מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
לפי כל הכתבות אינטל תוריד מחירי מעבדי שרתים למה כולם באתר חושבים שגם המחיר של הQ6600 ירד בעיקר בהתחשב בזה שאינטל כבר הורידה משמעותית את המחיר שלו באפריל האם יש איזה כתבה בעניין?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
OK במזל טוב סיימתי הזמנה של שני מעדי AMD XP 2500 (כל מעבד 80 דולר) אחד לאח שלי ואחד בשבילי עכשיו השאלה שלי היא מה הלוח שנחשב הכי טוב למעבד הנל הזנתי שרוב המשחק כאן זה בין ABIT ל EPOX ובהתחלה הייתי דיי סגור על הדגם של ה SL של ABIT אבל עכשיו אני כבר לא בטוח :s05:
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איזה לוח? לא רק לאובר קלוק... שיהיה מהיר יציב עם הרבה פיצ'רים... בקיצור, הלוח המושלם... אל תסתכלו על המחיר... יאללה ביי ביי נ.ב. בינתיים abit max 3 מוביל
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני לוחות האם הבאים: אחד- DFI NF4 ULTRA INFINITY והשני- Gigabyte GA-k8nf-9 אשמח לקבל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב אבל עכשיו כשיצאו מרובעי הליבה אני לא בטוח האם כדאי בזמן הקרוב. האם תתכן ירידת מחירים של כפולי הליבה אחרי שיצאו מרובעי הליבה ואם כן בכמה כסף ותוך כמה זמן? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מעבד Athlon64fx-55 הומר למהירות של 4005ghz http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=800877&posted=1#post800877 לצערינו אי אפשר לצפות מהליבות החדשות להגיע למהירויות שאפילו קרובות לזה, לא משנה עד כמה המעבר של AMD ל90nm היה מוצלח מבחינה של נצילות טרמית הליבות החדשות עדיין לא מצליחות לשבור או להגיע לגבול ה3.0ghz בפרמטרים שיאפשרו מכירה של מעבדים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
Albatron PX865PE Pro v2.0 socket 478 או Asus P4P800 SE המפרט שלי בצד <----- איזה מהם יתן לי יותר ביצועים ? OC - משחקים וכו...
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים הללו יותר מהיר? האם יש דברים שהבארטון מהיר יותר ולהיפך? במה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בלוח שלי יש 2 חיבורי חשמל אחד לחיבור החשמל הגדול (ה 20 פינים) והשני הקטן (עם 4 פינים). השאלה היא האם צריך לחבר את שניהם? או שרק הגדול מספיק? ואם אפשר לדעת למה משמש החיבור הקטן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתהליכי הרכבת מחשב והייתי מעוניין בחוות דעתכם לגבי קניית הזיכרון. שאלה ראשונה היא כיצד הייתם מדרגים את החברות הנ"ל מבחינת ביצועים (לא מבחינת אחריות וכאלה...), מי עדיף? שאלה שניה, האם להשקיע בזכרונות 800MHZ או במידה ואני לא מתכוון להתעסק עם OC אפשר ללכת גם על ה-667MHZ (בהתחשב שאני בונה על מחשב שיספק אותי לתקופה ממושכת ואני לא מתכוון לשדרג כל יומיים...). חלק מהאנשים אומרים לי ללכת על ה-800 ושבכל מקרה הוא עדיף וחלק אומרים לי שחבל על הכסף אם לא מדובר ב-OC ושה-667 מספיק... תודה!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות סטיק נוסף של 1GB כדי לעבוד בדואל צ'אנל במחשב מבוסס P4 630 3.0GHZ? השימושים בעיקר אינטרנט ולעיתים משחקים בPES2008. ולא משנה איזה לקנות נכון? קורסייר VALUE שעולה 105 ש"ח/ טרנדסקנד שעולה 99 ש"ח/ קינגסטון שעולה 102 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם הוא יעשה צוואר בקבוק עם X1950Pro? תודה, ועוד שאלה הלוח M2N-TVM הוא לוח סביר כי קיבלתי אותו אני לא חייב להחליף במקרה של שידרוג קטן? Sempron 3200, X1950pro,M2N-TVM וספק ג'נרי זהו שילוב טוב שיריץ לי משחקים כבדים?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו מהפורום יש לו את זה? אמרו לי באחת החנויות שישנה בעיה בלוחות שאלו של אביט עם הבמעבדים הנ"ל האם זה נכון? מכיוון שלא היה לי נסיון עם בארטונים בלוחות האלו אני לא ולא יכול לסמוך על אנשים מחו"ל שכותבים ביקורות אבל על החברה מפורום אני סומך אז תעזרו בבקשה. ;D תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זיכרונות 2gb 1333 cl5 וברצוני להוסף עוד 4gb זיכרון כדי שיהיה לי על המחשב 8gb . אני משתמש במערכת 64bit windows 7 ,וגם בxp32 שאני משתמש איתו בתוכנה של עריכת סרטים שלא תומכת בwindows7 . השאלה שלי: בשביל לא לאבד את הדואל צ'אנל האם אני חייב לקנות עוד 2 סטיקים זהים לחלוטין ממה שיש לי כרגע עם אותו מהירות 1333 וcl5 ואותו חברה ? או שאני יכל אפילו עם אחד אחר של 4gb ולא משנה איזה מהירות.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול אותכם שאלה קטנה אני רוצה לעדכן את הביוס אבל באתר יש שתי גרסאות F7 וF8 וכל עידכון אחר מעדכן משהו אחר ואני רוצה לדעת עם ישר לעדכן לF8 או לF7 ואז F8... הנה האתר http://www.gigabyte-usa.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS-939.htm תודה
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש מחשב עבוד מתכנת שעובד מהבית. מתעסק הרבה בקומפילציה ועבודה ONLINE מול נתונים מאינטרנט. רציתי לדעת לגבי המעבד מה כדאי לבחור ( אין בעיית תקציב ) E6750 או Q6600 המחשב יהיו 4 ג'יגה זיכרון תודה מראש שלומי
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שאלה של חבר שרוצה חוות דעת שניה חוץ ממני כרגע יש לו P4 1.7 256KB socket 423 256MB RDRAM 800MHZ intel i850 chipset motherboard Geforce 2 mx 200 64mb והוא רוצה לשדרג את אלו לאלה (משומשים ב550שקל) (המעבד הולך לעבור אוברקלוק)AMD Sempron 2600+ S754 לוח עם גיפורס 6100מובנה זיכרון 256MB. האם השדרוג שווה את ה550-600שקלים האלו? אני חושב שכן. המחשב מיועד בעיקר להריץ משחקים בצורה חלקה על הגדרות נמוכות-בינוניות וכדי שהוא יוכל לשחק בו CS1.6 על 1280X1024 ב100FPS קבועים וגם לשחק בTrackmania Nations חלק בהגדרות בינוניות. האם המחשב הנ"ל ייתן לו את התוצאות האלו? אני מניח שכן - מה אתם חושבים? האם השידרוג כדאי?(מה גם שיש לו פנטיום 2 שאפשר להכניס אליו את החלקים מהפנטיום 4 ובכך ליצ…
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הלוח הזה עם מעבד 3200 64 ביט סוקט 939. אגב יש לי Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special וסטיק אחד של קורסייר 512MB 3500 433MHZ.
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם הלוח הזה: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra טוב? אני מעוניין בלוח אם nforce 4 ultra וראיתי שהלוח הזה של asus לא יקר יחסית ללוחות nforce 4 ultra אחרים ורציתי לשאול האם הוא משתלם? האם הוא ocer טוב? תודה מראש לכל העוזרים.....
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עכשיו רק שמתי לב שיש כבר ביקורת ראשונית עליו, אומנם זה זה עדיין הגירסת בטא אבל יש לו פוטנציאל OC עצבני ונראה לי שאני הולך להביא אחד כזה http://www.vr-zone.com/?i=4401 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2891 נקווה שהם ישחררו אותו כבר כל כך הרבה עיכובים יש עם הלוח הזה.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי יש פה משהו שאני לא מבין אז אולי תסבירו לי? מה ההבדל בין הזכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~24744~15~0.htm לשני סטיקים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~24730~15~0.htm למה שאקנה את הראשון ולא אקח שני סטיקים מהשני? זה נראה אותו זכרון רק שיש הבדל במחיר או שאני יכול לקנות מפה בנפרד 2GB במחיר זול http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=229&idproduct=1403 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני בשלבים הסופיים לפני קניית המחשב ויש לי שאלה לגבי המעבד. אני מתכוון לקנות P43GH , אבל כששוטטתיברשת , נתקלתי בתופעה משונה.... חלק מהחנויות מציעות אחריות לכל החיים , בעוד שאחרות מציעות אריות רק ל-3 שנים. איך זה יכול להיות? האם זה תלוי בספק שהם קונים ממנו? לכל ספק מדיניות אחריות שונה?! (זה לא ממש נשמע הגיוני...) ??? אני אשמח לקבל תשובה (רצוי חד משמעית... ) לגבי האחריות.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
נמכר ביד שניה ב1300 ש"ח. שווה? איך הם בOC? יגיעו לבאס 450+?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן עם מעבד Athlon 64 3800+ (S939) X2 DUAL CORE למעבד אין קירור שכרגע מורכב אליו. יש לי קירור Thermaltake Big Typhoon שאני רוצה להרכיב על המעבד אבל אין לי את התושבת הפלסטיק השחור הזה שבא בקופסא של המעבד יש למישהו תושבת כזו אני רוצה לקנות תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-