מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אחד הדברים החשובים ביותר בamd זה מכפלה פתוחה, ושמעתי שיש לוחות(של אביט) שעושים את זה באוטומט, אם מישו יודע? שני לוחות שאני חושב עליהם בתור אופציה למפרט הם הNF7-SL וה AN7 אז אם אפשר דגש עליהם.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה. (ראה מפרט) איני מרוצה מתיפקודו והחלטתי לפרמט אותו ולהוסיף זיכרון היות ויש לי רק 256 זיכרון. אשמח אם תיכנסו למפרט שלי, תסתכלו איזה חלקים ושל איזה חברות יש לי ותגידו לי מה אמור להתאים למערכת שלי. כמו-כן אשמח לשמוע האם הינכם חושבים שרצוי שהוסיף עוד סטיק של 256 או שקריטי סטיק של 512. חג שמח, ותודה. יונתן
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי לוח אם גרוע בהחלט (PCPARTNER) אבל בכל זאת אין כל רע בעדכון הביוס.. אבל השאלהה שלי היא כזאת הורדתי את העדכון ובו יש כמה כמה אפשרויות שמותאמות כל אחת לצ'יפ I\O אחר.. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לגלות מהו סוג הצ'יפ... תודה רבה למי שיכול לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב לוח אם חדש למעבד שלי, Pentium 3 800MHz. אני מעוניין כי לוח האם יספק ביצועים טובים, ובמחיר זול(אני מניח כי מכיוון שלוח האם הוא ישן, הוא יהיה זול). לוח האם אשר ראיתי עד כה הוא Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T AGPset. האם הוא טוב? יש לכם המלצות אחרות? תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני לא כ"כ עוקב אחרי הפיתוח שלו,אבל מתי הוא אמור להגיע לארצנו הקטנה??
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בעוד שבוע אני קונה מחשב אני מלבט בין 533 או 800MBS בגלל העלות, אני גיימר ורציתי לדעת על מה בדיוק ישפיע כל אחד מהם?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי... אני רוצה להחליף את ה Motherboard ואת הזיכרון... אז כהה אני מעוניין להחליף ללוח הזה: ASUS P4C800-E DLX INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA100 ATX FORM FACTOR 1xAGP (PRO/8X)/5xPCI/1xWIFI/4xDDR W/SATA,RAID,1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL CELERON, PENTIUM 4 - 400/533/800MHZ) את הלוח הזה אני יכול להשיג ב-965 שקל...וישלי התלבטות אולי כדאי לי בכלל לקחת את הגירא הפחות מאובזרת של אותו הלוח הלא היא: ASUS P4C800 DLX INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA100 ATX FORM FACTOR 1xAGP(PRO/8X)/5xPCI/4xDDR W/RAID,1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL CELERON, PENTIUM 4 - 400/533/800MHZ) שאותה אני יכול להשיג ב 780 שקל... השאלה היא האם אני באמת צריך את מה שהלוח המשופר נותן ואם באמת כדאי…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח מקצועי או לפחות נורמלי יש לי הגבלה של תקציב עד 700 ש"ח בעיקרון קניתי כבר לוח של אסוס מדגם: A7V600 אבל אני רוצה משהוא יותר מקצועי אז תוכלו לומר לי כמה אמור לעלות לי שידרוג מהלוח הזה ללוח מקצועי בשווי 700 ש"ח יש לי מעבד AMD 2400 ואני רוצה שיהיה ללוח גם יציאת חיבור SETA (לא בטוח שכתבתי נכון) ודבר אחרון לבינתיים כמה יעלה לי שידרוג מהמעבד שיש לי עכשיו למעבד של 3200 מהירות תודה
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קודם כל מה זה ECC ? ומה עדיף מבין שני אלו: Infineon DDR 256 MB 400Mhz non ECC Samsung DDR 256 MB 333Mhz non ECC
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מה החוזקות והחולשות שלהם? האם הם תומכים בFIRMWIRE? המחיר שלהם די דומה, והם 2 הלוחות המומלצים בפורום מפרטים מומלצים. SATA לא חשוב לי, אבל חשוב שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול ONBOARD. המעבד יהיה XP2500. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הגיעו לKSP דגמים של DDR2 533 MHZ של MICRON ושל A-DATA שווה לבדוק www.ksp.co.il
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני לא עושה אני רוצה לדעת יש לי ATI RADON 9700 PRO עד כמה אני יכל לעשות לו אוברקלוק ?!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנל בעל 6.1 ערוצי קול,הוא מקוון ל 2.1 ערוצי קול כי יש לי רק שני רמקולים הבעייה היא שאני שומע את קולות הרקע יותר חזק מהדיבור (לדוגמה בסרטים) אני לא יודע איך לתקן את זה תעזרו לי בבקשה נ.ב מה זה F-AUDIO?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני חדש בפורום הזה (אז להתייחס יפה 0()0 ) שמעתי על משהוא שנקרא מעגלים דואטוניים ושהוא הולך להחליף את המעגלים של היום. מה זה?. תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הרבה בפורום פה תומכים במעבדי הAMD A64. רציתי לדעת האם הAMD A64 Bit 3000 הוא המקביל למעבד P4 3GHz? ואם כן אז איך כי למעבד הAMD A64 Bit 3000 יש רק 2GHz ואילו לאינטל P4 יש 3GHz. ענה עזרו לי להבין את הנושא מכיוון שאני קונה היום מחשב ואני מבולבל לגמרה איזה מעבד לקנות... תודה על עזרתכם אלדד.
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לאיזה מעבד הסנטרינו 1.5 GHZ משתווה בחוזקו ??? כאילו מקביל לAMD athlon xp ו intel northwood
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב מבוסס AMD בעל מעבד 1.1Ghz עם לוח אם של ECS ו-128 מ"ב זכרון DDR 266MHz (בכרטיס אחד) וכרטיס מסך on Board. אני רוצה לשדרג אותו מעט כי הוא ממש זוחל, להוסיף זכרון להחליף כרטיס מסך (כבר יש לי GeForce2, אני לא צריך יותר, אני רק רוצה שלא ישתמש ב-on Board, כי הוא משתמש בזכרון shared ואז אני נשאר עם 96 מ"ב). השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף כל גודל זכרון, בלי לפחד שלא יתאים וכו'. התקשרתי לחנות אחת ואמרו לי ש-256 מ"ב, 266MHz DDR עולה 300 ש"ח, ושאני לא אוכל להשתמש בזכרון שיש לי כרגע, כי זה הולך רק בזוגות, האמנם? ובכלל לאיזה גודל כדאי לשדרג, 256, או אולי 512? אם אני אוכל להשאר עם הזכרון הישן, אני אקנה רק 256... המוכר נשמע לי אינטרסנט... תודה רבה על תגובותיכם.
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX איזה לוח אם כדי לקנות למעבד הזה? תקציב של עד 1000-1200 שקל זה דיי דחוף בתודה מראש Spid3R
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם של אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם זה עם דואל 2 מה זה דואל ומה זה נותן בביצועים(ללא OC) 3 כמה סטיקים של זיכרון אני יכול לשים בלוח הזה? 4 האם יש דואל ב-AND
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה לוח אם מבין השניים עדיף למערכת AMD? Epox 8RDA3+(n-force2)Fwire,sb,lan,USB2.0,sata או: Abit NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 אני לא מתכנן לבצע אוברקלוק כרגע אבל אני מעדיף שתהיה לי אפשרות ואני גם רוצה לוח שישאר לכמה שיותר זמן ועוד שאלה: מה זה Fwire? ולפי מה שהבנתי SATA זה חיבור שמשמש לדיסק קשיח האם כדאי להשקיע בדיסק קשיח שתומך בזה? האם אני ארגיש בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא ישמש בעיקר לשחקים הורדות וכל מיני שטויות אני רוצה לעשות לו אובר קלוק, איזה ראם אתם ממליצים לי לקנות שיהיה גם שווה מבחינה כספית? אני משקיע משהו כמו עד 800 שקל בשביל שני סטיקים של 256 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה: (קודם כל תבטיחו שלא תצחקו) לדוד שלי יש מחשב מאד מאד ישן ככה 7-8 שנים- 32 MB RAM מעבד או 486 או אינטל ממש ממש ישן. הוא ביקש ממני לבדוק אם אפשר לשדרג(יותר RAM יותר דיסק קשיח) אם אני אוסיף ככה 64 מגה ראם הביצועים ישתפרו? [move][/move]תודה
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי האם אתם מכירים חנות שתאפשר לי להחזיר זכרון שאקנה מהם אם הוא לא מתאים לבורד שלי? (תמורת זיכוי כספי או החלפת זכרון) יש לי בורד ישן של SHUTTLE XPC SFF שלא אוהב כל סוג זכרון... תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה לוח רגיל לא לשרת תומך בזכרון דדר 2 registered
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-