מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון להחליף מעבד בקרוב, מערכת ההפעלה כבר מותקנת (XP SP2) והמחשב פעיל מזה זמן רב אז האם אני צריך לצפות בעויות בוינדוס או עם כל המערכת אחרי ההתקנה או שזה יהיה פשוט כמו להחליף כרטיס מסך ??
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע 3800+ יותר טוב בהרבה מהכפול ליבה בכל הקשור למשחקים אז למה להוסיף כסף לכפול ליבה... ? ובלי קשר... זה לא ש ב - 3800X2 יש שני מעבדי 3800 לא? :s05:
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הא? אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לצורך משחקים, לפי מה שקראתי פה, מעבדי הAMD מומלצים יותר לצורך משחקים. אבל יש לי מספר שאלות. בעוד שפה מעבדי הAMD 64 מומלצים, לי הומלץ על מעבד הINTEL PRESCOTT, אך הPRESCOTT של ה3.0 GHZ יקר יותר מAMD64 3000+, שלפי מה שהבנתי הוא המקביל לו פחחות או יותר. שאלה שנייה, הבנתי שחשוב מאוד לבחור מעבד יחד עם לוח אם תואם. אבל ברשימה של לוחות אם, לא ידעתי אפילו להתחיל מאיזה חברה טובה בכלל. מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם תואם למעבד AMD 64 3000+ ?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שהיא 1.75 (מעבד 2000 אי אמ די) וכמובן פעולה הפוכה להעלות מתח.. שאלתי היא הורדתי את המתח של המעבד והכל עובד מצוין והטמפרטורת תנחו ל35 מעלות מעבד לוח 32 האם הורדת המתח יכולה להרוס את המעבד ניסיתי להוריד עד ל1.5 וולט אבל המחשב נתקע.. עכשיו ב1.55 הוא יציב נ.ב עם השאלה הזאת אמורה להיות בפורום אובר קלוק איתכם הסליחה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש דבר כזה לוח אם שכל הכרטיסים הרגילים שלו יענו PCI הם בעצם AGP? לחבר שלי יש כרטיס מסך שנכנס לו לכל סלוט במחשב וזה ממש מוזר והכרטיס מסך הוא לא PCI אלא AGP ואצלי הוא נכנס רק לAGP
-
- 14 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
עם תמיכת DDR 400 DUAL ארבעה חריצים מינימום. PCI רגיל. ציפ' מתקדם. רצוי LAN ו SOUND על הלוח. אשמח לכמה המלצות. רק לידיעה, הולך לשים עליו 2.6 GHZ ו 256X2 במהירות 400 כרטיס טלויזיה WINFAST וכרטיס מסך 6600 GT 256 MB. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הפרש המחיר בין המעבדים הנ"ל שווה את המחיר והאם ניתן להגיע עם ה6650 למהירות של 6750? תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 זכרונות Kingston 512MB DDR2 667Mhz 5-5-5-15 במחשב, כלומר 1024 מגה. אני מעוניין לקנות עוד ג'יגה זכרון. לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3. בתקופה האחרונה אני לא עוקב אחרי החידושים בעולם הזכרונות ולכן אין לי מושג איזה זכרון מומלץ. המעבד שלי ב OC וגם הזכרונות כרגע על 4-4-4-12 יחס 1:1 תקציב.. לא יודע מה נחשב תקציב נורמלי לעוד זכרון 1024 (או 2 של 512, לא יודע מה עדיף) אבל אני מניח שסביבות ה 200 שקלים. זקוק להמלצה (: תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
im looking for a new triplet CPU+MB+memory what to buy (and which parts , models ( intel 2.6 or amd 64 3000+ and which motherboard and memory is the best for them and which combination will be the best? please answer on english or russinan if u can , many thanks.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2.6 ג'יגה שנקנה לפני כמה שנים מאז שהוא נקנה לא התעניינתי בחידושים שונים אך לאחרונה אני רואה שנמכרים מעבדים כפולי ליבה במהירות 1.6 ג'יגה, למשל. האם מדובר במהירות איטית מאוד או שהכוונה היא שישנם *שני* מעבדים ש*כל אחד מהם* רץ ב-1.6 מה שאומר סך-הכל.....3.2 ג'יגה :s05:
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה להבין קצת יותר בנושא אמרו לי שזה בעצם לא FSB 800 אלא FSB 200 כפול 4 אני לא הבנתי למה הכוונה בדיוק איך בדיוק זה נכפל ב-4? יש 4 מיקרופרוססורים? מה גודל הטרנזיסטור במעבדים אלה? האם לא מסוכן לעשות להם OC יותר ממעבדים אחרים כיוון שהם כבר ככה - "חמים"?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות את הלוח והמעבד שלי ב600שקל gigabyte ga-7vtxh + axp1800+ שווה לי למכור ? תודה רבה. ;D
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלוח אם + מעבד + זיכרון שהזמנתי ומתי שאבא שלי יגיע הוא יחבר את זה במחשב... הקיצר, מה אתם אומרים עליו: לוח אם: K7 Triton Series nForce2 MotherBoard ככה כתוב על הקופסא של GigaByte וזה תומך במעבדים AMD Athlon XP מעבד: AMD Athlon XP 2500 זיכרון: geIL 256 Mgs X 2 יעני כפול 2... אגב, מה זה צ'יפסט בכלל?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 2400 XP-MOBILE עם זכרונות 256SDRAM. אחרי שהורדתי את תוכנת ה-CPU-Z שמתי לב שרק מפתיחת האקספלור התדרים עולים בצורה חדה ביותר. שימו לב לתמונות האם משהו לא בסדר או שפשוט זה ככה בגלל שהמחשב על מצב מנוחה הוא על תדרים נמוכים בגלל שהוא לא רוצה לגזול בטרייה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&affiliate=zap נראה קצת טוב במחיר, בעיקר עם CL 2.5... מחשיד במקצת. יש הצעות אחרות לזכרון בתקציב נמוך כזה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
AMD אלטון XP1900 מה שסגרתי עם המוכר זה שהוא מוכר AMD במהירות 2400 GHZ.... הסיבה שאני שואל כי כשאני בודק מה המהירות של המעבד הוא כותב 1500 GHZ היתכן ותוחמנתי?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש והלוח אם כפי הנראה יהיה K8NF-9 של ג'יגהבייט עכשיו אני קונה יחד איתו סטיק של 512 ויש לי אופציה לקמבן עוד סטיקים של 256 בלי כסף.. האם משתלם לשים עוד סטיקים? האם זה אפשרי בכלל? האם הנפח הגדול לא יבוא על חשבון ביצועים של הקיים? תודה מראש לכל מי שיעזור (אגב, אם אפשרי, אל תיכנסו להסברים טכנולוגיים מטורפים ונסו להסביר לי בשפה פשוטה, כי אני לא הכי מבין בקרביים של הזיכרון וכו')
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם 2 סוגי מעבדים לבחירה . אחד מהסוג : 3000+ , WINCHESTER TRAY והשני : 3200+ , VENICE TRAY שניהם מסוג AMD 512K 64BIT . ההפרש הוא כמאה שקלים (ה-VENICE יקר יותר...) . איזה מומלץ והאם באמת שווה התוספת ?? מה ההבדל ב יניהם ? אגב , הלוח הוא מסוג GA-K8N51PVMT9 של GIGABYTE אנא עזרתכם ...
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה עדיף??? על לוח של DFI NF4 ULTRA-D???
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני רואה שיש פה הרבה חברה עם לוחות של NFORCE2 איפוקס אביט אסוס וכו'. מה אתם אומרים אל הכתבה שהתפרסמה אל זה שיש הרבה נפילות בצ'יפסט כגון ריסטים ותקיעות בPOST ועוד? נתקלתם במשהו דומה? כי אני מעוניין לרכוש לוח של איפוקס NFORCE2 עקב האפשרות של הנעילה של PCI ו AGP. תודה .
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי RAM כל מה שאני יודע עליהם זה שהם 128 מ"ב כל אחד אני רוצה להכפיל את כמות ה RAM שלי ל 512 יש לי לוח אם HP Vectra VL 420 קניתי אותו לפני יותר משנה , כך שאני מניח שזה מקסימום 266 ו DDR נניח אני מוסיף256 של 333 , זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים ...יש לי זכרונות CL2 של GEIL מהדגם של מה שמופיע בחתימה שלי אני רוצה לדעת ככה,אם אני רוצה להוסיף זכרונות על שלי אני פשוט צריך זכרונות עם אותם תיזמונים ושיהיו 400 MHZ או שאני חייב גם אותה חברה ואותו דגם פשוט החברה לא מייצרת את הדגם הזה יותר ובגלל זה קניתי אותם בלי אחריות ב600 שח במקום בסביבות 2000 ....ועוד משהוא אפשר אולי הסבר אם יהיו לי 4 סטיקים זה לא מוריד לי מהמהירות של הזכרון למשל והאם זה עובד ב-dual? תודה לכל העוזרים במיוחד לכל צוות האתר....
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
*מתי סידרת ה E6X50 יוצאת?? (כמו ה E6850י) *דרך אגב לפי מה שהבנתי cupra כבר השיג אותו... שוב לפני כולם איך הוא באמת עושה את זה?? *איך למשל E6850 יתומחר ב-266$ כשהוא יותר טוב מה 6800 שעולה הרבה יותר ממנו...?? *יצא מרובעי ליזה ל E6X50 י? כמו למשל שיהיה איזה Q6750 י???
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-