מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בדיוק לפני יום הזמנתי לו מפרט עם 3000+ (s754) עדיף לחכות ל939 ?? זה תלוי גם בזמן עד שיגיעו המעבדים וגם במחירים? ואם בכלל יש לוחות טובים היום או שצריך לחכות גם לNF4 בקיצור הרבה בלאגן
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
איזה לוח? לא רק לאובר קלוק... שיהיה מהיר יציב עם הרבה פיצ'רים... בקיצור, הלוח המושלם... אל תסתכלו על המחיר... יאללה ביי ביי נ.ב. בינתיים abit max 3 מוביל
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני אמור לקנות בקרוב 4GB ללוח אם המדובר.האם יש זכרונות שהם לא מומלצים ושכדאי להתרחק מהם או שהכל אותו דבר.מדובר על זכרונות 800 .מעט OC מדי פעם לא משהוא קבוע.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הלוח הזה gigabyte p43 ds3l יגביל את הכרטיס מסך? והוא יתאים? 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש הבדל בין שני הלוחות אם האלה? GIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין GIGABYTE GA-P43-DS3L?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
כדי להריץ ניסוי כלשהו אני זקוק ל 16GB RAM. DDR2, 4 סטיקים של 4GB. המהירות לא כל-כך חשובה. המחיר כן. לא ראיתי יותר מדי אופציות לרכישה ברשת. יש למישהו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
חברה אני צריך לוח אם עד 800 שקל שתומך ב קרוספייר.... ונראה לכם שספק 550W של קרוסייר יספיק ל 2 כרטיסים 4850 של PALIT?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות מחשב חדש לצורך עבודות פוטושופ (עריכת תמונות ) מה אתם חושבים של הלוח של גיגהבייט GA-EP45T-DS3R האם יעשה את העבודה? עם מעבד Q8200 בקשר לזכרונות יש לי התלבטות לגבי KINGSTON DDR2 1066MHZ או CORSAIR DDR2 800MHZ. דעתכם חשובה. תודה עפר לוין
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב חדש וכבר הציעו לי מפרטים בפורום הרלוונטי אבל רציתי להבין בנושא יותר. ידוע לי שישנם סוגים שונים של חומרה (בין אם מעבדים, זכורנות וכו'), כאשר ההבדל בין סוג חומרה אחד לסוג אחר בביצועים הוא אינו גדול במיוחד. לעומת זאת, ישנו פער במחירים. כך שאם יש לי תקציב מסוים, לא תמיד משתלם לי לקנות את מה שנראה הכי טוב (לעין "לא מיומנת", לדוגמא כי המספר גבוה יותר) אלא אני יכול לקנות את אותם יכולות, פשוט עם שמות אחרים והמחיר זול יותר. לכן, השאלה שלי (שאני מטנצל על כך שודאי מורכב לענות עליה) היא מה ההבדלים בין המוצרים המרכזיים. לדוגמא, אם אני רוצה מחשב משחקים חדש האם שווה להשקיע בI7 או ש Quad 2 Core עדיף? ואם המשחקים שאני רוצה לא דורשים משאבים עצומים - האם …
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובהמשך השנה כרטיס גרפי ,שיהיה כנראה בעל גוף קירור רחב שתופס מקום של שני חריצי הרחבה (כמו Sapphire HD 4870 Toxic למשל). לפי התמונות של לוח האם, גוף הקירור של ה ICH10 chipset (ריבוע הזהב הקטן) נמצא בשטח שגוף הקירור המאסיבי של כרטיס המסך יתפוס. האם יתכן שכרטיס המסך לא יכנס בגלל גוף הקירור של ה-chipset ? אני מניח שאיכשהו הגבהים של השניים יסתדרו, אבל עדיין חושש לפני הקניה. האם יש מישהו בפורום שיש לו תצורה דומה במחשב, או לחלופין מישהו שיכול להעיד שהשניים לא יסתדרו יחדיו. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחפש זכרונות שיתאימו לי למפרט הבא: Intel Core i7 920, s1366, 8MB GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E Enermax - PRO82+ 525W active PFC 12cm Fan Gainward - GeForce GTX275 896MB Western Digital- 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II עד עכשיו הייתי סגור על הערכה הזאת: G.Skill - DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GBNQ CL9 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717303 אבל עכשיו אני לא כ"כ בטוח. המחשב ישמש להרצת סרטים ומשחקים כבדים, יש מצב לOC. כאשר עובדים עם DDR3 חייבים לשים 3 סלוטים או שגם 2 נגיד של 2GIGA זה בסדר? ועד כמה חשוב מספר הCL?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
ציתי לשאול שאלה המעבד הזה טוב? QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2666 MHz (8 x 333
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הזכרונות הבאים עולים פחות או יותר אותו הדבר וכולם של G.Skill, ההתלבטות שלי היא האם עדיף 1000MHZ עם תזמונים CL5 או 800MHZ אבל עם תזמונים CL4? אבל נראה לי שגם אם אני קונה נגיד 800MHZ CL4 ואני מעלה בביוס את התזמונים לCL5 אני יצליח בOC להגיע ל1000MHZ לא? בכל מקרה: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4085 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2912 מה לקחת?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי מחשב חדש שקניתי .. וקניתי כרגע 2G זכרון פנימי עכשיו השאלה שלי .. אם אני לא מגיע למצב שאני משתמש בכל ה-2G זכרון ומעמיס את כולו (דרך המנהל משימות אני בודק) אם אני אוסיף לו עוד 2G , זה אומר 4G זכרון המחשב יעבוד יותר מהר או שזה לא קשור ? נגיד ככה.. אם אני רוצה לעבוד עם וינדוס ויסטה וברקע עובדים לי אנטי וירוס וכמה תוכנות שדי מכבידות על המחשב מה אני צריך בשביל שזה יעבוד עם כל אלה חלק וירוץ רגיל ? מה משפיע על זה? ומה ההבדל בין DDR2 לDDR3? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
להחליף מעבד amd לאינטל או שצריך להחליף לוח אם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים ואין לי כרגע כסף למחשב חדש אז אני מנסה לקמבן שיפורים בברכת יום טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תגידו מישהו פה פע נישא לעבוד בדואל עם זיכרונות SPECKTEK נגיד 2*512 בלי שום OC האם הם מסוגלים לזה או שהם קורסים וגורמים ל ריסטים?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה אמורה להיות מהירות השעון של מעבד AMD 3000+ 64 Bit
-
- 10 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אנשים , הלכתי לKSP במטרה לקנות את GIGABYTE 945P-S3 אבל לבסוף בגלל שהמוכר אמר לי שיש הרבה בעיות עם הלוח של GIGABYTE והציע לי את ASUS P5B . מה אתם אומרים? יש הפרש של איזה 200 שקל...
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
או שזה רק קשור ב MHZ של הזיכרון ? לדוגמא: אני מציב עכשיו שתי מחשבים זהים לחלוטין, רק שהזיכרונות שונים. מחשב א: 1024 DDR2 667 מחשב ב: 2048 DDR2 667 האם התוספת של ה1024 זיכרון יתרום לכך שהמהירות של המחשב תיהיה יותר גבוהה או שרק ה MHZ של הזיכרון זה מה שקובע??
-
- 10 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
מחשב ישן שמריץ Windows XP ...128 RAM . והנה הנתונים הנוכחיים של הביוס : --------[ BIOS ]-------------------------------------------------------------------------------------------------------- BIOS Properties: BIOS Type AMI System BIOS Date 04/02/01 Video BIOS Date 08/16/00 BIOS Manufacturer: Company Name American Megatrends Inc. Product Information http://www.ami.com/amibios BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 Problems & Suggestions: Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Conta…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
OCZ הוציאה סדרת זכרונות המדורגת PC2-9200, סה"כ 1150Mhz עם צ'יפים hand picked, ועם... מחברים לקירור מים! על קירור אוויר הם הגיעו ל1300Mhz על צ'יפסט 680i. http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2885&p=7 :smile1:
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לאחי לוח של אסוס עם שבתוכו אפשר לשים 4 זיכרונות שתיים דידיאר ושתיים אס די אר,כרגע יש שם שתיים של ddr,מה יקרה אם אני ישים עוד שתיים שהם sdr?