עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע יש לי 1GB בסינגל צ'אנל (סטיק בודד) והזיכרון שלי אמור לחזור מתיקון מהולנד בזממן הקרוב (2GB ב 2 סטיקים). האם עדיף לשים רק את ה 2GB בדואל או שעדיף לשים את הכל וזה יהיה סינגל? או שאני טועה וזה יהיה דואל גם בקונפיגורציה של 3 סטיקים? תודה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by itaysk,

אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב מבוסס AMD ויש לי בעייה עם הלוח התלבטתי בין לוח מבוסס KT400 ל NFORCE2 אם זה יהיה KT400 זה יהיה 7VAX של גיגהבייט ואם NFORCE2 אז כנראה LEADTEK (אם לא יצא משהו אחר עד שאני יקנה) השאלה שלי זה האם שווה לי לקנות עכשיו NFORCE2 כי אני יודע שמבחינת ביצועים הוא יותר טוב ואין לי בעייה להוסיף את ה250 שקל האלה אבל רק אם זה כדאי. 1.האם ה 250 שקלס האלה שווים את ההבדל ומה אתם חושבים על לידטק לעומת גיגהבייט? 2.מתי אתם חושבים שיבואו עוד דגמים והוא יתפס בשוק? 3.עוד משהו, הבנתי שכדאי לי לקנות 2 סטיקים במקום אחד על NFORCE2 בגלל DDDR נכון? האם זה קשור לבאס של המעבד ? 4. LEADTEK הם היחידים בישראל עם NFORCE2 ? 5. יש הבדל משמעותי בין כרטיסי הקול המובנים שב 7VAX ל …

3. Started by hal,

מישהוא שמע עליהם?האם הם גנרים?טובים? יש הצעה ל 512mb ddr400 cl2.5448 תודה.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  4. ניסיתי פעם להסיר את המאוורר וה HEAT SINK וכשמשכתי אותו קצת הוא התנתק לי בפיתאומיות. אז נלחצתי קצת והחזרתי אותו למקום. השאלה שלי היא האם יכול להיות שדפקתי משהו? ואם הייתי צריך להפעיל הרבה כוח זה אומר שהייתה שם משחה טרמית? ואם הייתה שם משחה טרמית זה אומר שאני צריך למרוח שוב? או שאותה שכבה יכולה לתפקד כמו מקודם? :עריכה: יש לי P4 2.66 HT אם זה משנה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by liortaib,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 6k והוא לקח את השילוב הזה... האם יכולהל להיות בעיה עם השילוב הזה או שזה בסדר תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  6. Started by pringles,

האמ יש הבדל בין ddr הרגיל לddr2 בביצועים במשחקים בהנחה והמע' דומה בהתאם....? אני לא מצליח למצוא איזו השוואה שתעזור לי להבין... תודה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by nucleo,

שלום, אני לא לגמרי יודע אם זה המקום אבל נראה לי שכן יש לי כרגע שש גיגה זכרון ואין אפשרות להרחיב אותו כרגע (בעיקר בגלל עליית מחירי ה DDR2) אני עובד על מערכת 64 ביט עם פוטושופ 64 ביט כרגע הזיכרון הוירטואלי נמצא על הארד דיסק משלו כאשר כל התוכנות מותקנות על דיסק קשיח נפרד ממערכת ההפעלה גם קבצי העבודה נמצאים על הארד דיסק נפרד (יש לי חמישה סה"כ. 4 "כלליים" + 1 שמצאתי בבית לאחרונה וכרגע משמש רק עבור ה VRAM) כרגע אני עובד על איזשהו משהו כאשר בתוך אותו קובץ PSD יש לי ארבע תמונות שצולמו ב 21 מגה פיקסל והן 4K כל אחת עם מלוא ה 32BIT מידע צבע פוטושופ תופסת כמעט 4 גיגה ראם וסה"כ יש לי כחמש וחצי גיגה תפוסים וכחצי גיגה פנוי פוטושופ מן הסתם זוחלת לה בקיצור, השאלה שלי היא, האם ביטול הזכרון…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by azsxazsx,

האם כדאי לקנות את הציםסט הזה בשביל sli רגיל לא אולטרה עם 2 כרטיסים אם כן איזה לוחות הכי מומלצים ואם לא איזה לוחות אחרים מומלצים גם לקרוס פייר טוב רק שיהיה ddr3 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. הלוח עוב יציב לבנתיים . עם A-DATA VITESA 512X2 ולאחר ניסיון אחד הלוח עובד בדואל צ'אנל וב T1 לא ניסיתי את הג'יגה בייט אבל הלוח לא רע בכלל ובהתחשב במחיר - אחל'ה אשמח לענות על שאלות אם מישהו מעוניין

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by ABCD,

האם רצוי שהצ'יפים בלוח האם ובכרטיס מסך יהיו של אותה חברה?או שזה לא משנה לדוגמא כרטיס מסך Sapphir Radeon X800XL 256 mb ולוח אם MSI- k8n neo4 platinum עובדים טוב ביחד? האם ידוע על תופעת התנפחות קבלים בלוח האם הנ"ל? האם עדיף את אחד מהלוחות אם הבאים: Asus A8n- E Asus A8M SCI Asus A8n CLI delux ואם כן איזה מהם?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  11. אוקיי אז כפי שציינתי יש לי מאשין בלאק לבל1 512 2X שכרגע על 2.5-3-2-6 ועל מתח 2.7V (גבוה מדי??) ואני רוצה להוריד אותם ל2-3-2-6 (עפ"י האתר של מאשקין אלה התיזמונים המומלצים שלהם), האם הם יוכלו להחזיק 2-2-2-5 והאם אני יזדקק למתח גבוה יותר מ2.8V? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 666 צפיות
  12. שלום לכם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב,ובחרתי את לוח האם A7V600-X,מתוצרת חברת ASUS. חשבתי לשלב אותו עם זכרונות Geil Ultra,אבל התברר לי שבכול החנויות אין אותו במלאי. האפשרוית שלי היו : א. להמתין 4-5 שבועות עד הגעת הזכרונות. ב.לקחת זכרונות מסדרת VauleRam,בעלי תזמונים פחות טובים,ומיעודים לשוק הנמוך. ג.לקחת את הזכרונות מתוצרת קיגסטון,מסדרת HyperX לשוק הגבוה. לינק,לחנות שלהם שבה מופיעים התזמונים: http://tinyurl.com/2jwzn לינק לDatasheet בקובץ PDF: http://www.valueram.com/datasheets/KHX2700_512.pdf אבל מי ששיבש לי את השמחה,שמצאתי זכרון חלופי )רגע,שחכתי לברר אם הוא במלאי בארץ,אני מעריך שכן( שבדף ההאתמה ללוח לא נכתב שהוא מתאים,הנה דף ההתאמה שלהם: http://tinyurl.com/2zykl שלחתי…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  13. רציתי לדעת מה ההבדל באחוזי הביצועים בין המעבדים הבאים ומי מבין ה-3 הראשונים הוא המשתלם ביותר כרגע? לא מתכנן OC q6600 q9300 q9450 e8400 e8500

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by Load,

היי מצאתי בנדל טוב וזול - לוח אם: MSI K7N2 Delta-L לוח אם מבוסס NFORCE 2 . מעבד: ( BOX ) AMD BARTON 2500 הכולל 512K Cache ומיוצר בטכנולוגית 013 מיקרון (מתחמם פחות) זיכרון: 512MB זיכרון (512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original). מאורר: Thermaltake Volcano 11 כל זה ב1900 ש"ח רציתי לשמוע ממכם דיעות על החבילה הזו נ.ב האם לדעתכם כלול בחבילה הזו מארז וספק כוח ?(הבנדל מזיג זג)

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by m0sh,

טוב אז ככה התחלתי בפורום מפרטים בשביל לקבל השלמה והחלטתי שאני צריך לשאול פה אני קונה מחשב 64 ביט בסוקט 939 בעקרון אני לא סגור על איזה זכרון לקנות: RAM : TRANSCEND DDR400 Dual Channel Memory Kit (2X512) = 95X2 =190$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 Registered DIMM /32Mx8/CL2.5) (2X512) = 119X2 =238$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 DIMM /32Mx8/CL2.5) ECC (2X512) = 112X2 =224$ OR TwinMOS 400 BGA 2.5CL Ultra Coated Copper Heat Spreader (2X512) = 99X2 =198$ הTRANSCEND מגיעים עם אחריות לכל החיים וTWINMOS מגיעים עם אחריות ל3 שנים אני גם אשמח לדעת יותר על הDIMM וה72 ביט... בנוסף לזה אני רוצה לוח אם nf4 השאלה אם כדאי שיהיה לו SLI כאופציה לעתיד היותר רחוק... ה ASUS A8N-SLI nVIDIA nFor…

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  16. יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה.

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by dlogan,

Intel StrewsBury DG965SSCK אני לא בטוח אם אני אוכל להחליף אותו אז אני רק צריך לדעת פחות או יותר איך הוא יעבוד עם המעבד E6700 ואם OC יהיה בסדר?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by Longstrom,

שלום לכולם, יש לי זכרון של סמסונג 512mb (מפרט מלא בסוף), ונשארו לי עוד שני סלוטים של זיכרון פנויים. מכיוון שהגיע פסח, ויש קצת כסף, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב, ולהעלות אותו ל 1GB. אני די חדש בנושא האוברקלוקינג, ועדיין מתלמד, אבל מכיוון שאני מתחיל להכנס לזה, אני מחפש משהו שיתאים. ועכשיו לשאלות - האם תהיה לי בעיית תאימות אם הזכרון/נות שאני אוסיף יהיו יותר מהירים מהקיים (2700), האם הזכרון הקיים שלי ישמש "צוואר בקבוק" למערכת כולה כך שהשינוי לא יהיה משמעותי, ושאלה אחרונה - האם כדאי לי לקנות סטיק אחד או שניים של 256 ולחבר אותם ב dual-channel, כשהשלישי על רגיל (או שזה מבטל את הדואל צ'נל?) כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים שיתאימו למערכת באזור ה 500-600 ש"ח…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by shayw,

חיפשתי לוח אם בעל צ'יפסט 45 עם ממשקי RAID, eSATA,FireWire ותמיכה ב CF לזוג 4850 (נאמר לי שיתקיים ניצול מלא של המערך עם הכרטיס הנ"ל במצב של x8 link לכל סלוט) ומצאתי את זה נראה שהכחול הוא PCIe x16_1, השחור הוא PCIe x16_2 (או בעצם x8) והבא אחריו הוא PCIe x4 הייתי מעוניין לדעת מהם שימושיו של ה x4?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by le011,

שלום לפני כשבוע רכשתי מעבד AMD2600XP BARTON ןלוח ABIT NF7-SL איך אני יכול לדעת אם המכפלה של המעבד נעולה?האם יש דרך מסויימת לבדוק זאת? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by talevi,

חבר שלי רוצה זכרונות הוא רוצה לעשות OC התקציב שלו עד 1450 .. לא יותר הוא קנה מעבד E6600 וASUS DELUXE ועוד שאלה בשבילי מה CL התיזמונים של הזכרונות משנה ? הבנתי שככל יותר נמוך יותר טוב אבל מזה משנה? יש הבדל מבחינת OC גם?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by rom747,

חג שמח הלוח בסכום של עד 1100 ש"ח הוא נועד, עבור מעבד AMD 3500 הלוח צריך לתמוך ב 2 כרטיסי מסך ושאלה נוספת אני עומד לרכוש מחשב עם 512 מ"ב זיכרון והשאלה האים צריך להגדיל את הזיכרון בגלל שאני משתמש ב 2 כרטיסי מסך תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. יש דבר כזה לוח אם שכל הכרטיסים הרגילים שלו יענו PCI הם בעצם AGP? לחבר שלי יש כרטיס מסך שנכנס לו לכל סלוט במחשב וזה ממש מוזר והכרטיס מסך הוא לא PCI אלא AGP ואצלי הוא נכנס רק לAGP

• 14 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by bears,

באוברקלוק ובכלל יש הבדל?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים