מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
נשרף לי הלוח... עכשיו יש לי רק שתי אפשרויות, לקחת את הלוח הזה: גיגהבייט 6VTXE-A או לחכות ללוח הזה עד שיגיע: אסוס TUV4X תגידו אתם מה יותר טוב?
-
שלום רב. ברצוני לבצע שדרוג לזיכרון , אך איני בטוח מה מומלץ עבור לוח האם שלי ע״מ שיהיו ביצועים מיטביים ככל שניתן. ברשותי הלוח אם הבא asus p5ld2. מעבד pentium D 3.4ghz. זיכרון 1gb aneon 667 כאשר יש dc (כלומר 512x2). לפי מיטב הבנתי יש ללוח האם הנ״ל תמיכה במהירות של עד 667 ולא יותר , אשמח להרחבה בנושא. איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לי לרכוש , בהתחשב בעובדה שהשימושים העיקריים במחשב הם אינטרנט , אופיס ומשחקים לא כבדים במיוחד. בתודה והמשך שבת שקטה , אלעד.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אולי זה בגלל שזה DC אז זה מתחלק, תגידו לי תודה רבה יש גם תמונה Http://img409.imageshack.us/my.php?image=stimd4.jpg
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לדודים שלי מחשב שיהיה לעבודה משרדית עם אפשרות לשיפור למחשב למשחקים אז אני רוצה לקנות מעבד סבבה וכרטיס מסך סתם חשבתי לקנות את הVenice 3200+ אתם חושבים שזה מספיק טוב או שצריך יותר מזה? אני צריך גם המלצה איזה לוח אם וכרטיס מסך לקנות אני רוצה שהלוח אם יהיה אמין ויציב (אני לא צריך כל מיני פיצ'רים טובים וכאלה) והכרטיס מסך אין דרישות, רק שיתאים ללוח אם (אני ממש לא מעודכן, אני לא רוצה לקנות בטעות כרטיס לא נכון.) הקטע הוא שאני חייב לקנות מKSP, כי אני רוצה שהכל יהיה מחנות אחת. את הלוח שיש במפרטים המומלצים אין בKSP. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של asus P5W deluxw , אני מעוניין לחבר את הרמקולים 5.1 אל כרטיס הקול המובנה אך כאשר אני מכניס את הכבל לדוגמא של הרמקולים הקידמיים , לחיבור בצבע ירוק בבורד אני מקבל חלון על המסך ששואל אותי למה שייך החיבור שלי אני בוחר כמובן בfront speaker out - אבל אני שומע רק ברמקול אחד! אין בעיה ברמקולים על מחשב אחר עובד חלק. חוץ מחיבור זה, החיבור של הרמקולים האחורים לא עובד בכלל! אם למישהו יש את אותו הבורד או נתקל בבעיה זהה אני אשמח לשמוע תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
המפרט שלי כולל: מעבד Q6600 לוח אם ג'יגהבייט P35 דיסק קשיח 500 ג'יגה כרטיס מסך 2600XT מארז לקסה ספק קורסייר 450 צרכים:פוטושופ וצפייה בסרטי HD ויסטה פרימיום 32 ביט. ידוע לי שויסטה בגירסה זו לא יכולה לנצל 4 ג'יגה. האם ניתן להסתפק ב2 ג'יגה,או שכדאי 4 ג'יגה למרות המגבלות של ויסטה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אז האם קיים לוח אם micro atx עם spdif optical (יציאת סאונד דיגיטלית אופטית) ? יש חיה כזו ? מיועד לחבר שרוצה לוח למחשב למטרת קולנוע ביתי בעיקר. תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום,הייתי רוצה לדעת מתי מגיעים מעבדי כפולי הליבה האמיתיים לארץ בטכנולוגיית 65nm...כי בדיון קודם שפתחתי פה אמרו לי שכפולי הליבה בטכנולוגית 65nm שמוצעי למכירה כבר בחו"ל הם לא כפולי ליבה אמיתיים כי הקשר בין הליבות הוא דרך הצ'פסט...אז מתי יהיו כפולי ליבה שיש קשר בינהם בפני עצמם ולא דרך הצ'פסט ומתי הם יהיו מוצעים למכירה בחו"ל או בארץ?? ומה היתרונות של טכנולוגית 65nm לבין הכפולי ליבה הנוכחיים? בתודה עידו
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
האם שווה לקנות אותו יחד עם לוח 780 של גיגהבייט, או לחכות לg45 עם מעבד אינטל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כן, באתר של אפוקס יצאו דרייבירים חדשים. לא ידוע לי מהם מתקנים אבל הם באתר של אפוקס אז הם חיבים להיות טובים. אני ינסה אותם מחר בבוקר תהנו. http://www.epox-technik.de/techsupp/downloads_anzeige.asp
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש לוח תקציבי כולל כ מסך יש שני דגמים שאני מתלבט לגביהם FoxConn K8M890M2MA-RS2H -שח353 GIGABYTE GA-M51GM-S2G -שח472 התקציב הוא מינימלי לילד בעל צרכים בסיסים כך שיש להתחשב בשאיפה כלפי מטה תודה
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אתם יכולים להגיד לי אם הלוח אם הזה: ALBATRON K8NF4-AM2 מתאים למעבד הזה: AMD athlon64 4800+X2 DUAL CORE הלוח הזה היה מיודע ל AMD 4600X2 אך ראיתי שהורידו אותו מ iqpc אז אני רוצה לקחת את זה במקום תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אני חושב שאני יכול להשיג אותם באותו המחיר לכן השאלה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אנשים - יש לי שאלה: למה אנשים לא משקיעים בזכרון הRAM שלהם? - ז"א גם מי שמרכיב מפרט מעולה עם כרטיס מסך מטורף, מעבד עצבני וכו' קונה את זכרונות הA DATA CL3 -זה מספיק? אין מקום להשקיע קצת יותר בCL2.5 (או CL2 למשוגעים באמת)או של חברה טובה יותר? ומדובר לאו דוקא על קניית GEIL CL2 באיזה אלפיים שקל אלא אפילו שדרוג קל לCL2.5 של חברה נורמלית. הרי זכרון הRAM (למדתי זאת על בשרי בפנטיום 3 עם 128 MB) הוא רכיב חשוב במערכת! אודה מאוד למי שיוכל לענות!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע ברשותי מחשב חזק אבל עם זכרונות לא משהו (2 ג'יגה) פשוט לא מספק אותי.. Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 יש לי VISTA שהיא בעצמה לוקחת לי ג'יגה מהזיכרון ולא נשאר לי הרבה לשאר הדברים, בהתחלה הציעו לי לקחת עוד 2 סטיקים של הזכרונות האלו ז"א 4 ג'יגה אבל העדפתי ללכת על משהו יותר רציני אז הציעו לי ללכת על 4 סטיקים כל אחד ג'יגה של DOMINATOR שזה הזיכרון הכי טוב כיום ב - DDR2 תמורת 670 ש"ח כולל החזרת הזכרונות של 2 ג'יגה שיש לי כעת במחשב, השאלה שלי כזאת האם כדאי לחכות שהמחרים של DDR3 ירדו ולקנות 4 סטיקים? כי כרגע המחירים נורא יקרים ! מה אתם אומרים? מה עלי לעשות ? מפרט המחשב שלי : מארז:Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower לוח:ASUS STRIKER EXTREME (LGA775) NFORCE 6…
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי מעבד AMD Athlon 64 3700, אני מעוניין לרכוש משחה טרמית עבורו (האורגינלית כבר נהרסה) איך איני יודע מה המשחה שהכי תתאים למעבד שלי. בבקשה תייעצו לי ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ללא תוכן ... הכותרת שואלת הכל ...
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש רכיבים להרחבה ל - PCIe לשוק הביניים. אני מכיר שיש בשרתים הרחבות ללוח אם אבל עוד לא ראיתי כאלו למחשבי Desktop משהו מכיר אולי? תודה יבגני
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ בקשר לכמה דברים בעניין שידרוג פנטיום 3 ל-4 (שזה בעצם כמעט כמו לקנות מחשב חדש). לפני זה ראוי לציין כמה דברים: - החלטתי סופית על AMD. אם תשאלו למה, אז חקרתי את הנושא והדעות ממש חלוקות (50-50), אז החלטתי ללכת על המעבד הזול. - השימוש העיקרי של המחשב זה Microsoft Flight Simulator 2004 - משחק כבד ביותר מבחינת מערכת וכרטיס מסך. - אני לא מעוניין להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (GeForce 3 Titanium 200 128Mb DDR) עקב חוסר תקציב. כרגע אני עומד על המפרט הבא: לוח אם של MSI, מעבד AMD Athlon 2600, זיכרון Kingston 512Mb DDR 400Mhz. 1. האם כדאי להשקיע 200 ש"ח בשביל מעבד 2800 (מאחר ששמעתי שיש הבדל גדול בינו ל-2600)? 2. האם זה נכון שיש הבדל רציני ביניהם? 3. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איני מבין כלום בדבר ואודה לכל מי שיאיר את עיניי.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אודה לתשובות ממשתמשים
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח אם שכתבתי בכותרת ורציתי לשאול לגבי ה PCI-E כפול 2 שלו האם הדבר מאפשר לי לשים שתי כרטסי מסך שונים שתומכים ב PCIE או שאני חייב שהם יהיו זהים נניח ושמתי שתיים כיצד זה פועל האם העיבוד הגרפי יהיה סך שתי כרטסי המסך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-