מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
כחלק מהצעת מחיר של מחשב מותג שקיבלתי, קיבלתי הMB צ'יפסט של אינטל 965Q. הוא טוב כמו כל שאר ה965ים, או יותר/פחות? הוא צ'יפסט טוב סה"כ?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת (DVI היה מחובר ללוח אם, ולא לכרטיס מסך, וכתוצאה מכך לא יכולתי להכנס לביוס), עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני מנסה להגדיר שהלוח אם Z68 PRO3-M יהיה על chai אבל אני לא מוצא בביוס איפה להגדיר את זה. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מעבד: Intel® Pentium® Processor 830 w/ Dual Core Technology 3.0GHz 800MHz FSB לא משנה איזה מבחן(עדיף על משחקים)
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אנשים - יש לי שאלה: למה אנשים לא משקיעים בזכרון הRAM שלהם? - ז"א גם מי שמרכיב מפרט מעולה עם כרטיס מסך מטורף, מעבד עצבני וכו' קונה את זכרונות הA DATA CL3 -זה מספיק? אין מקום להשקיע קצת יותר בCL2.5 (או CL2 למשוגעים באמת)או של חברה טובה יותר? ומדובר לאו דוקא על קניית GEIL CL2 באיזה אלפיים שקל אלא אפילו שדרוג קל לCL2.5 של חברה נורמלית. הרי זכרון הRAM (למדתי זאת על בשרי בפנטיום 3 עם 128 MB) הוא רכיב חשוב במערכת! אודה מאוד למי שיוכל לענות!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם של אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם זה עם דואל 2 מה זה דואל ומה זה נותן בביצועים(ללא OC) 3 כמה סטיקים של זיכרון אני יכול לשים בלוח הזה? 4 האם יש דואל ב-AND
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מדובר בגירסאות הקרות של המעבד לכן לא ניראה לי שתיהיה בעית קירור ואפילו עם תיהיה מקסימום אני יקנה קירור טוב. ועוד פעם המעבד מיועד לצורך גיימינג ויהיה נהדר עם יענו אנשים שיש להם תמעבדים האלה. איך המעבדים בשעות עומס רב,מי מבין ה2 יותר אפקטיבי מבחינת עלות תועלת מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה מסמן הC בזיכרונות ומה ההבדל ביניהם(C2.5 C3 וכולי) תודה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הלוח הזה AN8-SLI Fatal1ty S-939, 2xPCI-E, 1xGBE, nForce4? או הלוח הזהDFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D תודה לכול העונים
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי Asus P5N-D עם צ'יפסט 750I האוורסט מזהה - Motherboard Chipset nVIDIA nForce 650i SLI North Bridge nVIDIA nForce 650i SLI (C55) South Bridge nVIDIA nForce 430i (MCP51)
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום,שמתי לב שבלוחות החדשים אין southbridge , היכן הוא עבר בלוח?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם מעבד E6400 ידוע לי שמהירות הליבה שלו צריכה להיות 2.13. אך למרות זאת כאשר אני נכנס לתוכנה CPU-Z מוצג בפני מהירות של 1600... התוכנה כן מזהה את העמבד כE6400 אך לא נותנת את פרטי המערכת כמו שצריך. (לא העלתי תמונה כי אני לא מבין איך להעלות אותה) מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהמעבד דפוק? האם יכול להיות שעבדו עלי? מה לעשות בכל מקרה?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם משהוא יכול להסבי לי בבקשה מה זה CAS אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חברה אני צריך לוח אם עד 800 שקל שתומך ב קרוספייר.... ונראה לכם שספק 550W של קרוסייר יספיק ל 2 כרטיסים 4850 של PALIT?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רציתי לקנות ביום ראשון ת AMD64 3000 אבל ירדו המחירים רצח רק השאלה מתי זה יהיה תקף בארץ בערך? ???
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תקציב - כמה שיותר נמוך.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב מאייבורי ( כן כן לא הייתה לי ברירה זה או מחשב חדש או מחשב OLD SKOL 2.4) אז המפרט E6750 MSI P35 NEO 1GIG KINGSTON 667MHZ 8500GT 512 תאמת בנתיים אני דיי מרוצה הכרטיס מסך אומנם דיי חלש אבל אני מאמין שאני ישדרג אותו בקרוב ל 88GT עכשיו המטרה שלי לשדרג את הזכרון ש ממה שראיתי הוא לא מספיק כבר כי אני ניסיתי לשחק ב ניד פור ספיד אומנם סוחב על הגדרות הכי גבוהות אבל תופס זכרון כמעט את כל הגיגה שלא נדבר על כריסיס שאני חושב שזכרון 2 גיגה יעזור לי קצת אז תביאו לי המלצות על 2גיגה עד 400-500 שקל , לא מתכנן OC תודה (:
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
*כותרת* כמו שהבנתם אני מחפש איזה C2D תקציבי ביותר.. (אאני מחפש את ה-E21XX הכי זול והכי טוב..) עכשיו השאלה האם אחד מהמעבדים E21XX יהיו שיפור משעמעותי מול המעבד שלי? הכוונה בOC כמובן..
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הדבר הטוב הוא שיש לוחות 650i Ultra בארץ: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MB-N650-IUL9 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8556 הדבר הרע הוא שהם עולים יותר מ800 ש"ח. אני די מצפה ללוח של eVGA שקיבל ביקורות מצויינות ברשת, ומחירו בחו"ל דומה לזה של הלוח של XFX. אבל כזה מחיר? לוחות מהצ'יפסט הזה אמורים להיות זולים יותר מכל לוח P965/650i SLI. ממש חבל.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה, הלוח אם שלי תומך עד 600 מגה הרץ ויש לי כבר חצי ג'יגה זיכרון של 533 על המחשב. אם אני אחבר זיכרון של 667 הוא יעבוד? (אני יודע שהוא יעבוד על התדר הנמוך יותר אבל העיקר שיעבוד). פשוט המחירים של 667 כ"כ זולים אז שווה לי לקנות ג'יגה ב130 שקל... נ.ב. בנעוץ ראיתי תשובה לשאלה שלי אבל מדובר שם בddr1 אז לא יודע אם זה מתאים לי אני לא רוצה לקנות ולהידפק...
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי ראיתי שברגע שחיברתי את הקירור עם הלחצנים , לוח האם קיבל קצת כיפוף כמו בטן באיזור של המעבד , האם זה לא מסוכן ללוח? לאחר זאת חיברתי הכל והמחשב עובד תקין , אבל הכיפוף הזה מפריע ליץ רוני
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איפה אני מחבר את כונן הדיסקטים 1.44" האם זה איפה שסימנתי עם הצהוב?? ??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי לכולם ככה אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב עכשיו יש לי 256*2 DDR ונראה לי ש400HZ ולוח אם שלי P5GD1-VM האם אני יכול לקנות חברה אחרת. לדוגמה יש לי עכשיו חברה א' ואני קונה חברה ב' האם זה יעשה לי בעיות ?? האם לא אותו גדול רק מה מגה ואותו HZ יעשה לי בעיות?? תודה ממי
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כל שאני יודעת הוא שיש לי 2 GB ואני צריכה יותר... מעדיפה לקנות ב-KSP או באייבורי ירושלים what do I do?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אז ככה ישנם 4 מעבדים 1. q6700 2. e8400 3. q9300 4. q9450 אז ככה אני ממש מתלבט באיזה מעבד לבחור אני מעוניין בהמהרת המעבד עכשיו לא איכפת לי המחיר של כל אחד ואחד מהם אני פשוט רוצה את המחשב הטוב ביותר שאני יכול לקבל מתוך המעבדים האלה כולל אוברקלוק אגב המחשב הוא למשחקים . לגבי קירור למעבד חשבתי על Thermaltake V1 דעתכם בנושא +תשובה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות לוח p35c-ds3r שהוא יחסית זול ומשתלם + מעבד QUAD של פנריין רגיל שאמור הייה לצאת לשוק בשבועות הקרובים. אולם בעקבות הידיעה שהתפרסמה באתר זה בדף הראשי : http://hwzone.co.il/news/1198709646/98699/ ציטוט : [glow=red,2,300]"[/glow]אינטל: הסיבה לעיכוב - לוחות אם הסיבה לעיכוב בהשקת מרובעי הליבה החדשים של אינטל - לוחות האם. לוחות אם המיועדים לשוק הביניים עלולים להיות בעיתיים בשימוש עם מעבדים מרובעי הליבה החדשים של אינטל בטכנולוגיית יצור של 45 ננו-מטר. מעבדי ה-Yorkfield של אינטל, בטכנולוגית יצור של 45 ננו-מטר, יועדו להשקה כבר בסוף השנה הנוכחית אולם, מסיבה לא ברורה, דחתה אינטל את השקתם. הבעיה הקשורה ל-FSB נתגלתה בלוחות לשוק הביניים המשתמשים במעגל מודפס (PCB) של 4 שכב…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-