מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת את המתאם של אסוס לפנטיום M ופנטיום M עם ליבת דותן???? אני מחפש בנוסף זכרונות טובים לOC במחירים סבירים (400MHZ של 512MB)??? תודות מראש
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
The mainboard supports ATX power supply for the power system. Before inserting the power supply connector, always make sure that all components are installed properly to ensure that no damage will be caused. PIN SIGNAL 13 +3.3V 14 -12V 15 GND 16 PS-ON# 17 GND 18 GND 19 GND 20 Res 21 +5V 22 +5V 23 +5V 24 GND PIN SIGNAL 1 +3.3V 2 +3.3V 3 GND 4 +5V 5 GND 6 +5V 7 GND 8 PWR OK 9 5VSB 10 +12V 11 +12V 12 NC Pin Definition PIN SIGNAL 1 GND 2 GND 3 12V 4 12V JPW1 Pin Definition ATX 12V Power Connector: JPW1 This 12V power connector is used to provide power to the CPU. ATX 24-Pin Power Connector: ATX1 This connector allows you to connect an ATX 24-pin power supply. To connect the A…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב... הזמנתי 2 סטיקים של 512 זיכרון של Twinmos וקיבלתי במחשב שתי זכרונות של 512 של Pdp. מה לעשות? איזה זכרונות טובים יותר? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5820 או http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5821 לאוברקלוקינג ומשחקים כבדים איזה יותר טוב? ולאיזה יש תיזמונים יותר טובים תודה
-
- 10 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ההכרזה הרשמית על דגמי דור ה-Core ה-13 הראשונים סיפקה לנו לא רק אישור למפרטים הטכניים שלהם, אלא גם את המחירים המומלצים שמאפשרים את ההשוואות המתבקשות להיצע העדכני של AMD ולהיצע של דור ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש שילוש לגיימינג+OC,ככה שאני זקוק המלצה למעבד+לוח+זכרונות+קירור עד 2000 ש"ח,2200 גג. מעדיף לקנות מIQPC.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך למשל יש לי כרטיס מסך מבית NVIDIA ואני רוצה לדעת אים אני יכול להוסיף לו כרטיס מסך מבית ATI הדגם של הלוח שלי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER X58 1366
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ואני רוצה מעבד I7 יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לבחור התקציב למעבד עד 1700 ש"ח (רק המעבד) ופחות אני צריך את המעבד למשחקים כבדים כמו call of duty battlefiled כל המשחקים הכבדים שיש פוטושופ , תוכנות בכללי ושהמחשב ירוץ מהר בלוח אם אני צריך כרטיס רשת תקן N , כרטיס קול, וכמה שיותר יציאות USB3 תקציב אלף ומשהו אבל לא אלפיים וכמובן תואם למעבד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך יכול ליהיות שיצרן עם שם עולמי כמו אינטל פנטיום אינו מצליח לספק מהירות FSB גדולה מ AMD למעשה פנטיום אפילו אינו מצליח להשתוות במהירות הFSB לזו שמציעה AMD איך זה יכול ליהיות ??? מישהו מוכן להסביר את העיניין בצורה מדוייקת ולהגיד עד כמה חשוב ה FSB ?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
אין הרבה מה להרחיב. דל הולכת להתחיל למכור שרתים מתקדמים מבוססים על מעבדי אופטרון של AMD. מקור
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מבוסס אינטל : http://img246.imageshack.us/img246/2515/19rw.png השאלה שלי היא בקשר לזיכרון שאני רוצה לקנות... הסתבר לי שיש 2 גרסאות של Corsair 1GB DDR-II 667... יש גירסאת VALUE וגרסאת EXTREME עניין אותי לדעת מה ההבדל בין השניים ? והאם במחשב הנוכחי שאני קונה זהו הבדל משמעותי בין השניים ? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הזכרונות הבאים למחשב החדש: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המטרה שלי היא להגיע ל400X7 עם E6300 השאלה שלי היא האם הזכרונות האלה יאפשרו לי? כי אני לא ממש מכיר זכרונות NQ אצל G.Skill.... אני מכיר רק NR או HZ גם המחיר נראה לי קצת חשוד 1350 נראה לי קצת זול בשביל 2 ג'יגה 800MHZ
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
מה עדיף P4 ליבת פרסקוט (חם) או סלרון D ? דרך אגב חדש כאן מה עניינים
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה כדאי לי? משהו שיצדיק את הכסף שאני משלם עבורו
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
-
הציעו לי אינטל פניום 820 DUAL 2.8 2*2 FSB800 ב 1000 ש"ח זה יקר ??? הקטע שאני לא יודע אם ה SG 80 תומך בזה * סליחה אם מיקמתי את השאלה לא במקום ראוי
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם. סתם רציתי ליידע אתכם שהמאוורר של ה-Chipset גרוע!!!! תוך כמה חודשים אחרי הקנייה הוא התחיל להרעיש ושבק חיים. בחנות לא רוצים לפתור את הבעיה בטענה ש"אין אחריות על מאווררים". זאת למרות שזה *לא* צויין בעת הקנייה על שום מסמך ולמרות שהמאוורר הוא בעצם חלק מהלוח...... בקיצור - חוצפה.
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אתם יכולים להגיד לי אם הלוח אם הזה: ALBATRON K8NF4-AM2 מתאים למעבד הזה: AMD athlon64 4800+X2 DUAL CORE הלוח הזה היה מיודע ל AMD 4600X2 אך ראיתי שהורידו אותו מ iqpc אז אני רוצה לקחת את זה במקום תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדיוק מתעניין ברכישת מחשב חדש לאחר הורדת המחירים אני מעוניין במחשב שיתן לי תמורה טובה ביחס למחיר בקבוצת מחיר של 2700 שקל. לפי מה שהבנתי התמורה הכי טובה ביחס למחיר מתקבלת עם אני אקח מעבד של אינטל E4300 אני מעוניין לבצע למעבד אוברקלוק בסטוק, לא משהו קיצוני. לקחתי זיכרון של 2x512MB Kingston 667 CL5 מ KSP ומעבד E4300 של אינטל אני מתלבט בין כמה לוחות אם, כאשר אני יודע שאם הלוח של גיגהבייט אני אשיג את הביצועי OC הטובים ביותר הכללי, השאלה היא האם לאוברקלוק בסטוק אני יכול להסתפק באחד הלוחות היותר פשוטים, ההתלבטות היא בין: IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E - מתומחר בחנות הזולה ביותר ב KSP ב 510 שקלים. 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E - מתומחר בא…
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היום קניתי את לוח האם הזה ולמרות שבחוברת מספרים על הצפצופים השונים ומה כל צפצוף אומר, כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע את הצפצופים המוכרים. האם יתכן שאין ספיקר ללוח האם הזה?
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אחרי חיפושים ובירורים החלטתי להתמקד על שני מעבדים שבהם יש לי את ההתלבטות הרצינית ה 6400 לבין ה 6600. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם , מה עדיף לקחת? האם שווה להשקיע עוד 700 שקל בשביל ה 6600, והאם אני ירגיש הבדל משמעותי ב 4 מגה זיכרון על כל שאר המחשב אני די סגור חוץ מדבר אחד שזה לוח אם למעבד הזה חשבתי על הלוח הזה P5LD2-VM DH של אסוס, מה אתם אומרים? איזה עוד המלצה יש לכם באותו סדר גודל ומה עדיף? הסכום לשני החלקים ביחד הוא בסביבות ה 2500-2700, אם למישהוא יש הצעות יותר טובות בסכום הזה אני ישמח לשמוע תודה שי
-
- 11 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הלוח אם בנדון שווק חיים, אני מתקשה למצוא את אותו לוח אם בדיוק. במקומות שחיפשתי אין במלאי. אשמח להצעה איך לשדרג את הלוח במינימום הוצאות
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-