מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היי! אני קונה לוח אם P5GD1 של Asus הזמנתי זכרונות DDR שני פסים של 512 קינגסטון CL.2.5 . היום כשקיבלתי את החבילה נמצאו בפנים 2 פסים של 256 . התקשרתי לחברה והוא אמר לי או שתיקח עוד 2פסים של 256 CL2.5 או תחזיר לי את מה שקבלת ואני אשלח לך 2 פסים של 512 זאת אומרת ג'יגה של CL 3 מה עדיף לקחת ? [b]האם יש הבדל משמעותי בביצועים או בכל פרמטר אחר בין CL2.5 לבין CL3? נ.ב- קניתי את שני ה-256 ב-834 ש"ח לעומת זאת ה-1G עולה בסכום הזה לא עדיף CL3? [b]נראה לכם שחלה פה טעות שגבו לי סכום כזה על 2 פסים של 256 קינגסטון? סייעו לי בבקשה! תודה!
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי קיים במעבד הזה ליבה בשם:Santa Rosa עשיתי חיפוש בקשר לליבה הזאת אך לא מצאתי מידע מועיל. מישהו יכול לספר לי קצת מה המשמעות של Santa RosaCore? תודה, רז.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
היי, איזה לוח יותר טוב. ASUS P5Q Deluxe או ASUS P5K WS תודה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם טוב לOC אבל עם כרטיס מסך מובנה - יש חייה כזאת? פשוט איני זקוק לכרטיס מסך כי המחשב הוא לעבודה רק תודה מראש? ואם לא אז איזה לוח מישתלם מבחינת OC לQ6600? יש לי כרגע P5N-E SLI והבנתי שלקוואד הוא לא מומלץ (הוא מגביל)
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איפה ניתן לקבל מידע על ההבדל בין המעבדים 64ביט ל 32ביט ומה זה בכלל ביט?!
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לא יודע אם הייתי צריך לרשום את ההודעה פה.. הרצתי memtest במשך 8 שעות והתוצאות הן: test 4 שגיאה אחת test 6 3000 שגיאות יש לי מידי פעם מסכים כחולים הזכרון נדפק? זה סטיק של 256 מגה תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד חדש+לוח אם+זיכרון פנימי אני מעוניין לקנות בחנות KSP בלבד! חשבתי על מעבד מרובע ליבות INTEL Q6600 2.4GHZ זיכרון 4GB DDR2 800MHZ ורק לוח אם אני לא יודע איזה לקנות אשמח לעוד הצעות שלכם לגבי מה לקנות.
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רוצה להחליף את השילוש שלי וחשבתי על לוח - Gigabyte GA-MA78GM-S2H הבעיה היא במעבד, אני רוצה לקנות כפול ליבה, לא משולש או מרובע... למה? המחיר כמובן כפולים אפשר למצוא בפחות מ100$... אני לא מתכוון להוציא יותר מדי בשביל להחליף את המערכת שלי... צריך המלצות גם פה וגם בלוח אם
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי מחשב בעל מעבד +AMD Athlon 64bit 3000 עם סוקט של 754. הלוח האם שלי תומך בAGP ולא בPCI-E, ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאני אוכל לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר, שתומך רק בPCI-E. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לקנות לוח אם של סוקט 939, ועדיין להשתמש במעבד הנוכחי שלי? או שמא אני אצטרך לשדרג למעבד עם סוקט 939 גם כן? ובכלל, מה בדיוק ההבדל בין מעבדים עם סוקט 754, למעבדים עם סוקט 939? בנוסף, לגבי זיכרונות Dual Channel- האם צריכים זיכרונות מסויימים שתומכים בDual Channel על מנת לעשות זאת? או כל זיכרונות יכולים לפעול על Dual Channel, אם הלוח אם תומך בזה כמובן? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן פחות משנה. הלוח שלי - Asus M2N-MX זכרון - שני סטיקים של קינגסטון 512 (DDRII, 667) אני מעוניין להוסיף עוד 2 סטיקים שיהיו גם כן על דואל צ'אנל אבל מעדיף לחסוך את התשלום לטכנאי \ להשבית את המחשב לכמה שעות, ולעשות את זה בעצמי. יש משהו שאני צריך לדעת\לעשות ? אני יודע שזה שאלה של בגינר רציני , אבל אין לי כוח פשוט לשלם למישהו על משהו שלכאורה נראה פשוט. תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אבל אנני בטוח לגבי המעבד או שאני אקנה את e6300 או את הe6600 שהוא יקר ממנו בהרבה האם הקנייה של המעבד e6600 כדאית כי יש לו 4mb זכרון מוטמן? ואיזה לוח אם יתאים למעבדים הללו אם אני ארצה לעשות oc בעתיד?? האם שווה להשקיע בזכרונות של 800mhz או שההבדל בין 800 ל667 הוא הבדל זניח
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף קניתי מחשב ,חוץ ממעבד כיוון שלא היה במלאי את ה 3500 90nm . לוח : a8n sli delux זכרון : adata 2 x 512mb 400MHZ כ.מסך: gigabyte 6600gt ד.קשיח: wd 200GB SATA צורב: nec 3520 השאלה שלי האם שווה לחכות ל 3500 או לקחת את ה-3200 האם תוספת הביצועים היא משמעותית,כמו כן עוד לא לקחתי מארז חשבת על compucase CA19 תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
זה הזכרון : OCZ 2GB DUAL CHANNEL DDR2 667 PC2-5400 MEMORY/RAM Timings 5-5-5-12 ואם הוא חמוד טוב טוב מאוד תותח ?!?! אני לא כל כך מבין אני צריך עצה ממכם אם לקנות או לא תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין P35 ו P31 ? מה מהם יותר טוב ? אם בכלל יש הבדל מהותי תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בהרבה מקומות כותבים ששני סטיקים של זיכרון 512MB יותר טובים מ1024 יחיד. איך זה יתכן? הרי אותו סוג וכמות של זיכרון!?!?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות מעבד Core i5 750 וכנראה אני יצטרך להחליף גם לוח אם. אני צריך הצעה ללוח אם טוב עד 500 ש"ח(אפשר לחרוג קצת אם חייב) כרטיס מסך? HD4800
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש מעבד 2.4 P-4 533 קצת ישן אבל מה היתם מציעים איזה לוח ואיזה סוג זיכרון לאפקט הטוב ביותר שאני צריך לקנות
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1232421529/79150/ מהיכן זה מסתמן ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מחירי הפנטיום D יהיו $241, $316 ו $530 ל 2.8 3 ו 3.2 גיגה הרץ בהתאמה ל 1000 יחידות. בנוסף, המעבדים יעבדו רק על לוחות עם מעבדי מערכת ממשפחת 945 ו 955, כלומר אי אפשר לקנות לוח אם כזה כעת או לשדרג מחשב עם שקע 755 עם כפול ליבה. הלוחות הללו יתמכו אך ורק ב DDR2. לדברי אינטל היא תמכור מאות אלפים ברבע השני ועד סוף השנה מליונים של מעבדי פנטיום D. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050426041645.html הערה: אני הייתי תחת הרושם שהפנטיום D כבר הושק, לפחות רשמית.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בדקתי ברשימת הזכרונות הנתמכים וזכרונות http://www.skypc.co.il/pl_product~996529~15~0.htm Mushkin לא הופיעו ברשימה. 1)זה אמור לעבוד? 2)תהיה אפשרות לOC עם הזכרונות הנ"ל או שאצטרך להוסיף קירור? 3)הלוח הנ"ל מומלץ או שכדאי לקחת את ה 780 ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס מסך GTX470, הפעלתי כמה משחקים ושמתי לב שהFPS נמוך מביקורות כאלה ואחרות ידעתי מלכתחילה שהמעבד כנראה יהיה צוואר בקבוק אבל לא חשבתי שזה יהיה משמעותי כלכך.. בכל מקרה השאלה שלי אם שווה לי לשדרג למשל למעבד Q9XXX אפילו יד שניה עם המערכת הנוכחית או שזה לא משתלם ושווה לי כבר לקנות מעבד,לוח וזכרונות חדשים? ודבר שני,האם הזכרונות גם מגבילים אותי או שזה רק המעבד? (מפרט בצד) על מעבד אני אולי אוכל לקנות משהו בזמן הקרוב ומערכת חדשה זה רק עוד כמה חודשים (אין כרגע תקציב) תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס מסך שלי מתאים ללוח 9800gtx ויש לי קירור של thermalright 120 a האם יהיה מקום בלוח הזה להכל גם לכרטיס מסך וגם לגוף קירור אני לא רוצה לקנות את לוח ואז לגלות שהגוף קירור לא נכנס או הכרטיס מסך הלוח שיש לי כרגע הוא asus p5k p35 יש לי מארז של sagitta בצבע שחור אם צד שקוף תעזרו לי בבקשה אני מת לקנות תלוח החדש הזה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח אם שכתבתי בכותרת ורציתי לשאול לגבי ה PCI-E כפול 2 שלו האם הדבר מאפשר לי לשים שתי כרטסי מסך שונים שתומכים ב PCIE או שאני חייב שהם יהיו זהים נניח ושמתי שתיים כיצד זה פועל האם העיבוד הגרפי יהיה סך שתי כרטסי המסך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן ביוס.. אם אפשר מדריך בעיברית כלשהו... וגם איזה גירסה הכי כדאי לעדכן? הכי חדש שיש זה ה21 איזה כדאי? ואני רוצה לעדכן כי יכול להיות והחיישן של הטמפ' מזייף!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-