עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מעבד intel 2.4 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד על לוחות אם חדשים? * אם אפשר גם להמליץ על לוח אם טוב בתקציב של 1000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by DakloN,

שלום אני מתלבט בקשר לאיזה לוח לקנות.. החומרה שמסביב: Pentium 4 3.6Ghz 2M 64bit Sock775 2GB DDR2 667 MHZ H.D SATA2 250 nVidia Based: GeForce 7800 GTX חשבתי על לוחות ה Nforce 4 sli מישהו יכול לתת לי המלצה יותר טובה.. ואם אכן הNFORCE4 הכי טובים לי אז של איזו חברה כדאי??... תודההההה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by lirik,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם 512 זיכרון שלפי הזיכרון הנותר שלי יותר מידיי ממנו משמש את הכרטיס מסך במחשב הקודם לא היתה לי בעיה על ידי כניסה לביוס כשעולה המחשב (DEL) היתה לי את האפשרות לתת לכרטיס כמה זיכרון שאני מחליט אבל במחשב הזה אין אפשרות לעשות DEL ולהיכנס לביוס אז איך אני עושה את זה? מצורפת תמונת מסך עם פרטי המחשב בברכה ליריק [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by megaPipe,

יש לי לוח gigabyte k8ns הרגיל , והגירסא של הביוס שלו היא f9 עכשיו בf9 שתי הסטיקים של הזכרונות שלי (512adata 400mhz x2) פועלים ביחד על 167.5mhz ואני צריך שהוא יהיה על ביוס f12 כדי ששניהם היפעלו לי על 200mhz (נשרף לי הלוח הקודם והחליפו לי אותו רק עם גירסא f9) הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה ממש , מיש מוכן להסביר לי , תודה !

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by tom_k85,

1.יש לו תמיכה לSATA2? 2.כמה ערוצים הכרטיס קול המובנה שלו ואך הכרטיס הזה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by srolik,

מישהו מכיר לוח טוב למעבד AMD DOUAL CORE שתומך בזכרונות DDR 2 ויש לו חיבור SLI

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by RayZ,

צילמתי מ EVEREST את התיזמונים של הזיכרון שלי, תמונה מצורפת. הם בסדר? מה אני צריך לשנות? (אם בכלל) מפרט המחשב: מעבד: Intel Celeron D - 2.8Ghz לוח אם: GIGABYTE GA-8S661FXMP-RZ - Chipset SIS SATA AGP Socket 756 כרטיס קול: Realtek AC'97 Audio זיכרון: 256MB Samsung 400MHz DDR 400 Pc3200 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 440 MX 128MB 128Bit הארדיסק: Westren Digital 80GB 7200rpm התזמונים זה T2, אבל במקום T2 כתוב "T2.5". האם לשנות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  8. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחסר לי פרט אחד קטן... בשורה התחתונה, מה ההבדל בכח חישוב בין מעבד בעל ליבה כפולה לבין מעבד רגיל? האם כח החישוב הוא כפול? האם מעבדי AMD יותר חזקים? אודה מאוד אם מישהו יכול להשיב... ;D

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by jacko_il,

שלום לכולם.. יש לי כיום 1 ג'יגה זכרון ( 2X512 DDR400 של ADATA ) על המחשב הבא: GIGABYTE GA-K8NF9 , AMD 64BIT ATHLON , GEFORCE 6600 256MB PCIE... הייתי רוצה לדעת אם שווה להוסיף עוד זכרון ( להוסיף עוד 2X512 ולהגיע ל 4X512 ).. וגם אם אפשר הסבר זריז - למה/מי באמת צריך לנצל את כל המקום בלוח ולשים 4 גיגה זכרון ??.. או אולי יש שדרוג יותר מועיל למחשב שלי מאשר זכרון..? השאיפה היא לשחק ברזולוציות גבוהות על רמת סינון בינונית עד גבוהה ועדיין לקבל FRAME RATE סביר מהמחשב.. או שאולי אני בכלל צריך לחפש קבל כרטיס מסך יותר רציני או שדרוג אחר?? תודה מראש לגולשים ולצוות האתר המעולה הזה :-)..

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  10. שלום יש לי מעבד גידם כן! נשבר לו פין אחד והוא כרגע במקום פין 478 הוא 477 המעבד הוא P4 3.0GHz Prescott pin478 1m cache השאלה שלי האם התוצאה לחישוב 1 מגה של 46 שניות היא נורמלית ? ???

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  11. מה ההבדל בין BW-E6 לבין BH-E4 במעבדי AMD 3800+ DUAL CORE ראיתי שיש הבדל במחיר של 100 ש"ח לטובת BW-E6

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by semi-t,

יש לי Venice 3000 .. עם BT.. ורציתי לשאול אם 30-32 מעלות במנוחה (במצב חלונות עם כמה תוכנות פתוחות..) זה נורמלי? הסיבה שאני שואל היא בגלל ששייפתי וליטשתי את המאוורר, הרכבתי אותו ומחרתי לפני זה משחת AS5 ככה ששמתי נקודה מעל הליבה ופיזרתי אותה ע"י השמת הגוף קירור על המעבד וסיבובו קצת.. רציתי לדעת אם הטמפרטורה בסדר למצב שלי? או שאולי היא קצת גבוהה מידי? ** ראיתי פה אנשים עם מעבד ומאוורר כמו שלי עם 27-29 מעלות במנוחה.. (אולי אני פשוט צריך לתת זמן למשחה "להיצמד" והטמפרטורה תרד תוך כדי שימוש?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

ערב טוב... זה הלוח P4VXASD2+(5.0) וזה הביוס http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=51&DetailName=Driver&DetailDesc=P4VXASD2+(5.0)&MenuID=0&LanID=10 האם כדאי להתקין את הביוס ללוח שלי? בתודה מראש G.A

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by vacuuuum,

זה נכון שמעבדי amd לא יתמכו ב dual channel אם שתי הזכרונות הם עם צ'יפים שונים? ומה ההבדל בביצועים בין SC ל DC במעבדי AMD החדשים? ואיך אני בודק איזה צ'יפ יש בזיכרון שלי?

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by gman_il,

משום מה לא ראיתי בשום מקום לוחות אם שתומכים ב- STATA II אלא רק ב-SATA. השאלה המתבקשת היא : "אז למה להשקיע ב-HD תומך SATA II אם אין לוח אם מתאים?".

16. Started by edumbo,

האם מישהו יודע אם הורדת המחירים האחרונה של AMD על מעבדים, http://hwzone.co.il/archive/1131819586/77286/ כבר מגולמת במחירים בארץ?

• 16 תגובות
    • 891 צפיות
  17. דיברתם כאן על כל כך הרבה לוחות שאני לא ממש מבין כבר מה כדאי לי! יש לי תקציב של 1200 שקל אבל כמובן שאפשר פחות! אני בכלל לא מתעניין בOC אבל רוצה לוח חזק שיחזיק לי הרבה זמן. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 777 צפיות
  18. מה ההבדל בין8 מעבד 32 ביט למעבד 64 ביט ?? האם יש הבדל גדול בביצועים?? המערכת הפעלה תומכת בזה בכלל? (אני לא מתכןן ל xp 64 bit אלה לווינדוס הרגיל) חשוב לי לדעת תהבדל בביצועים (משחקים אינטרנט תוכנות) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by fidelcastro,

מנסה לנעול ולא מוצא איפה... תודה....

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by Load,

היי רציתי לשאות למה זכרונות הDDR 400 שלי עובדים במהירות של 200MHZ ולא 400 ???? יש לי שני סטיקים של 512 MB של חברת OCZ על לוח N FORCE 3 של EPOX ומעבד AMD 3000 64 -754 העלתי שני תמונות מ CPU Z עם נתוני הזיכרון תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 468 צפיות
  21. Started by DJPOWER,

אני קונה עכשיו כנראה אופטרון או דואל קור או רגיל (2GH) תביאו לי בבקשה קישורים לאופטרון 939 TRAY בזול אם משלוח בארהב..(משלוח לארהב)\\\\\\ תודה יונתן

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gnk,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם 939 ללא SLI שתומך ב-|SATA2 בתקציב של עד 750-800 שקל יכולות OC טובות יתקבלו בברכה....... תודה,

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  23. כמה הבדל בביצועים יהיה בין פרסקוט שרץ ב3.0 גיגה הרץ..(בבאס של 800) לנורדווד 2.0 גיגה באובר ל3.0.. ויהיה בבאס של 600.. רק מי שבאמת מבין לענות..(בבקשה..).

• 17 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by RayZ,

לאחר כמה בדיקות בנצ'מארק על המחשב שלי, אני רואה שהלוח לא ממש בסדר. לקחתי אותו וניצלתי אחריות איתו, בדקו אותו כמה שעות ואמרו לי שהלוח בסדר גמור. הגעתי למסקנה, שכנראה המחשב שלי ב BIOS מוגדר על t2. עכשיו, כמה שאלות: 1) איפה אני בודק את זה? 2) מה זה ה t2 הזה ומה הוא עושה? 3) איך אני משנה את זה, ומה תיהיה התוצאה? את מפרט המחשב אפשר לראות מימין. עריכה: אגב, אני מקבל ב SUPER-PI תוצאות לא כל כך סבירות, 59 למעבד AMD64 אטלון, 3000+.

• 12 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by MasterDK,

שלום ברשותי מעבד Intel Pentium 4 3.0GHZ 64bit HyperThreading Thechnolgy והטפרטורה שלו עומדת על 55-62 (זה לא משנה מתי אחרי כמה שעות בדום או אחרי יומיים עבודה ללא ריסטרט) ברצוני לדעת האם הטמפרטורה שלי נורמלית (גוף קירור הרגיל של אינטל) אני לא מעוניין בתגובות כמו "האא זה אינטל מה חשבת" או "נו נכון זה פרסקוט אפשר לתגן עליו ביצים" וכו'. רק אדם שבאמת מבין בנושא וידוע תשובה מדוייקת אני מבקש כל השער תחסכו את המאמץ שלכם בכתיבת הודעה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים