מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה מחשב חדש שהמעבד שלו הוא AMD פנום 2 965 יעני הדגם היקר ביותר. האם כדאי לרכוש לוח התומך בDDR3 או שלוח DDR2 היה מספיק ואני לא ארגיש בהבדל בין הסוגים ובנוסף אשמח לקבל גם המלצה ללוח הזול ביותר שניתן לקחת שינצל את המעבד בצורה הטובה ביותר אני לא צריך חיבורים מיוחדים ואני גם לא צריך כבטיס מסך מובנה ואני לא מוצא לוח לAMD שאין בו כרטיס כזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תודה. *עריכה: אם תוכלו לתת את הסטפינג שבא אחריו מבחינת יכולות OC
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל xeon ורציתי לדעת כמה הוא שווה . צירפתי תמונות.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 24GB זיכרון ואני מעדיף במחיר מאוד נמוך. לכן רציתי לדעת מה כדאי לקנות מבין שתי הזיכרונות: http://www.bestbuy.com/site/Axiom+-+12GB+DDR3+SDRAM+Memory+Module/5285187.p?id=1218628982147&skuId=5285187&st=12gb&cp=1&lp=1 http://www.frys.com/product/6742155?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG מהקיט של 12GB רני מתכוון לשניים כאלה. אני רוצה מה מביניהם כדאי לקנות.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי זיכרון שלRDRAM 64MB אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי עוד שני סלוטים בלוח אם. האם אני יכול לשים בסלוטים הפנויים עוד שני RDRAM 128MB (סה"כ 384MB) בלי שזה יעשה בעיות או שאני חייב לשים 64MB כדי שכל הכרטיסים יהיו זהים?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריך פה עזרה בדגש על מהירות: אני קונה פנטיום 6550, לאחר התלבטויות רבות שאחסוך אותן מכם (מאוד רציתי AMD בהתחלה)... בכל מקרה אני צריך לוח אם וזיכרון (2 ג'יגה) והכל בדגש על פשטות. לצוטרך העניין אני לא מתכוון להוציא יותר מ-400 על לוח אם. מה שחשוב שיהיה לו IDE רגיל כי יש לי הארד דיסק ישן. מעבר לזה אני צריך תכונות בסיסיות ביותר - שיש בכל לוח אם אז אין צוריך לציין. כמו כן המלצה על 2 ג'יגה זיכרון, שאוסיף ואומר שאני לא יודע באיזה מהירות הוא צריך להיות אז הסבר קטן על המהירויות של המעבד הזה יהיה נחמד... אני מוסיף פה את האייסי שלי שפתחתי במיוחד לאחר שנים שהיה סגור - ומי שיכול לדבר איתי לייב יהיה ממש טוב... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
"אינטל מתכננת להכליל את בקר הזכרון במעבד ולהישתמש בחיבור טורי במהירות גבוהה כאפיק תקשורת בין מעבדים במערכת מחשב של שרתים מבוססי זיאון ואיטניום החל משנת 2007, כך גילה כתב ה EE Times. החיבוריות של אינטל שמכונה CSI אמורה להיתחרות ב HyperTransport, אפיק התקשורת המהיר, בעל התקורות הנמוכות שפותח על ידי AMD ומשמש את משפחת מעבדי ה K8 האופטרון והאתלון 64. AMD הפכה את ה HyperTransport לתקן בפועל של התעשיה וכעת הוא משמש מגוון רחב של מעבדים כולל מעבדי רשת של חברות כמו Broadcom ו PMC-Sierra. Intel has not yet decided whether it will make CSI an open standard. The final specification for the interconnect is still being hammered out by engineers working with the server CPU design tea…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה הצעות... יש לי את GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory CL2.5 8-4-4 2T, 5ns WLCSP, 2.6-2.95V, 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB, bulk pkg NIS 548.28 מה עוד יש? מיועד למחשב פנטיום 4(2.8 c) הלוח אם הוא אגב albatron px865pe pro שעולה 605 שקל... יש משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין בייעוץ בנוגע לבחירת לוח אם ומעבד. תנאי ההתחלה הוא שהלוח יהיה של גיגהבייט ויבחר בין הלוחות הבאים: ga-8knxp ga-8ipe1000pro ga-8p3nxp לגבי המעבדים אני מתלבט בין 2.4 ל 2.67 800 שניהם כמובן שרציתי את הga-8knxp-ultra אבל המחיר ממש מוגזם. אני לא שמעתי מספיק לא על הציפסט 875p ולא על ה 865pe ולכן אני לא יודע באיזה לבחור. כמו כן, לא מצאתי הבדלים מדהימים ביניהם ברמת ההבנה שלי מבלבד כמה כלים נוחים לתפעול בשני הלוחות אחרונים ברשימה. האם למישהו יש המלצות או השגות בנוגע לאמור? האם אמור לצאת איזה לוח חדש שיוריד את המחירים וכדאי לחכות לו שבוע שבועיים? בנוגע למעבדים נראה לי שהייתי הולך על ה 2.67 אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה, רן
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי 4 סטיקים של RAM, כל שניים מהם זהים (זוג של corsiar וזוג של OCZ, כולם באותן מהירויות וCAS). ממה שקראתי באינטרנט בנוגע לדגם הספציפי של Corsiar שיש בידי, הם עושים בעיות מתחת למתח 2.1V (צריך לשנות ידנית בביוס, רוב הלוחות לא שינו את זה כשההגדרות הVoltage על Auto). מתעוררת השאלה, אם אגדיר בביוס ידנית 2.1V לRAM - אילו השלכות יהיו לגבי הזוג של OCZ, שאינו צריך 2.1V? כלומר, יותר מידי voltage מזיק? אם כן, האם אפשר לגרום רק לזוג של Corsiar לקבל יותר וולט, ואם כן איך? (אולי לפי הסטיק בו הם יושבים) תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי G.SKILL 512 MB X2 DUDEL CHANNEL ואני רוצה לשדרג ל 2 GB . -אני חייב לקנות אותה חברה ואותו דגם? -לקנות 1 STICK או 2 כך שיהיה 4 סלוטים מלאים בלוח?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לאחי לוח אם G7 7S748 של GIGABYTE עכשיו כשקניתי אותו אמרו לי שהוא מיתחמם מהר הטמפרטורות שלו עומדות על 70 מעלות ברגוע עכשיו עשיתי לו UPDATE לBIOS והוא ירד קצת ל-60. מה אתם אומרים אני צריך לעשות כדי לתקן את זה כי אני לא רוצה שהוא ישרף!!!??
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1)האם בעתיד אוכל להוסיף כרטיס מסך אחר? 2)האם באמת כרטיס המסך המובנה הוא GeFORCE 4 MX-440 128MB ? זה לא הפורום לכרטיסי מסך אבל האין מדובר בלוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד amd phenom 1 x4 q9750 3.6ghz. רציתי לדעת אם הוא יעבוד במערכת ddr3 ואם כרטיס מסך . gtx560 ti
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel איך אלו בתור שדרוג לזכרון הנוכחי שלי (ראו מפרט מחשב)? אני רוכש מ KSP אז המלצות אחרות יתקבלו בברכה. התקציב הוא עד 1300 ש"ח ל 2GB.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שיהיה עם אחריות טובה וארוכה. שיהיה סטיק אחד כי בעתיד אני יעשה שדרוג. ושלא יהיה לאובר קלוק כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק לזכרונות, אבל אם בכל זאת תמצאו זכרונות לאובר קלוק בטווח מחירים הזה אז אני אשמח. ועוד שאלה קטנה אם אני מתכוון לעשות אובר קלוק למעבד ולכרטיס מסך אני לא חייב לעשות גם לזכרונות נכון?
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, יש לי 256MB SDRAM. לאחרונה התקנתי הארד דיסק חדש ופתאום מופיע לי רק 128MB. בדקתי ושני הסטיקים במקום. מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כשנכנסתי לאתר שלהם רשום ב Overview שהוא תומך ב : "supports the latest AMD Athlon XP Barton processors with 200/266/333 FSB " אבל כמה שורות מתחת רשום ב Features: "Supports AMD-K7 Duron/Athlon/Athlon XP Socket A with 200/266/333/400MHz FSB Processors" משהו יכול להסביר לי את זה ??? תודה
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (SFF של שאטל) ואני רוצה להכניס 2 סטיקים של 512MB כל אחד. השימוש של המחשב הוא למשחקים , אינטרנט , אופיס וכו' ... אני לא יודע אם ללכת על זיכרון פשוט וסטנדרטי של SAMSUNG - DDR400 .. או ללכת על משהו של חברה יותר טובה .. אני לא מתכוון לעשות OC למחשב (זה לא בתיכנון שלי בכל אופן). [אה, אני גם לא מתכוון לשלם יותר מ- 500-600 ש"ח לסטיק אחד של 512MB או סה"כ 1000-1200 ש"ח ל-1GB). מה אתם אומרים ? להשאר אם זכרונות SAMSUNG רגילים או להשקיע במשהו אחר (והאם יש משהו כזה במגבלת התקציב הנ"ל) ? תודה וחג שמח!
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון ל 4GB במהירות שעון של 800MHZ הלוח אם תואם? יעבוד עם המהירות והנפח?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום,הייתי רוצה לדעת אם טכנולגיית 64 ביט של מעבדי אינטל נתמכת בכל לוח אם...כי אמרו לי שזה לא תלוי בלוח אלא במעבד עצמו...או שצריך להיות כתוב "64 bit ready"?? ואם כל לוח תומך ב 64 ביט אז מה זה אומר שכתוב במפרט של לוח אם "64 bit ready"?? בתודה עידו
-
היי השאלה בנושא , יש ירידת FPS אם מרכיבים זיכרונות 667 במקום 800 MHZ? רוני
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם, קראתי, שיש זכרונות שעובדים היטב בסטוק שלהם, אבל בגלל שהאיכות שלהם לא לגמרי טובה, אז כשעושים המהרה למעבד, הם עושים שגיאות, למרות שבהם לא נגעו. זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רציתי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד על 4ghz. הראם הוא אוברקלוקר גרוע אז שיניתי את היחס ל2:3 והעליתי את הבאס ל267 (כלומר ראם בסטוק). כמו-כן, שחררתי את התזמונים ל4-4-4-8 והעליתי את הVcore ל1.6. בנוסף לכך, העליתי את מהירות המאוורר ל6600 סל"ד מחרישי אוזניים. ולמרות הכל, הביוס לא עלה. למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3, 800 מה"צ ישן. לוח האם הוא ALI 1631 V 1.0. הציפסט, כפי שזוהה ע" סנדרה הוא ALI M1621 Aladdin Pro 2. למרות מאמצי חיפוש רבים לא הצלחתי להשיג לו דרריברים. במיוחד אני צריך דרייבר לכרטיס הקול המובנה על הלוח. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-