עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dr@gon,

זקוק לזכרון של 512MB בשביל OC מוכן להשקיע 1000 שקל

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  2. אני משדרג את המחשב שלי לפנטיום 4 2.6 Ghz 800 Mhz ואני צריך לבחור בין שתי הלוחות אם הבאים NEO2-S 865PE של MSI או ?ROCKLAKE 865PE של INTEL הטכנאי אמר לי שעדיף לקחת את הלוח אם של אינטל בגלל שהלוח של MSI נשרף אחרי כשנתיים ויש לו כמה שרופים כאלה זה נכון?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by spin,

האם כדאי לי לקנות את Gigabyte GA-K8NS + amd athlon 64 3000 או לקחת amd athlon 64 3200+ ולוח אחר ועוד שאלה כמה אני ירגיש את החסרון ב dual והאם ההבדל בין ביצועי הזיכרון בלוח הזה מול לוח תומך ב dual של p4 כמו abit ic7-g יהיו גבוהים?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by .AloN,

לפני שאתם אומרים לי ללכת לחיפוש, חיפשתי ובאמת ראיתי שהרבה המליצו אבל בדקתי קצת בפורמים שונים בחו"ל וראיתי שיש לא מעט בעיות עם הלוח. השאלה שלי היא רק למי שיש את הלוח, אתם נתקלים בהרבה בעיות עם הלוח ? אני לא מתכנן שום OC (אולי זה גורם לבעיות ?) והאם שווה להוסיף עוד 100 ש"ח בשביל ה Delux ? תודה לכולכם

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. אני רוצה לקנות עוד סטיק של זכרון (256ddr) אבל הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איזה זכרון יש לי . אז רציתי לשאול אם יש איזה שהיא תוכנה שמאפשרת לבדוק איזה זכרון יש לי בדיוק ? נ.ב הסטיק זכרון שאני אמור לקנות צריך להיות באותו מהירות של זה שיש לי נכון ? ומה עם החברה גם זה חשוב ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by Hack4ev3r,

שלום רציתי לדעת מה כדאי לי לשדרג יש לי : pentium 4 1600 mhz ddr 128 400 mhz geforce 2 31 MB אני חשבתי לקנות pentium 4 2600 ddr 512 3200 mhz + ה 128 הישן Geforce FX 128 Mb asus והמחשב רץ עם windows Longhorn כל זה עולה לי 2000 שקל שווה?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by BeNzZy-BoY,

אין הרבה מה להוסיף רק מאיפה אני מעדכן את הביוס .. לאיזה גירסא לעדכן ומה זה ייתן לי.. קישור בהחלט יעזור

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by Cyronex,

יש לי מחשב עם מעבד Athlon XP 1800 אני מעוניין לשדרג שלב ראשון מעבד + לוח אם, יש לכם המלצות... לוח שיכלול את כל הפיצ'רים החדשים: S-ATA, Firewire, USB 2, Lan מטרת המחשב בעיקר יצירת מוזיקה, מעט משחקים. אני לא מתעסק בכלל ב-OC. תודה מראש אנשים. 8)

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  9. זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=6951 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6981 ולמה הג'יגה בייט יותר יקר ב500 שקל?? אפשר לחשוב מה שמו שם! אם אפשר לדרג לפי מקומות.. אוקיי עוד שאלה אחת... למעבד amd 3500 יש 2000FBS?? ולאינטל 800FBS?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  10. עם אני מחליף לוח אז צריך לעשות פורמט? קניתי מחשב לפני חודש אז הלוח לא תקין ני שולח לאחריות אז היתנו לי לוח חדש (אותו לוח) צריך לפרמט מי חדש את המחשב?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by uncommon,

-

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by nimrod5,

שלום צריך לוח אם שיהיה בוא כרטיס קול,כרטיס רשת תקן N וUSB 3 וזיכרונות (8 גיגה ראם לפחות) ,אני צריך למעבד AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. שלום. לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי איטי מהרגיל. פתחתי את מנהל המשימות והוא מודיע לי שיש לי רק 1 ג'יגה זכרון למרות שיש לי 3. בצג המשאבים הוא מודיע לי שיש לי 2 ג'יגה חומרה שמורה. מה זה ??? איך זה קרה ??? יש לציין שלפני זה הייתי רואה 3 ג'יגה זכרון במנהל המשימות. אני מצרף תמונות , ואני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי. :s05:

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by Frequency,

הי, יש לי GA-MA78LMT-US2H של Gigabyte. קישור ללוח באתר הרשמי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3375#sp אני רואה שיש לי תמיכה ב USB 2.0 אבל אני לא בטוח שאני באמת משתמש בו. איך אני יכול לוודא את זה? אני מניח שזה תלוי בחיבור הפיזי בלוח אם נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by AMS2,

אני רוצה לשדרג ל:מעבד: I5-2500 לוח אם: Intel DH67BL ויש לי כרגע: ספק כוח: Enermax NoiseTaker 2 420W כרטיס מסך: HD5770 עכשיו השאלה היא אם הספק כוח הזה יספיק כדי להחזיק את המערכת עם המעבד החדש והאם יש אפשרויות יותר טובות שכדי לי לשקול במקום הלוח אם והמעבד הללו. כמו כן האם כאשר מופעל הטורבו של המעבד הספק כוח יגביל אותו, או שהוא יהיה בסדר? אשמח לחוות דעת על השדרוג ותודה על העזרה

16. אורח

המפרט שלי הוא: E8400 4G DDR2 R5870 רציתי להוסיף עוד 5870 ב CF ובשביל זה אני צריך מעבד, לוח אם וזיכרון וקירור למעבד. התקציב הוא 2500 והחלקים מיועדים למשחקים כבדים וOC לא קטן. חשבתי על משו כזה:[table] [tr][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 [/td] [td] ₪ 967 [/td] [td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבד :[/td][/tr][/table][table][tr][td] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz…

17. Started by lior5725,

רציתי לדעת איזה חברה כדאי לקנות זיכרונות 2000 מגה הרץ ערוץ משולש למעבד I7. אני אהבתי אלו: http://www.tdsd.co.il/htmls/GSkill_F3-16000CL9T-12GBTDD.aspx?c0=16641&bsp=14547 או את אלו למרות שהם באים עם ערוץ כפול ולא משולש ואני לא יודע האם זה קשור או שאפשר פשוט לקנות שלושה כאלו http://www.gskill.com/products.php?index=372 כולם אומרים לי לא תקנה רק קינגסטון בלבד כי זאת חברה יותר מוכרת שדרך אגב יש לה טכנולוגיית HyperX המיועדת לחום במתח גבוה. http://www.valueram.com/datasheets/KHX2000C9AD3T1K3_6GX.pdf מה אתם ממליצים לי, אשמח לשמוע... תודה וחג שמח

18. אחרי כמה שעוות בפיפא זה 41C כמה צריך להיות במנוחה ומאמץ?? (המעבד ללא אוברקלוקינג ובא אם מאורר BOX רגיל מהחברה)!

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by wArezm0n,

שלום, בקרוב אני קונה סטיקים DDR עם צ'יפים TCCD ויש לי תקציב עד 2000 שקל עכשיו אני מתלבט בין Geil ONE לבין G.Skill Extreme PC4800 TCCD FR לבין OCZ EL Platinum Elite Edition PC4800 TCCD רציתי לדעת איזה זכרונות מבין השלושה נותן הכי הרבה ביצועים והכי הרבה תדר לOC מכוון שהזכרונות מיועדים לOC כבד עם מעבד Opteron 148 ולוח LANPARTY Ultra-D שיש ברשותי כבר

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  20. שלום לכולם. האם יש הבדל בביצועים בין מעבד פרסקוט למשל 530 עם 1 מגה זיכרון מטמון לעומת פרסקוט 630 עם 2 מגה זיכרון מטמון? האם התוספת הזאת משמעותית?

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by afik zach,

אני מתכננן לקנות מעבד AMD 3200 ואני רוצה לדעת אם יש מעבד AMD בטווח המחירים של אלף שקל שיותר משתלם לקנות?

• 11 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by Nitro,

לפי מה שהבנתי, ביטוי כמו 2-2-2-5 מתייחס למאפיינים בסדר הבא: 1) Cas# Latency 2) Ras# to Cas# delay 3) Ras# Precharge 4) Cycle time השאלה שלי היא כזאת.. בביוס שלי השמות לא מופיעים ככה, אז לפני שאני אשנה משהו (הכל על אוטו', אני מקבל בcpu-z תזמונים של 2.5-3-3-8, עם הזכרונות שבמפרט. אני רוצה להדק זכרונות ל2-2-2-6 או אפילו 2-2-2-5. אתם יכולים להגיד לי בבקשה איזה מאפיינים בדיוק אני אמור לשנות? מצורפת תמונת מסך של הביוס. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. שלום רב! איזה לוח מומלץ ל INTEL Pentium 4 3 Ghz Socket 775? אני לא רוצה שיהיה כרטיס מסך מובנה. אם זה אפשרי עד 600 שקל. ועוד שאלה: מה ההבדל בין Socket 478 ל 775 ומהמומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by sroolik,

תיכננתי לקנות אתלון 64 3 ג'יגה ולעשות לו קצת אוברקלוק, אבל המחיר של אינטל 64 ביט 3 ג'יגה פרסקוט ירד כמעט למחיר של amd וראיתי שזו לא בעיה כזו גדולה לעבור איתו באוברקלוק (עם הפרסקוט) את ה- 4 ג'יגה עם קירור אוויר (שזה מה שאני מתכנן לקנות) אני יודע של כל העניין של AMD נגד INTEL נחרש, אבל אני רוצה לדעת ספציפית לגבי השניים האלה השאלה שלי היא: איזה מבין השניים עדיף? כמובן שרוב השימושים במחשב יהיו לגלישה ומשחקים ואני כנראה יבצע גם אוברקלוק

• 6 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.