מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הלוח עצמו גנרי למדי. הזכרון הנ"ל הוא ברמה גבוהה (מושקין CL2 הכחול). האם שווה לי הקניה בהתחשב בעובדה שמתישהו אשדרג? הלוח כאמור גנרי מעט ועליו יש סטיק של 266MHZ 256MB של קינגסטון ועוד 128 מגה של 266MHZ גנרי. התכנון הוא לקנות את המושקין ולהוציא את הגנרי 128MB. דעותיכם?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני עומד לקנות GIGABYTE 965P DS3 + MUSHKIN XP2 6400 800MHZ , הזכרונות פועלים על מתח של 1.9V-2.1V בסטוק ורציתי לשאול האם יהיו לי בעיות והמחשב לא יעלה ? אם כן אז מה אני אצטרך לעשות כדי להתגבר על זה ?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
נניח שאני מריץ נערכת מסויימת עם 200Mhz FSB וזיכרונות DDR 400 סוג אחד עם תזמונים 3-4-4-8 וסוג שני עם תזמונים 2-2-2-5 האם אני ארגיש בהבדל בשימוש במחשב? הכין יתבטא ההבדל במהירות? האם העבודה בווינדוס תהיה יותר מהירה? האם אני אקבל יותר FPS במשחקים? בכמה? 1-2 FPS יותר... או אולי 10 FPS יותר? האם ההבדל יהיה רק בתוכנות באנצ'מארק סינטטיות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל חוות דעתכם לגבי תוצאות הסנדרה המצ"ב. מדובר במערכת עם 2*2 מגה זיכרון של OCZ בקיט שעובדת בדואל DDR. לוח אם של גיגהבייט G41. ומעבד E6300. ביקשתי מהחנות לערוך השוואה לפני קניה. אודה על עצה טובה בנושא. האם הזכרונות והמערכת מתפקדים כמו שצריך?? הזכרונות בתדר 1033MHZ שהונמכו לעבוד ב 800 בגלל תאימות למעבד E6300. אשמח לתשובה מהירה - עד מחר. תודה וחג שמח! SPC [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אין לוח יפוקס כמו שלי בגירסה 3.1??? ומה ההבדל בכלל בין 2.1 ל-3.1 חוץ מהעובדה שיש לגירסה החדשה שוב כרטסי קול מובנה של REALTEK 655 ולא CMEDIA
-
חברה איך הלוח הזה יש למישו נסיון איתו ? הוא טוב ? הP35 לאן פארטי של DFI עדיף ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22145
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון 512 של RAM בזול אמרו לי שיש ב 290 ויש ביותר זול אז אני רוצה לברר
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, רציתי כמה חיבורים של מאווררים יש בלוח אם Abit IB9... תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב של פנטיום 2 הנל (כל המחשב לא רק מעבד) אבל בלי מסך ב250 ש"ח 1. רציתי את המחשב שיהיה אך ורק בשביל הורדות באימיול ושיעבוד איתו 24 שעות, השאלה האם מחשב כזה יספיק לאימיול או שיש גירסה של אימיול כלשהי שלא לוקחת כמעט משאבים וניתן להפעיל על מחשב כזה. 2. האם יהיה מסוגל להריץ וינדוס 98 3. האם שווה? תודה לכל העוזרים, מקווה שזה שייך לפורום זה
-
- 13 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני משדרג כרטיס מסך ל HD6870 במקום ה- 4850 הישן שלי, תוספת 2 סטיקים של samsung 2gb DDR3 1333MHZ ייתנו לי משהו? והאם לדעתכם ירוצו בסדר יחד עם הזכרונות הקיימים שלי? אני יכול לקנות אותם יחסית בזול מאוד. והאם שדרוג מעבד ל-PHENOM II X6 2.7GHZ יוסיף?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עידכון? האם יצא עידכן ללוח שלי (gigabyte GA-8SQ800)? תודה
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני יכול להשיג במחיר זול מאוד את הלוח הנ''ל רציתי לדעת 1) הוא תומך בנעילת תדר PCI (הרגיל ) ? 2)הוא תומך בהורדת מכפלה למעבד ? 3) לחבר שלי יש K8NF9 שאוהב לתת למעבד כמה מתח שבא לו , האם גם בלוח הזה זה ככה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אחרי חיפושים ובירורים החלטתי להתמקד על שני מעבדים שבהם יש לי את ההתלבטות הרצינית ה 6400 לבין ה 6600. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם , מה עדיף לקחת? האם שווה להשקיע עוד 700 שקל בשביל ה 6600, והאם אני ירגיש הבדל משמעותי ב 4 מגה זיכרון על כל שאר המחשב אני די סגור חוץ מדבר אחד שזה לוח אם למעבד הזה חשבתי על הלוח הזה P5LD2-VM DH של אסוס, מה אתם אומרים? איזה עוד המלצה יש לכם באותו סדר גודל ומה עדיף? הסכום לשני החלקים ביחד הוא בסביבות ה 2500-2700, אם למישהוא יש הצעות יותר טובות בסכום הזה אני ישמח לשמוע תודה שי
-
- 11 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי יש לי לוח מסוג: 4CoreDual-SATA2 של חברת ASROCK http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2&s=775 ונתקלתי בבעיה שעוד לא קרתה היתה לי בעבר עם אותו לוח... בזמן התקנת וינדוס ולא משנה איזה ונידוס...הוא לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח ולא מוכן לקבל אף דריבר של הבקר בנוסף גם שאני מנסה להתקין על שני כוננים שהם לא מסוג SATA אלה EDI הוא לא נותן?? וב XP הוא נתקע ולא עובר את המסך הכחול לממשק הצבעוני.. מה הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות לוח p35c-ds3r שהוא יחסית זול ומשתלם + מעבד QUAD של פנריין רגיל שאמור הייה לצאת לשוק בשבועות הקרובים. אולם בעקבות הידיעה שהתפרסמה באתר זה בדף הראשי : http://hwzone.co.il/news/1198709646/98699/ ציטוט : [glow=red,2,300]"[/glow]אינטל: הסיבה לעיכוב - לוחות אם הסיבה לעיכוב בהשקת מרובעי הליבה החדשים של אינטל - לוחות האם. לוחות אם המיועדים לשוק הביניים עלולים להיות בעיתיים בשימוש עם מעבדים מרובעי הליבה החדשים של אינטל בטכנולוגיית יצור של 45 ננו-מטר. מעבדי ה-Yorkfield של אינטל, בטכנולוגית יצור של 45 ננו-מטר, יועדו להשקה כבר בסוף השנה הנוכחית אולם, מסיבה לא ברורה, דחתה אינטל את השקתם. הבעיה הקשורה ל-FSB נתגלתה בלוחות לשוק הביניים המשתמשים במעגל מודפס (PCB) של 4 שכב…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כמעט בכל מפרטי לוחות האם כתוב שאפשר לשים מספר סטיקים של זכרון RAM במתח של 1.5V. אז זה אומר שאם אני קונה זכרון שהמתח המקורי שלו הוא 1.5 (כמעט כולם ככה..), אני לא יכול להעלות את המתח? ואם אני רוצה לעשות OC לזכרונות של 400Mhz למשל, אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? דרך אגב, המתח עולה אוטומטי עם צריכת המתח, או שאני צריך להעלות אותו ידנית בBIOS?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! הביוס במחשב הישן שלי החליט שנמאס לו, אז חשבתי שאם כבר אני אחליף לוח-אם,אולי כדאי שיהיה איזה שידרוג קטנטן... הלוח אם שמת הוא gigabyte - GA-81848P(-L המעבד הוא פנטיום 4 3ghz. יש לוח אם שתומך במעבד הנ''ל וגם בDDR2 וPCIE ? ראיתי לוחות בסוקט 775 שתומכים בפנטיום4 אבל שלי יושב עכשיו בסוקט 478... תקנו אותי אם אני טועה - המעבד שלי לא יכול לשבת ב775 נכון ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הלוח עוב יציב לבנתיים . עם A-DATA VITESA 512X2 ולאחר ניסיון אחד הלוח עובד בדואל צ'אנל וב T1 לא ניסיתי את הג'יגה בייט אבל הלוח לא רע בכלל ובהתחשב במחיר - אחל'ה אשמח לענות על שאלות אם מישהו מעוניין
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
יש לי בבית מחשב פנטיום 2 ואני רוצה להשאיר אותו כל היום על הורדות , בשביל זה אני רוצה לקנות הארדיסק של 80GB אבל , אמרו לי שלפני שאני קונה אני צריך לבדוק אם הלוח הזה תומך מעל 40GB , חיפשתי בגוגל ולשווא ממש לא מצאתי כלום שמעניין אפילו MANUAL לא הצלחתי להשיג. בתקווה לעזרה?[לוח-e139761 של אינטל , אני חושב שGATEWAY מייצרים אותם]
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, יש לי kingston 256MB 333MHZ+samsung 256MB 333MHZ. אוקיי, עכשיו יש לי שתי שאלות.... בביוס אני יכול לשנות תזמונים של BUS/DRAM/PCI/AGP הדיפולט שלי היה 4:3:2:1, בהתחלה חשבתי בטיפשותי שזה התזמונים של הזיכרונות....לא משנה, העברתי ל4:4:2:1 שהזכרונות על 153MHZ בערך.....מה זה אומר? ומה אומרים המספרים האחרים מתוך ה4? שאלה שניה.....בדקתי בCPU-Z את התזמונים של הזכונות שלי (מצורף תמונה), ואני לא יודע איך לשנות אותם כדי שיהיו יותר מהירים.....(הבנתי שכמה שהמספרים יורדים זה יותר מהיר?). אז איך משנים אותם? ואיפה? תודה, ומקווה שתעזרו לי עם הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4892 האם אני יכול להשתמש בבורד הזה במארז רגיל? הוא תומך ב D2C והוא עולה 464 ש"ח מה ה catch ?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? מיועד למשחקים, סרטים, HD...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אנשים בקיצור אני רוצה לשאול כמה שאלות בקשר לשידרוג שאני מבצע במחשב. קראתי מה שהיה בנעוץ אבל זה לא עזר לי. אז ככה: אני מתכנן לקנות את המעבד e8400 ו2 ג'יגה ראם של 1066 mhz, אני מתלבט בין שתי לוחות : asus p5q לבין GIGABYTE GA-EP35-DS3R הgigabyte מתאים לי בול במהירות אבל יש לו cheepset של P35 ואילו לאסוס יש של P45 והוא יותר מהיר (דבר שאני לא צריך) עכשיו השאלה שלי היא כך: האם כדאי לי להשקיע 100 שקל נוספים ולקנות את הP45 או שכדאי להישאר עם הp35 **אין לי כוונה לoc בעתיד** תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-