מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! מחשב עם לוח אם של MSI MS7222 היה איטי ורועש, פתחתי, ניקיתי טונות אבק מהמאוורר על המעבד, החזרתי כמו שצריך, הדלקתי והמחשב נכבה תוך 3 שניות, לא משנה מה אני מנסה לעשות. יש רק שני מקרים בהם המחשב לא נכבה: א. ללא זכרונות (ניסיתי גם עם סטיק אחר שבטוח תקין) ב. ללא הכבל בעל ארבעת הפינים המחובר ללוח אם. ניסיתי להחליף ספק, לא עזר. פניתי למעבדה ולאחר בדיקה הראו לי קבל נפוח בין המעבד לזכרונות. במעבדה טענו שהם כבר לא עובדים עם לוחות אם בעלי AGP הבנתי שאני צריך להחליף לוח אם אך קשה למצוא לוח אם עם חיבור AGP כולל DDR2 כמו ה MSI הנ"ל. אני לא רוצה לוותר על הכרטיס מסך אשמח מאד אם יש למישהו פיתרון תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מפרט: Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3015 MHz (15 x 201) Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-8I945PL-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Field Value Motherboard Chipset Intel Lakeport i945PL Field Value System Memory 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) Field Value BIOS Type Award Modular (10/25/05) Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) Field Value Audio Adapter Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] האם אתם חושבים שאם יהי לי ג'יגה זיכרון המחשב יתן לי ביצועים גבוהים ממש ממש מאלו?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם עדיף מעבד פנטיום (עם 512 קאץ) וכרטיס מסך זול יותר, לדוגמא FX5200\R9200 או מעבד סלרון (עם 128 קאץ) וכרטיס מסך יוקרתי יותר, לדוגמא הכרטיסים בסביבות 850-1200 שקל ? מה בעצם יותר משפיע על המהירות והתקיעות של המשחק? תודה.
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, ביומיים האחרונים המחשב נתקע כל הזמן לכמה שניות. מהבדיקה הפשוטה שעשיתי נראה כי כל גמה דקות ה CPU USAGE קופץ ל100%, גם כאשר אינו אמור להריץ שום תוכנה (שאני יודע עליה). מה לדעתכם גורם לספייקים האלו וכיצד להחזיר את ניצולת המעבד למצב רגיל ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם היום פרמטתי והמשחב נקי והכול ל 9800pro שלי הורדתי 5.7 הדריביר הכי חדש עכשיו יש לי לוח epox 8kda3j אני רוצה לדעת אם יש דרבירים יותר חדשים לציפסט שלו nforce 3 250gb שכולל כרטיס רשת עם פיירוואל,כרטיס קול ועוד שטיות שאני לא משתמש בהם raid/sata וכ'ו עכשיו רציתי לדעת איפה אני מוריד דרבירים חדשים לציפטס ואיך אני בודק איזה גרסה של הדרברים יש לי עכשיו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני ליפני החלטה על מחשב חדש ומתלבט על שתי תצורות: או Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 עם לוח ASROCK = ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire או Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore עם לוח ASROCK=AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800, PCI-E ההפרש הוא 450 - 500 ש"ח יותר לצירוף של אינטל = לעומת הצירוף של AMD 1. מה אתם ממליצים? האם יש הפרש משמעותי שמצדיק כזו תוספת?( השימוש למחשב הוא מאוד מגוון = אני גיימר בינוני מינוס...לא מאמין שאי פעם אהיה גיימר כבד - מעבר לזה המחשב מיועד להיות מחשב למוזיקה - וכלי נגינה וירטואלים כמו פסנתר בנוסף על השימושים הקונבנציונאלים) 2. איך החברה הזו ASROCK ? המיפרט של הכרטיסים ניראה מצויין והמחירים לכרטיס הטוב ביו…
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי או ליכתוב לי בגדול השווה של המעבדים של אינטל מול אלו של AMD מבחינת ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך x1950p והוא פועל .אמרו לי שצריך לבטל את הכרטיס מסך המשולב של הלוח שהשתמשתי בו עד עכשיו כדי שלא יהרוס לי את ביצועי המעבד . כשאני נכנס לוינדווס בהפעלה הראשונה הוא כותב לי זהותה חומרה חדשה וכתוב gf6150 של הלוח איך אני מבטל אותו? לוח albetron. km51pv. nforce 4 הערה :מצטער אם הנושא לא קשור לפה .פשוט אני לא יודע איפה מתאים לכתוב את זה אני מקווה שזה המקום המתאים כי אם לא שהמנהלים יעבירו למקום המתאים .תודה.
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני לא יודעה אם זה המקום הנכון לשאול: אני פותח חנות ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעבדים של INTEL ושל AMD בזול ? קניתי עכשיו מימשהו שסגר חנות לוחות של MSI אינה דוגמה: PNEOF 945 שקל 215.00 למעבד PENTIUM K8NGM-V שקל 160.00 למעבד AMD NEO3-F שקל 215.00 למעבד AMD PCOMBO 915 שקל 260.00 למעבד PENTIUM אני חושב שזה מחיר טוב !!!! מה אתם חושבים לכן אני מחפש מעבדים לזה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה עדיף לגיימר??? (אין לי הרבה כסף ) לוח-אם Abit SG-80 ואת המעבד Intel Celeron D 346 או לוח-אם Abit ?UL8? ואת המעבד AMD Sempron 2600+ ?????? מה עדיף ... גם תסבירו למה עדיף אחד על פני השני אם יש משהו בסביבות ה700שח משהו טוב יותר אז תציעו בבקשה תודה רבה לעוזרים וצום קל
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל או הכוונה לכך שיש לוחות אותו סוג ולאחד רשום rev(1.x) ולשני רשום rev(1.0) ? הנה: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2531 http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2548 תודה לעונים !
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש ואתמול הלכתי להתקין לו את כול הדברים. לאחר שתקנתי את מערכת ההפעלה התקנתי ישר תוכנת אנטי וירוס ולאחר מכן התקנתי את התוכנות שמגדירות את הלוח אם. (כמובן מהדיסק שבא עם הלוח) לאחר שכביכול הוגדר הלוח אם, בסוף ההתקנה היה רשום לי pleas reboot your computer. רציתי לדעת מה הבעיה ולמה אני צריך להתקין את הכול מחדש כולל את מערכת ההפעלה? אולי הבעיה הייתה בכך שלא הגדרתי ישר את הלוח אם לפני שהתקנתי את האנטי וירוס (דרך אגב זה אנטי וירוס של AVG)? ודבר נוסף הכרטיס קול המובנה שבלוח האם גם לא הוגדר שזאת גם בעיה... דגם לוח האם:Gigabyte GA-P35-DS3L תודה רבה אמשח לקבל תשובה בהקדם. אלדד כהן.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
חזרתי הרגע מחנות KSP בכפ"ס לאחר שרכשתי זיכרון של KINGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ להפתעתי גיליתי בעת חיבור הרכיב למחשב את השם NANYA על הצ'יפים השחורים וגם PC-WIZARD זיהה לי אותו כמוצר של Nanya Technology... התקשרתי למענה הארצי שלהם ושם הרגיע אותי הנציג שזה הכל בסדר ושזה סוג של חברה-בת של קינגסטון... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי kingsote 512 ddram +A-DATA 512 ddram. שאר המערכת היא AMD 64BIT 2800+ EPOX 8KDA+. הצ'יפסט מעודכן. קורה לי מלאא פעמים כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא מגיע לשלב הטענת הווינדוס ומיד אחריו יש מסך כחול לשניה וחצי ואז המערכת מופעלת מחדש מס' פעמים כמו עכשיו. כדי לעבוד כמו בנאדם אני צריך לכבות, לכות מעט זמן ולהדליק שוב. ממה יכולה להיווצר הבעיה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי ניסיתי לעבור מ AMI BIOS ל AWARD BIOS כמו שראיתי באתר וגם בדפי הסברים של העדכון, והשתמשתי ב FLHAS של AMI ואיתו צרבתי קובץ של AWARD הצריבה הצלחה אבל החולה מת.... ז"א הצריבה הסתימה יפה והמחשב עולה ומראה את הגירסה החדשה שנצרבה מסוג AWARD אבל הוא נתקע בעמוד הראשון, ומציג שיש מעבד מותקן אבל זה לא המעבד שיש לי בלוח אם, וכותב למטה לחץDEL בשביל SETUP אבל המקלדת לא מתקשרת עם המחשב היא כאילו עדין לא נדלקה... ניסיתי מחדש לחזור לגירסת AMI שהייתה לפני ע"י לחיצה של CTRL+HOME בעת עליית המחשב אבל גם זה לא עבד.... בקיצור המחשב לא מקשיב לי... מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מעבד I7 920 ורציתי לדעת איזה לוח אם מומלץ כדאי ומשתלם למעבד הזה(עדפות לגיגהבייט או אסוס) אשמח לתגובות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קצת סיפור ארוך... הסיפור מתחיל לפני 8 חודשים כקניתי מחשב חדש... המפרט: מעבד Intel E6300 לוח אם GIGABYTE GA-965-PS3 כרטיס מסך Radeon X1950 PRO זיכרונות Twinmos 800 Mhz 1024mb * 2 CL5 כונן 250 GB ועוד כמה דברים קטנים. מהיום הראשון המחשב החל לרסט - לעשות סתם ריסטים... בסופו של דבר בגעתי למסקנה שזה לוח אם ביקשתי להחליפו ולא רצו.... סיפור ארוך בקיצור... עד עכשיו אנילא משתמש במחשב... 8 חודשים עברו... עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש... התקציב הוא עד 1000 שקל אבל כמובן אני צריך שהוא יתמוך בחלקים שיש לי למעלה... אתם יכולים להציע לוח כזה?... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
סליחה על השאלות התכופות... מראש המארז, שם נמצא מעין ווסת שאחראי על עוצמת המאוררים (לא יודע אם על כולם או על העליון), יוצא כבל [תמונה], ואין לי מושג לאן ואיך מחברים אותו. ניסיתי לחבר אותו לחיבור בלוח האם שעליו כתוב POWER FAN, אבל הוא לא ממש התיישב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד פנטיום 4 1.8Mhz ורשום עליו 400Fsb ברצוני לבנות לאחותי מחשב הבעיה שהלוח אם שיש לי רשום עליו 533fsb או 800fsb יש מצב כלשהו שהמעבד יעבוד עליו?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקחת זכרונות CL2.5 שאני לא ממש אוהב, מתחממים מאוד (Rambo) או זכרונות CL3 Samsung, Kingston וכו'. מה עדיף לי ? והאם ההבדל יורגש ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלוט אני מרכיב מחשב למשחקים, ורציתי לדעת איזה לוח אם בתקציב של 550 שקל בערך יש לAMD Athlon64x2 (AM2) 3600 חשוב לי שהיה לוח אם עם ביקורות טובות, ושיהיה לו יכולת לעשות OC לא גדול... אם תוכלו לתת לי 2 שמות של לוחות אם שמתאימים לדרישות שלי אני אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט ולא יודע איזו פלטפורמה לבחור הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות הוא HD 6950 2GB חשבתי ללכת על פלטפורמת AMD כי היא יותר זולה אבל אני לא יודע וצריך את העזרה שלכם השאלה בכותרת תודה חברים
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לראש התחום, למבינים ולעונים שלום אני מנסה לבחור לוח אם אופטימלי (יחס עלות/ביצועים) עבור מעבד Pentum 4 3.00GHZ C 800MHZ 512K לישומיי וידאו ואני נתקל בלוחות אם של החברות הנחשבות כמו ABIT , GIGABYTE , ASUS ב-3 סוגי CHIPSET כמו 865 הישן יותר, ה-SIS 655 והחדש ביותר 875 בכרטיסים היקרים יותר. והשאלה היא האם לצורך המרות וידאו וישומי וידיאו אחרים, מוצדק להשקיע מאות שקלים יותר?, או שאין הבדל משמעותי בין ה-CHIPSETS , והוא לא צריך לשמש פקטור(גורם) בבחירה?. בתודה לכל העונים מאיר
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
צריך עזרה בצעדים ראשונים..... יש לי לוח p5w dh צריך עזרה לפני התקנה 1. מה אני מגדיר בביוס לגביי sata בעבר היה לי raid 0 ועכשיו התכנתי כונן 1 מחקתי את כל הגדרות הraid ואני מקווה שזה מוגדר נכון בביוס 2. איזה דרייברים אני צריך לעדכן עבור הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תרשמו ביומן - 13 לאוגוסט!!! יש תאריך השקה של המעבדים 2950X וגם 2990X https://wccftech.com/amd-ryzen-threadripper-2990x-2950x-august-launch/amp/ (מקווה שזה אתר אמין ולא "שמועה". אם כן - מתנצל מראש על הפצת השמועה )
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-