עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ggioragg,

שלום לכם!!! אני קונה מחשב חדש AMD Athlon 64 3500 (939 כרטיס מסך- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B -pin) Box מה עדיף??? לוח אם- 1 - Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Bulk 2- ASUS A8N-SLI Premium nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום, ראשית אני צריך לוח אם + מעבד חזקים מאוד בשביל מישחקים גרפיקה, בקיצור מכונה שתעבוד הרבה זמן חשבתי על מעבד AMD OPTERON 170 X2 רציתי לקבל עליו קצת יותר אינפורמציה והשוואות והשוואת בגרפיקה כי הציעו לי גם 3800 X2 ואני לא יודע מה לקחת ומה מהם טוב לביצועים שלי ולדברים שאני צריך שזה בעיקר גרפיקה ותוכנות. אני חושב שאני צריך NFORCE 4 כי זה טוב לגרפיקה או שזה לא משנה? אגב רציתי לדעת אם יש הפרש גדול בין 3500 ,לאופטרון, ו 3800X2 תודה רבה.. מחכה לתשובה בקשר לאופטרון אני מדבר על : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=3879

• 24 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by משה פייגלין,

מעבד חלש לפי דעתי סתם חיקוי של אינטל . אחי קח עצה ממני קח 630 נגד האתלון 64 הזה ותראה את ההבדל בהצלחה . ויותר זה קח לוח של 775 עם ציפסט של SIS או VIA .. יותר הוגן מזה לא יכול להיות .

• 65 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. בחנות הציעו לי את המעבד AMD 3800 Dual-Core בלי פרטים נוספים ב- ZAP ראיתי הרבה סוגים ומחירים שונים משמעותית האם כולם אותו מעבד? איך יודעים איזה מהם יגיע אלי בסוף?

• 15 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by omrit,

שלום, אני מחפש זכרונות value (1GB בתקציב של 750. (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה עם לוח DFI INFINITY NF4U אני קונה מלוג'יק. חשבתי על אלו: Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory 720 ש"ח Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory 760 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory 660 ש"ח אני אשמח לקבל הצעות נוספות! תודה!

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by moish77,

מה עדיף? MSI K8N ultra or DFI LanParty NF4

• 14 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by dtechno,

יש לי זיכרון בנפח של 512 mb ורציתי לקנות עוד סטיק ... השאלה היא אם אפשר\לא מומלץ לקנות זיכרונות במהירות זהה של חברה שונה?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  8. בדקתי בעזרת Sandra2004 את הסוג זכרון שיש לבן דוד שלי במחשב ורשום DDR-SDRAM, אז זה DDR או SDRAM? ולגבי המשפט הזה: כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) , אז אם יש לי נגיד זכרון של 256 במחשב ואני מוסיף 512, אז המחשב יעבוד במהירות של ה-256? :s05: לא בדיוק הבנתי את המשפט הזה..

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  9. אוקי אחרי נסיונות רבים להעלות את הציון שלי ב 3DMARK05 ללא הצלחה הגעתי למסקנה שהבעיה היא בלוח אם והחלטתי לקנות לוח חדש. יש לי חנות של PANDAS לא רחוק ממני והם מוכרים את הלוח ASRock K8Upgrade-VM800 VIA K8M800 Socket 754 חשבתי על לקנות אותו - יש לו ציפסט של VIA הוא לסוקט 754 ואם חיבור AGP מה שאני צריך. אבל לפני הקנייה אני רוצה סיקור שלו אם אפשר למה הוא טוב האיתרונות והחיסרונות שלו תודה מראש

10. שאלה בכותרת.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by omrit,

שלום, אני מחפש לוח אם NF4U בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה למטרות עריכת מוזיקה, לא מתוכנן OC בכלל!. תודה!

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  12. יש לי מחשב ממש חדש בשווי 10000 שקל אך אני לא מרוצה ממנו... אני חושב שבגלל שהוא מתחמם מאוד אז הביצועים שלו יורדים.... אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שמודדת את טמפרטורת המעבד בזמן אמת של משחק כלשהו? יש לי את riva tuner אבל זה רק לכרטיס מסך... אני רוצה לבדוק למעבד...(ואם אפשר אולי גם להארדיסק ועוד חלקים) האם יש תוכנה שיכולה להראות לי בזמן אמת כמו riva tuner? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by K0sTa,

כיצד אני מוריד את מהירות הזכרונות ? יש לי DDR 400 X 2 ואני רוצה שבמקום שהם יוכפלו 2X200 שיוכפלו ב 2X166 או אפילו פחות.. איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by paradoxx,

קיצור, כבר איזה חודש מאז שהחלטתי שאני קונה מחשב חדש.. מכרתי את הישן. אספתי שקל ועוד שקל ועוד חצי. השגתי תקציב... נכנסתי לHW (כי אמרו לי שפה יעזרו...) התעניינתי ולמדתי... התחלתי להשתגע... הרבה מים זרמו בירקון מאז שקניתי מחשב.. בסופו של דבר נסגרתי על מפרט, אפילו ישבתי בחנות ואימתתי חלקים, ראיתי מארז. וקיבלתי אוקיים מאנשים מנוסים... ואאאז ראיתי את החדשה.. משהו ששכחתי לבדוק (מתי החידושים מגיעים...) ה-M2. הסוקט החדש.... אמרתי סבבה, נקנה לוח אם שיתמוך בו.. אבל, "ז***...." יש איזה יצור כלאים, שלא מתאים לסבתא שלי... הרבע השני של 06. ז"א מרץ. ז"א ארבע חודשים ואני יכול לקנות את זה בארץ במחירים עממיים... (טוב אולי טיפ טיפה יותר...) אבל השאלה המתבקשת (וכן, אני יכול לחכות 3 חודשים,…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני רוצה לקנות זיכרון חדש של 2GB עכשיו אני רוצה שהוא יהיה טוב גם לאובר וגם למשחקים שיריץ אותםן על הכי טוב שאפשר אז מצאתי באתר ZIGZAG 2000 זיכרון אבל אני לא יודע אם הוא ממש טוב אז תגובה מקצועית שלכם מאוד תעזור . הקישור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_396&products_id=3776 אם יש משהוא יותר טוב אפילחו אם הוא עולה יותר אז בבקשה דברו . תודה לכל העוזרים !

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by Scorpion17,

שמכניסים כרטיס זיכרון כזה . השאלה שלי היא עם המחשב מזה את זה אוטומטי או שצריך לסדר בביוס משהו אחרי חבור הזיכרון? או שרק מכניסים את הסיק הזה וזהו?

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  17. Started by PuMbA,

הבנתי שהוא תומך SATA-II בגלל שרשום ככה : SATA 3Gb/s והבנתי ממכם בפורום שזה אומר SATA-II אני צודק או שזה רק SATA-I ?? למקור :http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 402 צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם קיבלתי את המערכת החדשה בתוך ההזמנה גם מעבד 3200+ venice e6 הקטע הוא שמשום מה נראה לי שזה ווינצ'סטר תקנו אותי אם אני טועה ADA3200DAA4BW LBBWE 0531EPAW

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by ofer40,

היי קניתי מחשב עם לוח MSI NEO PLATINUM ויש בו שתי יציאות דיגיטליות:אופטית וקואקסיאלית. עדיין לא קיבלתי אותו אבל אני רוצה כבר להכין כבל דיגיטלי כדי לחבר לרסיבר קולנוע ביתי. השאלה שלי היא אם היציאה האופטית היא TOSLINK והאם אני צריך לרכוש כבל אופטי סטנדרטי או שאולי עדיף בכלל קואקסיאלי? תודה

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by RayZ,

בוא נעשה את זה קצר וחלק. המחשב שלי הוא AMD Athlon 64 3000+ ליבת Winchster, לוח GIGABYTE K8NF-9 Nforce 4 S-ATA ו 512MB זיכרון. עכשיו, הוא מוציא לי 51 ב Super PI, זה בסדר? *הבדיקה בתוכנה התבצעה ללא תוכניות על הרקע.

21. אני צריך לדעת מאיזה חברה הלוח אם, וכל דבר אפשרי אחרי שאפשר לדעת עליו. איזה סוקט זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. בכתבה כאן http://hwzone.co.il/archive/1135368881/77752/ AMD אמרו שהם מתכננים לעבור למעבדים מרובעי ליבות כלומר 4 ליבות במעבד אחד.. מה היתרונות בכך במרובעי ליבה? מישהו יכול קצת לשפוך אור על הטכנולגיה הזאת? ומה הרעיון לעבור כבר ב2007 למרובעי ליבה שכיום פחות מחודש לפני 2006 עדיין רוב האנשים משתמשים בחדי ליבה?

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  23. Started by tal_levi1000,

איזה מהזכרונות יותר טובים? OCZ PLATINUM REVISION 2 OCZ PLATINUM VERSION 3 G.SKILL Extreme Series F1-3200DSU2-1GBFX איזה מהשבבים שלהם יותר טובים? אני חושב ש REV2 בא עם TCCD וה VER3 בא עם HYNIX TC-5 משהו כזה לא? ה GSKILL בא עם סמסונג TCCD 2.0 לא?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. גיליתי לא מיזמן ששימוש ב FIREFOX מעמץ את המעבד יותר משימוש ב IE ובגלל זה המעבד יותר חם ב 2-3 מעלות באט שימוש ב FF , מישהו עוד הבחין בקטע הזה?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by omribarel,

אני מתלבט האם לרכוש מחשב נייד HP עם מעבד פנטיום 4 2.8 או M , האם יש עדיפות לפנטיום 4 על M? ובכלל האם שווה לי לרכוש פנטיום 4 בידיעה שהם יוצאים מן השוק? אגב בקשר לניידות אני לרוב מחובר לחשמל ולכן שאלתי מתייחסת לשיקולי ביצועים ומהירות ולא לניידות או התחממות (שאפשר לפתור בעזרת מאוורים חיצוניים) באותו מחשב נאמר שמהירות FSB שלו היא 1.6 מגה הרץ , האם זה נשמע הגיוני? ובקיצור האם מחשב 2.8 נייד שמיועד לעריכת וידאו מוסיקו ועיבוד תמונות יעשה את העבודה? (שאר המרכיבים חזקים ביותר ,1GB RAM , 7200 HD)

• 3 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים