עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קניתי לוח של איפוקס רשום בחתימה את הדגם... ואני לא מבין איך מחברים 5.1 ערוצים בלוח הזה כי יש לו רק שלוש יציאות מאחור MIC,LINE IN,LINE OUT איך מחברים פה 5.1? ומה יש לי באונד בטורם או כרטיס אחר?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by tenana,

בקיצור.. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום שהפעלתי אותו היה רשום CPU Clock Frequency: 200 Mhz רציתי לדעת האם זה באמת אמור להיות ככה?

• 14 תגובות
    • 644 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אין לוח יפוקס כמו שלי בגירסה 3.1??? ומה ההבדל בכלל בין 2.1 ל-3.1 חוץ מהעובדה שיש לגירסה החדשה שוב כרטסי קול מובנה של REALTEK 655 ולא CMEDIA

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by tsahiii,

חברה איך הלוח הזה יש למישו נסיון איתו ? הוא טוב ? הP35 לאן פארטי של DFI עדיף ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22145

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. Started by ShayGTi,

היי השאלה היא שלי היא לגבי הסוקט הבא של AMD... לפני כשנתיים וחצי בערך קניתי מחשב עם מעבד AMD בסוקט 939, לאחר כמה חודשים יצא סוקט AM2 החדש...והרגשתי סוג של פספוס... אני מתכוון לקנות מחשב בזמן הקרוב, האם אמור לצאת סוקט חדש של AMD בזמן הקרוב? ושאלה לגבי זכרונות: האם שווה לחכות שיצאו זכרונות DDR 3 במחירים סבירים או שאפשר להתפשר על DDR2 במחשב החדש? ואם כן, באיזה מהירות? תודה לעונים, אלחמדולילה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by boim,

אהלו יש לי לוח אם intel d850gb. יש לי 2 סטיקים של 128 מגה כל אחד במהירות 800. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 256 כל אחד. מצאתי זכרונות אבל במהירות של 1066. האם אני יכול להוסיף אותם? גם ככה אני כמעט בטוח שהמהירות שלהם היא רק 400, כי זאת המהירות של הלוח אם..

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by moshel7,

האים המעבד הזה יריץ מישחקים כבדים כגון crysis cod4 bioshock ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by GQ4U,

למרות בקורות חיוביות (גם באתר זה) , אני לא רואה אותם במפרטים - למה ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Nikor,

אהלן אנשים, יש לי את האופציה לבחור בין שני לוחות אם: 1. Asus p5b-plus http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&l4=0&model=1520&modelmenu=1 2. GIGABYTE GA-EP35-DS3P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2742 שימושיים כלליים וגם מעט משחקים. ישנה העדפה ? תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  10. אני משדרג כרטיס מסך ל HD6870 במקום ה- 4850 הישן שלי, תוספת 2 סטיקים של samsung 2gb DDR3 1333MHZ ייתנו לי משהו? והאם לדעתכם ירוצו בסדר יחד עם הזכרונות הקיימים שלי? אני יכול לקנות אותם יחסית בזול מאוד. והאם שדרוג מעבד ל-PHENOM II X6 2.7GHZ יוסיף?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by shll,

איפה אני מחבר את כונן הדיסקטים 1.44" האם זה איפה שסימנתי עם הצהוב?? ??? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by langa,

שאלתי היא האם על לוח אם שמשתמש בDDR1 אפשר לשים (לא בשילוב של שני סוגים) DDR2. פשוט הDDR1 היום יותר יקר בכפול מDDR2. מצחיק נכון? תודה על התשובה ערן.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by HaimBi,

שלום לכולם המחשב שלי נכבה, מבדיקה עולה כי הכאבלים (או איך שלא רושמים את זה) מנופחים... עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם, בחנות מחשבים שראיתי אין להם בטענה שהוא ישן והם רוצים 850 על החלפה ללוח אם של אינטל+מעבד+זכרונות. לא הגיוני לי המחיר... אני רוצה לקנות רק לוח אם את ההרכבה אעשה לבד, זה שטויות. ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11711 האם הוא מתאים? אם לא אשמח לכיוון...תודה!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. זיכרון ddr 333mhz ???? איזה כדאי ליקנות? עוד משהו... כרגע אצלי במחשב עומד זיכרון : DDR 256 במהירות 256 mhz אני יכול לשלב 333mhz עם 256 mhz???????????????????

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by manbot,

אתמול (בעצם, היום, שעה 2 לפנות בוקר) פתחתי את המארז בשביל להוסיף מאורר ושמתי לב שיש על הלוח שלי צ'יפ שראה ממש כמו VDD chip mod. אז רציתי לדעת: האם רק בathlon mobo's או רק בלוחות של איפוקס יש את הצ'יפ הזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by dan9,

היי יש לי לוח מסוג: 4CoreDual-SATA2 של חברת ASROCK http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2&s=775 ונתקלתי בבעיה שעוד לא קרתה היתה לי בעבר עם אותו לוח... בזמן התקנת וינדוס ולא משנה איזה ונידוס...הוא לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח ולא מוכן לקבל אף דריבר של הבקר בנוסף גם שאני מנסה להתקין על שני כוננים שהם לא מסוג SATA אלה EDI הוא לא נותן?? וב XP הוא נתקע ולא עובר את המסך הכחול לממשק הצבעוני.. מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. לא צריך לאובר-קלוקינג. לא צריך כרטיס מסך אינטגרלי.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Mr.positive,

?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by djelectric,

כרגע יש לי סטיק אחד של 2 GB בתזמון CL5 האם יש לי אפשרות להתקין בנוסף גם סטיק של 2GB ב CL4 ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. קראתי את הכתבה הזאת: http://www.sysopt.com/articles/latency/index.html ואם תראו שם, בפיסקא האחרונה, תחת הכותרת "CAS Latecy Specific", כתוב שההבדל בין CAS 3 ל- CAS 2 הוא זניח (חוץ מב- Oב, ששם זה כבר קריטי). וראיתי פה באיזה דיון שאמרו שההבדל הוא גדול בביצועים (בין 2.5 ל- 2.0) ושחשוב שיהיה CAS 2.0. אולי בגלל שהכתבה די ישנה זה משנה משהו. או שאני לא הבנתי משהו. דבר שני בקשר לתזמוני זכרון: מה זה אומר Tx? (כשה- x מסמל מספר). לפי הבנתי לא הסבירו על זה בכתבה שהבאתי (אבל אולי אני טועה ). בקשר לזכרונות- יש לי זכרונות Samsung 256MB PC2700. איך אני בודק אם הזכרונות מיוצרים ע"י סמסונג ולא ע"י איזה חברה עלומת שם? (הצ'יפ מיוצר ע"י ווינבונד כמובן.. לא?!) איך אני בודק אם הצ'יפ שלי…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. הלוח עוב יציב לבנתיים . עם A-DATA VITESA 512X2 ולאחר ניסיון אחד הלוח עובד בדואל צ'אנל וב T1 לא ניסיתי את הג'יגה בייט אבל הלוח לא רע בכלל ובהתחשב במחיר - אחל'ה אשמח לענות על שאלות אם מישהו מעוניין

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. שלום, מישהו מכיר משהו כזה? לא משנה לי החברה, כן משנה ה chipset אבל קודם שנדע אם קיים בכלל. אני מחפש לבנות מחשב קומפקטי ולינקים או הפניות לחנויות יעזרו לי מאוד. מחשבי HTPC הם בעייתיים לי (כי הם גדולים, וגם לא מכילים מספיק חריצי PCI לצרכים שלי. תודה על העזרה, מקסים.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by lioron7,

היי קניתי זכרונותa-data 512 mb ddr 3200 שעובדים בתזמונים:cl3.0-4-4-8 ושמתי לב שרשום עליהם v-data המעבד שברשותי זה athlon 3000 socket 939 לוח אם:gigaybyte ga-k8nf-9 האם שווה להשאר אם זכרונות אלה ואם לא איזה זכרונות כדאי? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by brk2k,

אולי תוכלו לעזור לי לדעת איזה מ-2 לוחות האם : 1. ABIT IC7 2. ABIT KV8-MAX3 - מי יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים , סאונד - ובכלל בכלליות מי מהם יותר טוב? :-\ זאת כמובן שהביצועים בשאר חלקי המחשב שווים (מעבד , כרטיס מסך וכו'). ואם אפשר גם חוות דעת ממש קטנה על GIGABYTE VIA K8T800 PRO ? תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. כן אני מבין ששני הלוחות הם למעבדים שונים לגמרי (AMD , INTEL) .......

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by desert,

יש לי בבית מחשב פנטיום 2 ואני רוצה להשאיר אותו כל היום על הורדות , בשביל זה אני רוצה לקנות הארדיסק של 80GB אבל , אמרו לי שלפני שאני קונה אני צריך לבדוק אם הלוח הזה תומך מעל 40GB , חיפשתי בגוגל ולשווא ממש לא מצאתי כלום שמעניין אפילו MANUAL לא הצלחתי להשיג. בתקווה לעזרה?[לוח-e139761 של אינטל , אני חושב שGATEWAY מייצרים אותם]

• 8 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים