מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
כרגע עם מעבד AMD 5600 רציתי לדעת איזה מעבד יותר חזק ניתן לשים על לוח האם שלי תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום!! חיפשתי מידע ולא מצאתי רציתי לדעת של איזה חברה הלוח. מה המחיר שלו? ואם הוא טוב תודה מראש למי שעוזר ???
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איך אני יכל לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיסי זכרון? יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הזכרונות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השילוב של שלושת אלה: AMD ATHLON XP 2500+ BARTON(512K,333Mhz) TRAY CPU ABIT NF7-SL KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2700 MEMORY ? אני לא מתכנן OC.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD 3200 שהוא בסדר אבל בקושי מריץ סרטי HD 1080P ומשחקים כבדים. איזה המלצה יש כרגע למעבד כפול ליבה,חייב להיות תושבת 939 בתקציב של עד 500 ש"ח ועוד שאלה,האם אני אצטרך להתקין ווינדוס מחדש או שאין קשר??
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וברצוני לרכוש את הזכרונות מסוג: ocz ddr2 4gb reaper 1066 mhz(dual kit) כמו כן את הלוח: gigabyte ga-ex38-ds4 ויש לי שאלה לגבי התאמת הוולט. לפי אתר היצרן של הזכרונות הם פועלים ב 2.2 וולט עכשיו באתר יצרן של הלוח אם רשום ואני מצטט: 4x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם הוולט כי בלוח אם רשום 1.8 והזכרונות אמורים לפעול ב2.2 האם זה יפגע במהירות הזכרונות או יגרום לכל בעיה אחרת ? או שהלוח אם יוכל לתת לזכרונות 2.2 וולט בכל זאת?
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני צריך לוח לסוקט 754 עם ערכת ששבים טובה לא ULI VIA יותר בכיון radeon x200 או נפורס 4 או 3 עכשיו צריך PCIE רצוי 2 ל SLI כרטיס רשת אחד אבל רצוי 2 כרטיס קול טוב 4 מקומות ל DDR תומך DDR400 פייר וויאר כניסות usb מאחורה 4 לפחות ואפשרות להרחבה על ידי פאנל כמו שיש לי פה במארז transformer וכול שאר הדברים הרגילים powerbios תמיכה ב raid בלי כרטיס מסך ob זהו סה''כ תקציב עד 600-700 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/101948/Pentium_E6500K_Surges_Past_6_GHz.html איך לעזאזאל אני משיג את המעבד הזה??? אולי נעשה קניה קבוצתית שלו או משהו? מה חושבים עליו.. תוצאה מאוד מפתיעה בעניי מעניין כמה הוא נותן בSPI .......... עריכה: ניראה לי יותר מתאים לאוברקלוקינג וקירור .
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, כבר דיי הרבה זמן יש לי בעיה עם המעבד שכאשר הוא מגיע ל-57 מעלות המאוורר שלו עולה ל4000RPM ואחרי דיי הרבה זמן הוא מתחיל לרדת אבל ממש לאט ומגיע ל-3200 ונתקע שם........(וכדי שהמאוורר יחזור ל-1600RMP צריך לכבות ולחכות כמה דק'.. זה לא קשור לטמפ' אני חוזר... כי שאני מוריד את הטמפ' בחזרה ל-49 זה נשאר על 3200.) עכשיו זה לא ש57 מעלות זה מאמץ או משהו..... אז מה הבעיה יכולה להיות? המעבד הוא אימטל E6300 1.86Ghz, מערכת הפעלה XP SP3 מאוורר סטוק (בשימוש שנה+ ועד עכשיו לא היו שום בעיות...), לא החלפתי משחה טרמית מאז קניית המחשב (לפני שנה+) וזהו... אשמח לעזרה ממבינים בעיניין, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום רב, לפני לא מעט זמן קניתי 2 זכרונות (dual channel) למחשב והיום כשהתקנתי CPU-Z שמתי לב לדבר הבא: תחת JEDEC #1 frequency 166MHz CAS# Latency 2.0 RAS# to CAS# 3 RAS# Precharge 3 tRAS 5 Voltage 2.5 V לעומת זאת תחת JEDEC #2 frequency 200MHz CAS# Latency 2.5 RAS# to CAS# 3 RAS# Precharge 3 tRAS 6 Voltage 2.5 V למה זה ככה והאם זה תקין? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, יש לי מחשב יחסית ישן: Pentium D 820 Asus P5VDC-MX NVIDIA GeForce 7600 GT AGP Western Digital 80 GB SATA Corsair ValueSelect 2X512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM 4-4-4-12 קיצר יש לי על הלוח אם 4 סלוטים של DDR2, שתיי סלוטים בצבע צהוב ושתיים בצבע כחול. הצהובים תפוסים כרגע עם 2 זיכרונות של 512MB כמו שציינתי במפרט. אני מעוניין להוסיף למחשב עוד ג'יגה בייט זיכרון עבודה למחשב הזה. עכשיו מה יקרה אם אני קונה שתיי זיכרנות חדשים של 512MB בתדר 800MHz ושם אותם על שתיי הסלוטים הכחולים הפנויים שיש לי. איך המערכת תפעל? כ-Dual Channel הרגיל של הסלוטים הצהובים עם ה-Corsair ValueSelect 2X512MB 533MHz ועם ה-2X512 800MHz? בבקשה ענו לי על השאלות הבאות: 1. איך המערכת תפעל? כלומר…
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך כאילו לקנות שרת קבצים שעליו ישמרו כל נתוני החברה מהתחנות המשרדיות(כ-50 תחנות) שסך הכל נפח אחסון הוא 1 TB לפי מה שהבנתי יש לוחות אם לשרתים של 2 מעבדים...ושל 4 מעבדים לפי מה שאני מבין לצרכים שלי אפילו יספיק מעבד אחד תקנו אותי אם אני טועה... אז אין לי מושג מה ההבדלים בין 2 החברות וכמה מעבדים באמת כדי לקחת לצרכים האלה אשמח אם תרחיבו קצת בנושא כדי שאני אבין ושיהיה לי מה לכתוב לפרוייקט שיקולי בחירה וכאלה תודה....
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חברה ידועה... סוקט 478 תמיכה בdual ddr לא פחות משלוש סלוטים מבוסס שבבים של nforce 3 400\533\800 כמובן... לא יזיק תמיכה בHT לשידרוג עתידי תמיכה בpci express agp * 8 (קיים אחד בלי בימיניו?...) ATX פלטפורמת P4 בעל יכולות OC(חשוב מאוד)!! יציב וידוע כטוב יש חייה כזאת?אם יש אני לא אהסס לקנות... תודה. עריכה: כמובן תמיכה בsata (וIDE...) fire wire (לא הרחבה של כרטיס pci) ולא יזיק באנדל עשיר
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב מאייבורי ( כן כן לא הייתה לי ברירה זה או מחשב חדש או מחשב OLD SKOL 2.4) אז המפרט E6750 MSI P35 NEO 1GIG KINGSTON 667MHZ 8500GT 512 תאמת בנתיים אני דיי מרוצה הכרטיס מסך אומנם דיי חלש אבל אני מאמין שאני ישדרג אותו בקרוב ל 88GT עכשיו המטרה שלי לשדרג את הזכרון ש ממה שראיתי הוא לא מספיק כבר כי אני ניסיתי לשחק ב ניד פור ספיד אומנם סוחב על הגדרות הכי גבוהות אבל תופס זכרון כמעט את כל הגיגה שלא נדבר על כריסיס שאני חושב שזכרון 2 גיגה יעזור לי קצת אז תביאו לי המלצות על 2גיגה עד 400-500 שקל , לא מתכנן OC תודה (:
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה בנועה מחשבים יש זכרונות gskill 800mhz ddr2 יש סטיק של 1 ג'יגה וסטיק של 2 ג'יגה עכשיו השאלה שלי האם כדי לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה ולעבוד על דואל צ'אנל או לקנות סטיק אחד של 2 ג'יגה למקרה שבעתיד אני ירצה לקנות עוד סטיק כזה שאני ירצה 4 ג'יגה בדואל צ'אנל מה אתם אומרים? אם יש אפשרות לעשות דואל צ'אנל גם עם 4 סטיקים? כאילו דואל צ'אנל לכל זוג? הלוח המדובר 975x החדש של dfi מעבד conroe E6300 תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לצד עיכובים נוספים ושיאי הכנסות נוספים - יצרנית השבבים מספקת לנו פרטים חדשים אודות דור ה-Alder Lake המסקרן במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלו יש לי לוח אם intel d850gb. יש לי 2 סטיקים של 128 מגה כל אחד במהירות 800. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 256 כל אחד. מצאתי זכרונות אבל במהירות של 1066. האם אני יכול להוסיף אותם? גם ככה אני כמעט בטוח שהמהירות שלהם היא רק 400, כי זאת המהירות של הלוח אם..
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי. אני מתלבט בין הזיכרונות של samsung לבין הPQI. ההבדל במחיר הוא לטובת הPQI ואפילו ראיתי כמה ביקורות לא רעות על הזיכרונות האלו . הבעיה היא שאני שומע עליהם בפעם הראשונה .... לעומת זאת על הזכרונות של samsung לא ראיתי אפילו ביקורת אחת (בכלל ...) מישהו התנסה עם המוצרים של שני החברות ? תגובות יתקבלו בברכה .
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו 2 סלוטים של דידיאר ו2 סלוטים של דידיאר2 שיתמוך בבאס 1066MHZ
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שאלתי היא האם על לוח אם שמשתמש בDDR1 אפשר לשים (לא בשילוב של שני סוגים) DDR2. פשוט הDDR1 היום יותר יקר בכפול מDDR2. מצחיק נכון? תודה על התשובה ערן.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת? GIGABYTE GA-8IG1000MK או Asus P4PE/L Intel 845PE בעיקר מבחינת אמינות וביצועים ללא קשר למחיר תודה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום היום שקראתי בעיתון שמתי לב שמחירי הזיכרונות קצת ירדו והחלטתי לקפוץ על הרגע ולהוסיף עוד זיכרון היום יש ברשותי 2X256 של חברת KINGMAX ורציתי לדעת מכיוון שאני קונה את הזיכרונות בזוגות רציתי דבר ראשון לדעת העם יש הבדל בין 1.5 גיגה ל 1 גיגה???? כי מה שאני הולך להוסיף זה הולך להיות הפעם האחרונה שאני מוסיף זיכרון למחשב דבר שני יש איזה חברה מסויימת שכדאי לקנות???? ויש משהו שאני צריך לבדוק לפני הקניה בזיכרון???? תודה עמית
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לא צריך לאובר-קלוקינג. לא צריך כרטיס מסך אינטגרלי.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-