עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Headspin,

שלום. יש לי לוח IS7 G בכל אופן היה לי ADATA 400 512 זכרון על DUAL CHANNEL היה לי שוכב בצד מהלוח הקודם זכרון סטיק אחד של סמסונג 512MB 333 הוספתי את הזכרון ללוח הקיים ולמערכת הקיימת,והמשחקים לא זזים לי ביכלל. עם הזכרון הקודם המשחקים רצים ללא כל בעיה.(512 DUAL CHANNEL) למשל קולים מקריי 2005 מקרטע על הגדרות שהיו רצות לי מאוד מרשים ב ADATA לבד. מדובר עם ראדון 9800PRO מה לדעתכם הבעיה? :

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by Ashand,

יש לי ANTECH 550 W מהמחשב הישן יתאים? הלוח אם הזה כנראה שיש לו 24PIN לחשמל....אפשר לחבר את ה-ANTECH ?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by shaharo,

שלום אני מחפש מעבד לעבודה משרדי ( celeron\sempron) רציתי לדעת האם יש להם תמיכה ב64 ביט. או לחלקם לפחות? ואם כן לאיזה? תודה

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  4. קיימת אצלי התצורה הבאה: מעבד ATHLON XP 2400+ לוח EPOX 8RDA+ זכרונות 2 * TWINMOS 256MB PC2700 מכיוון שאני לא בכיוון של להחליף למחשב חדש בשלב הזה, והמחשב עצמו נותן ביצועים סבירים לצרכים שלי בנתיים! אז חשבתי לשדרג מעבד בשביל לעלות קצת את הביצועים. לפי האתר של EPOX , הלוח שקיים אצלי תומך במעבדי AMD סדרת ATHLON XP עד למהירות 3200+ האם לפי דעתכם שווה ללכת על השדרוג הזה מבחינת הביצועים שאני אקבל מהמעבד החדש יחסית לישן? לא כל כך מעניין אותי המחיר כרגע כי יש אפשרות שמישהו יביא לי את זה מחו"ל, כך שזה יהיה זול יותר מהארץ... תודה!

5. אז ככה המערכת שלי העכשווית: Amd 64bit 3200 Geforce 6800Ultra 450@1200 Epox 8kda3j 512 Ddr Samsung cl 2.5 3dmark 03: 13500, 3dmark 05: 5600 בערך לא זוכר במדויק אבל הבעייה כשאני מפעיל משחקים על מקסימום פילטרים, יש לי קירטועים בדקה הראשונה של המשחק, ואז זה ממשיך להיות חלק, אבל אחרי טעינה שוב זה עושה קירטועים לכמה שניות... האם תוספת של 512 זכרון פנימי תפתור את הבעייה? כמה זה קריטי להוסיף עוד 512 זכרון למערכת? תודה!

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  6. אני לקראת קניית מחשב חדש והמפרט שלו כנראה יהייה כולל לוח אם dfi nf4 ומעבד amd venice 3000 או 3200 השאלה שלי אילו זכרונות יביאו לי תוצאות יותר טובות באובר? twinmos speed premium 3500? או adata vitesta ddr500? אני קונה כנראה רק סטיק אחד של 512 כי אסור לי להשתגע יותר מידי עם המחיר מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by WillieT,

אני קונה בקרוב מחשב חדש והלוח אם כפי הנראה יהיה K8NF-9 של ג'יגהבייט עכשיו אני קונה יחד איתו סטיק של 512 ויש לי אופציה לקמבן עוד סטיקים של 256 בלי כסף.. האם משתלם לשים עוד סטיקים? האם זה אפשרי בכלל? האם הנפח הגדול לא יבוא על חשבון ביצועים של הקיים? תודה מראש לכל מי שיעזור (אגב, אם אפשרי, אל תיכנסו להסברים טכנולוגיים מטורפים ונסו להסביר לי בשפה פשוטה, כי אני לא הכי מבין בקרביים של הזיכרון וכו')

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. Started by shloosh,

אני מתבלט במחשב החדש שאני קונה בין לקחת את ה-3700 ו-2 ג'יגה ראם לבין x2 3800 ו-1ג'יגה ראם. איזה מעבד עדיף מכל הבחינות?? ראיתי שה-x2 3800 פחות טוב במשחקים אבל יותר חזק בתוכנות? האם זה משהו שישתנה בעתיד?? האם windows vista יעדיף x2 3800 למשל על 3700??? תודה!!! נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוק

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by R9547655G,

תגידו איך אני מבדיל בין תזמונים מהרים ללא? בערך: CAS-LOWER=BETTER ... ? תמיד רציתי לדעת. תודה וסליחה על השגיות.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by xgamer,

מחפש מקום לקנות את הלוח הנ"ל אני מחפש אותו כבר הרבה זמן הבנתי שהוא לא מיוצר יותר אבל עדיין נראה לי שהוא קיים בכמה חנויות מי שיכול לתת לי שם של חנות אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by easyuri,

יש לי AMD 64 -300 ולוח MSI K8MM-V אני רוצה להוסיף זיכרון פנימי איך אני יודע איזה זיכרון מתאים למחשב שלי

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. Started by Hitman_47,

שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן עם מעבד Athlon 64 3800+ (S939) X2 DUAL CORE למעבד אין קירור שכרגע מורכב אליו. יש לי קירור Thermaltake Big Typhoon שאני רוצה להרכיב על המעבד אבל אין לי את התושבת הפלסטיק השחור הזה שבא בקופסא של המעבד יש למישהו תושבת כזו אני רוצה לקנות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by orjerby,

היי אני הולך לקנות מעבד ‏Core i5 750 וכנראה אני יצטרך להחליף גם לוח אם. אני צריך הצעה ללוח אם טוב עד 500 ש"ח(אפשר לחרוג קצת אם חייב) כרטיס מסך? HD4800

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by spc,

שלום, הייתי מעוניין לקבל חוות דעתכם לגבי תוצאות הסנדרה המצ"ב. מדובר במערכת עם 2*2 מגה זיכרון של OCZ בקיט שעובדת בדואל DDR. לוח אם של גיגהבייט G41. ומעבד E6300. ביקשתי מהחנות לערוך השוואה לפני קניה. אודה על עצה טובה בנושא. האם הזכרונות והמערכת מתפקדים כמו שצריך?? הזכרונות בתדר 1033MHZ שהונמכו לעבוד ב 800 בגלל תאימות למעבד E6300. אשמח לתשובה מהירה - עד מחר. תודה וחג שמח! SPC [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by nucleo,

שלום, אני לא לגמרי יודע אם זה המקום אבל נראה לי שכן יש לי כרגע שש גיגה זכרון ואין אפשרות להרחיב אותו כרגע (בעיקר בגלל עליית מחירי ה DDR2) אני עובד על מערכת 64 ביט עם פוטושופ 64 ביט כרגע הזיכרון הוירטואלי נמצא על הארד דיסק משלו כאשר כל התוכנות מותקנות על דיסק קשיח נפרד ממערכת ההפעלה גם קבצי העבודה נמצאים על הארד דיסק נפרד (יש לי חמישה סה"כ. 4 "כלליים" + 1 שמצאתי בבית לאחרונה וכרגע משמש רק עבור ה VRAM) כרגע אני עובד על איזשהו משהו כאשר בתוך אותו קובץ PSD יש לי ארבע תמונות שצולמו ב 21 מגה פיקסל והן 4K כל אחת עם מלוא ה 32BIT מידע צבע פוטושופ תופסת כמעט 4 גיגה ראם וסה"כ יש לי כחמש וחצי גיגה תפוסים וכחצי גיגה פנוי פוטושופ מן הסתם זוחלת לה בקיצור, השאלה שלי היא, האם ביטול הזכרון…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב (שקט) לצרך עיבוד תמונה -פוטושופ וקצת עריכת וידאו התיעצתי בפורום המפרטים ועוד פה ושם אבל ניסיתי להבין קצת יותר בעצמי ולא לקנות על עיוור קראתי חלק מהדיון הארוך על מרובעי ליבות נגד כפולי ליבה או להיפך ככל שהבנתי יותר נראה לי שאני מבין פחות. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ ולנמק אני רוצה לבצע את הרכישה בקרוב. דרך אגב אני אשמח גם להמלצה איפה לקנות - אינטרנט או חנות - אני באזור רחובות (יש אייבורי ו KSP ) או אזור ת"א. המפרט שמבחינתי "סגור" עד כה - זה מארז,ספק,קרור מעבד,וכונן קשיח - סה"כ עד כה נוצל מהתקציב כ-1800 שח אני רוצה לסגור עניין בכ 4000- 4500 לא יותר ונשאר מעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך... פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 מארזי…

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  17. היי , יש לי לוח ASUS P5KPL-CM מעבד Q8200 , 4 ג'יגה זכרון קינגסטון DDR2 מהירות 800 כרטיס מסך GEFORCE 9500 512MB עכשיו רציתי לשדרג ללוח עם צ'יפסט מתקדם יותר שיתמוך לי גם ב DDR3 ראיתי את ה ASUS P5QC .. מסדרת P45 שיתמוך גם במעבד שלי [sOCKET LGA 775] ואז חיטטתי קצת בזאפ וגליתי שיש גם צ'יפסטים של P55 שמה שהבנתי זה יותר מתקדם ומה אני מגלה שהוא יותר זול מ P45 איך זה יכול להיות אני כבר מבולבל בתחום המחשבים תראו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=737601 זה מהמעבדים עם SOCKET LGA 1156 עכשיו אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אותו כי אני יצטרך גם לשדרג מעבד ל I7 , I5 שזה יקר לתקציבי [ הריי המעבד שלי הוא SOCKET LGA775 וממה שהבנתי הסדרה הזאת לא תומכת במעבדים אלו רק בחדשים יותר] תכננתי ל…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by MaxZ,

תראו, נכון יש על כל לוח אם צ'יפסט, הדבר הזה באמצע? מה הוא עושה? לאן הוא מחובר? יש לי לוח אם ישן, ופירקתי את הצ'יפסט (הוצאתי אותו) ואני רואה שאין לו חיבור ממשי, רק דבק שחיבר אותו ללוח אם ועוד 2 קלפסים כאלה. הוא סתם ליופי? יעני להראות את שם החברה, או שהוא עושה משהו?

19. שלום אני בונה מדיה סנטר וחיפשתי לוח אם המבוסס על ציפסט 780 של AMD נתקלתי בלוח הזה- MA78GM-US2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2995 השונה מה780 הרגיל של GIGABYTE האם הוא מומלץ? כמו כן שאלה שניה--אני בגדול לא לסגור על מחשב המבוסס AMD -האם יש לכם המלצות/סייגים,אייך מעבדי AMD לאורך זמן האם הם שומרים על הביצועים שלהם- יש לי חבר שטוען שהם נחלשים לאחר תקופה קצרה??? משהו מכיר תודה רבה גל

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני צריך לוח למפרט הנ"ל: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX - זמין במלאי ₪372 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE ₪901 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ₪613 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ₪296 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ₪121 מארז: ANTEC NSK6500 w/o PSU ₪247 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ₪254 אני צריך את הלוח הכי זול(בסביבות ה300) שאפשר למערכת הזאת בהתחשב בתנאים הבאים: -שלא יפגע בביצועי המערכת (כרטיס מסך מובנה לא פוגע בביצועים?) -לפחות 3 כניסות SATA -לא צריך OC -תמיכה עד 4 גיגה -שדרוג עתידי אפשרי, הוספת קשיח\ החלפת כרטיס מסך למרות שהסיכוי ממש קטן…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by laviko1,

יש לי 2 ג'יגה זכרון (מפרט בצד) האם הוספה של עוד 2 ג'יגה ישפר ביצועים? ואם כן במה? הוא יוריד לי עומס מהכרטיס מסך ומהמעבד או שזה לא קשור אחד לשני...? תודה

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  22. שלום המחשב התקלקל הלך הלוח אם הוא היה כזה: לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מעבד INTEL 6420 זכרונות 2X512MB 667 MHZ כרטיס מסך GEFORCE 8600 ספק כח ג'נרי , צורב DVD ןדיסק קשיח אחד. איזה לוח אם יתאים להחליף לי את מה שהתקלקל לי כאן, בתקציב מינימלי 300 ש"ח פחות או יותר ? אך שיהיה טוב ואמין ? (אין OC, עבודה בסיסית, אך מחשב דלוק כמעט כל הזמן)

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. Started by aviram20,

אני רוצה קצת להבין מה הולך עם המעבדים האלה שמתי לב שיש מעבד שתי ליבות שהוא נגיד 2 מגה הרץ ולי יש נורטווד שהוא 2.8 מגה הרץ איך הגיוני שהשתי ליבות יותר מהיר? זה כול ליבה 2 מגה הרץ או ששניהם ביד או מה מי מו ? מהירות שעון ? אני לא מבין כולכך אשמח להסבר קטן ..

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by EroSenin,

יש לי G.skil bnq זכרונות. המתח שלהם הוא 1.8 אני רוצה לתת להם 2.1 האם הם ישרדו? למטרת אוברקלוק כמובן.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים