מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש הבדל משמעותי בשביל מחשקים כבדים? (DDR400) שווה לחסוך בהנחה שעוד שהשדרוג הכי קרוב יהיה עוד איזה חצי שנה?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D וזכרון Crucial Ballistix Tracer PC4000 512*2 ושאני מעלה את הFSB בביוס יותר מ260 הWindows לא עולה או שיש בעיות והמחשב בכלל לא עולה,האם זה גבול היכולת של הזכרונות,האם כדאי להחליף את הזכרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, נשרף לי הספק אחרי שהחלפתי ספק המחשב כאילו נדלק אבל המסך נכבה (מנורה ירוקה שהופכת לכתומה במאג) המנורה הירוקה בלוח נדלקת, הנורות של הסידי והארד דיסק נדלקות. אין שום ציפצופים בהדלקה. מה יכולה להיות הבעיה ? אני מבין שזה או לוח או מעבד המעבד נראה מוזר ( שימו לב לבליטה שמסומנת בעיגול הכתום מעל לריבוע שבמרכז המעבד) - יכול להיות שהוא נשרף? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי G.SKILL 4400 LE, לוח K8N NEO2 ומעבד 3200+ הבעיה המוזרה שלי היא כזאת: עד 275 הזיכרון עובד בסדר גמור בכל המכפלות(כמו שהוא אמור) מעל זה (אפילו במגה הרץ אחד) הוא פועל רק על מכפלות אי זוגיות (9,7,5) אבל לא פועל על הזוגיות(6,8,10) ניסיתי כבר את כל שילובי המתח והתיזמונים האפשריים מישהו נתקל אי פעם בסיטואציה כזאת? *לא פועל כלומר נותן שגיאות בממטסט
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
אני קונה אוטוטו מחשב חדש. מדובר בE5200, 2 זכרונות kingstone value 2gb ddrII 800MHZ GTX260 216sp [אם זה משנה בכלל] וספק enermax tomahawk 450W אני מתכנן לעשות OC..הקירור המתוכנן הוא פריזר 7. מדובר בOC בינוני ומעלה. הבנתי שרצוי לוחאם P31\P43. התקציב מהווה בעיה גדולה בשבילי..אני מעדיף שלא לחרוג מה400 ש"ח אלא אם כן ממש ממש יש צורך. עדיפות לGIGABYTE[זול ואיכותי מהידוע לי] הקניה תתבצע בKSP כך שיש להתייחס למחירים ולמבחר ששם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מבן כל הAMD- האם סמפרון או MP או XP או הדורן -אלו מהם תומך ב-64 ביט ובמהירות באס 400 מגה הרץ-אפקטיטבית לזכרונות DDR400-533MHZ? המטרה היא להרכיב מחשב למשחקים החדשים כמו DOOM3 -עם נתוני מעבד סבירים אך לא גבוהים כמו האטלון 64 או ה-FX במחירם על מנת לאפשר להשקיע את הכסף בכרטיס מסך מסידרת ה-6600 PCI-E בסכום הב-700 ש"ח?המטרה להרכיב מחשב ב-3000 ש"ח לבערך עם זכרון 512DDR 400M. אודה על תשובה זריזה אני מחפש חנות באזור חיפה-מפרץ -עפולה לקנות מחשב בשבוע הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם יש לוח אם עליו ניתן להושיב שני מעבדי פנטיום 4 עם סוקט 478? אם כן, איפה מוצאים?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח עבור קונרו E6600 חשוב לציין שאני לא מתכנן לעשות OC אז הייתי מעדיף את הלוח המומלץ בתנאי הזה. התקציב 1000 עם חריגה קטנה יהיה מתאים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ברשותי לוח epox 8rda3i. אני רוצה לחבר את ה bracket שיש בו game port + serial . הבעיה היא שאין סימון בלוח באיזה כיוון לחבר את הסרטים שיוצאים מה bracket. בכל סרט יש פס אדום באחד הצדדים, אבל אין לי סימון על הלוח. המחברים אינם מהסוג אשר מתחברים רק בכיוון אחד. יש פתרונות ?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 3200+ על לוח Abit Nforce nf7 ואני רוצה לשדרג את המעבד האם ה socket בלוח הזה תומך במעבדי 64 או במעבדי AMD כפולי ליבה? האם ניתן לשדרג למשהו יותר טוב בלי להחליף את ה MB?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הלוח אם הנ"ל (Intel Westchester DG965WH) קניתי תמחשב לפני שנה וחצי בערך אז אמרו לי שהלוח הזה תומך בSLI היום לא יודע למה בדקתי את זה ולא ניתקלתי בשום דבר שקשור לSLI על הלוח הזה וקראתי פה איפה שהוא שרק הלוחות של NVIDIA תומכים בSLI האם זה נכון? זה דחוף ביותר תודה מראש לעוזרים (יש לי סיבה טובה לישאול את זה גם אחרי שנה וחצי לא משנה כאן כרגע)
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי לוח של איפוקס רשום בחתימה את הדגם... ואני לא מבין איך מחברים 5.1 ערוצים בלוח הזה כי יש לו רק שלוש יציאות מאחור MIC,LINE IN,LINE OUT איך מחברים פה 5.1? ומה יש לי באונד בטורם או כרטיס אחר?
-
שלומות, אני משדרג את המחשב, ומעוניין למכור את השילוש הישן, שכולל: Asus P4S8X P4B 2.4 Kingston ValueRam PC2700 512MB הייתי מעוניין לדעת כמה ריאלי לדרוש עבורו, לדעתכם. שי
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון של 256 די די אר עם 266 הרץ. עכשיו..המעבד שלי פועל על 333 מגהרץ..(amd athlon xp 1800) ואני יודע הראם מאט את המחשב..אבל רציתי לדעת אם אני אביא עוד 512 ראם של 333 מגהרץ ..אז עדיין ה256 יאטו לי את המחשב? אני צריך להחליט אם חשים רק את ה512 או לשים גם אותו וגם את ה256
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי חברים , איזה זכרון 667 1GB הכי זול אפשר לקנות ב KSP שהוא נחשב למשהו מוכר וטוב? תודה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תקשיבו תנו לי לוח שיתאים למפרט dual core e5200 2gb 800mhz geil 320gb seagate 9600gt 512mb ועוד שאלה... האם ספק 300w ezcool??? יחזיק מערכת כזאת.. ולא צריך לוח לoc רק שיחזיק מערכת כזאת... עריכה: זה לחבר שלי ואל תצחקו על הvista. אתם יכולים לצחוק עליו כשאני אלך.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 -300 ולוח MSI K8MM-V אני רוצה להוסיף זיכרון פנימי איך אני יודע איזה זיכרון מתאים למחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי(E6600, ASUS P5B, CEON 512X2 800MHZ) בזכרונות של OCZ המצויינים להלן: OCZ DDR2 PC2-6400 Vista Performance Platinum 4GB Dual Channel 800MHz DDR2 CL 5-4-4-15 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) Available in 2GB Modules and 4GB (2x2048) Dual Channel Kits Unbuffered Platinum XTC* Heatspreader OCZ Lifetime Warranty 2.1 Volts 240 Pin DIMM Special Features 2.2V EVP** Part Numbers 4GB D/C Kit PN - OCZ2P8004GK השאלה שלי היא האם הזכרונות הנ"ל יהוו בעיה ללוח שלי? אשמח מאוד לקבל חוות דעת מכם ואשמח עוד יותר אם מישהו שהתנסה במערכת כזאת יגיב. תודה רבה מראש! שניר.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איזה לוח כדי יותר לקנות? 1. if I choose NF3 ultra chipset then ill buy the Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 2. if ill choose the VIA KT800 then ill choose Abit AV8-3rd Eye VIA K8T800 Pro Socket 939
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ואם כן מה עדיף? 2GB CL4 לבד? או 2GB CL4+1GB CL5? כמובן שהכל מחולק ל (DUAL CORE (2*512+2*1
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מבוסס אינטל : http://img246.imageshack.us/img246/2515/19rw.png השאלה שלי היא בקשר לזיכרון שאני רוצה לקנות... הסתבר לי שיש 2 גרסאות של Corsair 1GB DDR-II 667... יש גירסאת VALUE וגרסאת EXTREME עניין אותי לדעת מה ההבדל בין השניים ? והאם במחשב הנוכחי שאני קונה זהו הבדל משמעותי בין השניים ? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם זיכרונות מאותו סוג אבל עם CL שונה יכולים לעבוד ביחד ?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2GHZ אני לא בטוח איזה (אולי A), הוא די ישן משהו כמו שנתיים. יהיה לי : לוח IS7-E זכרון DDR 500 A-DATA שאמור לפעול ב 2-3-3-5 כשהוא פועל ב- 400HZ 256MBX2 (אם זה משנה. בגלל הדואל צ'אנל...) אני רוצה לדעת באיזה מהירות (HZ) יפעלו הזכרונות החדשים שלי. והם התזמונים שלהם ירדו גם בגלל שהמהירות יורדת?
-
- 12 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני לא לגמרי יודע אם זה המקום אבל נראה לי שכן יש לי כרגע שש גיגה זכרון ואין אפשרות להרחיב אותו כרגע (בעיקר בגלל עליית מחירי ה DDR2) אני עובד על מערכת 64 ביט עם פוטושופ 64 ביט כרגע הזיכרון הוירטואלי נמצא על הארד דיסק משלו כאשר כל התוכנות מותקנות על דיסק קשיח נפרד ממערכת ההפעלה גם קבצי העבודה נמצאים על הארד דיסק נפרד (יש לי חמישה סה"כ. 4 "כלליים" + 1 שמצאתי בבית לאחרונה וכרגע משמש רק עבור ה VRAM) כרגע אני עובד על איזשהו משהו כאשר בתוך אותו קובץ PSD יש לי ארבע תמונות שצולמו ב 21 מגה פיקסל והן 4K כל אחת עם מלוא ה 32BIT מידע צבע פוטושופ תופסת כמעט 4 גיגה ראם וסה"כ יש לי כחמש וחצי גיגה תפוסים וכחצי גיגה פנוי פוטושופ מן הסתם זוחלת לה בקיצור, השאלה שלי היא, האם ביטול הזכרון…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-