מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום! השאלה בכתותרת ועוד שאלה, יש לי אפשרות לקנות וניס 3500.....אני רוצה לעשות למחשב OC אבל אמרו לי שיש בעיות עם ה3500 ושהוא גם לא מציג תוצאות ראויות כמו האופטרון.... איזה מעבד אופטרון מותאם ביכולת ל3500? תודה ניב
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר על INTEL Luxemburg D915GUXL LGA 775 LAN1000/ INTEL Luxemburg D915GUXL LGA 775 ככולל, פיצ'רים יכולות איכות, הכל, תודה
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ידוע מתי ירדו המחירים של המעבדים כפולי הליבה של AMD ובפרט AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 ?? אני לא יודע אם לחכות שהמחיר קצת ירד ולקנות את המעבד הנ"ל או שאין טעם לחכות וכדאי כבר עכשיו לקנות מעבד AMD 3200 64 SOCKET 939
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני משדרג ל AMD 64 וצריך לקנות לוח אם מתאים. אני מנסה להבין מי נגד מי בעולם לוחות האם אבל עם כל הדגמים וכל התכונות , אני לא מוצא את הידיים והרגליים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח אם מתאים ל AMD 64 בבערך 550 ש"ח ואולי גם להגיד את התכונות העיקריות שבגללן המלצתם עליו. אני מאוד אודה לכם על העזרה. tryf
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD Athlon 3200 64bit וזיכרון 512MB DDR (משני סטיקים של 256) נכנסתי למאפיניי המחשב שלי וזה מה שכתוב: זה מתאים למה שקניתי או מה? למה כתוב 448MB???? ולמה 2.0 GHZ? זה לא אמור להיות 3.2? יהיה טוב אם תענו לי בהקדם האפשרי.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז כך מחר צריך להגיע לי Opteron 165 כפול ליבה בעל 2 מגה קאש (אבל אני בטח לא מחדש לכם) מה שאני כן רוצה לחדש לכם זה שזה מספק בארץ כולל אחריות ובמחיר של 1700 ש"ח....(אבא שלי עשה קצת קומבינה במחיר), מחר תקבלו תמונות ועוד מידע 8)
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte והיום סתם רציתי להתחיל עם הOC למעבד ושאני נכנס לביוס אני לא רואה אפשרות להוריד לזכרונות את המהירות. חשבתי לעדכן את הביוס אבל אני לא מצליח, חיפשתי את האתר של gigabyte וגם אותו לא מצאתי. מישהו יכול לומר לי איך אני יכול לעדכן את הביוס הזה? ד"א זה קשור לתוכנה אני מקווה, אם לא סליחה.
-
- 3 תגובות
- 408 צפיות
-
-
האם הליבה הזאת בגלל שהיא מיוצרת בתהליך של 65נ"נ תהיה קרירה יותר מליבות אחרות של INTEL כמו הפרסקוט ואולי אפילו יותר קרירה מהנרוופווד ? מישהו יכול לתת לי מידע עליה בקצרה..
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה שונה בין כל הצ'יפסטים האלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות סדר ולהסביר מי יותר טוב ממי ולמה. מי מהם יותר טוב למשחקים ולמה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך ב DUAL. האם צריך זיכרון מיוחד בשביל שזה יעבוד או שצריך רק 2 זיכרונות זהים מסוג כלשהו ? ועוד שאלה קטנה: אם אני רוצה לקנות זיכרון, על אילו חברות זכרונות כדאי לסמוך (kingston ......)
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ???????????????????????????????????????????????
-
- 13 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקבל חוות דעת על הלוח של GIGA-BYTE דגם GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G.htm תודה!
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות OC ואני לא צריך SLI שמתי קישורים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10032 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1380&products_id=9700
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן בקרוב להשתדרג ל1GBX2 ורציתי לשאול האם הCORSAIR האלו שווים את ה2,500 ש"ח שאני הולך לזרוק עליהם או שאני יכול גם להסתפק במודלים של SAMASUNG בחצי מהמחיר. מתוכנן אוברקלוק אבל לא משהו רציני (240 גג 250 באס) וגם זה רק בחורף השאלה האם שווה ההשקעה של עוד 1,200 ש"ח לזיכרונות שעובדים ב250MHz עם תיזמונים לא רעים בכלל ? תודה לינק שבודק 3 מודלים CORSAIR : http://www.legitreviews.com/article/268/2/
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג שמח וערב טוב יש לי לוח מסוג P4VXASD2+ (5.0) של ECS האם הוא תומך בכרטיסי זכרון DDR 512\400*2??? האם הוא יספוג את זה? http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=22&LanID=10&DetailID=51&DetailName=%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המעבד הנ"ל לאיזה מעבד של אינטל הוא מקביל? פנטיום 2, 3 וכו' או שהוא סתם גרוטאה ועדיף לשמור אותו כפריט אספנים?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שמעו יש לי מפרט מוכן חוץ מלוח אם עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם בעתיד אני ישתמש ב-sli או oc עכשיו הבעיה שאני מתלבט בין 2 לוחות אם: asus a8n sli premium dfi lanparty עכשיו אני רציתי את ה-asus בהתחלה מכמה סיבות: 1.קירור שקט וטוב 2.sli 3.אפשרויות ייחודיות ל-asus 4.והכי חשוב בכל אתר שבדקתי ביקורות על הלוחות אם ה-asus ניצח את ה-dfi אפילו פה באתר.... אבל אני עדיין בהתלבטות ונא לא להציע לי לוחות אם אחרים אני מתלבט ביניהם וחשוב לי גם ביצועים טובים....
-
- 49 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ללוח ספציפי של matsonic מדגם ms9367E רציתי לדעת האם יכול להיות שאפשרויות האוברקלוק נעולות מהלוח או שיש ג'אמפר שאפשר לקצר או להוציא כדי לפתוח את האפשרויות האלו הם מופיעות בביוס בקטגוריה cpu pnp אבל נעולות..
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב pentium-4 עם DDR2 ו-SATA2. בחלק מהחנויות אמרו לי שאני חייב לקנות לוח אם עם intel chipset 945 כי ה-915 לא יאפשר לנצל את SATA2 ואת המהירות של DDR2. אחרים אומרים שזה אפשרי. מה התשובה הנכונה.
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות OC לRAM שלי. קראתי קצת בנושא, אבל אני לא מצליח להבין איך ה FSB SPEED קשור לכל סיפור ה- LATENCY. אם למישהו יש גם טיפים בנושא, אז סבבה, אני אשמח לשמוע. אני עובד עם חצי ג'יגה של Kingstone, DDR400, על p4-3GHZ-Prescott שמורכבים על ASUS P4S800D. תודה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון של A-DATA בגודל של 512 במהירות 400 אבל אני לא בטוח שהלוח אם שלי תומך בו אני חושב שהוא תומך ב רק מתאים שישים ושש השאלה היא האם הארבעמאות יעבוד על המתאים שישים ושש וזה הפרטים של הלוח אם Motherboard Name Octek Rhino P4X266R-A4P Device Description North Bridge: VIA VT8753 Apollo P4X266 Device Description South Bridge: VIA VT8233C אם זה לא מתאים האם בכלל אפשר להשיג לזיכרון של המתאים שישים ושש משהו טוב בזול תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי היום סטיק זיכרון ככה שעכשיו יש לי שני סטיקים של 512 הדגם שלהם הוא kvr400x64c25/512 (אבל נראה לי שציפים שונים) והם עובדים בדואל(יש דרך באצת לאמת את זה?ב cpuz כתוב לי שהם dual אבל לא ראיתי שכתוב שם שהוא עובד על 128 bit) הקיצר יש דרך שאני יכול לבדוק שאין בעיה עם הסטיק החדש ושאין בעית תאימות איתם? prim95 יעזור ?אם כן כמה זמן ל הריץ אותו?
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-