מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי מעבדי פנרין לשוק הביתי יוצאים? ומתי יגיעו לישראל? יש סיכוי שעד סוף ינואר הם יגיעו או שנאלץ להסתפק ב-Q6600? תודה רבה =]
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום חנות מקוונת ואפילו לא בזאפ הלוחות הללו מאוד פופולריים בחו"ל גם כאלו בלי מעבד ועוד שאלה קטנה...אילו לוחות מתאימים למעבדים הניידים(M) של AMD...גם אפשרות נוחה ל HTPC לנוכח העובדה שאינם דורשים מאוורר ...או עם מאוורר + OC
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הכינו לי מפרט למחשב בפורום מפרטים... הזכרונות שרציתי להזמין לא נמצאים כרגע (http://tms.co.il/product/5929).. במקומם הוחלט להתקין 2 סטיקים של הזכרונות האלה (http://tms.co.il/product/6663). האם אלו באמת אותם זכרונות בסופו של דבר? אגב, האופציה השניה זולה ב30 שקל. האם מספר החריצים שיתפסו זהה?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יתרונות חסרונות שלו ? האם עדיף לקחת במקומו קינגסטון cl3
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מתכונן לקנות מחשב חדש ודי החלטתי לגבי ה CPU וכרטיס המסך. השאלה שלי היא איזה לוח אם יתאים. התפקיד העיקרי של המחשב יהיה לשחק neverwinter2 (מקומית + ברשת) אני מעוניין ב CPU של AMD Athlon XP 3500 single core AM2 socket כרטיס מסך: Geforce 7600GT PCI-E תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני כמה זמן נהרס לי הלוח אם ועכשיו קיבלתי חדש ויש לי שתי בעיות 1.כשהוצאתי את המעבד המערכת קירור לא הייתה דבוקה אליו ורציתי לדעת איך מדביקים אותם שוב למרות שיש קליפסים שמחזיקים את המערת קירור 2.יש לי קבלים שאני לא יודע איך לחבר רשום על הכבלים את זה- power led h.d.d led speaker power sw reset sw הדגם של הלוח הוא p4s800 המקום שמסומן באדום זה המקום שאמרו לי שאני צריך לחבר את הכבלים אב אני לא יודע באיזה סדר http://www.siz.co.il/my.php?i=iunz2nwy20y2.jpg בבקשה תעזרו לי דחוף
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
נמאס מהמחשב הנכחי,אז אני משדרג למשהו בינוני שייעבוד כמו שצריך.. מה דעתכם על זה ? AMD Sempron 64 (2800+) - [AM2]- RETAIL ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 - 1GB TwinMOS
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 דיסקים קשיחים ו-2 כוננים אופטיים מחוברים. יש לי חיבור SATA 2 לא מנוצל. ניתן לחבר גם אליו דיסק קשיח או שארבעה התקנים זה המקסימום?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איזה בעיה כמה אירוניה בידיוק ביום שקיבלתי את המחשב החדש (שישי שעבר) המחשב הישן שלי P3 550 הפסיק לעבוד לקחתי אותו אל דוד שלי (תכנאי והכל) בדקנו הרצנו בדיקות והכל והגענו למסקנה... הלוח נשרף עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להביא לוח אם לפנטיום 3 550MHZ?! למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש את לוח האם הכי טוב כיום בשוק שמתאים למעבדי לIntel Core 2 Extreme QX6850 Quad החדשים של אינטל ואם אפשר להסביר איך הוא בנוי ולקבל עליו קצת מידע בתודה מראש לירון
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
באיזה תאריך תהייה הירידה הבאה ובכמה אחוזים? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
כמו כן אינטל הרוויחה ברבע אחד (הראשון השנה) סכום גבוה ממה שAMD הרוויחו כל שנה שעברה! http://www.dailytech.com/Intel+Wipes+Out+AMDs+2006+Marketshare+Gains+in+One+Quarter/article7051.htm כתוב גם על ההפסד הגדול של AMD מתחילת השנה.. כל זה רובנו יודעים, אבל מה שדווקא אהבתי בכתבה הזו זה התגובות.. אנשים אשכרה אומרים שהם יתחילו לקנות עכשיו AMD בגלל שהם רוצים למנוע מונופול... אני מקווה שדברים יתייצבו בשביל AMD תעיפו מבט בתגובות...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם איזה אחד שחושב שמעבד P4 של אינטל מגיע ל70 מעולת אמרתי לו שזה לא הגיוני והוא אומר לי שזה נכון אז מי צודק ? אני - אני אומר שאין מצב שהמעבד של אינטל מגיע ל70 מעלות במצב מנוחה הוא- הוא אומר שבמצב מנוחה המעבד של אינטל מגיע ל70 במצב מנוחה ואל תגידו שזה תלוי נניח שזה מחשב סטנדרטי עם מאוורר אחד נקי בלי אבק ובלי בטיח
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. כי זה לא בדיוק קשור לסוגי מעבד או משהו.. קיצר המעבד שלי (אינטל 2.6C) התחיל לא לעבוד כמו שצריך. דבר ראשון למי אני צריך להביא אותו, לחנות שקניתי ממנה את המעבד או לאינטל? דבר שני אני לא ממש רוצה להסחב עם כל המחשב ואין לי את הקופסא של המעבד, איך להביא אותו? הדבר האחרון שאני רוצה זה שיגידו לי שדפקתי אותו בזמן שהבאתי אותו לחנות\אינטל. אז מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב, במעמד הרכישה בחרתי במיוחד זכרון מהיר של Geil: במקום CL5 בחרתי CL4 משום שידוע לי כי תזמונים נמוכים חשובים יותר. מה שצויין בדף ההזמנה: 2G DDR2 800 PC26400 ULTRA GEIL בדקתי בעזרת תוכנה (זו) איזה זכרון מותקן לי במחשב ונראה כי קיימים שדות שונים בעלי נתונים שונים: תחת Memory Summary מופיע שהזכרון עובד על 400MHz והתזמונים הם 5-5-5-15 תחת Device Locator מופיע תחת Part Number התזמונים CL-4-4-4 האם ניתן לדעת איזה מהם הוא הנכון? בנוסף, האם הזכרון עובד על 400MHz משום שהתקנתי רק סטיק אחד ויש צורך בסטיק נוסף של 2gb כדי שיעבדו על 800MHz (ב- Dual)? תודה רבה לעוזרים, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני לא מדבר על אתחול מ-USB, אלא על אתחול של דוס מהתקן אחר (למשל CD) כך שכונן ה-USB ייקבל אות כונן ויהיה נגיש מבלי שיהיה צורך לטעון דרייבר כלשהו.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חשבתי איזה לוח עדיף למערכת משחקים בעלת מעבד INTEL 2.8C [הזכרון יותאם לפי הלוח] התקציב 800 שקל+- 1. Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) 2. ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) 3. אחר ? על מה אתם ממליצים ולמה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
הארד דיסק 320 16M של חברת היטאצי- זה בסדר? זיכרון 2 גיגה של קינגסטון למחשב חדש זה בסדר? תודה
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היום קניתי לוח אם של גיגהבייט סוקט 754 דגם K8NS ואמרו לי שהוא ממש טוב ויתמוך במעבד שלי ATHLON XP BARTON 2800 מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל? דרך אגב החלפתי לוח בגלל בעיה ש2 זכרונות זהים לא עובדים ביחד רק אם אני שם כל אחד לחוד אז הם עובדים.ויש לי 2 סטיקים של 256 DDR 400 של קינגסטון שאני רוצה שיעבדו ביחד אני מקווה שקניית הלוח תפתור את הבעיה מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זה יתחבר עם כרטיס מסך 4850 או 4870 יש מצב לOC מסך 24" מעבד זה יהיה בודאי E5200 אני מתלבט בעיקר על הלוח אלו P31-ES3G G31M-ES2L G31M-S2L 73PVM-S2H ASUS P5KPL-CM MSI G31M3-F
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
אינטל פנטיום 4 1.8 ram 256 Geforce 4 mx 440 128MB 60 ג'יגה לוח של אינטל לא זוכר מה השם שלו בקיצור האם אני צריך לקנות מחשב חדש?? או שהמחשב ישן ועם כן מתי לקנות חדש?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת מהו המעבד הכי מומלץ (לפי יחס עלות-תועלת) למחשב המיועד למשחקים בלבד, ושלא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך 8800GT. האם במשחקים יש יתרון למעבד כפול-ליבה או מרובע-ליבות? המחשב אמור להריץ רק משחק אחד בזמן נתון, במקביל לפיירוול, אנטי-וירוס, אנטי-ספייוור ו-Xfire. זה הכל. כדאי לקנות מעבד כפול ליבה, או עדיף להשקיע עם ליבה בודדת, אבל תדר גבוה? בקיצור, איזה מעבד הכי כדאי עכשיו למחשב שמיועד רק למשחקים, והאם כדאי לחכות לפנום או פנרין? בנוסף לכך, אני צריך גם המלצה ללוח-אם תואם בגודל Micro ATX, סלוט PCI-e X16 אחד, וארבעה סלוטים של זיכרון DDR2 800MHz. שאלה נוספת - האם כדאים לחכות לדור השני של PCI-e 2.0? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד Intel Core Ultra 7 265K החדש לסיבוב במבחני הביצועים שלנו בעיקר במשחקים וראינו שאולי איזון בין ביצועי גיימיינג לפרודוקטיביות יהיה הקלף שיגרום למעבד הזה לקנות קהל משתמשים בסדרת מעבדי אינטל החדשהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
את זה: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 הוא את זה : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT שתיהם באותו מחיר ואני לא מתכנן oc
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-