עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nitro,

לפי מה שהבנתי, ביטוי כמו 2-2-2-5 מתייחס למאפיינים בסדר הבא: 1) Cas# Latency 2) Ras# to Cas# delay 3) Ras# Precharge 4) Cycle time השאלה שלי היא כזאת.. בביוס שלי השמות לא מופיעים ככה, אז לפני שאני אשנה משהו (הכל על אוטו', אני מקבל בcpu-z תזמונים של 2.5-3-3-8, עם הזכרונות שבמפרט. אני רוצה להדק זכרונות ל2-2-2-6 או אפילו 2-2-2-5. אתם יכולים להגיד לי בבקשה איזה מאפיינים בדיוק אני אמור לשנות? מצורפת תמונת מסך של הביוס. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by lmlm,

האתר הסיני HKEPC בודק לנו אילו מבין המעבדים עדיף לקנייה: X2 6400 או E6850/E6750 http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=842214&tp=AMD-A64X2-6400&rid=842214 8)

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  3. אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואמרו לי שהם שווים מה יותר טוב לפי דעתכם ואם הAMD יותר חזק אז למה הוא שקול בINTEL .. ל9550? או מה?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום, יש לי 2 הארדיסקיםATA 80 GB 7200 עם BUFFER 8 MB ואני מעביר קבצים במהירות איומה של 12MB/s כשלפי מה שהבנתי אני צריך להיות באיזור ה 30-40. האם זה בגלל שאין לי הרבה זיכרון RAM (במחשב יש 1 GIGA ) או זה בגלל שהמעבד ממש חלש (AMD Athlon64 3200) , איפה הבעיה? ברדק.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. אינטל פנטיום 4 1.8 ram 256 Geforce 4 mx 440 128MB 60 ג'יגה לוח של אינטל לא זוכר מה השם שלו בקיצור האם אני צריך לקנות מחשב חדש?? או שהמחשב ישן ועם כן מתי לקנות חדש?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  6. יש לי לוח GA-8ST800... בבקשה לצחוק בשקט[ אז ככה, כשאני עושה TEST בPRIME95, המעבד מגיע תוך כמה דקות ל58 מעלות והצ'יפסט בערץ ל40. שמתי לב שהמהירות של המאוורר של הCPU נשארת בסביבות 3100RPM.... זאת המהירות כשהוא ב40 מעלות בIDLE. כשכיביתי את המאוורר שמקרר את הצי'פסט החום שלו הגיע ל47 מעלות ורק אז המאוורר של המעבד העלה את הRPM שלו ל4000+-... אז השאלה שלי היא בעצם מה שכתוב בכותרת... המאוורר של הCPU נשלט על ידי חום ההגשר הצפוני??

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by snakerr,

תראו אני קונה מחשב עכשיו הוא לצורך משחקים חדשים ואני רוצה שהוא ישמש אותי טוב גם שייצאו המשחקים שדורשים 4 ליבות. אני לא כל כך מבין בתחום הזה ת'אמת אבל ראיתי 3 הצעות תגידי לי מה הכי משתלם ‏Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB‎ פה בפורום קראתי שזה מעבד טוב אני רוצה לדעת למה הרי הוא מסדרה ישנה והוא עולה 890 שקל ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB‎ שלא יודע מה הסיבה אבל בפורום זלילזלו בו עוד פעם אני לא מבין בזה אבל מעניין אותי אם הוא באמת לא משו פשוט הוא עולה יותר.. 930 שקל ‏Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB‎ או המעבד הזה שפשוט ראיתי פה השוואה ואמרו שהq6700 אפילו יותר טוב ממנו ולא יודע למה הוא עולה 1220 שקל.. אני אשמח לדעת מה משרת הכי טוב בשביל משחקים ומה הפערים ביניהם…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by egroll,

אני רוצה ליקנות לוח אם אבל אין לי מה ליקנות יש לי ליקנות של גייהביט GA-K8N Pro nForce3 150 chipset הם הוא טוב תירשמו הם לא תגידו מה כדי ליקנות ל amd 64bit

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  9. אמממ... בקיצור אני רוצה לקנות מעבד חדש... כרגע יש לי פנטיום D עוד על המפרט אתם יכולים לראות בפרופיל... בקיצור הסוקט שלי 775 אני מחפש משהו בעיקר בגלל המשחקים... אין הגבלת תקציב תכלס אבל אני מעדיף משהו גג סביבות ה1000 אבל כמובן שבשביל 100 פה 200 שם אני לא אתווכח אבל לא צריך להגזים להביא לי תאחרון שיצא.... אגב אפשרי גם 4 ליבות ואם אני צריך להחליף לוח אם זה גם אפשרי(עדיף שלא) וזהו בעיקרון עכשיו בטח תשאלו על OC אני לא בטוח שאני יעשה אבל יהיה נחמד אם תהיה תאופציה(לא חובה) תודה מראש לכל העוזרים ואחלה יום...

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  10. יצרנית לוחות האם הגדולה ביותר תספק ערכות תוספי קירור שינסו להתמודד עם הקפיצה למעבדים עם כמות כפולה של ליבות עיבוד לכתבה

11. Started by B166ER,

^^כותרת כי לפי זאפ כן: http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-CPU&model_id=577191 הייתי בטוח שהם 32 ביט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  12. מקור: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~90324,00.html הערה: גרסת ה 64 ביט תופץ יחד עם גרסת ה 32 ביט. סתם עוד דוגמא למה שיקרה לכל כותרי המשחק המובילים. קשור לאתר היצרן: http://www.atari.com/shadowops/ דף הסבר/המחשה מאתר החברה ליתרונות ה AMD64 http://www.atari.com/shadowops/us/amd.html

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. היי, המפרט שלי נמצא למטה. יש לי שני סטיקים של 256 מהירות 400 של ADATA שעובדים בDUAL DDR ועוד שניים פנויים שבהם אני רוצה להכניס עוד שניים של 512. מכיוון שכרגע אני מכין את המערכת שלי לביצוע אוברקלוק על המעבד וגם התחלתי קצת אך נתקעתי בגלל שאין לי קירור, אז השאלה שלי אם יש זיכרונות מומלצים יותר או מומלצים פחות למען ביצוע האוברקלוק? (האוברקלוק הוא על המעבד) יש דברים שקצת מבלבלים אותי. כגון זכרונות: CL2.5? ויש גם CL3 מה זה וזה משנה?

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  14. באיזה סוקט נכנס הכפול ליבה של אינטל?? יש להם סוקט חדש משלהם או שב 775 ????. וכמה הכפול ליבה הכי משתלם שכדיי לקנות..ביחס למחיר.. ובאיזה ביצועים הוא יוכל לעזור לי במחשב.. באיזה תחום?קידוד עריכת וידאו..? משחקים.. ?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by Smgr,

אני רוצה לקנות זיכרון ויש לי תקציב של עד 450 שקל ל-512 מגה. ראיתי בפנדה שתי אפשרויות אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל ביניהם והאם הזיכרון שווה בכלל את המחיר. 1) Corsair 512MB PC 3200 C2.5 Value ב 400 שקל 2) Corsair 512MB PC 3200 C3 Value ב 375 שקל. אם למישהו יש עוד המלצות לזיכרון ברמה גבוהה של חברה אחרת אני פתוח להצעות , ואם מישהו תוהה אז אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING אני פשוט רוצה זיכרון איכותי. תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

אביט הוציאו עדכוני ביוס חדשים החודש, השאלה היא האם גם בביוסים האלו יש את אותו נושא כמו בביוסים של MSI שהגבילו את המתחים למעבד בגלל החום הרב של המעבדים החדשים והחשש שתוספת מתח תצלה אותם

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by sufrer111,

יש לי אמנם מחשב ישן אבל לפי מה שהבנתי אני יכול לשדרג את הזיכרון על מנת הפעלת תוכנה מסוימת. לוח אם: Motherboard Name Asus P4S8X-MX מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) זיכרון: 512 MB אני רוצה להחליף לזיכרון 2 GIGA ומעלה של DDR2 האם אני יכול?

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  18. הזמנתי מחשב חדש והוא אמור להגיע מחר עם הרכיבים הבאים; Intel E8400 Giga-Byte P35-DS3L Corsair 2gb (1gbx2) dual channel DDR800 CL-4 רציתי לדעת איך הם אמורים להיות מסונכרנים בביוס שיעבדו בצורה הטובה ביותר. איך אני בדוק שהם באמת עובדים בתדר ובמהירות שהם צריכים לעבוד, ובכמה הם אמורים לעבוד? תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by BeNzZy-BoY,

אין הרבה מה להוסיף רק מאיפה אני מעדכן את הביוס .. לאיזה גירסא לעדכן ומה זה ייתן לי.. קישור בהחלט יעזור

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Fungus Funk,

אני לא מתכנן מערך כרטיסי מסך ... ואכן מתוכנן OC אך בעתיד ישנה אפשרות שאני אחבר למחשב שני מוניטורים ואני מעדיף ששניהם יהיו באותה איכות, טובה כמובן .. אז האם הכרחי בשבילי לקחת את ה - P5W-DH ?

21. Started by dante123,

מה אתם חושבים על הלוח הזה:S775,PCI-E,DDR2,SATA2,S8Ch,GigaByte P4 GA-8I945PG בבקשה דעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  22. האם שווה לקנות אותו יחד עם לוח 780 של גיגהבייט, או לחכות לg45 עם מעבד אינטל? תודה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by Erel888,

קניתי היום שני סטיקים של 2GB DDR2 800MHZ ללוח אם הפח אשפה שלי - gigabyte ep31ds3l הלוח אם פשוט מסרב להפעיל את הכרטיסים בDUAL CHANNEL הוא גם סירב יום אחד להפעיל את הזכרונות הישנים בDUAL CHANNEL ונשארתי במשך שבוע עם 1GB. עדכנתי את הBIOS - לא עזר. החלפתי בין כל הסלוטים האפשריים - לא עזר. והכי מעצבן זה שיש כרטיס אחד שלא מוכן לפעול כמעט ובכלל וכרטיס אחד שפועל רק אם שמים אותו בסלוט מספר 2. מה זה החרא הזה?! יש למישהו רעיון מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by Las@Vegas,

יש לי לוח אם Asus P5Q Pro. עכשיו לפי המפרט רשום שכל צ'אנל זה שחור אחד וצהוב אחד. לפי מה שזכור לי בדרך כלל זה הולך לפי צבעים. משהו יכול להעיר אור על הנושא? תודה יבגני

• 3 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים