עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חבר שלי מקבל את המעבד שלו מחול עוד כמה ימים (PHENOM 2 980 3.7) מהו הלוח שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 400שח. אין צורך בשום פיצ'ר מיוחד(כרטיס מסך מובנה לדוגמה) תודה רבה! תמיר.

2. כאחד בעל 939 ורצון להשתדרג קראתי בצימאון את ההצהרה של AMD על ההורדה הצפויה ב 30.10. אולם התאריך מאחורינו והמחירים נשארו בעינם.היכן ההורדה המובטחת???.האם החנויות נצלו את ההורדה לגלגל רווחים לכיסיהן?? אני לא רץ להחליף את כל המערכת ל AM2 כי אני לא רואה צורך אולם מעבד בהחלט. מקווה לתגובות ועצות כי אני לא מבין מה קורה פה.ומצאתי חנות אחת שמוכרת אתלונים כפולי ליבה "ישנים" ואני לא יודע אם לחכות לאופטרונים או לקנות. :-[ :-[ עזרה... כי במחירים הם אותו דבר.אתלון מחיר ישן..אופטרון מחיר חדש...

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by habarbash,

http://news.zdnet.co.uk/hardware/0,1000000091,39283912,00.htm חברה מה אתם אומרים על הידיעה הזאת ( היא לא חדשה, אבל לי מחדשת המון ) הכפלת המהירות ל 500MB לכל LINK , ואופציית ה IOV זה פשוט ענק מה שיהיה אפשר לעשות עם זה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by tronado,

אני מעוניין לקנות את אחד משני הלוחות האלה כרגע יש לי את המעבד שבמפרט אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק ובעתיד לקנות את אחד ממעבדי הC2 איזה מבין שני הלוחות האה עדיפים והאם SONIC TOWER עם שךושה מאוורים יתאים ללוח תודה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by amir77a,

האם שווה את ההפרש? אגב האם ה-MSI P965 נמכר בארץ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by Swimmer,

לוח מעבד וזכרונות, עדיפות לחנות באזור המרכז[LOGIC/ZIGZAG/KSP וכו'], משלמם במזומן =], עדיפות ל-INFINITY, זכרונות ל-OC XTREME, המעבד ישב על פריזר חמוד עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום, אם ואפשר בבקשה להעביר את הפוסט לפורום המפרטים...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. יש דרך לזהות לוח שיש בו כרטיס מסך מובנה לפי השם שלו?

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  8. אם לא קשור לפה.. תעבירו לאן שקשור.. אז ככה.. קניתי זכרונון גיסקיל 2גיגה גירסאת ה-ZX.. אבל נמצא שהם לא תומאים ללחות אם עם ציפסט 965.. (מה שלי יש).. אז שלחתי אותם להולנד.. (RMA)... ונחשו מה קיבלתי בחזרה... חשבתי אני אקבל את גרסאת ה-PK... אבל לא.... הם שלחו לי את גרסאת ה-HZ!!.. =]]]] אני מזה שמח...

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by hamtsani,

מה ההבדל בין: 965p - ds3 ל- 965p - s3? והאם הוא לוח מספיק טוב למשחקים (האלטרנטיבה - p5b-deluxe - לא מתכנן OC)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  10. מה עדיף? עם איזה מעבד אני אוציא יותר מיץ באוברקלוק...? המעבד ישב על GA-965P-S3

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by arvennen,

למישהו יש ניסיון איתם? כי פשוט מצאתי את הזכרונות האלה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 כעקרון ראיתי אתר שבדק אותם ונתן להם ביקורת לא רע בכלל, ואני רוצה לדעת אם כדאי בכלל לגעת בהם...

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by Lyor,

קנו לי מעבד חדש של AMD 3000 אני לא בטוח איזה סטוק הוא אבל הייתי רוצה מאוד לדעת לאיזה מעבד של אינטל הוא הכי משתווה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by izikd,

עקב ירידות המחירים החלטתי לשפר את השילוש. המעבד היה או 930 או 3800X2. הבעיה שיש לי AGP דיי חדש וזה מבטל את ה-AM2 בגלל שלא מצאתי בארץ לוחות AM2 אם AGP. רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב ל930 ול3800X2 בסוקט 939 עד בערך 500 שקל. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Hierophant,

טוב, אני קונה מחשב חדש מבוסס E6600, מיועד לגיימינג כבד. יש לי דילמה רצינית כרגע בקשר ללוח אם. פחות או יותר הלכתי לאיבוד. גם בקשר לצ'יפסט שכדאי לקחת (975X או 965P או בכלל קומבינות אחרות של 945P), ועוד יותר באשר ללוח הספציפי מהאפשרויות תחת צ'יפסט מסויים. שתי אפשרויות ששמתי לב אליהן הן DFI Infinty 975X וה Gigabyte DS3 או DS4, גם מהן אני לא בטוח מה כדאי ואם כדאי, כמובן שיש אפשרויות אחרות גם. המחשב בכל אופן יירכש בטווח של כשבועיים מהיום ויש גם קולות שאומרים שעד השבועיים האלה יהיו לוחות חדשים ומחירים חדשים לגמרי. בכל אופן כל העניין הזה מאוד בלבל אותי ואני לא ממש סגור על כלום. אשמח לקבל ייעוץ, ואם אפשר נימוק כי טוב. תודה רבה מראש. אה, ושאלה נוספת רציתי להפנות בהקשר לזכרונות. הגע…

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by trxman,

אהלן כולם למען הרכבת מפרט לאינטרנט\וורד וכדו' אני צריך לוח אם עם כ.מסך מובנה, אך יש בעייה קטנה. יש לוחות אם עם - GF6100, אך אין לו יציאת DVI, ואני קונה מסך דק DVI. ראיתי שה - GF6150 כן תומך, אך לוחות לסוקט AM2 והכ.הזה לא מצאתי - האם קיים לוח כזה? אם אין, אני פשוט אקח כ.מסך בנפרד.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by RS4,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב שמבוסס על מעבד קונרו E6300 1.86Ghz עכשיו אני צריך להתאים לו לוח אם, המחשב מיועד למשחקים אם זה חשוב... תוכלו להמליץ לי על לוח אם בבקשה... תודה

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by bv_beaver,

הלוח של אח שלי נדפק ואני מחפש למחשב שלו לוח חדש... זה p4 2000Mhz אני צריך לוח טוב בשבילו... יש הצעות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by sking,

אנ קונה עוד מעט לוח ASUS M2N-E, ורוצה חוות דעת כללית (חסרונות שאולי אני לא מודע להם...) נ.ב. האם יש משהו עדיף? (ולמה הוא עדיף) באותו מחיר

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. שלום קניתי מחשב חדש השבוע לאחים שלי בעת הקניה הציעו לי מעבד Athlon 64 processor 3500+ AMD אמרתי פ'סדר היה להם קודם Athlon 3000 וזה יהיה מבחינתם שידרוג קטן עכשיו בדקתי עם CPU-Z ומופיע לי AMD Sempron 4400 האם עבדו עלי/ תיחמנו אותי או שלא כי גם כתוב Athlon 64 processor 3500 צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  20. למרות שהוא תומך רק עד 533mhz ? אני יודע שאם זה יעבוד זה יהיה רק במהירות 533 אבל השאלה האם זה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by mescalin,

אני מחפש המלצה ללוח המתאים למעבד DC לא עומד לבצע שום OC וגם לא מתכוון להריץ עליו משחקים עדיפות ללוח עם בקר RAID עליו ויציאת HDTV (מכיוון שאני לא מתכוון להריץ משחקים נראה לי שכרטיס מובה עם יציאה להצגת סרטים יספק אותי תקנו אותי אם אני טועה) תקציב 500-600 כרגע תודה מראש:-)

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחושב על מערך SLI של 9600GT ומעבד מסידרת Q אני חושב על OC למעבד אז אשמח להצעות למעבד שיתן OC טוב ללא הוצאות מטורפות על קירור כמו כן איזה לוח אם טוב שמתאים גם ל SLI ?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by rubin180,

שלום אנשים בקיצור אני רוצה לשאול כמה שאלות בקשר לשידרוג שאני מבצע במחשב. קראתי מה שהיה בנעוץ אבל זה לא עזר לי. אז ככה: אני מתכנן לקנות את המעבד e8400 ו2 ג'יגה ראם של 1066 mhz, אני מתלבט בין שתי לוחות : asus p5q לבין GIGABYTE GA-EP35-DS3R הgigabyte מתאים לי בול במהירות אבל יש לו cheepset של P35 ואילו לאסוס יש של P45 והוא יותר מהיר (דבר שאני לא צריך) עכשיו השאלה שלי היא כך: האם כדאי לי להשקיע 100 שקל נוספים ולקנות את הP45 או שכדאי להישאר עם הp35 **אין לי כוונה לoc בעתיד** תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  24. אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה עם 2 גיגה זיכרון והמעבד הוא E-450 /2.20 אבל ברוב הזמן הוא ה:CPU עובד ב 100% כאשר ברקע עובד האימיול ונניח אינטרנט האם זה בסדר תודה מראש יעקב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים