עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Stingray,

לא קשור לOC אלא בכללי על המעבדים החדשים. האם זה נכון,שמעבד מהדור הנוכחי,אחד עם 2 ליבות,אם אני אפעיל אותו בכלל ללא קירור,תוך מספר שניות (דגש על שניות,ולא דקות) הוא יגיע לטמ"פ המקסימאלית שלו?? (זה שהוא יהרס זו לא הנקודה)

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by roes,

התקשרתי לנעה ושאלתי אותם אם יש להם את גרסאת הלוח P5LD2 שתומכת בקונרו הם אמרו לי שיש להם את הלוח P5LD2 SE שתומך בקונרו עכשיו, זה קצת מבלבל אני יודע שיש את גרסאת ה VM שמגיעה עם כרטיס מסך תמיד חשבתי שיש את הDeluxe , את הVM שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, ואת את הגרסא הרגילה המוכר בנעה אמר צדק, ואמר דבר נכון ? V V V V V V *הגירסא הרגילה היא P5LD2 SE י? אין כזה לוח שקוראים לו רק P5LD2 י? *אני אקנה את כרטיס הקול X-FI , איך אני יבטל את הכרטיס קול המובנה?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by OAD77,

הרכבתי את המחשב שלי לבד כולל הכל למעט זכרונות,הזכרונות שלי עדיין לא הגיעו מארה"ב ניסיתי להפעיל את המחשב הכל פועל אבל אני עדיין לא מקבל אות מכרטיס המסך האם זה תקין?או שיש בעייה?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. אני מאוד מרוצה מהיכולות של לוח האם שלי. מה שאני לא מרוצה ממנו זה באג ספציפי לדגם הזה - ולכן ייתכן ואחליף את לוח האם בקרוב. מה שאני זקוק לו הוא בדיוק מה שיש לי - חריץ PCI-E 1 ולא יותר, לא יותר מ-4 ערוצי SATA, תמיכה במודולי זיכרון של 1066, יכולות אוברקלוקינג נרחבות ותמיכה ב-FSB של עד 1333. אני צריך מכם המלצות על דגמים מקבילים של חברות אחרות. אחד הדגמים שעניינו אותי (מלכתחילה, יש לומר) הוא הGIGABYTE ‏P35-DS3L. האם ערכת השבבים שלו היא מה שמכונה BEARLAKE, כלומר אותה ערכת שבבים שיש לי עכשיו? ואם לא - איך ערכת השבבים P35 בהשוואה למה שיש לי עכשיו? אשמח לקבל גם הכוונה וחוו"ד על הדגם המקביל של ABIT (ובעיקר מי היבואן שלהם בארץ....), ואם יש דגמים מומלצים אחרים בעלי ספסיפיקציות דומ…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by Antigo,

אז ככה חשבתי ללכת עם העדר ולעשות OC ל6300 C2D ורציתי לשאול - אם נגיד אני משתמש במאוור סטוק האם אפשר לוותר על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 ובמקום ללכת על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by alextomin,

6600 רגיל קנית יש את 6600 הרגיל לSLI אבל לא באלבטרון אני חושב... אתה צריך גם לוח תומך SLI... ממש לא שווה כל העסק. עדיף כבר לקנות כרטיס אחד חזק במקום שני חלשים

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by ^Z^,

כותרת.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  8. אני רק רוצה לוודא. כרגע יש לי שניים של 512MB שעובדים ב DUAL CHANNEL והייתי רוצה להוסיף עוד שניים (מחברה שונה) של 512MB. האם יהיה לי 2GB שיעבוד ב DC? תודה

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  9. המחשב פשוט נכבה אחרי 3 שניות של הפעלה... יש לי לוח 7vrxp, בדקתי רכיבים אחרים, הארדיסק, זיכרונות, כרטיס מסך במחשבים אחרים והכל עבד מצויין.. מה שפועל ל3 שניות זה המאוורר של המעבד, ואז הוא נכבה, ויש LED צהוב על הלוח אם שנשאר דולק כל הזמן עד שאני מנתק לגמרי מהחשמל.. חיפשתי כמה פתרונות באינטרנט ומצאתי את זה: Anyway, we had the 2nd trip back to the store today. They took all components and put them together on antistatic matt. They used power supply from the case. It booted perfectly the first time. No problem at all. We put it all back in the case, and the problem came back. Store thought we must be shorting the board to the case. Finally we realized the only difference in the…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by fadlon64,

מה אתם אומרים על הלוח הזה ABIT IC7-G Intel 875P HT,Dual SATA RAID,Dual DDR400,5.1 Sound, Intel G-LAN,1394, USB 2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  11. היי. אני מתכנן להוסיף 2 GB , ומצאתי סטיק של 2 GB ב165 שקל בפנדה. אני משתמש "משרדי", שלא מבצע שום מאמץ בזכרונות. הרצתי חיפוש בפורום, מצאתי ת'רדים קצת ישנים שממליצים עליהם, אז רציתי לשאול כדי לראות שזה עדיין רלוונטי להיום. תודה לעוזרים.

12. Started by PROSK8,

יש לי שאלה 1.האם אפשר נגיד לשים מרום ללוח אם של מחשב רגיל 2.ואם אפשר לקנות רק מעבד כמו מרום או שצריך אם מחשב :-[ 3.ואם אפשר רק תנו לינק תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  13. היי, יש לי 2 X 256 DDR 266 של CRUCIAL ויש לי הרגשה שקיבלתי אותם פגומים. לעיתים אני רואה שגיאות פאטליות הקשורות לזכרון והמחשב בקושי זוחל. האם יש תוכנה אשר בודקת לא רק את המהירות של הזכרונות אלה גם את הזכרון עצמו? כמה סקטורים פגומים יש לו וכו' ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. Started by AShaker,

יש לי מעבד I5 750 בOC ל3.6 הזכרונות הם של ADATA 2000MHZ 4GB אני רוצה לשדרג את הזכרון ל8 אבל לשמור על הOC זה אפשרי בכלל? ואם אני מחליף חייב שיהיה באותם תדרים ואותה חברה? ד"א הלוח הוא של ג'יגהבייט GA-P55 UD3

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by -Blaze-,

לפני כמה ימים רציתי להוסיף את הOC שלי למאגר, וראיתי שיש אחד עם E6600 שנמצא שם, אבל כשרציתי להוסיף פרוייקט ראיתי שאין מעבדי C2D ברשימת מעבדים, אז רק רציתי להסב את תשומת הלב לזה, שידעו שצריך להוסיף. וגם לשאול איך יכול להיות שיש שם E6600?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  16. אני רוצה לקנות 512 של זיכרון של a-data 400 מגה הרץ השאלה: יש לי מחשב ישן יחסית סוקט 478 אם מעבד 2.4 נורטהוד ולוח אוקטק ריינו אחד יש לי זיכרון אחד של סמסונג 400 מגה הרץ 256 השני אותו דבר רק שכנראה הוא גנרי אם אני לא טועהההההההה!כי בדקתי ולא רשום תשם ... אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אחד זה ישפר לי תביצןעים(יש לי שלושה חריצים של זיכרון)

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by Booobb,

שלום, אני מתלבט איזה מהמעבדים הבאים עדיף: AMD PHENOM X4 945 AMD PHENOM X4 940 BE מבדיקה הבנתי שזה אותו מעבד בדיוק רק שה945 עם תושבת AM3 המאפשר עבודה עם DD3 (וגם תואמת לאחור בתושבת AM2 עם DDR2)וה940 בעלת מכפלה פתוחה המאפשרת OC בצורה קלה\טובה יותר ומיועדת לתושבת AM2 בלבד. מכיוון שאין לי כוונה לבצע OC, האם יש סיבה אחרת\נוספת שה940 עדיף על ה945 (המחיר הוא בהבדל של שקלים בודדים) ? כי זה נראה כאילו שבתכנון לטווח ארוך ה945 עדיף כי הוא מאפשר שדרוג טוב יותר. *המעבד מיועד למשחקים וירוכב על Gigabyte MA770-UD3 עם 4850 ככרטיס המסך. תודה ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את הזיכרון כרגע מ-768 לג'יגה + יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד amd 2.8 לוח אם של Gigabyte אני רוצה לשדרג לזיכרון הבא: http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=110 שזה ג'יגה ולהשאיר זיכרון של 512 . האם הזיכרון יתאים למחשב שלי? תודה

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by QQQ,

זה אפשרי להתקין את המעבד הבא: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={E6FBBD47-E8C1-4FCA-AFCB-8B329D5A34D7}&details_type=1&itemid={2335DC25-17AD-4097-B8A6-A2DBF33BBD8A} על לוח אם של סוקט 478?(של מעבדי אינטל כמובן)

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  20. בדיוק לפני יום הזמנתי לו מפרט עם 3000+ (s754) עדיף לחכות ל939 ?? זה תלוי גם בזמן עד שיגיעו המעבדים וגם במחירים? ואם בכלל יש לוחות טובים היום או שצריך לחכות גם לNF4 בקיצור הרבה בלאגן

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by wooper,

הי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מדובר ב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON HD 3600 THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY אני רוצה לשפר את הזכרון אם אני יוסיף 2 גיגה של חברה אחרת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=176 בנוסף ל 2 סטיקים 512 mb כל אחד שיש לי עכשיו האם זה אפשרי? חוץ מזה אני זוכר שקראתי בזמנו ש amd לא עובד טוב עם 4 סטיקים של זכרון. האם זה כדאי כי אני מעדיף לחכות עוד שנה לקניית מחשב חדש תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. האם זכרון RDRAM PC800 512MBפועל בלוח אם PC PARTNER VIA APOLLO PRO133 CHIPSET

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by kobi_af,

שמעתי שאם יש מחשב נגיד היום הכי טוב שיכול להיות ו 4 סטקיקים של 512 זה פוגע בזכרונות ומאיט תביצועים -לפני שבועיים מישהו פה רצה מחשב ואמרתם לו ש4 סטיקים של 512 זה מאיט..איך זה מאיט תביצועים והאם זה נכון

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום . אני רוצה לדעת : איך אני ידע שהלוח שאני יקנה יתאים למארז .. יש משהוא ATM / MIDI-ATX / K7 /P4 משהוא כזה?

25. Started by Zil,

שלום רב, ברשותי HTPC עם המפרט הבא (סליחה מראש, אני רושם מהזיכרון) - AMD X2 Dual Core BE-2400 (2.3Ghz) GIGABYTE MA78GM-S2H 2Gb 800Mhz memory Seagate 500Gb / 7200 / 32Mb מארז H6 סרטי 720P רצים מעולה עם פעילות מעבד נמוכה, סרטי 1080P רצים סה"כ בסדר - אבל לא מושלם. סרטי QT של 1080P בכלל מקרטעים, האם כרטיס מסך חדש יותר יכול להאיץ ביצועי HD? איזה מומלץ? האם כדאי לשקול שדרוג למעבד? (לקחתי בזמנו מעבד חלש מידי?) אשמח לחוו"ד והצעות שדרוגים עד 1000 ש"ח תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים