עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ajl,

לוח אם intel D946GZIS ומעבד D925 למחשב שישמש לגרפיקה (flash, illustrator, ואיור ממחושב) חשבתי על שני מעבדים, הראשון E6600 והשני Q6600. מה עדיף ? האם כדאי בכלל לחכות למעבדים החדשים (שלא בטוח יעבדו על הלוח הנוכחי). גם המלצות על קירור יתקבלו בשמחה

• 12 תגובות
    • 668 צפיות
  2. השאלה בכותרת.

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by izikd,

עקב ירידות המחירים החלטתי לשפר את השילוש. המעבד היה או 930 או 3800X2. הבעיה שיש לי AGP דיי חדש וזה מבטל את ה-AM2 בגלל שלא מצאתי בארץ לוחות AM2 אם AGP. רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב ל930 ול3800X2 בסוקט 939 עד בערך 500 שקל. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by altatrifoti,

רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך למשל יש לי כרטיס מסך מבית NVIDIA ואני רוצה לדעת אים אני יכול להוסיף לו כרטיס מסך מבית ATI הדגם של הלוח שלי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER X58 1366

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by yudryer,

היי, אני מרכיב מחשב והתכוונתי להשתמש ב - GIGABYTE EG45M-DS2H http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2877 (אלא אם למשהו יש משהו ממש רע להגיד על הלוח) אבל זה לא השאלה, שמתי לב שבהמון לוחות יש יציאת HDMI, אז מה זה אומר שהם כולם תומכים ב HD? אם כן אז מה מיחד את הלוח הזה לעומת הדורות הקודמים למשל G41, G43?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  6. משהוא מוכן לשפוך קצת אור עלהם

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by iDanVas,

ערב טוב לכולם לפני שבוע קבלתי את הכרטיס מסך החדש 4780 והמעבד E8400. לאחר בדיקות בכמה משחקים שמתי לב לתקיעות שצצות לפתע פעם ב5-10 דקות ונמשכות לא יותר מ 10-20 שניות. מאחר ויש לי רק 2 גיגה זיכרון הגאתי למסקנה שהתקיעות נגרמות מחוסר הזיכרון והעומס עליו של הVISTA. השאלות הם 1. האם אני צודק שהזכרון גורם לתקיעות? 2. אם כן , אז יש לי זיכרון מבית GSKILL בעל 1000MHZ ו 5CL , האם אני צריך להוסיף עוד זיכרון בעל אותם ביצועים כדי לא לגרום לחוסר תאימות או להאטת הזיכרון הישן?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by אוריפ,

http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=63&page=1

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. תמליצו לי בבקשה איזה זכרונות לקנות למחשב שלי, כמה עדיף למולטי טאסקינג, איזה כמות CL וכו'. המפרט אצלי בצד...

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  10. לפני יומיים הפלאשתי את הביוס (IC7) לחדש שלו(גירסא 10 ל15) וגם החלפתי את הזיכרון (geil golden dragon 3200) ומאז יש לי שני בעיות 1. חוסר יציבות בפריים גם בלי OC 2. מסך כחול של XP הנושא את הכתובית IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL שניהם לא היו עם הזכרונות הקודמים ולפני שינוי הביוס יש פיתרון לדבר הזה?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by i022052,

מה זה Intel® Core 2 Duo T2400 1.83G מה זה ה- T2400 יש גם אחרים עם T5500. מה ההבדל? מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by rubin180,

שלום אנשים בקיצור אני רוצה לשאול כמה שאלות בקשר לשידרוג שאני מבצע במחשב. קראתי מה שהיה בנעוץ אבל זה לא עזר לי. אז ככה: אני מתכנן לקנות את המעבד e8400 ו2 ג'יגה ראם של 1066 mhz, אני מתלבט בין שתי לוחות : asus p5q לבין GIGABYTE GA-EP35-DS3R הgigabyte מתאים לי בול במהירות אבל יש לו cheepset של P35 ואילו לאסוס יש של P45 והוא יותר מהיר (דבר שאני לא צריך) עכשיו השאלה שלי היא כך: האם כדאי לי להשקיע 100 שקל נוספים ולקנות את הP45 או שכדאי להישאר עם הp35 **אין לי כוונה לoc בעתיד** תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  13. http://www.tomshardware.com/2006/10/26/intel_woodcrest_and_amd_opteron_battle_head_to_head

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by aloneg,

מה ההבדל בין מעבדי אינטל מסדרת T8xxx לבין סדרת P8xxx??

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  15. אני מתלבט מאוד!

