מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון, ל2x512 שיש לי עכשיו, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בAMD939 בקונפיגורציה של 4 סטיקים המהירות יורדת ל333MHZ במקום 400MHZ, אני טועה? למה זה ככה, ואיזה עוד חסרונות יש לשימוש ב4 סטיקים במקום 2 ? אני מרגיש קצת כבד בויסטה ושהשדרוג הזה נחוץ.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אינטל השיקה כבר מעבד למחשב ביתי ואם כן מה שמו. תודה מראש - ערן.
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד להזמין מחשב בימים הקרובים ויש לי שאלה. הכרטיס מסך שהולך להיות לי הוא 8800GTS אשר תומך ב DDR3. השאלה שלי היא אם אני יקח את הלוח אם הבא: GA-P35C-S3 אשר תומך גם ב DDR2 וגם DDR3 הכרטיס יעבוד בצורה טובה יותר? מבלוח אם אשר תומך אך ורק ב DDR2? או שיעבוד אותו דבר וההבדל היחידי הוא הזכרונות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אמממ... בקיצור אני רוצה לקנות מעבד חדש... כרגע יש לי פנטיום D עוד על המפרט אתם יכולים לראות בפרופיל... בקיצור הסוקט שלי 775 אני מחפש משהו בעיקר בגלל המשחקים... אין הגבלת תקציב תכלס אבל אני מעדיף משהו גג סביבות ה1000 אבל כמובן שבשביל 100 פה 200 שם אני לא אתווכח אבל לא צריך להגזים להביא לי תאחרון שיצא.... אגב אפשרי גם 4 ליבות ואם אני צריך להחליף לוח אם זה גם אפשרי(עדיף שלא) וזהו בעיקרון עכשיו בטח תשאלו על OC אני לא בטוח שאני יעשה אבל יהיה נחמד אם תהיה תאופציה(לא חובה) תודה מראש לכל העוזרים ואחלה יום...
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, הוצאתי את ההיטסינק בשביל לנקות אותו, ניקיתי אותו והחזרתי הכל למקום. פתחתי את המחשב - ולא עולה (נדלק, נורת הארד-דיסק כל הזמן דלוקה, סי-די רומים נדלקים ונכבים - המסך לא נדלק) לאחר בדיקות שונות גיליתי שהמחשב עולה רק בלי הבטרייה של הביוס - בלי בעיות. עם הבטריה, ועם בטריה נוספת (שתפקודה מוטל בספק) הוא עובד לסירוגין ולזמן קצר בכל פעם אך ורק על הגדרות ה default שלו. כאשר אני מנסה לעדכן את הגדרות הביוס - הוא שוב לא עולה. את כל ההתעסקות עם המחשב עשיתי על שטיח - האם אפשרי שחשמל סטטי פגע לי במשהו? מודה מראש על תשובותיכם
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הלוח ישן, אין לי קופסא, אין לי חוברת הפעלה... מישהו יודע? תודה!
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב יש במחשב שלי כרגע שני סטיקים של 512MB ddr 400mhz ויש לי סטיק של ddr 256mb בצד במהירות של 333mhz אם אני יוסיף אותו זה יזיק למהירות או לפעולה של ה DUAL CHANNEL ? אני שואל כי חבר הביא לי סתם ככה את הסטיק הזה של ה 256 תודה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 18:14:29 מצטער שאני מקפיץ פשוט ערכתי את ההודעה עם פרטים חדשים
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel איך אלו בתור שדרוג לזכרון הנוכחי שלי (ראו מפרט מחשב)? אני רוכש מ KSP אז המלצות אחרות יתקבלו בברכה. התקציב הוא עד 1300 ש"ח ל 2GB.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי בהרבה הרבה ביקורות ה Q יותר חזק מה D בכל התחומים אני ממליץ מאוד על ה Q6600 מניסיון אישי תהנו
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, הומלץ לי על לוח האם הזה ורציתי לדעת איך הוא? חשוב לציין שאני מתכנן OC עתידי לE4500 עם זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ, אז איך הלוח הזה בהשוואה ללוחות המתחרים של GB (כולם ממליצים על לוחות של GB ולעיתים רחוקות על הלוח הנ"ל של אביט). תודה!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קניתי מעבד 939....ועל הקופסא של הלוח אם רשום k8ns-939... בסנדרה זה טוען אחרת....
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב! אני קונה מחשב עם לוח P5P800 MX של ASUS. בעקבות בעיה של מזומנים, אני רוצה להשאיר את הכרטיס מסך הישן: NVidia GeForce MX400 64MB PCI Bus 1 האם זה אפשרי? (הביצועים כרגע פחות חשובים לי) תודה
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכם היתי רוצה לדעת , אם בלוח : MSI 865PE Neo3-f אני יכול לשים זכרונות מסוג DDR2 תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
עם אני מחליף לוח אז צריך לעשות פורמט? קניתי מחשב לפני חודש אז הלוח לא תקין ני שולח לאחריות אז היתנו לי לוח חדש (אותו לוח) צריך לפרמט מי חדש את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רכשתי זכרונות g skill עם תזמונים 2.5-3-3-6 בגלל שלחנות לא היה את הדגם הנ"ל אז במקום רכשתי זכרונות ocz 3-4-4-8 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2682 מדובר פה בזכרונות 2 גיגה של ddr האם יש פה נפילת ביצועים רצינית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קודם כל אני אגיד שלא מתוכנן אוברקלוק מכל סוג שהוא! דבר שני הוא שרוב השימוש שלי במחשב הוא משחקים וצפיה בסרטים ולא קידוד או משהו אחר. הנה המעבדים: 1.AMD Athlon 64 (3400+) - 512 Cache 754 Pin 2.Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz HT 540 Box אז מה אתם אומרים??? =========עריכה========== שימו לב לכמות ה- CACHE בכל מעבד.....
-
אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן , אבל בכל זאת אנחנו מתקרבים למועד היציאה של המעבדים החדשים אני בתהליך של רכישת מחשב חדש וקניתי כמעט את כל החלקים (מארז ,ספק,כרטיס מסך וכו') ועדיין לא קניתי את המעבד ולוח האם . יש טעם לחכות או שלקנות את ה Q6600 ? מישהו יודע מתי יצאו המעבדים החדשים לשוק ?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שיתאים לאוברקלוק (E8400) של בערך עד 4GHZ וזכרונות, סטיק אחד של 2GB. האם תיהיה בעיה להגיע לזה עם P43? חשבתי על EP43-UD3L. או שכדאי לקחת P45? (זה יוצא תוספת של עוד 50 שקלים) EP45-DS3L תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. פעם ראשונה שלי כאן בפורום, אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי לוח ג'יגהבייט GA-73PVM-S2H (rev. 1.0. ורכשתי מעבד E7400. המעבד לא מופיע ברשימת המעבדים הנתמכים ע"י הלוח. האם יש סכנה לנסות להפעיל את הלוח עם המעבד? מה קובע אם המעבד יעבוד? הסטפינג? הביוס? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיה-אני קונה מחשב חדש אבל יש לי FLOPPY DVD ו2 הרד דיסקים עם חיבורי IDE שאני רוצה להעביר למחשב החדש. הרבה אנשים אמרו לי תקנה DVD אחר והרד דיסק אחר-אבל אני לא רוצה,כי זה סתם ביזבוז.יש פטרון לבעיה שלי?מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העונים אני רואה שאף אחד לא יודע את הפיטרון בעיה בעיה בעיה.....
-
- 11 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מחפ לוח שתומך בPCI-E 2.0 במחיר הכי זול שאפשר למצוא כרגע.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד ורציתי שתמליצו לי על משהו טוב שיריץ לי את ה GTA IV חלק. כרגע יש לי מעבד של AMD 3500+ ליבה אחת ה GTA IV כרגע עובד לי על ההגדרות הכי נמוכות, לאט מאוד ולא רץ חלק. לא מזמן קניתי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT אשר עומד בדרישות המשחק ועם אני לא טועה הוא יכול להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות (תקנו אותי עם אני טועה) עכשיו בדקתי באתר CAN YOU RUN IT? האם המחשב שלי יעמוד בדרישותת הוא כתב לי שהבעייה שלי היא במעבד. אז הגעתי למסקנה שעליי לקנות לוח אם + מעבד + מאוורר (יש לי מאוורר טוב אבל אני לא יודע עם הוא יתאים ל INTEL) טוב דבר ראשון לפני שאני כתבתי את ההודעה הזאת התעניינתי ב i7 לתדהמתי ראיתי שאני יכול לקנות את המעבד! ולצערי ראיתי במה זה כרוך, אם אנ…
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב יחסית נמוך והבקשות שלי הם : איכות OC טובה, פיצרים, צ'יפסט חדש,ואם אפשר עוד פיצ'רים ואני יכול לקבל הכל ועוד חוץ מ-OC במערכת AMD כזאת MA790X-DS5 מחיר : 500 ש"ח מעבד AMD לא יודע איזה מחיר 330-380 ש"ח מקסימום.....איזה לקנות תגידו אתם... או מערכת של אינטל הכוללת לוח MSI P45 NEO F + מעבד E5200 במחיר כולל של 830 ש"ח אבל ההיתרון היחיד במערכת AMD שאמרתי היא שיש בלוח תמיכה מלאה של CF כלומר PCI E_2.0 X2 וזה מאוד חשוב לעתיד אבל זו תוספת......מה אתם חושבים? הספק כרגע ליברטי 400W והכרטיס מסך HD4850 אז תחשבו על הCF עם החלקים האלה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מהו המעבד התקציבי הזול ביותר ,שאינו מהווה צוואר בקבוק בניצול מלא של x1950pro ? בהנחה שמדובר בכרטיס x1950pro 512mb 1024mb זיכרון ram
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-