עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oded6188,

קניתי גריז טרמי מוליך... עכשיו אני אמור למרוח אותו על המעבד בלי שהכל יישרף לי בשניה שאני אדליק את המחשב... איך לעשות את זה? אני מפחד :s05:

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Norm4nde,

יש לי לוח אם חדש DFI Ultra-D ואני רוצה לדעת אם אפשר להפוך אותו ל SLI שמעתי הרבה על כך שאפשר... אם כן איך??? זה סתם כדי לדעת אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס מסך...

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום, היה לי עד לא מזמן 512 מגה של זיכרון Corsair twinx (256x2) PC3200 LL וקניתי עוד ג'יגה זיכרון של סמסונג גם pc3200, כלומר 2x512, עכשיו השאלה שלי זה האם כדאי לי להריץ את כולם ביחד? האם זה בסדר למרות שהם סוג שונה ותזמונים שונים? כי אני חייב ג'יגה אז זה או רק את הסמסונג או את שניהם. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  4. יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3500 S939 ספק ג'נרי 400W לוח אם של גיגה בייט GA-K8NMF-9 קירור של טרמלטייק ללא OC ועוד 3 מאווררים לאוורר המארז והלוח אם... פתחתי את שתי התוכנות everest ו sandra וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין בקשר לטמפרטורות ואני מודאג בקשר למתחים לא נראה לי שהספק מותאם לזה... ולמה הRPM תמיד אותו דבר? קבלו את ההבדלים: בסנדרה 2005 sr3 באוורסט 2006 האחרון שיצא:

• 14 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by T-Flash,

א-ה-ל-ן!! אחשלי רוצה לקנות מעבד כפול ליבה... (INTEL :pissed:)... אכשיו יש לי כמה שאלות...שלא הייתי בטוח בהם...: איך ה DUAL CORE עובד? מחלק את העומס בין שני הליבות? או ששם כל פעולה לליבה נפרדת? איך המעבדים הכפולי הליבה של INTEL לעומת AMD?? חייבת להיות תוכנה שתומכת בDC? עוד מעט עוד שאלות!! תודה רבה :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by ofird,

יש לי את הלוח A8N-VM CSM של ASUS ויש לי הזדמנות להזמין מחבר באמריקה שבא בשבוע הבא לארץ מעבד קצת יותר טוב ממה שהייתי יכול להרשות לעצמי נניח ב1000 ש"ח בארץ. אני מעוניין להשקיע עד 1200 ש"ח בעיניין. בEBAY יש דילים מדהימים אבל זה EBAY, האם אתם ממליצים על אתר אחר במחירים טובים? אבל לפני כל זה - על מה ללכת ? FX או DUAL CORE? אין לי מושג מאיפה להתחיל (עד שהתמחיתי בATHLON...). המחשב נועד לHTPC , פיתוח ועבודה של SUPER USER אבל לא GAMER. אני גם יריץ שם HDTV. תודה מראש!

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by MamaOff2002,

איני מבין גדול במחשבים אבל האם תוכלו להגיד לי איזה מהלוחות אם יותר טוב kn-neo4-f 939 pcx msi או albatron k8nf4x תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  8. Started by icebreak,

http://www.eetimes.com/news/latest/showArticle.jhtml;jsessionid=2R2JDWESPI1NOQSNDBESKHA?articleID=175400070 Advanced Micro Devices said it expects to solve supply issues with some of its desktop processors by the first quarter. The Sunnyvale, Calif., chip maker sent a letter to some of its partners stating that several of its desktop processor models were in high demand and would continue to be difficult to obtain, said two systems builder who asked to remain anonymous. One of those systems builder said the note specified the Athlon 64 3500, 3800, the dual-core X2 3800 as well as the lower end Sempron 2600 and 2800 as being in tight supply.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  9. לפני כחצי שנה בערך היה לי מסך כחול שאחריו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא לא טען את מערכת ההפעלה או נתן לי להתקין מערכת אחרת. גיליתי שהבעיה הייתה בסלוט זיכרון שנדפק וכרטיס קול שהלך לעולמו בעקבות המקרה. כך נשארתי עם 384 מגה זיכרון לאחר שנאלצתי להוציא סטיק אחד של 128 מגה. לפני שבוע שוב אותו מקרה, עוד סלוט בלום אם הלך ונאלצתי להוריד עוד סטיק של 128 מגה ולהשאר עם 256 מגה צנועים. עכשיו, ממה כל זה יכול לנבוע? יש לציין שהמחשב שלי הוא פנטיום 3 1GHZ עם זכרון SDRAM... הפחד שלי הוא שגם הסלוט האחרון ילך קיבינימט ואז כבר לא יהיה מנוס ולהשליך את המחשב למדורה בל"ג בעומר הקרוב. האם יש עדיין בשוק לוחי אם מבוססי פנטיום 3 שיתאימו למחשב שלי? או שאוכל למצוא כאלה רק ביד שניה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shirNoshe,

מנתוני הצילום מה זה ה-SPD?למה אין לי ECC,ומדוע איני יכול לראות את התאריך וסידרת הייצור?בקיצור איך הזכרונות האלו? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 676 צפיות
  11. שלום חברה הבנתי שמעבדי amd בעלי תדר שעון נמוך יותר מאינטל, אך הם מבצעים יותר הוראות בכל סיבוב שעון של המעבד, כלומר יותר עבודה, מאשר אינטל. רציתי לבדוק כמה פעולות מתבצעות במעבדים השונים על כל סיבוב שעון לצורך השוואה בין המעבדים בשני החברות. איפה ניתן לבדוק פרטים אלה? או שישנו יחס כלשהו בין מספר הפעולות לסיבוב שעון בין מעבדי amd למעבדי אינטל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  12. Started by Bartleby,

שלום, קניתי לוח של ASROCK מדגם 939DUAL-SATA 2. בעוד שבוע וחצי אני קונה לו מעבד מדגם את'לון 64 4000+. קראתי בקישור המצורף שרק ביוס מגירסה 1.30 תומך במעבד הזה. נכון לעכשיו אני לא יודע איזה ביוס מותקן על הלוח. מה יקרה למעבד/לוח/כל חלק אחר במחשב, אם אני יפעיל את המחשב עם המעבד הנ"ל וביוס לא מעודכן? כרוכה בזה סכנה כל שהיא? עוד שאלה, האם ביוס הביוס האחרון שיצא ללוח זה (1.50 אם אני לא טועה) כולל בתוכו את כל הביוסים הקודמים או שלא בהכרח? http://www.asrock.com/support/CPU_Support/show.asp?Model=939Dual-SATA2

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  13. את הזיכרון הבא מצאתי אצל חבר שלי, אין לי מושג איזה סוג הוא (ככל הנראה DDR ), אבל רציתי לוודא. גם רציתי לדעת האם מדובר בחברה איכותית, ובכלל מה אתם יכולים להגיד לי על הזיכרון הזה. תודה [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by barak_11,

אני מעוניין להוסיף למחשב שלי עוד שתי סטיקים של 256 מגה (לעבודה בדואל) בנוסף לזוג שיש לי עכשיו. אני לא מתכוון למכור את מה שיש לי עכשיו.... רק להוסיף עוד זוג ולמשוך את המחשב הזה עד יוני-יולי שיצאו מעבדי AMD החדשים ואז נוציא את המחשב הזה לגמלאות (לאבא שלי) ונקנה אחד חדש... אז אלה האופציות: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=651 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1116 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2252 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1025 המחירים כמעט זהים, השאלה היא מה עדיף מבין כולם? אני לא עומד לבצע OC, אני רק מעוניין להדק את התזמונים ל-2-3-3-6 בלי תוספת מתח, כמו שעשיתי עם הזכרונות A-DATA הנוכחיים.... בתודה מראש לעונים, ברק.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by nadav275,

מחפש גרסאת ביוס הכי עדכנית ללוח (1024) או לחילופין אחת שתעבוד מעולה עם מעבדי דות'ן... אני מנסה להוריד מהאתר של אסוס- מופיעה הודעת שגיאה בפתיחת דף הורדות. תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  16. Started by nadav275,

שלום הגיע סופסופ מהחלפה באילנד הדות'ן 740 החלופי (במקום הקודם שנשרף, ותודות לאיסטרוניקס על הטיפול המצויין) הדות'ן מסטפינג sl7sa. מה אומרים על הסטפינג הנ"ל? ואיזה ביוס הכי מומלץ לו?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  17. יש לי מחשב NEC, פנטיום 3 -800 מגה הרץ. לוח אם: ga-6wmm7 rev4.1 פירוט של הלוח: http://support.packardbell.com/se/mypc/index.php?PibItemNr=spec_Houston3plusRrev41&PibItemParent=platform_eMove_iWork עליו נמצא כרטיס זיכרון 128 מגה: Pc133U-333-542-z Hyundai korea gm72v66841et75 לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 - 300 מגה הרץ עם כרטיס זיכרון 128 מגה: pc133 128 sdram micro מה הסיכוי שהכרטיס של החבר יתאים למחשב ה-NEC ויעבוד עם הזיכרון שיש בו?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  18. Started by tsah1982,

שלום מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? והאם זה קריטי? ?K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? ?K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) שאלה שניה:איזה כרטיס מסך הוא יותר טוב מבין שני אלה: ?Alastor X300 SE 128MB TV, DVI, PCI-E (BULK ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK)? תודה

• 15 תגובות
    • 810 צפיות
  19. קיבלתי את הלוח - ההרכבה הייתה קלה מאוד ללוח יש 3 נורות המציינות מעבר חשבל תקין למעבד זיכרון וצ'יפסט - לא הכי שימושי אבל מוסיף ליופי הקירור לצ'יפסט ענק ויחסית שקט מקבלים איתו מיני היטסינקים כדי להדביק על המוספטים - אחלה של דבר מבקלים מברג של EPOX לאחר ההרכבה ובלי הרבה צרות עשיתי OC קליל של 250*9 וביחס של 1:1 לזיכרונות , עלה בלי בעיות בכלל . לוח מומלץ לכול המתלבטים . אשמח לענות על שאלות

• 14 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by idani1983,

יש לי 2X512 בDUAL כשהסתכלתי ב EVEREST ראיתי תחת OC שלושה תזמונים לזכרונות 5-4-4-12*266MHZ 4.4.4.12X266 3.3.3.9X200 מה הכי טוב בשבילי ?

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  21. Started by x-pac,

יש ליכשיו לוח Intel Silver Reef על מעבד אניטל 2.4 בסוקט 478 רציתי להחליף אותו בAUAS p4p800 לצורכי אוברקלוק חיקיתי הרבה זמן אם הקניה והתקשרתי לכמה חנויות ולכולם אין ,נגמר!!! בלוח שיש לי עכשיו יש לי agp x4 וזה אומר שאין לי אפשרות אפילו לשדרג את הכרטיס שלי מה אתה מציאים לעשות??

22. חבר שלי החליט לשדרג את המחשב שלו והוא מעוניין לקנות 2 ג'יגה זכרונות הזכרונות צריכים להיות טובים לאוברקלוק, אבל BH 5 לא באים בחשבון, הלוח שלו לא מסוגל לתת להם כ"כ הרבה מתח תקציב: 2000 שקל (לשני ג'יגה) אני יודע שיש לו לוח של ג'יגהבייט, מעבד אינטל בסוקט 478, הלוח תומך DDR 400 MHZ

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Xardas,

המעבד שלי הוא AMD 3200+ 64 זיכרונות: kingston 512mb* 400mhz על תיזמונים 3-3-3-8 וכרגע זה נמצא על 2T, האם לשים אותו על 1T? כמה זה משנה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by H3zi,

חיפשתי בגוגול ולא מצאתי שו םדבר מיוחד חוץ מתמונה. צ'יפ CEON c2s56d30tp-5 מודל 96m451253ce-40tb6 מה שאני יודע על הזכרון הזה הוא 512MB DDR400 אין לי מושג מה CL ואיזה חברה הוא יש מצב שזה NOVAX אם למישהו יש יותר ידע על הציפ(למרות שאני יודע שהוא זבל) או על החברה אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים