עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Jeka90,

אני רוצה לקנות 512X2 איזה זיכרון יותר טוב? זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1738 זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=88 או זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1026 מה יותר טוב, CL יותר גבוה או יותר נמוך? תודה.

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by tronado,

אני מעוניין לקנות את אחד משני הלוחות האלה כרגע יש לי את המעבד שבמפרט אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק ובעתיד לקנות את אחד ממעבדי הC2 איזה מבין שני הלוחות האה עדיפים והאם SONIC TOWER עם שךושה מאוורים יתאים ללוח תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by lmlm,

החברה neoptica מתחמה ב GPGPU נקנתה ע"י אינטל. http://www.neoptica.com/index.html מה הכיוון של אינטל עם הקנייה הזאת? להזכירכם, הקנייה אחרונה של אינטל הייתה Havok- מתחמה במנועיים פיזיקליים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. מבחינת הכל , גם מהירות עיבוד וגם כמות קאש , והטכנולוגיה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. כן אני יודע שאני מזיין לכם תמוח קצת בזמן האחרון... לא נורא מה דעתכם על הלוח : VIA Mini-ITX EPIA SP13000 SP-13000 CN400 1.3GHz בשביל HTPC? Processor - VIA C3/ VIA Eden EBGA processor Chipset - VIA CN400 North Bridge - VIA VT8237 South Bridge System Memory - 1 DDR266/333/400 DIMM socket - Up to 1GB memory size VGA - Integrated VIA UniChromePro AGP graphics with MPEG-2 decoder /MPEG-4 Accelerator Expansion Slots - 1 PCI Onboard IDE - 2 X UltraDMA 133/100 Connector Onboard Serial ATA - 2 SATA Connectors Onboard LAN - VIA VT6103 10/100 Base-T Ethernet PHY Onboard Audio - VIA VT1617A 6channel AC' 97 codec Onboard TV Out - VIA VT1623 TV Encoder Onboard 1394 - VIA VT6307S …

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by veredaniel,

לפי כל הכתבות אינטל תוריד מחירי מעבדי שרתים למה כולם באתר חושבים שגם המחיר של הQ6600 ירד בעיקר בהתחשב בזה שאינטל כבר הורידה משמעותית את המחיר שלו באפריל האם יש איזה כתבה בעניין?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by Stranger,

תודה.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by dani_eli,

החלטתי לבנות מחשב חדש השגתי זכרון 2X512 DDR 400 מעבד (pentium 4 2.8Mhz 512k 533Mhz (478 לוח אם (זמני) P4VXASD2 V1.X מבית Elite http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2.html ידוע לי שהלוח מגביל אותי למהירות זכרון של 266Mhz ומהירות ה FSB של המעבד ל 400Mhz על הלוח כידוע יש jumpers שקובעים את תדר הגביש cpu bus frequncy) 100Mhz/133MHZ במעבד קיים מכפילי תדר במקרה שלי X21 כלומר אם אני יקבע תדר של 100Mhz המעבד ירוץ במהירות שעון של 2.1Ghz אם אני יקבע 133Mhz מהירות השעון תהיי 2.8Ghz הבעיה היא כזאת: כאשר קבעתי את ה jumpers על הלוח לתדר 133Mhz המחשב לא מבצע אפילו boot כאשר קבעתי את התדר ל100Mhz המחשב עלה בתדר 2.1Ghz נכנסתי לbios לאזור של CPU SETUP הcpu frequncy קבוע על 100Mhz ואין …

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  9. הרכבתי את המחשב ומיד אחרי התקנתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את הנתונים של המחשב, וראיתי שהמהירות של המעבד לא נשארת יציבה על אותו מספר וגם שכל ליבה לא עובדת באופן שווה הטמפרטורה נשארת קבועה יחסית (קירור סטוק) זה צריך להיות ככה? צילמתי את המסך: עריכה: הסרט לא עלה טוב, אבל אפשר להבין, רואים את השינוי במהירות של המעבד אפשר להפעיל את ההמחשב, אני מפחד לפגוע במעבד תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. Started by Tomersoni,

אני מעוניין לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב אבל עכשיו כשיצאו מרובעי הליבה אני לא בטוח האם כדאי בזמן הקרוב. האם תתכן ירידת מחירים של כפולי הליבה אחרי שיצאו מרובעי הליבה ואם כן בכמה כסף ותוך כמה זמן? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by yanivganor,

שאלה קטנה לקוראים, יש לי זכרונות של OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum ולוח אם ASUS P4C800 E . אני לא עושה OVERCLOCK ואני גם לא אעשה. האם יש טעם להחליף את הזכרונות ל PC4000 בעתיד ? או שדגמים אלו נועדו רק לאוברקלוקרס ? אני בטוח שכבר דנתם בנושא, אבל לא מצאתי תשובה ברורה. תגובות בבקשה

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  12. שלום, רציתי כמה חיבורים של מאווררים יש בלוח אם Abit IB9... תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  13. Started by Wreckovski,

טוב, עשיתי מחקר קצר... רציתי לקנות גוף קירור XP-120 של ת'רמלרייט, ופתאום צצה דילמה, האתר שלהם אומר שהוא לא תואם ללוח שלי (GA-K8NS) בגלל שGigabyte שמים איזושהי לוחית מיוחדת מאחורי הלוח (בנוסף ללוחית של הלוח אם של המארז עצמו), השאלה היא כזו: אם אסיר את הלוחית, מה יקרה? זה משמעותי? זה שימושי? ידוע לי שרק ג'יגהבייט עושים את זה (זה נתון לוויכוח, לא בדקתי חברות אחרות, אבל ג'יגהבייט היחידים שיש להם את הבעיה הזו עם הגופי קירור של Thermalright) זאת אומרת שאין לזה פונקציונליות מויחדת כלשהי, ושאם אסיר את זה, זה לא יהיה קריטי. בכל אופן, בהמשך לשאלה, האם החורים של התושבת על הלוח עצמו (החורים של הברגים) הם סטנדרטים? כי אם כן, זה אומר שאני יכול להסיר את הלוחית, ולחבר את התושבת המיוחדת …

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by idan,

איזה זכרון אתם ממליצים בתקציב של כ 550 שקל בערך... חשבתי על סמסונג אבל חסר במלאי של PCH מה אתם אומרים על KINGSTON לא ה HYPER X הרגיל... 512 MB 3200 המלצות נוספות בתקציב זה יתקבלו בברכה! תודה מראש עידן..

15. איך המעבד הזה? איך הוא מתמודד מול מעבדי כפול ליבה כמו ה2.8D\3800*2? האם הוא שווה את ההשקעה של 550ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2684&Pname=AMD%20ATHLON%2064%20AM2

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  16. קודם כל זה הלוח: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8S648FX-L.htm# האם אני יכול לשים בו 3 סטיקים של זכרונות? יש עכשיו 256MB של סמסונג במהירות 400Mhz ויש לי חבר שרוצה להוסיף עוד 2 של 256MB של A-DATA אני טוען שאפשר אבל מישהו טוען שזה לא טוב (בתנאי שאין בעיות תאימות בין החברות) ואל תגידו לי לקנות 1 של 512MB או משהו, תענו בבקשה על השאלה. תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. או שזה רק קשור ב MHZ של הזיכרון ? לדוגמא: אני מציב עכשיו שתי מחשבים זהים לחלוטין, רק שהזיכרונות שונים. מחשב א: 1024 DDR2 667 מחשב ב: 2048 DDR2 667 האם התוספת של ה1024 זיכרון יתרום לכך שהמהירות של המחשב תיהיה יותר גבוהה או שרק ה MHZ של הזיכרון זה מה שקובע??

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by liortaib,

אני צריך מעבד למשחקים...ועכשיו אני מתלבט בין ה q9450 vs e8500 מה יותר טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by bluenote,

שלום לכולם, אני מתהליכי הרכבת מחשב והייתי מעוניין בחוות דעתכם לגבי קניית הזיכרון. שאלה ראשונה היא כיצד הייתם מדרגים את החברות הנ"ל מבחינת ביצועים (לא מבחינת אחריות וכאלה...), מי עדיף? שאלה שניה, האם להשקיע בזכרונות 800MHZ או במידה ואני לא מתכוון להתעסק עם OC אפשר ללכת גם על ה-667MHZ (בהתחשב שאני בונה על מחשב שיספק אותי לתקופה ממושכת ואני לא מתכוון לשדרג כל יומיים...). חלק מהאנשים אומרים לי ללכת על ה-800 ושבכל מקרה הוא עדיף וחלק אומרים לי שחבל על הכסף אם לא מדובר ב-OC ושה-667 מספיק... תודה!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by MENASHEHE,

יש לי את הלוח הזה: GA-G31M-S2C ומעבד E5200 והלוח מזהה אותו במהירות של 1.80 ולא 2.50 כמו שהוא צריך להיות הוא מזהה אותו בתזמון כזה: 200X9 איך אני מסדר את זה שהוא יעבוד קבוע על המהירות הרגילה שלו?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  21. והאם כדאי לקנות ללוח כזה זכרון בשני DIMMs או באחד?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  22. היי חברים יש לי לדים על הלוח כל 3 לדים (אדום כחול ירוק) ממוקמים ליד מקומות שונים בלוח מעבד גשר דרומי גשר צפוני וזכרונות כשאני מדליק את המחשב הלדים נדלקים יחדיו כולם אדום כולם כחול וכולם ירוק זה חוזר על עצמו פעם פעמיים ואז כולם עוברים לירוק ... אני יודע שהירוק זה אומר בסדר כחול זה משהו גבוהה ואדום זה אומר מטורף ככל שאני עושה OC גדול יותר ככה הלד כביכול אמור לי להגיד לי מה המצב כאמור בסדר גבוהה או מטורף נכון לעכשיו אני עם OC של 100 אחוז למעבד (בערך 400 FSB והמקסימום של הלוח זה עד 800 ) והלד שליד המעבד נשאר ירוק למה הוא לא עולה ? (צריך להגיע ל600 + FSB כדי שהוא יזוז ? ) צריך אולי להתקים דרייברים שלא התקנתי ? או שעדיין לא הגעתי למגבלה של הלוח בישביל שהוא יגיד לי ''גבוהה'' או …

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by 54321,

בכל פורום שאני נמצא אני רואה שממליצים על הלוחות של DFI אם זה הINFINITY או אם זה הLANPARTY. מישהו מוכן אולי להסביר לי במה הDFI יותר טובים משאר הלוחות חוץ מOC שאת זה אני יודע שהם יותר טובים. אם אפשר גם ביקורות על הלוחות של DFI שמעתי שהלוח LANPARTY זכה בכל התארים אם אפשר את הביקורת עליו. אני יודע שתגידו לי לעשות חיפוש אז עשיתי ולא מצאתי בדיוק את התשובה שאני מחפש. תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. שלום, מישהו מכיר משהו כזה? לא משנה לי החברה, כן משנה ה chipset אבל קודם שנדע אם קיים בכלל. אני מחפש לבנות מחשב קומפקטי ולינקים או הפניות לחנויות יעזרו לי מאוד. מחשבי HTPC הם בעייתיים לי (כי הם גדולים, וגם לא מכילים מספיק חריצי PCI לצרכים שלי. תודה על העזרה, מקסים.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. Started by brk2k,

אולי תוכלו לעזור לי לדעת איזה מ-2 לוחות האם : 1. ABIT IC7 2. ABIT KV8-MAX3 - מי יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים , סאונד - ובכלל בכלליות מי מהם יותר טוב? :-\ זאת כמובן שהביצועים בשאר חלקי המחשב שווים (מעבד , כרטיס מסך וכו'). ואם אפשר גם חוות דעת ממש קטנה על GIGABYTE VIA K8T800 PRO ? תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. כן אני מבין ששני הלוחות הם למעבדים שונים לגמרי (AMD , INTEL) .......

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים