עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SixKiller,

עכשיו אני סתם פה עובר מדף לדף ואני רואה את הבאנדל הזה... זה באנדל פצצה במחיר אטום... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=905 (אני אישית לא חושב שזה ספאם פשוט רציתי שכולם יראו איזה הזדמנות לקפוץ על הבאנדל...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. מה קורה? טוב שמעו חשבתי על לקנות את המעבד של אי אמ די אבל אמרתי לעצמי : למה שאני אקנה את המעבד הזה אם רק עוד שנתיים הוא ינצל את המהירות שלו? [ד"א ראיתי אחת שרקנה פנטיום 4 2.8 ואת המקס 3 של אביט עשה אובר קלוק ועבר את האי אמ די!} וגם נגיד עוד שנתיים, בטוח אבל בטוחחחחח שיהיו מעבדים בטכנולוגיה שלו או אפילו יותר מתקדמת! והוא יהיה המעבד הכי חלש! אז למה לקנות סתם? אני קונה כרב את ה2.8 עם מקס 3 והוא יהיה מצוין! וגם אני נותן עוד שנתים וחצי את המחשב שלי לאחותי ואז אני קונה חדש! אז בקיצור : למה לקנות את המעבד החדש הזה אם יש יותר טובים ממנו במחיר יותר זול? וגם אחרי שהוא יתחיל לנצל את המהירות שלו יהיו מעבדים אחרים פי כמה וכמה יותר מהירים ויותר זולים! תחשבו על זה! נ.ב. לא התלחתי להסבי…

3. Started by sam1441,

אני מנסה להרכיב מחשב, והולך קצת לאיבוד בחיבור החוטים הקטנים לפינים בלוח. אני חושש לגרום לקצר לפני שאדליק, אז אשמח להסברים 1. האם צריך לחבר את שני סוגי הכבלים מהספק ללוח? גם ATX וגם ATX12V? 2. יש לי את טבלת החיבורים הזו על הלוח, אני לא מצליח להבין מה צריך לחבר למה על הכבלים שיוצאים מהמארז רשום 1. power_led לאן אני מחבר אותו? :s05: 2. Power sw 3. hdd.led 4.reset_sw כמו כן יש לי שנים באודיו 1. HD, שממנו יוצאים איזה חמש זרועות קטנות, mic power, mic in, ground, r-ret ועוד. 2. AC 97 איזה מהם אני צריך לחבר? אלפי תודות מראש!![br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 22:45:23 כמו"כ -רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by iem,

האם הזיכרון של KINGSTON 512MB DDR 400MHZ PC3200 CL3 יעבוד על המחשב שלי במפרט הנתון בקובץ המצורף ?? והאם הוא יוכל לעבוד גם בהרמוניה עם הזיכרון הקיים היום ? (מקסימום הוא יעבוד לבד לא קרה אסון אבל לפחות חשוב לי שיעבוד גם אם לבד...) תודה רבה מראש !! מצ"ב נתוני הלוח והזיכרון הקיימים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by ShoVaLK,

יש לי כמה שאלות בנוגע לנושא הזה... 1) מה מעבד טוב צריך להכיל איזה סוגים איזה חברה... ליבה כפול... מגה ארץ גבוה ועוד כל מיני דברים? (אם אפשר לתת דוגמאות לטובים וללא טובים ) 2) מה זה SLI? תרחיבו בבקשה תודה 3)בשביל מה צריך BIT יותר גבוה למה זה? נגיד 64 וזה... 4)איך אפשר להדיל בין DDR3 ל DD2 ו DDR1 יש הבדלים בולטים ?? (ראיתי תנושא עם ההסברים על החיבור ולא הבנתי מי יודע מה..) תודה למי שעונה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  6. -------------------------------------------------------------------------------- לפני כחודש נרשמתי לראשונה לפורום זה. התלבטתי איזה רכיבי מחשב לקנות . יחד עם תשובתכם לשאלותי קראתי הרבה תגובות לגבי שאלות של אחרים בפורום זה ולאחר שגם מחיר המעבד Q6700 ירד ההתלבטות תמה .גם אם הרכיבים שקניתי אינם בדיוק על פי מה שהמלצתם ,הדבר נובע מעצם העובדה שאין ברשותי תקציב פתוח והייתי מוגבלת בסכום מסוים. להלן הרכיבים שקניתי: מארז של EZCOOL וספק של אותו מותג 500 וואט REAL לוח גיגה בייט GAP35DS3L מעבד - Q6700 זיכרון - 2x 2048 של CEON כרטיס מסך - 8600 GT של 512 מגה זיכרון MSI הר-דיסק 500 גיגה של סיגייט sata 2 ו 32 mb צורב DVDx 20 של LG אני מקווה שעשיתי קניה טובה. שבת שלום לכולכם והרבה תודה…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש רכיבים להרחבה ל - PCIe לשוק הביניים. אני מכיר שיש בשרתים הרחבות ללוח אם אבל עוד לא ראיתי כאלו למחשבי Desktop משהו מכיר אולי? תודה יבגני

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by ABA3D,

הי חברה החטלתי שאני רוצה ליקנות מחשב עכשיו יש לי בעיה של זיכרונות אני יודע Kingston ניחשבים להכי טובים אבל לאחרונה קראתי ביקורות די טובות לגבי הזיכרונות של SuperTalnet והם די זולים לעומת הזיכרונות של Kingston אז אני לא יודע מה ליבחור. אשמח לקבל עצות והמלצות. והינה המיפרט: CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB 1066MHZ CPU Cooling:IGLOO 5600 P4 775 MotherBoard:GIGABYTE GA-G33M-DS2R HD:WD 500GB 7200rpm 16MB Memory:SuperTalnet DDR2 4096MB (2x2048MB) 800Mhz CL5 Graphics:Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe DVD/RW:Pioneer 212 DVDRW SATA Case:GIGABYTE 3D AURORA (black) PSU:Thermaltake TR2 550W מודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by DeAk,

מה בעצם ההבדל בין P35 ו P31 ? מה מהם יותר טוב ? אם בכלל יש הבדל מהותי תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by fachimoo,

שלום, רציתי לדעת האם יש עידכון למעבד או משהו כזה. המעבד הוא Q6600 ורציתי לדעת האם יש צורך לעדכן משהו כי אני הולך לעבוד VISTA 64 BIT . תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. אהלן, עוד טיפה על הרכיבים: 1GB KINGSTON DDR II - 667 X 2. כרטיס מסך 8600 או X1950GT. לא מתוכנן OC. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי מחשב לפי המפרט שמופיע ליד שמי אני מעוניין לעורר אותו קצת לחיים בתקציב נמוך ככל שניתן. חשבתי להגדיל את הזיכרונות, כרגע יש לי 1 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה (EBAY), השאלה היא אם בכלל יש טעם ? אני לא רוצה להיכנס להשקעה גבוהה תודה

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  14. שלום יש לי את הלוח של גיגהבייט ga-m61pme-s2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2755 יש לי עליו מעבד חלש.. sempron le-1200 הלוח תומך דואל קור? כי אני רואה שרשום באתר 64 X2 בקטגורית המעבדים הנתמכים. איך אני בודק את המעבדים השונים אם הם יכולים להתאים לו?(חוץ מבדיקת הסוקטam2) ומהו המעבד החזק ביותר שאוכל לשים עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by tsahiii,

חברה איך הלוח הזה יש למישו נסיון איתו ? הוא טוב ? הP35 לאן פארטי של DFI עדיף ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22145

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. היי, זה הגיוני שיש כאלה הפרשים חדים? (28 לעומת 46° במאמץ בין שתי ליבות) וטמפ' מעטפת של 46°... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. אני משדרג כרטיס מסך ל HD6870 במקום ה- 4850 הישן שלי, תוספת 2 סטיקים של samsung 2gb DDR3 1333MHZ ייתנו לי משהו? והאם לדעתכם ירוצו בסדר יחד עם הזכרונות הקיימים שלי? אני יכול לקנות אותם יחסית בזול מאוד. והאם שדרוג מעבד ל-PHENOM II X6 2.7GHZ יוסיף?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by danshimsh,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ עיבודים יחסית כבדים (כמו קימפול מערכת הפעלה לינוקס) כך שחשוב לי ביצועים. אני חושב על haswell השאלה שלי היא: האם כדאי להזמין עם DDR3 שעובד במהירות 1600 ? העניין הוא כזה: לפי מה שראיתי יש שתי מהירויות,: מה שנותנים בד"כ זה 1333 ואם רוצים 1600 צריך במפורש לבקש זאת. מה שאני חושש הוא (ואולי אני טועה) שבגלל ש1600 הוא טכנולוגיה חדישה יותר, ייתכן שהיא עדיין לא בשלה ולא יציבה וייתכן שיהיו בעיות כך שאם רוצים ללכת על בטוח כדאי יותר 1333 אני מעוניין לשמוע את דעתכם בברכה דן

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  19. האם משפחת מחשבי ה-NUC של אינטל נדרשת להיכנס לעמדת ספיגה? גם מיצרניות המחשבים הגדולות ביותר בטאיוואן מאמצות את משפחת Renoir של היריבה עבור מתחרים ישיריםלכתבה

20. על אף שאפשרות ה-Cool'n'Quiet מופעלת בביוס תדר המעבד לא יורד כאשר העומס עליו נמוך. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by maazg,

שלם רב, היום קראתי את הכתבה באתר לגבי השקת הבולדוזר של ADM באוקטובר. האם כדאי לחכות עד אוקטובר בקניית מחשב חדש (כלומר לחכות למעבד זה ולתשובתה של אינטל בנושא) או שזה לא כל כך ישנה בביצועים? המחשב מיועד למשחקים כבדים באיכות טובה. תודה רבה

22. יש ברשותי 3 מחשבים לשניים מהם אני צריך להוסיף זכרון והשלישי הוא די חדש ולא צריך להוסיף אבל חשבתי על קומבינציה המחשב הראשון הוא פנטיום 4 1800 ויש לו חצי ג'יגה זכרון 400mhz (אני רוצה שיהיה לו 2 לפחות) המחשב השני הוא פנטיום 930d יש לו ג'יגה זכרון 667mhz (גם בו אני רוצה 2 ג'יגה לפחות) המחשב השלישי והחדש הוא core2dou e8400 עם 4 ג'יגה זכרון 800mhz (לא רוצה להוסיף אבל אולי אם יש אפשרות לקומבינצייה של שדרוג) אז אחרי ההקדמה איזה זכרונות תומך הפנטיום 4? עד כמה mhz איזה הפנטיום D (האם אפשר לשים לו את ה e8400 והוא ייתמוך בהם ) ובקיצור מה אתם ממליצים לעשות בכל מחשב? כאשר המחשב החדש משמש אותי למשחקים גם כבדים ולסרטים hd המחשב הפנטיום d ישמש את אחי הקטן למשחקים כמו gta לא החדש ועוד משח…

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by yudryer,

היי, אני מרכיב מחשב והתכוונתי להשתמש ב - GIGABYTE EG45M-DS2H http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2877 (אלא אם למשהו יש משהו ממש רע להגיד על הלוח) אבל זה לא השאלה, שמתי לב שבהמון לוחות יש יציאת HDMI, אז מה זה אומר שהם כולם תומכים ב HD? אם כן אז מה מיחד את הלוח הזה לעומת הדורות הקודמים למשל G41, G43?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  24. מה ההבדלים בין לוחות שעולים 1150 שקל כמו ה EX58-UD3R לבין לוחות שעולים 1500 שקל כמו EX58-DR5 או P6T. ובכלל, יש איזה לוח יחסית זול ומשתלם מבחינת אפשרויות וגם OC ל I7 ? שאלה דומה לגבי זכרונות, איזה תזמונים כדאי לקחת, ואיזה זכרונות נחשבים לטובים ויחסית משלתמים ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. האם מעבד כמו q6700 65nm יוכל להתאים ל- biostar 945gc m7-te? כרגע אני עם הארד דיסק של 80GB SATA2 שקיבלתי עם המחשב של ג'ון ברייס, כי שני ההארד דיסקים של ה- 500GB (IDE) כל אחד הורכבו כבר במחשב חדש. אמרו לי שהלוח לא יוכל לעבוד עם quad שהם 45 ננומטר, אז לפחות 65 ננומטר ולא איזה core 2 duo מהרשימה שבאתר של biostar. מה דעתכם? תיאורטית, חשבתי לשים עליו איזה כרטיס מסך נחמד מסדרת 9 של nvidia (למרות שאני יודע ש- 9800 למיניהם לא יעבדו על הלוח הזה, אז נשאר רק 9400-9600 למיניהם) ואם ארצה אוכל בעתיד הקרוב לשים גם את שני ההארד דיסקים של ה- 500GB IDE כל אחד, ולמחשב החדש לקנות שני הארד דיסקים של 500GB SATA2כל אחד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25048

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים