מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח של ASUS P4S8X-X באתר שלהם רשום לפי מה שאני הבנתי שמתאים רק DDR 333 MHZ http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S8X-X_ATX_Pentium_4_Motherboard/P4S8X-X/ps/255802 ולא מצאתי זיכרון כזה למכירה (הפסיקו כבר עם הDDR כי ראיתי רק 2 ו3 ??) יש מצב שאני טעיתי בזיכרון ? ואם לא מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה . תודה.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
כחובב וידאו בפורמט של HiDef ( היי דפינישן) אני משתמש במחשב לצורך קליטתם מלוינים. האות המגיע מצלחת /אנטנה נכנס לכרטיס לויני וכאמור העיבוד נעשה במחשב, את הוידאו אני מקרין ברזולוציה של 1980 * 1080 . לאחורנה, מטעמי חיסכון ברוחב פס לויני, ספקי התוכן בחו"ל החליטו לעבור בשידוריהם מפורמט MPEG2 ל - MPEG4 / H264 דבר אשר מצריך כוח עיבוד רב של פיענוח והצגת השידורים הללו בזמן אמת. לצורך המשימה הזאת הרכבתי לאחרונה מחשב חדש המבוסס על : ASUS P5GDC DELUXE , P4 3.6 GH , 1 GB RAM DDR2 , NVIDIA 7900GT וספק של ENERMAX NOISETAKER 485W . למרות שבצעתי OC של 15% (ל - 4.15 GH - יותר לא הצלחתי ) מסתבר שעדין חסר לי כוח עיבוד ( בקטעים מסוימים המעבד מגיע לנצילות של 100 % ) המחשב אינו מבצע שום משימה…
-
- 14 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לבן דוד שלי עם מעבד E6420 החדש של אינטל..ואוורור נעוט גם כמובן.. השאלה שלי היא איך מכבים את האופצייה של "כיבוי הליבות" שהמעבד מחזיר את המעבד להגדרות הסטוק שלו שהם2.13 ואז כשצריך הוא עולה עד לאובר שקבעתי לו.. האם אופצייה זו מומלצת או שלא??כי לפי מה ששמעתי היא מומלצת רק לחסכון בחשמל..אז האם מומלץ או לא??תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום למומחים אני בשלב גישוש ראשוני לשדרוג של המחשב המטרה למשוך איתו עוד שנה שנתיים המחשב כרגע הוא: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA69G-S3H ספק HEC 400TR 2.00GB DDR2 AMD Radeon HD 6600 Series 2 HD בסך1.5 גיגה סך הכל וחשבתי לשדרג את המעבד ואולי להוסיף 2 גיגה זכרון אבל הלכתי לאיבוד ברשימה באתר היצרן כי הבנתי שהלוח כן תומך בAM3 ו AM2+ אבל המהירות של הבאס תרד , שזה לא אומר לי כלום או בקיצור איזה מעבד ייתן לי הכי הרבה תמורה לכסף שלי במגבלות הלוח אם ? איפה מוצאים מעבדים כאלה בארץ ? זה לא ישן מדי ? זה משנה אם המעבד יהיה לAM3 או לAM2+ ? הספק שלי יתמודד עם התוספת בצריכת כוח ? 95 מול 65 כיום למעבד אני אוכל להשתמש באותו מאוורר שיש לי כרג…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום ! תגידו איך הלוח הזה למעבד E6300 ? עקרונית זהב שאר המפרט: 1X2 GB 160 GB SATA2 1900GT ליברטי ביג טייפון ו מאוורר אחד של 120 ו 2 של 92. אני לא מתכוון לעשות אובק קלוק בשום צורה כלשהי למעבד ולזכרונות. ישנו סיכוי נמוך מ אוד מאוד שאולי אחליט לעשות OC/פתיחת צינורות לכרטיס מסך(וזה יהיה כמובן רק כאשר אקנה קירור מתאים לכרטיס מסך). האם הלוח הזה טוב? אני חייב לקנות את הלוח מ KSP אם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בתקציב של עד 700 ש"ח אני מוכן לשמוע המלצות נוספות.
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תנו לי הוצעות לכמה לוחות אם שיתאימו לAMD 64 BIT וגם שיהיו די זולים בין 400-550 ודי אמינים.............. ועוד שאלה.......איך יודעים מה הטמפרטורות במחשב?????????????
-
אני מתלבט בין הפנטיום די 3ג'יגה הרץ לבין הקונרו אי6300 הם עולים בערך אותו הדבר... אין לי בעיה לקנות אי אמ די או משהו יותר חזק שנכנס במחיר אני פשוט לא מכיר אותם, אז אם למישהו יש הצעה או רעיון... חוצמזה אני רוצה שהלוח אם יתמוך בדידיאר 1 ו2 שני סלוטים כל אחד שיתמוך ב64 ביט ומינימום של 1066 באס (אני מעדיף מעבד חזק ולוח זול) תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אהלן חברה. אשמח לדעת מה פחות או יותר המחיר של לוח P8Z77-V עם מעבד 3570K במצב מעולה. ומה של Z87-A עם 4770K אם ארצה למכור יד 2. אשמח לדעת גם בנפרד כמה המעבד והלוח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי בחנות מחשבים שכן אבל לא ראיתי בשום מקום שרשום את זה אם למישהו יש הסבר על הדואל קור בבקשה שיסביר או שיתן לינק תודה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חברים, אני עומד לפני רכישה של מחשב חדש ואני מתלבט בין המעבדים הנ"ל. פרסמתי את המפרט בפורום (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411984.0) ונאמר לי ש Q8200 לא עובד עם VT (משהו שיהיה קריטי לכשווינדוס 7 ייכנס, וחשוב לי בגלל שאני מתעסק עם וירטואליזציה מדי פעם) בדקתי מה המעבד הכי קרוב לתקציב שלי שנותן את האפשרות הזאת ונתקלתי ב Q6700, ההבדלים ביניהם כפי שאני ראיתי הם: 1) ה FSB ב 6700 הוא 1066 לעומת 1333 ב 8200 2) הקאש ב 6700 הוא 8 מ"ב לעומת 4 מ"ב ב 8200 3) 6700 תומך ב VT בעוד 8200 לא 4) מהירות כל ליבה ב 6700 היא 2.66 לעומת 2.33 ב 8200 האם יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? נ.ב.: את המידע לקחת מפה: http://www.intel.com/products/processor_number/chart/core2quad.htm…
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה שנתקלתי בה הורדתי את התוכנה CPU-Z ובדקתי את התדר שמופיע לי בזיכרונות ומסתבר שהתדר הוא 335MHZ במקום 667 האם מישהו יכול להסביר לי האם זה נורמלי (מדובר ב2 סטיקים של 1 גיגה דואל צאנל)
-
- 7 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שדרוג ב2000 שח מה דעתכם! ברשותי כרטיס מסך cd בארנר ו2 הארד דיסקים מה אתם אומרים על במפרט וכמובן על המחיר לו אם Albatron KX18D Pro II Nforce 2 מעבד Athlon XP 2500 זכרון 512 OCZ 400MHZ DDR + HEATSINK מארז 400W +USB +3 FAN בצבע שחור עם הכנסה מיוחדת של הארד דיסקים ודלת שקופה כרטיס קול o.b בהוספת 120 שח אני יכול להוסיף לוח אם A7N8X DELUXE ASUS כל ההצעה היא 2000 שח אני חייב תגובות! תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. עכשיו ככה השאלה שלי היא כזאת אני עומד בפני קניית מחשב (amd athlon 64 3200+ venice) בתכנון שלי כל המזן עמד הלוח DFI LanParty UT ULtra-D הגיע לידי מחירון שמביא לפני הצעות ממש טובות ללוחות של ג'יגה בייט. אז השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש לג'יגהבייט לוח כלשהו שמתאים לי (SOCKET 939) ומשתווה או עולה ( אולי?!) על הלוח של די אף איי??? 2. האם בכל זאת יש לג'יגהבייט לוח שמתאים לי ושווה קנייה? נ.ב המחיר שקיבלתי עליהם ממש ממש זול אני מתכוון ללוחות ג'יגה בייט. אודה לכם אם תענו בהקדם! תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ללוח אם GIGABYTE GA-965P-DQ6 ומעבד Intel Core 2 Duo E6600. בימים האחרונים אני רואה שניתן לעבור ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 בתוספת מחיר קטנה מאוד. רציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין לוחות האם והאם כדאי לבצע את ההחלפה כאשר תוספת המחיר היא פחות מ - 100 ש"ח. בנוסף האם כדאי לחכות עוד קצת זמן ולהחליף את המעבד ל - Q6600 בהנחה שהמחיר ימשיך לרדת בחודש חודשים הקרובים. אני רוצה לציין שאין לי בעיה של זמן להמתין חודש חודשיים וגם לא בעיית כסף. הזיכרון שלי הוא CORSAIR DDR2 2048MB 800MHz CL4 ומאוורר למעבד Thermaltake Silent 775D CL-P0378. תודה.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום,חבר שלי בצרה קשה עם המחשב שלו.. הטמפרטורות של המעבד קופצות מ50c ל60c ובמצב של משחק הוא מגיע ל67c לוח האם קופץ לעתים ל47c באשר לכרטיס המסך, אין לו מושג מה הטמפרטורה וגם לגבי הדיסק הקשיח.. הוא מתחיל להריח פלסטיק שרוף מהמחשב שלו אז הוא ניסה להדליק מאוורר ביתי לעזור מישהו יודע כמה זמן המחשב יחזיק מעמד? תודה יום טוב
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מטלבת בין Q6600 לE6850. בעקרון יותר חשוב לי לשנה הזאת שיעבוד לי כמה מהר שיותר מהר כי אני גם ככה אני עוד מעט מתגייס לצבא.. בקיצור מה יותר כדיי לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
למחשב חדש, שמיועד למשחקים ועיבוד תמונה/וידאו (פוטושופ, לייטרום, iMovie, GoPro וכדומה) אני זקוק להמלצה על השילוב של שלושת הדברים: זיכרון 2X16GB איכותיים במהירות של 2400MHz-3000MHz (עד כמה יהיה שינויים בביצועים בין שני התדרים הללו ?). מעבד i7700 או i7700K (מה השוני בינהם ?). המלצה ללוח אם איכותי (אוהב את הלוחות של Gigabyte אך לא מחייב כלל) לטובת העניין. שיתמוך בזיכרון עד 64GB, יציאות מעודכנות נכון להיום (SATA, USB 3.1 Type A/C וכדומה) כך שלא תהיה בעייה לחבר אליו דברים בעתיד. לא אחבר RAID במערכת ואין צורך בכרטיס מסך על הלוח. יחידת הסאונד שתהיה איכותית (אין צורך בטוב ביותר). לא אחבר 2 כרטיסי מסך (נדמה לי שזה נקרא SLI) ללוח האם. אני לא מתכנן לעשות OC…
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1. הזכרון הזה ירביץ לי איזה 240 באס בתזמונים של נגיד 2.5-3-4 בערך? 2. מושקין בלאק 3200 לוול 1 עדיף עליו? 3. מה ההבדל בין פלטינום אדישן EL DDR לבין אותו EL DDR רק בלי פלטינום חוץ משטר של 100 שקל? 4. הוא עושה בעיות עם EPOX NFORCE 2 ? 5. אם יש לכם זכרון אחר, בבקשה עד 800 שקל, שירביץ בבאס 240 בערך ושיהיה סטיק אחד לא דואל
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש קירור מים טוב יהיה גם לציפ סט פתוח להצעות עד 1000 פלוס מנוס ( אל תתנו לתקציב להגביל ) מחפש שישרת הרבה זמן מעבד Q6600 עדיפות ללוח עם DDR2 + 3 X38 ומעלה OC עם אפשרות BUS גבוה חיבוריי PCI-E 16X3 או 8X3 אמין וטוב יש אפשרות גם ל לוחות NVIDIA בעלי אותם פיצרים ( שיתמכו ב 3 SLI מהירות גבוהה ) פשוט יש לי כרטיס מסך של ATI ו CROSSFIRE לא נתמך על ידי לוחות NVIDIA תודה איתי
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בע''ה, שלום לכולם, כפי שרובנו יודעים-צוואר בקבוק בד''כ מתרחש בעקבות הכונן הקשיח במחשב, אין מה לעשות, זה הרכיב הכי איטי במערכת. אותי מעניין לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא- מדוע אנו משקיעים כ''כ במעבדים וזכרונות מסדרה יקרה כזו או אחרת בכל זמן ששום דבר בעצם לא ישנה את העובדה ש"הפקק" נוצר דווקא במקום אחר? ניקח למשל את סדרת PENTIUM G של אינטל - למה לבחור את המעבד 860 ולא את המעבד 820 למשל? הרי מה יעזור לנו ההבדל בתדר השעון כאשר שוב- הפקק נוצר במקום אחר? אשמח להסבר אם אני טועה ולחוות דעת של חברי פורום אחרים. המשך ערב טוב ושקט לכולם.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מתכנן על Barton 2500+ ולוח AN7 (אני רק מחכה להחליט איזה זכרונות, אני כבר יקנה הכל ביחד...) איזה זכרונות עדיף לי (ל OC בלבד! לא צריך שום דבר מעבר לזה... אני מסתדר בינתיים עם ה SDR266Mhz לא רע בכלל...) המטרה היא אוברקלוק חזק מאוד (מערכת קירור מים בבנייה). איזה משני הזכרונות עדיף? (או אם יש הצעות אחרות, יתקבלו בברכה ) 1. CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory http://www.dandr.co.il/details.asp?id=1333 (האם זה אותו דבר כמו http://www.pchardware.co.il/docs/pd-861381202.htm?affID=zap ? ) 2. OCZ 512MB DDR 400MHZ EL Platinum http://www.dandr.co.il/details.asp?id=1796 אם יש איזשהם הצעות אחרות במחיר "סביר" (עד 800-900 שקל) גם טוב... תודה לעוזרים!
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פורסמה לא מזמן כתבה בוואלה שבא רשום שאיזה צעיר מהעולם הצליח בצורה מסויימת להריץ את המעבד שלו למהירות 7000 GHZ נראה לכם רציני?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-