עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshel7,

שלום לכולם הנושא קצת מורכב שייך גם לפורום הנוכחי וגם לפורום הקרור יש לי את המעבד הנ"ל ושמתי לב שבכל פעולה שאני עושה אפילו פתיחת אתר באינטרנט המעבד מיתחמם מאוד קניתי גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ולא עזר כלום הוא מיתחמם עד 70 מעלות בשניות ניסיתי גם את המיני-טייפון ואותו הדבר המחשב מקורר טוב מאווררים אחורי+קידמי כבלים מסודרים שום דבר שיפריע לזרימת האויר שני גופי הקרור הורכבו מיחוץ למארז על לוח-האם נטו ההרכבה של שניהם פשוטה מאוד בדקתי שיש התאמה בין המעבד וגוף הקרור מישחה טרמית ARCTIC-COOLING MX-2 האים יכול ליהיות שהמעבד לא תקין זאת אומרת חם מהרגיל פגם ביצור? פונקציית COOL?QUIET מופעלת ב-BIOS הטמפרטור מוגדרת להתריע ב-70 מעלות אבל כמו שאמרתי הוא מגיע בשניות מעל ל-7…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by abenami1,

שלום אני צריך המלצה לזכרון מומלץ ללוח אם של ג'יגהבייט GA-P55A-UD3 (rev. 2.0)תודה

3. Started by azsxazsx,

האם כדאי לקנות את הציםסט הזה בשביל sli רגיל לא אולטרה עם 2 כרטיסים אם כן איזה לוחות הכי מומלצים ואם לא איזה לוחות אחרים מומלצים גם לקרוס פייר טוב רק שיהיה ddr3 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. אוקיי אז כפי שציינתי יש לי מאשין בלאק לבל1 512 2X שכרגע על 2.5-3-2-6 ועל מתח 2.7V (גבוה מדי??) ואני רוצה להוריד אותם ל2-3-2-6 (עפ"י האתר של מאשקין אלה התיזמונים המומלצים שלהם), האם הם יוכלו להחזיק 2-2-2-5 והאם אני יזדקק למתח גבוה יותר מ2.8V? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by ariel_tuc,

האם חברה טובה לקניית זכרון 1GB?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  6. שלום רב, מחפש לוח אם למפרט הנ"ל : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B צורב ASUS DRW-22B1LT X22 DVD ¤179 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30919 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤512 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=550VXEU קרור למעבד Scythe Mugen ¤200 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCINF1000 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 http://www.skyp…

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by vinipyx,

אני מחפש לוח אם פצצה שמתאים למעבד 6600 של ינטל

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by ilanb0,

כרגע מתוך 4 סלוטים, 2 מאוישים בשני זכרונות DDR2 במהירות 1 גיגה כל אחד. מבקש להגדיל ל - 4 גיגה. האם עדיף 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, או שהאפקט יהיה זהה אם אוסיף סטיק אחד של 2 גיגה כך שביחד עם הקיים יהיה 4 גיגה?

9. שלום לכולם, התוכנה מראה לי שהזכרונות עובדים על frequency של 333mhz ב dual למרות שהם במהירות של 667, האם זה תקין? למה זה רשום כך? קיים מפרט, תודה,

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לקנות זיכרון RAM ל-NAS שלי; Qnap TS-251D. ראיתי את הערכות הבאות אך איני בטוח מה טוב יותר. הדגמים הינם: CT2K4G4SFS824A, CT2K4G4SFS6266, CT2K4G4SFS8266. אשמח לשמוע המלצות על ערכות מומלצות אחרות אם ישנן.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. יש לי זכרון של סמסונג שתיים של 512 של 200 מגה הרץ ואני רוצה לקנות עוד שתיים (512) או אחד של גיגה של 400 מגה הרץ האם הם יפעלו ביחד טוב דרך אגב יש לי מעבד AMD 4200 X2

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by itaim,

אני רוצה שיהיה לפחות חצי גיגה זכרון (ואני ממש ממש רוצה גיגה) מעבד לא משנה אם אינטל או AMD (אם AMD אז רק 64) ולוח לא יודע ממש... שמעתי שהIC7 טוב... המטרות: בעיקר משחקים כבדים וגם OC (ככה שאם אפשר להכניס איזה גוף קירור ...)

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by OmEr.il,

שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש סטיק זיכרון בודד של 256MB,בDDR1(כלומר 400MHZ). כבר קשה להשיג את זה כי זה ישן אבל חשבתי שמישהו כאן אולי ידע. ועוד שאלה,אם כבר יש לי שני סטיקים כאלה(ועוד אחד שלא חיברתי כי זה יבטל את הDDR), האם הDDR עדיין יפעל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by dvvon,

הא? אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by Harbi,

טוב אז ככה, כבר הרבה זמן ששוכב אצלי לוח אם שנהרס בעידכון ביוס(ניסיתי הכל, הצריבה הרסה אותו..) ועלה לי רעיון להזמין צ'יפ מתאים ללוח אם שלי(ABIT NF-S7) מישהו ניסה בעבר? האם קיים ללוח האם הנ"ל? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by Shmulik007,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לצורך משחקים, לפי מה שקראתי פה, מעבדי הAMD מומלצים יותר לצורך משחקים. אבל יש לי מספר שאלות. בעוד שפה מעבדי הAMD 64 מומלצים, לי הומלץ על מעבד הINTEL PRESCOTT, אך הPRESCOTT של ה3.0 GHZ יקר יותר מAMD64 3000+, שלפי מה שהבנתי הוא המקביל לו פחחות או יותר. שאלה שנייה, הבנתי שחשוב מאוד לבחור מעבד יחד עם לוח אם תואם. אבל ברשימה של לוחות אם, לא ידעתי אפילו להתחיל מאיזה חברה טובה בכלל. מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם תואם למעבד AMD 64 3000+ ?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  17. תראו ,אין לי צורך ביתרונות העיקריים של לוחות ds4 כמו firewire , sli ומפריע לי שבלוחות ds4 יש רק 2 סלוטים ל-pci לעומת 3 בלוחות ds3 הסיבה היחידה שאני בכל זאת שוקל לשים יותר כסף ולקחת לוח ds4 היא הקירור המשופר לכאורה של מרכיבי לוח האם השונים (north+south bridge ושל מייצבי המתח מסביב למעבד ) בהתחשב בעובדה שגם הלוחות ה-"זולים " - ds3 באים עם קבלים במצב מוצק (solid state capacitors) בדיוק כמו ה-ds4 נישאלת השאלה היא האם באמת הרכיבים הללו מתחממים עד כדי כך שב-overclock יש צורך בקירור יותר טוב מזה שיש בלוחות ds3 ? עד כמה השיפור בקירור רכיבי לוח האם ב- ds4 מגדיל את היציבות ,האמינות ואורך החיים של לוחות אלו לעומת הלוחות היותר זולים בגירסא של ה- ds3?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. אז ככה.. המחשב שלי אמור להגיע היום (בלי המסך-VP930, שעוד לא הגיע למלאי החנות), אבל גיליתי שלכרטיס מסך (X1950Pro של SAPPHIRE) אין כניסת VGA.. המסך הנוכחי שלי אינו בעל יציאת DVI.. לכן מאוד חשוב לי לדעת אם בלוח האם P35 DS3L ישנו כרטיס מסך VGA מובנה.. האם כך הדבר? אם לא, מה יהיה עלי לעשות? תודה מראש~

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by zik125,

אהלן חברים רציתי לדעת אם אני מתכנן לרכוש את המעבד מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ולוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP מה אני צריך לדעת לגבי הOC מומלץ לעשות או לא ? האם בכל זאת כדאי לי ללכת על הQUAD בהסתכלות לעתיד או להישאר עם ההנל? ולגבי סוגיית הקירור, איך אני צריך להתייחס לזה ?כן לקנות קירור לעמבד גם אם זה בגירסת RETAIL וכו כו? תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. אירוע ההשקה הרשמי של דור ה-Ryzen הבא כמעט כאן, והרשת מלאה בשמועות והדלפות מעניינותלכתבה

21. מה זה עוזר אם אני משנה אותו מ GEFORCE3TI200 ל GEFORCE 4 TI 4600 ואיך אני עושה את זה כמובן

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

אני לא יודע אם זה בגלל השעה אבל בכתבה בעמוד הראשון פה מדברים על הסנטה רוזה כתוב "אשר מיועדת למחשבים ניידים" ואז בדיאגרמת הבלוקים למטה מראים את כל המאפינים של ה פלטפורמה מה שאני לא מצליח להבין (ושוב אולי זה בגלל השעה) זה: למה יש חריצי PCI וPCI-E אם זה מיועד למחשבים נידים?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by WillieT,

אני קונה בקרוב מחשב חדש והלוח אם כפי הנראה יהיה K8NF-9 של ג'יגהבייט עכשיו אני קונה יחד איתו סטיק של 512 ויש לי אופציה לקמבן עוד סטיקים של 256 בלי כסף.. האם משתלם לשים עוד סטיקים? האם זה אפשרי בכלל? האם הנפח הגדול לא יבוא על חשבון ביצועים של הקיים? תודה מראש לכל מי שיעזור (אגב, אם אפשרי, אל תיכנסו להסברים טכנולוגיים מטורפים ונסו להסביר לי בשפה פשוטה, כי אני לא הכי מבין בקרביים של הזיכרון וכו')

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. שלום לכולם, בבעלותי מחשב עם המפרט הנ"ל: מעבד AMD Phenom AM2+ 9650 Quad לוח אם: Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2690 זכרונות: 1Dimm 1GB DDR2 800Mhz + 1Dimm 1GB DDR2 800Mhz מאיץ גרפי: ATI Radeon 3870 מערכת ההפעלה: Windows VIsta 32Bit אבל אני עובר לחלונות 7 64BIT אם מישהו יכול לייעץ לי איזה זיכרונות לקנות והאם כדאי לעבור את ה 4GB מבחינת הנפח. המחשב כמובן משמש אותי גם למשחקים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. אני לא מבין כל כך בלוחות של אינטל, מישהו יכול להמליץ לי על לוח של חברת אינטל שיאפשר OC טוב לe4300? התקציב משהו בין 500-700 ש"ח. ובכלל מה האיכות של הלוחות שאינטל מייצרת יחסית לחברות חיצוניות?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים