מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מחשב בן 5 או 6 שנים בערך, האם הוא יעמוד בעומס של סרט HD ?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח אם, והחנות אומרת שהיא מוכנה להחליף אותו, אבל כרגע אין במלאי את אותו לוח אם כמו שלי, אלא יש לוח אם אחר עם צ'יפסט אחר. האם זה מחייב להתקין את הוינדוס מחדש? (וינדוס ויסטה) זה דחוף מאוד, תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! האם תוכלו לכוון אותי למפרט עדכני של הלוח הנ"ל ? באתר הראשי שלהם הלוח רשום בגרסא המקורית שלו כתומך רק ב DDR 333 ? אני מבין שהלוח בא עם MCP-T אבל במפרט הישן רשום שיש צ'יפ של CMI, האם הכוונה רק לחיבורים או שזה אומר שאין שם SoundStorm? תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי מחשב עם הלוח הזה והרדיסק SATA 2 של WD השאלה היא אם בעת התקנת WINXP יהיה צורך להתקין דרייברים ללוח \SATA. נכנסתי ל-ABIT <DRIVERS http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=278 יש פה המון דברים, אני צריך להתקין משהו מפה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב ללא OC?? וללא עידכון BIOS?? ABIT AB9 או GB 965P?
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אפשר לינק להשוואה של לוחות אם? רצוי לוחות של מחיר נורמאלי אבל תביאו כל מה שיש 10X
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן חברים חדש בפורום אבל לא חדש בתחום, ההתלבטות היא כזו: בין מעבד Q9550 ל Q9650 ההפרש במחיר הוא כ300 ש"ח עשיתי חיפושים חוזרים ונשנים באתר ובביקורות וכו'.. ועדיין אני לא סגור על הבחירה. המחשב מתוכנן לשרת אותי בעתיד קרוב ל5 שנים (עד כמה שעתיד קיים בעולם זה) ידוע לי שלמשחקים אתם ממליצים על E8400 אבל המחשב לא הולך לשמש רק למשחקים,מי יודע למה ישמש בעתיד. התלבטות נוספת היא לגבי ספק מבקש המלצתכם שהנתונים הטכניים החשובים השלו הוא: מעבד הנ"ל+כרטיס מסך מסוג GTX 260 וזיכרון 4 גיג'ה והשאר סטנדרט. בתודה מראש לעוזרים, דודי.
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
הכותרת מובנת , המחשב נייד מיועד לעבודות משרדיות , קצת משחקים ואין הגבלת תקציב. תודה.
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין לשדרג זיכרון למחשב שברשותי (הזיכרון שלי הוא מחברת קינגסטון,נפח 4 ג'יגה, ddr3 עם FSB של 1333MH ו-CL9), כאשר לוח האם הוא H61WW של אינטל. הבעיה היא כזו: חיפשתי מתוך התעניינות באיביי כמה בערך יעלו שם זכרונות ומצאתי שיש שלוש דגמים ל-DDR3-1333MHZ והם מסוג: PC3-10600 PC3-10660 PC3-10666 ואני לא מבין מה ההיבדל???? בכל אופן, בבדיקה שביצעתי במחשב עם CPUZ, הזיכרון שברשותי הוא PC3-10700. ועל כך השאלה המתבקשת היא: במה עליי לבחור? אני מודה מקרב לב לכל מי שיענה על שאלתי. בתודה, חיים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
האם המעבד הזה מספיק טוב בשביל לפעיל משחקים כמו battlefield 2 ,fear,q4 וכדומה ברמה סבירה?
-
- 14 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות סטיק נוסף של 1GB כדי לעבוד בדואל צ'אנל במחשב מבוסס P4 630 3.0GHZ? השימושים בעיקר אינטרנט ולעיתים משחקים בPES2008. ולא משנה איזה לקנות נכון? קורסייר VALUE שעולה 105 ש"ח/ טרנדסקנד שעולה 99 ש"ח/ קינגסטון שעולה 102 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ג'יגה זיכרון למערכת הבאה: P-4 3.0 GHz Motherboard Name MSI 945P Series (MS-7176) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) יש לי כבר ג'יגה זיכרון-משני כרטיסי 512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM. עכשיו,על איזה כרטיס אתם ממליצים,באיזה מהירות? ובלי קשר,מהו המעבד החדש ביותר שהלוח אם הזה תומך בו? תודה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מעבדי פנרין לשוק הביתי יוצאים? ומתי יגיעו לישראל? יש סיכוי שעד סוף ינואר הם יגיעו או שנאלץ להסתפק ב-Q6600? תודה רבה =]
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין מעבד "I7 920" עם הלוח אם הזה "Gigabyte GA-EX58" וזיכרונות של "CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24" אמרו לי שהמעבד עובד בתדר של 1066MHZ, אז זה אומר שהזיכרונות לא ינוצלו באופן מקסימלי? ואם כן אז למה בכלל מיצרים זכרונות בתדרים כאלה(2000,1600) כשאין אף מעבד שיכול לנצל אותם? הא וגם לא רשום במפרט של הלול שהוא תומך ב"1600MHZ" אלה רק ב"Support for DDR3 2100+/1333/1066/800 MHz" המפאט של הלוח אם: " Memory 6 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 24 GB of system memory (Note 1) Dual/3 channel memory architecture Support for DDR3 2100+/1333/1066/800 MHz memory modules " זה אומר שהזיכרון לא יעבוד במהירות 1600MHZ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus maximus extream ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד, יש לי הכל מלבד מעבד אפשרי לבדוק אם לוח אם עובד ללא מעבד?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ההשוואה היא בין שני מעבדים, כאשר אחד שייך לניידים ואחד לשולחנים. המעבד הראשון הוא 2.0GHz Intel Core 2 Duo T7300 והשני הוא AMD athlon 64 +3000. מי מבין שניהם חזק יותר? תודה מראש יגאל
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי מחשב וקיבלתי אותו ביום רביעי, ביום חמישי הוא התקלקל לקחתי אותו ביום שישי לתיקון , מסתבר שהלוח אם(GB 9659-DS3) גרם לקצר בספק, עכשיו, התקשרתי לחנות והם אמרו שהלוח החדש יגיע אליהם אחרי החג יעני שלישי-רביעי, אבל, הם הציעו לי לוח אם אחר, של MSI גם 965P אבל NEO לא NEO 2. שווה לי? *ד"א - למרות המחיר הזול- בחיים אבל בחיים אל תקנו מאייבורי מחשב!!!
-
- 10 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם רצוי שהצ'יפים בלוח האם ובכרטיס מסך יהיו של אותה חברה?או שזה לא משנה לדוגמא כרטיס מסך Sapphir Radeon X800XL 256 mb ולוח אם MSI- k8n neo4 platinum עובדים טוב ביחד? האם ידוע על תופעת התנפחות קבלים בלוח האם הנ"ל? האם עדיף את אחד מהלוחות אם הבאים: Asus A8n- E Asus A8M SCI Asus A8n CLI delux ואם כן איזה מהם?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 דיסקים קשיחים ו-2 כוננים אופטיים מחוברים. יש לי חיבור SATA 2 לא מנוצל. ניתן לחבר גם אליו דיסק קשיח או שארבעה התקנים זה המקסימום?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מאוד מרוצה מהיכולות של לוח האם שלי. מה שאני לא מרוצה ממנו זה באג ספציפי לדגם הזה - ולכן ייתכן ואחליף את לוח האם בקרוב. מה שאני זקוק לו הוא בדיוק מה שיש לי - חריץ PCI-E 1 ולא יותר, לא יותר מ-4 ערוצי SATA, תמיכה במודולי זיכרון של 1066, יכולות אוברקלוקינג נרחבות ותמיכה ב-FSB של עד 1333. אני צריך מכם המלצות על דגמים מקבילים של חברות אחרות. אחד הדגמים שעניינו אותי (מלכתחילה, יש לומר) הוא הGIGABYTE P35-DS3L. האם ערכת השבבים שלו היא מה שמכונה BEARLAKE, כלומר אותה ערכת שבבים שיש לי עכשיו? ואם לא - איך ערכת השבבים P35 בהשוואה למה שיש לי עכשיו? אשמח לקבל גם הכוונה וחוו"ד על הדגם המקביל של ABIT (ובעיקר מי היבואן שלהם בארץ....), ואם יש דגמים מומלצים אחרים בעלי ספסיפיקציות דומ…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בקרוב רוצה לשדרג את המחשב שלי הקיים . אני קונה רק שילוש ואחרי שנים רבות ונאמנות יש לאמר עם INTEL החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה AMD . יש לי אליכם כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה את השילוש שבוע הבא. 1 ) הגיע ל KSP מעבד 3400 בסוקט 939 שעולה 2490 ש"ח. הלוח היחידי שאפשר להתאים לו כרגע ב KSP הוא ABIT AV-8 . רציתי לדעת איך לדעתכם השילוב הזה ? האם הלוח יהיה בסדר או שכדאי לחכות עוד קצת ללוח אחר או לחילופין לקנות לוח בחנות אחרת.. 2 ) ההפרש בין המעבד הנ"ל לבין 3200 בסוקט 754 הוא 900 ש"ח. האם זה מצדיק את ההשקעה ? 3) איזה זיכרונות כדאי לי לקנות עבור המחשב ? DDR500 או שזה לא יתן לי הרבה ואפשר להסתפק ב 400 או 433 ? תודה לעוזרים. עריכה - לפי מה שאני מבין KSP התבלבלו כיוון…
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
Gigabyte GA-965P-DS4 2x PEGx16 Core 2 Duo PCI-E לוח טוב ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט האם לקנות לוח אם חדש. יש לי כרגע אחד מצ'וקמק של אינטל ודי מתבקש להחליף אותו, אבל החלטה שלכם אם כדאי. נגיד ואני כן רוצה להחליף, זה טוב? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1831&catcode=161 והאם זה יתמוך במעבד קצת ישן(P4 1.6 Willamete)? וגם - איך מוציאים את המאוור\היטסינק\מעבד מהמקום? כי יש שני דברים מפלסטיק שאפשר להזיז, אבל אחרי שמזיזים אותם ההיטסינק קצת משוחרר אבל המאורר עדיין תופס אותו בצורה משונה כלשהי. אני אעלה תמונות עם צריך. תודה!
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא. כרגע יש לי שניים של 512MB שעובדים ב DUAL CHANNEL והייתי רוצה להוסיף עוד שניים (מחברה שונה) של 512MB. האם יהיה לי 2GB שיעבוד ב DC? תודה
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-