מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס מסך שלי מתאים ללוח 9800gtx ויש לי קירור של thermalright 120 a האם יהיה מקום בלוח הזה להכל גם לכרטיס מסך וגם לגוף קירור אני לא רוצה לקנות את לוח ואז לגלות שהגוף קירור לא נכנס או הכרטיס מסך הלוח שיש לי כרגע הוא asus p5k p35 יש לי מארז של sagitta בצבע שחור אם צד שקוף תעזרו לי בבקשה אני מת לקנות תלוח החדש הזה
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני בזמן האחרון יוצא לי הרבה להתלבט לבין הAmd Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 ולבין Intel Core 2 Duo E6600 ושוב מה עושה את ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי אני מחליף/משדרג את הלוח שלי פלוס המעבד ויש לי מספר שאלות: האם לוח DUALDDR תומך בזיכרון DDR רגיל? והאם בלוח SATA אפשר לחבר IDE רגיל? אני ממש מנסה לתקצב את עצמי ולא מעוניין לקנות זיכרון כי כבר יש לי 512MB וכונן 80GB. סתם לידע כללי הלוח שלי או/ו המעבד נפתרו אחרי שבוע שעבר..... יהיה זכרם ברוך עריכה: עכשיו שאלה אחרת.....האם לקנות BARTON או A64... לוח אם + מעבד 64 יעלו כמעט 1000 ש"ח יותר אבל האם זה שווה לי בטווח הרחוק?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מתלבט בין: Elixir 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪377 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010 לבין זה: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2747 כמובן שאני מעוניין ב-16GB RAM, אז אקח פעמיים את האופציה השניה, אבל האם יש יתרון לעבודה עם KIT שלם? האם הוא "בנוי" לעבוד יחד יותר טוב? והאם לקחת פעמיים את אותו הזיכרון- כמו באופציה השנייה- זה לא אותו דבר בעצם, כמו KIT? כמו כן אשאל, האם הזכרונות של ELIXIR מומלצים\ ידועים כגורמי בעיות? באם כן אבחר באופציה היקרה טיפה יותר של 2X8GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לברר לחבר שלי הציעו לו שתי הצעות באותו מחיר: 1) פנטיום 3 1000 מה"ז עם לוח אינטל 815EP (הצ'יפסט הכי טוב לפנטיום 3). 2) סלרון 1700 מבוסס ווילאמט שיושב (כנראה) על לוח אסוס מבוסס צ'יפסט SIS. מה לפי דעתכם עדיף יותר? בעיקר למשחקים, אינטרנט וקצת קידודים פה ושם.
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כדי להריץ ניסוי כלשהו אני זקוק ל 16GB RAM. DDR2, 4 סטיקים של 4GB. המהירות לא כל-כך חשובה. המחיר כן. לא ראיתי יותר מדי אופציות לרכישה ברשת. יש למישהו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, תהיתי לגבי נושא מסוים שקצת מטריד אותי לאחרונה מה יתן לי יותר ביצועים למשחקים ולמחשב בכלל: יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA, המכיל 4 סלוטים של זכרון, ש-2 מהם תומכים בDUAL DDR. וברשותי 5 זכרונות של TWINMOS 400MHZ של 256 זכרון כל אחד וזכרון אחד של A-DATA של 512 זכרון השאלה מה יתן לי יותר ביצועים, לחבר רק זכרון אחד של הA-DATA וזכרון אחד של ה TWINMOS שיתן לי 760 MB של DUAL DDR? או עדיף כבר לחבר 4 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1GB של זכרון ש*נראה* לי שלא יעבוד על DUAL. או אולי עדיף כבר לחבר את ה A-DATA ועוד 3 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1.25GB של זכרון? האם עדיף שכל הזכרונות יהיו של אותה חברה או שזה לא משנה כל עוד שתיהם זכרונות באותו MHZ? תודה מראש... Specs: AMD 3500+ XP ABIT KN…
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
קיבלתי הצעה מאוד טובה על מחשב Dual Xeon 2.4 עם 2 gb ram ddr ecc reg אני יודע שמפרט זה אמור לשמש כשרת, אך המחיר פה באמת טוב, רציתי לדעת אם לXeon ולecc יהיו ביצועים טובים גם כמחשב ביתי (קידוד וצפייה של סרטים, משחקים וכו'), האם פנטיום 4 כלשהו עדיף על מעבד Xeon בשימוש ביתי? ועוד דבר אחד, המחשב הנייד שלי שיש לי כבר איזה 5 שנים התקלקל לגמרה, לוח אם, כונן DVD, כמעט הכל חוץ מהכונן הקשיח. האם יש דרך להשתמש בו? אין בו חיבור לספק כוח אלא רק חיבור ללוח אם, מה אפשר לעשות איתו?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הלוח עצמו גנרי למדי. הזכרון הנ"ל הוא ברמה גבוהה (מושקין CL2 הכחול). האם שווה לי הקניה בהתחשב בעובדה שמתישהו אשדרג? הלוח כאמור גנרי מעט ועליו יש סטיק של 266MHZ 256MB של קינגסטון ועוד 128 מגה של 266MHZ גנרי. התכנון הוא לקנות את המושקין ולהוציא את הגנרי 128MB. דעותיכם?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי את כל החלקים הנוספים, מארז וציוד היקפי. אני רק צריך המלצה ללוח אם ומעבד עד 1000-1200ש"ח. יהיה נחמד אם לוח האם המוצע יתמוך בזכרונות DDR2 512MB. מטרת המחשב היא אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים. שום דבר מיוחד. רצוי שללוח האם יהיה כרטיס מסך טוב און-בורד, אחרת, אשמח אם תוסיפו גם כרטיס מסך טוב אך זול להצעה. אודה על תשובה דחופה.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני עומד לקנות GIGABYTE 965P DS3 + MUSHKIN XP2 6400 800MHZ , הזכרונות פועלים על מתח של 1.9V-2.1V בסטוק ורציתי לשאול האם יהיו לי בעיות והמחשב לא יעלה ? אם כן אז מה אני אצטרך לעשות כדי להתגבר על זה ?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נניח שאני מריץ נערכת מסויימת עם 200Mhz FSB וזיכרונות DDR 400 סוג אחד עם תזמונים 3-4-4-8 וסוג שני עם תזמונים 2-2-2-5 האם אני ארגיש בהבדל בשימוש במחשב? הכין יתבטא ההבדל במהירות? האם העבודה בווינדוס תהיה יותר מהירה? האם אני אקבל יותר FPS במשחקים? בכמה? 1-2 FPS יותר... או אולי 10 FPS יותר? האם ההבדל יהיה רק בתוכנות באנצ'מארק סינטטיות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב ומיד אחרי התקנתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את הנתונים של המחשב, וראיתי שהמהירות של המעבד לא נשארת יציבה על אותו מספר וגם שכל ליבה לא עובדת באופן שווה הטמפרטורה נשארת קבועה יחסית (קירור סטוק) זה צריך להיות ככה? צילמתי את המסך: עריכה: הסרט לא עלה טוב, אבל אפשר להבין, רואים את השינוי במהירות של המעבד אפשר להפעיל את ההמחשב, אני מפחד לפגוע במעבד תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, רציתי כמה חיבורים של מאווררים יש בלוח אם Abit IB9... תודה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב של פנטיום 2 הנל (כל המחשב לא רק מעבד) אבל בלי מסך ב250 ש"ח 1. רציתי את המחשב שיהיה אך ורק בשביל הורדות באימיול ושיעבוד איתו 24 שעות, השאלה האם מחשב כזה יספיק לאימיול או שיש גירסה של אימיול כלשהי שלא לוקחת כמעט משאבים וניתן להפעיל על מחשב כזה. 2. האם יהיה מסוגל להריץ וינדוס 98 3. האם שווה? תודה לכל העוזרים, מקווה שזה שייך לפורום זה
-
- 13 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב מבוסס AMD ויש לי בעייה עם הלוח התלבטתי בין לוח מבוסס KT400 ל NFORCE2 אם זה יהיה KT400 זה יהיה 7VAX של גיגהבייט ואם NFORCE2 אז כנראה LEADTEK (אם לא יצא משהו אחר עד שאני יקנה) השאלה שלי זה האם שווה לי לקנות עכשיו NFORCE2 כי אני יודע שמבחינת ביצועים הוא יותר טוב ואין לי בעייה להוסיף את ה250 שקל האלה אבל רק אם זה כדאי. 1.האם ה 250 שקלס האלה שווים את ההבדל ומה אתם חושבים על לידטק לעומת גיגהבייט? 2.מתי אתם חושבים שיבואו עוד דגמים והוא יתפס בשוק? 3.עוד משהו, הבנתי שכדאי לי לקנות 2 סטיקים במקום אחד על NFORCE2 בגלל DDDR נכון? האם זה קשור לבאס של המעבד ? 4. LEADTEK הם היחידים בישראל עם NFORCE2 ? 5. יש הבדל משמעותי בין כרטיסי הקול המובנים שב 7VAX ל …
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי ראיתי שברגע שחיברתי את הקירור עם הלחצנים , לוח האם קיבל קצת כיפוף כמו בטן באיזור של המעבד , האם זה לא מסוכן ללוח? לאחר זאת חיברתי הכל והמחשב עובד תקין , אבל הכיפוף הזה מפריע ליץ רוני
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין , רציתי לשאול אם אפשר להוציא את הכבל שמחובר לסידי ה-4 פינים(לא המולקס) שמתחבר ישירות ללוח אם כלומר אם אני יוציא אותו המחשב יעלה כרגיל? הכבל לא חיוני(אלא אם אני רוצה לשמוע מוזיקה ישירות מהסידי)? אני יודע ששאלה דפוקה, אבל אני לא לוקח סיכונים ועשיתי fan card (ראו "המדריכים שלכם" בפורום אלקטרוניקה ומודינג) והכבל קצת מפריע תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח אם, והחנות אומרת שהיא מוכנה להחליף אותו, אבל כרגע אין במלאי את אותו לוח אם כמו שלי, אלא יש לוח אם אחר עם צ'יפסט אחר. האם זה מחייב להתקין את הוינדוס מחדש? (וינדוס ויסטה) זה דחוף מאוד, תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני יכול להשיג במחיר זול מאוד את הלוח הנ''ל רציתי לדעת 1) הוא תומך בנעילת תדר PCI (הרגיל ) ? 2)הוא תומך בהורדת מכפלה למעבד ? 3) לחבר שלי יש K8NF9 שאוהב לתת למעבד כמה מתח שבא לו , האם גם בלוח הזה זה ככה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
הזכרונות של מושקין הם הכי זולים שמצאתי האם הם בסדר? למה הם כל כך זולים? ועוד שאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm מזתומרת 1000Mhz? למה זה לא 1066Mhz?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אחרי חיפושים ובירורים החלטתי להתמקד על שני מעבדים שבהם יש לי את ההתלבטות הרצינית ה 6400 לבין ה 6600. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם , מה עדיף לקחת? האם שווה להשקיע עוד 700 שקל בשביל ה 6600, והאם אני ירגיש הבדל משמעותי ב 4 מגה זיכרון על כל שאר המחשב אני די סגור חוץ מדבר אחד שזה לוח אם למעבד הזה חשבתי על הלוח הזה P5LD2-VM DH של אסוס, מה אתם אומרים? איזה עוד המלצה יש לכם באותו סדר גודל ומה עדיף? הסכום לשני החלקים ביחד הוא בסביבות ה 2500-2700, אם למישהוא יש הצעות יותר טובות בסכום הזה אני ישמח לשמוע תודה שי
-
- 11 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בתקציב של עד 1000 שקל: ארדיסק של סגייט (SATA2 16MB) +זכרונות(שני סטיקים נוספים של קורסייר כל אחד 1 ג'יגה) זכרונות+קירור אוויר טוב(עדיין לא הוחלט) או ארדיסק + קירור זאת המערכת שעומדת לרשותי כרגע וכן מתוכנן OC . אם זאת אני רוצה למנוע מצב של צוואר בקבוק INTEL C2D E6600 2.4GHZ ASUS COMMANDO CORSAIR XMS2 1GB (2X512) 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2-500W RAIDMAX SMILODON LEADTEK WinFast PX8800 GTS 640MB GDDR3 SEGEAT ST3160023AS 160GB SOUNMAX INTEGRATED DIGITAL HD AUDIO DELL P791
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חבר שלי הולך מחר לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6731 הוא זקוק ללוח אם תואם, שיהיה מובנה עליו כרטיס קול איכותי (דגש על כרטיס קול איכותי, ולא סתם משהו בינוני, במידה ואפשר). בנוגע לתקציב, אין לנו מושג כמה אמור לעלות לוח אם למעבד הזה עם כרטיס קול מובנה איכותי. אבל הוא מוכן לשים על זה 700 ש"ח. אפשר במחיר הזה להשיג? אם לא, אז כמה להוסיף לפחות?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-