עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the kooks,

שלום אני מחפש להוסיך למחשב של אחי עוד סקט של 256MB כך שיהיה לו חצי GB עכשיו יש לו כרגע זיכרונות של 256MB PC2100 בקשר לתיזמונים 2.3 משהו לא ממש זוכר אומר לי שזה לא כ"כ חשוב בכול אופן אומר לי שהוא צריך לדעת גם איזה חברה הזיכרונות שלו כי זה נדיר מאוד אבל יש בעיה של אי תאימות למשל עם חיברתי זיכרון אחד של OCZ ואחד של סמסנג אז יכולות להיות בעיות 1: אם אני סתם קונה עוד סקט אחד של 256MB DDR 400MHZ ומוסיף אותו למה שיש לי 256MB DDR 266MHZ אז המחשב יפעל ללא בעיה לא צריך לפרמט להתקין מחשב לעשות עידכון ביוס וכל זה ? 2: כמה זיכרון כזה אומר לעלות ויש מישהו שאני צריך לדעת עליו חוץ מ שזה יהיה DDR עוד 256MB וזה בסדר שזה לא פועל על אותו ת'דר? 3:מותר גם להוסיף סתם בכללי עוד סקט אחד של 512MB …

• 14 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by Kukishin,

יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. ראיתי במבחן ביצואים שה-4400 יותר חזק מה-6320. איך זה יכול להיות? ה-6320 עולה יותר, ובעל זיכרון מטמון ו-fsb גדול יותר. מה זה fsp ועד כמה הוא משפיע ועד כמה זיכרון המטמון משפיע? אני מדבר על ביצועים בסטוק. האם אכן כדאי לקנות את ה-4400 ולא את ה-6320? ואם אחרי הירידת מחירים מחירים ה-e6600 יגיע לסביבות ה-1300 שקל, שווה להשקיע עוד קצת ולקחת אותו? או אולי בכלל להשקיע ב-6420?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. השאלה בכותרת.

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by Ben N,

אהלן. אני לא בטוח לגבי משהו אז אני רוצה לוודא כי אני במהלך קנייה של מחשב... נאמר לי שרק אם מותקן לי ווינדוס בגרסא של 64 ביט, הוא ינצל את כל ה-4 ליבות של המעבד (שזה בעצם 2 זוגות..) כמו שצריך. זה נכון? כלומר, אם אני עכשיו קונה מרובע ליבה, ומתקין עליו ווינדוס XP (שלו יש רק 32 ביט..). הוא ינצל רק 2 ליבות מהמעבד (זוג אחד)? אם כן יורגש הבדל? המחשב הוא לא למטרות משחקים בכלל. מטרת המחשב היא אך ורק לצורכי אינטרנט, אופיס וסרטי HD. האם יהיה לי עדיף לקנות C2D במחיר דומה?.. תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  6. אני מרכיב מחשב אני לא יודע איזה לוח אם לקחת המחשב יעבוד בתוכנות מוזיקה בעיקר איזה לוח הכי ידוע היום ל P4 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by tal_m9,

ראיתי ש- ABIT IB9 עם צ'יפסט 965 מקביל פחות או יותר במחיר ל GA-945PD-S3 ו ל-GA-946PDS. של Gigabyte ולא למקביל של Gigabyte עם צ'יפסט 965... יש לכך סיבה? כמו כן, מה עם המקביל של Foxconn ?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  8. האם זה יכול לגרום בעיות\האטה? שני הזכרונות מאותה חברה ובאותה מהירות (800MHZ). הלוח אם הוא : ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 אני מתכוון במילא להתקין גרסת 32 ביט של חלונות אז שאר הזכרון לא יזוהה בכל מקרה. האם להתקין 2+1 יכול לגרום להאטה ? תודה רבה לכולם אורי

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by BONO,

יש לי זכרון mb 256 corsair 3200 ואני רוצה להוסיף עוד זכרון אני יכול להוסיף פחות מהירים כמו 2700 של חברות אחרות? אם כן איזה חברה אתם ממליצים לי התקציב די דל משהו כמו 600 שקל מצאתי GEIL ו KINGSTONE מה עדיף יש הבדל משמעותי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. אם אני יכול לקנות באותו מחיר שני סטיקים של DDR2 של 2GB, CL5, או 4 סטיקים של 1GB, CL4, מה עדיף? הפלטפורמה היא P35 עבור Core2 Quad. אין שום כוונה להרחבת זיכרון בעתיד, כך שזה לא שיקול.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש : ואני כמעט סגור לגבי הכל חוץ מלוח אם , אז ככה זה המפרט שגם לגביו הייתי מעוניין לישמוע דעות בעד ונגד מעבד : +AMD 2600 זיכרונות : קינגסטון 512 DDR ועכשיו לגבי לוח אם המליצו לי על GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 chipset מה שבעיקרון אני רוצה מהלוח אם הוא שיהיה Dual Channel , FireWire , Serial ATA , Ata 133 Raid

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by tkhvbcht,

מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, VIA P4M800Pro, DDR2, AGP איך הם נחשבים לטובים? ובשביל משחקים הם נחשבים לטובים?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by squeal,

חיפשתי באתר של אסוס בקשר ללוחות שתומכים בקונרו והיה רשום בנוגע לכמה לוחות את pcb r2.0

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by gboxer,

שלום ... ברצוני להחליף מעבד ..(כרגע core 2 e6300 1.86 ) ולוח אם (כרגע GIGABYTE 945P-S3 ) .. חשבתי על מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB ולוח אם ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E , HDAudio . אני צריך את דעתכם בנושא ואם יש הצעות אחרות יותר טובות ...חשוב לציין שאני צריך את המחשב למשחקים וכבר יש ברשותי כ.מסך ASUS 8800GT המחיר בקיי אס פי עומד על 1480 ...תודה מראש (: ערכתי..סליחה על מקודם(:

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by PuMbA,

קודם כל תגידו לי אם הלוח הזה זה לוח טוב http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=040306&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=10&aff=Zap עכשיו בואו ניגש לעניין 1. מה זה הצ'יפסט להלן סוגים : 915P VIA KM400 865G 865PE Nforce 4 2. אם המעבד תלוי בלוח ואיך ? אם זה קשור לצ'יפסט ולמה ? 3.תמליצו לי על לוח טוב אפילו טוב מאוד עם PCI-E x16 ועם DDR2 ודרך אגב מה זה DUAL CHANNEL ?? ושיהיה גם עם SATA2 תודה לכל הצוות פורום תותח

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  16. מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אז ככה בגלל שהמשחקים FAR CRY 2 ו- GTA IV לא עובדים לי בגלל המעבד שלי: AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2800+ ראיתי בKSP את זה: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=447 הוא טוב בכלל? החלטתי לקנות מעבד עוד יומיים אני בתאילנד ואני רוצה לקנות שם בזול. רציתי לקבל המלצה ללוח אם שלי abit nf7-sl זה המפרט המלא של המחשב שלי:

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by HeaT-SinK,

:auto:

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by The Coolest,

אין הרבה מה להרחיב. דל הולכת להתחיל למכור שרתים מתקדמים מבוססים על מעבדי אופטרון של AMD. מקור

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  21. האם אני יכול לדעת אם הזיכרון שלי הוא סטיק אחד או שניים על ידי תוכנה ולא על ידי פתיחת המחשב?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by SuB,

תודה. *עריכה: אם תוכלו לתת את הסטפינג שבא אחריו מבחינת יכולות OC

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by SharonSx,

היי אממ יש לי כרגע 512 ג'נרי ואני רוצה לעבור ל 1024 ואני רוצה שיהיה משהו טוב ושיעבוד עם המפרט הזה: מעבד- AMD Sampron 2800 1600 Mhz @ 2000 Mhz. לוח אם- ASRock AM2NF6G-VSTA עם ציפ'סט של nVidia NF6100-405 רצוי שיעבדו במהירות גבוהה, DDR2 כמובן ושיהיה 2 סטיקים של 512 שיעבדו ב Dual Cannel... ועוד שאלה, בעתיד אני מתכוון לקנות גם מעבד כפול ליבה של AMD אז אני אצטרך לקנות גם זכרונות חדשים?? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 651 צפיות
  24. היי מעוניינת לשדרג את המחשב הישן. חשבתי על הוספת זיכרון כדי שיעבוד מהר יותר לוח אם מסוג MS-6545 מישהו יודע ויוכל לכתוב לי אם אפשר להגדיל את הזיכרון ולכמה תודה מראש.. מפרט Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 per processor Name Intel Pentium 4 Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz Package Socket 478 mPGA Family/Model/Stepping F.2.4 Extended Family/Model F.2 Brand ID 9 Core Stepping B0 Technology 0.13 um Core Speed 2000.1 MHz Multiplier x Bus speed 20.0 x 100.0 MHz Rated Bus speed 400.0 MHz Stock frequency 2000 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2 L1 Data cache (per processor) 8 KBytes, 4-way …

• 5 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים