עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין לשפר את ביצועי המחשב שלי בעלות מינימלית האם שווה לי לשדרג את המעבד מAthlon XP 2000 עם ליבת פלומינו למעבד Sempron 3000 עם ליבת בארטון (512K L2) ???

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  2. גם היום וגם אתמול זה קרה לי. הלכתי לישון והשארתי את המחשב דלוק בבוקר אני קמה ואני מגלה שהוא עשה ריסט. חשבתי אולי סתם התחממות חד פעמית. ואז כל היום במשך היום הוא עשה ריסט כל שעה או חצי שעה. בדקתי את הטמפ' של המחשב והחום של המעבד נע בין 50-60 מעלות, ואפילו הגיע לי ל67 מעלות!!!!! יש לי e6500 ליבה כפולה. יש לי 4 מאווררים אחד על המעבד,אחד בכרטיס מסך, בספק וליד ההרדיסק. קיצר אין לי מושג מה לעשות... לקנות עוד מאורר? תייעצו לי, תודה שיר.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום אני מחפש תוכנה שמבצעת בדיקה מקיפה לזכרונות אנא תמליצו לי על תוכנות שאתם עובדים איתם ובאמת אמינות ובאמת עושות את הבדיקה כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. מה ההבדל בין 2 סטיקים של 1GB זיכרון לבית 4 סטיקים של 512 של זיכרון ?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  5. שלום חברים הזמנתי את הלוח ASUS P5Q DELUX ויש בו כמה תכונות שמענין אותי לדעת עליהם יותר מה ההבדל בין ASUS Drive Xpert לבין הגדרת הכוננים בRAID רגיל? אני לא רואה שום הבדל האם יש חידוש במה שאסוס הוציאו? כמו כן למישהו יש ביקורות או בדיקה שמשווה בין ASUS True 16-phase Power Design לבין 8? מה היתרונות הגדולים של 16 לעומת 8? יותר יציבות במתחים? זה בעצם קשור לספק לא? (הסטפים של המתחים לOC קשורים ללוח אז על זה אולי מדובר? ) והאם ASUS EPU-6 Engine חוסך באמת בחשמל?(על הנייר זה מאוד מרשים אבל בפועל.. מי בדק? )

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by GHOST,

טוב אז ככה אני מחבר את הפלופי בצורה הנכונה ללוח וכשאר המחשב עולה הוא רושם FLOPY DRIVE FAIL הפלופי עצמו עובד (בדוק במחשב אחר) וגם ניסיתי לחבר פלופי אחר וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רוצה האם הלוח של אסוס מדגם p5k p35 תומך ב-sli תודה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  8. לאחר קריאת הטבלה של : PRICE - PERFORMANCE RATIO ועמדת חברי הפורום אני שוקל שוב את רכישת ה -6600 במקום ה - 6700 . הלוח כמובן יהיה P5B DELUXE , את הזיכרון 1GB של CEON 667 אשר רכשתי לפני חודשים,ברצוני להעביר למחשב המשודרג. אחרי שקראתי שאפשר להגיע מ - 2.4 = > 3.5 GHZ , לדעתכם עם הזיכרון הנ"ל לאיזה רמת OC יהיה אפשר להגיע ? תודה.

• 14 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by roeiw,

לאיזה מעבד של AMD מקביל ה E6300??

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, אני צריך מעבד+זיכרון+לוח אם+ קירור למעבד עד 1600 ש"ח עדיפות גדולה מאוד היא KSP אבל אם יש עוד חנות טובה בתל אביב\רמת גן\פתח תקווה אשמח לבדוק... לא אכפת לי אם זה יהיה AMD או INTEL... אני לא יעשה OC והשילוש ותחבר לספק טרמלטק TR2 600W מארז MID TOWR וכרטיס מסך HD6850 1GB... את הכרטיס אני אחליף בהמשך... המשחקים הם Far Cry 3 שפשוט לא עובד לי על המחשב שלי עכשיו וכו... תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  11. Started by overload,

אני רוצה לדעת האם כרטיס מסך FX5900XT יפעל על הלוח אם שלי D850MV?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by smalul,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, אבל הוא דיי לחוץ מבחינה כספית. זה המפרט שהוא רוצה (ויכול להרשות לעצמו): מעבד: +AMD XP 2500 לוח: GIGABYTE 7VT600-L זיכרון: DDR 400 256MB SAMSUNG (יש עוד דיסק קשיח, כ. מסך ומארז כך שכל העסק יוצא בסביבות ה 2000 ש"ח). בקשר לאחריות על המעבד - אני יודע שעבור מעבד AMD שמגיע בקופסא (BOXED) יש 3 שנים אחריות (והוא גם מגיע עם מאוורר ו Heatsink). הגירסה בלי הקופסא - רק שנה אחריות. בקשר לאחריות על לוח האם - אני דיי בטוח ש Gigabyte נותנים 3 שנים אחריות על הלוחות שלהם (לי יש לוח של Gigabyte ויש לי 3 שנים אחריות). באופן מוזר, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם איזכור לתקופת האחריות של הלוחות. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), מוזיקה וקצת משחקים. אחרי ההקדמה הזו, נע…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בין ה-AMD הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ לבין האינטל הזה: INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PIN וגם מחירים של כל אחד מהם. ואם אפשר גם לדעת איזה לוח אם הכי טוב כדאי לשים לכל אחד מהם. תודה מראש, ניר. עריכה: אם תוכלו להסביר לי מה מסמל ה- 3800+ וגם למה ה-AMD הוא 2Ghz כל ליבה...זה לא חלש יחסית לאינטל שהיא 3Ghz כל ליבה? אני בתכלס מקודד וממיר ועורך סרטים אז אני רוצה לדעת מה עושה את זה יותר מהר...

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by itelon,

צריך לוח אם למעבד האם המעבד ?Athlon64 3800+Socket AM2 האם המעבד ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? חזק?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  15. צריך מידע על הלוח Asus P5WDG2-WS 975X CROSSFIRE מה טוב בו ? מה הוא מיוחד לCF ? ואם כן בכמה אחוז הוא משפר מערך CF תודה רבה לעוזרים

16. היי אני ממש לא סגור על מפרט.... אמורים בערך להיות החלקים הבאים amd 3700sd\3800x2 dfu nf4 ultra-d g.skill lc 550mhz 512*2 (תמליצו לי על דגמים של שתי ג'יגה) leadtek 7800gt עכשיו הבנתי שה3800X2 לא כל כך טוב בoc אז אם אני קונה אותו אני לא רואה שום טעם לקנות את הg.skill ולכן אני צריך המלצה לזיכרונות 2גי'גה במחיר של עד 1600 שקל (עדיף ורצוי פחות...) אבל עם תזמונים נמוכים... ואם ממש יהיה מורגש ההבדל בין 3700SD ל3800X2 משום שאם אני קונה את ה3700 אז הוא יעבור oc... אז בעצם מה עדיף???? 3800x2+2giga 3700sd+1giga+OC או כל משהו אחר שלדעתכם יהיה יותר טוב.... תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by michmoch,

מה דעתכם, שווה להשקיע עוד 100 ש"ח ? מה ההבדלים ? או בכלל אפשר להסתפק ב- EP45 DS3R שעולה כ 200 ש"ח פחות מהיקר. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  18. http://usa.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-d/overview.HTM ASUS P4P800 Deluxe לבין זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_69&products_id=1616 EPOX EP-4PCA3I (875P) - ATX

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by Sopranos,

האם הוא תומך בתדר של 800MHZ בזיכרון?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by arkanss,

תודה מראש לכל המצביעים . סקר זה נוצר כי פשוט אני מבולבל איזה מעבד לקנות למחשב דרך אגב המחשב ישומש לעבודה ולמשחקים כבדים כמו GTA IV CALL OF DUTY וכו' .

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by M-Tech,

רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגוף קירור למעבד הבא: Intel Pentium 4 3.0GHz 1MB 64-Bit Socket 775 Tray ואם כן איזה גוף קירור... אני חשבתי לקחת את ה- Thermaltake BigTyphoon מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  22. היבואן שלי הציע לי להחליף מאגר של סלרונים 2000 ב 2600 סמפרון ... א.כדאי ? ב.אם כן האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי כל כך ? *מבחינת סט פקודות הסלרון הישן עשיר יותר אין לו את ה 3D והזיכרון המטמון שלו 128 בניגוד לסמפרון שהוא 256 . *הבאס של הסלרון 400(266) והסמפרון 333(333) :-\ -תודה-

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  23. The DFI LANParty NF4 SLI-DR (מה שהבנתי שהכי טוב) לבין DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D לבין DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D והאם ההבדל מחיר כלכך גדול שעדיף לקנות זול שהוא גם טוב ולשים תכסף על הכרטיס מסך? מה יותר טוב ומשתלם לOC בעתיד ולמשחקים אם זה קשור ולמעבד AMD 64 3000+ או יותר טוב ו6800GT או יותר טוב ערכתי חיפוש באתר ולא הבנתי מהההבדלים (מזה באנדל בכלל) תודה מראש (ראיתי שרשום שאחד מהם תומך בשני כרטיסי מסך של ניוידה, מה זה אומר שאפשר לחבר שני מסכים למחשב?)

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by davidwcg12,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ובחרתי את לוח האם הבא: asus p5b-vm (ומעבד core2 duo e6300) כך שיש עליו גם כרטיס מסך וגם כרטיס קול . רציתי לדעת האם למישהו יש המלצות או הסתייגויות לגבי לוח האם הזה? והאם למישהו יש המלצה לגבי לוח אם אחר שיש בו כרטיס מסך וקול בסכום של עד 850 ש"ח ? פשוט אין לי מושג רב לגבי הרכיבים שבחרתי והייתי שמח לשמוע חוות דעות לגביהם. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים