיף. וגם לשאול איך יכול להיות שיש שם E6600?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בעל אופי ממוצע של אינטרנט, תוכנות ממוצעות, סרטים והורדות. לפי קריאה בדפי הפורום והאתר הבנתי שבחירת הלוח היא מאוד חשובה. אני מעוניין להשקיע בלוח טוב שישמש אותי לאורך זמן ויהיה ניתן לשדרג איתו את המערכת כמה שניתן עם ההתקדמות האדירה של החומרה. יש לי ידיעות של טכנאי PC מתחיל אך הן לא ממש עוזרות לי כי אני לא ממש מתמצא בשמות ומותגים. אל תתייחסו למחיר. התקציב לא מוגבל. אני פתוח להצעות. אני מעוניין בלוח המתאים לפנטיום. תוכלו בבקשה לעזור?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הי, השילוש הבא נראה לי אטרקטיבי, האם אני טועה? 1 A-DATA 2GB DDR2 800MHZ CL5 (With Heatsink) 36 15.5% 125 ש"ח 1 AMD Athlon X2 Dual Core 5050E 2.6Ghz 1Mb AM2 15.5% 375 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA78GM-S2H ATI® AMD 780G Chipset AM2 Plus 36 15.5% 475 ש"ח סה"כ: 975 ש"ח. לא ממש מעניין אותי אם יש חנות יותר זולה בכמה גרושים, פשוט מעניין אותי לדעת אם בערך באותו מחיר, ישנו שילוש מוצלח יותר... המחשב הוא לשימוש ביתי רגיל, ללא משחקים או המהרה. תודה,
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה כדאי לי? משהו שיצדיק את הכסף שאני משלם עבורו
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי זכרונות DDR2 על לוח אם ישן שמהירות הזכרונות איתם הוא עובד לפי המיפרט שלו הם עד 667 MHZ הלוח הזה מקבל שני זכרונות דואלים DDR2 על שני סלוטים שבכל אחד מהם ניתן להכניס מקסימום 1 GB. יתכן שהזכרונות בהם אני משתמש בלוח זה הם זכרונות פגומים, אני ארצה (אולי) להחליפם בזכרונות חדשים. הבעיה היא שזכרונות חדשים שמהירותם 667 קשים להשגה, אפילו זכרונות חדשים שמהירותם 800 נימכרים פחות ופחות. השאלה שלי היא: האם זכרונות DDR2 שמהירותם המוצהרת היא 800 או 1066 --- יעבדו על הלוח הישן הזה. אצטרך לקנות זוג זכרונות של 1 GB כל אחד כדי להגיע למקסימום הזכרון האפשרי על לוח זה. פחות מזכרון כולל של 2 GB על הלוח נראה לי מגבלה קשה מדי (כי ארצה בהמשך הזמן להריץ על המחשב הזה ווינדוס 7 ).
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
(אם זה לא הפורום המדוייק העבירו את זה) בזמנו כאשר קניתי את המחשב קניתי זכרונות 256MB DDR במהירות 333. הלוח אם שלי (מבוסס צ'יפסט אינטל 845E) אינו תמך בהם באופן רשמי אך קניתי אותם בכל זאת בשביל אוברקלוקינג עתידי והסתפקות במהירות 266 בינתיים. לפני מס' התחלתי לעשות OC אבל נתקעתי ממש מהר כאשר הבאס עלה רק ב10 והזכרונות עמדו על מהירות של 270 ומשהו. לעומת זאת כאשר העברתי את יחס הזכרונות מ2.6:1 ל1:1 הצלחתי להעלות ביותר מ25 את הבאס כאשר המהירות של הזכרונות היא 250. בשלב זה חשבתי שאולי עבדו עלי כאשר קניתי את המחשב אבל אז בSANDRA ראיתי את מה שמצורף בתמונה למטה. מה קורה כאן? מדוע הזכרונות לא יכולים לעבוד במהירות 333 ותוקעים את המערכת עוד לפני זה? ??? (ועבדתי על CAS 2.5)
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נדפק לי לוח אם. עושה רעשים מוזרים מהצ'יפסט, מין רישרושים כאלה. כבר יום שלישי נטקע סופית וצריך לכבות ולהדליק את המחשב מה שגם לא תמיד עוזר. אני צריך לוח אם אם אפשרי שיתמוך בזיכרון 133 מגה הרץ SDRAM ויאסבי 2. חוץ מזה לא אכפת לי. שתהיה חברה טובה ואמינה, לא נוניים ושיעלה בסביבות 300 שקל.
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני בדיוק מסיים להרכיב את המפרט שלי בסקאיפיסי.ונתקלתי בהתלבטות בין 2 לוחות אם. http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~10~0.htm - ג'יגבייט http://www.skypc.co.il/pl_product~31540~10~0.htm - אסוס לשניהם יש אותה ערכת שבבים כמדומני,רק שהג'יגבייט תומך בשדרוג עתידי של עד 16 ג'יגה זכרון פנימי. שניהם סה"כ אותו מחיר,האם יש העדפה לגבי איזשהיא מהמפרטים?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כמה עולה בערך זכרון כזה והאם שניים כאלה יספקו אותי בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום,יש לי שני סלוטים במחשב לזכרון.באחד יש זכרון DDR2 800 2GB Kingston Value והשני ריק.לפני שלושה חודשים שילמתי 210 ש"ח והיום באותה חנות (קיי.אס.פי) הוא עולה 165 ש"ח.בגלל זה חשבתי שאולי זה זמן טוב להכפיל את הזכרון (לא באמת להכפיל~3.5 ג'יגה בגלל XP). מבדיקה באינטרנט מסתבר שיש שני דגמים כאשר הVALUE שקניתי ועדיין נמכר הוא KVR800D2N6/2 =CL6 אבל בחנות קי.אס.טי http://kst.co.il/Product.asp?productid=669 נמכר KVR800D2N5/2G =CL5 ב135 ש"ח (כולל משלוח) לפי מה שזכור לי,זה אומר שהזכרון המהיר יותר זול יותר (?!) כמה שאלות: 1)האם כדאי לחכות עוד לירידת מחיר או שעליית הדולר תבלום את ירידת מחיר ציוד ישן. 2)האם תהיה בעיה ששני זכרונות שונים יעבדו יחד? 3)האם החנות הזו,KST, אמינה?איך המחיר כל…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
הדגמים שמסופקים בתאריך המוקדם ביותר הם האתלון 64 3800+ וה 4000+ בגרסאות OEM, ב 22 לחודש 4. בכלל, גרסאות ה OEM מסופקות מוקדם יותר מגרסאות ה BOX. מקור: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=M&Category_Code=AMD64 יש גם אתלון 64 3700 בשקע 939, 2400 מגה הרץ, עם 1 מ"ב זכרון מטמון אבל HT של 1600, עוף מוזר. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120273&Category_Code=AMD64
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אחרי כמה לבטים מגבלות והגבלות נראה לי שזה השילוב הכי קרוב למה שאני צריך אני אשמח לדעה ולשיפורים זיכרון GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel לוח אם ASRock 775Dual-880Pro VIAPT880Pro AGP+PCIe LGA 775 מעבד אינטל 805D
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני יודע שהורדת המכפלה יכול לעזור בOC כדי להגיע לבאס גבוהה יותר. אבל מעבר לכך מה נותן שינוי המכפלה במעבד? לדוגמא במעבד שהמכפלה ה"טבעית" שלו היא 10 שינוי ל8 כיצד ישפיע? האם זה משנה את צריכת החשמל? או את פליטת החום TDP? ויותר חושב מהכל האם שינוי זה יכול לגרום נזק מסויים למעבד בהנחה והוא בOC גבוהה? (כמובן ביחס למכפלה ה"טבעית") תודה מראש. predator_008
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח... עכשיו יש לי רק שתי אפשרויות, לקחת את הלוח הזה: גיגהבייט 6VTXE-A או לחכות ללוח הזה עד שיגיע: אסוס TUV4X תגידו אתם מה יותר טוב?
-
-
אולי זה בגלל שזה DC אז זה מתחלק, תגידו לי תודה רבה יש גם תמונה Http://img409.imageshack.us/my.php?image=stimd4.jpg
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמלצתכם קניתי את ה- gigabyte 9550 עם 128bit. כרגע אני עומד בפני קניית השילוש (מעבד+זכרון+לוח). התקציב: עד 2000 ש"ח (עם חריגות קטנות). המטרה: מחשב יציב, מיועד לתכנות, סרטים ומוסיקה (לא מתכנן אוברקלוק או שידרוג). כרגע עומדות בפני שתי אפשרויות: 1.המפרט הזה כשהמחיר יהיה 2080. (אני סטודנט בטכניון והבנתי שהחנות נותנת 5% הנחה- תקנו אותי אם אני טועה). 2. מפרט מ-ksp: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA כשהמחיר 1790 ש"ח מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-