מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני לא בטוח לגבי משהו אז אני רוצה לוודא כי אני במהלך קנייה של מחשב... נאמר לי שרק אם מותקן לי ווינדוס בגרסא של 64 ביט, הוא ינצל את כל ה-4 ליבות של המעבד (שזה בעצם 2 זוגות..) כמו שצריך. זה נכון? כלומר, אם אני עכשיו קונה מרובע ליבה, ומתקין עליו ווינדוס XP (שלו יש רק 32 ביט..). הוא ינצל רק 2 ליבות מהמעבד (זוג אחד)? אם כן יורגש הבדל? המחשב הוא לא למטרות משחקים בכלל. מטרת המחשב היא אך ורק לצורכי אינטרנט, אופיס וסרטי HD. האם יהיה לי עדיף לקנות C2D במחיר דומה?.. תודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי חברים , סוף סוף הגיע המעבד שלי Q6600 , אני עכשיו מחכה ללוח שלי תגידו אם זה מפרט טוב למשחקים , אם יש משהו להוסיף ביותר קצת כסף אז תגידו בבקשה , אני הולך להזמין לוח אם : ASUS FORMULA P35 ב 1600 ש"ח זיכרון : DDR 2 GEIL 800 ULTRA ב 1000 ש"ח ספק : THERMALTAKE 500W ב 450 ש"ח כרטיס מסך : CLUB3D 8800 GTS 320 ב 1550 ש"ח מארז THERMALTAKE ב 700 ש"ח מאוור מעבד GIGABYTE G-POWER 3400RPM שאר החלקים יש לי כבר כמו הצורב והכוננים והדיסק קשיח 250 גיגה WD אז זה יהיה חזק למשחקים ואובר קלוקינג ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני כבר יודע את התשובה - לא ממש. אבל הנה: http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_GT_scaling_performance_pentium4/page4.asp כמובן שעם 6800U המצב היה שונה מעט. הנקודה היא, שCPU בינוני-מינוס (נניח P4 3.0) מסוגל להגיע למצב של ~60FPS בכל משחק, וברובם הוא יגיע להרבה יותר. היתר זה רק הכרטיס מסך! בהתחשב במה שראיתי שם, נראה כאילו A64 3200 הוא הבחירה הכי משתלמת כרגע. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב פנטיום 2 ואני רוצה להשאיר אותו כל היום על הורדות , בשביל זה אני רוצה לקנות הארדיסק של 80GB אבל , אמרו לי שלפני שאני קונה אני צריך לבדוק אם הלוח הזה תומך מעל 40GB , חיפשתי בגוגל ולשווא ממש לא מצאתי כלום שמעניין אפילו MANUAL לא הצלחתי להשיג. בתקווה לעזרה?[לוח-e139761 של אינטל , אני חושב שGATEWAY מייצרים אותם]
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/view-image/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/americium/intel_pentium_e1000_conroe-l.jpg איפה המעבדים האלה ? לא מצאתי באינטרנט כלום ... זה חד ליבה זול למה לאף חנות אין אותו ?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה זה Intel® Core 2 Duo T2400 1.83G מה זה ה- T2400 יש גם אחרים עם T5500. מה ההבדל? מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
P4 2.4 533 256MB DDR 333 Geforce 4 MX 440 HD Maxtor 40G 133 כרטיס קול משולב לא צריכה FireWire ולא כר' רשת מספיק לי 4 USB אני מתלבטת בין ציפסטים של אינטל או סיס נראה לי שאני הולכת על Asus יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי כנראה שאקנה זכרון של CORSAIR בחנות גיבור במקום קינגסטון והמחיר? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=831&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33&
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שאלה בכותרת תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8-MAX
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-energy-efficient.html ממש מאכזב כנראה שAMD פשוט אספו מעבדים באקראי והנמיכו להם את המתח סטוק
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7391&Itemid=35 כול מי שאמר שכדאי לחכות עוד "רק" כמה חודשים למעבדי אינטל חדשים, כנראה טעות מרה בידו. איך שזה נראה עכשו רק בתחילת 2009 יצאו הגרסאות הכי חזקות (מקביל לסדרות X של היום), שכנראה יעלו בהתאם (1000 דולר ומעלה למעבד כשקונים בכמויות של 1000) וכנראה שלא נראה מאלו לפני פבוראר עד אפריל בארץ (כמו שקרה עם סדרת X של היום). והמפתיע שגרסאות הביתיות יותר שעולות כ200-400 דולר לא יגיעו לשוק לפני סוף 2009, כלומר מעלה שנה וחצי מעכשו!! אז, כל מי שאמר ששווה לחכות, כנראה שכרגע טועה וכנראה שבנתיים מי שצריך מחשב (יש לו נניח משהו מאוד ישן או אין לו בכלל), כנראה שזה זמן לא רע בכלל לקנות
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח במחשב הישן ללוח שכולל כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה ומעבד מובנה. המוכר אמר לי שזה מעבד AMD2200 אבל כשבדקתי במאפייני מערכת בוינדוס המהירות היא רק 1.2GHZ וגם בחוברת של הלוח רשום שהזה מעבד דיורון. ד"א זה מה שרשום במדיוק בsystem properties: איך אני יכול לדעת איזה מעבד זה ובאיזה מהירות הוא? ואיך נחשב הלוח הזה ביחס ללוחות שמכילים רכיבי און בורד? זה לוח של חברת PC CHIPS מדגם M810D עם ציפסט של חברת SIS והאם אתם חושבים שהכרטיס המסך שלו יותר טוב מהוודו 3 שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם לאתלון 2100 במחיר של 600 ש"ח אני לא צריך שום דבר בנוי על הלוח חוץ מכרטיס רשת בנוסף אני רוצה שיהיה מבוסס על KT333 או KT400 ובנוסף רציתי לדעת האם האתלון 2100 או בנוי ב -0.13 מיקרון או 0.18 מיקרון
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב עם 1 גיגה של זיכרון ראם (2 סטיקים של 512 ) הוא הלך לחנות וקנה עוד סטיק אחד של גיגה חיברנו את כול 3 הסטיקים (צריך להיות 2 גיגה ) והווינדוס מזהה רק 1.5 גיגה ולא 2 מה שכן ב CPU-Z הוא מראה את כול ה3 סטיקים ואומר שיש 2 גיגה היסתכלתי בביוס והוא היה שונה משלי ( יש לו לוח של Gigabyte ולי אסוס ) ולא הבנתי כלום שם צריך לציין שהזיכרונות הם DDR2 מה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אני מחפש המלצה ללוח אם טוב ל AMD 2200 אני לא כל כך בטוח איזה לוח אם לקנות בבקשה תמליצו לי על לוח אם עם ביצועים טובים ! תודה
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם... רציתי לדעת בבקשה מידע על הלוח אם GIGABYTE "GA-K8NSNXP-939" nForce3 Ultra Chipset. המידע שאני צריך לדעת: 1) האם הצ'יפ שלו Nforce 250ultra יותר טוב מהצ'יפ של Nforce 250GB (בביצועים כללית, ובפיצ'רים)? 2) האם Nforce 250ultra יותר טוב מהצ'יפ Nforce 250GB באוברקלוק? והאם הוא ה- ultra טוב בכלל לאוברקלוק? המעבד שאני מדבר לצ'יפ 250GB הוא AMD 64BIT 3200+ המעבד שאני מדבר לצ'יפ 250ultra הוא AMD 64BIT 3800+. הזכרונות שיתקנו על הלחות בכל מקרה הם: OCZ 1024MB (2x512MB) DDR PC-3700 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel . זה חשוב לי מאוד מכיוון שחבר שלי רוצה לקנות כבר מחשב והוא כמובן לא מוכן לחכות לשינויים אחרים. תודה רבה לכולם...
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
רציתי לדעת, על איזה מטלות מפקד המעבד. לדוגמא, אני יודע איזה חלק יש לכרטיס מסך, אבל מה בעצם עושה המעבד? איזה חלק יש לו בעיבוד גראפי? חבר שלי מתעקש שאני אברר אם למעבד יש השפעה על כמות הFPS במשחק CS:S (בתנאים כבדים של AA*4, AF*16 ואיכויות אחרות במשחק). אז באמת, אם אני משדרג מעבד אני רוצה להשקיע מינימום כסף ולקבל מקסימום תפוקה לצרכים שלי.. מה הוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה האם הלוח של אסוס מדגם p5k p35 תומך ב-sli תודה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא להלן: מעבד P4 3.0ghz HT (תושבת 775) הלוח 8I925X של ג'יגבייט. כרטיס מסך 8600GT (שודרג לאחרונה) 512X2 זיכרון פנימי במהירות (dual channel) לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך מ-X600 ורואים שוני משמעותי בביצועים ובאיכות התמונה. אבל הפריע לי שיש משחקים מסויימים שזה לא עזר לביצועים שלהם. לדוגמה: NFS carbon ו-gothic3 האים שדרוג עם עוד ג'יגה של זיכרון יהווה את הפתרון או שעליי לעצור כאן עם השדרוגים? כרגע יש לי 2 כרטיסים עם 512 מגבייט ומהירות 533mhz. השיקול להוסיף עוד זוג (שיוריד את המהירות של כל אחד ל-400 אבל אפשר להחזיר אותה עם OC)
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-