מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
וגם איזה גרסה הכי כדאי להתקין ואיך? אתם חושבים שזה יעזור במשהו? (עד עכשיו הכלל לא התעסקתי עם זה) תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה יהיה עדיף בביצועים לגיימינג?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נגיד ויש לי סטיק של 256 מגה. האם כדאי לי לקנות עוד אחד של 256 ולשים בDUAL או שעדיף אני אקנה אחד של 512 ובלי שזה יפעל בDUAL? בעצם מה שאני שואל פה זה האם שתי סטיקים של 256 שעובדים בדואל עדיפים או לא עד סטיק של 256 ועוד סטיק של 512 בנפרד? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם כרטיס מסך FX5900XT יפעל על הלוח אם שלי D850MV?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני ליפני החלטה על מחשב חדש ומתלבט על שתי תצורות: או Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 עם לוח ASROCK = ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire או Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore עם לוח ASROCK=AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800, PCI-E ההפרש הוא 450 - 500 ש"ח יותר לצירוף של אינטל = לעומת הצירוף של AMD 1. מה אתם ממליצים? האם יש הפרש משמעותי שמצדיק כזו תוספת?( השימוש למחשב הוא מאוד מגוון = אני גיימר בינוני מינוס...לא מאמין שאי פעם אהיה גיימר כבד - מעבר לזה המחשב מיועד להיות מחשב למוזיקה - וכלי נגינה וירטואלים כמו פסנתר בנוסף על השימושים הקונבנציונאלים) 2. איך החברה הזו ASROCK ? המיפרט של הכרטיסים ניראה מצויין והמחירים לכרטיס הטוב ביו…
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רוצה בבקשה המלצה ללוח אם של epox שמתאים לe6300?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עוד דרישות: עיבוד גרפי בסיסי במעבד ותמיכה בלוח, עם יציאת D-SUB המחשב יעבוד 24/7, כך שאמינות הרכיבים וקירור חשובים. לוח אם+מעבד עם קירור+4גיגה זכרון עד 1000 שקל אפשרות אחת: ASRock B75M DDR3 1155 VGA DVI HDMI microATX Motherboard for Intel CPU Intel G2020 22m 2.9GHz 3MB 1155 BLD CPU Samsung 4GB DDR3 1600MHz Memory הכוונה לחריצי PCI -לא- PCI-E, עבור 2 כרטיסי קול
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כתוב באתר של GB שהלוח הזה תואם למעבדים עם VRD11.1 : (Note) This motherboard is designed with VRD11.1 power phase, and cannot be compatible with VRD10 designed CPU. האם E8400 מתאים ללוח או לא ?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
לפי מה שראיתי בהרבה הרבה ביקורות ה Q יותר חזק מה D בכל התחומים אני ממליץ מאוד על ה Q6600 מניסיון אישי תהנו
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיבור חוטים של HDD לד וכל אלה. הדגם של הלוח הוא IBM P6 זה מה שרשום לא רשום כלום חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור תודה !
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ עכשיו השאלה שלי היא מה מומלץ יותר למעבד PROCCESSOR SPEED (CPU) גבוה יותר או נמוך יותר? הכי גבוה זה 3400 והכי נמוך זה 800.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q6600 וקירור Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. אני קונה מארז מאוד מאוד שקט P182 כי השקט מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי ורציתי לדעת אם הקירור הזה של המעבד יפגע לי בשקט... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מודם פנימי שקיבלתי מ012 ואני רוצה להחליף את חריץ ה pci שהוא מחובר אליו באחד אחר אם אני אחליף אני אצטרך להתקין את המודם מחדש?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
במפגש IDF (כנס שנתי של אינטל) אינטל הציגה מעבד כפול ליבות מבוסס ליבת P4, מנתח שוק של חברת "Insight 64" טוען בעקשנות שמדובר בהונאה מסוימת ומה שהוצג הוא סוג של חלטורה ולא מעבד כפול ליבות אמיתי. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20040922170242.html הערה: לי זה נשמע מאוד הגיוני, אי אפשר להמציא מעבדים מהיום למחר, אינטל עובדת במרץ על תחליף לליבות הפנטיום 4 שקרסה ועד שהתחילף הזה יהיה מוכן (מבוסס על ליבת פנטיום M) עשן ומראות, חלטורות והרבה יחצנות ישחקו תפקיד עיקרי.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם להשתמש בכרטיס רשת On board 10/100Mb LAN שמובנה בלוח ABIT IS7-E או בכרטיס רשת PCI מחברה לא ידועה אבל ידוע שהוא מבוסס על Realtek RTL8139? בקשר לכרטיס המובנה בלוח של ABIT, לא מצויינת חברה אבל לקובץ ההורדה באתר שלהם לדרייבר של הכרטיס קוראים 3com_0042.exe אז סביר להניח שזה של 3COM. השאלה מה יצרוך פחות משאבים מהמעבד.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רוצה להחליף את השילוש שלי וחשבתי על לוח - Gigabyte GA-MA78GM-S2H הבעיה היא במעבד, אני רוצה לקנות כפול ליבה, לא משולש או מרובע... למה? המחיר כמובן כפולים אפשר למצוא בפחות מ100$... אני לא מתכוון להוציא יותר מדי בשביל להחליף את המערכת שלי... צריך המלצות גם פה וגם בלוח אם
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוח אם ASUS P4P800 SE. ברצוני לעדכן את גרסאת הביוס, הורדתי מהאתר של ASUS את הקבצים המתאימים, אך לפי ההדרכה שלהם. ביצוע העדכנה הוא BOOT דרך הפלופי ועידכון עם הקבצים דרך מצב DOS. כרגע הפלופי שלי "דפוק" ולא עובד כראוי. האם יש דרך לצרוב נניח לדיסק ולעדכן? ניסתי בנרו לצרוב דיסק BOOT, אבל הוא ניסה לעשות משו עם הפלופי ומכיוון שהפלופי לא עובד טוב הוא נכשל בהכנה לצריבה. האם למישו יש דרך לעדכן ביוס בלי שימוש בכונן פלופי?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי תקציב יחסית נמוך והבקשות שלי הם : איכות OC טובה, פיצרים, צ'יפסט חדש,ואם אפשר עוד פיצ'רים ואני יכול לקבל הכל ועוד חוץ מ-OC במערכת AMD כזאת MA790X-DS5 מחיר : 500 ש"ח מעבד AMD לא יודע איזה מחיר 330-380 ש"ח מקסימום.....איזה לקנות תגידו אתם... או מערכת של אינטל הכוללת לוח MSI P45 NEO F + מעבד E5200 במחיר כולל של 830 ש"ח אבל ההיתרון היחיד במערכת AMD שאמרתי היא שיש בלוח תמיכה מלאה של CF כלומר PCI E_2.0 X2 וזה מאוד חשוב לעתיד אבל זו תוספת......מה אתם חושבים? הספק כרגע ליברטי 400W והכרטיס מסך HD4850 אז תחשבו על הCF עם החלקים האלה
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קנו לי מעבד חדש של AMD 3000 אני לא בטוח איזה סטוק הוא אבל הייתי רוצה מאוד לדעת לאיזה מעבד של אינטל הוא הכי משתווה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחירי הפנטיום D יהיו $241, $316 ו $530 ל 2.8 3 ו 3.2 גיגה הרץ בהתאמה ל 1000 יחידות. בנוסף, המעבדים יעבדו רק על לוחות עם מעבדי מערכת ממשפחת 945 ו 955, כלומר אי אפשר לקנות לוח אם כזה כעת או לשדרג מחשב עם שקע 755 עם כפול ליבה. הלוחות הללו יתמכו אך ורק ב DDR2. לדברי אינטל היא תמכור מאות אלפים ברבע השני ועד סוף השנה מליונים של מעבדי פנטיום D. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050426041645.html הערה: אני הייתי תחת הרושם שהפנטיום D כבר הושק, לפחות רשמית.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המעבד שקניתי זה XP 2400 אז למה כתוב ברטון האם יש כמה סוגים של XP 2400 חוץ מזה אני לא יודע למה אתם כל כך אוהבים את הברטון ה XP 2400 הרבה יותר מהיר מה 2500 אם תרצו אני אצרף טבלת בדיקות
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני אולי אקנה לוח אם NF7 או גרסת ה-SL אני אחליט מחר אבח בדקתי מחיר של לוח האם NF7(לא גרסת ה-SL) וראיתי שהמחיר 380 ש"ח!!!!!!וזה כולל מע"מ, מהחנות KSP. אז רציתי לדעת אם התבלבלתי בגיקסה או משהו כזה. בדף הזה מופיע לוח האם הזה, תחת הכותת לוחות אם לעבדי AMD: http://www.ksp.co.il/hmain.php תגידו לי בבקשה אם הגרסה הזאת היא הגרסה הנכונה של לוח אם NF7 ולא גרסה נחותה או משהו כזה.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים ובשניהם אותה הבעיה, הזכרונות מזוהים רק כ-SINGEL CHNNEL. בכל מחשב כמובן יש 2 כרטיסים והלוח תומך בDUAL CHNNEL. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת כבר אומרת הכל. במחשב שמשמש לעבודה משרדית בלבד (אינטרנט, אופיס וכדומה) הלך לוח האם. ננצל כבר את ההזדמנות ונקנה גם מעבד וזיכרון כדי לשדרג את המחשב הישן הזה. יש לנו 800 ש"ח למטרה הזאת. יש למישהו רעיון ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-