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by lmlm,

כן,אני יודע ש דואל צאנל עדיף. ושמעתי אפילו שיש לו ביצועים עדיפים בין 20% ככה. אבל כאשר אני ארצה לשדרג ? כאשר כבר 2GB לא יספיקו? (אחרי שהוספתי עוד שני זיכורונות לעוד מה שאקנה) האם אני צריך להעיף את כל הארבעת הזיכרונות ולהתחיל לקנות שני סטיקים של GB/2GB? (אני מדבר על העתיד) אז אני שואל ככה: האם לקחת היום שני 512 ובעתיד עוד שני 512 אבל בקצב הזה (Crysis בטח ירצה יותר מ 2GB) וכאשר ארבעתם לא יספיקו לי מה אז אני אעשה? או לקחת סטיק אחד של GB ובעתיד הקרוב עוד אחד וזה לא יספיק אני עושה וכך יהיה לי 4GB ואני מסודר על המשחב הבא. מקווה שהבנתם :-X עכשיו איזה מהזיכרונות הבאים עדיף: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6650 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by KiDi,

עשיתי שטות ועכשיו אני צריך לשלם עליה... עקב כך יש לי 2 אופציות - או למצוא חנות שמוכרת פנטיום 4 לסוקט 478 או לקנות איזה פנטיום D יפה ולוח אם צנוע מאוד - עד 700 שקל.. חשוב שהלוח יהיה בעל AGP 8 ויתמוך DDR 400... תודה על ההמלצות מראש

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by doronpascal,

שלום רב לכולם, שאלה קצת ביזארית, אך לפני שאני מבצע החלטות רציתי לשתף אתכם ואולי לקבל הצעות. ברשותי HTPC, ואני מעוניין שהוא ינגן קבצי Full HD מסוג MKV באופן מושלם ללא תקיעות. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: AMD 6000X2 Dual Core זיכרון: Corssair 2GB 800mhz כרטיס מסך: Leadtek 8600gts extreme האם המפרט הנ"ל יחזיק באופן ח-ל-ק 1080p MKV?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך עם כרטיס זכרון בודד kingston 667 1GB היום אני מתכוון להרחיב לGB2. העניין הוא כזה, על הצ'יפים של הכרטיס שלי כתוב שם של חברה שהיא לא קינגסטון (אלפידה או אביקה או משהו בסגנון...) ואיפה שאני קונה יש רק זכרונות עם צ'יפ של קינגסטון. השאלה היא עד כמה אני צריך לצפות לבעיות תאימות ? האם מה שקובע תאימות בריאה בין כרטיס היא הארכיטקטורה של הזכרון (שבמקרה זה היא זהה כי זה אותו דגם) או הצ'יפים (שבמקרה זה הם של חברות שונות) ? אשמח לתשובה.

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Desktop: Laptop: לא יאמן שהמחיר של Q6600 יכול לרדת נמוך יותר.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by bozi747,

שלום יש לי dell optiplex gx280 ,איך אני יכול לדעת עם יש לו מעבד עם ליבה כפולה. ואיפה רואים אידיקציה עם זהו מעבד כפול או מעבד בודד. תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by dealer4u,

שלום לכולם אני בעל חנות במרכז ומעוניין להזמין במיוחד מחו"ל את הלוח הזה במיוחד לגיימרים. האם זה לוח טוב או שאתם ממליצים להזמין אחד אחר? (דרך אגב המחיר שלו אמור להיות 940שקל) שווה? http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=338

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  23. אני לא מבין כל כך בלוחות של אינטל, מישהו יכול להמליץ לי על לוח של חברת אינטל שיאפשר OC טוב לe4300? התקציב משהו בין 500-700 ש"ח. ובכלל מה האיכות של הלוחות שאינטל מייצרת יחסית לחברות חיצוניות?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  24. אני רואה שיש פה הרבה חברה עם לוחות של NFORCE2 איפוקס אביט אסוס וכו'. מה אתם אומרים אל הכתבה שהתפרסמה אל זה שיש הרבה נפילות בצ'יפסט כגון ריסטים ותקיעות בPOST ועוד? נתקלתם במשהו דומה? כי אני מעוניין לרכוש לוח של איפוקס NFORCE2 עקב האפשרות של הנעילה של PCI ו AGP. תודה .

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by mb74ever,

שלום, היום רכשתי בKSP את ה512, שחשבתי שיש עליהם 3 שנים אחריות אבל טעיתי..לא נורא. בכל מקרה עכשיו אני אצל דודים, ולהם יש leadtek nforce2. שתי סטיקים שפועלים בדואל צ'נל של גייל 333, הכנסתי לסלוט השלישי את האדייט שרכשתי המחשב עלה והכל טוב, אבל לפני הכניסה לוינדוס הוא עושה כל פעם רסט, מה הסיבה? אי תאימות? או שפשוט לא הגדרתי משהו נכון? מחר אני חוזר הבייתה, ואני ישים את האדייט על המחשב שלי ששם יש לי 256 סמסונג 333, אני מקווה שלא תהיה בעיית תאימות כי אז אני יהיה מאוכזב בכל מקרה עד שלא אבדוק לא אדע את התשובה. ועוד שאלה קטנה, אני צריך להגדיר משהו במיוחד בשביל שיהיה לי ביצועים הכי טובים שאפשר בזכרוונות או שהכנס-הפעל והכל יהיה סבבה?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים