עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שאלה בכותרת תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by sandra,

אני צריך המלצה ללוח אם לATHLON 64

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by shlomo_l,

יש אצלי אפשרות כזו בביוס איפה שאני עושה ת OC יש לי לוח NF7-SL ורואים בצד ENABLE ו DESABLE ורשום בDESABLE שזה ישתמש בפרמטרים הכי יציבים או משהו כזה ובENABLE רשום שזה ישתמש בפרמטרים של OC מישהו יודע מה זה? ומה כדאי לעשות?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by 114508534,

אם כן לינק יתקבל בברכה , יד שנייה נראה לי תמוהה לקנות למרות שיותר זול יד שניה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  5. http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-energy-efficient.html ממש מאכזב כנראה שAMD פשוט אספו מעבדים באקראי והנמיכו להם את המתח סטוק

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  6. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by lmlm,

כולם יודעים בטוח שקונרו יושק ברבעון ה3 שזה יולי,אוגוסט וספטמבר. לפני כשבוע פירסמו שקונרו יושק ב23 ביולי. אבל אין לזה אישור מאינטל מסתברר. http://www.bit-tech.net/news/2006/06/08/core_2_duo_launch/ למה אינטל לא מאשרת איזה תאריך יציאה וזהו?!

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

אני צריך המלצה ללוח אם לאתלון 2100 במחיר של 600 ש"ח אני לא צריך שום דבר בנוי על הלוח חוץ מכרטיס רשת בנוסף אני רוצה שיהיה מבוסס על KT333 או KT400 ובנוסף רציתי לדעת האם האתלון 2100 או בנוי ב -0.13 מיקרון או 0.18 מיקרון

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by yossi541,

איזה טוב יותר השמאלי או הימני? http://img71.imageshack.us/my.php?image=z2eg7.jpg

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by ExploiT,

שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש של ASUS או ABIT אני רוצה תמיכה בכול המעבדים החדשים של אינטל 3.0+ תמיכה במאפינים הבאים כרטיס רשת מהיר Dual DDR SATA Chipset 865 ותמיכה בראדון 9800 פרו גם כאן מהירות באס גבווה USB2.0 וכול שאר הכניסות הרגילות (פיירויור,הכסניות הישנות האלה של המדפסות,מקדלת) והכי חשוב שלא היה עליו כרטיס קול מובנה אני יכול להשקיע עד 1500 שקל על הלוח תודה למעיצים 8)

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by שורטי,

כדי שהלוח אם יעבוד עם הזכרונות בדואל צריך זיכרון מיוחד או שמספיק שני סטיקים ולוח אם שיודע לעשות את זה ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by roeiw,

מה עדיף מבחינת ביצועים יציבות איכות ו בקיצור מה יותר טוב?? Abit NF7 v.2 אווו Gigabyte GA-7N400 (אני לא מתכנן אוברקלוק)

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by goory,

[נמחק]

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  14. Started by Posford,

אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ורק עכשיו שמתי לב בתעודת אחריות שרשום לי על המעבד Intel P4 - 2.6GHz - 800MHz אחריות 3 שנים. השאלה היא כזו, האחריות שניתנת לי בחברה שקניתי ממנה את המחשב ל3 שנים זה אחריות במסגרת החברה ואחרי 3 שנים אם חס וחלילה אני פונה לאינטל אז יש אחריות על המעבד לכל החיים? או שללכת לחברה לבדוק את זה כמה שיותר מהר?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by d-undertaker,

יש לי שתי כרטיסי זיכרון של חברה לא ידועה חח לא בדקתי ועכשיו הבאתי עוד שתי כרטיסים של חברת קינגסטון עכשיו אני לא יודע אם הם עובדים אם הם לא עובדים ואני יכניס אותה למחשב הם ישרפו תמחשב? ואם לא איך הביצועים יהיו אם יהיו 2 כאלה וכאלה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. שלום! מבקש המלצות ללוח אם תקציבי ובסיסי בשביל ידידה. לא סגור על מעבד - athlon 4000 x2 או E2160 ודומיו, לכן אם אפשר המלצות בנפרד לסוקט 775 וAM2. הדרישות - שיכיל כרטיס מסך מובנה וגם חריץ PCI-E להרחבה עתידית, חיבורי כוננים גם SATA2 וגם IDE. ללא OC.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  17. בת'רד הזה> ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267642.10 ) הזכירו את ה- VT (ז"א Virtualization?) בסדרת מעבדי ה-C2D E6XXX של Intel, ונאמר שם ע"י smalul שזה תמיכה חומרתית לדימוי 2 מע' הפעלה במקביל. הכוונה בהפעלת שתי מערכות הפעלה במקביל, באותו זמן?, ושאפשר לעבור ביניהן בזמן עבודה עם אחת מהן? למה הכוונה?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by lipa,

ראיתי בביוס בלוח - אם שיש הקצבה של זכרון ל-AGP , למה זה משמש ,והאם כדאי להגדיל את הכמות ,יש לי עכשיו 64 MB ויש לי אפשרות לשנות ל-128 MB כדאי ?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. ‏M61PME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E‎ הלוח הזה נחשב ללוח אם טוב למעבד של AMD 5200?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. Started by levinofer,

היי אני צריך לקנות מחשב חדש לצורך עבודות פוטושופ (עריכת תמונות ) מה אתם חושבים של הלוח של גיגהבייט GA-EP45T-DS3R האם יעשה את העבודה? עם מעבד Q8200 בקשר לזכרונות יש לי התלבטות לגבי KINGSTON DDR2 1066MHZ או CORSAIR DDR2 800MHZ. דעתכם חשובה. תודה עפר לוין

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by dino,

לפי מה שאני יודע האפוקס לוקח את הגיגהבייט בביצועים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by ben060,

האם יש הבדל בין זיכרון מטמון של מעבד לבין זיכרון מטמון של דיסק קשיח? לא מבחינת הנפח! זה נכון שתפקידו הוא להפעיל מידע ששימש בעבר ואם רוצים אותו שוב אז הוא פותח אותו מהמטמון יותר מהר? תקנו אותי כי אני בטוח שזה לא מדויק תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by Royz,

שלום. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1 גיג כל אחד. http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6290 מה התיזמונים של הזכרון הזה? האם הוא טוב? הבנתי גם שבשביל משחקים לא חשוב תיזמונים נמוכים? זה נכון? אני גיימר כבד ועיקר הפעילות שלי במחשב היא משחקים. יש אולי זכרון יותר טוב מהסאמסונג בשביל הצרכים שלי? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  24. שלום האם ההבדל בין 533MHz ל- 667MHz משמעותי? אני קניתי זיכרון של טווינמוס והוא לא עבד עם הלוח אם (מפרט מצד ימין). בחנות הציעו לי להחליף את הזיכרון לזה- DDR2 1024Mb 533MHz CL3 PQI הזיכרון של PQI עובד עם הלוח הזה, בדקו את זה בחנות. האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? יש לציין שלא מתוכנן שום אוברקלוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by shaita,

יש לי מחשב נייד של HP עם 1 ג'יגה של זיכרון שמורכב מ(512*2) אני מעוניין לשדרג את את כמות הזיכרון ל2 ג'יגה שאלתי היא מה כדאי לקנות שני זכרונות של 1 ג'יגה כל אחד או זכרון אחד של 2 ג'יגה? בחברת HP נאמר לי שהכמות הזיכרון המקסימלית שאני יכול להכניס היא עד 2 ג'יגה המחשב של עובד על XP האם הגדלת הזיכרון תורגש משמעותי כי לאחרונה המחשב נהיה קצת "עייף" הוא עובד תחת עומסים כל היום הדגם שאמרו לי שאני זקוק לו הוא DDR2 ו667MGH מה זה אומר? תודה מראש לכ העונים

• 5 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים