עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עידקנתי את הביוס והמחשב מסרב לעלות לWIN לפי מה שהבנתי צריך לעשת DUAL BIOS מה זה איך עושים את זה והאים בכול ביוס יש את זה או שזה תוכנה נ.ב שמרתי את הביוס הקודם בדיסקט אבל הדיסקט הלך

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by xorense1,

שמתי לב שאפילו PS\2 אין לו... מי מבטיח לי שהלוח תומך במקלדת USB?! ועוד שאלה איך אני יכול לפצל הארדיסק של 120 ? כי ניראה לי שדרך FDISK אי אפשר בגדלים כאלה..

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by Y.k,

שלום. לפני שאני שואל איזה זכרונות לקנות אני אסביר את המצב הקיים. לפני כשנה קניתי את המחשב שלי ואיתו בא ה OCZ 512 400MHZ עם תיזמונים של 2.3.2.5 (גירסת הפלטינום) ביחד עם המחשב הנוכחי קנינו מחשב לאחותי הקטנה שהוא חלש מאוד וגם מכיל רק 256 מגה של סמסונג (סדרת הואליו של 400 מגה הרץ) עכשיו שאלתי היא כזאת: האם עדיף לי לקנות עוד 512 של OCZ ולהוסיף לאחותי עוד 256 מהזיכרון שלה או האם כדאי לי להעביר אליה את הזיכרון שיש לי עכשיו ולקנות 1 GB זיכרון טוב של דואל צ'אנל (לא חייב קיט זה סתם חרטה)? במקרה ב' הזיכרון העודף יעבור לאחי והוא ימצא לו שימוש הולם. ההשקעה היא עד 1000 ש"ח. נ.ב. מערכת המחשב שלי תשמש לOC אבל לא עצבני במיוחד .. אני לא מחפש לשבור שיא או משהו כזה .. והלוח שלי נות…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by Kukishin,

היום קניתי P5B DLX, ואני אמור לקבל בהמשך זכרונות של טרנסנד, האם צפויות לי בעיות בתיאום? האם זה מסובך לכוון תאימות דרך הביוס?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by nisim_y,

שמעו אני מחפש לשדרג את המחשב משהוא חזק. עכשיו אני רוצה 2 GB זיכרון ואני רוצה שהם יהיו עם תזמונים טובים מאוד משהוא כמו 1.5 וכאלה . אני רוצה אותם לעשות אוברקלוק,לשחק איתם משחקים ושכל דבר יהיה מהר יותר במחשב . שהזיכרון יהיה DDR 1 תנו הצעות ... התקציב שלי הוא משהוא כמו 3000 אז תתפרעו! יש לוח מסוג : gigabyte -ga-8s655fx ultra אני רוצה לנצל את הלוח הזה עד הסוף עם מעבד חזק שיהיה כמובן לא 64 ביט כי זה לא תומך ב-64 ביט. אך אני רוצה עם 2 מגה קאש. תנו לי מעבד חייה ללוח הזה יענו הכי גבוה ללוח הזה (הלוח תומך במעבדי אינטל!) המחיר לא חשוב אתם יכולים להתפרע במחיר העיקר שזה יהיה תואם ללו האם הזה שהצגתי למעלה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. במעבד Athlon 64 3000+ אין תמיכה של פקודות SSE3 מה זה אומר מבחינתי? מה החשיבות של ה- 64 ביט בעצם? חוסר תמיכה ב - dual DDR האם זה כל כך קריטי? ובכלל סוקט 754 מתיישן האם זה אומר שאם אני קונה עכשיו מחשב אני בבעיה של חוסר יכולת שידרוג אלא אני אצטרך לעשות שידרוג גדול של מעבד+לוח אם? וכמה השדרוג הזה קריטי? אני מבחינתי רוצה מעבד שאני יוכל לעבוד איתו למשך השנתיים שלוש שנים הבאות לפחות. חבר'ה תודה מראש על התגובות.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by דניאל52,

תגיד איך יפעלו אצלי TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 יש לי AMD 3800X2 ASUS M2N-E שיש עליו כבר ??G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 כל הסלוטים יהיו מלאים זה לא יעט?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. Started by erap129,

אחותי אתמול קנתה מחשב עם לוח ASUS A8N-VM (עם 6100 מובנה) כל הדרייברים מתוקנים אבל יש בעיה אחת שהיא הדרייכר של הכרטיס רשת לפי מה שראיתי הוא גם מובנה בלוח אם אבל בדיסק של הלוח אם אין איפשרות להתקין דרייבר לכרטיס רשת. איפה אני אוכל למצוא לו דרייבר?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by Oranl,

אהלן, איזה לוחות קיימים כיום שתומכים ב-PCIE 2.0 ושיתאימו ל-8800GT? ועוד דבר, האם כדאי ללכת על Q6600 למחשב משחקים או לחכות עד ינואר לפנרין? תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by Wolf-Net,

השאלה שלי כך איך אני בודק שמעבד שלי הוא אכן 1.8GHZ (512KB) מה שקניתי ולא 1.8GHZ בלי ה cace איך שקוראים לזה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. בתודה רבה זאביק :AR15:

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  11. Started by Falcon4g3,

היי, ברשותי לוח ABIT NF-7 Nforce2 שכידוע לי מצוי בו USB 2.0 , כאשר אני מחבר כונן נייד שתומך ב-USB 2.0 ואמור להעביר סרט של 700 מגה בפחות מ-5 דקות, לוקח לי בסביבות הרבע שעה. במחשב נייד אשר בו קיים USB 2.0 , העברת הסרט אורכבת כ-3 דקות. רציתי לדעת למה ה-USB שלי אינו מתפקד כ-USB 2.0 וכיצד ניתן לסדר בעיה זו. תודה מראש.

12. Started by Lirux,

יש לי עכשיו 2 סטיקים של בליסטיקס ddr 512 mb.... הם עושים עבודה מעולה!! אבל אני רואה עכשיו שכל משחק מתחיל לקחת לבד איזה 512 ראם ואז המערכת עוברת את הג'יגה ונהיית איטית... אז אני רוצה המלצה לקיט של 2 ג'יגה (2 סטיקים של ג'יגה) ושיהיו ddr כמובן ולא ddr2... הכי חשוב לי בהם שהם יהיו לאוברקלוק כמה שיותר טוב ואפילו אם אפשר יותר טוב מבליסטיקס שיש לי.. אפשר לחרוג ולהגיע לאיזה 210-220 דולר במקסימום... עדיף מ newegg תודה

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by Mark.M,

האם ידוע למישהו אם הלוח הזה מיובא ארצה? NVIDIA® GeForce® 9300 motherboard GPU יש בכלל יבואן ללוחות NVIDIA? http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9300_mgpu_us.html תודה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  14. אחרי שלא מצאתי שום הסבר בעברית ברשת, לפניכם הסבר ממצה על תקלות בזכרונות. תהנו מהו זיכרון ? מחשבים משתמשים בזיכרון על מנת לאחסן את הנתונים הדרושים להם תוך כדי פעולתם, באופן זמני, כדי להאיץ את פעולת המחשב. האבחנה בין 0 ל-1 (שני הערכים שהזיכרון, המשתמש בייצוג בינארי, יכול להכיל) מיושמת בשני סוגים של מתח חשמלי, כשאחד מייצג את ה-0 והשני את ה-1. רוב הזכרונות אליהם מכוון המושג RAM-Random Access Memory כיום הם נדיפים, כלומר מאבדים את הנתונים ברגע בו המחשב מכובה והזרם אליהם מופסק. שגיאות בזכרונות: שגיאות בזיכרון DRAM מתרחשות ברובן עקב קרינת רקע(מגורמים טבעיים או מלאכותיים), גלים קוסמיים (שלא בשליטתנו) או הפרעות חשמליות (לדוגמה OC מוגזם). "שגיאה" בזיכרון היא למעשה תא סיליקו…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by alone66,

איזה זיכרון עדיף לקנות CL5 666MHZ 533MHZ CL4 בנפח של 512MB תודה

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  16. אהלן יש לי מחשב ישן, כנראה עם מעבד פנטיום 4 (רק ביום ראשון אדע בדיוק איזה מעבד, אבל נראה לי שזה פנטיום 4) האם אפשר לשדרג את המעבד בלבד למעבד דואל קור או קור 2 דואו? (בהנחה שהתושבת היא אותה תושבת - נראה לי 775) או שבכלל לוחות שמתאימים למעבד פנטיום לא יכולים לתמוך במעבדי כפולי ליבה? עוד משהו הייתי מעוניין לקנות מחשב ישן ממישהו, אני זקוק למחשב עם מעבד דואל קור או קור 2 דואו. מבחינתי שהמחשב יהיה ללא כונן אופטי ודיסק קשיח. אם יש למישהו מחשב כזה שהוא לא משתמש בו עקב שדרוג או משהו אחר, אשמח לשמוע. אני גר במרכז ונייד. תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  17. היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של מעבדים של מחשבים נייחים/ניידים חדשים/ישנים? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות, וכמובן לוודא שאני לא מחליף במשהו שיגביל אותי. ספציפית, הייתי שמח להשוות: i5 760 (נייח ישן) i5 6200U (נייד בן כמה שנים) i7 7920HQ (נייד, MacBook Pro) מעבד מדור נוכחי (אולי i3 או i5 או Ryzen כלשהו) תודה מ…

18. Started by Ramboli,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte GA-P35-DS3L. מערכת ההפעלה WINDOWS 7 64BIT. אני צריך זיכורן בנפח 4GB, מהירות 1066MHZ. חשבתי על הדגם הזה: OCZ2B10664GK של חברת OCZ אךי הוא? האם הוא יתאים ללוח? תודה וחג שמח!!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by ynets14,

יש לי התלבטות בין השלושה האלו. 1. Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 2.לוח אם ASRock H81 Pro BTC LGA1150, Intel H81, DDR3 1600Mhz, PCI-E, VGA, HDMI Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI .3 ברמת העיקרון זה למפרט הזה דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X BOOST OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 מחיר החבילה: 2435 שקל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. CP1-AM2-4600 :: AMD Athlon 64 X2 4600+ 2.40GHz / 1MB Cache / 1000MHz FSB / Socket AM2 / Dual-Core (Windsor) / Processor with Fan (1 lbs) CP1-DUO-E6300 :: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz / 2MB Cache / 1066MHz FSB / Dual-Core / Socket 775 / Processor with Fan (0.1 lbs)

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by liranfa,

לפני כמה שנים קניתי איזה לוח אם תוצרת ענטיזאחל או משהו כזה(אני לא מצליח לדעת מי החברה שייצרה את הלוח הזה) כרגיל הלוח אם הרוס(הקבלים שלנו התנפחו) אבל בכל מקרה הנה תמונה של הלוח-אם שאני צילמתי: http://img71.imageshack.us/img71/2489/imgp00044pd.jpg זה לוח אם לפנטיום 3 סוקט 370 עם צ'יפסט של אינטל נראה לי815E תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by nat64x,

Corsair has crammed 8 GB of DRAM onto one stick which in turn could provide up to 32 GB of DDR3 memory for desktops, and up to 16 GB of DDR3 memory on laptops, depending on the number of slots. Tuesday Corsair officially added 8 GB DDR3 memory modules to both its Vengeance and Value Select product lines. According to the company, the Vengeance version operates at 1.5V for compatibility with the new 2nd generation Intel Core processor family, and is guaranteed to operate at 1600 MHz. The DRAM itself is "rigorously screened," and with 8 GB crammed onto one stick, gamers and performance junkies can build systems with up to 32 GB of high-performance memory. The jet-black…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by law89,

ראיתי שמישהו שאל על כרטיס מסך, אז החלטתי גם לשאול. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמאז רכישתו לא שמו משחה טרמית. הטמפרטורות לא גבוהות. האם יש טעם לשים משחה טרמית אם הטמפרטורה סבירה / נמוכה? אציין שהמחשב בשימוש מינימלי ולכן לא מתחשב לי לבזבז על זה זמן. מצד שני זה יכול להיות נחמד להתנסות בזה בפעם הראשונה.

24. Started by tal_levi1000,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145450 שעה אני מנסה לחפש איפה הקץ'?? למה הזכרונות האלה כאלה זולים?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=ue3dAjemJHM

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.