מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחושב על מערך SLI של 9600GT ומעבד מסידרת Q אני חושב על OC למעבד אז אשמח להצעות למעבד שיתן OC טוב ללא הוצאות מטורפות על קירור כמו כן איזה לוח אם טוב שמתאים גם ל SLI ?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי. אני בונה מפרט וחסר לי מעבד ולוח אם מתאימים, פרטים: כרטיס מסך - 5770 1GB. זיכרון - 2 סלוטים של 2GB. תקציב למעבד ולוח אם - בסביבות ה-1000 ש"ח, אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בערך אם כדאי. המחשב יהיה למשחקים כבדים גם ברזולוציה של FULL HD, לא מתוכנן OC. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
נדמה לי שאין אבל אני לא ממש מעודכן...+ זה רק לגבי ארצות הברית או שזה נכון גם לגבי עוד ארצות? אנגליה למשל?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
יש סיבה שהאופציה הנ"ל כבויה כברירת מחדל בלוח האם הזה? האם יש חסרון לכך שהיא תהיה מופעלת?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
זה בשביל חבר שלי, הוא רוצה לקנות מחשב חדש והוא צריך את המעבד החזק ביותר והטוב ביותר למפרט של מחשב גיימרים, בהנחה שהוא גם לא מתכוון להתעסק עם OC. על מה אתם ממליצים? (התקציב = 1,500 שקל גג) על ה-Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K או על ה-AMD Athlon 64 3000 ? ותנמקו מדוע דווקא במעמד שאתם בחרת ולא באחר... ושאלה אחרונה - לפי ההערכה שלכם, לכמה זמן יספיק המעבד הנבחר להריץ משחקים כמו שצריך?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המליצו לי עליו. עד כמה הוא עדיף מהליבות המרובעות.. אני לא יודע, אבל פשוט אומרים שהליבה המרובעת היא יותר איכותית. עד כמה זה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ עיבודים יחסית כבדים (כמו קימפול מערכת הפעלה לינוקס) כך שחשוב לי ביצועים. אני חושב על haswell השאלה שלי היא: האם כדאי להזמין עם DDR3 שעובד במהירות 1600 ? העניין הוא כזה: לפי מה שראיתי יש שתי מהירויות,: מה שנותנים בד"כ זה 1333 ואם רוצים 1600 צריך במפורש לבקש זאת. מה שאני חושש הוא (ואולי אני טועה) שבגלל ש1600 הוא טכנולוגיה חדישה יותר, ייתכן שהיא עדיין לא בשלה ולא יציבה וייתכן שיהיו בעיות כך שאם רוצים ללכת על בטוח כדאי יותר 1333 אני מעוניין לשמוע את דעתכם בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון של סמסונג 512mb (מפרט מלא בסוף), ונשארו לי עוד שני סלוטים של זיכרון פנויים. מכיוון שהגיע פסח, ויש קצת כסף, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב, ולהעלות אותו ל 1GB. אני די חדש בנושא האוברקלוקינג, ועדיין מתלמד, אבל מכיוון שאני מתחיל להכנס לזה, אני מחפש משהו שיתאים. ועכשיו לשאלות - האם תהיה לי בעיית תאימות אם הזכרון/נות שאני אוסיף יהיו יותר מהירים מהקיים (2700), האם הזכרון הקיים שלי ישמש "צוואר בקבוק" למערכת כולה כך שהשינוי לא יהיה משמעותי, ושאלה אחרונה - האם כדאי לי לקנות סטיק אחד או שניים של 256 ולחבר אותם ב dual-channel, כשהשלישי על רגיל (או שזה מבטל את הדואל צ'נל?) כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים שיתאימו למערכת באזור ה 500-600 ש"ח…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה: אם אני קונה מעבד Q6600 מחנות כלשהי איך אני יודע שהסטפינג של אותו מעבד הוא G0 ולא B3? כמו כן אני מודע לגבי קוד המעבד (G0) שהוא SLACR, אבל הוא לא רשום באף חנות, וגם לא רשום הסטפינג. לפי אילו סימני זיהוי אני מזהה שזהו באמת דגם של הסטפינג G0? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי חבר שאני והוא מרכיבים מחשב אני ממש לא מבין בOC אז אני לא יודע מה רמת הסיכון שלו ואם זה בכלל שווה לי לעשות את זה למעבד שלי אני ממש רוצה מחשב וזה מה שתוקע אותי. השמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7391&Itemid=35 כול מי שאמר שכדאי לחכות עוד "רק" כמה חודשים למעבדי אינטל חדשים, כנראה טעות מרה בידו. איך שזה נראה עכשו רק בתחילת 2009 יצאו הגרסאות הכי חזקות (מקביל לסדרות X של היום), שכנראה יעלו בהתאם (1000 דולר ומעלה למעבד כשקונים בכמויות של 1000) וכנראה שלא נראה מאלו לפני פבוראר עד אפריל בארץ (כמו שקרה עם סדרת X של היום). והמפתיע שגרסאות הביתיות יותר שעולות כ200-400 דולר לא יגיעו לשוק לפני סוף 2009, כלומר מעלה שנה וחצי מעכשו!! אז, כל מי שאמר ששווה לחכות, כנראה שכרגע טועה וכנראה שבנתיים מי שצריך מחשב (יש לו נניח משהו מאוד ישן או אין לו בכלל), כנראה שזה זמן לא רע בכלל לקנות
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח במחשב הישן ללוח שכולל כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה ומעבד מובנה. המוכר אמר לי שזה מעבד AMD2200 אבל כשבדקתי במאפייני מערכת בוינדוס המהירות היא רק 1.2GHZ וגם בחוברת של הלוח רשום שהזה מעבד דיורון. ד"א זה מה שרשום במדיוק בsystem properties: איך אני יכול לדעת איזה מעבד זה ובאיזה מהירות הוא? ואיך נחשב הלוח הזה ביחס ללוחות שמכילים רכיבי און בורד? זה לוח של חברת PC CHIPS מדגם M810D עם ציפסט של חברת SIS והאם אתם חושבים שהכרטיס המסך שלו יותר טוב מהוודו 3 שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם לאתלון 2100 במחיר של 600 ש"ח אני לא צריך שום דבר בנוי על הלוח חוץ מכרטיס רשת בנוסף אני רוצה שיהיה מבוסס על KT333 או KT400 ובנוסף רציתי לדעת האם האתלון 2100 או בנוי ב -0.13 מיקרון או 0.18 מיקרון
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נשרף לי כבל שמחבר בין הספק ללוח האם, ויש מצב שאני אצטרך להחליף את לוח האם. הדגם של לוח האם הוא GA-M51GM-S2G, ויש לי מעבד AMD Athlon X2 4200 (המחשב בערך בן שנתיים). השאלה היא האם רק להחליף את לוח האם בלוח אם מתאים, או ששווה כבר לקנות לוח אם שמתאים לאינטל ולשדרג את המעבד? בכל מקרה אשמח להמלצה לדגם ללוח אם. תודה! המפרט המלא שיש לי כרגע, אם זה חשוב: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ 65W 512KB X2 BOX GIGABYTE GA-M51GM-S2G (AM2) VGA SOUND GBL DDR2 800MHZ RETAIL G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ CL5 SPARKLE SF-PX86GT256D3 GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER DVDRW LG H42BK X18 DUAL LAYER BLACK FOXCONN BL…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללוח המתאים למעבד DC לא עומד לבצע שום OC וגם לא מתכוון להריץ עליו משחקים עדיפות ללוח עם בקר RAID עליו ויציאת HDTV (מכיוון שאני לא מתכוון להריץ משחקים נראה לי שכרטיס מובה עם יציאה להצגת סרטים יספק אותי תקנו אותי אם אני טועה) תקציב 500-600 כרגע תודה מראש:-)
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אם אני מוסיף 2 זיכרונות אבל הם 3 cl ומה שיש לי הם 2.5 cl יהיה הבדל משמעותי במהירות הביצועים? :s05: המחשב עובד על דואל צאנל
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך עם כרטיס זכרון בודד kingston 667 1GB היום אני מתכוון להרחיב לGB2. העניין הוא כזה, על הצ'יפים של הכרטיס שלי כתוב שם של חברה שהיא לא קינגסטון (אלפידה או אביקה או משהו בסגנון...) ואיפה שאני קונה יש רק זכרונות עם צ'יפ של קינגסטון. השאלה היא עד כמה אני צריך לצפות לבעיות תאימות ? האם מה שקובע תאימות בריאה בין כרטיס היא הארכיטקטורה של הזכרון (שבמקרה זה היא זהה כי זה אותו דגם) או הצ'יפים (שבמקרה זה הם של חברות שונות) ? אשמח לתשובה.
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2.6 ג'יגה שנקנה לפני כמה שנים מאז שהוא נקנה לא התעניינתי בחידושים שונים אך לאחרונה אני רואה שנמכרים מעבדים כפולי ליבה במהירות 1.6 ג'יגה, למשל. האם מדובר במהירות איטית מאוד או שהכוונה היא שישנם *שני* מעבדים ש*כל אחד מהם* רץ ב-1.6 מה שאומר סך-הכל.....3.2 ג'יגה :s05:
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של NF7 - S מעבד 2400+ AMD עם 2 X זכרונות של CROSSAIR 333 CL 2.5 256 כל אחד! עד היום הם עבדו ב DUAL CHANNEL אבל הבנתי שאין הרבה הבדל. קניתי עוד זכרון: של 512 מסוג CROSSAIR אבל במהירות 400 CL 2.5. מיד לאחר שהתקנתי אותו : אני רואה שהמחשב עולה הוא עושה MEMORY CHECK סופר כמה MEMORY יש לי (מגיע ל1 ג'גה) וכאן הוא נתקע...! ברגע שאני מסיר אחד מהם לא חשוב איזה המחשב עולה (גם אם זה עם 512+256) אבל 3 ביחד לא עולים! מה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
Desktop: Laptop: לא יאמן שהמחיר של Q6600 יכול לרדת נמוך יותר.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון, ל2x512 שיש לי עכשיו, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בAMD939 בקונפיגורציה של 4 סטיקים המהירות יורדת ל333MHZ במקום 400MHZ, אני טועה? למה זה ככה, ואיזה עוד חסרונות יש לשימוש ב4 סטיקים במקום 2 ? אני מרגיש קצת כבד בויסטה ושהשדרוג הזה נחוץ.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נדפק לי לוח אם. עושה רעשים מוזרים מהצ'יפסט, מין רישרושים כאלה. כבר יום שלישי נטקע סופית וצריך לכבות ולהדליק את המחשב מה שגם לא תמיד עוזר. אני צריך לוח אם אם אפשרי שיתמוך בזיכרון 133 מגה הרץ SDRAM ויאסבי 2. חוץ מזה לא אכפת לי. שתהיה חברה טובה ואמינה, לא נוניים ושיעלה בסביבות 300 שקל.
-
- 11 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל core 2 dou E4300 1.8GHz 2mb על כמה bit הוא עןבד 32 או 64? תודה..
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
6400 http://skypc.co.il/pl_product~AMD1192~60~0.htm או 6000 הרגיל....
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-