מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
Athlon 64 3200 עם MSI K8 Neo Platinum ב2000 שקל (במקום 2600, כך נטען). איפה? אה, זאת הבעיה היחידה - זה בפנדה.. אני לא אוהב להתעסק איתם מכלמיני סיבות (חלקן הופיעו בשער האתר עד לא מזמן), אבל נראה לי שזה דיל מעניין בהחלט, לא? מישהו מכיר משהו מתחרה במחיר הזה? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות ששתי זכרונות חברה שונה שעובדים על אותו תדר (400) יכולו לעבוד יחד בשיתוף ללא בעיות? סתם לצורך השוואה נגיד האם זכרון של סמסונג יכול לעבוד עם זכרון של טיונמוס. תודה מראש ושבת שלום, דניאל
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כותרת.. אני רוצה לוח אם טוב ל-OC, כולל USB 3, שיתמוך ב-SLI בתקציב של בערך עד 700 שקל (מ-TMS) האם זה הלוח הכי משתלם שאני יכול להשיג: http://www.tms.co.il/product/11284 ? אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לוח אם ל AMD חשוב לי שיהיה לו FireWire. הבעיה היא תקציבית. על איזה לוח אם אתם ממליצים (אני לא מתכוון לעשות לו OVERCLOCKING) במחיר זול - כלומר אני צריך את הלוח הזול המומלץ ביותר. המון תודה, יוסי
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אתם יכולים להגיד לי אם הלוח אם הזה: ALBATRON K8NF4-AM2 מתאים למעבד הזה: AMD athlon64 4800+X2 DUAL CORE הלוח הזה היה מיודע ל AMD 4600X2 אך ראיתי שהורידו אותו מ iqpc אז אני רוצה לקחת את זה במקום תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם טוב לOC אבל עם כרטיס מסך מובנה - יש חייה כזאת? פשוט איני זקוק לכרטיס מסך כי המחשב הוא לעבודה רק תודה מראש? ואם לא אז איזה לוח מישתלם מבחינת OC לQ6600? יש לי כרגע P5N-E SLI והבנתי שלקוואד הוא לא מומלץ (הוא מגביל)
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש לוח אם לדודה שלי (שמוגבלת בתקציב) לכן אני מחפש לוח שכולל כרטיס קול ומסך עליו. הלוח מיועד ל AMD. ראיתי שני לוחות כאלה: ABIT NF7-M Nforce 2 AMD Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 איך הם? יש הבדלים גדולים ביניהם? ועוד משהו: אני חושב שהיא צריכה gameport בלוח. באחד מהלוחות האלה יש? תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש עידכון למעבד או משהו כזה. המעבד הוא Q6600 ורציתי לדעת האם יש צורך לעדכן משהו כי אני הולך לעבוד VISTA 64 BIT . תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מחפ לוח שתומך בPCI-E 2.0 במחיר הכי זול שאפשר למצוא כרגע.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי מחשב בעל מעבד +AMD Athlon 64bit 3000 עם סוקט של 754. הלוח האם שלי תומך בAGP ולא בPCI-E, ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאני אוכל לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר, שתומך רק בPCI-E. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לקנות לוח אם של סוקט 939, ועדיין להשתמש במעבד הנוכחי שלי? או שמא אני אצטרך לשדרג למעבד עם סוקט 939 גם כן? ובכלל, מה בדיוק ההבדל בין מעבדים עם סוקט 754, למעבדים עם סוקט 939? בנוסף, לגבי זיכרונות Dual Channel- האם צריכים זיכרונות מסויימים שתומכים בDual Channel על מנת לעשות זאת? או כל זיכרונות יכולים לפעול על Dual Channel, אם הלוח אם תומך בזה כמובן? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הוא אמור לעבוד ב3000mhz אבל על פי cpuz הוא עובד לי על 800mhz בdesktop זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום אנשים - יש לי שאלה: למה אנשים לא משקיעים בזכרון הRAM שלהם? - ז"א גם מי שמרכיב מפרט מעולה עם כרטיס מסך מטורף, מעבד עצבני וכו' קונה את זכרונות הA DATA CL3 -זה מספיק? אין מקום להשקיע קצת יותר בCL2.5 (או CL2 למשוגעים באמת)או של חברה טובה יותר? ומדובר לאו דוקא על קניית GEIL CL2 באיזה אלפיים שקל אלא אפילו שדרוג קל לCL2.5 של חברה נורמלית. הרי זכרון הRAM (למדתי זאת על בשרי בפנטיום 3 עם 128 MB) הוא רכיב חשוב במערכת! אודה מאוד למי שיוכל לענות!
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מספר זכרונות של סמסונג וA-DATA, אשר לא עובדים עוד. שמעתי שלפחות סמסונג נותנת אחריות לכל החיים על הזכרונות, אך לא הצלחתי למצוא את זה. האם יש מקום או חברה שאכן מחליפה זכרונות אחד כנגד אחד (ללא תוספת תשלום)?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ללא תוכן ... הכותרת שואלת הכל ...
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
לפני שאתם אומרים לי ללכת לחיפוש, חיפשתי ובאמת ראיתי שהרבה המליצו אבל בדקתי קצת בפורמים שונים בחו"ל וראיתי שיש לא מעט בעיות עם הלוח. השאלה שלי היא רק למי שיש את הלוח, אתם נתקלים בהרבה בעיות עם הלוח ? אני לא מתכנן שום OC (אולי זה גורם לבעיות ?) והאם שווה להוסיף עוד 100 ש"ח בשביל ה Delux ? תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני חדש בפורום הזה (אז להתייחס יפה 0()0 ) שמעתי על משהוא שנקרא מעגלים דואטוניים ושהוא הולך להחליף את המעגלים של היום. מה זה?. תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_894 המחירים ירדו אכן, וכרגע ה 3200 עולה 1400 שקל,
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה מסמן הC בזיכרונות ומה ההבדל ביניהם(C2.5 C3 וכולי) תודה
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
??????????????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני בזמן האחרון יוצא לי הרבה להתלבט לבין הAmd Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 ולבין Intel Core 2 Duo E6600 ושוב מה עושה את ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לברר לחבר שלי הציעו לו שתי הצעות באותו מחיר: 1) פנטיום 3 1000 מה"ז עם לוח אינטל 815EP (הצ'יפסט הכי טוב לפנטיום 3). 2) סלרון 1700 מבוסס ווילאמט שיושב (כנראה) על לוח אסוס מבוסס צ'יפסט SIS. מה לפי דעתכם עדיף יותר? בעיקר למשחקים, אינטרנט וקצת קידודים פה ושם.
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הלוח הזה: DFI LANPARTY UT NFORCE 3 250GB והוא תומך במעבדי ה DTR 64 ביט עכשיו השאלה שלי אך הם יחסית למעבדי ה 64ביט השולחניים ב OC ?? ומה הממוצע שלהם ב OC ?? מדובר ב 3200+... היסתכלתי קצת ב XTREMESYSTEMS ולא ממש מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כדי להריץ ניסוי כלשהו אני זקוק ל 16GB RAM. DDR2, 4 סטיקים של 4GB. המהירות לא כל-כך חשובה. המחיר כן. לא ראיתי יותר מדי אופציות לרכישה ברשת. יש למישהו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-