מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות את הלוח והמעבד שלי ב600שקל gigabyte ga-7vtxh + axp1800+ שווה לי למכור ? תודה רבה. ;D
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 2400 XP-MOBILE עם זכרונות 256SDRAM. אחרי שהורדתי את תוכנת ה-CPU-Z שמתי לב שרק מפתיחת האקספלור התדרים עולים בצורה חדה ביותר. שימו לב לתמונות האם משהו לא בסדר או שפשוט זה ככה בגלל שהמחשב על מצב מנוחה הוא על תדרים נמוכים בגלל שהוא לא רוצה לגזול בטרייה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי זכון אחד של CORSAIR 4 גיגה והשני של קינגסטון 2 גיגה .הבעיה שהוינדאוס קולט רק 4 גיגה לא 6 . התוכנה HWINFO מזהה שיש 2 כרטיסים ואת הנפח שלהם. שני הכרטיסים הם DDR3 (ומחוברים טוב) 1.5V יש לי וינדואז 64BIT לוח אם ASUS P7P55-M תומך עד 16 גיגה מעבד I5 760
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני חושב שזה נושא כאוב ומפחיד להרבה מאיתנו, עניין ההדבקות של המעבד להיטסינק, והיציאה הלא מתוכננת מהלוח. בסלרון זה קרה לי, עברו מאז הרבה ליוותנים בקישון, היה לי בארטון ככה שזה לא הפריע לי. עכשיו בA64 המעבד יצא החוצה בצורה הזאת, ופס אחד של פינים היה טיפה מעוקם ככה שהמעבד לא רצה לחזור ללוח, כמובן שישר שכולי הזעתי בכיתי מלמלתי "אממא.. אאממא..." "אני רוצה את פבלל... איפה פבל שלי..." ושוב בכיתי ושוב הזעתי, ובסוף שהצלחתי להחזיק את עצמי בשארית כוחותי, וישרתי איכשהו את הפינים בקונטרה עם ההיטסינק. השאלות שלי הם, מה בעצם אפשר שזה לא יקרה, מה גורם לזה? ומה לעשות במצב וזה קורה (עוד שמרגישים שההיטסינק תקוע, לפי המשיכה הגורלית) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כמובן ששניהם פועלים על אותו תדר כמובן. חיפשתי בFAQ ולא מצאתי תשובה.
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי עכשיו לוח אם של biostar 754 k8 geforce 6100 שקניתי לפני 4 ימים ואחלפתי אותו מימה שהיה לי gigabite k8ns מפני שרציתי pci expres היתי בטוח שהלוח הזה {biostar} דוא"ל לגבי הזיכרונות עד שהתברר לי שלא .אמרו לי בחנות שהם לא מצאו דוא"ל ב754 k8 .למעשה הם מצאו לוח אחד עם דוא"ל אבל agp לכרטיס מסך בבקשה מי שמכיר דגם של לוח 754 pci expres ושהוא בטוח שזה דוא"ל בזיכרונות שירשום לי את הדגם כי יש לי עוד שבוע להחליף אני רק צריך דגם {רק לוחות טובים}
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה: 1 GIGABYTE M55PLUS-S3G ASUS M2V-TVM 2 MSI K9NGM 3 וגם צריך המלצה על כרטיס מסך לא יקר, אני לא משתמש כבד המשחק הכי חזק ששיחקתי בו היה call for duty2. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. עבור משתמש המבקש לוח אם בעל מערך כרטיסים כפול (SLI), באיזה לוח אם הייתם בוחרים? אולי אפשר פשוט לשאול: איזה לוח אם יותר טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה השוני בסדרה החדשה של amd לעומת מעבדיהם הקודמים? אני רוצה לקנות מחשב, בלי כוונה לעשות oc, איזה מעבד עדיף לי לקנות ביצועים/מחיר (2800) amd 64 או intel pentium 2.8 ?
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל בין זכרונות Pi ל Pk של g.skill? (אם זה קשור אני לא עושה oc..)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום... במחשב החדש שאני קונה אני לוקח מעבד CORE 2 Duo E8500 BOX איזה לוח אם הכי כדאי לקחת? אין לי בדיוק הגבלה בתקציב... אז תציעו כל מיני והאם הזיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 יתאים למעבד?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEpZluFuFuENZxKkMju
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני יודע שזה חשוב מאד לדאוג לזכרונות. יש מאות תונכות, רובם קטנות ופלצניות. אבל זה לא משנה. מה מהם הכי מומלצת, ידועה ואיכותית? תודה! :]
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q6600 וקירור Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. אני קונה מארז מאוד מאוד שקט P182 כי השקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי ורציתי לדעת אם הקירור הזה של המעבד יפגע לי בשקט... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא מתכנן מערך כרטיסי מסך ... ואכן מתוכנן OC אך בעתיד ישנה אפשרות שאני אחבר למחשב שני מוניטורים ואני מעדיף ששניהם יהיו באותה איכות, טובה כמובן .. אז האם הכרחי בשבילי לקחת את ה - P5W-DH ?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
יש לי GEIL ONE העניין הוא שהזכרונות מבטיחים לי ב DDR600 2.5 4 4 7 הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע לשם. יש לי לוח FATALITY המתח הזכרונות הוא 2.8V זה המקסימום שהלוח נותן. המעבד הוא 4400 X2 העניין שאני כרגע עובד על 2.6 GHZ במקור הוא בא 2.2GHZ. אני על מכפלה 11X236 במתח של 1.55V המחשב יציב מאוד על PRIME95 הבעיה מתחילה כאשר אני מוריד מכפלה של המעבד ל 10 למשל המחשב מיד מכבה לי את המסך ועושה RESTART עם ההגדרות המקוריות של המעבד. יש למישהו מושג למה? והאם אני צריך בעצם לשנות משהוא בהגדרות של הזיכרון? כרגע הוא על DDR 400 להוריד ל333? הגעתי עם המעבד ל2.7 GHZ הבעיה היתה BLUE SCREEN של זכרונות...למה? אני יודע שלשבוע של המעבד שלי אנשים הגיעו ל2.9 ,2.8 ,2.7 ....אמנם עם מתח של 1.65V על המעב…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
לאחרונה הרחבתי את הזכרון שלי במחשב מ 1gb ddr ל 2gb ddr .. לאחר שהתקנתי את הזכרון, לא ממש יצא לי לראות הבדל מהותי, אם בכלל במחשב שלי והחלטתי לעשות בדיקת מאמץ. --------------- ממצאי הבדיקה בתמונה מצורפת למטה. --------------- ORTHOS זו תכנת המאמץ. רשום לי שה CP USEGE על 100% אך ה PF הוא על 1.45 ג'יגה .. אבל יש לי 2 על המחשב, למה המחשב לא מתמש בכולו ? מה הסיפור פה, אני לא בדיוק את זה. אשמח להסבר, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כן, באתר של אפוקס יצאו דרייבירים חדשים. לא ידוע לי מהם מתקנים אבל הם באתר של אפוקס אז הם חיבים להיות טובים. אני ינסה אותם מחר בבוקר תהנו. http://www.epox-technik.de/techsupp/downloads_anzeige.asp
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כחלק מהצעת מחיר של מחשב מותג שקיבלתי, קיבלתי הMB צ'יפסט של אינטל 965Q. הוא טוב כמו כל שאר ה965ים, או יותר/פחות? הוא צ'יפסט טוב סה"כ?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לפני קניית כרטיס מסך נורמלי (כרגע voodoo 6 mb) וזה הכרחי לשדרג גם את הזיכרון ובימים הקרובים אני נוסע ל KSP(במידה ואני אחליט שאני קונה אצלהם) למרות שהם נותנים אחריות רק שנה על כ.מסך וזיכרונות. יש לי P4P800E Deluxe מעבד P4 E 2.8@3.0 קירור סטוק זיכרון Micron 256 mb pc3200 2.5-3-3-6 בעיקרון אחרי שאתקין על המחשב הזה כ.מסך נורמלי וזיכרון אין צורך ב OC (למרות שאני עובד בבאס 215 סתם כי בא לי) אני רוצה לקבל ייעוץ על הזיכרון שעליי לרכוש. אני כבר יודע מראש שתמליצו לי על AData 500(כדי שאפשרויות ה OC בעתיד יהיו טובות) אבל הבעיה שכבר יש לי סטיק אחד של 400.....רציתי לדעת אם ה AData 400 היא אופציה טובה בשבילי ? (גם מהסיבה שהמחיר שלה ירד מ490 ל 450 -הכוונה לסטי…
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אילו זכרונות הכי יתאימו לי לDUAL? (באזור 500 שקל). האם יש לי אפשרות להתקין זכרונות מעל 3200?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE כרטיס מסך hd 5850 asus האם הכרטיס יכנס על הלוח ? בלי להפריע לחיבורי הSATA ומה קורה אם זה כן מפריע? ואם הלוח בכלל נחשב ללוח סביר?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-