מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני יודע שב NF3 יש כרטיס קול מסוג AC97 פשוט ורגיל שגומר על המעבד... השאלה שלי היא האם ב NF4 יש כרטיס משוכלל יותר? כמובן שאני מדבר על הדגמים הרגילים... לוחות אם ב 800 שח בערך תודה יניב
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מלבט מאוד בין הלוחות האלו. האם יש סיבה לשלם עוד 200 שקל בשביל האסוס או שאני משלם על שם בלבד? הלוח יעבוד עם 805.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התקציב 550 שקל אני לא עושה OC רצוי של ג'יגבייט או אסוס כי הם יותר זולים מהחנות שאני קונה ממנה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ובהצעה מלמיר קיבלתי את הלוח הזה, לפי מהבנתי הוא מבוסס על G33 שאמור להיות מקביל לP35 חוץ מכ. מסך. בגלל התקציב כרגע כ. מסך ירכש בעוד חודש בערך, אבל קראתי על לוחות שמבוססים על G33 ביקורות פחות טובות מעל P35 בלי שום קשר לאוברקלוקינג (אני לא הולך לעשות אובר קלוק למחשב בכלל). קישור למפרט של הלוח אם: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13304 עדיך ללכת על משהו אחר בתחום ה500 שקל? אה ודרך אגב המפרט המתוכנן הוא intel e6500 Arctic cooling freezer 7 pro WD CAVIAR SE 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD3200AAKS COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN SAMSUNG ORIGINAL 1Gb DDR2 SODIMM PC5300 667Mhz והלוח אם שציינתי. עדיך ללכת על G33 אחר עד 5…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
רוצה להחליף את השילוש שלי וחשבתי על לוח - Gigabyte GA-MA78GM-S2H הבעיה היא במעבד, אני רוצה לקנות כפול ליבה, לא משולש או מרובע... למה? המחיר כמובן כפולים אפשר למצוא בפחות מ100$... אני לא מתכוון להוציא יותר מדי בשביל להחליף את המערכת שלי... צריך המלצות גם פה וגם בלוח אם
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה-אני קונה מחשב חדש אבל יש לי FLOPPY DVD ו2 הרד דיסקים עם חיבורי IDE שאני רוצה להעביר למחשב החדש. הרבה אנשים אמרו לי תקנה DVD אחר והרד דיסק אחר-אבל אני לא רוצה,כי זה סתם ביזבוז.יש פטרון לבעיה שלי?מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העונים אני רואה שאף אחד לא יודע את הפיטרון בעיה בעיה בעיה.....
-
- 11 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי 4GB RAM ואני יודע שמערכת XP 32BIT מזהה רק 3GB או 3.5GB אז רציתי לדעת אם אותו דבר גם לVISTA ובעצם אם אני צריך 64BIT? תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות מעבד Core i5 750 וכנראה אני יצטרך להחליף גם לוח אם. אני צריך הצעה ללוח אם טוב עד 500 ש"ח(אפשר לחרוג קצת אם חייב) כרטיס מסך? HD4800
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
במידה ותיהיה כבר מערכת הפעלה למעבדי 64 ביט, האם תיהיה לי בעיית תאימות של משחקים/תוכנות בגלל שהמעבד מבוסס על 64 ביט? או שטכנולוגיית המעבד אינה קשורה לתאימות לתוכנות/משחקים.
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס מסך GTX470, הפעלתי כמה משחקים ושמתי לב שהFPS נמוך מביקורות כאלה ואחרות ידעתי מלכתחילה שהמעבד כנראה יהיה צוואר בקבוק אבל לא חשבתי שזה יהיה משמעותי כלכך.. בכל מקרה השאלה שלי אם שווה לי לשדרג למשל למעבד Q9XXX אפילו יד שניה עם המערכת הנוכחית או שזה לא משתלם ושווה לי כבר לקנות מעבד,לוח וזכרונות חדשים? ודבר שני,האם הזכרונות גם מגבילים אותי או שזה רק המעבד? (מפרט בצד) על מעבד אני אולי אוכל לקנות משהו בזמן הקרוב ומערכת חדשה זה רק עוד כמה חודשים (אין כרגע תקציב) תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב , עם לוח אם של Gigabyte עם הציפסט של ה-P35 רוב הסיכויים... 1) אז השאלה שלי היא, מה ההבדל בין הלוחות שכתוב DS3L , S3L , S3G , DSL ועוד הרבה כאלה יש .... 2) ואיזה אתם ממליצים לי לקחת? הנה המפרט שאני מתכנן לקנות בלי לוח אם:
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב אני אישית לא מבין בנושא ואני הולך לקנות כונן קשיח... ראיתי באתר של Skypc שני דגמים שנראים לי לא ממש הגיונים: http://www.skypc.co.il/pl_product~10833~7~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm ההבדלים בין שני שזיכרונות גדולים! 320 לעומת 500... ועם זאת הבדל מזערי בכסף. הסבר בבקשה... ומה כדי לי לקנות.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה יש לי יש לי 1G RAM שמחולקים ככה 256*2 +512 מסוג pc3200 ddr SDram ואני מעוניין לשדרג ל2G א.האם כדאי בכלל ז"א האם זה ישפר את הביצועים? ב.במידה והתשובה לא' היא כן מה כדאי לי לעשות/ליקנות? ג.שימו לב שהלוח אם שלי לא תמוך בDDR2
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה שבפורום מפרטים ממליצים עליו ושמים אותו במפרטים.. רציתי לדעת אם הוא טוב.. ואם הוא עדיף על פני GA K8NF תודה.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הנה העתקה מה - EVERST : Field Value DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) איזה זכרונות אני צריך לחפש ב- yad2 שיתאימו לזה אם אני רוצה להוסיף על זה ... איזה סוג הם צריכים להיות והאם חייב חברה מסוימת או משהו (כפי שאתם רואים אני לא מבין גדול בדברים האלה אז לא לצחוק)
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הדגמים הקומפקטיים שקמו לתחייה זכו לטיפול בידי AMD - אבל נראה כי חברת הגיימינג המצליחה ממשיכה לשמור אמונים לטכנולוגיות של אינטל בדגמי המחשבים הגדולים שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב, לפני לא מעט זמן קניתי 2 זכרונות (dual channel) למחשב והיום כשהתקנתי CPU-Z שמתי לב לדבר הבא: תחת JEDEC #1 frequency 166MHz CAS# Latency 2.0 RAS# to CAS# 3 RAS# Precharge 3 tRAS 5 Voltage 2.5 V לעומת זאת תחת JEDEC #2 frequency 200MHz CAS# Latency 2.5 RAS# to CAS# 3 RAS# Precharge 3 tRAS 6 Voltage 2.5 V למה זה ככה והאם זה תקין? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הזכרונות הבאים למחשב החדש: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המטרה שלי היא להגיע ל400X7 עם E6300 השאלה שלי היא האם הזכרונות האלה יאפשרו לי? כי אני לא ממש מכיר זכרונות NQ אצל G.Skill.... אני מכיר רק NR או HZ גם המחיר נראה לי קצת חשוד 1350 נראה לי קצת זול בשביל 2 ג'יגה 800MHZ
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
סתם נזכרתי בסרטון הדרכה שראיתי בפי סי פוביה שם הוא הראה איך להתקין זיכרונות,אך לא ציין ענידת צמיד מתכתי. האם צמיד כזה הוא חובה?. כי לפי ליאו מטק טי וי זה ממש חשוב לענוד אחד. ואם כן מאיפה קונים כאלה?.
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אוקיי.. אני מעויין לשדרג את המערכת שלי שיהיה בה 2 ג'יגה זיכרון. בתמונה הבאה אתם תראו את מה שיש לי: http://img301.imageshack.us/img301/6205/untitledfw8.jpg שני הכרטיסים שיש לי דומים ואני רוצה לקנות עוד שניים כאלו. אני יכול לקבל בבקשה מאיזשהו אתר לקנות? תודה. את הכרטיס הקודם שלי קניתי בנעה מחשבים אז זה יהיה נוח יותר אם אני אקבל את הכרטיסים משם שוב. עריכה: האם הכרטיס הזה שמצאתי שם מתאים ומשתלם?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=645 אם לא משתלם אז בבקשה תמצאו לי משהו אחר.
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 BIT 3700+ 2000FSB 1024K S939-SAN DIEGO - BOX והמחיר 1500 ש"ח מבצע די טוב...! הוא בהחלט אמור להריץ משחקים כבדים ביותר
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתקשה בבחירת לוח האם אני צריך לוח שיתאים לרכיבים הבאים Processor 3.2 GHZ CPU [800MHz FSB, Hyper Threading SONY DW-U10A dvd-r Seagate 120GB 7200RPM Serial ATA 150 8MB Cache CORSAIR High Performance Memory W/ Heat Spreader 1024 MB (512MBx2) PC3200 400MHz VIDEO: NEW! ASUS-ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ DFI Motherboard for Intel Procressors,"LAN Party" Model LP- PRO 875B ASUS Motherboard for Intel Pentium 4 / Celeron Processors, 800Mhz FSB Model# P4C800-E DELUXE Retail Intel Pentium 4 (800 F…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אינטל 775 3גיגה לבין AMD 64 סוקט 939 3000 השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט,מוזיקה,משחקים ותוכנות עזר ופאן למיניהם הבעיה היא התקציב נכון ששני המעבדים עולים כמעט אותו דבר, אבל לוח טוב לAMD עולה 800 ש"ח ומעלה{עם דואל} לעומת -600 לאינטל חוץ מיזה עד כה היו לי רק אינטל ולא התאכזבתי מהם השאלה היא האים לשימוש שלי רצוי AMD או שמספיק לי אינטל? {איזו אירוניה אה ליפני שנה שנתים AMD מכרה מעבדים בחצי מחיר כדי לשרוד והיום היא הופכת למפלצת תעשיתית ויקרה} נו מילא SE LA VIE יאללה חברה תודה אהההה רגע עוד שאלה קטנה יש כרטיס מסך טוב שעולה פחות מה6600? ושיהיה PCIe משהו בסביבות ה500-600ש"ח (ראיתי 6600 של SEPHIRE ב600 ש"ח בזאפ}
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-