מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש ברשותי מעבד AMD Athlon 64 3700, אני מעוניין לרכוש משחה טרמית עבורו (האורגינלית כבר נהרסה) איך איני יודע מה המשחה שהכי תתאים למעבד שלי. בבקשה תייעצו לי ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בדקתי ברשימת הזכרונות הנתמכים וזכרונות http://www.skypc.co.il/pl_product~996529~15~0.htm Mushkin לא הופיעו ברשימה. 1)זה אמור לעבוד? 2)תהיה אפשרות לOC עם הזכרונות הנ"ל או שאצטרך להוסיף קירור? 3)הלוח הנ"ל מומלץ או שכדאי לקחת את ה 780 ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ בקשר לכמה דברים בעניין שידרוג פנטיום 3 ל-4 (שזה בעצם כמעט כמו לקנות מחשב חדש). לפני זה ראוי לציין כמה דברים: - החלטתי סופית על AMD. אם תשאלו למה, אז חקרתי את הנושא והדעות ממש חלוקות (50-50), אז החלטתי ללכת על המעבד הזול. - השימוש העיקרי של המחשב זה Microsoft Flight Simulator 2004 - משחק כבד ביותר מבחינת מערכת וכרטיס מסך. - אני לא מעוניין להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (GeForce 3 Titanium 200 128Mb DDR) עקב חוסר תקציב. כרגע אני עומד על המפרט הבא: לוח אם של MSI, מעבד AMD Athlon 2600, זיכרון Kingston 512Mb DDR 400Mhz. 1. האם כדאי להשקיע 200 ש"ח בשביל מעבד 2800 (מאחר ששמעתי שיש הבדל גדול בינו ל-2600)? 2. האם זה נכון שיש הבדל רציני ביניהם? 3. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני צריך 512DDR RAM 400 אני מעדיף בשני סטיקים אני אקח של קינגסטון או של סמסונג ולוח אם לAMD סוקט A. לא לוח אם ל OC אלא רק לגלישה באינטרנט, עבודה במחשב ומשחקים שיהייה לוח טוב עדיף לא של ג'יגה בייט! אין לי מושג לגבי המחירים עכשיו אבל אני חושב שאי אפשר להגזים במחיר ע"פ הצרכים שכתבתי אתם יכולים להמליץ לי על משהו? תודה
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם יהיה לי DUAL DDR אם אני יקנה עוד זיכרון אחד של ?512MB A-DATA? כי קניתי SLOT אחד ולא יודע המשחקים טוענים דיי הרבה ....המעבד שלי : ?Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם :GIGABYTE ?K8NS (s754) Nforce3 250? רציתי רק לשאול אם אני יוסיף עוד ?512MB A-DATA? ...... אז יהיה לי את ה DUAL DDR וגם את ה 200*2=400MHZ של הזיכרון ?
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מתלבט בין: Elixir 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪377 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010 לבין זה: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2747 כמובן שאני מעוניין ב-16GB RAM, אז אקח פעמיים את האופציה השניה, אבל האם יש יתרון לעבודה עם KIT שלם? האם הוא "בנוי" לעבוד יחד יותר טוב? והאם לקחת פעמיים את אותו הזיכרון- כמו באופציה השנייה- זה לא אותו דבר בעצם, כמו KIT? כמו כן אשאל, האם הזכרונות של ELIXIR מומלצים\ ידועים כגורמי בעיות? באם כן אבחר באופציה היקרה טיפה יותר של 2X8GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי כולם החלטתי לגבי הכל חוץ ממעבד, וחשבתי על שני אלה שהוזכרו בכותרת.. ואין לי בעיה לבחור אחד מהם. אני לא מתכנן כלל OC לכן אני הולך על לוח בסיסי של ג'יגהבייט כמו האחד שמומלץ בפורום מפרטים. המחשבה שלי היא כך.. האם כדאי לקנות עכשיו E4700 לחסוך קצת כסף ולשדרג עוד שנה-שנתיים לפחות למעבד מרובע ליבה כמו Q9XXX ? והאם אתם חושבים שבכלל יהיה אפשר להשיג אותם? כי אני יודע שהצ'יפסט ישתנה לגמרי? או האם לקנות עכשיו E8400 ולסחוב איתו עד המחשב הבא? לפחות עוד 3 בערך.. או האם לחכות ל-Q9XXX עוד חודש ולקנות אותו ולגמור את הסיפור? מה אתם חושבים שיהיה הפרש המחירים בינו לבין ה-E8400? ** הבעיה היא שאני מחכה למחשב כבר יותר משבועיים.. ואני כבר מותח את הסבלנות אשמח אם תעזרו בהבהרת הנ…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היום קניתי את לוח האם הזה ולמרות שבחוברת מספרים על הצפצופים השונים ומה כל צפצוף אומר, כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע את הצפצופים המוכרים. האם יתכן שאין ספיקר ללוח האם הזה?
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רב, איזה משלושת הלוחות כדאי לרכוש: 1.GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX 2.GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 3.GIGABYTE GA-8I945PMF (945P) - DDR2 - mATX איזה מהם כדאי לרכוש? אבל האילוץ שיש לי זה שהארד דיסק שלי לא מתחבר ב- SATA אלא בחיבור רגיל (כבל IDE רחב,חיבור ישן). וכמובן שהצורב והכונן די וי די מתחברים גם כן כמו הארד דיסק. תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, הוא יקבל את הזכרון [אני יודע שהוא אמור להגביל אותו ל-333...]. + האם הוא יעשה בעיות אם יש לי סטיק של ddr333 [ז'תומרת ddr333+ddr400] שניהם cl2.5...?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא ישמש בעיקר לשחקים הורדות וכל מיני שטויות אני רוצה לעשות לו אובר קלוק, איזה ראם אתם ממליצים לי לקנות שיהיה גם שווה מבחינה כספית? אני משקיע משהו כמו עד 800 שקל בשביל שני סטיקים של 256 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום.יש לי את המעבד הזה עם לוח A7N8X DELUX הנה העמוד שלו http://www.techpowerup.com/cpudb/104/AMD_Athlon_XP_2200+.html אחרי הרצה אקראית גיליתי שהוא עובד עם 1200 מגצ שהוא אמור לעבוד על 1800 מגצ.אחרי כמה שיטוטים בביוס (שלא ממש ידידותי..) המחשב החליט לשבות ומצא לנכון לעבוד בשליש מכוחות 733 מגצ.ניסיתי לאפס את הלוח בביוס בהגדרות דיפולט ועדיין המחשב לא רואה את כל עוצמת המעבד. אשמח לעצות נוספות.עדיין לא הוצאתי את הסוללה מהלוח אם זה מה שיאפס את המערכת. תודה מראש. נ.ב - המחשב שכתוב במיפרט שלי מושבת עקב מאוורר ציפסט לא תקין..... :P
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
כן אני יודע שאני מזיין לכם תמוח קצת בזמן האחרון... לא נורא מה דעתכם על הלוח : VIA Mini-ITX EPIA SP13000 SP-13000 CN400 1.3GHz בשביל HTPC? Processor - VIA C3/ VIA Eden EBGA processor Chipset - VIA CN400 North Bridge - VIA VT8237 South Bridge System Memory - 1 DDR266/333/400 DIMM socket - Up to 1GB memory size VGA - Integrated VIA UniChromePro AGP graphics with MPEG-2 decoder /MPEG-4 Accelerator Expansion Slots - 1 PCI Onboard IDE - 2 X UltraDMA 133/100 Connector Onboard Serial ATA - 2 SATA Connectors Onboard LAN - VIA VT6103 10/100 Base-T Ethernet PHY Onboard Audio - VIA VT1617A 6channel AC' 97 codec Onboard TV Out - VIA VT1623 TV Encoder Onboard 1394 - VIA VT6307S …
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
משום מה דיברו איתי אנשים מפורומים אחרים ואמרו לי שאפשר לעשות את זה, משהו מוכן להסביר קצת איך עושים את זה? אבל לא סתם הסבר, יענו להסביר ולמה אנשים לא הופכים את ה AXP שלהם ל AMP? זה שווהההה................... (לא?) :smoke: בתודה ג'י,
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני יודע של intel יש את המעבדים בטכנולגית הHT ורציתי לדעת מה זה בדיוק אומר... וגם לשאול אם AMD משתמשים גם בטכנולוגיה הזאת או בטכנולוגיה דומה....
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם לוח אם מסוג Asus P5K יתאים לי לצורבי DVD מסוג IDE ואחד חדש מסוג SATA .
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.physorg.com/news116171754.html ibm show as how the future should look like.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי את האופציה לבחור בין שני לוחות אם: 1. Asus p5b-plus http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&l4=0&model=1520&modelmenu=1 2. GIGABYTE GA-EP35-DS3P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2742 שימושיים כלליים וגם מעט משחקים. ישנה העדפה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין , רציתי לשאול אם אפשר להוציא את הכבל שמחובר לסידי ה-4 פינים(לא המולקס) שמתחבר ישירות ללוח אם כלומר אם אני יוציא אותו המחשב יעלה כרגיל? הכבל לא חיוני(אלא אם אני רוצה לשמוע מוזיקה ישירות מהסידי)? אני יודע ששאלה דפוקה, אבל אני לא לוקח סיכונים ועשיתי fan card (ראו "המדריכים שלכם" בפורום אלקטרוניקה ומודינג) והכבל קצת מפריע תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איפה אני מחבר את כונן הדיסקטים 1.44" האם זה איפה שסימנתי עם הצהוב?? ??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם הכונן קשיח הזה: Maxtor 5T030H3 מתאים ללוח אם, והאם אני מסוגל גם להוסיף עוד כונן קשיח (Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD) תודה מראש, כן פשוט יספיק לי
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
ראיתי את זה באחד האתרי חומרה רוסיים. רשום שם שההיטסינקים לא קבועים ומורכבים על הלוח. נראה טוב, לא ? ורשום שמחיר שלו ברוסיה יהיה כ260 דולר. כתוב גם שהלוח יתמוך בDDR2 1066 אך ורק כאשר המעבד המורכב עליו הוא AM2+ וכאשר משתמשים במעבדים בעלי תושבת AM2 רגילה, המהירות של הזכרון היא רק עד 800MHZ. מה עוד ? הלוח בעל 4 חיבורי PCI-E 2.0 בעלי תמיכה בCROSSFIRE X. תמיכה בCROSSFIRE X - כאשר זה שני כרטיסים - הPCI-E 2.0 עובדים שניהם X16. כאשר שלושה כרטיסים - אחד עובד כX16 ושניים כX8. כאשר ארבעה - אז ארבעתם "רצים" על X8 כל אחד. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה ישנם 4 מעבדים 1. q6700 2. e8400 3. q9300 4. q9450 אז ככה אני ממש מתלבט באיזה מעבד לבחור אני מעוניין בהמהרת המעבד עכשיו לא איכפת לי המחיר של כל אחד ואחד מהם אני פשוט רוצה את המחשב הטוב ביותר שאני יכול לקבל מתוך המעבדים האלה כולל אוברקלוק אגב המחשב הוא למשחקים . לגבי קירור למעבד חשבתי על Thermaltake V1 דעתכם בנושא +תשובה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-