מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי שברגע שחיברתי את הקירור עם הלחצנים , לוח האם קיבל קצת כיפוף כמו בטן באיזור של המעבד , האם זה לא מסוכן ללוח? לאחר זאת חיברתי הכל והמחשב עובד תקין , אבל הכיפוף הזה מפריע ליץ רוני
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שאלתי היא האם על לוח אם שמשתמש בDDR1 אפשר לשים (לא בשילוב של שני סוגים) DDR2. פשוט הDDR1 היום יותר יקר בכפול מDDR2. מצחיק נכון? תודה על התשובה ערן.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 -300 ולוח MSI K8MM-V אני רוצה להוסיף זיכרון פנימי איך אני יודע איזה זיכרון מתאים למחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נכבה, מבדיקה עולה כי הכאבלים (או איך שלא רושמים את זה) מנופחים... עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם, בחנות מחשבים שראיתי אין להם בטענה שהוא ישן והם רוצים 850 על החלפה ללוח אם של אינטל+מעבד+זכרונות. לא הגיוני לי המחיר... אני רוצה לקנות רק לוח אם את ההרכבה אעשה לבד, זה שטויות. ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11711 האם הוא מתאים? אם לא אשמח לכיוון...תודה!
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התקנתי את המערכת הפעלה כאשר בקר הSATA נמצא על NATIVE IDE. כאשר אני משנה למצב RAID וSATA TYPE AS SATA המערכת מבצעת איתחול.... השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש ירידה בביצועי הדיסק הקשיח במצב NATIVE IDE? 2. האם ניתן לאחר התקנת מערכת ההפעלה לטעון את הדרייברים ולשנות חזרה בביוס למצב SATA במקום NATIVE IDE כדי לא לקבל מסך כחול ואתחול? תודה מראש לכולם.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היציאות של ה USB שלי, לא מזוההות כ USB 2, ולפי הלוח אם הן כן אמורות להיות!!!מה יכולה להיות הבעיה? יש לי לוח של אפוס, אם תצטרכו דגם, אני אחפש אותו.
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח טוב עם PCI-E בתקציב של 1,000 ש"ח +-. חשוב לי הביצועים ואני לא מבצע OC. כמו כן אני צריך זכרונות ללוח והמעבד הנ"ל בגודל 1GB. תודה על עזרתכם. ד"א ראיתי מס' נושאים בנושא לוח למעבד כפול ליבה אבל אם תקציב נמוך יותר וחברות מסויימות. אני פתוח להצעות לכל הציפים וכל החברות. אני מחפש את הטוב ביותר ואם יש אסמכתא (לינק לכתבה) אשמח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הזכרונות של מושקין הם הכי זולים שמצאתי האם הם בסדר? למה הם כל כך זולים? ועוד שאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm מזתומרת 1000Mhz? למה זה לא 1066Mhz?
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המעבד AMD 3000 64 אני שואל לגבי לוחות אלו משום חריץ ה AGP מחיר ה ABIT הוא 550 ש"ח GIGABYTE הוא 470 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני שבוע קבלתי את הכרטיס מסך החדש 4780 והמעבד E8400. לאחר בדיקות בכמה משחקים שמתי לב לתקיעות שצצות לפתע פעם ב5-10 דקות ונמשכות לא יותר מ 10-20 שניות. מאחר ויש לי רק 2 גיגה זיכרון הגאתי למסקנה שהתקיעות נגרמות מחוסר הזיכרון והעומס עליו של הVISTA. השאלות הם 1. האם אני צודק שהזכרון גורם לתקיעות? 2. אם כן , אז יש לי זיכרון מבית GSKILL בעל 1000MHZ ו 5CL , האם אני צריך להוסיף עוד זיכרון בעל אותם ביצועים כדי לא לגרום לחוסר תאימות או להאטת הזיכרון הישן?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני חכם כמובן,לפניי שקניתי את הזכרון שלי(דידיאר) לא בדקתי שיש לי sdram וביזבזתי 500 שקל על הזכירון והלוח אם שלי לא תומך ב דידיאר אני מחפש לוח אם(זול) לא צריך להגזים במחיר ;D העיקר שיתמוך ב דידיאר ומעבד אינטל ומהירות הזכרון שלי היא 400 יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי חברים , סוף סוף הגיע המעבד שלי Q6600 , אני עכשיו מחכה ללוח שלי תגידו אם זה מפרט טוב למשחקים , אם יש משהו להוסיף ביותר קצת כסף אז תגידו בבקשה , אני הולך להזמין לוח אם : ASUS FORMULA P35 ב 1600 ש"ח זיכרון : DDR 2 GEIL 800 ULTRA ב 1000 ש"ח ספק : THERMALTAKE 500W ב 450 ש"ח כרטיס מסך : CLUB3D 8800 GTS 320 ב 1550 ש"ח מארז THERMALTAKE ב 700 ש"ח מאוור מעבד GIGABYTE G-POWER 3400RPM שאר החלקים יש לי כבר כמו הצורב והכוננים והדיסק קשיח 250 גיגה WD אז זה יהיה חזק למשחקים ואובר קלוקינג ?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
פתחתי את ה CPUZ וראיתי שהזכרון על CL5 בעוד שהזכרון שקניתי אתמול הוא CL4 800MHZ של מושקין. נכנסתי לביוס והגדרתי שם את ה CL מ AUTO על 4 זה מה שאני רואה עכשיו. הזכרונות במקור אמורים להיות CL 4-4-4-12
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הציעו לי אינטל פניום 820 DUAL 2.8 2*2 FSB800 ב 1000 ש"ח זה יקר ??? הקטע שאני לא יודע אם ה SG 80 תומך בזה * סליחה אם מיקמתי את השאלה לא במקום ראוי
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
מדוע אין שום השוואה עם לוחות אם של חברות אחרות? זו ממש לא חוכמה להשוות לוחות אם של אותה חברה ואף הופך את הכתבה לעלובה. אשמח לשמוע מדוע לא השוותם את הלוח הנ"ל ללוחות האחרים שנמצאים בשוק.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, המצב הוא כזה: יש לי מעבד Q6600 ולוח GA-P35C-DS3R. המערכת לא מוכנה לעבוד עם זכרונות של שתי חברות גדולות (Crucial ועוד חברה) אבל כן מוכנה לעבוד עם זכרונות של KINGSTON. האם זה יכול להצביע על בעיה במעבד? או שמדובר רק בבעיית תאימות של הלוח מול הזכרונות? מה שיותר מוזר, זה שברגע שאני שם מעבד אחר (E8400) בלוח הנ"ל, הוא עובד פתאום גם עם הזכרונות של החברות האחרות. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לסבא שלי לוח של ABIT משהו כזה ל AMD ויוצאים לו שני בננות מהלוח .....אחת רמקול ואחת מיקרופון ולא בידיוק הבנתי למה הן משמשות
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני רוצה לשדרג אותו ולהחליף זיכרון. הלוח אם שיש במחשב: Intel Desktop Board D101GGC לינק כרגע יש 512MB זיכרון ואני רוצה לשים 2GB זיכרון. הלוח אם ישן אז לא מצאתי כל כך חנויות שמוכרות זכרונות מתאימים. מצאתי זכרון אחד ב-KSP: לינק. רשום שם שהמתח הנדרש הוא 2.6V ובאתר של הלוח רשום שאפשר רק 2.5V (לינק). ההבדל הזה יכול לעשות בעיות? מצאתי זכרון נוסף ב-TMS: לינק (אותו זיכרון, אבל יותר זול באתר אחר: לינק). הזיכרון באתר של היצרן: לינק. נראה שהזיכרון הזה מתאים, אבל הוא יקר יותר. הזיכרון הזה בסדר? יש אולי משהו יותר זול? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תגידו איך אני מבדיל בין תזמונים מהרים ללא? בערך: CAS-LOWER=BETTER ... ? תמיד רציתי לדעת. תודה וסליחה על השגיות.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2.4 AMD ל P4 2.4 עזרו לי בבקשה... התלבטות נוספת היא איזה לוח אם לקנות... הסתכלתי בפורום קצת ושמתי לב שאף אחד לא ממליץ על לוחות אם של אסוס... במקום זה כולם מעדיפים ABIT... בבקשההההה תסבירו למה?! ואיזה לוח הכי כדאי לקנות התחשב במחיר וביצועים! : בבקשה תעזרו מהר ככל האפשר ;D
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7391&Itemid=35 כול מי שאמר שכדאי לחכות עוד "רק" כמה חודשים למעבדי אינטל חדשים, כנראה טעות מרה בידו. איך שזה נראה עכשו רק בתחילת 2009 יצאו הגרסאות הכי חזקות (מקביל לסדרות X של היום), שכנראה יעלו בהתאם (1000 דולר ומעלה למעבד כשקונים בכמויות של 1000) וכנראה שלא נראה מאלו לפני פבוראר עד אפריל בארץ (כמו שקרה עם סדרת X של היום). והמפתיע שגרסאות הביתיות יותר שעולות כ200-400 דולר לא יגיעו לשוק לפני סוף 2009, כלומר מעלה שנה וחצי מעכשו!! אז, כל מי שאמר ששווה לחכות, כנראה שכרגע טועה וכנראה שבנתיים מי שצריך מחשב (יש לו נניח משהו מאוד ישן או אין לו בכלל), כנראה שזה זמן לא רע בכלל לקנות
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום אחרי חשיבה על DDR ו DD2 עלתה לי מחשבה להחליף את המחשב שלי עם מחשב של חבר של חבר (עזבו מסובך....) מדובר על מיפרט הבא... אופטרון 175 939 ואסוס A8N דלוקס תמורת אתלון 6000 AM2 ולוח אביט KN9NS הבחור מאד מתלהב מהאופטרון וחושב שהוא יותר טוב ממה שיש לו למרות שמה שיש לו זה דור אחד או יותר קדימה. למרות שכבר הזמנתי את הזכרונות למחשב שלי הנוכחי אני אשמח לקבל דעות אם כי פתחתי ת'רד על הזכרונות כבר הבוקר (למנהלי הפורום)
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הפרש המחיר בין המעבדים הנ"ל שווה את המחיר והאם ניתן להגיע עם ה6650 למהירות של 6750? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-