עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sgsg,

שלום לכולם. נדפק לי הלוח ואני צריך למצוא חדש הבעיה שהמעבד לא תומך בלוחות החדשים SOCKET A -> thoroughbred והמקסימום הוא NFORCE2, לפי מה שידוע לי. מכיוון שהלוח נקנה לפני יותר משנתיים וחצי אני לא זוכר איזה לוחות נחשבו לסבירים באותה התקופה בכל מקרה, היום המבחר ואני מבקש את עזרתכם: יש את Gigabyte 7n400S-L - נראה שמוכרים אותו בהכי הרבה מקומות או את : 7NF-RZ ASUS A7N8X-X - יקר נורא, מעדיף אחר אם אפשר להתפשר. Epox EP-8RDA3i Epox EP-8RDA3I Pro - שוב, כמו ה אסוס - די יקר מקווה שתזכרו משהו מלפני שנתיים וחצי ותוכלו לעזור לי ...

2. לחורשי הפורום שלום! רכשתי לפני חודשיים מחשב בעל : בשתי סטוקים להגברת הביצועים 2* SAMSUNG DDR 256MB 3200\400 סה"כ 512 מעבד INTEL 2.4 800 Mhz 512k cache לוח +EPOX EP-4PDA2 דיסק קשיח WD 80GB 8MB BUFFER כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB ועוד דברים שלא חשובים לבעיה עכשיו שמתי לב שהמחשב איטי מהרגיל . הוא בקושי זז יענו לוקח לו זמן לבצע פעולות פשוטות כמו כניסה לוווינדוס אקס פי והעתקת קבצים וכו' והבנתי שיש בעיה כנראה בביצועים. בדקתי בPCMARK2002 ואני לא יודע אם ביצועי הארד דיסק שלי , הזכרון והשאר תואמים את מה שקיבלתי כי אם לא אני אחליף חלקים הציונים: CPU SCORE 5700 MEMORY SCORE 6700 HD SCORE 1200 נ.ב. אין לי מושג איך לבדוק ביצועים ללוח אם ....... תודה למגיבים!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by amirx19,

אני אמור לקנות בקרוב 4GB ללוח אם המדובר.האם יש זכרונות שהם לא מומלצים ושכדאי להתרחק מהם או שהכל אותו דבר.מדובר על זכרונות 800 .מעט OC מדי פעם לא משהוא קבוע.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. משום מה דיברו איתי אנשים מפורומים אחרים ואמרו לי שאפשר לעשות את זה, משהו מוכן להסביר קצת איך עושים את זה? אבל לא סתם הסבר, יענו להסביר ולמה אנשים לא הופכים את ה AXP שלהם ל AMP? זה שווהההה................... (לא?) :smoke: בתודה ג'י,

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  5. יש לי בעייה עם לוח אם של Abit עבור P4 דגם IC7-MAX3 מיהו היבואן הרשמי שאליו אני יכול לפנותבסוגיה זו בבקשה? האם יש "יבואני משנה" ללוח אם זה? האם יש המלצה אולי למעבדה שיכולה לבדוק לי את הלוח...? כבר עברה שנה מהרכישה והחנות שקניתי בה אותו כבר אינה קיימת עוד. אודה לכם על העזרה !!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by moshel7,

האים המעבד הזה יריץ מישחקים כבדים כגון crysis cod4 bioshock ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by constantine16,

http://www.physorg.com/news116171754.html ibm show as how the future should look like.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. אני מחפש מעבד טוב למחשב שלי, המטרה היא בעיקר שיריץ משחקים חלק על הגדרות גבוהות - כי יש לי כרטיס מסך טוב, חסר לי רק המעבד.. הPENTIUM 4 3GHZ - כבר לא מעלה לי משחקים עכשווים... אז יש לי 1000 שקל - אם אפשר פחות אז יותר טוב, מעבד שייתן לי את התוצאות הכי טובות. ראיתי לפי הטבלת ביצועים ( http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html ) את המעבד הזה - PHENOM 9500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=682195 אבל אין בעיה שהלוח אם שלי הוא INTEL וזה מעבד AMD?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. התקנתי את המערכת הפעלה כאשר בקר הSATA נמצא על NATIVE IDE. כאשר אני משנה למצב RAID וSATA TYPE AS SATA המערכת מבצעת איתחול.... השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש ירידה בביצועי הדיסק הקשיח במצב NATIVE IDE? 2. האם ניתן לאחר התקנת מערכת ההפעלה לטעון את הדרייברים ולשנות חזרה בביוס למצב SATA במקום NATIVE IDE כדי לא לקבל מסך כחול ואתחול? תודה מראש לכולם.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. ראיתי את זה באחד האתרי חומרה רוסיים. רשום שם שההיטסינקים לא קבועים ומורכבים על הלוח. נראה טוב, לא ? ורשום שמחיר שלו ברוסיה יהיה כ260 דולר. כתוב גם שהלוח יתמוך בDDR2 1066 אך ורק כאשר המעבד המורכב עליו הוא AM2+ וכאשר משתמשים במעבדים בעלי תושבת AM2 רגילה, המהירות של הזכרון היא רק עד 800MHZ. מה עוד ? הלוח בעל 4 חיבורי PCI-E 2.0 בעלי תמיכה בCROSSFIRE X. תמיכה בCROSSFIRE X - כאשר זה שני כרטיסים - הPCI-E 2.0 עובדים שניהם X16. כאשר שלושה כרטיסים - אחד עובד כX16 ושניים כX8. כאשר ארבעה - אז ארבעתם "רצים" על X8 כל אחד. [attachment deleted by admin]

11. מה עדיף לי לקחת? GIGABYTE GA-8IG1000MK או Asus P4PE/L Intel 845PE בעיקר מבחינת אמינות וביצועים ללא קשר למחיר תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by dan9,

היי יש לי לוח מסוג: 4CoreDual-SATA2 של חברת ASROCK http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2&s=775 ונתקלתי בבעיה שעוד לא קרתה היתה לי בעבר עם אותו לוח... בזמן התקנת וינדוס ולא משנה איזה ונידוס...הוא לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח ולא מוכן לקבל אף דריבר של הבקר בנוסף גם שאני מנסה להתקין על שני כוננים שהם לא מסוג SATA אלה EDI הוא לא נותן?? וב XP הוא נתקע ולא עובר את המסך הכחול לממשק הצבעוני.. מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by עמית1984,

שלום היום שקראתי בעיתון שמתי לב שמחירי הזיכרונות קצת ירדו והחלטתי לקפוץ על הרגע ולהוסיף עוד זיכרון היום יש ברשותי 2X256 של חברת KINGMAX ורציתי לדעת מכיוון שאני קונה את הזיכרונות בזוגות רציתי דבר ראשון לדעת העם יש הבדל בין 1.5 גיגה ל 1 גיגה???? כי מה שאני הולך להוסיף זה הולך להיות הפעם האחרונה שאני מוסיף זיכרון למחשב דבר שני יש איזה חברה מסויימת שכדאי לקנות???? ויש משהו שאני צריך לבדוק לפני הקניה בזיכרון???? תודה עמית

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by NJorl,

רצ"ב שלושה לוחות בעלי פריסה שונה של הרכיבים רציתי לשאול את המומחים שבכם מהי הפריסה הכי אופטימלית מבחינת זרימת אוויר\קירור נוחות גישה או מבחינות אחרות בלוח של asus הזכרונות נמצאים לצד המעבד בצלע המזרחית של הלוח מה שאומר שהזכרונות נמצאים מתחת לספק באופן חלקי בלוח של msi הזכרונות נמצאים מתחת למעבד בצלע הדרומית של הלוח מה שאומר שהם מרוחקים מאוד מהספק בלוח של dfi הזכרונות נמצאים מעל המעבד בצלע הצפונית מה שאומר שהם מכוסים לחלוטין ע"י הספק על פניו נראה לי שהלוח של msi הכי עדיף כי הזכרונות בו מרוחקים מהספק , אבל זה רק התרשמות לא מקצועית שלי , מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. והאם כדאי לקנות ללוח כזה זכרון בשני DIMMs או באחד?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by nucleo,

שלום, אני לא לגמרי יודע אם זה המקום אבל נראה לי שכן יש לי כרגע שש גיגה זכרון ואין אפשרות להרחיב אותו כרגע (בעיקר בגלל עליית מחירי ה DDR2) אני עובד על מערכת 64 ביט עם פוטושופ 64 ביט כרגע הזיכרון הוירטואלי נמצא על הארד דיסק משלו כאשר כל התוכנות מותקנות על דיסק קשיח נפרד ממערכת ההפעלה גם קבצי העבודה נמצאים על הארד דיסק נפרד (יש לי חמישה סה"כ. 4 "כלליים" + 1 שמצאתי בבית לאחרונה וכרגע משמש רק עבור ה VRAM) כרגע אני עובד על איזשהו משהו כאשר בתוך אותו קובץ PSD יש לי ארבע תמונות שצולמו ב 21 מגה פיקסל והן 4K כל אחת עם מלוא ה 32BIT מידע צבע פוטושופ תופסת כמעט 4 גיגה ראם וסה"כ יש לי כחמש וחצי גיגה תפוסים וכחצי גיגה פנוי פוטושופ מן הסתם זוחלת לה בקיצור, השאלה שלי היא, האם ביטול הזכרון…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by aviram20,

אני רוצה קצת להבין מה הולך עם המעבדים האלה שמתי לב שיש מעבד שתי ליבות שהוא נגיד 2 מגה הרץ ולי יש נורטווד שהוא 2.8 מגה הרץ איך הגיוני שהשתי ליבות יותר מהיר? זה כול ליבה 2 מגה הרץ או ששניהם ביד או מה מי מו ? מהירות שעון ? אני לא מבין כולכך אשמח להסבר קטן ..

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  18. אני לקראת קניית מחשב חדש והמפרט שלו כנראה יהייה כולל לוח אם dfi nf4 ומעבד amd venice 3000 או 3200 השאלה שלי אילו זכרונות יביאו לי תוצאות יותר טובות באובר? twinmos speed premium 3500? או adata vitesta ddr500? אני קונה כנראה רק סטיק אחד של 512 כי אסור לי להשתגע יותר מידי עם המחיר מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by IT,

שבוע טוב לכולם! הביוס במחשב הישן שלי החליט שנמאס לו, אז חשבתי שאם כבר אני אחליף לוח-אם,אולי כדאי שיהיה איזה שידרוג קטנטן... הלוח אם שמת הוא gigabyte - GA-81848P(-L המעבד הוא פנטיום 4 3ghz. יש לוח אם שתומך במעבד הנ''ל וגם בDDR2 וPCIE ? ראיתי לוחות בסוקט 775 שתומכים בפנטיום4 אבל שלי יושב עכשיו בסוקט 478... תקנו אותי אם אני טועה - המעבד שלי לא יכול לשבת ב775 נכון ? תודה!

20. Started by djelectric,

כרגע יש לי סטיק אחד של 2 GB בתזמון CL5 האם יש לי אפשרות להתקין בנוסף גם סטיק של 2GB ב CL4 ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. Started by desert,

יש לי בבית מחשב פנטיום 2 ואני רוצה להשאיר אותו כל היום על הורדות , בשביל זה אני רוצה לקנות הארדיסק של 80GB אבל , אמרו לי שלפני שאני קונה אני צריך לבדוק אם הלוח הזה תומך מעל 40GB , חיפשתי בגוגל ולשווא ממש לא מצאתי כלום שמעניין אפילו MANUAL לא הצלחתי להשיג. בתקווה לעזרה?[לוח-e139761 של אינטל , אני חושב שGATEWAY מייצרים אותם]

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  22. שלום חברים, כיום יש לי מעבד E6650 עם לוח אם של ג'יגבייט ו2 מגה זיכרון. אני זקוק למחשב נוסף למטרת גלישה ומוזיקה ונשאלת השאלה- האם לשדרג את המחשב שלי ע"י הוספת זיכרון ולקנות מחשב זול, או לקנות לי מחשב חדש. במידה ואתם חושבים שהתשובה השנייה עדיפה, אשמח לקבל מכם המלצות למעבד+לוח+זיכרון, עד 2000 ש"ח. חשוב לי שהמעבד יוכל לסחוב עבודה על אופיס 2007 עם לפחות 5 אתרים פתוחים ברקע וVM + VPN. כמו כן חשוב לי שלא אצטרך לשדרג אותו שוב בעוד שנה וכשאצטרך לשדרג - אוכל לעשות את זה בקלות, לכן אני חושב לכיוון של לוח עם זיכרונות DDR3. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by lipa,

בלוחות החדשים מבוססי ערכת שבבים 915 אין AGP , אבל יש לוח שאמור להיות עליו סלוט AGP זה הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I915P%20Duo%20Pro-A.htm אבל במיפרט כתוב Gear slot מה ההבדל ?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  24. מדוע אין שום השוואה עם לוחות אם של חברות אחרות? זו ממש לא חוכמה להשוות לוחות אם של אותה חברה ואף הופך את הכתבה לעלובה. אשמח לשמוע מדוע לא השוותם את הלוח הנ"ל ללוחות האחרים שנמצאים בשוק.

דיונים חדשים בפורומים