מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שאני יודע המכפלה במעבדי אינטל נעולה ולכן אינה ניתן לשנותה אבל ראיתי בכמה תמונות מהתוכנה cpu-z של כמה אנשים בעלי אינטל עם מכפלה פתוחה? האם המכפלה נפתחת אחרי מהירות מעבד מסויים נגיד אחרי ה 3.2 ghz המכפלה נפתחת? האם יש דרך לפתוח את המכפלה ? אני מתכוון לקנות intel 3.0 ghz האם המכפלה הגבוה -15 יפריע לי להגיע לבאס רצוי 265 ?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח אם מישהו יגיד לי מהיא הטמפרטורה האידיאלית לעבודה, עם מעבד Intel Pentium 4 1.7Ghz. תודה מראש אורי.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
כן, באתר של אפוקס יצאו דרייבירים חדשים. לא ידוע לי מהם מתקנים אבל הם באתר של אפוקס אז הם חיבים להיות טובים. אני ינסה אותם מחר בבוקר תהנו. http://www.epox-technik.de/techsupp/downloads_anzeige.asp
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחר עצירת ביניים עם דגמים מרובעים בהספק מוגדל - האם דור ה-Tiger Lake יהיה מוכן בקרוב לספק תחרות ישירה עדכנית גם עבור המעבדים הניידים המתקדמים ביותר מבית AMD?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים.... אני רוצה לקנות עוד זיכרון למחשב שלי וביררתי מחירים והבנתי שיש איזה מאה שקל הבדל בין - Samsung 512MB DDR 400MHz לבין Elixir 512MB DDR 400MHz הייתי רוצה לדעת אם באמת כדאי לשלם מאה שקל יותר בשביל שזה יהיה Samsung ולא Elixir ????? תודה לכולם...
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בשביל מחשקים כבדים? (DDR400) שווה לחסוך בהנחה שעוד שהשדרוג הכי קרוב יהיה עוד איזה חצי שנה?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
משפחת ה-Raven Ridge הניידת של AMD טרם הוצגה רשמית, אך נראה כי ביצרנית המחשבים האמריקאית כבר מוכנים בהחלט לבואה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
-
רציתי לדעת אם אפשרי(ואם בכלל כדאי) שאני אחליף בין שני המאווררים - זאת אומרת את המאוורר הישן מהP4 1.8 לE6600 החדש.. העניין הוא הקונרו שהטמפ' בקונרו ממש גבוהות(יחסית) לפי מה שראיתי.. 43\44 במנוחה ו55\56 במאמץ. לפי אוורסט המאוורר עובד על 1120 RPM במנוחה, ובמאמץ עולה ל1700 RPM~, בזמן שבמחשב הישן הוא עובד על 3400~ RPM!?, והטמפ' הרבה יותר קרירות(בהנחה שהסנסור לא דפוק 25 במנוחה ו30 במאמץ). קצת מוזר לי שהמחשב החדש מתחמם יותר מהענתיקה.. השאלה היא האם זה בכלל אפשרי עם כל ההבדלים בארכיטקטורה..? בשניהם הקירור סטוק.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
צריך המלצה על זיכרונות טובים 2 GB סוג 667. תודה מראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי לוח אם גרוע בהחלט (PCPARTNER) אבל בכל זאת אין כל רע בעדכון הביוס.. אבל השאלהה שלי היא כזאת הורדתי את העדכון ובו יש כמה כמה אפשרויות שמותאמות כל אחת לצ'יפ I\O אחר.. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לגלות מהו סוג הצ'יפ... תודה רבה למי שיכול לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שווה לקנות מעבד עכשיו או שמה אמורים לצאת מעבדים ושיורידו את הCORE 2 DUO? אני מתכוון לקנות E6750 תודה..
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי איטי מהרגיל. פתחתי את מנהל המשימות והוא מודיע לי שיש לי רק 1 ג'יגה זכרון למרות שיש לי 3. בצג המשאבים הוא מודיע לי שיש לי 2 ג'יגה חומרה שמורה. מה זה ??? איך זה קרה ??? יש לציין שלפני זה הייתי רואה 3 ג'יגה זכרון במנהל המשימות. אני מצרף תמונות , ואני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי. :s05:
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
איזה מבין שני הלוחות הנ"ל עדיף לשימוש רגיל, בלי OC מטורף. עם מעבד סמפרון 2800 בסוקט 754. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הלוח הזה AN8-SLI Fatal1ty S-939, 2xPCI-E, 1xGBE, nForce4? או הלוח הזהDFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D תודה לכול העונים
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אודה לתשובות ממשתמשים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שווה לקחת את זה עם המאוור של.. Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ??? יש הבדל?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים: 945P לבין 945G לבין 945PL לבין 945GZ?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מחשב די טוב בשבילי יש שם מעבד פ4 3 גיגה ו1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך שאותו אני רוצה להחליף הכרטיס מסך הוא GFORCE FX 5700 LE 225@310 400@450 הכרטיס פשוט מרגיש כמו גיפה שתיים שיש לי בסלון אני מעדיף אותו כבר קיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג GEFORCE 6600 GT לAGP אבל זה מה שרציתי לדעת ראיתי שיש לוחות אם של אסוס שתומכים במעבד שלי SOCKT 478 ויש להם CHIPSET 915P או 915PL חשבתי אולי לשדרג ללוח אם ולקנות כרטיס מסך PCI EXPRES אם המעבד שיש לי עכשיו מצאתי 2 לוחות אם כאלה Asus P4GPL-X וAsus P4GD1 מה עדיף קיצר לקנות לAGP או לעבור ללוח האם אם הPCI EXPRES ללא שדרוג מעבד
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי 2X512 DDR2 667 של OCZ GOLD החדש ו2X512 של חברה פשוטה אני רוצה לעשות DUAL בין שני הOCZ בנפרד מה פשוטים הלוח שלי הוא 945P NEO PLATINUM השאלה שלי לאן אני צריל לחבר כל סטיק כדי שהדואל יהיה עם השני הOCZ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel כרגע הם ממקומים כל אחד בצבע אחר אחד בירוק אחד בכתום שניהם ראשונים מצד שמאל האם ככה זה צריך להיות? http://overclockers.ru/images/lab/2005/09/07/ms_i/945P-Platinum.jpg
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד A64 3200+ (1Mb L2 2.0Ghz)v לוח אם K8NSNXP של גיגה בייט ו2 סטיקים של זכרונות 512 כל אחד של גייל במהירות 400 מגה הרץ (שנים זהים) בדקתי באוורסט את המהירות של הזכרונות ורשום לי שהמהירות האפקטיבית היא 333 (167 בערוץ בודד) זה אמור להיות ככה? אם לא,איך מסדרים את זה? תודה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום הזה אז בבקשה להעביר
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, יש לי מחשב יחסית ישן: Pentium D 820 Asus P5VDC-MX NVIDIA GeForce 7600 GT AGP Western Digital 80 GB SATA Corsair ValueSelect 2X512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM 4-4-4-12 קיצר יש לי על הלוח אם 4 סלוטים של DDR2, שתיי סלוטים בצבע צהוב ושתיים בצבע כחול. הצהובים תפוסים כרגע עם 2 זיכרונות של 512MB כמו שציינתי במפרט. אני מעוניין להוסיף למחשב עוד ג'יגה בייט זיכרון עבודה למחשב הזה. עכשיו מה יקרה אם אני קונה שתיי זיכרנות חדשים של 512MB בתדר 800MHz ושם אותם על שתיי הסלוטים הכחולים הפנויים שיש לי. איך המערכת תפעל? כ-Dual Channel הרגיל של הסלוטים הצהובים עם ה-Corsair ValueSelect 2X512MB 533MHz ועם ה-2X512 800MHz? בבקשה ענו לי על השאלות הבאות: 1. איך המערכת תפעל? כלומר…
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-