עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Shmulik007,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לצורך משחקים, לפי מה שקראתי פה, מעבדי הAMD מומלצים יותר לצורך משחקים. אבל יש לי מספר שאלות. בעוד שפה מעבדי הAMD 64 מומלצים, לי הומלץ על מעבד הINTEL PRESCOTT, אך הPRESCOTT של ה3.0 GHZ יקר יותר מAMD64 3000+, שלפי מה שהבנתי הוא המקביל לו פחחות או יותר. שאלה שנייה, הבנתי שחשוב מאוד לבחור מעבד יחד עם לוח אם תואם. אבל ברשימה של לוחות אם, לא ידעתי אפילו להתחיל מאיזה חברה טובה בכלל. מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם תואם למעבד AMD 64 3000+ ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by Tzion,

החלפתי את הלוח במחשב הישן ללוח שכולל כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה ומעבד מובנה. המוכר אמר לי שזה מעבד AMD2200 אבל כשבדקתי במאפייני מערכת בוינדוס המהירות היא רק 1.2GHZ וגם בחוברת של הלוח רשום שהזה מעבד דיורון. ד"א זה מה שרשום במדיוק בsystem properties: איך אני יכול לדעת איזה מעבד זה ובאיזה מהירות הוא? ואיך נחשב הלוח הזה ביחס ללוחות שמכילים רכיבי און בורד? זה לוח של חברת PC CHIPS מדגם M810D עם ציפסט של חברת SIS והאם אתם חושבים שהכרטיס המסך שלו יותר טוב מהוודו 3 שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. יש לי בעייה מאד חמורה. ממה זה התחיל: קבלתי ביום שלישי צורב חדש PLEXTOR 48X24X48. מחבר אותו למחשב. מחשב עולה. הוא לא רואה CDROM ולא רואה את הצורב. מחבה את המחשב. מנסה כל מיני אפשרויות לחבר הרדדיסק סידירום וצורב. בדקתי ככה: חיברתי ל-IDE ועם הואנפתח אז הוא בסדר עם הוא לא אז משהו לא בסדר. קיצור ניסיתי כל מיני אפשרויות עם ה-JUMPER-ים שלהם ובסוף שגם הצורב והסידירום עבדו חשבתי שהכל בסדר אך מחשב לא עלה. אז ניתקתי את הצורב והסידירןם והחזרתי את הרדדיסק כמו שזה היה אבל הוא לא עלה: היה מסך שחור עם CURSOR ולפעמים אחרי איזה 10 שניות הוא כתב Boot Failure. System Halted אז חשבתי שהרסתי איכשהו את ההרדדיסק למרות שבטוח לא קיצרתי ולא דפקתי כלום והכל היה בסדר. אבל ה-SETUP כן ראה את ההרדדיסק. …

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של ג'יגה ביט את שני הלוחות האלו ורציתי לדעת עם הם טובים טובים מאוד וכמה הם עולים 1)GA-8ANXP-D http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ANXP-D.htm 2)GA-8GPNXP http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8GPNXP%20Duo.htm תודה

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by mpclass,

שלום האם יצא כבר המעבד החדש של אינטל? (זאת אומרת פנטיום 5) אם כן אז תוסיפו כתובת של החנות או מספר טלפון..תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by Yosi199,

שלום אני בתהליכי בניית מחשב חדש. המחשב יעבור OC ולכן חשוב לי שיהיה לי זכרונות מעולים. המחשב יהיה מחשב אולפני כלומר יעבוד עם תוכנות של מוסיקה שדורשות שימוש נכבד בזיכרון. האם אני ירוויח מזכרון גדול יותר או שאולי מזיכרון מהיר יותר? המפרט: P5B-DELUXE CONORE E6300 כרטיס מסך ASUS Extreme AX700 Silencer/TD/256M (הוא שווה משהו בכלל?) אשמח אם תענו לי על השאלות ואולי אפילו תמליצו על דגם מסויים של זיכרונות

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by creep19,

אני מחפש המלצה ללוח אם טוב ל AMD 2200 אני לא כל כך בטוח איזה לוח אם לקנות בבקשה תמליצו לי על לוח אם עם ביצועים טובים ! תודה

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by faceman_007,

מה ההבדלים בין הלוחות כאשר מדובר בOC? בין Lanparty NF4 UT SLI-DR לNF4 SLI Infinity

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות לוח אם DFI Infinity 975X for LGA775 וזכרונות של G. SKILL 800MHZ אבל קראתי את הפרטים הטכניים של הלוח אם וכתוב שהמקסימום הוא תומך ב667 MHZ זה נכון?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by snakerr,

תראו אני קונה מחשב עכשיו הוא לצורך משחקים חדשים ואני רוצה שהוא ישמש אותי טוב גם שייצאו המשחקים שדורשים 4 ליבות. אני לא כל כך מבין בתחום הזה ת'אמת אבל ראיתי 3 הצעות תגידי לי מה הכי משתלם ‏Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB‎ פה בפורום קראתי שזה מעבד טוב אני רוצה לדעת למה הרי הוא מסדרה ישנה והוא עולה 890 שקל ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB‎ שלא יודע מה הסיבה אבל בפורום זלילזלו בו עוד פעם אני לא מבין בזה אבל מעניין אותי אם הוא באמת לא משו פשוט הוא עולה יותר.. 930 שקל ‏Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB‎ או המעבד הזה שפשוט ראיתי פה השוואה ואמרו שהq6700 אפילו יותר טוב ממנו ולא יודע למה הוא עולה 1220 שקל.. אני אשמח לדעת מה משרת הכי טוב בשביל משחקים ומה הפערים ביניהם…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  11. Started by bluz,

רציתי לדעת, על איזה מטלות מפקד המעבד. לדוגמא, אני יודע איזה חלק יש לכרטיס מסך, אבל מה בעצם עושה המעבד? איזה חלק יש לו בעיבוד גראפי? חבר שלי מתעקש שאני אברר אם למעבד יש השפעה על כמות הFPS במשחק CS:S (בתנאים כבדים של AA*4, AF*16 ואיכויות אחרות במשחק). אז באמת, אם אני משדרג מעבד אני רוצה להשקיע מינימום כסף ולקבל מקסימום תפוקה לצרכים שלי.. מה הוא עושה?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  12. אנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים והפרטים המלאים אודות מעבדי RYZEN 7000 החדשים של AMD המגיעים אל החנויות ממש עכשיולכתבה

13. לOC למעבדים החדשים 45 תודה

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by idanmal,

שלום לכל העוזרים ...יש לי זכרונות CL2 של GEIL מהדגם של מה שמופיע בחתימה שלי אני רוצה לדעת ככה,אם אני רוצה להוסיף זכרונות על שלי אני פשוט צריך זכרונות עם אותם תיזמונים ושיהיו 400 MHZ או שאני חייב גם אותה חברה ואותו דגם פשוט החברה לא מייצרת את הדגם הזה יותר ובגלל זה קניתי אותם בלי אחריות ב600 שח במקום בסביבות 2000 ....ועוד משהוא אפשר אולי הסבר אם יהיו לי 4 סטיקים זה לא מוריד לי מהמהירות של הזכרון למשל והאם זה עובד ב-dual? תודה לכל העוזרים במיוחד לכל צוות האתר....

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  15. אני מקבל את הלוח עוד 10 ימים ואין לי שמץ למה אני עושה את זה כי היה לי MSI K8N NEO2 PLATINUM .....לא נורא הX800PRO כבר נמכר אז אין דרך חזרה בכל מקרה חשבתי על כמה סוגי קונפיגורציות : 2X6600GT או כרגע 6800GT עם אופצייה להוסיף עוד אחד בעתיד ( המאוד לא רחוק עד כמה שזה תלוי בי ) או לשים X850XT מה אתם אומרים ? בהתחשב בX800PRO שהיה לי עד עכשיו ..... ולכל השואלים .....אין מה לעשות יש את המשוגעים לדבר תשאלו את CUPRA ו THE BYTER ועוד כמה .

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=687974&starttime=0&endtime=0

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. באיזה סוקט נכנס הכפול ליבה של אינטל?? יש להם סוקט חדש משלהם או שב 775 ????. וכמה הכפול ליבה הכי משתלם שכדיי לקנות..ביחס למחיר.. ובאיזה ביצועים הוא יוכל לעזור לי במחשב.. באיזה תחום?קידוד עריכת וידאו..? משחקים.. ?

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  18. שיהיה עם אחריות טובה וארוכה. שיהיה סטיק אחד כי בעתיד אני יעשה שדרוג. ושלא יהיה לאובר קלוק כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק לזכרונות, אבל אם בכל זאת תמצאו זכרונות לאובר קלוק בטווח מחירים הזה אז אני אשמח. ועוד שאלה קטנה אם אני מתכוון לעשות אובר קלוק למעבד ולכרטיס מסך אני לא חייב לעשות גם לזכרונות נכון?

• 11 תגובות
    • 671 צפיות
  19. שלום רב. ברצוני לבצע שדרוג לזיכרון , אך איני בטוח מה מומלץ עבור לוח האם שלי ע״מ שיהיו ביצועים מיטביים ככל שניתן. ברשותי הלוח אם הבא asus p5ld2. מעבד pentium D 3.4ghz. זיכרון 1gb aneon 667 כאשר יש dc (כלומר 512x2). לפי מיטב הבנתי יש ללוח האם הנ״ל תמיכה במהירות של עד 667 ולא יותר , אשמח להרחבה בנושא. איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לי לרכוש , בהתחשב בעובדה שהשימושים העיקריים במחשב הם אינטרנט , אופיס ומשחקים לא כבדים במיוחד. בתודה והמשך שבת שקטה , אלעד.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by avenger31,

האם שווה לחכות ללוחות מבוססי P35 במידה וכן מה יתרונונם, כי לפי הכתבות חוץ מ תמיכה ב DDD3 כלום...

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by moskitos,

לוח-אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 וכשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה או משהו ויוצא החוצה. אז ניסיתי לפתוח את הדיסק ע"י קליק ימני ואז התקנתי רק את הדרייבר של NFORCE 2 אבל את השאר זה לא מתקין לי. האם אני יכול להוריד את השאר ומה בדיוק כי אני צריך גם את ה-LAN וכו'.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by redersh,

אני מחפש לוח תקציבי כולל כ מסך יש שני דגמים שאני מתלבט לגביהם FoxConn K8M890M2MA-RS2H -שח353 GIGABYTE GA-M51GM-S2G -שח472 התקציב הוא מינימלי לילד בעל צרכים בסיסים כך שיש להתחשב בשאיפה כלפי מטה תודה

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by CASSPY,

שלום ! מחפש הסבר לגבי זכרון שעברהגהה revised מה זה אומר על טיב הזכרון נתקלתי במושג בחיפוש אחרי זכרונות זולים למחשב ב-e-bay בתודה -כספי

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  24. Started by uguru1969,

ברצוני לקנות מחשב לאוברקלוק כבד איזה סטפינג שנמכר בארץ הכי טוב לאוברקלוק שמעתי שהשבוע ה-17 וה-15 הכי טובים אך האם ניתן למצא אותם בארץ ולגבי גוף קירור מה יותר טוב ה-XP-120 או ה-BIG TYPHOON

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  25. לאחר עצירת ביניים עם דגמים מרובעים בהספק מוגדל - האם דור ה-Tiger Lake יהיה מוכן בקרוב לספק תחרות ישירה עדכנית גם עבור המעבדים הניידים המתקדמים ביותר מבית AMD?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים