עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xgamer,

מחפש מקום לקנות את הלוח הנ"ל אני מחפש אותו כבר הרבה זמן הבנתי שהוא לא מיוצר יותר אבל עדיין נראה לי שהוא קיים בכמה חנויות מי שיכול לתת לי שם של חנות אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by retriver,

אני חייב להוסיף זכרון למחשב שלי אבל לא יודע איזה זכרון לקנות ? כרגע יש לי זכרון של mushkin pc3000 2.5-3-3 256mb לוח אם -msi kt3 ultra מעבד AMD Athlon xp1800 אני לא חושב שניתן עדיין לקנות זכרון מאותו הסוג בדיוק (לא מצאתי) בבקשה אם משהוא יכול לייעץ לי איזה זכרון יעבוד בתאימות מלאה עם הזכרון הקיים שלי ? תודה!

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by ~The_Sultan~,

לפני שאני בכלל מתחיל את האשכול - קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם 2GB RAM, כדאי לי לקנות לו עכשיו עוד זיכרון? המחשב הינו למשחקים ואינטרנט. אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון עד 300 ש"ח ללא חריגות? הזיכרונות שיש לי עכשיו: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 + HEAT SINK - T667UB1G_I תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Detail,

שלום, שמי אלעד ואני חדש ב-HWzone. באתי לכאן בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי, אני מעוניין להחליף את הראם הנוכחי שלי - Spectek 256MB ב- Kingstone 512MB. אך לצערי הקינגסטון יקר מדי, ואני לא אוכל להגיע לסכום הדרוש בזמן הקרוב אז החלטתי לשלב את הראם הנוכחי שלי ב- Kingstone 256MB ורציתי לדעת האם זה יהיה כמו לקנות את ה-512MB. מקווה שהבנתם מה אני רוצה מחייכם :} אלעד.

• 14 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by play2,

האם החברה Twinmos נחשבת טובה בזיכרונות? והאם A-DATA נחשבת טובה? תודה.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by PROSK8,

1.אני סמתי לב שיש סוגים של קונרואים כמו B0,B1,B2 ועוד כמה וגם לזהhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113596 X6800 retail L623A694 (according to CPU-Z I have the first 6900 in the world. How nice וגם יש כאלה לקינפלד וגם הסתקלתי ומצאתי את זה http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2712 ? 2.מה זה אה - TOWN CLOVER וגם יש אם כזה שם וMP אז מה הדבר הזה ? 3.ועוד ראיתי שCOOLALER לקח לוח של סרבר ושם בו קונרו והפוך ?וגם האם אפשר לשים ללוח של סרבר 2 מעבדי קונרו וגם לא רק קונרו אלא גם קינפלד ? 4.ואפשר גם משהו שמראה מה אינטל תיצר עד 2012 ואם אפשר אז כמה שיותר רחוק ואפילו רק את השמות שלהם ליבות וגודל ? 5.וגם אפשר קצת לסדר את הראש בציפס …

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by Nikor,

אהלן אנשים, יש לי את האופציה לבחור בין שני לוחות אם: 1. Asus p5b-plus http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&l4=0&model=1520&modelmenu=1 2. GIGABYTE GA-EP35-DS3P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2742 שימושיים כלליים וגם מעט משחקים. ישנה העדפה ? תודה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by WickedChild,

אני עובד על מחשב אטלון 1700+ על לוח K7N420DA של LeadTek... הוא מתחיל להיתקע מדי פעם והחלטתי שהגיע הזמן לעקוב קצת אחרי הטמפ' שלו... הורדתי את MBM אבל הוא התחיל לקלוט לי טמפ' של 127 מע' מה שאני יודע לא נכון... בדקתי באתר ומסתבר שMBM בכלל לא תומכת בלוח הזה... אני לא יכול לבדוק מה הטמפ' בזמן עבודה דרך ה-BIOS כמובן, אז אני צריך תוכנה כלשהי שיכולה לקרוא את הטמפ' מהלוח המעצבן הזה... (אני שונא את אנווידיה!!! מוצר ראשון שאני קונה שלהם והוא דפוק...) מישהו מכיר תוכנה שכזו אולי???

9. ראיתי את זה באחד האתרי חומרה רוסיים. רשום שם שההיטסינקים לא קבועים ומורכבים על הלוח. נראה טוב, לא ? ורשום שמחיר שלו ברוסיה יהיה כ260 דולר. כתוב גם שהלוח יתמוך בDDR2 1066 אך ורק כאשר המעבד המורכב עליו הוא AM2+ וכאשר משתמשים במעבדים בעלי תושבת AM2 רגילה, המהירות של הזכרון היא רק עד 800MHZ. מה עוד ? הלוח בעל 4 חיבורי PCI-E 2.0 בעלי תמיכה בCROSSFIRE X. תמיכה בCROSSFIRE X - כאשר זה שני כרטיסים - הPCI-E 2.0 עובדים שניהם X16. כאשר שלושה כרטיסים - אחד עובד כX16 ושניים כX8. כאשר ארבעה - אז ארבעתם "רצים" על X8 כל אחד. [attachment deleted by admin]

10. Started by the_lighting,

האם p35 ds4 לא תומך בIDE?? ואיזה זיכרון טוב יותר? G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by Thunder^,

שלום! לפני כמה זמן הלך לי הלוח אם אז אמרו לי שאני צריך להחליף אותו. היה לי: Gigabyte 8pe800 והם שמו לי: Gigabyte 8iexp הם טוענים שהם שמו לי לוח יותר טוב ואני לא מבין בזה כלום אבל בכל זאת הלכתי לאתר של החברה שמייצרת אותם להשוואה וניראה לי לפי הפיצרים שהחדש יותר טוב אבל חבר שלי שמבין בזה אמר לי שהקודם יותר חדש מבחינה טכנולוגית ואני לא יודע מה לעשות...... בבקשה עזרה מישהו! הנה הלינקים ללוחות בדף הבית שלהם למי שרוצה לעזור: החדש http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-8IEXP(2.0) הישן http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE800.htm תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. היי מחפש עזרה לגבי שילוב לוח אם + מעבד שיתנו אפשרות OC טובה בעתיד וגם.. יהיו כלכליים. המחשב יהיה למשחקים וצפייה בסרטים. הכרטיס מסך העתידי יהיה 1 מ ה2 הללו : HD4670 או Palit nVIDIA GeForce 9600GSO. גודל המסך יהיה או 19 או 22 אינטש. צריך שיהיה שילוב מנצח בין המעבדים ולוחות האם. חשבתי על זה : 1. E8400 + ASUS P5Q יוצא כ : 538 + 782 למעבד. =1320 אגב, אם אפשר לדעת מה ההבדלים בין ASUS P5Q לבין ה ASUS P5Q PRO חוץ מההבדל הכספי של יותר מ 100 ש"ח. שילוב שני 2. E7200 +LanParty DK P45-T2RS יוצא כ: 716 ללוח + 530 למעבד. =1242 איזה שילוב עדיף יותר? ואולי יש לכם הצעות טובות יותר בטווח המחירים שלמעלה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by Tzeder,

1) מה ההבדל בין לוחות ה 865pe ללוחות ה 875p (אני יודע ה875 הם הסדרה העליונה אבל במה זה מתבטא)? 2) מה זה ה G-LAN בהשוואה ל LAN הרגיל 3) איך הלוח AI7 של ABIT יש משהו אחר יותר טוב בסביבות אותו מחיר (ASUS P4P???) תודה

14. Started by moshel7,

שלום לכולם הנושא קצת מורכב שייך גם לפורום הנוכחי וגם לפורום הקרור יש לי את המעבד הנ"ל ושמתי לב שבכל פעולה שאני עושה אפילו פתיחת אתר באינטרנט המעבד מיתחמם מאוד קניתי גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ולא עזר כלום הוא מיתחמם עד 70 מעלות בשניות ניסיתי גם את המיני-טייפון ואותו הדבר המחשב מקורר טוב מאווררים אחורי+קידמי כבלים מסודרים שום דבר שיפריע לזרימת האויר שני גופי הקרור הורכבו מיחוץ למארז על לוח-האם נטו ההרכבה של שניהם פשוטה מאוד בדקתי שיש התאמה בין המעבד וגוף הקרור מישחה טרמית ARCTIC-COOLING MX-2 האים יכול ליהיות שהמעבד לא תקין זאת אומרת חם מהרגיל פגם ביצור? פונקציית COOL?QUIET מופעלת ב-BIOS הטמפרטור מוגדרת להתריע ב-70 מעלות אבל כמו שאמרתי הוא מגיע בשניות מעל ל-7…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  15. שלום אני רוצה להזמין מעבד "I7 920" עם הלוח אם הזה "Gigabyte GA-EX58" וזיכרונות של "CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24" אמרו לי שהמעבד עובד בתדר של 1066MHZ, אז זה אומר שהזיכרונות לא ינוצלו באופן מקסימלי? ואם כן אז למה בכלל מיצרים זכרונות בתדרים כאלה(2000,1600) כשאין אף מעבד שיכול לנצל אותם? הא וגם לא רשום במפרט של הלול שהוא תומך ב"1600MHZ" אלה רק ב"Support for DDR3 2100+/1333/1066/800 MHz" המפאט של הלוח אם: " Memory 6 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 24 GB of system memory (Note 1) Dual/3 channel memory architecture Support for DDR3 2100+/1333/1066/800 MHz memory modules " זה אומר שהזיכרון לא יעבוד במהירות 1600MHZ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by smounche,

שלום, נכנסתי לאתר של Gigabyte. וגשלתי לקטגוריית של לוחות ה-M. עכשיו אני די חדש בזה.. אני קצת לא מבין מי נגד מי.. באתר הזה : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_080516_des_advanced/data/tech_080516_des-a-models.htm הלוחות M כאן בסדר כרונולוגי ? אני מנסה להבין מה הכי טוב שלהם מהסידרה הזאת (P45). קצת הלכתי לאיבוד.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. Started by 2280,

שלום, אני מתכונן לקנות מחשב חדש ודי החלטתי לגבי ה CPU וכרטיס המסך. השאלה שלי היא איזה לוח אם יתאים. התפקיד העיקרי של המחשב יהיה לשחק neverwinter2 (מקומית + ברשת) אני מעוניין ב CPU של AMD Athlon XP 3500 single core AM2 socket כרטיס מסך: Geforce 7600GT PCI-E תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by lioron7,

היי קניתי זכרונותa-data 512 mb ddr 3200 שעובדים בתזמונים:cl3.0-4-4-8 ושמתי לב שרשום עליהם v-data המעבד שברשותי זה athlon 3000 socket 939 לוח אם:gigaybyte ga-k8nf-9 האם שווה להשאר אם זכרונות אלה ואם לא איזה זכרונות כדאי? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by Frequency,

הי, יש לי GA-MA78LMT-US2H של Gigabyte. קישור ללוח באתר הרשמי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3375#sp אני רואה שיש לי תמיכה ב USB 2.0 אבל אני לא בטוח שאני באמת משתמש בו. איך אני יכול לוודא את זה? אני מניח שזה תלוי בחיבור הפיזי בלוח אם נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by moris1977,

היי! האם אפשרי לצלם עם פלאש לוח ,מעבד ושאר רכיבים האם יכול להנזק הרכיב ע"י הפלאש? תודה!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by vinipyx,

אני מחפש לוח אם פצצה שמתאים למעבד 6600 של ינטל

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  22. מלפני כ 8 חודש קניתי לוח אם מדגם Gigabyte - RZ והוא התקלקל מכיוון שהוא תקול השתמשתי באחריות החברה שלחוהאותו לספק ומכיוון שאין להם את הדגם הנ"ל הם החליטו לתת לי לוח אם מסוג fic-kt400. שאלתי היא כזאת: אני איני מצליח למצוא את מפרט הלוח של ה FIC וכן, איני יודע מי מבין הלוחות יותר טוב. יש לציין ששתי הלוחות הם מדגם SOCKET A. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  23. כשהדלקתי את המחשב שלי הופיע הודעה שאוברקלורינק נכשל ולא עשיתי בכלל אוברקלוקינק מה זה יכול להיות הלוח שלי זה ASUS P4 S800D והביוס שלי הוא AMERICAN MEGATRENDS גירסת הביוס היא 1011.004 יכול להיות שזה ווירוס או MALWARE או כל אחד מה"חברים" שלהם?

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  24. שאלה לי אליכם... כל הדגמים של מעבדי הAMD באים עם מס', כדוגמת 2800+ או 3600+. אבל זה לא הMHZ עליו המעבד עובד... אז איך בדיוק אני אמור לדעת על איזה תדר הוא עובד, אם לא כך..? או, במילים אחרות, איך אני אמור להשוות בין מעבדי אינטל, שיש להם תווית MHZ מול מעבדי AMD..?? ועוד שאלה אחת: אמרו לי פה שבכדי להגיע לאוברקלוק נכבד עם הA64 אני צריך זכרונות של 500MHZ... מה שהביא אותי למחשבה: הרי ישנם זכרונות RDRAM שפועלים על 1066MHZ... אז למה לא להשתמש בהם, וגמרנו..? תודה על ההסבר... נדב.

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  25. מדוע אין שום השוואה עם לוחות אם של חברות אחרות? זו ממש לא חוכמה להשוות לוחות אם של אותה חברה ואף הופך את הכתבה לעלובה. אשמח לשמוע מדוע לא השוותם את הלוח הנ"ל ללוחות האחרים שנמצאים בשוק.

דיונים חדשים בפורומים