עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למקרה ואתם לא יודעים מה זה OT זה אומר offf topic= מחוץ לנושא וזה השאלה שלי אני לפניי 3 חודשים החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש ואני קניתי באותה תקופה את הלוח הזה: MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 והבעיה כמו שאתם רואים שהוא צ'יפ של אינטל ואני רוצה מחשב לגיימר שמשחק במשחקים הכי כבדים שיש! אז הבנתי שטעיתי כי היתי צריך AMD גם כי הם יותר טובים וגם בעיקר בגלל זה שהם יותר זולים כי כדיי שיהיה לי אינטל טוב אני צריך 3.8ET64 שעולה 3500 שקל ובמקום זה אני יכול לקחת דברים טובים בהרבה מאוד של AMD בפחות מחיר אז הפסקתי לבנות את המחשב למזלי ברגע הנכון עכשיו ל…

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by ohad651,

אנשים אני צריך עזרה אני צריך לדעת עם איזה ספק אני צריך למעבד הזה ואם FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ייתן לי תשובה ראויה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. Started by j,

פתחתי כבר בפורום של "כל השאר" אבל רק אחרי זה נראה לי שכאן יהיה יותר טוב.. אז סליחה.. הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!! תודה לעוזרים!! (אני צריך להחליף מארז או לוח אם..)

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. מישהו מכיר חנויות שמוכרות?

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by DakloN,

שלום.. אם אני ישים 2 או 4 ג'יגה זיכרון אני באמת יבחין בהבדל?? או שהוינדוס לא יודע לנצל את זה עדיין...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חברה של אחי מתחילה לערוך סרטים ובבצפר שהיא לומדת בו המליצו לה על 2 מפרטים מסוים שאמורים להתאים לעריכות של סרטים... במפרט אחד שמו מעבד של AMD S939 64BIT 3500+ ליבת וניס ובמפרט השני שמו מעבד של אינטל, P4 640 HT 3.2HGZ 2MB CACHE 64 BIT -BIT עם תושבת LGA 755 לי משום מה נריאה דווקא שהאינטל יעשה עבודה טובה יותר..

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by nim901,

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/01/10/amd_athlon_64_fx-60/1.html תהנו

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד מהאתר של NVIDIA כי יש שם NFORCE 4 FOR AMD ו NFORCE 410\430 איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  9. Started by SnakeBite,

שלום,אני רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus asus p5wd2 -e premium - 975x ויש שם תמיכה ב ATI CrossFire האם אני חייב לקנות כ.מסך של ati או שגם אני יוכל לחבר 2 כרטיסי nvidia ?? ועוד שאלה שלא קשורה ממש...האם זה חשוב לקנות לוח אם עם אחריות...אני יודע שזה חשוב אבל עד כמה זה באמת חשוב..אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק..כי אני קונה את הלוח מחו"ל כי בארץ אני לא רואה אותו בזמן הקרוב ובמיוחד לא במחיר הקרוב..(הוא עולה כרגע 250$ - 1160~) בתודה עידו

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by snogoo,

הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש דעה מוצקה לגבי העדיפות של אינטל על AMD או להיפך... אני דיי סגור על אינטל אבל אני פתוח להצעות. מה הקטע עם הקרטוע של אינטל לגבי ה 64BIT - התגברנו על זה או לא?... אני צריך לצפות שהאינטל\AMD החדש שלי יחזיק אותי או שעוד חודשיים אני אצטער שלא קניתי את האחר...? אני יודע שזו שאלה שאפשר לענות עליה ככה או ככה - אני פשוט צריך לשמוע כמה שיותר דעות לפני שאני משתכנע.

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  11. ברצוני לקנות לוח אם ומעבד חדש צריך עזרה לבחור חברה של הלוח ואיזה סוקט ואיזה סוג צ'יפסט ואיזה סוג זיכרון בקשר למעבד מה עדיף intel או amd המחשב הוא למטרת משחקים והורדות כבדות

• 5 תגובות
    • 428 צפיות
  12. Started by MOFRA,

משהוא מכיר את הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_1902_1903&products_id=12330 כי אני חושב לקנות אותו אז אם מישהוא מכיר את הלוח הזה שיכתוב פה כמה מילים(מרוצה /לר מרוצה)

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  13. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני קונה מחשב חדש אני צריך לדעת אם הלוח נחשב ללוח איכותי טוב לאוברקלוק עזבו מחיר ואני צריך לדעת אם הוא מתאים למעבדי ה-Presler ומתי הם יוצאים בכלל המעבדים האלו ??? בואנה יש לי בעיות היום איך לא רשמתי חחח הנה :P5WD2 Premium http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=184&model=493&modelmenu=1 תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by the_big,

קראתי איפשהו שיש כרטיסי מסך שתומכים בקרוס פייר מישהו יודע מה זה <<<<<<<<<<???

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  15. ערב טוב לכולם. אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ולעומת העבר אני נתקלתי היום בהרבה מוצרים ממשפחות שונות. עיקר הבעיה מתייחס למעבד ומן הסתם למה שמושלך ממנו על שאר הרכיבים. קיימים כיום מעבדים חדי ליבה אותם אני עוד מכיר מלפני כשנה שנתיים, אך נוספו להם מעבדים של 64bit ומעבדים כפולי ליבה. אני הבנתי מחיפושים פה ושם שה64bit יאפשרו עבודה מהירה יותר ע"י העברת מידע בערוץ רחב יותר (כן?) ואילו כפולי הליבה יאפשרו הרצת יישומים שונים במקביל בצורה יעילה ומהירה יותר. אבל מה? לא מצאתי לוח שתואם לשני סוגי המעבדים, וגם אם יש כזה הוא כנראה יהיה מחוץ לתקציב, כך שאני צריך להבין ולהחליט איזה מהמעבדים מהווה את ההשקעה הנכונה לעתיד. לפי מה שהבנתי למעבדי ה64bit דרושה מערכת הפעלה של 64bit ויישומים שיתמכו ב…

• 61 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by nisim_y,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=11580 זה הזיכרון ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ האם הוא תומך באינטל ואם כן האם הוא טוב לאוברקלוק וכמה הוא צריך מטח תודה לעונים .

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  17. 1.Kingston 512X2 Hyper-X CL2 2.Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 Pro C2 TwinX1024-3200C2PRO

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  18. Started by snogoo,

אהלן, אני מתלבט בין שני לוחות-אם אחרי חיפוש לא קצר. כרגע המועמדים הם GA-8I945PG של GIGABYTE ו D945GNTL של אינטל שניהם מציגים בערך את אותן תכונות חוץ מאולי עוד חריץ PCI וגם המחירים בניהם די זהים. אני רוצה לדעת האם מישהו יכול בוודאות להטות את הכף לכיוון מסוים ? חוץ מזה הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל המהותי בין 945G ו 945P כי אני בכל מקרה מתכוון לקנות כרטיס מסך ולא להשתמש ב ONBOARD האם כרטיס זה או אחר משנה את העלויות - האם ה 945P עולה על ה G באיזה שהוא אופן...

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by avihai007,

איזה מבין שני הלוחות הנ"ל עדיף לשימוש רגיל, בלי OC מטורף. עם מעבד סמפרון 2800 בסוקט 754. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by hell,

שלום אני ממש נואש כספית והמחשב שלי הלך קפוט משו עם הלוח אם נישרף לפי מה שהבנתי... אני צריך ליקנות שילוש חדש ובקושי יש לי 1500 שח עכשיו יש לי את כל החלקים מהמחשב הקודם ואני לא ממש צריך כלום כרגע אני אומנם רוצה להחליף ה.דיסק אבל עם הזמן... אני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הציפסטים השונים כי אין לי מושג... בעיקרון אני רוצה NFORCE שיתמוך ב SATA ו AGP (שמעתי שהכ.קול שם די טוב וביכלל הכל עובד חלק בלי בעיות כל שהן) זיכרון רצוי חברה מוכרת כמו קינגסטון או טווינמוס 512 זול ופשוט בעיקרון המחשב ייועד לצפיה בסרטים סדרות אינטרנט מוזיקה עריכה גרפית קלה(אני מצייר ומלטש פה ושם ב PS) ולכן כל מעבד יספק אותי לדעתי... אשמח אם תיעצו אולי יש מה להחליף וגם תסבירו למה כי לדעת זה טוב לא?! תודה A…

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by dragon772,

רציתי לדעת מה ההבדל בין sdram ddram ו rdram ומה זה ddr ddr2 ו ddr3 תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by Tabasco,

אממ אני מעניין לקנות מחשב חדש מ-KSP, תיכננתי לקנות את הלוח, ABiT AN8 Ultra, אך לפני כמה ימים נראה כאילו הוא חסר במלאי... יש להם ABiT KN8 Ultra, רציתי לדעת האם ההבדל בינהם רציני? כי הפרשי מחירים היו 105 שקל אם אינני טועה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by MOFRA,

לסוקט 775 בבקשה

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by ShayGTi,

אני מתכוון לרכוש לוח אם חדש למחשב שלי (פנטיום 3) האם כדאי לנסות להרכיב אותו לבד או לתת למעבדה? כמה לוקחים על דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  25. (שאלה דיי פשוטה) האם מעבד כפול ליבה 3.2 הוא בכללי 6.4 GHZ?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים