עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ratzabi,

אם לא אז: האם זה משנה לקחת CAS 2 או רגיל? ואם כן אז: הזיכרון של A-DATA שב-KSP הוא CAS 2 או לא? כי לא רשום.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  2. 1. מה יהיו ההבדלים המשמעותיים במעבדי ליבה כפולה בין סדרת 4000 ומעלה של אינטל לסדרת 6000 ומעלה? 2. מה יהיה ההבדל בין מעבד אינטל מסדרה 6000 ומעלה (נניח E6500) לעומת מעבדי ליבה כפולה של AMD מסדרות 5000 ו/או 5200? כל האמור לעיל הינו בהנחת יסוד שאיני מתכוון לעשות OC!!!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. למה הכוונה במעבדים שכתוב אליהם שהם נמכרים בתור BOX לאלו שנמכרים בתור TRAY?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  4. אם לא קשור לפה.. תעבירו לאן שקשור.. אז ככה.. קניתי זכרונון גיסקיל 2גיגה גירסאת ה-ZX.. אבל נמצא שהם לא תומאים ללחות אם עם ציפסט 965.. (מה שלי יש).. אז שלחתי אותם להולנד.. (RMA)... ונחשו מה קיבלתי בחזרה... חשבתי אני אקבל את גרסאת ה-PK... אבל לא.... הם שלחו לי את גרסאת ה-HZ!!.. =]]]] אני מזה שמח...

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by BONO,

יש לי זכרון mb 256 corsair 3200 ואני רוצה להוסיף עוד זכרון אני יכול להוסיף פחות מהירים כמו 2700 של חברות אחרות? אם כן איזה חברה אתם ממליצים לי התקציב די דל משהו כמו 600 שקל מצאתי GEIL ו KINGSTONE מה עדיף יש הבדל משמעותי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלום, אני כרגע לפני קניית מחשב וראיתי שמחירי ה-8450 (שלוש ליבות) זהה למחיר ה-7200 וה-9550)מרובע ליבות) עולה ממש קצת יותר. כשכמובן יש את יתרון המחיר גם בלוחות של-AMD זולים יותר. מה דעתכם? השימושים במחשב יהיו קצת למשחקים, ושימושים כלליים. תודה רבה!!!

7. שלום לכולם, רציתי לשדרג את הזכרון במחשב שלי.. מאחר ומחירי הזכרון בארץ בייחוד של DDR400 לא זולים חשבתי להזמין מ EBAY.. את המעבד שלי X2 3800 הזמנתי משם שבוע שעבר (אמור להגיע השבוע) ועכשיו אני רק צריך זכרון .. מה אתם אומרים על זה - (משום מה אני רואה ב EBAY רק את הזכרונות של SAMSUNG !! מוזר מאד.. איפה GEIL , G.SKIL , KINGSTON וכולם ??) http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-2GB-2-X-1GB-PC3200-DDR400-PC-3200-2700-2100-RAM_W0QQitemZ150128730730QQihZ005QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem זה יוצא 350 שקל אחרי המשלוח והם חדשים ! שווה לא ? או שאני מפספס שם איזה משהו באותיות הקטנות ? .. זה קורה לי המון.. רשום שם לדוגמא - High Density Module .. מה זה אומר ? קראתי על זה פעם.. רק שאני לא זוכר..…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by flugigu,

שלום לכולם, לוח האם ב-HTPC שלי הלך לעולמו. נשארתי עם מעבד +AMD Athlon 5200 (תושבת +AM2) וזכרון DDR2 (הכל נרכש לפני 4 שנים). יש עוד לוחות שמתאימים למעבד הזה? חיפשתי וכל הלוחות שראיתי הם עם תושבת AM3 או FM1 או FM2. האם לא תהיה ברירה ואיאלץ לקנות סט לוח+מעבד+זכרון חדש, או שיש תקווה?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. יש לי במחשב שתי זכרונות של ג'יגה כל אחד(ceon 800MHz DDR2 1GB CL5) אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ KIT http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7796 האם הכרטיס יעשה לי בעיות כאשר אני יחבר אותו? ד"א יש לי לוח אם GA-P35-S3L תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by RoverBoy,

אני מתכוון לרכוש את AMD 6000+ ורשם cpu speed :3000 מה זה אומר שרשום ככה? שכל אחד מהליבות הוא 3000 או ביחד? תודה לעונים על שאלה בורותית

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לקנות זיכרון RAM ל-NAS שלי; Qnap TS-251D. ראיתי את הערכות הבאות אך איני בטוח מה טוב יותר. הדגמים הינם: CT2K4G4SFS824A, CT2K4G4SFS6266, CT2K4G4SFS8266. אשמח לשמוע המלצות על ערכות מומלצות אחרות אם ישנן.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by KiDi,

עשיתי שטות ועכשיו אני צריך לשלם עליה... עקב כך יש לי 2 אופציות - או למצוא חנות שמוכרת פנטיום 4 לסוקט 478 או לקנות איזה פנטיום D יפה ולוח אם צנוע מאוד - עד 700 שקל.. חשוב שהלוח יהיה בעל AGP 8 ויתמוך DDR 400... תודה על ההמלצות מראש

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  13. יש לי בעייה מאד חמורה. ממה זה התחיל: קבלתי ביום שלישי צורב חדש PLEXTOR 48X24X48. מחבר אותו למחשב. מחשב עולה. הוא לא רואה CDROM ולא רואה את הצורב. מחבה את המחשב. מנסה כל מיני אפשרויות לחבר הרדדיסק סידירום וצורב. בדקתי ככה: חיברתי ל-IDE ועם הואנפתח אז הוא בסדר עם הוא לא אז משהו לא בסדר. קיצור ניסיתי כל מיני אפשרויות עם ה-JUMPER-ים שלהם ובסוף שגם הצורב והסידירום עבדו חשבתי שהכל בסדר אך מחשב לא עלה. אז ניתקתי את הצורב והסידירןם והחזרתי את הרדדיסק כמו שזה היה אבל הוא לא עלה: היה מסך שחור עם CURSOR ולפעמים אחרי איזה 10 שניות הוא כתב Boot Failure. System Halted אז חשבתי שהרסתי איכשהו את ההרדדיסק למרות שבטוח לא קיצרתי ולא דפקתי כלום והכל היה בסדר. אבל ה-SETUP כן ראה את ההרדדיסק. …

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

:auto:

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by Yosi199,

שלום אני בתהליכי בניית מחשב חדש. המחשב יעבור OC ולכן חשוב לי שיהיה לי זכרונות מעולים. המחשב יהיה מחשב אולפני כלומר יעבוד עם תוכנות של מוסיקה שדורשות שימוש נכבד בזיכרון. האם אני ירוויח מזכרון גדול יותר או שאולי מזיכרון מהיר יותר? המפרט: P5B-DELUXE CONORE E6300 כרטיס מסך ASUS Extreme AX700 Silencer/TD/256M (הוא שווה משהו בכלל?) אשמח אם תענו לי על השאלות ואולי אפילו תמליצו על דגם מסויים של זיכרונות

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  16. כשאני אומר PCIX - אני מתכוון לpci blade (חיבור ארוך כאילו שירשרו 2 חיבורי PCI, ולא חיבור pci express - שסימונו - אגב - pcie ). אני יודע שזו בד"כ חומרה של שרתים וכל מיני workstation למיניהם. לא מצאתי אף לוח עם חיבור כזה בKSP...

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב לשני מעבדים. האופציות הן: Dual Optron 64 Dual Optron 64 x2 ( כפול ליבה ) Dual Athlon x2 ( כפול ליבה ) Dual Xeon 64 Dual Pentum D ( אם קיים בכלל לא אם דואלי למעבדים אלו ) אשמח לקבל קישור ללוחות. תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני צריך לוח למפרט הנ"ל: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX - זמין במלאי ₪372 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE ₪901 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ₪613 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ₪296 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ₪121 מארז: ANTEC NSK6500 w/o PSU ₪247 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ₪254 אני צריך את הלוח הכי זול(בסביבות ה300) שאפשר למערכת הזאת בהתחשב בתנאים הבאים: -שלא יפגע בביצועי המערכת (כרטיס מסך מובנה לא פוגע בביצועים?) -לפחות 3 כניסות SATA -לא צריך OC -תמיכה עד 4 גיגה -שדרוג עתידי אפשרי, הוספת קשיח\ החלפת כרטיס מסך למרות שהסיכוי ממש קטן…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. שלום, אני מחפש זכרונות מתאימים ללוח אם הישן שלי אינטל D850GB. האם הזכרונות שמציעים פה בטרייד זון מתאימים בשבילי? http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php?cat=28&stype=1&si=sdram&perpage=9&sort=1&stype=&limit=&cat=28&ppuser=0

20. Started by oleg85,

יש לי כרגע 2*1G יkingston 3200 (Duel Channel יש לי עוד זיכרון אחד של 512 אותו דגם ואותם תזמונים כמו של שני הזיכרנות שצינתי.. עם אני יקנה עוד זיכרון אחד של 512 הזיכרונות יעבודו על Duel Channel ? או שכול הארבע צריכים להיות אותו דבר מבחינת הגודל? תודה.

21. מתי יצאו מעבדים לשוק הנמוך מסידרת קונרו? האם הם יהיו כפולי ליבה או חדי ליבה?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by שורטי,

כדי שהלוח אם יעבוד עם הזכרונות בדואל צריך זיכרון מיוחד או שמספיק שני סטיקים ולוח אם שיודע לעשות את זה ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by okpimp,

האם קיים לוח אם תומך קונרו ו- SLI ומה אתם אומרים על הלוח אם של MSI: msi p965 neo-7 7.1 1glan שתומך בקונרו

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by _dudi_,

יש לי 2 כרטיסי זיכרון שלRDRAM 64MB אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי עוד שני סלוטים בלוח אם. האם אני יכול לשים בסלוטים הפנויים עוד שני RDRAM 128MB (סה"כ 384MB) בלי שזה יעשה בעיות או שאני חייב לשים 64MB כדי שכל הכרטיסים יהיו זהים?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by Snoopy2006,

שלום, יש לי לוח די ישן של אסוס P4G8X. ע"פ מדריך המשתמש אני יכול להתקין זכרון PC2100 או PC1600 ב-4 SLOTS עד לסה"כ 4 GB. הלוח תומך ב-DUAL CHANNEL. האם תסכימו לסייע לי בשאלה - האם אוכל להתקין זכרון מהיר יותר על הלוח (DDR2) על מנת לחסוך בעלויות ואף על שזה לא נתמך באופן רשמי ע"י אסוס ? תודה רבה על הסיוע

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים