עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gmppaz,

היי, בעיקרון אני הולך לקנות מחשב חדש בקיץ (משהו סוף הדרך) אבל רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים: AMD\INTEL... מה יותר מנצל את עצמו למשחקים ובכלל עובד יותר טוב תודה רבה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by omerdvd,

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש. יש לי דילמה בין AMD Athlon 3200 64BIT לבין פנטיום 4 3.0GHz 64BIT אני צריך המלצות דחוף!!! אני הולך להריץ עליו XP+FEDORA 4 בעיקר לעבודה (ולא למשחקים). תודה מראש!!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by UNDERDOG,

איזה מעבד כדאי לי יותר לקנות?

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  4. שבת שלום אני צריך הסבר מתומצת על תיזמונים מה יותר טוב 4-4-4-8 או 5-5-5-5 הסבר מה אומרת כל סיפרה ומה החשיבות של המקום שלה יעזובר מאוד תודה :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by galCool,

שלום יש לי אינטל דואל.. רציתי המלצה ללוח אם בסביבות 700-600 תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שאני מדליק את המחשב יש רעש מעצבן חזק מהמאוורר של הצ'יפסט לכמה שניות ואחרי זה נהיה נורמלי ונשאר ככה... זה אצל כולם ככה? או שיש אצלי משהו דפוק במאוורר? במידה והמאוורר דפוק איזה אתם ממליצים לקנות?? יש לי קצת בעיה של גודל כי ה-7800gt שלי ממש מעל הקירור של הצ'יפסט.. אז אני צריך משהו בגודל של הקירור של הlanparty תודה!!!! *עריכה* פתאום התחיל לעשות רעש שונה ומעצבן אני הולך להשתגעעעעעע כל הזמן בעיות עם המחשב המסריח הזה!!

• 45 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. http://www.tomshardware.com/2006/01/05/the_65_nm_pentium_d_900s_coming_out_party/page17.html ???

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  8. משום מה ב-EVEREST אני לא מצליח לראות איזה לוח אם יש לי-כתוב UNKNOWN... יש דרך לבדוק זאת חוץ מלפתוח את המחשב? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Spootnik,

טוב חברהא ני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם הכי טוב שקיים בשוק אני מתלבט בין ה dfi ל abitv7 מה אתם ממליצים ובדרך על איזה מעבד אם ממליצים תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 672 צפיות
  10. טוב, הגעתי לצומת האחרונה שלי בדרך ללוח אם חדש (צומת T אם נדייק), :auto: פה אני מחליט סופית איזה לוח מבין השניים אני לוקח ההבדל הבולט פה ביניהם הוא הצ'יפסט 865PE<--->875PE ובטח עוד כמה דברים שהייתי רוצה שיפרטו עליהם כאן... מה שכן רציתי לשאול אותכם: מה ההבדל הנוראי הזה במחיר ? P4P800-E Deluxe P4C800-E Deluxe תשובות יתקבלו בברכה :auto:

• 14 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by Rיה,

1.הזיכרונות..איזה סוגי זיכרון הוא תומך?מה ההבדל בין ה-2 הסגולים לאדומים? פעם היה אפשר לדעת לפי הצבע של החריץ מה הוא..אבל עכשיו איך אפשר לדעת?(אני מתכוון לחריץ של הכרטיס מסך...מזה הירוק מזה החום מזה הלבן..אני יודע שחום זה agp ולבן זה pci אבל עובדה שב-k8nf-9 זה חום וזה pci-e..מה השיטה לזהות? והאם כדאי לעשות אויר עם קומפרסור(עוצמת אויר חזקה מאוד)לתוך גוף הקירור של המעבד..ובכלל במחשב?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by mor_anter,

מישהו יכול בבקשה להביא לי עידכון ביוס לללוח asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים נקסט נקסט מי שיביא לי יבורך!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, יש בידי מחשב עם מארז די גדול שעליו רשום P4 של אינטל, העניין הוא כאשר אני בודק את נתוני המחשב הוא טוען שיש לי מחשב של 667MHz פתחתי את המחשב זה לא נראה כמו P3, על המעבד יש מאורר, אך אני לא מצליח לבדוק את המעבד ולראות באיזה מהירות הוא(בגלל המאורר)! האם יכול להיות שווינדוס טועה ויש בידי מעבד חזק יותר של P4 ובגלל בעיית התקנים או משהו בסגנון הוא לא מזהה? אם כן האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? איך אני מסדר בעיה זו? ~(המחשב הוא בין 2-3 שנים) יש לו יציאת usb חיצונית, עם מערכת הפעלה xp )

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האם יש לו firewire ו SPDIF נראה לי שכן אבל אני לא בטוח

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by idanohh,

ככה זה המצב : זה המעבד תכירו מעבד INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 3Y זה הלוח שכנראה ישב עליו שוב תכירו http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm GA-8I945GMF מדובר בלוח תומך Supports 1066/800/533MHz FSB Northbridge: Intel® 945G Express Chipset Southbridge: Intel® ICH7 Marvell 8053 Gigabit Ethernet controller Realtek ALC882 audio codec 4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) Supports 1.8V DDR II DIMM Supports dual channel DDR II 667/533/400 DIMM יציאות PCI E כמובן ו IE1394 בקיצור משוכלל ביותר... עכשיו מה שחסר להשלים את השילוש הוא כמובן זכרון ... וכאן השאלה הגדולה . האם העובד שה fbs עוב…

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

איך הלוח הזה ל939? איך הכרטיס מסך שלו (GEFORCE 6150)? לאיזה רדאון הוא שווה ערך? יש לוח יותר מומלץ עם כרטיס גרפי מובנה מהנ"ל?

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. שלום, אני מחפשת המלצה ללוח אם למחשב שיהיה בו מעבד dual core של אינטל בסביבות ה-3gb, וכרטיס מסך Sapphire x800 GTO2 כמו כולם אני מחפשת לוח טוב ולא נורא יקר. אני מתלבטת עדיין בקשר לזיכרון - אם 1gb או 2x1gb תודה, mx

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by arnon,

הלוו למרדנית אין Samsung 667 יש במקום Infineon 667 האם כדי להישאר עם הSamsung533 או לקחת את הInfineon667 אני לוקח 2*512 והמחיר זהה הזיכרון מיועד ל930 על לוח ASUS ‏P5LD2-VM תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by yamedi,

שלום חברים, יש לי שאלה דחופה ביותר, איזה זיכרון עדיף PQI או סמסונג. זיכרון DDR2 של חברת סמסונג 2048 מ"ב במהירות 667 מה"צ http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=4272 או זיכרון DDRII מסידרת הטורבו במהירות 667MHZ סט DUAL CHANNEL תיזמונים של 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=3271 לגבי המחיר זה פחות או יותר אותו מחיר, אני לא קונה את זה מנעה, הלינקים זה רק לפרטים. אני קונה שני סטיקים של 1 גיגה כל אחד. מה אתם אומרים ??? זה דחוף מאוד !!! תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ryan_b,

אני צריך לדעת אם המעבד הבא (וגם הלוח אם, כי הלוח אם תומך רק בסוקט אחד) בסוקט 423 או סוקט 478 נ.ב. הלוח אם תומך בזיכרון SDRAM 133 . מקווה שזה יעזור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by puuma,

שלום אני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב בביצועים.. פנטיום 4 3 גיגה 2 מגה קש או פנטים 4 2.66 גיגה כפול ליבה תודה

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כחלק משידרוג מחשב אני צריך לוח אם (למחשב לשימוש משרדי) שיענה על הדרישות הבאות: יתאים למעבד SEMPRON 3000 939 TRAY. יתן לי אופציות שידרוג בעתיד למעבד כפול ליבה. אני צריך שתי הצעות: לוח ראשון - לוח סטנדרטי שיתאים לשתי הדרישות הנ"ל. לוח שני - וכאן הבעייה הגדולה - יכלול כ. מסך עם יציאת TV שלא דורשת BRACKET מיוחד!!! תודה לכל מי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by ryan_b,

איזה סוקט מתאים למעבד 1700 פנטיום 4 ? תודה

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by hen1235,

יש לי שני סטיקים של זכרונות (512X2). אחד עם צ'יפ TCCC והשני UCCC. לפי מה שהבנתי ה-UCCC קיימים רק בסטיקים של ה-1 גי'גה לא? איך ה-UCCC ב-OC טובים מה-TCCC?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים