עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זה המצב שלי כרגע המחשב: http://loading.co.il/uploads/126586360.JPG כמו שאתם רואים, כנראה אני יצטרך גם ספק חדש, אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו.. אבל תנסו לא לעבור את ה 1600 ואם יש הצעה טובה, אז תגידו בכל זאת (גם אם היא עוברת את ה 1600) יש לי עוד 400 ש"ח אבל אני רוצה לשמור את זה לקניית מארז חדש! אז אם תוכלו לעזור לי לבחור ספק + מעבד+ לוח + מארז במקסימום 2000 שקל זה יהיה מצוין! הדרישות שלי: למשחקי מחשב עם גרפיקה גבוהה, צריך מחשב חזק שלא יאכזב אותי.. ואם תוכלו לקחת את המחירים והכל מנועה מחשבים, כי יש לי אפשרות להגיע לשם ללא בעיה.. noacomp.co.il

• 14 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by esaly,

אהלן! רציתי לשאול איזה מעבד עדיף מבחינת מהירות ובכלל ה: Pentium D 820 2.8GHz Dual Core או P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ההבדל במחירים ברור לטובת הD PROCESSOR וזה גם מה שאני בחרתי לבסוף לקנות... תשובתכם חשובה לי...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by faceman_007,

יש ללוח אם הזה: Asus P4GD1 PCI-E?

4. Started by ashkenazone,

מה אתם אומרים עליו? באיזור ה600 שקל יש עדיפים עליו?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. (לא ידעתי איפה לשים את ההודעה, פה או באוברקלוקינג, בסוף החלטתי שפה יותר מתאים) הזכרונות A-Data שיש לי לא מחזיקים מעל 440 ובלוח ABIT AN8 ULTRA אי אפשר להוריד את המכפלה שלהם, ואת היחס בינם למעבד. בעקבות כך אני מעוניין לקנות זכרונות טובים יותר במטרה להמשיך את ה-OC. כאשר ה FSB על 220 והזכרונות על 440 טמפ' המעבד 30 מעלות והלוח אם 28 מעלות. מחפש זכרונות טובים ואף מעולים, ג'יגה, יש לי תקציב של 1200 שקל, מה הזכרונות הטובים ביותר שאוכל להשיג בארץ?

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון ש64 ביט זה אשכרה מהירות כפולה מ32 ביט במלוא מובן המילה=כפולה=?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

מה לדעתכם יותר כדאי לי לקנות? Gigabyte K8N-SLI? או? DFI Nforce 4 Ultra Infinity (939) SLI בשבילי זה ממש לא חובה, זה בונוס, אז אל תזכירו את זה. וגם תגידו למה "X" יותר טוב בבקשה.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by zone,

שלום!!! יש לי כמה שאלות.. אני בתיכנון שלי לקנות מחשב בזמן הקרוב .. אני מתלבט בין כמה רכיבים למחשב... ואולי אתם תעזרו לי איזה מעבד לקנות אינטל או אי אמ די? AMD? איזה כרטיס מסך? אני רוצה כרטיס מסך חזק וטובבבבבבבבבבבב גם למשחקים... גי פורס 6800? זיכרון 200 G... תודה לעזורים... שבת שלום!!!

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  9. אני בקרוב קונה מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. התקציב שלי למעבד הוא בערך 1000-1200, אז האם שווה לי לקנות את ה-AMD 64 BIT 3200? וגם, איזה לוח אם עדיף לקנות? כי ממה שהבנתי עדיף שיהיה NFORCE 4 ו-SATA 2 ושל חברת GYGABITE או ASUS. ויש המון לוחות אם כאלה, אז מה עדיף לי לבחור? (אני קונה ב-KSP).

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by idanohh,

התזמונים המקוריים מה שכתוב על השבב הם 2.5-3-3-6 שזה לא רע. אני יודע שיש אתרים באינטרנט שנותנים מידע עד כמה בערך המקסימום שאפשר להגיע איתם ועם כמה מתח להוסיף . מישהו יכול לעזור פה איך בודקים ומה רושמים ב GOOGLE בדיוק ?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by gilad4321,

אני קונה מחשב עם אופטרון 146 שיהיה בו OC ובעקרון הזמנתי את הOCZ rev 2 אבל אני יכול לשנות ויצא בפנדה זכרונות G SKILL אז הייתי רוצה לדעת האם הזיכרון הבא הוא טוב לOC או עדיף על הOCZ: G.Skill EXTREME DDR 600MHZ PC4800 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200DSU2-1GBLA תודה

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  12. אז מה יותר חזק שניהם עם 400MHZ FSB

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

צריך זכרון תקציבי למערכת מבוססת AMD שיהיו טובים לOC. בכלליות צורכי המחשב זה משחקים. תקציבי חברה, לא יודע להגיד מס' מדוייק. 512MB

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. הי, תנו בקשה תגובה על שתי הלוחות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823_1986&products_id=11842 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1787&products_id=10273 האם אחד מהם יות טוב מ MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra ? האם שתיהם תומכים במעבד Amd 3800+ עם ליבה כפולה בצורה טובה? האם הם טובים לעבודה עם גראפיקה? אם אתם יכולים להציע לוח אחר טוב יותר ממה שכתבתי שמתאים לליבה כפולה ויש לו AGP בפנדה גם יהיה טוב. תודה!!

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by gnk,

שלום, לאחרונה רכשתי לוח אם ABIT AN8-SLI עם מעבד AMD64 3200 בתחילה הטמפרטורה הייתה בין 35 ל-40 מעלות לאחר שעידכנתי את הביוס הטמפרטורה הייתה בין 25-30 מעלות בגדול, יש ירידה של 10 מעלות... למה להתייחס בתור הטמפרטורה האמיתית ???

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. שלום אני רוצה לקנות את הזכרונות האלו http://www.ksp.co.il/hmain.php ורציתי לדעת אם הם טובים לפי דעתכם? אני לא מתכוון לעשות OC והאם הם יקרים?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  17. משנה משהו בוינדוס, ז"א וינדוס יזהה עכשיו מעבד אחד יתחיל להתקין כל מני דברים.... אחרי זה שאני אחזיר למצב כפול הוא יצתרך לעשות עוד כל מניי הגדרות ושינויים? כי יש כמה משחקים שלא מתפקדים טוב א) COD2 <- יצא patch ב) Peter Jackson King Kong - המהירות עולה וירודת במחזריות בלי הפסקה ג) POP T2T - אחרי התקנת דרייברים חדשים מנווידיה שפותרים כמה בעיות יש בעיה שהמצלמה קופצנית במשחק כל אלו בעיות ידועות של כפולי ליבה, כנראה שיש עוד

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  18. Started by the ultimate,

היי יש לי כמה שאלות: 1) מה זה באס? 2) מה המהירות באס של מעבד 3500+ 64 ביט? האם זה לפי לוח או מעבד? 3) האם בOC מורידים את הבאס ומעלים MHZ? עריכה: התכוונתי לFSB לא לבאס, מצטער.. נא להתייחס במקום באס לFSB.. תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. אני עומד בפני קניית מחשב חדש ואני מעוניין בלוח אם 955 עם תמיכה בזכרונות 667. לוח אם ל OC (מתחיל בנושא)

• 7 תגובות
    • 460 צפיות
  20. Started by a-gold,

יש לי כרגע לוח של אינטל דגם 915GEV ואני רוצה להחליף אותו ללוח של ASUS. אז רציתי לדעת אם אני חייב לקנות לוח שגם הוא 915 או שאני יכול לקחת לוח שהוא 925 למשל ? ומה זה אומר כל מספר כזה?

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  21. כתבה לא רעה של Tomshardware ! כל מיני טיפים פלוס הרחבה על משחק עם הגדרות זיכרון. http://www.tomshardware.com/2006/01/04/bios_from_a_to_z/ תקראו ותהנו

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by charm,

רציתי לדעת האם למעבד הזה שהוא כפול ליבה דרוש מאוורר חזק במיוחד או המאווררשמגיע איתו מספיק בהנחה שלא עושים OC בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

במיוחד הזיכרון הצפציפי: PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB MIRRORED BLACK COPPER 2-3-3-6(PQI3200-1024DB)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ohad651,

מה אתם אומרים על הזכרונות האלה מצאתי אותם ב-690ש"ח אני צריך את הזכרונות למעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם למישהו יש המלצה טובה יותר אני ישמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. הסיבה לשאלה - אני שוקל לרכוש מעבד X2 כלשהו, ובמחשבה לעתיד (Windows Vista) יש סיכוי שארצה להוסיף _עוד_ מעבד דו-ליבה כדי להגביר ביצועים. המחירים של אותם מעבדים עוד שנה-שנה-וחצי ירדו לרמה שזה (לי) יהיה כדאי מאוד להשקיע. אני מריץ המון דברים במקביל, ולמרות שהם לעתים דברים קלילים (בתיאוריה), עדיין תמיד יש איזה תוכנה מצ'וקמקת שלא כתובה כמו שצריך שתוקעת את ה-CPU, לא משנה כמה מהיר הוא יהיה. תיאוריה לחוד מציאוד לחוד. אז אני למעשה רוצה כמה שיותר מעבדים/ליבות "ספייר" כדי להקציב לאותו יישום מטופש (ואחותו הצולעת) ליבה משל עצמו ושיעזוב אותי בשקט. ;D יש או היה זה חלום?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים