עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכם אני רוצה להרכיב מחשב ליישומי גרפיקה כמו פוטושופ מאיה 3DMAX וכו' אני מתכוון לקנות מעבד פנטיום D 805 (אני יודע שיש יותר טובים אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר מזה) עכשיו ראיתי שב99 אחוז מהודעות בפורום מפרטי מחשב אנשים ממליצים על GIGABYTE GA-8I945PG-RH ואני מתלבט בינו לבין הASUS P5LD2 אני כניראה יתקין במחשב 2 הארדיסקים SATA II 320GB בRAID האם זה נכון שהGIGABYTE GA-8I945PG-RH לא תומך בSATA RAID? הASUS P5LD2 עולה 729 ש"ח והGIGABYTE GA-8I945PG-RH עולה 580 ש"ח האם האסוס שווה את ה149 ש"ח? ואני רוצה גם לקנות 2 כרטיסי זיכרון MB 512 DDR 2 -667MHZ האם זה נכון שכדי שזיכרונות אלו יעבדו באמת ב667 MHZ אני חייב לעשות OC למעבד?- כי אם לא אז הם יעבדו רק ב533 MHZ?

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by iem,

האם הזיכרון של KINGSTON 512MB DDR 400MHZ PC3200 CL3 יעבוד על המחשב שלי במפרט הנתון בקובץ המצורף ?? והאם הוא יוכל לעבוד גם בהרמוניה עם הזיכרון הקיים היום ? (מקסימום הוא יעבוד לבד לא קרה אסון אבל לפחות חשוב לי שיעבוד גם אם לבד...) תודה רבה מראש !! מצ"ב נתוני הלוח והזיכרון הקיימים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  3. איזה סוג זיכרון הוא טוב יותר במהיות וביציבות והתחממות SDRAM או DDRAM?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by yaronmina,

שלום לכולם ! אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל 915P Neo2 Platinum שנמצא בלינק הבא.. http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=601 ועל הכרטיס מסך הנ"ל..NX6200-TD128E שנמצא בלינק הבא... http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=654 אשמח לקבל תשובה מקצועית !! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. היי רציתי לדעת מתי יגיעו המעבדים החדשים ואיתם הלוחות-אם מסדרת AM3. הם צפויים להגיע בקרוב? ידוע על תמחור כלשהו? לפי מה שהבנתי בארה"ב כבריש X3 810 וכאלה...[br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 15:08:12 נערך

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  6. שלום אני מעוניין, כמו רבים פה, לקנות מחשב חדש כשהקונרו יצא (ואחרי שניתן לו להתבשל איזה שבועיים ונקרא ביקורות). בינתיים חשבתי להתחיל לקנות חלק מהרכיבים כבר עכשיו (כמו למשל זכרונות ולוח אם). השאלה שלי היא, איזה לוחות אם מומלצים ישנם בשוק שתומכים כבר בקונרו ? איזה זכרון כדאי לקנות ? האם 800Mhz או שזה מיותר ? כסף לא אמור להיות בעיה. תודה

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הלוח של אסוס A7N8X דלוקס V2 אני יכול להשיג אותו בכ-750 שקל. האם הוא שווה את זה? בעיקרון אמרו לי שלא שווה כי הוא יקר מידי אבל המחיר הזה נראה לי טוב עכשיו השאלה איך הוא והאם יש משהו שאני יכול להשיג יותר טוב כי אני מחפש משהו באמת איכותי. והאם יש ללוח הזה בעיות עם זכרונות של קרוסיר? כי ככה שמעתי.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by AppleJack,

2x512 שיעבדו ב-DualChannel. איפה אפשר להשיג תיזמונים כאילו בסביבות ה-800ש"ח (אם בכלל) ? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by michaelsko,

היי לכולם, יש לי מעבד XP1700 והגעתי איתו ל2.15 ג'יגה. יותר מזה המחשב לא יציב (המתח כבר 1.85). האם יש דרך פשוטה כלשהי לקבל יותר מתח מזה?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by Pandiani,

אז ככה, חבר שלי רוצה לשאול אם לוח האם שלו טוב, זה שם הדגם: asus p4s533 mx acpi bios revision 1004 תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

מה עדיף??? על לוח של DFI NF4 ULTRA-D???

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי זכרון adata pc3200 2x512mb שקניתי מ-KSP בכמעט 800 ש"ח ,היום אני רואה שהזכרונות האלו עולים פחות מ-500 ש"ח, השקלה שלי היא אם אני יוסיף עוד שתי סטיקים של הזכרונות האלו ,האם זה ישפר לי את הביצועים,והאם זה עדיין יחשב כ-dual chaneel תודה מראש

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by dvirf1,

היי, יש לי לוח אם intel 82865 ואני מעוניין לקנות 2GB DDR (הבנתי ש 4GB נתמך רק במעבדי 64 ביט). איך אני יודע עד איזה תזמונים (ב MHz) לוח האם שלי תומך (מעוניין ב 800MHz)?

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by moshon89,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואמרו לי שאני צריך לבחור בין 2 ליבות ל4 ליבות בשתי ליבות הציעו לי את המעבד של אינטל הזה: INTEL CORE 2 DUO E8400 3GHZ 6MB 1333MHZ BOX http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6029 אמרו לי שהוא יספיק לצרכים שלי (אני צריך את המחשב בשביל משחקים כמו GTA החדש ושיוכל להפעיל ברקע אימיול, שירים, וכו') אבל אני נוטה לארבע ליבות, השאלה שלי היא מה ההבדל העיקרי בניהם ואם שווה לי להשקיע 250 ש"ח יותר בשביל ההבדל הזה כמובן שאני רוצה שהמחשב ישרוד אצלי כמה שיותר שנים בארבע ליבות הציעו לי את המעבד הזה: AMD Phenom II X4 920 Box http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AMD1281&Cat2Cat1ID=60&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה רבה יום טוב!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ori14,

מנהלים בבקשה תמחקו.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by AMD XP1800,

מצאתי מחשב זרוק Athlon xp 1800+ 256KB L2 עם לוח אם של ECS K7SOM+ VER 5.2 עם זיכרון 512MB החלפתי לו את המאוורר CPU של המעבד שהיה גנריק ברמה מזעזעת ושמתי DEEPCOOL חדש שהיה לי במלאי מרחתי משחה טרמית AC . שאלה 1 . למה מקביל המעבד פנטיום 4 ? 1.8 ? המעבד על 1.53 MHZ תושבת 462 . שאלה 2 . כמה שווה מחשב כזה ? יש לו 40GB כונן קשיח וצורב רגיל . שאלה 3 . על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? הוא רותח 40 מעלות בביוס / מנוחה זה טבעי ? מעבד חם עם המאוורר הפשוט הוא היה 43 . שאלה 4. למה הוא טוב ? רק אינטרנט ? יש בו WIN XP PRO SP3 . הוא עובד מצויין באינטרנט עשיתי לו עידכון ביוס מ 2001 ל 2003 .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, יש לי זוג זיכרונות 512 בבית במהירות 533. אכשיו אני מעונין לשדרג ל2 גיגה אז כדאי לי ליקנות תזיכרונות האלו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5159 1.האם יהיה לי DC? 2.האם כדאי לקנות בכלל בטיק 1 של גיגיה? 3.והאם הזיכרונות הנ"ל טובים ושווים תמחיר? 3.והאם הם מתאימים לDS3 rev 3.3? 4.והאם הDC יתן לי יותר ביצועים מאשר שתי 512 +1 גיגה? או שכדאי בכלל את זה שזה יותר זול משמעותי וחברה יותר טובה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_487&products_id=4831 תודה רבה שמואל

• 9 תגובות
    • 574 צפיות
  18. זכרון SDRAM KVR133X72RC3L/1024 לאיזה מחשבים זה מתאים ? יש לי שניים ,י. יש לו ערך?

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by the godfather,

איזה זכרונות יותר טובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 ומישהו יודע אם יצא או עומד לצאת לוח אם שתומך ב-1Ghz והאם יש הבדל גדול בין שניהם ובאיזה שימוש עוזר לי התיזמונים? והאם אני יכול להשים זכרונות של 1GHZ בלוח שתומך עד 800?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by liortaib,

לילה טוב לכולם תקשיבו יש לי את המעבד q9650 שהוא בסטוק עכשיו המעבד אמור להגיע ל 3 גיגה הרץ אבל הבעיה היא שהוא לא עובר את ה2.66 הוא עובד על מכפלה 8 ב 333 ככה שהוא לא מגיע למכפלה 9 מה אפשר לעשות..? הבדיקה נעשתה ב occt כשהמעבד על 100% והטמפרטורה לא עוברת את ה 50 מעלות... תודה לכול העוזרים...

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  21. לאחר ששוב יצא לי לראות מעבד עתיק (P2 כלשהו ) שניסיתי לפרק ממנו את הקירור אבל לא הצלחתי (היה שם חיבור שאי אפשר להסיר) וגם אצלי במחשב הישן (שגם הוא P2) יש קירור יחסית ענקי ומוזר, החלתתי לשאול מה הסיפור של P2, הקירור שלו, ולמה חזרו לצורת קירור שנראת יותר כמו הקירור של P1. תודה מראש לכל מי שיתרח להסביר

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. שלום... העברתי בביוס מ2T ל1T הצלחתי גם כתוב באוורסט... עכשיו הבדל בביצועי המחשב ממש לא מורגש למרות שכולם כותבים פה שאם תעבירו ל1T יהיה שיפור ניכר בביצועים.... 1. האם השיפור יהיה מורגש במשהו ספציפי או בזרימה הכללית של המחשב בווינדוס? 2. יהיה שיפור בבנצ'מרקים למשל? בלילה אני יעשה בדיקת ממטסט לבדוק שאם שום בעיות ... בכללי אני לא רואה שום דבר(לא בעיות ולא עליה בביצועים)

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. תראו עם המפרט שלי בסטוק בלי שינויים יחס 4:5 המחשב עושה Super PI 1M תוך דקה ושבע שניות. בOC כמו בחתימה המחשב עושה דקה ושלוש שניות. עם OC ל3200MHZ בערך או קצת יותר, והזכרון בOC קטן, אני מקבל 51 שניות. זה לא הרבה ל3200MHZ ? האם בSuper PI מה שיותר משפיע זה הבאס של המערכת? (שבOC ל3200 הוא קצת פחות מ180). המחשב פועל טוב מאוד בוינדוס וגם בכללי, אבל נראה לי הרבה 51S ל3200MHZ.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by ofsher,

מתי יהיה אפשר לקנות ולקבל את הקונרו? והאם זה ישפיע על איזשהו מחיר של משהו (חוץ מהירידת מחירים שהייתה כבר)

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by stingeR-,

יש לי לוח P3 של MSI MS-6156 שמבוסס INTEL 440BX CHIPSET ולא ציפ של VIA כמו שיש באתר של MSI ואני חייב דריבר בשבילו אבל לא יודע איזה לקחת ומה לחפש , אז בבקשה תנו לי לינק לדריבר מתאים לציפסט שלו תודה מראש stingeR

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.