עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום , לפני כ3 חודשים קניתי מחשב חדש במיטב כספי , השקעתי בכרטמס מסך 8800GT , מעבד מרובע ליבות (Q6600) ומסך 22" , לאחר בירור קצת בפורום ואצל חברים החלטתי לבחור לוח אם של ג'יגה-בייט את ה P35-DS3L , לוח אם שאני מאוד מרוצה ממנו כרגע. אך ראיתי שהוא תומך רק בזכרונות DDR2. עכשיו רציני לדעת האם בעוד כ3-4 , במצב שבעצם יעלמו זיכרונות DDR2 וישלטו בשוק רק הDDR3 ו4 , האם אוכל להחליף לוח אם ולשדרג את הזכרונות ? או ששידרוג כזה מכריח החלפת מחשב ? נ.ב - רציתי לדתע האם הלוח האם שיש לי תומך בSLI ? תודה ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. Started by רוני1,

סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by Aner,

???

4. Started by תחמן מתימן,

Intel Pentium 4 2.0A GHz "Northwood" (8k L1, 512k L2 תודה כמה FSB וכל זה

5. למרות שהוא תומך רק עד 533mhz ? אני יודע שאם זה יעבוד זה יהיה רק במהירות 533 אבל השאלה האם זה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=687974&starttime=0&endtime=0

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by newz,

שלום לכולם, היום הבחנתי שללוח האם שלי יש יציאת AMR בשורה אחרונה ליד כניסות ה PCI של הלוח ולפי מה שקראתי במדריך של הלוח ניתן להתקין ביציאה הזאת כרטיס שמוסיף כמה פונקציות שקימות על הלוח (כמו מודם וכרטיס קול) והאמת שתמיד הבחנתי שהיה אפשרות בתפריט של ה BIOS לבטל או לאפשר מודם וכרטיס קול שנמצא Onboard למרות שלא היה לי באמת יציאות כאלה ועכשיו הכל מסתדר לי. השאלה היכן ניתן להשיג כרטיסים כאלה לפחות ללוח האם שלי (אסוס)? יש למישהו מושג? תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום, ברשותי זכרון Samsung PC2700 256MB(הם היו להיט פעם ) ו- TwinMos PC3200 256MB. אני מעוניין לדעת אם אני יכול להשתמש באופציה של DUAL DDR בלוחות אם שתומכים בזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by mb74ever,

שלום, היום רכשתי בKSP את ה512, שחשבתי שיש עליהם 3 שנים אחריות אבל טעיתי..לא נורא. בכל מקרה עכשיו אני אצל דודים, ולהם יש leadtek nforce2. שתי סטיקים שפועלים בדואל צ'נל של גייל 333, הכנסתי לסלוט השלישי את האדייט שרכשתי המחשב עלה והכל טוב, אבל לפני הכניסה לוינדוס הוא עושה כל פעם רסט, מה הסיבה? אי תאימות? או שפשוט לא הגדרתי משהו נכון? מחר אני חוזר הבייתה, ואני ישים את האדייט על המחשב שלי ששם יש לי 256 סמסונג 333, אני מקווה שלא תהיה בעיית תאימות כי אז אני יהיה מאוכזב בכל מקרה עד שלא אבדוק לא אדע את התשובה. ועוד שאלה קטנה, אני צריך להגדיר משהו במיוחד בשביל שיהיה לי ביצועים הכי טובים שאפשר בזכרוונות או שהכנס-הפעל והכל יהיה סבבה?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by DarkFire,

לפי מה שראיתי בהרבה הרבה ביקורות ה Q יותר חזק מה D בכל התחומים אני ממליץ מאוד על ה Q6600 מניסיון אישי תהנו

11. Started by yonir,

שמתי לב בפירוט של צ'יפסט Nvidia 680i SLi שרשום: PCI Express 46 lanes 9 links Configuration 16, 16, 8, 1, 1, 1, 1, 1, 1 אבל בלוח האם של EVGA (היחיד עדיין נדמה לי) יש רק 5 חיבורי PCIE (שלושה של x16 ושניים של x1) תמונה בעצם זה אומר שהצ'יפסט תומך עד ל-9 חיבורים אבל בלוח אם המסוים החליטו לשים רק 5 והשאר לא פעילים? (ובאמת למה שמישהו יצטרך 9?)

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. Started by ma4351,

השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. Started by aviram20,

יש לי מחשב דיי מהיר 2.8 אבל אני לא מסתפק בו מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב מהיר? אבל מהיר מהיר מהיר הכי מהיר שיש מטוס שיהיה אני גולש באינטרנט משחק מדי פעם וכאלה מה ממומלץ עד 3 אלף שקל

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. Started by shemaviv,

יש לי לוח אם מסוג: http://www.outletpc.com/c3850.html אני מעוניין להוסיף זכרון 1GB ל ג'יגה הנוסף שיש לי. השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף זכרון מסוג DDR 800MHZ ללוח הזה? כי אני רואה שהוא לא תומך מעל 400MHZ?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  15. יש לי הזדמנות להזמין זיכרון בחו"ל ושמישהו יביא לי אותו אישית. אני מתעתד לבנות מחשב עם A64 +3200 939 90nm מייד שהמעבד יוצא ומחפש המלצה לזיכרון מעולה ואיכותי שיתן לי גם פוטנציאל טוב ל- OC בסיסי מחפש זיכרון של 1G אבל אני יודע שבעתיד אני אשדרג ל- 2G כך שחשוב לי זיכרון שיהיה זמין גם עוד חצי שנה- שנה התקציב שלי הוא עד $250 תודה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. זקוק להמלצה למעבד AMD 3.0 ולוח אם סביר אני לרוב משחק במחשב אבל לא מחפש לוח אם מהגדולים הכי פשוט שהוא אמין ומה ההבדלים במחירים בין אינטל ל AMD ? matan5165 ברוך הבא לפורום מכירה מתבצעת ב TRADE ZONE בלבד ערוך בבקשה את כותרת ההודעה כך שתכיל את התקציב למעבד וללוח קרא בבקשה את חוקי הפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0 נערך ע"י אינטגרל והועבר לפורום המתאים.

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by יניב קופר,

רוצה לדעת איך המעבד מנסיון של אנשים אשמח לתשובות

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. שלום אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת את המתאם של אסוס לפנטיום M ופנטיום M עם ליבת דותן???? אני מחפש בנוסף זכרונות טובים לOC במחירים סבירים (400MHZ של 512MB)??? תודות מראש

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by blue_wolf,

שלום לכם היתי רוצה לדעת , אם בלוח : MSI 865PE Neo3-f אני יכול לשים זכרונות מסוג DDR2 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. Started by Royz,

שלום. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1 גיג כל אחד. http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6290 מה התיזמונים של הזכרון הזה? האם הוא טוב? הבנתי גם שבשביל משחקים לא חשוב תיזמונים נמוכים? זה נכון? אני גיימר כבד ועיקר הפעילות שלי במחשב היא משחקים. יש אולי זכרון יותר טוב מהסאמסונג בשביל הצרכים שלי? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כעיקרון: AMD Athlon XP 2600+ 1.9GHz לא מזמן הוספתי למחשב כרטיס מסך: 6600GT - AGP ושמתי 2 סטיקים של 512 ראם (בעבר היה לי שני סטיקים של 256)... - DDR400 עכשיו, אני שוקל להחליף גם את המעבד - יש לי תקציב של 800 ש"ח. מה המעבד הכי טוב למשחקים(!!!) בתקציב הזה, והאם באמת יהיה הבדל משמעותי בביצוע ששוה את הכסף?.. נ.ב - עלתה עוד דילמה... יש לי לוח אם די ישן עם סוקט כנראה ישן (Socket A)... אז האם כדאי לי בתקציב הזה לקנות פשוט לוח אם + מעבד? או שמא להשקיע הכל במעבד (השאלה היא אם יש אחד טוב לסוקט הזה)..? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם לוח אם נ"ל, שמבוסס על chipset =P31 (לא G31)?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by שמנואל,

שלום. על לוח אם של OCTEK שהפסיק לתפקד מצאתי ארבעה קבלים שנזל מהם חומר. אם זה חשוב- אז זהו טור של ארבעה מצד שמאל של המעבד. השכן שלי, אלקטרונאי מוכשר, שמע את הבעיה והודיע לי : "אין בעיה, תביא את המחשב ואני אחליף לך את הקבלים והכל יעבוד יופי". זה נכון? הוא יודע על מה הוא מדבר ? תודה.

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  24. שלום אני מרכיב מחשב חדש ממפרט מעולה שהלוח אם הוא asus p5b deluxe והספק הוא enermax liberty 500W עכשיו... אני לא יודע ולא בטוח בחיבורים של הספק ללוח האם.........האם החיבור העליון הוא של "המעבד"? האם ייכנס לשם רק 12v של 4 פינים? או שאני אמור לחבר אליו גם 4 פינים נוספים עם הסרת המכסה? מצורפת תמונה עם סימון הפינים. אודה לתשובה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים